Opinie o Godan Serwis Sp. z o.o. w Opacz kolonia

Poniżej zobaczysz opinie obecnych oraz byłych pracowników o pracodawcy Godan Serwis Sp. z o.o.. Znajdziesz poniżej też opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Godan Serwis Sp. z o.o. o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Usługi dla firm - pozostała działalność

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Godan Serwis Sp. z o.o. w Opacz kolonia

baner wywiady
Misiek

Nie polecam firmy. Brak szacunku do pracownika.

Serwisant Trójmiasto

Czemu ostatnio taka duża rotacja jest w firmie? Mówię tu o koordynatorach i wyżej, rozsianych po całej Polsce. Ktoś coś wie, czemu ostatnimi czasy tyle ludzi się pozwalniało/zostało zwolnionych? Dopiero się tu zatrudniłem i trochę mnie to martwi :(

Flowerpower
@Serwisant Trójmiasto

Świat idzie do przodu, ludzie chcą się rozwijać , firma chce się rozwijać. Nie ma ludzi niezastąpionych. Zwykłe korpo, jeżeli szefowi nie podoba się praca podwładnych, to ich wymienia, bez znaczenia czy to dyrektor z 15 letnim stażem, czy sekretarka z dużym biustem . Piszesz taka rotacja? Raczej jednorazowe odświeżenie firmy, jakoś nikt ze zwolnionych jadem tu nie rzuca na forum, czyli były podstawy do wywalenia z firmy nawet sporej grupy osób na stanowiskach wyższych .

GOŚĆ

TYLKO UMOWA O DZIEŁO ?

@GOŚĆ

umowa to w innej firmie , inna firma Cię zatrudnia, inna robi umowę o dzieło ,inna firma sprawdza czy pracujesz od innej dostajesz kasę a czy na czas ? zależy ,teraz chyba po dofinansowaniu firm nie będzie problemu bo i markety mają roboty dużo ,pracują ! Sprawdź kto jest szefem firmy dla której pracujesz ,kto jest szefem (oficjalnym )z którym masz umowę o dzieło. (usunięte przez administratora)

Laurie Cabot Nowy wpis

Ja na swoje świadectwo pracy czekam od 28.02.2023r. , a mamy już 10.03, (upomnienia meile/smsy są ignorowane, nie mam nawet informacji czy zostało wysłane). Tak właśnie firma traktuję pracowników i sama prosi się o zgłoszenie do PIP i Sądu Pracy... "Niewydanie świadectwa pracy jest wykroczeniem przeciwko prawom pracownika zagrożonym karą grzywny od 1 tys. do 30 tys. zł. Pracodawca jest obowiązany niezwłocznie wydać pracownikowi świadectwo pracy w związku z rozwiązaniem lub wygaśnięciem stosunku pracy. Niezwłocznie oznacza dzień, w którym następuje rozwiązanie lub wygaśnięcie stosunku pracy. Jeżeli z przyczyn obiektywnych wydanie świadectwa pracy pracownikowi albo osobie przez niego upoważnionej w tym terminie nie jest możliwe, pracodawca w ciągu 7 dni od dnia upływu tego terminu przesyła świadectwo pracy pracownikowi lub tej osobie za pośrednictwem operatorapocztowego".

Prawie ex

Masakra jak na dzień dzisiejszy. Zamknęli nas w domach przy pracy z komputerem gdzie rachunki za prąd żeby działał (bo trzeba ładować i miec na kablu bo bateria wytrzymuje 15 minut) my płacimy!!! Super sprawa. Niby im na nas zależy. Ale wypowiedzenie in blanco zanim się dostało umowę trzeba było podpisać... Ankiety które od nas zadają na większą ilość osób są nie do znalezienia. Te małe od razu się znajdują... Ktoś tu nie pracuje tak uczciwie jak powinien...

