PBO-Construction Sp. k.

• Kołątajew
  • Jelitów
  • Wysocko Wielkie

3. Opinie o pracodawcach Ostrów Wielkopolski
  5. Opinie o PBO-Construction Sp. z o.o. Sp. k.

Opinie o PBO-Construction Sp. k. Ostrów Wielkopolski

Nie przegap nowości o PBO-Construction Sp. z o.o. Sp. k.!

dddd

12.04.2011 16:52

powiedzcie tez czy faktycznie w niemczech jest postoj jeszcze pozimowy na prefabrykacjach bo budimex podobno jeszcze ma zastoje.. :/ cos nie wydaje mi sie by tyle czasu była lipka... czy ktoś wie gdzie pbo ma nowe prefabrykacje?
    dddd

12.04.2011 16:42

panowie,jutro jade na rozmowe do ostrowa a pewnie zaraz po majowce bede mial wyjazd o ile zalicze rozmowe. prosze o szczera wypowiedz jak zarabia zbrojarz w niemczech i jak wyglada zakwaterowanie. godziny pracy owszem sa wazne ale o nie nie pytam bo domyslam sie ze 12 minimum. pozdawiam i dziekuje za szczerosc. prosze na maila jak mozna: [usunięte przez moderatora]
    xxxxx

12.02.2011 18:54

witam dostałem propozycję pracy w Niemczech cz warto tam jechac jakie warunki mieszkaniowe i jak płacą
    all

20.01.2011 14:23

Jutro jade podpisac umowe do Ostrowa i od poniedziałku jade pod Stutgart, ubranie i buty już dostałem zobaczymy??????????????????

20.01.2011 14:19

Ja jestem w Neumarkt pod Norynberga z tej firmy i jestem w miare zadowolony, Kierownik i ludzie są ok, moze w pokoju moglo by byc troche lepiej, ale ogolnie nie jest zle, wyplata na nienajgorsza i na czas, a to dla mnie najważniejsze.
    abra

17.01.2011 18:00

a co pracujesz na kontrakcie? napisz coś więcej co jak gdzie lepiej niech wszystcy wiedzą co tam jest grane

Oferty pracy - PBO-Construction Sp. z o.o. Sp. k.

Zbrojarz

Neumarkt in der Oberpfalz

10000 - 13000 PLN / m

Pracownik ogólnobudowlany darmowy dojazd oraz nocleg. Kindergeld

Norymberga

10000 - 13000 PLN / m

Operator maszyn do produkcji kostki brukowej (przyuczamy do pracy na maszynie)

Vechta

Ślusarz-mechanik

Frankfurt nad Menem

10000 - 14000 PLN / m

cieśla na prefabrykacji

Laar

11000 - 12000 PLN / m

14.01.2011 13:25

niech ktoś nap[isze jak jest naprawde w tej firmie

20.12.2010 13:28

Tak jest prawda ze prefabrykacja jest dla prawdziwych CHLOPOW a nie dla pajacow robionych mietkim dydkiem, jak ktos nie moze dac rady przy betonie, to niech idzie do piekarni cha��ki robi��, albo za fryzjera.
    Ferdek Prefabrykat

20.12.2010 13:24

Zyje na prefabrykacji ok 13 lat, w roznych firmach juz pracowalem, po niektorych nie ma juz sladu, obecnie siedze w PBO gdzies od 1,5 roku i to co wam powiem - wszyscy pisza, że w PBO sa małe zarobki, szczegolnie teraz zima, ale nikt nie pisze ze pracuje sie o polowe mniej, a reszte siedzi w pokoju. Latem to co innego, jest [usunięte przez moderatora] ale zarobki ok 1700 euro na reke, zima wszedzie jest kiepsko, a w innych firmach jest to samo tylko ze jeszcze mieszkaja w kampach a nie jak w pbo w budynkach murowanych. Jak sie komus robic nie chce zawsze moze jechac do polski i dygac u prywaciarza za 1300 zlotych. Po nowym roku sie ruszy.
    darek

27.10.2010 10:08

co jest tam robione żebym wiedział dokładnie ??
    [email protected]

24.08.2010 13:13

czy ktoś może powiedzieć coś na temat tej firmy , jakie są tam zarobki na prefabrykacji

19.08.2010 20:04

UWAZAJCIE NA [usunięte przez moderatora] BO JEZDZI PO LUDZIACH ,. TO NIE KIEROWNIK TYLKO ZWYKLY [usunięte przez moderatora] < NIESTETY BIURO W WARSZAWIE I W OSTROWIE NA TO POZWALA, NIE DAJCIE SIE ZROBIC W [usunięte przez moderatora] JAK JA

Kontakt - PBO-Construction Sp. z o.o. Sp. k.

Staroprzygodzka 117 63-400 Ostrów Wielkopolski

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane
    all123

03.08.2010 13:01

Ja wiem jedno jak sie komus nie chce robic to wszedzie bedzie mu zle i zawsze bedzie czegos lepszego szukal - a to wszedzie ta sama banda. W pbo przynajmniej zarobki sa na czas!!!
    Mietek

03.08.2010 12:56

Robie w pbo gdzies od roku wlasnie w Schombergu i jakos nie narzekam, wiadomo róznie jest raz wiecej raz mniej ale zawsze powyzej 1000 euro, mam kolegów co pracuja w Budimexie czy w Lugrze - tam jest tak samo!!!!! - po co mam latac z firmy do firmy, lepiej sie uczepic jednej tu przynajmniej mam robote caly czas bez przerwy.
    robol

28.07.2010 21:08

ok.rozumiem że nie chcesz podać gg.to chociaż daj gg lub namiar do brata jeśli to możliwe.

28.07.2010 20:54

słuchaj nie moge ci podać mojego gg ale powiem jedno mój brat pracuje właśnie chyba tam w Schembergu i mowi ze to jest najlepszy zakład pbo bo maja kilka i tam własnie jest ok. mama mowi ze reguralnie przysyla pieniadze i sklada na mieszkanie opowiadal ze w innych zakladach to oszukuja na godzinach a u nich robi sie po 10 gora 12 i to zadko , ale zawsze za wszystko placa tylko na mieszkanie nazekal , bo podobno ciasne klitki tam w tej pracy . teraz postara sie załatwić mojemu narzeczonemu bo sie oplaca pracje tam od jjjjjjjakiś 6 miesięcy i dobrze zarabie po ok.1200-1300 euro . mowie prawde on jest zadowolony
    robol

28.07.2010 19:36

nie wiem który jest który. anonima który pracuje w pbo pod stutgartem prosze o kontakt na gg 24389896

28.07.2010 19:19

robiłem tam w tamtym roku i było nieżle ciezko ale mozna zarobic . ja k ktoąchce to moze , kierownicy w miare mozna sie dogadać i nie tyraja jak niektórzy wpolsce .polecam uczciwa firma ale pracawać trzeba nawet po 10 godzin

Zostaw merytoryczną opinię o PBO-Construction Sp. z o.o. Sp. k.