Amerplast Sp. z o.o.

3 Dodaj opinię
Amerplast Sp. z o.o.
3 168 731 5 1

Opinie o Amerplast Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Frustrat
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

No i wreszcie PIP dorwał im się do skóry.... Ustalanie planu urlopowego bez konsultacji z pracownikami nie jest zgodne z przepisami. Szkoda tylko że w tej firmie nikt za nic nie jest odpowiedzialny poza zwyklymi pracownikami produkcji. Mistrzostwem jest robienie 5 brygad z 4 bez zatrudniania i odpowiedniego przeszkolenia pracownikow. CEO myślał że ludzie będą jego niewolnikami za smieszne pieniadze... Generalnie polecam trzymać się jak najdalej od tej firmy....

Pomocna?
Tak2Nie

Pracodawca

 Opinia
@Frustrat 15.07.2019 17:51

Szanowny Frustracie, Nic nam nie wiadomo, żeby PIP nam się dorwał do czegokolwiek. W związku z planem urlopowym w systemie 5-brygadowym była już kontrola PIP "zaproszona" przez Pracowników i jasno stwierdziła (co było publikowane również na tym Forum), że taki system jest zgodny z prawem pracy, regulaminem firmy i wszystkimi innymi przepisami. Jeśli jesteś pracownikiem firmy, to kopia protokołu z kontroli jest powieszona na tablicy BHP przy wejściu do kantyny. Zapraszam do zapoznania się. Jeśli zaś nie jesteś pracownikiem firmy, to bardzo proszę o nie pisanie nieprawdziwych informacji. Z poważaniem, Amerplast

Pomocna?
Tak1Nie1
Frustrat
 Opinia
@Amerplast Sp. z o.o. 17.07.2019 12:59

Zaraz obok "Waszej" Kopii protokołu jest wywieszona kopia oficjalnej odpowiedzi od Państwowej Inspekcji Pracy, którą dostał każdy pracownik w odpowiedzi na skargę którą składał. Skąd takie rozbieżności? Myślę, że zaraz będą kolejne skargi a co za tym idzie kolejna kontrola w której mam nadzieję że będą sprawdzane takie rzeczy jak urlopy, nadgodziny, praca z ważnymi badaniami, wywieranie nacisku na pracę w strefie EX bez pomocnika.

Pomocna?
Tak2Nie
Lolo
 Opinia
@Frustrat 19.07.2019 23:43

Widzą że już firma nic nie odpowie na to... ile można okłamywać ,nie szanować i wykorzystywać pracowników...

Pomocna?
TakNie
Gorąco
 Opinia

Czy jako pracownik firmy mogę liczyć na przerwy dodatkowe kiedy temperatura na hali przekracza np 35stopni?

Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Opinia
@Gorąco 18.06.2019 12:20

Tak, decyzję podejmuje Kierownik Zmiany w oparciu o warunki panujące na hali.

Pomocna?
Tak1Nie1
Lolo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Amerplast Sp. z o.o. 18.06.2019 13:20

Kierownik? A skąd on ma widzieć że jest gorąco ? Nawet gdyby to nie odważy się podjać takiej decyzji bo AUT go czeka za to. MARIONETKI od wszystkiego.

Pomocna?
Tak3Nie
Kati
 Opinia

Na konwertingu mega ciężko, bez dobrych szkoleń, bez wsparcia. Nie polecam pracy w tej firmie lepiej jest w kamieniołomach niż tam !!!!!

Pomocna?
Tak11Nie
Honorata
 Opinia
@Kati 24.06.2019 15:17

Kati, Twoim zdaniem szkolenia z konwertingu w firmie Amerplast nie spełniły Twoich oczekiwań oraz nie przygotowały Ciebie dobrze do później wykonywanej pracy. Czy wobec tego posiadasz jakieś uwagi co do jakości szkoleń? Co byś w nich dodała, bądź zmieniła. Podaj proszę swój punkt widzenia na poprawę jakości szkoleń.

Pomocna?
Tak1Nie2
Biały
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Kati 24.06.2019 15:17

A co jest tak ciężkiego na konwertingu? Jedyna firma gdzie wszystko Ci ustawiają od A do Z i jeszcze ciężko? To idź sobie poleżeć na cieciówce bo tylko tam jest lżej. Na sliterach UK pracuje A nasi chodzą jak psy bezpańskie i jeszcze narzekają? Litości!!!!

Pomocna?
Tak1Nie1
Sobol
 Opinia

Boże jak mogliście tak zniszczyć ten zakład, 10 lat temu ludzie marzyli o pracy w tym zakładzie a dziś...atmosfera jaką tam panuje jest nie do pomyślenia. Powstały grupy gdzie nie ustanie obgaduje się innych . Spójrzcie w lustro i odpowiedzcie sobie czy właśnie to w tym wieku chcieliście osiągnąć i jak duży wpływ na wasze zdziczenie miała polityka i sposób zarządzania amerplast . Zsdajcie sobie pytanie czy jestem fair wobec innych ... i nie mówcie że nie bo oni są też nie fair bo to chyba nie o to chodzi . Przede wszystkim jesteśmy ludźmi OPAMIETAJCIE SIE i nie pozwólcie żeby tą firmą zmieniła Was samych

Pomocna?
Tak11Nie
Grześ
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ptaszki cwierkaja że(usunięte przez administratora) wraca do pracy po nie dokonca prawdziwym zwolnieniu... Proszę to sprawdzic????????

