Godan Serwis Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 104 ocen.

Opinie o Godan Serwis Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Godan Serwis Sp. z o.o.

ktos z nikad :D

Witam pracuje w godanie juz ponad 2 lata .. jak narazie nie jest zle .. tylk poprosyu ta umowa dlaczeg o dzielo? jak mam ponad 170 godzin w miesiacu .. to juz sa przekroczenia godzinowe na umowe o prace jest 166 chyba.. mam pytanie czy mial ktos kordynatora Pania Kocoł ? jak sie z nia pracowalo wam ?

Dobra morda z Puław

Pracowałem 3 miesiące firmie Godan i powiem szczerze było bardzo dobrze dobre pieniądze i wypłata na czas miałem 11zł netto i wszystko się zgadzało wszystko miałem praca przy rowerach i nie tylko I umowa na czas miałem wszystko było okej kasa się zgadzała

Dan

Pracowałem jeden dzień - po tym dniu pracy przez długi czas nie mogłem się porozumieć w sprawie ustalenia grafiku i ostatecznie nie kontynuowałem współpracy. Wypłatę dostałem, choć po terminie. Mimo to nie mam tej firmie nic do zarzucenia; dostałem wypłatę.

Ktoś

Witam. Pracowałam w tej firmie i wykładałam towary na półkach w Carrefour Kutno. Praca nawet fajna no ale niestety Pani brygadzistka jest za bardzo ambitna. Nie mogłam wyjść nawet do toalety czy coś zjeść. Tak to jest jak ktoś nieodpowiedni dostaje prace na "wyższym" stanowisku i myśli że może wszystko. Gdyby nie ta Pani dalej bym tam pracowała.

Marek Pieczarek

Miałem 9 zł w 2016, teraz podobno mają podnieść do 11.

Agula
@Marek Pieczarek 14.01.2017 11:11
Miałem 9 zł w 2016, teraz podobno mają podnieść do 11.

