WARS, PKP InterCity

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 19 ocen.

WARS, PKP InterCity
3 19

Opinie o WARS, PKP InterCity

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WARS, PKP InterCity

Jerzy

Jakie wymagania stawia firma przed pracownikiem do Warsu

   
Anna

Trasa Wrocław-Gdańsk. Z ciekawości poszłam do Warsu i zamówiłam pieczony serek Camembert z żurawiną. Niebo w gębie! Po 2 dniach jadę tą samą trasą, tyle że z powrotem, i patrzę a to ta samo obsługa a Warsie. Poszłam znowu na pieczony pleśniak. Pan mnie poznał i po raz kolejny był bardxo miły. Nie tylko dla mnie. Brawo p. Radosławie, tak trzymać-pyszne jedzenie, uśmiech i kultura.

   
Radek
@Anna 16.02.2018 20:31

Pani Anno tak miłych gości życzyłbym każdemu. Dziękuję za wspólna miła podróz i cieszę się, że smakowało. Polecam się na przyszłość :-)

   
Nielubiewarsu

Obsługa bardzo niemiła, nie współgra z klientem. Brak jakiejkolwiek komunikacji. Jedzenie smaczne aczkolwiek nie warte nieprzyjemnych doświadczeń z obsługa.

   
Kleo

Jestem w podróży z Wrocławia do Sopotu. Zgłodniałam i poszłam na żurek do wars. Dramat !! Sama woda ani jednego ziemniaka plus dwie kromki chleba. Nie polecam nikomu.

   
Gruby z Intercity
@Kleo 09.05.2018 19:13

Jest mi przykro, że takie jedzenie Ci podano. Mnie nie stać na zakupy w Warsie i dlatego jadę na domowych kanapkach ze serem albo wciągam bułki z kabanosem przygryzanym. Pozdrawiam wszystkich Polaków.

   
Zbynio

Podpowiedzcie jak się pracuje?

   
Zainteresowany

Czy firma potrzebuje pracowników do obsługi?

   
Zainteresowany

Podpowiedzcie czy potrzebują pracowników? Chętnie bym się tu zatrudnił.

   
Radek - Heweliusz
@Zainteresowany 22.02.2018 19:30

Pani była bardzo miła takich pasażerów i gości życzę wszystkim. Dziękuję i Pozdrawiam

   
Natal

Niektórym najlepiej wychodzi narzekanie?

   
S

Tylko że obsługa Warsu pracuje kilkanascie godzin, dochodzi nawet do 20 godzin. Przez dwa tygodnie codziennie śpią około 3/4/5 godzin, zależy od trasy, i nie mają następnego dnia wolnego na odespanie, wypoczecie, tak jest każdego dnia. Obsługa jest niewyspana, przemęczona do tego stopnia ze leci im krew z nosa, a zasnąć mogą nawet na stojąco. Oczywiście pasażerowie tego nie potrafią zrozumieć, bo przecież im się wszystko należy i trzeba skakać nad nimi bo będą pisać skargi. A jeśli chodzi o wyganianie zza stolika to jestem za. Klient powinien przyjść, zamówić, zjeść, zapłacić rachunek i wrócić na swoje miejsce , a nie zajmować miejsca pijąc resztki herbaty przez 4 godziny , gdzie inni pasażerowie nie mogą usiąść i skonsumowac posilku, bo ktoś rozwalil się z laptopem i bagazami przy czteroosobowym stoliku. Ludzie miejcie trochę rozumu kultury i zachowajcie się tak jak by należało.

   
Podróżna
@Pasażer 17.06.2017 12:18

Jeśli przestana pracować to nie będzie miał kto jeździć i obsługiwać burżuazje. I wtedy to będzie dopiero. Bo gdzie sie przesiedzi przy kawce cała droge, ale przyjdzie na obiad i na sniadanie. Tyle, ze szkoda, ze nikt nie pomysli, ze ledwo pracownik oczy otworzy, a juz na stacju poczatkowej wpadaja ludzie, zeby miejsca zajac w Warsie i cos zjesc... Postawmy sie kiedyś na ich miejscach, a sami zaczniemy inaczej podchodzic do pewnych sytuacji.

