Impel Group

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 81 ocen.

Impel Group
3 81 6 1

Opinie o Impel Group

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Group

Lolek

Zawsze można zmienić firmę jak sie komuś tu nie chce pracować!!

Henry

Może trzeba spojrzę na swoją pracę czy oby na pewno jest dobra?

Igor

Dobra firma, mająca perspektywy a i tak marudzicie!!!

klon
@Igor 23.05.2018 22:43

he he he ALBO ZE WSCHODU ALBO WIEŚ ALBO BLOKERS - CYRK TA FIRMA MOŻE BYĆ DOBRA ALE NA RAZIE TO TAKIE D.N.O - chyba ze ktoś tu pracuje od pierwszej pracy i nigdy nie proacował w profesjonalenj słuzbie o pdobnych kwalifikacjach lub sobie dorabia na zleceniówce Policjant wojskowy czy inny pracujacy wczesniej w słuzbach to dla nich to firma złota :)

Iza

Czy jest jakaś przyczyna tej ciszy?

Alicja

@andzej.w, możesz napisać, co dokładnie masz na myśli? Wydaje mi się, że nie odpowiada Ci praca w firmie Impel, ciężko jednak stwierdzić, dlaczego tak się dzieje. Co powiesz na temat warunków i atmosfery? @anonymous, zdradzisz, jakie stanowisko zajmujesz? Może kwestia rodzaju umowy jest zależna właśnie od posady? Opisz proszę, jak to dokładniej wygląda. Rozumiem, że wynagrodzenie za nadgodziny jest wypłacane?

pracownik
@Alicja 08.05.2018 21:03

Alicjo - siedż dalej w biurze i zawijaj w sreberka te głupie pytania bo za to Ci płacą.

andzej.w

Firma robi wszystko pod siebie.Zero pracownika.Obiekty tracą jeden za drugim.

Emanuel
@andzej.w 08.05.2018 15:27

Masz rajce.Zero dla pracownika,wszystko pod siebie.Obiekty tracą na skale masową,Na obiekty już nawet grupa nie przyjeżdża bo ich nie stać.Totalne dno.

anonymous

Nie jest tak wesoło jak piszą pracuje w impelu od2 lat na umowe zlecenie i mam płacone za 168 godz średnią krajową a następne godziny na zlecenie jak to jest możliwe MIKOŁAJ..........

Iga

Podpowiedzcie czy firma rekrutuje aktualnie?

Administrator

Jak wypowiecie się na temat związany z wynagrodzeniami w Impel Group ? Czy od czasu dodania ostatniej opinii zarobki w przedsiębiorstwie zmieniły się?

robert

bardzo mi sie dobrze pracuje w tej firmie

coala
@robert 08.08.2017 15:21

mi też, zdecydowanie moge polecic te firme!

boria

pracuje u nich od niedawna ale wszystko wyglada ok. praca i klimat bardzo mi odpowiada. kasa tez spoko

kokolina
@boria 28.08.2017 22:39

ja dopiero teraz zaczelam i moge potwierdzic, ze jak na poczatek to jest ok bardzo, myslalam ze bedzie ciezko, a jest ok polecam pracke

aramanda

Nie narzekam, dobrze i wygodnie sie mi pracuje. do pracy nie mam daleko, ludzie w zespole ok, firma przyzwoita, wypacaja kiedy trzeba... pracuje, moze kiedys zaloze cos swojego, ale poki co to jest ok

peter78

nigdy nie mogłem utrzymać się w robocie na dłużej - zawsze coś mi nie odpowiadało, a to współpracownicy, a to kierownicy, a w impelu wszystko gra. Ekipa spoko, przełożeni też - idzie sie dogadać. na wynagrodzenie nie narzekam, wiedziałem czego mam sie spodziewać i nic mnie nie zaskoczyło

Karolinka
@peter78 18.08.2017 18:21

Potwierdzam to co mówi peter, bardzo mądra opinia

aneta

ja tam nie narzekam, jakoś rok temu koleżanka mnie namówiła żeby spróbować i od tamtej pory jestem wierna impelowi :)

Karolinka
@aneta 30.08.2017 18:08

Też namówiła mnie koleżanka, polecam pracę na dorobienie sobie do pensji. Ja pracuję w swojej firmie ogólnie, ale w Impelu dorabiam i nie narzekam

Kama

Jest ok, polecam firmę. Składki odprowadzane, ubezpieczenie, do tego ok przełożeni. Jestem zadowolona

kasiakasia
@Kama 15.01.2018 00:07

No właśnie, składki! kluczowa sprawa, mi właśnie zależy na skladkach i chyba się zatrudnie

marek

ja się cieszę, że zdecydowałam się na staż, dzięki temu znalazłam też u nich zatrudnienie. myśle ze warto próbować bo po pierwsze, staż nie jest bezpłatny tak jak dużo osób myśli, a po drugie wiadomo że impel będzie wolał zatrudnić pracownika który już się wdrożył i zna się na temacie zamiast osoby kompletnie "zielonej" więc szanse na pracę są naprawdę bardzo duże

mimi
@marek 17.09.2017 09:28

mam takie same odczucia, na pewno dobrze wykorzystany czas! :)