Pomocna?
TakNie2
Bonus
 Opinia
@Grześ 25.04.2019 23:34

Dzień Dobry. Proszę o informację kiedy zostanie wyplacony bonus gwarantowany o którym pisał Anglik w liscie za okres od stycznia do kwietnia włącznie.

Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Opinia
@Bonus 29.05.2019 15:12

Proszę doprecyzować pytanie, o którą lokalizację produkcyjną chodzi ?

Pomocna?
Tak2Nie
Bonus
 Opinia
@Amerplast Sp. z o.o. 29.05.2019 22:09

Grodzisk

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Bonus 06.06.2019 06:21

Dla tej lokalizacji nie ma gwarantowanej kwoty bonusa zgodnie z ustaleniami w grudniu przy wyborze systemu pracy.

Pomocna?
Tak1Nie
Walenie w...
 Opinia
@Bonus 06.06.2019 06:21

Jak byś nie napisał to odpowiedz jest jedna.Zapychaj robolu i nie pyszcz o pieniądze.

Pomocna?
Tak4Nie
Michał
 Opinia

Dzień dobry, czy obecnie szukają Państwo pracowników?

Pomocna?
Tak1Nie
Michał
 Opinia
@Michał 30.05.2019 08:54

Nie polecam tej pracy w tej firmie lepiej jest w kopalni niż tam !!!!!

Pomocna?
Tak9Nie
Walenie w ...
 Opinia

Pojawiło się ogłoszenie na kierownika zmiany.Bladimir wracaj...

Pomocna?
Tak5Nie
Bogus
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Wszyscy jesteście fałszywi, zyrardowiaki oczywiście podwójnie ale każdy z was przychodził do pokoiku i skarżył, dziś każdy udaje sztywnego ... piszecie o (usunięte przez administratora) itd , no fakt przychodził dwa razy częściej i opowiadał o kokegach ale każdy z was pracowników lubił oskarżyć innego tylko po to żeby z siebie zrobic gwiazdę. I jeszcze jedno przestańcie brzeczec o tych urlopach zapierda lać i tyle , nikomu laski nie robicie a i jeszcze jedno (usunięte przez administratora) nie jedz glutow na kamerach bo nie da się na to patrzeć...

Pomocna?
Tak17Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Aktualność
Szanowni Forumowicze,
w odniesieniu do Waszych uwag dotyczących systemu zmianowego i planu urlopów - uprzejmie informujemy, że w dniu wczorajszym zakończyła się kontrola Państwowej Inspekcji Pracy, która miała za zadanie sprawdzić prawidłowość wdrożonych ostatnio grafików pracy. Z protokołu jednoznacznie wynika, że "Pracownicy pracują w systemie nie naruszającym prawa do co najmniej 11 godzin nieprzerwanego odpoczynku", "w grafiku urlopowym zawarto maksymalnie 20 dni urlopu, nie naruszając prawa pracowników do urlopu na żądanie" (w przypadku pracowników, którym przysługuje prawo do 20 dni urlopu w ciągu roku, zaplanowanych może być 16 dni - przyp. pracodawcy). "Ustalono, iż w zakładzie pracownicy składają wnioski urlopowe z sugestią ich wykorzystania, pracodawca udziela urlopów wypoczynkowych w okresach i takim systemie, aby zachować ciągłość produkcji i normalny tok pracy".
Całość raportu z kontroli jest dostępna dla wszystkich Pracowników firmy na tablicy ogłoszeniowej BHP obok kantyny.
Mamy nadzieję, że rozwiane zostały wszelkie Wasze wątpliwości.
Pomocna?
Tak4Nie5
Jak
 Opinia

Wątpię! Pracownikom chodzi o to dlaczego mają wypisywać wnioski urlopowe na dzień w krórym jest dla nich dniem wolnym, a to co napisali nie ma z tym nic wspólnego! Ludzie nie wypisują wniosków a i tak są im zabierane! Nie warto tu przychodzić do pracy bo nie szanuje się tu pracownika z produkcji. W biurze wszystkie damy ani cześć ani dzień dobry nie potrafią powiedzieć! Będzie wam się lepiej pracowało mówili, będziemy schodzić na produkcje i z wami rozmawiać o tym co wam nie pasuje a tu (usunięte przez administratora) nie ma czasu dla nas!

Pomocna?
Tak8Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lubię zwierzątka
 Opinia

Czytam opinie o tej firmie i oczom nie wierzę.Jak można rozpi......yć taką firmę,która w początkowych latach istnienia uchodziła za jedną z ciekawszych na lokalnym rynku pracy.Cóż...widocznie to zasługa nie udolnym rządom osób obsadzonych na stanowiskach,które ich przerastają.W końcu gdzieś musi tkwić przyczyna....hmmm. Konkurencja ma się przecież dobrze...i ludzie sobie chwalą.Warto by się nad tym zastanowić. Osobiście omijam szerokim łukiem. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zmiany

Pomocna?
Tak27Nie1
Damian
 Opinia
@Lubię zwierzątka 31.01.2019 18:45

Jak się zatrudnia takie osoby jak (usunięte przez administratora), to co tu się dziwić ????

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zenon
 Opinia

ile teraz wynosi podstawowa stawka początkującego operatora maszyn po podwyżce??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wąski
 Opinia
@Zenon 17.01.2019 18:30

Za mało... praca w szkodliwych warunkach jak widać po wpisach...

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mniej niż "0"!!!!!
 Opinia

Widać że nie warto do tej pracy przyjść. Ludzie się nie szunują, ciągle jakieś złościwości i wyzwiska. Moim zdaniem ktoś powinien się tym wkońcu zająć i zrobić z tymi niewychowanymi, wulgarnymi i zawistnymi nawet nie wiem czy ludźmi, a czytać się tego nie da. Miałbym tam pracować? Szkoda mojego zdrowia psychicznego... Pozdrawiam Kierownictwo i Szefostwo. Powodzenia!