   
Mechanik z warsa

Pracuje w warsie za grosze, jestem bardzo chory zaraźliwie, wczoraj naplułem flegmà agresywnemu japiszonowi do żarła. Smacznego śmieciu!

   
danon
@Mechanik z warsa 06.10.2017 00:39

ta choroba to zawiści i wścieklizna zapewne ,frustrata

   
Zosssia

Kocham tą prace ????żeby tu pracować trzeba mieć dystans do siebie i do ludzi. Bez tego nie będzie miło. I nie jest tak wcale strasznie. Jak ekipa zgrana to nawet jak śpisz 2h to ROBISZ wszytsko z uśmiechem na twarzy. Pozdrawiam kelnerka z pendo xD

   
mrm
@Zosssia 19.01.2018 17:22

ktos powiedzial jak od razu nie pokocha sie tej pracy to nie bedziesz jedzic . ja ta prace uwielbiam ale nie moge narazie jedzic przez wlasna glupote ale mam nadzieje ze wroce

   
mio

Skorzystałem z usługi gastronomicznej w dniu 20.01.2017 na trasie Warszawa-Słupsk. Kelnerka pod pretekstem problemów z połączeniem z internetem (płaciłem kartą) skasowała mnie podwójnie za to samo zamówienie. Uwierzyłem na słowo i nie wziąłem wydruku z terminala. Dopiero w domu sprawdziłem transakcje na koncie i okazało się, że zapłaciłem 2 razy. Nie wiem czy mój przypadek jest odosobniony i nie chciałbym wystawiać opinii całej obsłudze, ale uwaga na naciągaczy.

   
Od zawsze na zawsze dekalog!
@Gość 07.02.2017 18:50

TY ,GŁUPKU ZE ZŁODZIEJSKIEGO KANAŁU! ZABIORĄ CIE DO CZŁOWIECZEGO POPRAWCZAKA! Pedał, korba, łańcuch idź się napraw popaprańcu.

   
Monika

Właśnie w tym momencie głodna jak bóbr jechałam i powiem szczerze że nigdy nie spędzałam lepszej podróż. Z Warszawy do Częstochowy pociąg o godzinie 20;10!! Chciałabym koniecznie podziękować miłemu kucharzowi Panu Michałowi, który upiekł przepyszne camembert z żurawiną ( po prostu niebo w gębie) :D oraz wielkie pochwały dla szefa(Bogdan Sudoł) naszego kucharza, że zatrudnił kogoś tak rewelacyjnego !! Po prostu właściwa osoba na właściwym miejscu :3 jeszcze raz wielkie gratulacje i ogromne podziękowania!

   
Pasażer1

Trasa Łódź-Kalisz-Wrocław bardzo miła obsługa. Jedzenie również pyszne. Natomiast miałem przyjemność ostatnio jechać Wroclaw- Rzeszów i z powrotem. Trafiłem na tą samą obsługę. Nieprzyjemnie. Nawet zwyczajna kanapka z serem nie była smaczna. Nie polecam jedzenia na tej trasie.

   
pasażer

Pracownik WARSU w pociagu KOLBERG (24.07.2017) zwykly cham i prostak...rzucał ciastkami z pretansjami ze gosc sie po prostu pomylił i złe mu powiedział ,pokazał (dodam ze ten czlowiek widać ze malo co umie mowic po polsku ale probował) widocznie to nie jest praca dla niego skoro nie umie z szacunkiem obsluzyć kilentow..

   
Julisia3

Pani w warsie dziś obsługuje z wyraźnym niezadowoleniem. Próbuje nas aktualnie wygonić zza stolika, trzaskając drzwiczkami i rozmawiając w niemiły sposób. Nie polecam.

   
ireneusz

Zastanawiam się, czy praca w WARSie wymaga dużego poświęcenia czasu, szczerze mówiąc nie miałem nigdy do czynienia z tego typu kuchnią, nie wiem jak to wygląda, ale chętnie się dowiem.

   
gondola52

Pracowałam w Wars express w Krakowie brud smród i ubóstwo, jak chodzi o zarobki to wypłaty są tak jak było mówione na rozmowie kwalifikacyjnej i pod tym wzgledem nie mozna im niczego zarzucic. Jeżeli chodzi o atmosfere to ludzie sa troche falszywi. Szefostwo to jakas komedia pani L krolowa i wladczyni expressowski warsow nie ma w ogole pojecia o tej pracy, nie umie rekrutowac ludzi nie umie sobie radzic z problemami trzeba liczyc na siebie bo ona nie wie jak CI pomoc. Pozatym była tak flegmatyczna ze zanim podjeła decyzje to juz dawno nie bylo sprawy dramat... jak tacy ludzie dostaja tak dobrze platna prace ????

   
anonim

KELNERKI REWELACJA

   

Zostaw opinię o WARS, PKP InterCity - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WARS, PKP InterCity