Buhaha
@Prawie ex

Nie wiem dlaczego podszywasz się pod kogoś kto został w tej gó. firmie? Ta garstka co została z mercza boi się cokolwiek tu napisać, bo wiedzą, że Istvan za to im wynagrodzenia nie wypłaci. I nikt ich nie zamknął, tylko dobrowolnie z uśmiechem na twarzy przyjęli te warunki. I proszę sprawdź sobie ile w skali roku taka bateria od laptopa pobiera kilowatów, aby pisać takie bzdury. Więcej zapewne wyjeździleś(aś) paliwa służbowego w celach prywatnych za free, niż cie ten prąd uczyni.

Mirosław Nowy wpis
@Buhaha

Ci pracownicy co zostali przeszli na zdalne? A o co chodzi z tym popisanym wypowiedzeniem in blanco. To prawda? Przecież to nie wpływa dobrze za trudnione osoby bo nie są pewne roboty, nie?

Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 26 dni.

Od czego uzależniona jest premia w firmie Godan Serwis Sp. z o.o.? Jakie są progi premiowe? Dodali 4 grudnia na Lento.pl ogłoszenie na stanowisko Wykładanie towaru.

Tamapa Nowy wpis

всі на ринку в Польщі знають, що godan serwis для бідних і наївних людей

Izabela

Bardzo często rekrutują na produkcję oraz magazyn. Z czego to wynika? Rotacja pracowników czy firma po prostu się rozwija? Bardzo dużo z was nie poleca pracy w firmie, nie ma szans na poprawę warunków? Nic takiego się nie zapowiada?

POLKA DOTS

Nieuczciwy pracodawca Nie wypłaca wynagrodzenia Czyli wiadomo na czym się dorabia... Kradnie pensje

Irena
@POLKA DOTS

pytanie tylko z jakiego powodu miałby nie wypłacić? Jest coś na umowie takiego, że w jakiś sytuacjach ma do tego możliwość? Chodzi o tę umowę o dzieło? Nie ma innej opcji?

ex
@POLKA DOTS

daje umowy o dzieło, a potem nie wypłaca wynagrodzen to powszechnie juz wiadomo w branży ,ciekawe jak długo jeszcze bedzie tak sie bawił cudzym kosztem ?

Ex2
@POLKA DOTS

Potwierdzam. Zlikwidował usługę merchandisingu. Zmusił koordynatorów do napisania wypowiedzeń za porozumieniem stron z końcem roku, jako warunek dalszej współpracy. Od nowego roku Ci co zostali na outsourcingu mają umowy zlecenie i wypowiedzenie in blanco. Ci co odeszli zabrał im premie za listopad 400 i grudzień 400, bo Pan plebsowi zabrać może, bo to premia uznaniowa. Tragiczny pracodawca, brak szacunku do pracownika.

UkrytaPrawda
@Irena

Widzisz Irenko, prezesik to typowy Januszex- mściwa złotówa. Każdy kto odchodzi od niego zostaje pozbawiony części wynagrodzenia. Jak mały Jasio wymyśla byle głupoty i bezsensowne rzeczy, i obciąża finansowo. Np., że laptop eksploatowany 5 lat nie jest sprawny w 100%, że piasek był w zdanym aucie na dywaniku i trzeba pokryć koszty sprzątania. ( gdzie koszty czystości samochodu z własnej kieszeni pokrywał x lat pracownik) Albo, że ktoś miał cyfrową blokadę na telefonie, czego sama wymagała firma w celu zabezpieczenie platformy przed wyciekiem danych. Bo trudno było zadzwonić do byłego pracownika o kod, lepiej pozbawić go części wynagrodzenia. A szczytem jest potrącenie wynagrodzenia bez uzasadnienia, nie masz przelewu i tyle. I każdy cię olewa, bo juz tu nie pracujesz. Zostaje szklana kula i fusy, albo Inspekcja Pracy i Sąd.

ex
@UkrytaPrawda

nie ma w branży osób które by nie znały go już z tej strony , ciekawe ile jeszcze będzie (usunięte przez administratora) pracowników oraz że przy tylu dotacjach z naszych podatków i kredytach wciąż mu mało oczywiście PIP ,US i ZUS powinny się zainteresować postępowaniem tego "pana" jeśli opinie o traktowaniu pracowników ze wschodu będą masowo sie powtarzać ,to inna instytucja się nim zainteresuje ,czego mu życzę serdecznie.

