Solid Security

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 221 ocen.

Opinie o Solid Security

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security

pracownik solid

Dajcie spokój ten Maciek Czajkowski to jakaś nieporadna (usunięte przez administratora) cały czas nas wsadza na jubilat bo nikt nie chce tam chodzić ,zamiast zmienić nam obiekt na lepszy i w ogóle przestać ochraniać.

Maja

Jak widzę opinie są mocno podzielone. Czy warunki zatrudnienia zmieniają się wraz z rozwojem pracy w Solid Security? Szukam przyczyn aż tak różnych opinii - może to kwestia stażu pracy? @SZOK możesz napisać jaśniej, o jakim wycieku mówisz? Brzmi dość niepokojąco, wiec szczegóły były by bardzo pomocne. NA forum jest wiele osób, które szuka potencjalnego zatrudnienia w Krakowie.

SZOK

UWAGA!!! TO CO WYCIEKLO NA TORZE JUZ TO SKANDAL. TYMI BNDYTAMI POWINNA ZAJAC SIE POLICJA. FILMY I AUDIO - ZASTRASZANIE LIENTOW TO NIC. SZUKAJCIE NOWEJ PRACY - BO TO POJDZIE DO GAZET...

Andrzej

W 2017 musiałem zlikwidować działalność sklepu,ponieważ musiałem szybko opuścić lokal, nie miałem czasu na zgłoszenie w SOLID więc sam wyłączyłem zasilanie następnie odciąłem syrenę, ponieważ nie opuszczałem lokalu cierpliwie czekałem na patrol interwencyjny lub telefon z centrali aby wyjaśnić przyczynę włączonego alarmu. Niestety patrol pojawił się dopiero po około 50 minutach. Gdyby był to (usunięte przez administratora) miałby bardzo dużo czasu na wyniesienie całego towaru ze sklepu. Bardzo odradzam korzystanie z usług firmy Solid w Krakowie, opisany przypadek oraz wcześniejsze bardzo spóźnione interwencje przekonują mnie, że jest to firma bardzo nierzetelna i niegodna polecenia.

anonymous
@Andrzej 18.03.2018 17:41

50 min bardzo dobry czas że ktoś w ogóle przyjechał popatrz na justus, juwentus gdzie tak walą w(usunięte przez administratora) że nikt nie przyjeżdza..

Dawid

Zawsze zadowolenie z pracy jest uzależniona od wyników firmy. Może musicie je poprawić?

SŁUCHOJ!!!

NAJLEPSZY TO BYŁ TEN INSPEKTOR OD INTERWENCJI ROZMNOŻYŁ GODZINY PRACY OCZYWIŚCIE SWOJE I SPIER.....Ł Z FIRMY . TAKI TAM DAVID COPPERFIELD !!!

Aooimj
@SŁUCHOJ!!! 20.02.2018 09:30

Chodzi o szymanskiego?

Kirus

Ja nie narzekam firma ok

DENAT STALKA

Wescie sie urwa do roboty a nie tylko nazekacie lenie

Dobra rada
@DENAT STALKA 07.02.2018 17:27

Jaka płaca taka praca.Ta firma to nie praca(tudzież robota)tylko epizod.Nikt tam nie pracuje długo.Do roboty tak ale na uczciwych zasadach i w uczciwej firmie więc nie w Solidzie.Wiec do roboty szukać normalnej pracy.Bo w tym czymś nikt kariery nie zrobi..

Klientka

Obsługa firmy solid - nie polecam!!!! Umowa nijak się ma do rzeczywistości, czasy interwencji nie są przestrzegane o ile w ogóle ktoś dojeżdża. Obsługa klienta i infolinia na żenującym poziomie, nie można się dodzwonić i doprosić jakiejkolwiek pomocy. Współpraca z tą firmą kosztowała mnie wiele nerwów, trzymajcie się od niej z daleka.

INSPEKTOR
@asd 28.01.2018 23:51

W D-PIE MAM KLIENTÓW I CALY SOLID.I TAK SIĘ ZWALNIAM TAKŻE NIE STRASZ.TO ROBOTA DLA KAPO A NIE DLA UCZCIWYCH LUDZI.

