PBO-Construction Sp. k.

• Kołątajew
  • Jelitów
  • Wysocko Wielkie

3. Opinie o pracodawcach Ostrów Wielkopolski
  5. Opinie o PBO-Construction Sp. z o.o. Sp. k.

Opinie o PBO-Construction Sp. k. Ostrów Wielkopolski

Nie przegap nowości o PBO-Construction Sp. z o.o. Sp. k.!

30.12.2016 07:37

Gomorek

08.01.2017 13:41

Jak można ludziom nieszczęśliwym pomóc? Firma daje możliwości finansowe i nie tylko, wystarczy to docenić i pracować.
    yyy

27.02.2017 07:43

co ty piszesz nie namawiaj ludzi sam do roboty sie wez
    smerf

08.12.2016 21:15

Wszystko to prawda pracowałem dwa lata gdzie miałem rozum tylko Skandynawia wspaniale kraje i kasa.....
    berytyy

20.11.2016 17:52

Jak praca w Neumarkt? Ile godzin , jak warunki mieszkalne? Czy warto jechać? Zależy mi na szybkiej odp :)
    berytyy

20.11.2016 17:48

Proszę napisać coś o Neumarkt jak zarobki ile godzin pracujecie i jak warunki mieszkalne w tych kamienicach? Liczę na szybką odp i bardzo mi na niej zależy..
    ajnetMonej

14.11.2016 22:07

czyli co lipa z tym zbrojarzem i innymi ofertami ?
    amemuu

14.11.2016 22:04

czyli nie oplaca sie wyjechac jako np zbrojarz co mają w ofercie bo katują pesnsje i wgl jak praktycznie kazde biuro ... a ci co piszą ze a fajnie (usunięte przez administratora)
    Wielkopolanin

06.11.2016 11:25

witam. pracuje jako zbrojarz w bawarii w jednej z najgorszych firm swiata(bez nazw). Fakt robie ok 180 godzin i otrzymuje 1400-1500 E. Soboty bez przymusu.(zwykle wszystkie wolne) Jednak jak dla mnie to za daleko. Jezdze co 2 tg na szybki week i 800km jest co pycic. Mysle nad transferem do PBO. Jestem zbrojarzem(moge rowniez prowadzic). rysunek techniczny, ogolna wiedza konstrukcyjna bez problemu. Niech mi ktos odpowie szczerze, czy dobrze zrobie idac do PBO? No i gdzie maja werk, najblizej siedziby, bo slyszalem ze w Kleblu w Neumarkt- a ten zaklad i opinie o nim akurat znam, wiec nie chcial bym tam trafic.
    jerzy67

03.11.2016 19:00

Mam jechać do szembergu za 1500 e czy ktoś mże mi powiedzieć bo dużo czsytałem na innym forum że to lipa ?
    gość 10

04.11.2016 21:58

chłopie lipa pracujesz po 15 godzin kołchoz szukaj innej pracy warunki mieszkaniowe straszne kierownik do bani
    marian

25.09.2016 15:52

@antek po co w ogóle piszesz na forum takie banały? Szukam pracy w Niemczech porównuje różne warunki @Piotrek piszesz, że warunki tragiczne ale czy miałeś umowę o pracę, czy diety były płacone w terminie i czy firma płaciła za dojazdy? To jest dla osoby, która szuka pracę ważne
    michu94

26.08.2016 13:06

Po. jakim okresie mozna zjechac na pare dni do Polski ?
    alik

21.08.2016 21:46

witam ja teraz na dniach mam wyjechac jako spawacz z uprawnieniami dozorowymi niewiem czego moge sie tam spodziewać po ile godzin tam pracujom jakie warunki socjalne i czy płacom diete

21.07.2016 18:30

xxxx

24.07.2016 23:26

...zebys mial przy tych godzinach 4000e legalnie opodatkowane itd to bys musial miec stawke 40euro brutto to i tak nie zostaloby ci 4000:)....a w agencji wcale wiecej nie beda mieli moze cos ale zapewne jest to wyrownane dietami ktore ani nie sa opodatkowane ani nie sa wliczane do ubezpieczenia wiec wcale wiecej im nie wychodzi:) Nie bronie sytemu,fakt 6,00 netto to troche malo bo to jest moze jakies 9,50 -10 brutto...
    xxx

28.07.2016 12:15

Czytaj uwaznie-napisalem zebys mial 4000 netto(czy na reke)jak kolwiek to zwal.Nie wazne czy masz 25%za nadgodziny itd,to jesli opodatkowane to bys musial miec kolo 7000 brutto.Tyle w temacie.Sam sie zorientuj kiedy byloby w Twoim wypadku mozliwe zarobienie 4000(byc moze w delegacji kiedy diety nie sa opadatkowane:)Tyle w temacie
    Jan-Werk

24.07.2016 23:26

Zainteresowanych praca na prefabrykacji zapraszam do skladania CV(prefabrykacja- [email protected]) Szczegoly dla zainteresowanych ktorzy napisza na maila

Oferty pracy - PBO-Construction Sp. z o.o. Sp. k.