Pam
@ex

Aaa niech Istvan sobie zdobywa szczyty z Plackiem, kosztem pracowników. Za rok o tej porze już nie będzie tej firmy. Usłyszymy tylko jeden wielki huk, to będzie upadek Istvana po tym jak go Jacek "zepchnie" z tego szczytu i już się z tego niepodniesie. Jeszcze spotkamy ich jak będą robić weryfikacje w magazynie Biedronki dla Iqfm.

Róża
@Pam

Nawet Pan Jacek kłamca się pokazał w opisie, kłamał w oczy pracownikom nic nie lepszy od prezesa są siebie warci nawzajem. Mają tylko jedno na celu okradać pracownika. Nie wypłacać tego co należy się pracownikowi.

cygan88

Nie polecam pracy w tej firmie!

Elżbieta
@cygan88

No a czemu odradzasz, nic nie powiesz?

EW
@cygan88

Nie pierwszy i nie ostatni.

Natalia
@EW

A co jest niby tutaj nie tak, że waszym zdaniem nie warto tu pracować?

Gustaw
@Natalia

Czynnikiem na nie jest prezes firmy Istvan. Ordynarny, wulgarny, obrażający swoich pracowników, wiecznie przeklinający i wprowadzający atmosferę strachu i (usunięte przez administratora). W oddziale w Opaczy Kolonia co parę miesięcy zmieniają się handlowcy oraz rekruterzy. Chcesz pracować w takiej firmie?

Była
@Gustaw

zgadam się z opinią prezesa

@Gustaw

to prawda ,zero klasy, napompowane wielkie zero,choć to mało napisane, warto przemyśleć czy chce się pracowac dla takiego kogoś ,pracy dużo na rynku , nie trzeba się zniżać do pracy u tej .... osoby

Była
@Gustaw

potwierdzam, też nie długi czas tam pracowałam. Nic dobrego w tej firmie już nie będzie. Trudno uwierzyć że ta firma jeszcze istnieje

Ksiezniczka

Czy ta firma dalej funkcjonuje ? Ja to jestem szczęśliwa że już tam nie pracuje nie ma Marty ani Edyty .. a to były najlepsze babeczki ..???? uciekajcie do Iqfm

Julia
@Ksiezniczka

Czemu zakończyłaś pracę w tej firmie? Co takiego się stało?

Elżbieta

Oferta wykladanie towaru Selgros Katowice - czy nadal aktualne? :) Bardzo proszę o informację, najlepiej ze stawką od razu, jak płacą. Niestety nie wiem, gdzie sprawdzić, czy oferta jest jeszcze aktualna. Dlatego pytam tutaj.

W firmie Godan Serwis Sp. z o.o. podobno płacą nawet 2900 . Czy rzeczywiście można tyle zarobić, pracując na Wykładanie towaru? Zastanawiam się nad wysłaniem swojej aplikacji na stanowisko: Wykładanie towaru.

Podobno
@Administrator

Trudno znaleźć pracowników do podobno godanowi trudno znalec jakiegos pracownika, dlatego nawet tu podobno, zacheca sie do pracy bo podobno sie płaci, podobno 2900 nie podano czy podobno 2900 czy podobno na umowe o dzieło i czy podobno za 20-40-70h w tygodniu żenada!

Dominika
@Podobno

Wszystko co napisałeś to nie są potwierdzone informacje, tylko wszystko uzupełnione jest określeniem "podobno"- w takim razie po co pisać nie mając żadnych potwierdzeń? Warto chyba opierać się na faktach no nie? Niech ktoś się odniesie

Podobno
@Dominika

No właśnie :) takie sobie pisanie o podobno ....

