BAM
counter
2 34 41 5 1
Klient
 Rekomendacja

W grudniu 2018r. dyrektor szkoły przesłał zamówienie na krzesła i stoliki entelo (dobre krzesło). W dniu 18.12.2018r. przez firmę BAM sp. z o.o. została wystawiona faktura na kwotę 7490 zł oraz w dniu 21.12.2018r. BAM sp. z o.o. wystawiła drugą fakturę na kwotę 282 zł. Obydwie faktury zostały zapłacone. Właściciel firmy BAM sp. z o.o. pan Mariusz Przybyłek do dnia dzisiejszego tj. 22.07.2019r. nie zrealizował naszego zamówienia. W tym czasie wielokrotnie kontaktowaliśmy się telefonicznie z panem Przybyłkiem, niestety za każdym razem o ile oczywiście raczył odebrać telefon zapewniał, że towar już został wysłany i nie wie dlaczego nie dotarł. Przy kolejnych rozmowach pan Przybyłek był coraz bardziej nieprzyjemny i podnosił głos w słuchawce. Od kilku miesięcy niestety nikt się nie zgłasza pod żadnym z podanych numerów telefonu. Nie można się dodzwonić do firmy chociaż pan Mariusz Przybyłek bez przerwy powoływał się na to, że są firmą, która działa na rynku od 25 lat i mają renomę oraz doświadczenie, więc pytam się gdzie ta renoma. Mało tego, uważam, że doświadczenie może i ma, ale w oszukiwaniu klientów, bo my jako szkoła zostaliśmy (usunięte przez administratora) na dużą kwotę więc przestrzegamy każdego kto ma zamiar cokolwiek zamówić w firmie BAM sp. z o.o. w Rybniku. To zwykli kłamcy i (usunięte przez administratora)

Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 52 dni.
 Pytanie

Co jaki okres czasu w BAM można ubiegać się o podwyżkę?

szkol Nowy wpis
Klient

Od ponad roku czekamy na szafkę. Właściciel firmy nie reaguje na ponaglenia. przestrzegam przed zamówieniami w tej "firmie".

Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 153 dni.
 Pytanie

Jaka jest kultura pracy w BAM? Obowiązuje typowy dress code?

Klient
 Rekomendacja

W grudniu 2018r. dyrektor szkoły przesłał zamówienie na krzesła i stoliki entelo (dobre krzesło). W dniu 18.12.2018r. przez firmę BAM sp. z o.o. została wystawiona faktura na kwotę 7490 zł oraz w dniu 21.12.2018r. BAM sp. z o.o. wystawiła drugą fakturę na kwotę 282 zł. Obydwie faktury zostały zapłacone. Właściciel firmy BAM sp. z o.o. pan Mariusz Przybyłek do dnia dzisiejszego tj. 22.07.2019r. nie zrealizował naszego zamówienia. W tym czasie wielokrotnie kontaktowaliśmy się telefonicznie z panem Przybyłkiem, niestety za każdym razem o ile oczywiście raczył odebrać telefon zapewniał, że towar już został wysłany i nie wie dlaczego nie dotarł. Przy kolejnych rozmowach pan Przybyłek był coraz bardziej nieprzyjemny i podnosił głos w słuchawce. Od kilku miesięcy niestety nikt się nie zgłasza pod żadnym z podanych numerów telefonu. Nie można się dodzwonić do firmy chociaż pan Mariusz Przybyłek bez przerwy powoływał się na to, że są firmą, która działa na rynku od 25 lat i mają renomę oraz doświadczenie, więc pytam się gdzie ta renoma. Mało tego, uważam, że doświadczenie może i ma, ale w oszukiwaniu klientów, bo my jako szkoła zostaliśmy (usunięte przez administratora) na dużą kwotę więc przestrzegamy każdego kto ma zamiar cokolwiek zamówić w firmie BAM sp. z o.o. w Rybniku. To zwykli kłamcy i (usunięte przez administratora)

IwonaS
@Klient

PROSZĘ o kontakt osoby oszukane przez BAM z Rybnika. Nie ma z firmą zadnego kontaktu, nie ma zamówionego towaru. Sytauacja dokładnie jak pisal PAn poniżej.

Kamczatka Nowy wpis
Klient
 Problem
@IwonaS

Zgadzam się z wyżej wymienioną sytuacją towar nie dotarł. Sprawa będzie zgłaszana na policji.

gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Marcu 2021r.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. GoWork.pl 4 014 360
  2. linkedin.com 3 587 328
  3. olx.pl 3 276 288
  4. jooble.org 3 086 424
  5. pracuj.pl 3 054 024
Pytanie
Użytkownicy czekają na odpowiedź 254 dni.
 Pytanie

Jaka umowa obowiązuje w BAM podczas okresu próbnego?

przedszkole

Ta firma w ogóle legalnie istnieje??? Bo mam duże wątpliwości... Dlaczego usuwane są negatywne opinie??? Tylko w ten sposób można ostrzec innych - ewentualnych pracowników oraz klientów...