Podniesli na 11 zl :p

zainteresowany

zarobki w godanie ile płacą za godzinę, podobno były podwyższki

Była pracownica

Opiszę swoją historię. Zaczęłam współpracę z GS w maju 2016 i pracowałam do października. Akurat wszystko było ok., z pieniędzmi, umową (o dzieło) bez problemów. Dają koszulki. Dostawałam 25-31 dnia każdego miesiąca na konto tyle, ile zarobiłam. Ale jestem skrupulatna, w ostatni dzień każdego miesiąca wysyłałam mailem sfotografowaną listę obecności do koordynatora. Schody zaczęły się we wrześniu, gdy Godan obciął o 50% ilość godzin na nasz hipermarket - Carrefour. Przypadało teraz 20H na wszystkich pracowników tygodniowo. Byłyśmy dwie z taką panią. Mnie zwyczajnie zwolniono, bo pierwszeństwo miała ta pracownica, która zaczęła pracę w kwietniu, a nie maju jak ja, czyli wg koordynatora miała pierwszeństwo. Zdziwiło mnie to, bo przychodziła sobie jak chciała, raz na 2h, raz na 3.5h, kiedy ja stale pracowałam po 8H regularnie 2x w tygodniu (mam 2 inne prace i inaczej nie mogłam). Robiła czasem po 5h tygodniowo i nagle zapragnęła mieć te 20h. Do tego chwaliła się, że nie musi pracować, bo może w domu siedzieć w dziećmi, a mąż na nią zarabia. Ja jestem sama, mam jeszcze lekki stopień niepełnosprawności, że nie mogę mieć pracy siedzącej ani dźwigać +5kg. Niemniej w byłam perfekcyjnym pracownikiem, ciężkie rzeczy po prostu rozkładałam sobie i nie nosiłam pełnych kartonów z płynem do chłodnic samochodowych czy kompletu garnków. Nic mi nie można było zarzucić, ale mnie zwolniono. Na szczęście pomogła mi koordynatorka z drugiego Carrefoura - Turzyn Szczecin, która odeszła z pracy w grudniu. Pracowałam tam wrzesień-listopad. Też mnie zwolniono, z powodu niepełnosprawności. Kierownik działu, Marcin (który nie powiedział mi nigdy w twarz o zwolnieniu, ale przez podwładnych) zażyczył sobie, by został chłopak-niewolnik robiący 150H miesięcznie, a nie ja, przychodząca regularnie ale na 2 dni (jak mówiłam, mam jeszcze 2 prace + dojeżdżałam ponad godzinę do sklepu). Że nie nadawałam się do tej pracy, mimo że wszystko robiłam perfekcyjnie. Na grudzień wróciłam na miesiąc na stary Carrefour, bo znalazły się godziny na fajerwerki u firmy Piromax. A co się stało potem? Po miesiącu (styczeń 2017) Godan nie miał ludzi na Carrefour-Turzyn i zadzwoniono po mnie. Nagle stałam się dobrym pracownikiem do tej pracy. Akurat przyszła nowa koordynatorka (wcześniejsza była fajna, nawet jak Godan nie chciał mi zapłacić wyrobionych nadprogramowych godzin - miałam 12h robić tygodniowo, a wychodziło więcej czasem z powodu jakiejś pracy, np. wykładania towaru - gdy , to dała mi ze swojej kieszeni) i mi dziękowała, że ją uratowałam, bo z Godana nie było pracowników. Więc zostałam, bo z powodu tego kręgosłupa mam potworne problemy z pracą (mimo że mam niepełny doktorat) i tak naprawdę mały mam wybór, więc poza Godanem sprzątam biura za niską pensję i domek, nie lubię tego robić, ale zdrowotnie to mi odpowiada. Koordynatorka mi nasłodziła, powiedziała że dostanę więcej o 2 zł na godzinę, nawet obiecywała umowę o zlecenie czy pracę... a tydzień potem mnie zwolniła. Ponoć znów kierownik niepolskiego pochodzenia, Marcin, tak chciał. Znaleźli zdrowe dziewczyny, które mogły pracować więcej i ciężej, a ja wyleciałam. Czuję, że to obiecywanie dobrych warunków umowy było po to, by mnie zatrzymać, póki nie znajdą się inne osoby. Jako że to umowa o dzieło, to nic nie mogę z tym zrobić, nie mam żadnych praw. Czuję się jak śmieć i odpad. Nieczłowiek. Jedyne co mogę, to ostrzec ludzi ze Szczecina przed sklepem Carrefour Turzyn, pracujących przez firmy zewnętrzne. Rotacja jest tam ogromna, nie bez powodu. Trzymajcie się z daleka od tego miejsca, jeśli będziecie mieli z tym Carrefourem do czynienia.

ON

ODRADZAM WSZYSTKIM!!!! Koordynator mnie olewał jeżeli chodzi o umowę i pieniądze więc postanowiłem skontaktować się z centralą i co....ta sama sytuacja całkowita olewka i o pieniądze się prosić trzeba .... o umowę się prosić trzeba.... nie mówiąc o zaświadczeniu które było mi bardzo potrzebne i dzwoniąc ciągle słyszałem że już dziś na pewno zostanie wysłane i co nic..... Jeden wielki bałagan!!!!! Zero organizacji, koordynator olewczy, nie odbierający telefonu, panie w centrali niemiłe i w ogóle nie pomocne....Nigdy więcej.

Paula0771

Nie polecam! Na umowę czeka się długo i na pieniądze! Nie po to pracowałam żeby czekać miesiąc na wypłatę!

Nie polecam

Pracowałam z GoDanem ponad pół roku, najpierw jako promotor później wykladanie towru. Wszystko było ok, wypłaty w terminie czasem kilka dni wcześniej, koordynator najpierw jeden - super babka, później została zmieniona na innego koordynatora. W porządku facet wszystko można było załatwić. Przyszedł moment, że ze względów zdrowotnych musiałam odejść z pracy. Będąc ostatni dzień w markecie dowiedziałam się, że kierownicy sklepu robią sobie ze mnie tzw pachołka (wcześniej już były z nimi konflikty). Robiłam dużo więcej niż to co było w moich obowiązkach ale ja nieświadoma wykonywałam to. De facto. Wszystko było ok, do czasu. Mamy listopad a ja nadal nie dostałam wypłaty za sierpień (800 zł) rozumiem, że było zamieszanie związane z zwolnieniem koordynatora ale to juz jakaś kpina. Dzwoniłam do nowego koordynatora - nic nie wie, dowie się. Bez odzewu. Dzwoniłam do centrali - to samo. Rozumiem, że jestem młodą osobą, które czesto są wykorzystywane itd ale jeśli firma chce mieć dobrą opinie to niech coś z tym zrobią, ponieważ kilku znajomych mieli podobną sytuację u nich.