Majorka
@Administrator

Nawet czy tylko 2900

GOŚĆ

TYLKO UMOWA O DZIEŁO ?

Były

XD

@były

Odkąd jest nowy prezes firmy NIGDY nie było opóźnień w wypłacie. Umowy są zawierane w pełni legalny sposób.

@Pracownik

w której firmie jest płacone na czas ?, były nielegalne umowy!?:O, teraz jest legalnie a było nie legalnie !??mam się martwić ,że miałem nieleganą umowę ?

serwisant
@Pracownik

umowy były nie legalne ? co to oznacza dla pracownika ,powinien zgłosić to do US czy PIP czy do ZUsu , bo miałem umowę z nimi jakieś 6 ms . temu ? a nowy szef już zgłosił że były nielegalne umowy ? bo ja zgłosiłem się do pracy w Godan Serwis ale umowę dostałem z innej firmy ,tam jest ten sam szef ?

Aron N.
@serwisant

To są jakieś plotki. Wszytskie umowy są w pełni legalne. To jakieś głupoty ktoś opowiada ja pracuje kilka lat i wszytsko jest ok - a ZUS płaca bo ostatnio to nawet sprawdzałem. Więc spoko, PIT co roku wysyłaja i wszytsko ok !

Aron N.
@były

Napisałem też koledze / koleżance poniżej - to są po prostu jakieś ploty ..

obecny pracownik
@serwisant

co ty za bzdury gadasz, chyba masz jakiś interes w tym. Owszem nierobów i kombinatorów zwalniają, ale wszyscy mają podpisane umowy, zapłacony ZUS i podatki. Wiem o tym z autopsji. Pamiętam, że mniej więcej 6 miesięcy temu było takich dwóch kolegów nierobów, jednemu nawet nie chciało się do pracy przychodzić. Płaci ci ktoś za takie kłamliwe wpisy?

@Pracownik

ja tylko się pytam ,czy umowy były nie legalne i dlaczego ,no bo teraz są legalne i na czas , co znaczy że były nie legalne i i nie a czas, kiedy były nie legalne ? bo może muszę zgłosić to jakiegoś Zusu albo Us , nie chce problemów i nic więcej do czynienia a agencjami. Pracownik pisze - odkąd jest nowy prezes ,że teraz są legalne umowy i na czas wypłaty ,co to znaczy dla firmy , firma działała nielegalnie ???? i wszystko przed tem działało nielegalnie ? tyle lat ?

Godan Serwis
@były

Nie mamy nielegalnych umów. Zatrudniamy tysiące osób legalnie i płacimy na czas. ZAWSZE!

Godan Serwis
@były

Mamy tylko legalne umowy i płacimy na czas zobowiązania. Szanujemy wszystkich pracowników.

Vladislav
@Godan Serwis

Да так платите, что аж отвечать не успеваете на элементарные вопросы, почему мне не копейки не начислили, а оставили без денег ну естественно без работы, и в попытке вам дозвониться то тишина полная, хотя-бы аванс дали что бы на дорогу было а не оставлять людей вообще без гроша

Hahaha
@Godan Serwis

Umowy są legalne, ale są to umowy o dzieło z różnymi spółkami, co roku z inną spółka. W tym roku pracownicy nie otrzymali PITów z jednej ze spółek z którą rzekomo Godan Serwis nie ma kontaktu. Nie polecam pracy w Godan Serwis

Pracownicq

W końcu mogę napisać co nie co o tej firmie pracowałam tam z 6 lata .. miałam bardzo fajne kordynatorki nad sobą . Q od tego roku zaczęło się wszystko sypać .. jedna wypowiedzeniu druga na wypowiedzeniu .. a oni oczekują nie wiadomo czego tyle pracy za mare grosze a dwa każda firma zaczyna uciekać i idą na Iqfm .. jak na sezon miałam godziny od 20 paru a nagle po 4 5 .. nikt im nie bd pracował na takich warunkach i w końcu Godan padnie

Mirosław
@Pracownicq

O to bardzo długo. Teraz zmniejszyli ci ilość godzin pracy czy stawkę bo nie bardzo zrozumiałem?