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
tre
 Opinia
@Mniej niż "0"!!!!! 21.01.2019 07:35

poziom niektórych jak widać sfrustrowanych byłych pracowników to totalne dno. Dziwie się że was firma nie zgłasza na policje żeby wasze ip wyciągnąć i pozwać.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jak
 Opinia
@tre 21.01.2019 14:05

Myślę że nie chodzi tu tylko o byłych pracowników ale najgorsi są Ci, ktorzy nadal pracują. To za nich trzeba było by się zabrać najprędzej

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
walenie w ...
 Opinia
@tre 21.01.2019 14:05

A na jakiej podstawie firma ma zgłaszać na Policję?Nim coś napiszesz pomyśl...

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wąski
 Opinia
@walenie w ... 22.01.2019 15:43

No właśnie na jakiej podstawie? Że mamy wolność słowa... Ludzie myślcie to nie boli... Jakby firma była w porządku to nie było by tylu negatywnych komentarzy proste jak konstrukcja cepa... A no i musieli by zamknąć cały portal...

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marta
 Opinia

W ostatnim czasie Wasze komentarze nieco odbiegają od głównego tematu tego wątku. Ponadto - niektóre z nich w sposób znaczący naruszają regulamin serwisu GoWork, z którym możecie się zapoznać pod tym adresem: https://www.gowork.pl/regulamin Jak już się z nim zapoznacie, to zachęcam Was do kulturalnej dyskusji na temat firmy Amerplast jako pracodawcy. A może ktoś z Was podpowie, czy w chwili obecnej planują tam rekrutację? Czekam z niecierpliwością na Wasze wpisy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
xxx
 Opinia
@Marta 17.01.2019 10:30

właśnie, trochę przeginacie, bądźmy milsi, mogliby nas wysztkich poblokować, a próbują dyskutować i odpowiadać na pytania, za to szacun

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
walenie w ...
 Opinia
@Marta 17.01.2019 10:30

Oczywiście że rekrutacja trwa i będzie dłuuuuugo trwać.A to dlatego że nikt przy zdrowych z zmysłach tu nie przyjdzie.Jeśli chodzi o kulturę to fakt czasem się zdarza mały wulgaryzm.Ale to efekt atmosfery w firmie którą wprowadza pracodawca.Mój post też został usunięty a był w nim link do strony z kodeksem pracy.I co Pani na to?.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@walenie w ... 17.01.2019 17:04

Firma Amerplast nie usuwa żadnych postów, a jedynie moderuje te części, które w jakikolwiek sposób naruszają regulamin forum, to znaczy: zawierają wulgaryzmy lub personalia bądź pseudonimy pozwalające na identyfikację konkretnych osób. Swoją drogą Twój nick też jest co najmniej kontrowersyjny i proszę o jego zmianę, bo będziemy zmuszeni zablokować Twoje wpisy.

Pomocna?
Tak1Nie
walenie w ...
 Opinia
@Amerplast Sp. z o.o. 18.01.2019 10:06

Moj wpis został zablokowany a był w nim link do strony z kodeksem pracy.A. Amerplast mógł taki udostępnić.Są równi i równiejsi?A co jest kontrowersyjnego w "walenie w..."?Każdy może wielokropek uzupełnić tym co przychodzi na myśl.Kontrowersyjne jest wasze podejście do pracownika czego efektem są wpisy na tej stronie.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
TKR król L4
 Opinia

A co z BHP , jak podchodzi firma do pracy operatora samemu na dużych maszynach? Jest to zgodne z jakimiś zasadami? Warto się nad tym zastanowić.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zestaw młodego stulejarza...
 Opinia

Ten pewnie ze sraczka poszedł na L4... Nie dziwię się... Sam zaraz wy...... na L4 i wywalone kule. C...a mi zrobicie i płacić takim musicie :*

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dostałem sraczki
 Opinia

Uciekać od tej firmy! Ja za jakiś czas też planuje uciekać. Nie da się zarobić... Dzieci głodne chodzą i przestało mi wystarczać do 10. (usunięte przez administratora)z urlopami a dyrektorek nie daje kasy. Ludzie uciekajcie od tej epidemii ... !!!

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Walenie w...
 Opinia

Ooooo a co to?Amerplast już nie odpisuję.Chyba temat nie odpowiada lub brak argumentów.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
no i co?
 Opinia

Art. 162. Na wniosek pracownika urlop może być podzielony na części. W takim jednak przypadku co najmniej jedna część wypoczynku powinna trwać nie mniej niż 14 kolejnych dni kalendarzowych. Art. 163. § 1. Urlopy powinny być udzielane zgodnie z planem urlopów. Plan urlopów ustala pracodawca, biorąc pod uwagę wnioski pracowników i konieczność zapewnienia normalnego toku pracy. Planem urlopów nie obejmuje się części urlopu udzielanego pracownikowi zgodnie z art. 1672. § 11. Pracodawca nie ustala planu urlopów, jeżeli zakładowa organizacja związkowa wyraziła na to zgodę; dotyczy to także pracodawcy, u którego nie działa zakładowa organizacja związkowa. W takich przypadkach pracodawca ustala termin urlopu po porozumieniu z pracownikiem. Przepis § 1 zdanie drugie i trzecie stosuje się odpowiednio.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
tak to wyglada
 Opinia
@no i co? 12.01.2019 12:10