12

a mi się podoba, wszystko fajnie i profesjonalnie

aaa

jak to nie ujawnia swojej siedziby? przeciez to nie tajemnica, a poza tym jak podpsiujesz umoe to muszą w niej zawarte byc informacje o aresie twoim i pracodawcy to samo z nich nipem i regonem, wiec to nic dziwnego

ona

Ja miałam podobną sytuację ale po pierwszym dniu powiedziałam że nie mam umowy więc do pracy nie przyjdę i na tym się zakończyła nasza współpraca.

miko

Nie polecam. Umówiłem się na rozmowę jako serwisant. Zależało mi na pracy więc zostałem po rozmowie na miejscu bo koordynator zaproponował że mogę zacząć od razu i że będzie mi to wliczone jako dzień pracy, aby przygotować się do pracy na przyszłe dni wypracowałam 6 h zamiast 4. (nie płacą za nadgodziny) Dostałem potrzebne materiały, oraz dokumenty do wpisania danych które miałem przesłać do firmy. I co, nic. Brak kontaktu. Koordynator nie odpowiada. Mój błąd że zaufałem i pracowałem za darmo bez umowy.

maciek
@miko 07.05.2016 16:49
Nie polecam. Umówiłem się na rozmowę jako serwisant. Zależało mi na pracy więc zostałem po rozmowie na miejscu bo koordynator z...

Widzę że nie tylko mnie oszukali. Ja natomiast pracowałem przez cały maj, a wypłaty do dnia dzisiejszego nie widzę...

abcd
@maciek 07.09.2016 08:57
Widzę że nie tylko mnie oszukali. Ja natomiast pracowałem przez cały maj, a wypłaty do dnia dzisiejszego nie widzę......

można wiedzieć z jakiego miasta jesteś? próbowałeś dzwonić do siedziby firmy żeby wyjaśnić sprawę?

Greta

Pracuję jako koord. Poślizg w wypłatach jest tez Waszą wina jako serwisantow ponieważ nie przesyłacie umowy i zalacznika na mejla koordynatora! Albo przesyłacie po czasie albo niekompletne, albo karty pracy wysylacie po 10 kazdego miesiaca,podczas gdy macie termin DO 10! Koordynator nie ma jednego sklepu pod opieką ale np.8 z czego w kazdym nie ogarniętego serwisanta a to zdjecia nie zrobi, a to zrobi źle albo wcale, a to nie ma aparatu to nie zrobi zdjecia, a to nie ma internetu. A to przy podpisywaniu umowy zapominacie wpisac numer konta. Spóźnia się Wam wypłata? Proszę dzwonic do księgowości a nie brak z Wami kontaktu az nagle Was oswieca po miesiacu,dwóch a nawet trzech i wez coś znajdź jak masz archiwizowane i zapomniane. Stawkę godzinową powinien wpisac koord na karcie pracy, prawda jest taka ze jest ona do negocjacji, ale zeby miec więcej trzeba byc ogarniętym i umieć ułożyć towar zgodnie z planogramem i zrobić dobre zdjecie. Powodzenia :)

ktoś ten sam pozytywny
@Greta 16.04.2016 23:10
Pracuję jako koord. Poślizg w wypłatach jest tez Waszą wina jako serwisantow ponieważ nie przesyłacie umowy i zalacznika na me...