Pytanie
Użytkownicy czekają na odpowiedź 355 dni.
 Pytanie

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w BAM?

Ania

Wymagają znajomosci języków ?

Pytanie
Użytkownicy czekają na odpowiedź 456 dni.
 Pytanie

Bardziej angielski biznesowy czy potoczny podczas rozmowy w BAM?

Barbara

Sklep BAM super obsługa klienta szybki czas wysyłki polecam!!!

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maja
@Barbara

Piszesz jako klient firmy, nam jednak zależy na zdaniu zatrudnionych w niej osób. Firma działa na rynku od ponad 20 lat i zajmuje się dystrybucją i produkcją materiałów szkolnych. Wydaje się, że jest to pracodawca o stabilnej pozycji. Może znasz jakieś osoby, które pracują w Bam? Jeśli tak, zachęć je proszę do udziału w dyskusji.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kasia
@Maja

Firma 3 lata temu rozłączyła się i stary BAM s.j. jest pod nazwą EDUBAMA. A ten BAM to zupełnie nowy odłam i jest sp. z o.o. Od sierpnia czekam na moje zamówienie szkolne. Zero kontaktu.

Dorota
@Kasia

Ja tez w pażdzierniku zamówiłam meble do szkoly- zero kontaktu - nie polecam

Pytanie
Użytkownicy czekają na odpowiedź 557 dni.
 Pytanie

Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej w firmie BAM?

Konrad

Ale to nie jest forum dla klientów lecz dla pracowników. Liczyłem na informacje o pracy a tu nikt nie napisał nic.

Maja
@Konrad

To fakt, wiele osób szuka tutaj opinii o firmie jako pracodawcy. Jest to ktoś , kto podzieli się informacjami na temat warunków pracy w BAM w Rybnik?

Anna Leszczyńska
 Rekomendacja

Czuję się przez BAM oszukana. Zamówiłam suchy basen 13.03.2019 r. Zapewniano mnie, ze wysyłka nastąpi w ciągu 24 godzin, tak jest nawet w ofercie na stronie internetowej. Niestety, minęły 4 tygodnie, a basenu nadal nie ma. Raz udało mi się dodzwonić to Pan, z którym rozmawiałam zapewniał mnie, że w przeciągu tygodnia basen przywiozą. Minął kolejny tydzień, nikt już nie odbiera ode mnie telefonu i zastałam bez basenu i bez pieniędzy. Jak nazwać takie podejście do klienta? Anna Leszczyńska Szczecin

Barbara

Sklep BAM super obsługa klienta , towar zgodny z opisem szybki czas wysyłki polecam!!!

1
Administrator

Czemu nic nie piszecie na forum BAM? Czy to oznacza, że dobrze Wam się pracuje i nie ma rotacji?

Karol

Co jest powodem takiej ciszy na forum?

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maja

Pracujesz w BAM? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie. Na jakie warunki zatrudnienia mogą liczyć pracownicy?

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mistrz

A czemu mamy omijać Bam sp. zoo w organizacji? To nie jest ten sam właściciel?

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nika

Witam, a jak obecnie wygląda praca w dziale obsługi klienta, jak w rzeczywistości tam jest? Jest ciśnienie na sprzedaż? Bo szukali ludzi w październiku, i znowu widzę że szukają (rotacje?). Byłam raz na rozmowie u nich, i rekrutowała mnie właścicielka, i nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia. Intelektem też nie powala (w życiu nie usłyszałam tak dziwnych pytań na rozmowie rekrutacyjnej jak u owej pani, która powinna nieco bardziej rozeznać się w tej kwestii i to grubo, te niektóre pytania miały się nijak do proponowanego stanowiska pracy!!!). Nigdy wcześniej nie miałam do czynienia z tak niesympatyczną i zimną "rekruterką". I chwała że nie oddzwoniła do mnie iż mnie przyjęła, bo i tak bym odmówiła pracy w tej firmie przez to że nie zachęciła swoją osobowością, co potwierdzają Wasze negatywne opinie.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
tomus

BAM spółka jawna jest ok, a BAM sp. z o.o. w organizacji proszę sprawdzać przed dokonaniem zakupów, lepiej kontakt osobisty, moim zdaniem wspólniczki BAM gwarantują rzetelną obsługę www.edubama.pl

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw merytoryczną opinię o BAM - Rybnik

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Marcu 2021r.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. GoWork.pl 4 014 360
  2. linkedin.com 3 587 328
  3. olx.pl 3 276 288
  4. jooble.org 3 086 424
  5. pracuj.pl 3 054 024
BAM
2/5 Na podstawie 34 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Niedobczycka 94
    44-200 Rybnik
  • NIP: 6422169693 KRS: 0000074385