Przychodzcie do pracy z grafiku gdzie ulop. Wystarczy ze nie podpiszecie wniosku i powiecie ze sie nie zgadzacie w tym terminie. Dobrze w kadrach złożyć niech podpisza na kopi dla Was ze wpłyneło Koniec i kropka

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Co tu sie dzieje
 Opinia

Nie szanują pracowników a tych starszych fachowców to już woogole. Wprowadzili 5 brygad pozbawiajac ludzi nadgodzin ( niektorzy tylko dlatego tu pracowali, ale z tego co slychac juz nie dlugo). URLOPY. Jest plan urlopow w ktorym pracodawca zabiera ci uwaga 22 dni urlopu!!!!! Zostaje ci tylko 4 dni ktorych i tak nie dostaniesz bo sa oficjalnie wstrzymane. Ale nawet jakby nie byly to i tak uslyszysz nie ma ludzi. Pozostaje ci na zadanie! ALE..... ty dopiero schody... Bierzesz na żadanie to masz po dodadku 10% od podstawy minus premia za frekwencje minus ew. bonus. Czyli l4 bedzie na porzodku dziennym. Drogi zarzadzie Amerplast. Czemu idziecie z ludzmi na udry? Wez puknijcie sie w czola. W jakiej firmie sa wymyslane podobne glupoty!! Kolejny przyklad to noszenie rekawiczek i okularow cale 12 godzin. Tego co to wymyslil zapraszamy na hale produkcyjna w okresie letnim. ( rozumiem ze przy wykonywaniu czynnosci przy rozpuszczalnikach i tp.) i zobaczy jak to jest fajnie jak pot z czola splywa do oczu. Ogarnijcie sie wkoncu i zacznijcie myslec i sluchac ludzi bo wieksosc nie chce zmieniac pracy ale poki co wiekszosc szuka. A robioc cos takiego z urlopami to nie powstrzymacie fali l4. I teraz napisze jak to jest postrzegane. " jak mam wziac na żadanie to wole juz l4 i przynajmniej odpoczne 2 tyg czy tam tydzien od tego...." Amerplast - wezcie na prawde bo atmosfera jest tragiczna.

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Co tu sie dzieje 08.01.2019 09:58

Od 1 stycznia 2019 roku został wdrożony nowy system produkcyjny, który ma na celu zwiększenie poziomu satysfakcji naszych Klientów (terminowość dostaw) jak i poprawić komfort pracy pracowników Amerplast. Główne założenia systemu to większe moce produkcyjne, a jednocześnie 20% mniejszy wymiar czasu pracy dla pracownika produkcji (średnio 11 dni roboczych w miesiącu). W celu zapewnienia przewidywalności produkcji, został wdrożony plan urlopów który zgodnie z wymogiem prawnym, uwzględnia 22 dni urlopu (dla pracowników którzy posiadają wymiar 26 dni urlopu). Kolejną zaletą planu urlopów jest możliwość wykorzystania urlopu dwutygodniowego w okresie wakacyjnym, wcześniej okres ten przypadał od maja do września włącznie. W sytuacjach nagłych pracownik wciąż ma do dyspozycji 4 dni urlopu wypoczynkowego, urlop okolicznościowy, opiekę na dziecko itp. Takie rozwiązanie daje pewną elastyczność pracownikowi (bez utraty dodatku 10%) wraz z zapewnieniem terminowości dostaw. Mając na uwadze zachowanie konkurencyjności na rynku dostawców opakowań, naszym celem jest minimalizacja ilości nadgodzin (zwiększone koszty produkcji), równolegle została wdrożona nowa polityka wynagrodzeń. Odnośnie bezpieczeństwa pracy, zdecydowaliśmy że okulary ochronne będą używane jako obowiązkowy środek ochrony indywidualnej, rękawice tylko do pracy z ostrymi elementami.

Pomocna?
Tak2Nie
Co tu sie dzieje
 Opinia
@Amerplast Sp. z o.o. 08.01.2019 11:10

A jak ludzie maja dostac ten urlop wypoczynkowy ktory zostaje skoro idac do kierownika zmiany slyszymy nie ma takiej opcji, chyba zartujesz, nie ma ludzi, bierz na zadanie? Prosze nie wypisywac glupot tylko przypatrzec sie co sie dzieje na produkcji i slychac ludzi

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Niezadowolony
 Opinia
@Amerplast Sp. z o.o. 08.01.2019 11:10

Wcześniej miałem możliwość zarobić pieniądze na nadgodzinach , teraz ich nie ma. Fajnie że mam więcej czasu wolnego dla rodziny ale niestety pensja pomimo proponowanej podwyżki wynagrodzenia idzie mocno w dól A jak wiadomo powietrzem dzieci nie nakarmie ???? trochę to śmieszne podwyżka którą daje obniżkę wynagrodzenia.

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Shs
 Opinia
@Amerplast Sp. z o.o. 08.01.2019 11:10

Kochany Pracodawco! Mam rocznicę ślubu w lutym i w grafiku dzień pracujący...usłysze że urlopu nie dostane bo nie ma takiej możliwości,. .jaja jakieś. W marcu 30lecie Teściów i też w pracy...to nie są zdarzenia nagłe i nie będę wykorzystać urlopu na żądanie tylko wpisze zwykły urlop. Poproszę również aby kierownik się podpisał na złożonym wnioskiem...jesli nie będzie chciał wyśle listem poleconym za potwierdzeniem odbioru! Na całe szczęście niebawem zawita POP.