Alicja

@marek To ważna informacja, że można liczyć również na odbycie w firmie stażu płatnego. Możesz powiedzieć coś więcej o swoim stażu w Impel Group? Jakie dał Ci możliwości? Czego mogłeś się podczas niego nauczyć? Takie dodatkowe informacje mogą być cenne dla osób, które zastanawiają się nad aplikacją.

mira
@Alicja 22.09.2017 10:07

Alicja, ja mogę powiedzieć tylko tyle, że nauczyłam sie bardzo dużo nie tylko z zakresu pracy z ludźmi, ale również takich konkretnych rzeczy dotyczących np. marketingu i co lepsze, tez tak jak marek zostałam na dłużej. super miejsce żeby zacząć swoja karierę zawodowa, bo ja np wiadomo robię teraz dużo więcej, ale na stażu przygotowywali mnie już pod to stanowisko.

Alicja

@aneta możesz powiedzieć coś więcej o swojej pracy w Impel Group? Co konkretnie sprawia, że jesteś z niej zadowolona? Konkretne informacje na temat mocnych stron pracodawcy będą najbardziej cenne dla osób, które zastanawiają się nad aplikacja.

lit

Dobry pracodawaca. Bardzo fajna ekipa u mnuie na obiekcie, kasa ok i na czas przedewsyzstkim.

Alicja

@kaazik praca przy tak dużych i prestiżowych wydarzeniach na pewno jest dodatkowo satysfakcjonująca. Możesz powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach z pracy przy nich? Może to pomóc osobom, które zastanawiają się, czy jest to dobra praca dla nich. Co byś im doradził?

kaazik

Super jest to w firmie, że zgarnia dobre kontakty jak nie serwerownia googla, to euro, a teraz Tour de Pologne

forcexs3

siemka , pracuje tu 2-gi miesiac , jest calkiem spoko , szybko sie wdrozylem , panuje mila atmosfera, na luzie , kasa na koncie w terminie , ogolnie polecam !

Andrzej

Witam. Co do wyplat nigdy nie narzekalem, zawsze kasa byla na koncie na czas. Moj kiero tez jest ok, wyrozumialy i w miare mozliwosci stara sie pomoc, wiec tez polecam porozmawiac ze swoim. Ogolnie w porzadku praca, ale atmosfera tez jest wazna i to fakt, ze sie nie lubi przychodzic do pracy jak sie codziennie widzi wrogow, dlatego pogadaj z przelozonym, trzymam kciuki by cos zaradzil. Daj znac pozdro

Impel

Tragedia jeden wielki bałagan nie wypłacalni ludzie nikogo nie interesuje ze ty powinieneś mieć przelew a nie masz i co ich to obchodzi a na dodatek sami bezszczelni ludzie w biurze jak ty coś potrzebujesz, ale jak oni potrzebują ciebie to milutcy

Waldek
@Impel 14.07.2017 12:44

kolego przykro że tak trafileś, ale ja nie narzekam bo zawsze kasę miałem na czas może bank jakoś nie zaksiegował co do ludzi to mówisz o biurze, do ktorego cie przydzielili? rozne osobniki bywają, ale jesli chodzi o wspolpracowników z Impela to zawsze się dogadujemy, a kierownik stoi za nami murem. pogadaj ze swoim o tym problemie. na pewno pomoże

Canis

Straciłem pracę.Z racji tego że lubię mundur poszedłem do tej firmy zapytać o pracę. Od ręki załatwiłem wszystkie formalności i pracuję .Pracuje się bardzo dobrze.Warunki jak na obiekt chroniony wspaniałe. Kierowniczka nie robi problemów. Pozdrawiam wszystkich którzy lubią tę pracę.

Alicja

@jsum, podsumowując polecasz pracę w tym miejscu?

jsum

Doprawdy, nie wiem na co narzekać - umowy, wynagrodzenia, odzież pracownicza, warunki socjalne to kwestie formalne i powinny być wszędzie standardem a nie zaletą. W tej firmie powinność jest dopełniona. Niestandardowe mają rozwiązania jeśi chodzi o kwestie zarządzania zasobami ludzkimi, indywidualnym podejściem do pracownika, rozwojem firmy i wykorzystaniem potencjału w kontaktach z kontrahentem - to się ceni. Mnie pracuje się dobrze, a kompromisy są potrzebne. Jeśli tu wam źle, popytajcie kolegów/koleżanek z branży w jakich warunkach pracują.. Malkontenci od razu zostaną skróceni o głowę...

Ben

pracowałem u nich kilka tal i nie narzekam. dla mnie byli w porzadku. kasa sie zgadzała i zawsze na czas

ed

Pracowałem w Impelu parę lat i mogę powiedzieć tyle. Praca nie jest łatwa, ale jeśli chodzi o kontakt z pracodawcą nie ma do czego się przyczepić. Zawsze rają w otwarte karty i uczciwie podchodzą do pracowników.

cet

mi kumpel mówił,że z tymi umowami to ściema, że ich nie ma. sam pracuje w ochronie w impelu i ma normalnie umowę,pieniądze na czas i spoko szefa. warunki z umowy przestrzegane, więc pracuje już któryś rok.

Zostaw opinię o Impel Group - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Group