PBO-Construction Sp. k.

• Kołątajew
  • Jelitów
  • Wysocko Wielkie

3. Opinie o pracodawcach Ostrów Wielkopolski
  5. Opinie o PBO-Construction Sp. z o.o. Sp. k.

Opinie o PBO-Construction Sp. k. Ostrów Wielkopolski

Nie przegap nowości o PBO-Construction Sp. z o.o. Sp. k.!

Alex

01.03.2016 11:13

Witam. Dostałem oferte pracy do PBO na stanowisko spawacza-mechanika. Posiadam doświadczenie w tej dziedzinie ponad 10 letnie.Obecnie pracuję w kopalni właśnie zajmując się utrzymaniem ruchu.Czy mógłby mi ktoś odpowiedzieć jakie są realia w tej firmie jak wygląda praca na tym stanowisku itp. Pozdrawiam.
    Ciesla

23.02.2016 10:47

Witam ja pracuje od 6mc w tej firmie zarabiam 1500-1600 Euro jako ciesla szalunkowy, praca nie jest super lekka ale jak wszedzie jako ciesla szalunkowy. Proponuje jechac samemu na rozmowe i sie przekonac a nie pisac pierdoly ze cos słyszałem... Peace
    sanio

25.02.2016 14:00

ja jechalem z chlopakamy z pbo construckion sami oni mowili ja zarabiam 2700e na miesiac w siegen starczy mnie na to na tamto wiec mnie praca w tej firmie nie interesi a to ze ty mas z1500e to dobrze ciesz sie i pracuj nie zazdroszcze ci zycze wszystkiego najlepszego
    sanio

11.02.2016 07:34

pbo nie podaja stawki za prace natomiast niemieckie firmy prefabrykacji jasno okreslaja za ile czilowieka przyjma do pracy to jest 3tys e do 3.5 tes euro ma polskie 12 do 15tys zlotych wiec jaka tajemice robia polskie firmy
    kolo1978

27.01.2016 10:46

Witam mam pytanie do wszystkich co pracują lub pracowali w PBO jak tam jest na dzień dzisiejszy jakie zarobki i warunki noclegu napiszcie Dzięki

30.11.2015 21:24

miałem jechać ale nie pojechałem miałem zarabiać 1500e czy to możliwe w tej firmie proszę o napisanie kto teraz był w pracy
    mAGDA

25.11.2015 09:42

Witam , moze mi ktos wyjasnic dlaczego firma wymaga ciaglasci ubezpieczenia w Polsce do pracy w Niemczech? Nie rozumiem o co chodzi, pozdrawiam
    soko

26.11.2015 20:47

a jak myslisz masz 30dniowe ubezpieczenie to cie przyjma mas zdalej staz pracy bo ubezpieczenie w aok to hhhhhh chcesz sprobowac jedz w razie jakiegos wypadku to to jest wazne do klamki do dzrwi gabinetu lekarskiecgo dalej 40e wizyta jak szpital to znacznie wiecej az zaboli glowa niema panstwa opiekunczego kasa sie liczy na polskim ubezpieczeniu cos masz z tego jedz przekonasz sie a jak niemasz 30dniowego ubezpieczenia to nawet firma niechce z toba gadac nawet z kuroniowki to sie liczy maj swoje procedury trzeba sie podstosowac pod nich proste proste załoz swoja dzialalnosc zapłac zus 1200zl i juz masz dalej z pbo construction zalatwiasz powodzenia
    kris

22.11.2015 02:43

W ciemno nie polecam brać, lepiej pójść na rozmowę o pracę i dowiedzieć się nieco więcej szczegółów jednak.
    Paweł

19.11.2015 11:14

Nie wiem na ktory kontrakt trafiliscie ale obecnie przebywam w miejscowosci vechta zarazbiam średnio 1600euro i nie narzekam wiec nie wiem skad te opinie. Najlepiej sie przekonac samemu a nie pisac jakies pierdoły. Bo ja akurat jestem zadowolony

28.10.2015 17:16

dają umowę o prace polską a ja jadę do Niemiec niech sami jadą i pracują na polskiej umowie

27.10.2015 18:56

Proszę powiedzieć czy warto jechać do tej firmy i czy faktycznie płacą 1600 euro czy oszukują

03.09.2015 22:01

Jacol

19.11.2015 13:41

No to jakie pochwal się Rockefelerze!?
    palioa

30.07.2015 12:42

to to samo co w budimexie poznan tyranie od 7-20 i za 1000 euro i na drugi dzien podpisujesz urlop bezplatny za poprzedni dzien co pracowales,dajcie jeszcze cos na temat tego pbo z ostrowca bo dostalem tam oferte,pozdr wszyskich co tam byli.adam
    kowal

27.07.2015 13:49

mi proponował facet z ostrowa w rozmowie telefonicznej 1680e netto za czyszczenie form z betonu ,ja mu nie wieże a jak jest z jedzeniem jak robicie po 12-15 godzin kiedy czas na zakupy ,w niedziele.

Oferty pracy - PBO-Construction Sp. z o.o. Sp. k.