Dokładnie,ja jakoś wysyłam na czas i nie mam problemu a jak jest się ogarniętym to można dostać większą stawkę;)

pracownik

Witam jak wam wyplacaja, kase mi powiedziano ze po 1,5 m dostane przelew minol miesiac a umowy niemam , pracuje w jednym w cerrfurow w scu kordynatorka mi poidziala ze ok 25 mi beda wyplacac bo niby oni tak wyplacaja tz wawa.. wy tez tak mieliscie?

bakus

Cześć. Jeśli chodzi o firmę to ma wiele minusów, ale ja nie miałem nieprzyjemności jeśli chodzi o nią. Stawka pozostawia wiele do życzenia, 7zł/h to stosunkowo mało, umowa o dzieło, która nie gwarantuje nic, kontakt z koordynatorem raczej niezły (bo to od niego zależy czy Ci się wypłata spóźni), jeśli chodzi o mnie kasa zwykle była na czas, oczywiście trzeba czekać miesiąc, ale takie jest rozliczenie w tej firmie. Nie płacą najmniej, ale mimo wszystko praca mało opłacalna

Beebebe

Od ponad 6 miesięcy upominam się o zaległe 500 zł i mimo kilkakrotnego upominania się i zapewnień koordynatora dalej pieniędzy nie ma. Żenada

Kajka

Pracowałam dla nich przez trzy miesiące. Za grudzień dostałam pieniążki, ale za styczeń i luty nie dostałam do dzisiaj. Koordynator się zmienił i kolejny raz powtarza, że pieniądze będa dziś albo jutro bo zamieszanie maja w firmie. Tylko że te jutro jak narazie nie nastąpiło. I nie wydaje mi się żeby mailość nastąpić....

Daniel

Firma do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zmarnowałem 2 miesiące życia. Pracowałem dla nich cały luty i marzec kontakt z Kordynarorem do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wypłata za luty miała być 25 marca jest 29 na koncie dalej nic nie ma. Umowa? podobno podpisując informacje o wykonywaniu to jest umowa w której zadnej stawki nic. Wszystko załatwiane telefonicznie by zobaczyć kordynatora chyba musiałbym sam się udać do niego do domu na pogawędka. Nie polecam firmy! A jeśli kotoś tam pracuje to niech przemyśli czy warto. Praca fajna ale osoby u góry mało rzetelne.

kiki sosnowiec
@Daniel 29.03.2016 13:15
Firma do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zmarnowałem 2 miesiące życia. Pracowałem dla nich cały luty i marzec konta...

Witakj ja pracuje z miesiac i kasy niemam ani umowy na razie;/A z ta babka sie widziec graniczy z cudem

nirt

siemano kumpel robi w Godan, skręca rowery itd miech minął, 15 miał dostać kase i nic ani widu ani słychu a na czarno robi miał ktoś tak? bo coś mi się wydaje że go w bambuko zrobią a skręcił od podstaw 120 rowerów

Ktoś
@nirt 22.03.2016 20:30
siemano kumpel robi w Godan, skręca rowery itd miech minął, 15 miał dostać kase i nic ani widu ani słychu a na czarno robi miał...

Na pewno 15 bo z tego co ja wiem od swojej pani koordynator wypłata dla serwisantów nie tylko rowerowych jest pod koniec miesiąca i teraz jakoś w tym tygodniu ma być wypłata. Co do umowy to Pocztą Polską trochę idzie ale w końcu dochodzi. Najlepiej niech zadzwoni

ktoś ten sam pozytywny
@nirt 22.03.2016 20:30
siemano kumpel robi w Godan, skręca rowery itd miech minął, 15 miał dostać kase i nic ani widu ani słychu a na czarno robi miał...

z tego co wiem serwis rowerowy jak serwis wypłatę dostaje pod koniec miesiąca :) czasami warto słuchać co koordynator mówi, twój kolega wysłał kartę pracy do koordynatora bez tego nie dziwota że nie ma wypłaty

ja

Dokładnie za 3 dni minie miesiac odkąd skończył em współpracę z ta firma i do dnia dzisiejszego nie otrzymałem żadnej umowy a umowa podobno 2 tygodnie temu została wysłana a odkąd się dopominamo umowę to słyszę od nowego kordynatora że umowa została wysłana bo mój kordynator podobno się zwolnił ...smieszna firma ciekawe czy między 21 a 29 lutego będą pieniądze śmieszne

Ktoś
@ja 19.02.2016 13:27
Dokładnie za 3 dni minie miesiac odkąd skończył em współpracę z ta firma i do dnia dzisiejszego nie otrzymałem żadnej umowy a u...