Joanna
@Pracownicq

A znasz konkretnie powody dlaczego te koordynatorki są na wypowiedzeniu? Co sie takie stało w firmie?

@Mirosław

Godziny zredukowane.

Zwalniają Koordynatorów teraz wyleciało 10, masakra....

Rumi
@Kasia

Teraz dziś zwolnili 10 koordynatorów, znowu????

WE
@Kasia

co dzieje się, że tak zwalniają koordynatorów?

Irena
@WE

To ile ich jeszcze zostało, skoro aż 10 poleciało!?

EW
@WE

Dostawcy od firmy Godan Serwis odchodzą ????, przechodzą do konkurencji.

Izabela
@Kasia

A przyjmują na ich miejsca kogoś nowego?

Serwisant Trójmiasto

Flowerpower

Grażyna
@Flowerpower

jednorazowe odświeżenie firmy? brzmi strasznie. a to, że nikt nie rzuca jadem nie zawsze oznacza, że było ok. nie twierdzę, że tutaj nie było, ale to co piszesz nie brzmi dobrze...

Matylda

A gdzie szukają?

Koordynator
@Serwisant Trójmiasto

Zapraszaja na rozmowę rekrutacyjną i proszą o wydrukowanie cv dodatkowo nie potrafią zaproponować wody czegokolwiek. Świadczy to tylko o tym co bedzie nas czekać dalej. Pozdrawiam Kr

serwisant
@Serwisant Trójmiasto

Moja koordynatorka Godanowa z gdańska "kobieta-viking" odeszła i teraz męczy żeby przejść do jej agencji i mówi o jakiś umowach ale ciężko ją zrozumieć...

@Serwisant Trójmiasto

Wystarczy poczytać opinie tu i samemu wyciągnąć wnioski.

@serwisant

A co mogą zaoferować Ci szczury , które próbują wykończyć na rynku teraz poprzednią swoją firmę Godan serwis? Rozumiem zdrowa konkurencja, ale podkradanie pracowników, dostawców jest na poziomie desperatów. Karma zawsze wraca, ciekawe czy odchodząc z Godan Viking powiedziała Tobie o swoich zacnych planach , czy jak szczur ukrywała to ??? Tak gadali na Prezesa, a zachowują się gorzej niż on na ekspresyjnym urwie.

@JPRD

Nikogo nikt nie podkradł, nikt nie odchodzi od dobrego pracodawcy po kilku latach budowania firmy. Warto pomyśleć i wyciągnąć wnioski dlaczego cale kierownictwo ktore pozyskiwalo i obsługiwało klientów solidarnie opuściło firmę z którą byli latami związani. To była kiedys duża porządna,lubiana przez pracowników i szanowana przez klientów firma na rynku. Była

@Ex

Solidarnie kierownictwo opuściło firmę, nie patrząc, że przez nich do końca roku mnóstwo ludzi straci pracę. Tak przez nich, nie przez prezesa.

@JPRD

skoro prezes tak zdecydował ! o odejsciu ludzi ktorzy mieli najwiekszy wplyw na dochody firmy, musiał wiedzieć co robi -może ma Taki plan ,żeby firmę zamknąć ?, przyznałaś/es ,że firma traci klientów, a tearaz ludzie bedą tracili pracę . Prezes zdecydował swoim postepowaniem o tym ,że ludzie się zwalniają badz ich zwalniał, a nie pozostali pracownicy. nikt inny nie jest odpowiedzialny za to co się dzieje w firmie Prezes ma prawo traktować pracowników jak mu się podoba ,a pracownik ma prawo się na to nie godzić o poszukac innej pracy. Prezes ma prawo decydować jak i kto bedzie pracował . Zdecydował ! jego decyzje , jego konsekwencje i jego pozostałych pracowników. to prawda karma wraca , postepowanite wzgledem innych . nikt po kilku latach nie zostawia szanowanego pracodawcy !

były ,szczęsliwy ,że były
@Flowerpower

już widać jak to "odświerzenie " dało efekty ! gratuluję naprawdę świetne decyzje prezesa ! dla konkurencji !