Zbrojarz

Neumarkt in der Oberpfalz

10000 - 13000 PLN / m

Pracownik ogólnobudowlany darmowy dojazd oraz nocleg. Kindergeld

Norymberga

10000 - 13000 PLN / m

Operator maszyn do produkcji kostki brukowej (przyuczamy do pracy na maszynie)

Vechta

Laar

11000 - 12000 PLN / m

Oburzony

21.05.2016 20:22

CZemu usuwasz opinie (usunięte przez administratora) cos sie nie poboda jak 2wie osoby piszą?
    Antti88

20.05.2016 19:00

20.04.2016 19:14

suarez

08.05.2016 16:57

Jak masz 5000 to czego ty szukasz?
    Pagon

10.04.2016 13:06

Czyli ile godzin w miesiacu wyrabiasz na 1700 €?ja pracuje po 8 godzin w sumie 9 ale godzinke przerwy mamy bez kosztow kolo kleve mam stawke 10.41 netto i 44.90€ diety dziennej kwatera gratis umowa niemiecka a nie polska za 10 zl/h brutto chyba bez porownania co.

08.04.2016 12:07

witam mam jechać a rozmowę kwalifikacyjna w środe jako ślusarz czy mógłby ktoś powiedzieć czy wogole warto jechać.
    Alan

08.04.2016 11:41

Nic sie nie dzieje jezeli chcesz zrezygnowac to idziesz do kierownika i mowisz ze chcesz rozwiazanie umowy za porozumieniem stron i albo pojdzie ci na reke i powie ok albo bedziesz musiał jeszcze tydzien przepracowac, nikt przeciez na siłe Cie nie bedzie trzymał, bo skoro nie chcesz pracowac to im tez sie to nie opłaca

08.04.2016 10:45

Ja nie wiem na którym kontrakcie koledzy przebywaja ale jestem na kontrakcie w miejscowosci Vechta pracujemy po 10h dzienie i spokojnie przy tych godzinach zarabiam 1700netto
    romus

09.04.2017 06:56

panie Adamie ja pracuje 7,5 godz dziennie 5 dni w tygodniu na rękę mam 1600 euro , jakbym pracował po 10h i jeszcze w sobotę -dodał do tego diety to bym zarobił grubo ponad 2000tys euro, oczywiście pracuje w innej firmie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w PBO-Construction Sp. k.?

Elektron

07.04.2016 23:19

Praca jako elektryk pełen chaos jeśli ogarniesz tematy może się uda ale tam już nie jeden był. Elektrycy różnie pracowali ale głównie 12 i ponad no i weekendy.Co do zwrotow nie zauważyłem za badania , reszta się zgadzała ale tak jak mówię natrzepiesz godzin to zarobisz 1700 a nie to mniej.Praca dla odpornych na stres jest ciężko poważnie.
    Gosc

07.04.2016 17:44

Wie ktoś może z przebywających lub już ludzi którzy tam byli co jeśli zerwiesz umowę z nimi?konsekwencje jakieś są? Zastanawiam się wyjechać tylko ciekawe jak na miejscu jest jakbyoszlo coś nie tak to chyba można zmienić sobie pracę?
    Gosc

07.04.2016 14:25

05.04.2016 22:34

06.04.2016 08:54

Do Elektrona. Można rozumieć,że praca codziennie ponad 12 godzin. Może wiesz jak wyglądała praca elektryka automatyka, też tyle samo godzin pracował, czy zwrócili Ci pieniądze za badania , na które skierowali i na koniec, czy wynagrodzenie tyle ile trzeba przelali. Pozdrawiam
    Elektron

06.04.2016 20:08

Nie wypowiadam się.Poczytajcie sobie , ja byłem z kolegą i gorzej chyba nie może być (usunięte przez administratora)

03.04.2016 19:42

Do Alexa . Wyjechałeś już , bo słyszę,że wyjazdy wstrzymane ?
    Prawda boli

18.01.2017 17:29

Omijaj ta firmę szerokim łukiem. Będziesz żałował każdej minuty będąc już tam. (usunięte przez administratora) na nic, eksploatacja do granic możliwości.
    tomi

30.01.2017 14:47

napiszcie jakieś uwagi na temat samej pracy czy warto jechać czy dać sobie spokój oraz o te warunki mieszkaniowe jednym słowem więcej szczegółów w czwartek czeka mnie wyjazd i nie wiem czy zawracać sobie głowę żeby się nie zadłużyć

03.04.2016 19:41

Do Alexa . Wyjechałeś już , bo słyszę,że wyjazdy wstrzymane ?