Czyli winna koordynatora Zadzwoń do warszawy, wysyłają Pocztą Polską a jak wiadomo oni słyną z gubienia przesyłek i listów a w Awizowaniu mają Diamentowy medal

Arczi

Witajcie, zastanawiam się nad pracą jako koordynator w tej firmie. Natomiast czytam wasze komentarze i zastanawiam się czy to aby na pewno dobry wybór. Pracuję jako koordynator ale dla innej firmy i powiem Wam, że nie wyobrażam sobie, żeby pieniądze nie były wypłacane na czas. Opinie ludzi, którzy piszą, że poślizg o niczym nie świadczy są dosyć dziwne. Tych pieniędzy nikt nie wypłaca następnego dnia miesiąca tylko jest na to aż 25 dni i nie dotrzymanie takie terminu jest sprawą karygodna ! Moje pytanie - wiecie może jaka jest forma zatrudnienia koordynatora ?

Ktoś
@Arczi 17.02.2016 01:33
Witajcie, zastanawiam się nad pracą jako koordynator w tej firmie. Natomiast czytam wasze komentarze i zastanawiam się czy to a...

Arci jeden dzień bym wybaczył, 2 dni zaniepokoił a trzy dni odmówił pracy, niestety nie wiem jak to wygląda wobec koordynatorów ale spróbuj

anonim

(usunięte przez administratora)

Ktoś

Jak pracuje Wypłata na czas zawsze była;0 i ogólnie jestem zadowolony więc nie rozumiem tych negatywnych komentarzy być może to wina koordynatorów

ktoś

pracuje dla GoDan Serwis 1.5 roku i : -Fakt na umowę czekałem około tygodnia ale doszla. -co do wypłaty zazwyczaj jest na czas i nie bylo sytuacji żeby nie wyplacili. -pracowałem na różnych stanowiskach w różnych marketach,czasami w kilku na raz ale nigdy nie odczuwałem presji a kordynator traktowAl nas jak ludzi. - co do stawkitragedi nie ma a jak praca byla ciężka np sezon na karpia to dawali więcej. Podsumowując jestem zadowolony z pracy chodź umowa zlecenie nie do końca zadawala i z uśmiechem przepracuje 2016rok Ps. To jest moja własna opinia a to że firma ma poślizg w wyplaceniu wynagrodzenia nie znaczy że są oszustami

kibic

Witam czekam 3 tydzień na umowe śmieszne bo kontaktuje się z koordynatorem nagle gdy miała dotrzeć umowa zwolnił się i jest jakąś inną kobieta niby opóźnienia są przez zmiany w umowach jak to pani powiedziała przez rząd z tego co wiem potrzebują cały czas obiecują że praca nastałe a co do czego to kilka dni za pare gorszy i czeka się miesiąc czasu

Oszukany pracownik
@kibic 13.02.2016 12:53
Witam czekam 3 tydzień na umowe śmieszne bo kontaktuje się z koordynatorem nagle gdy miała dotrzeć umowa zwolnił się i jest jak...

Firma nie ujawnia swojej siedzby, bo sprawdzalem na google maps i nic tam niema tylko biedronka, aktualnie zajmuje się sprawą odzyskania pieniędzy których nie chcą mi wypłAić tłumacząc się że jest winna systemu bankowego który jest w trakcie modernizacji termin byl do 10-tego a ja czekam już 5 dni i rosnę w dŁugi pniewaz wziąlem kredyt z banku a termin juz minąŁ pomyślałEM że wybiore sie do nich osobiscie bo procedura udowadniania swoich racji w sądzie jest dluga i mozolna w kazym razie NIE POLECAM jezeli nie wiecie kim jest pracodawca nie dajcie się skusic ich ofertom bo źle na tym wyjdziecie ja się o tym przekonalem i zaluje tego

Arturoo

Witam jest jak jest wiem coś o tej pięknej pracy. 98 procent to czyjeś obowiązki

k

Pracowałem w tej lipmej firmie kilka dni nie polecał za marny grosz i w dodatku zaczęła sie na umowę ale jak co do czego to kwestionariusze trzeba skanem wysłać na króla i potem dwa tyg na umowę do dnia dzisiejszego nie mam umowy ją i dwie koleżanki próbowali Amy się kontaktować z koordynatorem to już tego koordynatora nie ma masakra czuje że spotkamy się gdzie Indziej nie polecam.