Zbychu
@Ex

Tak, ludzie odchodzą od firmy to się zdarza, zdrowa konkurencja też się zdarza, ale to co robią teraz ci co odeszli to jest jakiś tragikomedia... Tak Panie/Pani były/a wszyscy w Godan są zniesmaczeni i jest im nie dobrze(zbiera się na wymioty) przez to co robicie, chcecie dowalić w Firmę, ale pamiętajcie, że firma to ludzie, także jak najbardziej karma wraca...

Serwis
@Zbychu

Dokładnie, chcieli uderzyć w Prezesa , a największe konsekwencje poniosą pracownicy. Serwisanci już rezygnują, bo mało godzin, następnie będzie redukcja koordynatorów. Na miejscu nowego ich przełożonego bym miał obawy ????

Lemon
@JPRD

Uważam, że dzięki tym ruchom, my którzy zostaliśmy mamy lepiej, w końcu podwyżki, premie. Przecież gdyby nie to całe zamieszanie do końca świata byśmy ciągnęli na wynagrodzeniach ustalonych kilka lat temu. Każdemu to wyszło na dobre.

maniek
@Ex

To, że odeszła trójka frustratów i kilka ich "(usunięte przez administratora) to nie oznacza, że firma była. Firma jest i będzie.

@maniek

Jasne ,ze będzie, jeszcze jakis czas ,nie da sie od tak zamknac firme ktora byla potega na rynku ,w kilka ms firma pociagnie .chwile razem z lizodupcami ktorzy zostali przy prezesie ,wystarczy poczytać komentarze i samemu wnioski wyciągnąć które kro komu co liże. Tych kilku frustratow I ich lizodupcow to cały zespół kierownictwa odpowiedzialnego za wyniki i klientów, pozostala jedna desperadka ktora dopasuje sie do kazdej sytuacji i zrobi wszystko w pracy dla kazdego szefa bo innej czy tej branzy nie znajdzie pracy .przykre ale prawdziwe.prezes swoim wyrafinowanym zachwaniem doprowadzil do zwolnienia lub wywalenia praktycznie wsztskich ,zamieniajac firme z towarzystwo znajomych i kolegów. Tak zdecydował to jego firmma ,to jego decyzje mial do tego prawo i nikt nie odpowoada za to co sie tam dzieję. On mial prawo do decyzji,pracownicy tez.teraz wszyscy maja sie dobrze .

Xxx
@Zbychu

I dlatego wzywacie po kolei koordynatorów pod pretekstem spotkania z prezesem i wręczacie wypowiedzenia???

Famm
@Xxx

Firma koordynatorami stoi, a oni ich zwalniają? o.O To co, prezes bedzie sam jezdzil po sklepach czy werbowal merchow?

Cirios
@Famm

To raczej robienie porządków po poprzednich kierownikach i dyrektorach, bo oni nie widzieli, że niektóre regiony / sklepy przynosiły więcej strat niż zysków. Skończyło się jeżdżenie w końcu po 250-300km, zrobić jedno zdjęcie, gdzie sklep był bez zleceń na stały serwis . A dostawca płacił za to grosze , że nawet kosztów paliwa nie pokrywało. Ale panowie byli dyrektorzy zawsze szli na ilość, a firma , albo na minus, albo na zero wychodziła.

Koordynator
@Xxx

Zwalniają osoby po 10latach pracy , raka wdzięczność że strony firmy

Yyyy
@Koordynator

A Dyrektorzy i ich świta co odeszła, dlaczego Ciebie nie wzięła, w końcu 10 lat pracy razem? Im też tak serdecznie dziękujesz na forum ich nowej firmy? Czy jesteś już w trakcie podpisywania umowy z nimi ??