Kontakt - PBO-Construction Sp. z o.o. Sp. k.

Staroprzygodzka 117 63-400 Ostrów Wielkopolski

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane

01.04.2016 15:21

Witam .Macie tam moze internet na miejscu jakies wifi jest?

31.03.2016 12:49

a jak praca na weekend i czy jest na zmiany ,co to za robota i w jakiej to miejsowości.
    Leszek

31.03.2016 11:08

chyba najlepiej zadzwon do biura
    Gość

30.03.2016 21:53

Czy może mi ktoś powiedzieć jak wygląda sama praca elektryka w Worth am Maine i kiedy ewentualny wyjazd ? Bardzo proszę o odpowiedź.

26.03.2016 13:10

Witam. Dziekuje za odpowiedz w sobote 2 kwietnia wyjerzdzam do Wurtu wiec w niedziele bede juz na miejscu. Pozdrawiam
    Andrzej

24.03.2016 07:34

Pracujemy po 10h dziennie, warunki sa wporządku, wypłata na czas w tym miesiacu odebrałem 1521 Euro Zapraszam do nas :)
    robert@

07.08.2016 09:22

a nie pracujesz po 12 iiiii14 godzin??????????????????????????????
    dominium

23.03.2016 17:34

witam dostalem dzisiaj propozycje pracy kolo norymbergi powie moze ktos moze jak tam jest jakie zarobki po ile godzin robota jest z góry dzieki

17.03.2016 20:09

Witam. Wyjeżdżam 1 kwietnia pracę rozpoczynam od 4. Jest ktoś jeszcze kto jedzie w tym terminie do Wórth am maine?
    Łukasz

16.03.2016 09:34

Zastanawiam sie własnie nad wyjazdem jako elektryk z tej firmy i chyba sie zdecyduje, wiec jak bede to opisze jak to wszystko wyglada

15.03.2016 21:53

Czy z tym wadowolenie z pracy i płacy w firmie PBO-C. nie jest picem na wode lub pisaniem na forum pisaniem pod przymusem.
    Waldek

14.03.2016 10:02

Witam wszystkich zainteresowanych praca w PBO construction obecnie przebywam na kontrakcie z tej firmy wyjechalem pod koniec lutego dostałem pierwsza wypłate za okres tygodnia i jestem zadowolony, czekam na całą. Moge polecic tą firme

16.03.2016 19:20

Witam. Tez dostałem ofertę tak jak w poście wyżej na stanowisko spawacza-mechanika. Jeśli możesz napisać jak wygląda tam praca jak socjal i zarobki. Możliwe że po świętach dołączę. Jestem już po rozmowie kwalifikacyjnej i mam już skierowanie na badania lekarskie.Pozdrawiam
    Piotr

11.03.2016 07:52

Wyjechałem z firmy pbo w listopadzie praca, nie jest lekka ale idzidze dobrze zarobić! Jak ktos jedzie zarabiac nie sie obijać to zarobi. Warunki mieszkalne tez wporzadku

04.03.2016 19:28

Witam.Dziękuję za odpowiedź.Dziś byłem.na.rozmowie w firmie pierwsze wrażenie firma rzetelna rozmowa o samych konkretnych sprawach bez owijania w.bawełnę.Test czyli małe zadanie ślusarskie poszło dobrze .Pan od rekrutacji w porządku wyjaśnił wszystko co chciałem wiedzieć.Ogólnie spróbuje pracy aby mnie pozna no oraz abym ja poznał firmę myślę że.jeden miesiąc mi wystarczy.Ogólnie oceniam pozytywnie.Płacą podobnie oferowana plus koszta amortyzacji 4€dziennie ale to normalne.ostatnio byłem w innej firmie i na dzień dobry 1200€ plus swój dojazd i utrzymanie tylko mieszkanie gwarantował więc ta firma wydaje mi się rzetelnością opiewa.Pozdrawiam
    Waldek

02.03.2016 08:39

Pracowałem jako ślusarz-mechanik w tej firmie wynagrodzenie jest nawet dobre okolo 1700Euro praca po 10h od pon do piątku w soboty to równie bywało bo przewaznie byly to naprawy okolo 6 h kierownik troszke zblazowany. Ale ogolnie oceniam ok

Zostaw merytoryczną opinię o PBO-Construction Sp. z o.o. Sp. k.