Adim

W solidzie niemorzna doprosic sie kierownikow o obiekt zachowanie godne krytyki bo kaza ci wypierd..... Po tylu latach pracy firma zeszla na psy bo w tej firmie na pierwszym planie sa Emeryci i SENIRZY won z takimi z seniora i emeryta niema ochroniarza wogule i dodatkowo dostaja czyste pieniadze za spanie i niepilnowanie

Adim

Prez emerytow dziadkow niema pracy zwolnic wkoncu emerytow co maja wysokie emerytury i sie smieja ze beda dulgo pracowac co za emeryta jest ochroniarz spi tylko nic nie pilnuje

stop dziada na emeryturze

Wszyscy emeryci do zwolnienia stop dziadka w mundurach

Adim
@stop dziada na emeryturze 05.02.2017 17:35

Dziadki do zwolnienia zaduzo ich robi kase maja dobra nieplaca ubezpieczenia dostaja na czysto pieniadze a normalni ludzie nie moga zarobic bo wszystko dziadek weznie stop dziadkom

Odwet

Nie polecam. Wyzysk wyzysk I jeszcze raz wyzysk.Godz minimum 250 I to minimum Stawka marna Poszanowanie do pracownika zerowe Na rynku pracy jest mase ofert Wiec nie warto pchaac sie w to (usunięte przez administratora)

anonymous

najgorsza firma w jakiej pracowale na zleceniu ludzi gorzej jak smieci traktuja zwlaszcza w tarnowie

ciekawy

ile płaci się za ubranie robocze, jeśli sie zwolni przed uplywem roku?

anonim

(usunięte przez administratora)

Solid

Zadzwoń do działu rekrutacji do Krakowa może Cię zatrudnia jeśli posiadasz odpowiednie uprawnienia wykształcenie predyspozycje. Oraz aparacie kulturę oraz stosowną inteligencję. Myślę że Cię zatrudnia

żółciak

Praca w tej firmie to tragedia, kierownictwo nie ma pojęcia o dobrej usłudze a pracowników traktują jak zło konieczne...

Gignall

Z wypłatami to jest jakaś tragedia ,czasem po terminie 3 tygodnie jeszcze nie ma :-(

przemek

Zaczynają się zwolnienia masowe tylko osoby z grupa ich teraz interesują

Adim
@pracocholik 24.07.2017 17:25

Nie jacek czajkowski tylko maciek

Pierdzimonka

Odezwały się dwa czopki cerfurowskie to są zbyt małe zmiany a 10,50zl h to jest nic na te realja

RomekAtomek
@Pierdzimonka 28.03.2017 12:01

w carrefourze pracuje taki dość wysoki,(usunięte przez administratora),siwy burak-wieśniak z czerwonym chłopskim ryjem! hahahahahaha!!!

Abcd

Dostaliście już wypłaty ze zlecenia?

Dobrepaleniezawszedobre

Jakie opinie pracowników grup interwencyjnych ? Chciałem do was dołączyć; )

cik

Ile można teraz zarobić jako tzw. cieć?

Pawel

Na zleceniu wypłaty są 20 dopiero?

zainteresowany

Praca jaka isnpektor.Mozna liczyc na auto słuzbowe? I jakie wynagrodzenie

Krakus
@zainteresowany 25.09.2017 20:58

Umiesz liczyć, licz na siebie. Auto prywatne do celów służbowych, umowa zlecenie. Największa firma branży ;-)

Maja

@marcin, Twoja opinia nijak ma się do toczącej się na forum dyskusji. Wcześniej pytałam o plusy jakie Solid Security może zaoferować swoim pracownikom, możesz odnieść się do tego? Na pewno udzielenie odpowiedzi na ten temat, wniesie więcej, niż tego typu pytania.

Marcin

Czy są porozwieszane plakaty z golymi kobietami na portierniach?

Maja

@997 a możesz napisać więcej - dlaczego nazywasz firmę w ten sposób? Jakie konkretnie sytuacje powodują, że twoje stanowisko jest tak określone? Może jednak dostrzegasz jakieś plusy w zatrudnieniu w Solid Security?

997

najepiej sie pracuje na echo w tarnowie oszusci i zlofdzieje

Maja

@ciekawości, w takim razie wyjaśniałeś to z kierownictwem? To proceder niezgodny z aktualnymi przepisami prawa. Może przy wypłacie nastąpiła pomyłka? Jeśli możesz odnieść się do tego po zweryfikowaniu tematu, na pewno inni pracownicy będą zainteresowani, jak firma zachowała się w takim wypadku.

Zostaw opinię o Solid Security - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security