Ciekawski
@Cirios

Jak firma moze byc na minusie,skoro kasa na dywidendy byla,dotacja od państwa i kredyt ? Może kasy dla co poniektórych pracowników nie ma albo sami sobie dopowiedzcie :)

Uwolniony
@Serwisant Trójmiasto

Firma zwalnia pracowników którzy znają się na rzeczy, przyjmuje idiotów którzy nie wiedzą co robić i kozaczą. Poza tym kasa nie wpływa w terminie, można by długo wymieniać.

W jaki sposób są weryfikowane są umiejętności kandydata na rozmowie kwalifikacyjnej w Godan Serwis Sp. z o.o.?

Misiek

Nie polecam firmy. Brak szacunku do pracownika.

Byly

Zwalniają ludzi , kiepsko w firmie....

Lepiejjuzbyło
@Byly

Może Anetka by skomentowała ,ze to ploty jakieś? Albo że zwalnia sie ,żeby polepszyć sytuacje w firmie ,albo zwalnia sie tych którzy są nie lubiani ,przecież firma nie jest dla pracownikow tylko dla właściciela,prezesa jego rodziny kasa na dywidendy z nieba nie spada , i nie dla pracowników zysk ktory prezes w pocie czoła wypracowuje tylko dla siebie,dajcie sobie spokoj z tymi komentarzami i pogódźcie sie z faktem ,że to pracownik jest na usługach prezesa .

Klient

Jestem pracownikiem sklepu. Nie polecam firmy Zatrudniają koordynatorów terenowych bez prawa jazdy, jak potrzeba coś od koordynatora to on nie przyjeżdża, bo nie ma czym, to kpina .

@Justyna

Justyna zmień dilera... Widać, że autor ten sam , co pisał o braku wody na rozmowie kwalifikacyjnej . Byle napisać , nawet jak się kupy nie trzyma .

@JPRD

Czyli nie jest prawda, że macie, koordynatora terenowego bez prawa jazdy??? Widać firma jest w desperacji i zatrudnia byle kogo, sztuka to sztuka. Jestem pracownikiem sklepu do ktorego wasz koordynator terenowy nawet nie raczy przyjechac, tłumacząc sie, ze nie ma prawa jazdy. Prosze nie zaprzeczać. Moze wreszcie koordynator odwiedzi nasza hale i się przedstawi.

To co widać
@JPRD

To desperacka i nieudolna próba ratowania wizerunku firmy

Putin
@Justyna

A najbardziej absorbujący jest fakt, że firma obecnie zwalnia , a nie zatrudnia nowych koordynatorów. Dlatego Justyno , Twój komentarz jest na prawdę śmieszno-żenujący. Widać, że ewidentnie chcesz coś zaszkodzić firmie , ale robisz to bardzo nieudolnie i nielogicznie. Ale pocieszający jest fakt, że chcesz budować bliskie relacje z koordynatorem i bardzo zależy Ci, aby go poznać osobiście. Mam nadzieję, że również budujesz bliskie relacje z koordynatorem z konkurencji, bo on zapewne jest u Ciebie codziennie na kawie , z kawą i z kwiatami .

@Putin

Witać osoba odpowiadająca na wiadomość nie odpowiada na temat i udaje, że nie ma tematu. Co się spodziewać, że dla firmy to nie problem, problemy trzeba rozwiązywać, a nie zamiatać pod dywan.

@Putin

Niepokojacym wydaje się wzmianka ,ze firma GS zwalnia koordynatorów ,co oznacza że nie jest dobrze z obsługą klientów:( szkoda!

Lord R77
@Putin

No, ale to przecież prawda, że jedna z koordynatorek nie ma prawa jazdy. Nie udolne i nie logiczne są te tłumaczenia u chwalenie się zwalnianiem ludzi.

Ewaunia
@Lord R77

A nie z rudy? Bo tam.jesna tez nie ma.prawka..