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fizol
 Opinia
@Amerplast Sp. z o.o. 08.01.2019 11:10

Okulary ochronne jako obowiązkowy środek ochrony - ok, ale przed czym? Ile mamy zarejestrowanych wypadków w których możemy mówić o braku zastosowania okularów ochronnych? Firma chce dobrze dla pracownika bez konsultacji z pracownikami? "Nie chcemy zarządzać firmą zza biurka, wyjdziemy do ludzi i damy im wszystko czego potrzebują do pracy, aby mogli realizować założenia", "za pół roku wszystkim będzie żyło się lepiej". Takie słowa usłyszał każdy pracownik. I co? Zakaz nadgodzin, zabranie pracownikowi prawa do urlopu, kontrola pracowników na zwolnieniach L4 przez Panią Kaję - tak buduje się atmosferę? Co z zasadą wzajemnego zaufania?

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Fizol 08.01.2019 13:12

Czy uważasz, że wskazówką do noszenia okularów byłaby utrata oka przez kogoś, czy lepiej temu zapobiec? Czym innym jest skaleczenie palca jeśli ktoś nie założy rękawic przeciwskaleczeniowych, a czym innym uszkodzenie oka. Myślę, że bezpieczeństwo nie powinno podlegać konsultacjom, jeśli takie są wskazania inspektorów BHP. Firma nie zabiera pracownikom prawa do urlopu. Jeśli pracownik pracuje w miesiącu średnio 11 dni lub nocy, to z założenia ma 19 - 20 dni wolnego. Jest to czas między innymi na odpoczynek. Rozmowy z pracownikami powracającymi ze zwolnień wykazały, że często były one przyczyną przemęczenia, braku wolnego czasu. W takim modelu pracy chyba nikt nie powinien narzekać. W poprzednich latach pracownicy skarżyli się, że nie mają kiedy wykorzystać urlopu. Teraz wszystkim dana jest taka możliwość. Zarządzanie absencją chorobową pracowników nie jest po to, żeby budować złą atmosferę, wręcz przeciwnie. Chcemy mieć pewność, że pracownicy wykorzystują zwolnienie lekarskie zgodnie z jego przeznaczeniem, a więc do poprawy stanu zdrowia, a nie np. prowadzenia dodatkowej działalności zarobkowej, czy prowadzenia w tym czasie remontu domu. To nie jest w porządku w stosunku do jego kolegów, którzy w tym czasie mają zdecydowanie więcej pracy. Zasada wzajemnego zaufania najwyraźniej nie u wszystkich oznacza to samo.

Pomocna?
Tak1Nie
Niezadowolony
 Opinia
@Amerplast Sp. z o.o. 08.01.2019 13:38

Wszystko ok , każdy się zgodzi że mamy więcej czasu dla siebie tylko dlaczego spada wynagrodzenie? Tego nie mogę zrozumieć. Dostajemy podwyzke wynagrodzenia żeby zarabia mniej. I dlaczego są kasowane posty?

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Fizol 08.01.2019 13:12

Stwierdzone nieprzestrzeganie używania okularów ochronnych do prac tego wymagających tj. używanie niebezpiecznych substancji ciekłych jak i sprężonego powietrza, zużywanie płynu do płukania tzw. oczomyjki, wskazują na realne zagrożenie wypadkiem.

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Shs 08.01.2019 12:27

Przypominam że pracodawca wydaje ostateczną zgodę na wykorzystanie urlopu wypoczynkowego. Każdy wniosek rozważany jest indywidualnie, istnieje też możliwość zamiany z innym pracownikiem i uzyskanie w ten sposób dnia wolnego. Grafik został przygotowany na cały rok, właśnie po to żeby była możliwość wcześniejszej reakcji.

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Niezadowolony 08.01.2019 14:00

Kwestia otrzymywania wynagrodzenia jest indywidualna, część osób otrzymuje większe wynagrodzenie, część mniejsze (w przypadku niektórych osób które miały wypracowany systematyczny limit nadgodzin). Obowiązkiem pracodawcy jest unikanie nadgodzin i jest on tego zobowiązany prawnie. Jeżeli obecny system pracy generuje nadgodziny powinien być zmieniony, nadgodziny nie mogą być zaplanowane czy z góry przewidziane (kodeks pracy). Dlatego też wykonywane są odpowiednie kroki w tym kierunku. Posty są publikowane, jedynie te łamiące regulamin będą usuwane.

Pomocna?
TakNie
Niezadowolony
 Opinia
@Niezadowolony 08.01.2019 14:00

Z postami wszystko ok. Coś u mnie się zawiesiło.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kuzyn Job
 Opinia
@Co tu sie dzieje 08.01.2019 09:58

(usunięte przez administratora) od jutro masz sobie wybrać zmianę i latasz na 5 brygadach. Ludzie walczcie ... Niech poczują go w rękach...

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
walenie w ...
 Opinia
@Amerplast Sp. z o.o. 08.01.2019 11:10

Poproszę o podstawę prawną w której jest napisane że pracodawca wyznacza 22 dni urlopu!!!Ma prawo do wyznaczenia 14 dni ciągłego urlopu które nakazuje prawo.Pracownik decyduje o swoim urlopie.Oczywiscie pracodawca ma prawo do odmowy ale tylko w okreslonych przypadkach.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pawulon
 Opinia
@walenie w ... 09.01.2019 08:21

Czekamy na odpowiedź

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
walenie w ...
 Opinia
@Amerplast Sp. z o.o. 09.01.2019 11:52

Art.162.Nikt nie składał takiego wniosku a napewno nie ja.Pracodawca nie może bez zgody pracownika podzielić urlopu. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
walenie w ...
 Opinia
@Amerplast Sp. z o.o. 09.01.2019 11:52

A to ciekawe dodałem wpis z linkiem do strony i wpisu brak...