Oszukany

Mnie oszukali i nie zapłacili a ich pracownik i mój szef Liniewicz to chodząca porażka i nieudacznik który wymaga a sam nic nie potrafi.

kaboom

Zgadzam się. Ja pracowałem tam miesiąc czasu, a kiedy dowiedzieli się, że chcę się zwolnić, to dopiero wtedy wysłali mi umowę! Pod koniec następnego miesiąca po przepracowanym dostałem połowę wypłaty, a kolega, z którym pracowałem - tylko 1/4. Wysłałem wiadomość z prośbą o wypłatę reszty pieniędzy. I co? Cisza. Będę musiał skontaktować się z nimi telefonicznie. Żenada.

Jaro

Nie polecam tej firmy ze względu na ludzi tam pracujących. Między innymi Daniel Li.....cz jest jakąś chodzącą pomyłką.

Pyra

Frajerska firma a najbardziej chodzi o to aby napchać kieszeń panu prezesowi, który ma gdzieś zwykłych serwisantów, jego motto to "nie ma ludzi niezastąpionych" zwolnić, wymienić, zatrudnic za 5zł a on będzie tylko samochody zmieniał. rozmawiałem z kimś z bliskiego otoczenia to wiem. Zaraz się zwolniłem nie będę go dorabiał jak nie szanuje ludzi.

Zibi

Merchandiser i koordynator bez umowy bo nie chcieli dac doswiaczenie ale nie udokumentowane

zibi

długo trzeba się upominaac nie warto pracować dla tych pajaców

fideo

mam takie pytanie, pracowałem w tesco w Poznaniu jako merchandiser firmy godanserwis pod koniec sierpinia, umowę dostałem po kilku dniach pocztą po czym ją odesłałem podpisaną do Warszawy, podczas spotkania z koordynatorką poinformowała mnie, że wypłata powinna być około 25 września na moim koncie, jak to jest z tymi wypłatami czy trzymają się terminów czy nie mam co się łudzić że dostanę wypłątę w okolichach 25?

Joga

DokladniePatyk zgadzam sie

Joga

Cos sciemniasz w soboty sie nie robilo brali 2tys netto jakis czas temy

zawiedziona

Wszystko fajnie brzmi. Ale okazuje sie że nie jest kolorowo . Godan oferuje umowę zlecenie na 3 miesiace potem niby przedłużają na kolejny rok . Może i doczekasz sie umowy o pracę . Dają 1800 do 1900 na początek brutto . I to wszystko jako koordynator. Praca po 10 godzin dziennie plus soboty a więc robisz za 5 zł na godzinę . No jest plus masz auto służbowe. Nie polecam

Kasia

Witam, długo mnie nie było, po odczytaniu wiadomości, uważam ze wina leży po stronie koordynatora- nie spełnia obowiązków. Ta praca jest dla osób zorganizowanych. Koordynator powinien walczyć o prawa pracownika, a pracownik powinien robić to co jemu zlecono w swoim dziale a nie bieganie i pracownie przy innych! Wykorzystywany byłeś przez market ponieważ nie walczyłyles o swoje stanowisko ( wszystko jest w rękach koordynatora ) to od niego Zależy jak Cie traktują pracownicy marketu to od niego zależy cała organizacja pracy. Powodzenia życzę Tobie w znalezieniu ciekawszego miejsca pracy. Zycie mamy jedno i nie stresujący sie ludźmi którzy nie maja kompetencji w dziedzinie koordynacji.

andrzej bielany wrocławskie
@Kasia 16.04.2015 08:07
Witam, długo mnie nie było, po odczytaniu wiadomości, uważam ze wina leży po stronie koordynatora- nie spełnia obowiązków. Ta p...

dzięki za dobre słowa,jest to rzecząpomocną,lecz chyba tylko dla ducha przetrwania w swojej godności przypisanej wobec dobrzewykonywanych obowiązków.przepraszam,-nie odrzucam życzliwości,lecz w życiu codziennym większą siłę przebicia ma autentyczność zdarzeń,wraz z reakcją na nie-bo dlaczego???:nie mogłem zadbać o przydzielone mi obowiązki,skoro 3/4 dniówki robiłem przebvudowy,wyspy,uzupełnianie-ogólnie sezon-nawszelakich działach.---powolutku dopiszę więcej,mam jeden epizod udokumentowany namoją "korzyść",-powinien tozobaczyć zleceniodawca[godan]-warto???