Lord R77
@Ewaunia

Łódź

Zainteresowany

Pytanie do osób, które pracowały lub nadal pracują jak koordynatorzy w tej firmie - jak oceniacie swoją pracę? Interesują mnie ewentualne problemy, które mogą się pojawić. Zalety znam z ogłoszenia o pracę ;)

@Zainteresowany

Przestań już prowokować i robić zamieszanie , forum jednego prowokatora... Godan nie szuka teraz koordynatorów. Ogłoszenie wyssane z palca. Liczysz na jakąś gównoburze?

Obecny
@Zainteresowany

Teraz jest fajnie, praca przyjemna. Zlecenia adekwatne do czasu pracy. Nie to jak za czasów poprzednich Dyrektorów, gdzie pracowało się po 12 - 15h dziennie w terenie, bo tak zarzucali zleceniami. Raporty z 3 dniowym terminem i pod telefonem 24h na dobę, nawet w czasie urlopu. Poprzedni nigdy nie wywalczyli dla pracownika lepszych zarobków, nawet jak zlecenia zwiększały się do 400%. Dla kaprysu wrzucali do raportu zlecenia, których nawet dostawca nie wymagał, byle, żeby Koordynator miał co robić. Teraz dopiero całe (usunięte przez administratora) wypływa. A dostawcy i tak wrócą, 1 - 2 MC, bo jakość pracy jest w rękach serwisantów i koordynatorów Godan serwis, a nie tych co na stołkach. A widać, że "pseudo konkurencja" popełnia błąd za błędem, mając niby za sobą taki wykwalifikowany zespół kierowników.

Śmiech na sali
@Obecny

Oczywiście wszyscy wiedzą, że im mniej pracy tym wieksza płaca. I klienci wrócą, napewno wrócą, bo przecież zrobią to chocby dla uscisku dloni prezesa !

Ka Ka
@Zainteresowany

moj facet jest koordynatorem w gd. sporo pracy, duzo obowiazkow, czesto musi byc pod tel po godzinach pracy, w weekendy, a nawet podczas urlopu. widze ze bardzo go to meczy, ale sam uwaza ze poki nie znajdzie lepszej pracy, to się trzyma godana. przynajmniej wypłaty sa na czas

Iw
@Zainteresowany

My mamy anite..fajna dziewczyna..pomocna ogarnieta..polecam.

Klient

Firma ma 2 spółki córka była na umowę o dzieło miała jakąś spółkę, fikcyjna firma, nikt nie zna nie udało się załatwić zaświadczenia do renty , jak zadzwoniłam do formy Godan to oni mi kazali szukać w internecie numeru bo oni nie chcieli podać numeru, jakieś przekręty, ta spółka chyba nie istnieje

Obecny
@Kasia

To znaczy,że w każdej chwili moga przestać płacić i nie ma z kim iść do sądu o wynagrodzenie!!! Czy nie trzeba by tego zgłosić do ZUS i US ? Czy ktoś w ogóle wie jak to jest ,że zatrudnia spółka której nie ma ? Jesli wszystkie formalności załatwia Godanserwis to dlaczego inna firma jest na umowie? O co tu chodzi ?trzeba to koniecznie zgłosić do jakiegoś urzędu ,jesli ktos pracuje to chyba ma prawo wiedzieć dla kogo !

@Obecny

Umowa była podpisana z firmą Godan serwis, ale spółka jakaś inna . Dzwoniłam do księgowej z Godan Serwis i ona mówi,że nie wie jak się można skontaktować z tą spółka. Niestety nic sie nie udało załatwić, ani numeru nie podali, ani adresu bo firma twierdziła,że nie zna, możliwe to??Tak oooo to załawili sprawę

poszukiwacz
@Kasia

(usunięte przez administratora) czy to ta firma ? łatwo znależc w internecine :)

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Godan Serwis Sp. z o.o. - Opacz kolonia

• Jak się pracuje w Godan Serwis Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Godan Serwis Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 35.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Godan Serwis Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 27, z czego 7 to opinie pozytywne, 17 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Godan Serwis Sp. z o.o.?

Kandydaci do pracy w Godan Serwis Sp. z o.o. napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)