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
oj Dana
 Opinia
@Amerplast Sp. z o.o. 08.01.2019 13:38

Nie mogę się już doczekać kiedy pani która kontroluje te zwolnienia zapuka do mnie zobaczymy czy pani działa zgodnie z prawem czy może wypytywać o powody zwolnienia itp.,czy zakład ma prawo szastać danymi osobom trzecim na prawo lewo bez zgody pracownika.

Pomocna?
Tak10Nie
Dana Dana
 Opinia
@oj Dana 09.01.2019 21:46

Same cwaniaki :D każdy sie zwalnia, wszedzie lepiej, tu tak zle a nadal 99% zalogi pracuje i papieru nie rzucila. Ty tez cwaniaku podczas kontroli grzecznie powiesz co ci niby jest i numer buta podasz jeszcze zeby tylko cie nie wyrzucili z dysciplinarką.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Waski
 Opinia
@Amerplast Sp. z o.o. 08.01.2019 11:10

Praca w ruchu ciągłym tak samo jak policja, służba zdrowia, straż pożarna.... Możemy zapomnieć o majówce i innych świętach... Klepanie torebek wazniejsze od ludzi... Póki co wolne Boże Narodzenie i Wielkanoc no i 1 listopada... Ale kto wie co bedzie po roku... Brawo wy... A z tymi podwyzkami to czysta kpina...

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
roman
 Opinia
@Co tu sie dzieje 08.01.2019 09:58

usuwaja niewygodne imiona i posty...jestesmy na prawie pamietajcie!

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dragon
 Opinia
@Niezadowolony 08.01.2019 14:00

Właśnie cenzura... Kasuja posty

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Aktualność
Szanowni Forumowicze,
 
Nastał Nowy Rok, każdy z nas powziął jakieś postanowienia. W Nowym Roku chcielibyśmy Wam życzyć samych sukcesów, nie tylko zawodowych. Dużo pogody ducha, pozytywnych emocji i uśmiechu na twarzy. Również firma Amerplast podjęła decyzję o przyłączeniu się do dyskusji, którą prowadzicie na łamach tego forum. Do tej pory z uwagą przyglądaliśmy się Waszym komentarzom. Od dzisiaj postaramy się aktywnie w tej dyskusji uczestniczyć. Wszystkie Wasze opinie są dla nas cenne.
 
Zachęcamy zatem do aktywności, pamiętając jednak, że wszystkich nas obowiązuje regulamin, który nie zezwala na używanie obraźliwych słów w stosunku do kogokolwiek. Niech to będzie dyskusja merytoryczna dotycząca konkretnych problemów do rozwiązania, jak i naszych sukcesów czy mocnych stron firmy Amerplast. Postaramy się na bieżąco reagować na Wasze wpisy, również po to, aby osoby spoza firmy, które śledzą to co się u nas dzieje, miały bieżące informacje na temat bezpieczeństwa pracy, warunków pracy, toczących się rekrutacji i planów na przyszłość.
 
W zakładkach na stronie znajdziecie informacje o firmie, nowościach, a także o aktualnie toczących się rekrutacjach.
 
Zapraszamy do dyskusji J
Pomocna?
Tak3Nie
treee
 Opinia

I wzajemnie. Oby ten rok był dobry i dla was i dla nas.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fizol
 Opinia

Może jakieś wnioski z obserwacji?Na pewno ucieszył by nas taki wpis.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
rybia ość
 Opinia

witam serdecznie! Kiedy będzie odnowienie maszyny Fiszer? Ciężko mi się pracuje na tym złomie!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
biurol
 Opinia
@Fizol 07.01.2019 20:03

Chyba takie jak wszyscy czytający - to nie jest miejsce do załatwiania osobistych porachunków. Dorośli ludzie potrafią sobie powiedzieć w oczy, a inni piorą jakieś brudy na forum.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Menel king
 Opinia

Ty mi powiedz co z urlopami?(usunięte przez administratora)całą firmę a i tak Wam mało. Obym dożył chwili gdzie ta firma upadnie lub zacznie żyć z Ukrainą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fizol
 Opinia
@biurol 08.01.2019 07:49

Brak szacunku dla pracownika i olewanie zdania człowieka.To nie jest "osobisty porachunek".Wiadomo że są też kierowane tzw prywaty na tym forum.Mi chodzi o odpowiedzi na zarzuty kierowane do firmy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fizol
 Opinia
@biurol 08.01.2019 07:49

Masz racje. Nie jest to miejsce do osobistych porachunków. Jestem za. Kiedy "biurole" staną w jednym rzędzie z pracownikiem produkcji i zawalczą o wspólne dobro naszej firmy. #mikeexit

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Fizol 08.01.2019 13:19

Co masz na myśli pisząc o wspólnym dobru ? Jakie zmiany proponujesz w celu usprawnienia naszej organizacji ?

Pomocna?
TakNie
#mikeexit
 Opinia
@Amerplast Sp. z o.o. 08.01.2019 13:57

Jakie zmiany? Takie które dadzą dobry efekt dla pracodawcy i pracownika. Tym czasem firma chce wykazać niskie koszty, a wysokie zyski żeby "zaspokoić" (usunięte przez administratora), który po trupach ale musi mieć dobry wynik finansowy bo za to płaci mu kolosalne pieniądze. Tylko czemu odbywa się to kosztem pracownika? Czy firma robi przygotowania do zmiany właściciela?