Edzia

Witam,nie polecam firmy godan,poniewaz spóżniaja się z wypłatami jak podpisywałam umowę to też miałam naciąganą date rozpoczecia pracy,a jeśli w miesiacu przypadało 120 godzin do przepracowania,to w następnym miesiacu juz ukracali godziny pracy,bo w poprzednim za dużo pracowałeś.

Kasia

Dzień dobry, czytam Wasze opinie, smutne jest to jak reklamujecie firmę Godan Serwis... Byłam koordynatorem, doświadczyłam pięknego roku pracy, a dlatego rok ponieważ musiałam zrezygnować z przyczyn osobistych. Uwielbiałam tą prace jak i moich serwisantów, których sobie dobierałam, w których widziałam potencjał i chęć do pracy. Wierzcie mi, ciężką jest praca bycia koordynatorem :( bardzo odpowiedzialna, bywały momenty, że sama podwijałam rękawy i pomagałam, bo terminy były i są ważne. Jeśli dana osoba na stanowisku zatrudniona przez godan pracowała uczciwie i sumiennie bez tzw. (sciem), to była doceniona. Administracja jak w każdej innej firmie MA DUŻO FORMALNOŚCI, zastanawiam się co Wy byście zrobili będąc na ich miejscu- jest Was tysiące. A niektóre komentarze są przesadzone. Pieniądze, rzecz WAŻNA, były poślizgi, ale Prezes najpierw patrzył na serwisantów później na biuro. A jeśli chodzi o Dyrektorów, są Kompetentni - jeśli by nie byli to nie było by Godan Serwis.. to tyle, a moja rada to spotkanie z koordynatorem ( opiera się na wzrokowym kontakcie ), ustalić wszystko od podstaw i nie będzie nie-domówień. Tak robiłam z moimi serwisantami.Pozdrawiam Kasia

andrzej bielany wrocławskie
@Kasia 24.03.2015 13:56
Dzień dobry, czytam Wasze opinie, smutne jest to jak reklamujecie firmę Godan Serwis... Byłam koordynatorem, doświadczyłam pi...

pozdrawiam P.Kasiu odwiedzamn tę stronę po dobrym pół roku.wczesniej nie pisałem konkretynie o co mi chodzi,atylko wyrażałemn opinię,-dziś ujmę to tak:byłem serwisantem rowerowym,a tak tylko;przy okazji..???" robiłem wszystkon inne ,tylko nien to copowinienem.umowa zgodanem brzmi konkretnie-,dlaczego,więc szlachta wyższa wmarketach pozwala sobie na wrecz samowolkę w dysponowaniu pracownikiem???.tesko wrocław,ul.długa jest wtym mistrzem.mqam odczucie,żegodan dobrze wie o różnicy popmiedzy umową,a pracą faktyczną,-soś tu jest grubą nicią szyte...

Nie polecam

Uważajcie na tę niekompetentną firmę, będziecie mieli same kłopoty, stres! Firma jest niepoważna, babka która pracuje na infolinii to tak jakby jej sie nie chciało, każą dzwonić na drugi dzień bo koleżanka wyszła sobie o godzinie 12:30 z pracy :) i z kim tu rozmawiać? Nie chce im się, a na umowę trzeba długo czekać by móc ją przeczytać na co się piszemy, z wypłatą to samo, opóźnienia i lekceważenie człowieka. Szanujcie się, omijajcie tą firmę szerokim łukiem. Ja żałuję, że pracowałam tam 3 dni, najgorsze w moim życiu, chciałam sobie dorobić a przez to mam same kłopoty z ZUS'em, bo GodanService kłamią, że w innym terminie u nich pracowałam. Na szczęście mam listę obecności i może to mnie uratuje przed ich bałaganem.