Zbrojarz

Neumarkt in der Oberpfalz

10000 - 13000 PLN / m

Pracownik ogólnobudowlany darmowy dojazd oraz nocleg. Kindergeld

Norymberga

10000 - 13000 PLN / m

Operator maszyn do produkcji kostki brukowej (przyuczamy do pracy na maszynie)

Vechta

Laar

11000 - 12000 PLN / m

kowal

17.07.2015 16:36

teraz są przyjęcia pracownik do czyszczenia form z pozostałości betonu na nocną zmianę .Może ktoś napisze po ile godzin i jak płacą
    były pracownik

17.07.2015 15:22

witam czy cos sie zmieniło w firmie jak zmieniono ta osobe rekrutujoca do niemiec
    xxxx

15.07.2015 19:08

to ja tez jade jak taka kasa
    kail

12.07.2015 23:10

spoko dzienki za informacje a warunki mieszkalne jakie i jak unich praca wyglonda
    armany4774

09.07.2015 17:06

Prosze o odp. na moje pytanie w sprawie wyjazdu do pracy do firmy PBO construction ,po ile godzin tam trzeba pracować i jakie tam są właściwe zarobki.
    endriu

26.06.2015 19:15

witam możne ktoś dostał ofertę pracy do pbo i musi się stawić w ostrowcu w poniedziałek o 11 rano prosze o kontakt
    ronin

21.06.2015 11:19

Czesc chce pojechac z pbo do pracy podajcie jaka i jak placą

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w PBO-Construction Sp. k.?

andrzew

14.06.2015 12:53

witam, praca w PBO rzeczywiscie zarobki sa różne 1200 srednia, i praca od 6 do 18 19, roznie zależna od tego jak szybko sie uwiniemy. nie jest lekko wiec jesli ktos nigdy nie pracował ciezko to niech da sobie spokój i siedzi w domu.
    kondrad

01.06.2015 17:28

jak wyglonda teraz praca w niemczech i jaj płaca
    bleki

19.05.2015 16:19

jak jest na kontrakcie w siegen jakie waruki ile godzin i jaka kasa z gury dzienki
    bbbbbb

15.05.2015 07:36

wiek emerytalny w niemczech 63 lata zniesli z 67 polacy nadal maja wysoki polap bedziesz robil na niemcow emerytke
    Józef

12.05.2015 11:39

witam własnie zakonczyłem dwu letni kontrakt w firmie pbo jestem zadowolony średnio zarabiałem 1600e jezeli chodzi o firme to jest ok ale wszystko zalezy na którym kontrakcie. Nie polecam kontraktu siegen bo tam jest słaba kasa reszta z tego co wiem jest ok
    pepo

26.04.2015 07:12

patrzylem na stronach niemieckich za praca znajomosc jezyka w mowie i pismie b2(usunięte przez administratora) plus premia to juz cos

Kontakt - PBO-Construction Sp. z o.o. Sp. k.

Staroprzygodzka 117 63-400 Ostrów Wielkopolski

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane
    sum

17.04.2015 12:25

Praca w vechcie masakra.warunki socjalne coś okropnego nie polecam
    pbo construction

24.02.2015 10:33

witam wszystkich niezadowolonych pracownikow firmy pbo construction obiecuje wam ze w pbo zmieniono osobe rekretujaca pracownikow i zajmujaca sie export-em wiec jezeli ktos ma jakies uwagi prosze kierowac je do mnie na email [email protected] a z pewnoscia pomoge doradze pozdrawiam
    niko

17.02.2015 13:53

ale zle piszecie Panowie praca jak praca ja jestem zodowolony i to wszystko a komu nie pasuje to w Polsce zoa 1800 zł
    koles

09.02.2015 15:51

Witamm jak tamm praca za takie pieniadze
    teo

09.02.2015 15:54

a mi dbiecali 1400 e za miesiąc i mam umowe i prace Neumarkt
    gosciu

30.12.2014 18:13

z doswiadczeniem to tak ja posaidam dlugoletni staz pracy konkretna firma badanie to zapewne tak prefabrykacja konkretny zawod konkretna praca i przynajmiej 30dniwe ubezpieczenie w polsce inaczej nie chca rozmawiac
    nick

15.10.2014 10:06

Hej, jak tam aktualnie jest w tej firmie ? Warto jechać czy nie ? Da się zarobić ? Miejscowość NEUMARKT.
    Wojtek

27.06.2014 12:25

Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak wygląda praca na prefabrykacji zimą?Chodzi mi o to czy tak jak na budowie jest zastój z powodu mrozów?

25.06.2014 16:54

wiatr

17.03.2015 10:46

na ciesle-betoniarza
    mariusz

23.06.2014 09:52

Witam, pracował ktoś przy zalewaniu form betonem, w Niemczech?
    tomikacpers2wp.p

12.05.2014 20:50

macie jakieś namiary na dobreą firme na zbrojenia?
    Jaaa

03.05.2014 13:25

Wiesz w tym sens ze ciezko cos dostać nowego a w Pl ciezko mi o pracę i mam ochotę jechać zobaczyc jak i co . pracowałeś a jak tam z zarobkami wypłacalni są ? mam jeszcze uprawnienia MIG MAG mozan tam coś dostać w tym kierunku ?
    dany

11.06.2014 17:20

witam . i jak pracujesz w tej firmie? jakieś konkrety odnosnie pracy kasy?pozdrawiam
    Ostrów Wlkp

29.04.2014 22:46

dostałem propozycję wyjazdu z tej firmy do Niemiec Betoniarz/Zbroiarz powiecie mi warto jechać , bo z tego co czytam to szok.pl panowie co mam zrobić mam jechac umowę podpisać itd. obiecali mi ze na początek od 1200Euro miesięczna płaca, w sobotę do południa 5 godz pracy, hmm poszukują samych młodych.
    mirek8266

22.03.2014 09:08

jak nie masz co robić w kraju to jedz od nich , świata trochę zobaczysz (w niedziele rzecz jasna) czas szybko tam leci , jak nie lubisz długo spać to praca wręcz wymarzona dla ciebie , ps. ponoć pieniądze szczęścia nie dają ..:))
    jee

15.03.2014 08:51

jakieś słuchy doszły mnie na temat majstra pod Norymbergią (NEUMARKT)? rozwiniecie coś więcej?

Zostaw merytoryczną opinię o PBO-Construction Sp. z o.o. Sp. k.