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dragon
 Opinia
@#mikeexit 08.01.2019 16:04

Popieram

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
MozeCV
 Opinia

A ja mam pytanie takie pytanie, jako osoba rozważając złożenie CV, przykładowo łamie nogę, i ląduje na L4 przed terminem urlopu wyznaczonym przez firmę, to z jakiego powodu miał bym tracić te dni z puli urlopowej? Dwa, z tego co czytam mówicie ludzią, macie dość dużo wolnego, to nie płaczcie o urlop, jak wam potrzeba możecie się zamienić, ale ja jako nową osoba nie mająca obycia w firmie nie mógłbym sobie na to pozwolić dopiero po zaznajomieniu się z ludźmi bo nie sądzę że ktoś chciał by odwalać robotę za obcego kolesia żeby mógł przykładowo zabrać psa na szczepienie, skoro tak bardzo zależy na tym pracodawcy, czy liderzy bądź kierownicy nie mogli by wykazać się dobrą wolą i zadzwonić albo chociaż napisać SMS do ludzi którzy mogli by zamienić się ze mną? Kolejna kwestia, która widzę to duże niezadowolenie ludzi, wiem że wiele osób boi się mówić wprost swoim przełożonym co myśli ale nie lepiej było by normalnie wyjść do ludzi i zapytać z tego co wiem nie jest to zakład zatrudniający jakieś ogromne ilości ludzi ? Patrząc obiektywnie rozmowa w cztery oczy na pewno jest skuteczniejsza niż czytanie ton frustracji wylewanej na forum.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
szkoda
 Opinia
@rybia ość 08.01.2019 07:01

nic juz nie bedzie! masowa produkcja,ograniczenie do maxa kosztów (usunięte przez administratora)musi sie wykazac i zarobic .Zero rozwoju produktu myslenia przyszlosciowego,inwestycji. wielka szkoda ze (usunięte przez administratora)przekroczyl prog tej firmy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ozi
 Opinia

Słyszałem że firma dysponuje całym urlopem pracownika , czy to prawda?

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Czes
 Opinia
@Ozi 08.01.2019 09:37

Prawda i nawet robią to pod szyldem prawa

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Czes
 Opinia
@Ozi 08.01.2019 09:37

Prawda dostajesz urlop w dzień wolny od pracy

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Czes 08.01.2019 10:08

Od roku 2019 został ustanowiony i wdrożony plan urlopów zgodnie z obowiązującym prawem.

Pomocna?
Tak3Nie
Fizol
 Opinia
@Amerplast Sp. z o.o. 08.01.2019 11:11

W porozumieniu z kim został ustalony ten plan? Z pracownikami? Czy to prawda ze pracownik musi wypisać wniosek urlopowy w dzień wolny od pracy? Firma rozdysponowała 22 dni urlopu pracownika z 26. Do dyspozycji pozostawia mu 4 dni na własne potrzeby - brawo.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Niezadowolony
 Opinia
@Fizol 08.01.2019 12:46

Nawet nie na własne potrzeby bo jak chcesz wziąć urlop to nie możesz. Tylko na żądanie co wiąże się z utraceniem dodatków i bonusów.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jan kowalski
 Opinia
@Amerplast Sp. z o.o. 08.01.2019 11:11

Drogi pracodawco... uprzejmie informuje, że zgodnie z art.163 KP plan urlopów ustalany jest m.in. w porozumieniu z pracownikiem. Urlop udzielany jest na pisemny wniosek pracownika. Ze mną (pracownikiem) nikt takiego planu nie ustalał i nie akceptuje wypisywania urlopu wtedy kiedy tego nie potrzebuje. Z tego co mi wiadomo plan urlopów jest AKCEPTOWANY przez pracodawce jak i pracownika

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Czes
 Opinia
@Ozi 08.01.2019 09:37

Tak więc ozi zastanów się jeśli chcesz tu robić i mieć 4 dni na żądanie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
#mikeexit
 Opinia

Czy pracownik który pracuje w strefie ex (zagrożenia wybuchem) może odmówić pracy bez pomocnika? Czy można mówić o zapobieganiu zagrożenia, kiedy karze ludziom się pracować bez pomocników na dużych maszynach? Co musi się wydarzyć żeby ktoś zrozumiał? Wracając do tematu okularów: Zagrożenie uszkodzenia oka na produkcji jest tak samo duże jak w biurze, więc proponuję okulary dla pracowników biurowych. W firmie jest zakaz udzielania urlopów w styczniu (nawet zaległych).

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Czes
 Opinia

Pamiętaj pracowniku nowy, nim wskoczysz do Amerplastowej wody, Urlop zabiorą nadgodzin nie dadzą, Tak Cię nagrodza twa ciężka pracą. Tak więc zastanów się pracowniku nowy, nim wskoczysz do tej wody.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Byly pracownik
 Opinia

Jak pracowalem tam to poznalem takie zaklamane osoby jak TKR pseudo drukarz - wlazidupa, Fish - człowiek z arbuzami pod pachami - kazdemu (usunięte przez administratora) obrabia, stolarz-farmazoniarz ale on rzadko bywa w pracy, wylupek to głupek, lysy obsraniec i reszta. Uważajcie na nich... poza tym idzie pracowac

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wygłupek
 Opinia
@Byly pracownik 03.01.2019 14:59

ale kto idzie pracowac i gdzie????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fizol
 Opinia
@Byly pracownik 03.01.2019 14:59

"i reszta"chyba tym stwierdzeniem określiłeś siebie.Czyli osobę na którą brakuje wulgarnych epitetów.Wszyscy be,tylko Ty cacy.Żal mi Ciebie człowieczku...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Czesio
 Opinia

A galerety kurczaki inspektorzy są z Żyrardowa??