kitel

Ja tez słyszałem, że bałagan jest w organizacji - ale jak zawsze czynnik ludzki, nic nowego. Każdy sie może pomylić. Ogólnie jak piszecie to stawki takie jak wszędzie, chociaz bez rewelacji. Przynajmniej mają sporo zleceń bo marka jest rozpoznawalna, a że dzwonią w ostatniej chwili, cóż taka specyfika pracy, nic na to nie poradzi.

anonim

(usunięte przez administratora)

andrzej bielany wrocławskie

Norbert,-życzę Ci powodzenia,ja się przejechałem...,przypominam,że nie tyle czepiałem się firmy samej w sobie,co koordynatorów.narka.gf

Nickname
@andrzej bielany wrocławskie 06.11.2014 23:18
Norbert,-życzę Ci powodzenia,ja się przejechałem...,przypominam,że nie tyle czepiałem się firmy samej w sobie,co koordynatorów...

Wszyscy będący przy zdrowym rozsądku - Trzymajcie się od tej firmy z daleka. Wiem co mówię. Przekonałem się na własnej skórze. Gorąco nie polecam - pracowałem jak merchandiser i ocena ogólna - brak słów. A mój koordynator również ciągle narzekał, że zapiernicza po 14 h za 2 koła...Pozdrawiam.

anonim

(usunięte przez administratora)

adrzej bielany wrocławskie

płacą ci za te teksty...?!

adison

A! no i najlepsze, dzwoni do mnie facet koło 21 , informuje o pracy.. ok iże mam przyjśc w poniedziałek, mówię no dobrze. Następnego dnia, dzwoni do mnie pani pyta się czy przyjdę do pracy w sobote ( a dzwoniła w piątek) a najlepiej w piątek, no to mówie,że moge w sobote ok. Po czym przypomniałam sobie ,że pan tez do mnie dzwonił, i nie wiem juz na którą mam przyjść.. dzwonie, mówi ,że się dowie to oddzwoni... po 22 dostałam smsa ,żebym przyszła na poniedziałek.

andrzej bielany wrocławskie
@adison 21.08.2014 14:06
A! no i najlepsze, dzwoni do mnie facet koło 21 , informuje o pracy.. ok iże mam przyjśc w poniedziałek, mówię no dobrze. Nastę...

lepiej...-byłem po pierwszej zmianie[do16ej],a o19-ej.mam telefon,czy zrobię nockę od 21-ej,po czym rano nainny market...[dojeżdzam 24 km.]...suuuuper

adison

Ja pracowałam przez godana, 18 dni bo tak chciałam, umowę dostałam jakoś do 10 sierpnia, a prace skończyłam z dniem 21 lipca.. jest 21sierpnia, jak narazie czekam na przelew wynagrodzenia, który ma być najpóźniej ostatniego dnia miesiąca. Pracowałam w realu do wykładania towaru i miałam 6zł za godzinę .. kolega z innego biura miał 6.50 , niby 50 groszy a różnica w wypłacie. Osobiście nie polecam , koordynatorzy niby fajni, a tak naprawdę traktują Cię jak kupe gówna :)

moneta51

ile czekaliście czy dopominaliście się na umowę? pracowałam 6dni, mija miesiąc a ja nadal nie dostałam umowy ani na meila ani pocztą a muszę się zarejestrować do PUP. Nie wiem co mam robić dalej.

anonim

(usunięte przez administratora)

jaszyn

człowieku nie wiesz co piszesz ja akurat wiem dużo na ten temat - godan to syf,jakie dobre imie/?zwariowałes?

andrzej bielany

firma firmą,płaci póżno,lecz płaci.wiecie co tu boli?..-koordynanorzy.(nie wszyscy).oni nie podpisuja listy,-pozerzy.póżniej cierpi pionek.uwaga na tesco wrocław długa,-właśnie przeżywam,to wiem coWam mówie.adj.

Zostaw opinię o Godan Serwis Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Godan Serwis Sp. z o.o.