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marta
 Opinia
@Czesio 03.01.2019 20:04

Twój komentarz ma raczej niewiele wspólnego z głównym tematem tego wątku. Ponadto zdaje się on obrażać inne osoby, co nie jest zgodne z regulaminem GoWork. Dlatego proszę, żebyś w tym momencie się z nim zapoznał: https://www.gowork.pl/regulamin Jeśli jesteś zatrudniony w Amerplast, to najlepiej byłoby, jakbyś w sposób kulturalny opisał Nam tego pracodawcę. Oferuje swoim pracownikom jakieś ciekawe benefity pozapłacowe?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Loko
 Opinia

Sprzedawczyki, ped.ały i fauszywe men.dy z Żyrardowa to 80% załogi produkcji i to oni psują klimat w tej firmie. Nie ma sensu iść tu do pracy, więc omijajcie tych degeneratów z daleka.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Psik
 Opinia

Ta firma to sama żałosna, fauszywa i pedalska załoga z Żyrardowa! No 80%! Omijajcie ją ludzie jak możecie!

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marta
 Opinia
@Psik 26.12.2018 18:26

Myślę, że jakbyś znał zasady, spisane w regulaminie GoWork, to wiedziałbyś, iż na forum nie wolno używać tak wulgarnego słownictwa. Proszę, abyś zapoznał się z nim w tym momencie: https://www.gowork.pl/regulamin Rozumiem, że akurat Ty masz niezbyt dobre doświadczenia z firmą Amerplast, ale to jeszcze nie oznacza, iż inni będą mieli takie same. A więc podpowiesz, czy już w styczniu planują tam przyjęcie nowych pracowników?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nowy
 Opinia

Witam mam pytanie jakie pieniądze można zarobić na stanowisku operatora wózka widłowego ? Polecacie firme na ta chwile ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Shs
 Opinia
@nowy 18.12.2018 17:59

Tyle co drukarza

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wąski
 Opinia
@nowy 18.12.2018 17:59

3000 - 4000 brutto oczywiści 4000 z kompletem nadgodzin i bonusami z tym że bonusy są raz na 3 miesiace. Musisz się też przygotować na to że będziesz miał na głowie masę obowiązków bo to nie jest typową praca tylko na magazynie no i praca po 12 h. Jeśli nie masz innej roboty to możesz spróbować... jeśli jesteś masochista...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Szeroki
 Opinia
@Wąski 19.12.2018 16:27

Wąski pogrążasz się... 4000 to podstawa brutto. Chyba miałes na myśli netto. Bonus jest co miesiąc praktycznie taki sam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Waski
 Opinia
@Szeroki 20.12.2018 00:19

Oczywiście że netto. Brutto to możesz mieć i 6000 tylko co z tego skoro tych pieniędzy nie zobaczysz na koncie.... kłania się czytanie ze zrozumieniem... a co do bonusa to jak wiesz szykują się zmiany i to na gorsze...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marta
 Opinia
@Waski 20.12.2018 15:44

Jak długo pracujesz już w firmie Amerplast? Dosyć szczegółowo opisałeś Nam to, jak mnie więcej wygląda w niej system wynagradzania pracowników. I dlatego teraz z chęcią poznalibyśmy i inne aspekty, związane z warunkami pracy we wspomnianym powyżej przedsiębiorstwie. Zdradź Nam na przykład, czy wszyscy jego pracownicy pracują w oparciu o stabilny rodzaj umowy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wargas
 Opinia

Haha... TKR płacze... źródełko się skończyło... zabrali bladego skomlał... teraz klęska w radzie... buhahah nie płacz moze za 4 lata sie uda kasztanie

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
hhh
 Opinia
@Wargas 23.12.2018 04:12

zabrali wszystko za jego kadencji.......

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fizol
 Opinia
@Wargas 23.12.2018 04:12

Ojojoj to straszne...A miało być tak pięknie.Koniec pupilkowania i uprzemego donoszenia,pseudo kolega.A w radzie nawet dobrego wrażenia nie robił.

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Obserwator
 Opinia

Widzita mordeczki najwięcej łapek w górę ma nasz kolega nemo przoduje podpier.......m. Ja mam narazie spokuj A Wy biedaczki z jego zmiany.?

Pomocna?
Tak49Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lara Croft vel Angela
 Opinia
@Obserwator 06.12.2018 21:08

A to co, Ty nie podpie...alasz już? Masz spokój to odpocznij i puknij baranka, a później się w łeb. Chłopaki od Ciebie ze zmiany mówią ze jesteś rozwalony. Buhaaa

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dragon
 Opinia
@Obserwator 06.12.2018 21:08

Dokladnie, uważajcie nowi pracownicy Kolega nemek jest jak pierdziałek Uwazajcie

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kanalien
 Opinia
@Dragon 10.12.2018 09:44

To już się robi nudne... spadać ped.ały

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Khj
 Opinia
@Obserwator 06.12.2018 21:08

Kanalia brakuje Cię Ty jako jedyny porządny kiero, nikogo nie wkurwiales oczywiście tylko na nocce. Ciebie nikt nie budził, Ty nikogo nie męczyłes...ciekawe co się z Tobą dzieje przychlascie

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Amerplast Sp. z o.o. - Grodzisk Mazowiecki

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny