Teknika Industry Technologies

• Nowe Grocholice
  • Reguły
  • Puchały

3. Opinie o pracodawcach Opacz-Kolonia
  5. Opinie o Teknika Industry Technologies S.A.

Opinie o Teknika Industry Technologies Opacz-Kolonia

Kontakt - Teknika Industry Technologies S.A.

Nowa 3 05-816 Opacz-Kolonia

Branża główna: Pośrednictwo handlowe

FacebookIconInstagramIconLinkedinIcon

Nie przegap nowości o Teknika Industry Technologies S.A.!

21.05.2013 21:42

A jak w obecnej chwili pracuje się w Teknika? Bardzo proszę o pomoc ponieważ mam tam umówioną rozmowę w sprawie pracy i chciałem dowiedzieć się czegoś więcej. Ile moge zarobić miesięcznie i na jakich warunkach są zatrudniane nowe osoby? Czy jest tam jakiś system nagród i kar, jakiś system premiowy?
    M.M

23.05.2012 19:55

odpowiedź jest prosta dla przyszłych kandydatów dlaczego wciąż firma poszukuje nowych handlowców? rotacja jak u konkurecji.

25.04.2017 10:56

Dziękujemy za zainteresowanie. Zapraszamy do aplikowania handlowców, z minimum dwu letnim doświadczeniem w sprzedaży w branży drzewnej i meblarskiej, z różnych województw. Aktualne ogłoszenie znajduje się w naszej zakładce oferty pracy. Odpowiadając na Pani drugie pytanie, warunki są negocjowane z kandydatami już na ostatnim etapie procesu rekrutacyjnego. Stałe warunki to niezbędne narzędzia do pracy tj. samochód, telefon, komputer.
    Kandydat idealny

08.10.2017 16:58

Złożyłem do was CV na handlowca jestem ciekaw czy w ogóle zaprosicie na rozmowę :) Tak ode Mnie...prawda jest taka, że doświadczenie 2 letnie to jest jakiś dziwny próg, bo Moim zdaniem ważna jest umiejętność prowadzenia rozmowy i prezencja i umiejętność przekonywania do swoich racji. I chęć pracy w takiej firmie w takiej branży. Ważne czy ktoś chce ..... a doświadczenie można nabyć .... kiedyś byłem na rozmowie z jedną kierowniczką w jednej firmie powiedziała, że nie chce doświadczonych handlowców bo mają wymagania z kosmosu i utarte przekonania i praca bywa z nimi trudna i nieznośna. Mam pytanie jaki samochód dostaje u was handlowiec ? I jakie są warunki zatrudnienia w sensie jaka podstawa i prowizje ?
    Ojciec Dyktator

25.10.2011 19:45

minal rok a sytuacja wiele sie nie zmienila chyba Nie wypowiadam sie na temat oddzialu warszawskiego bo pana " wlocha nie mialem przyjemnosci poznac " Jedno jest pewne To nie jest praca dla mgr inz na papierku . Trzeba miec jajca poprostu , i wlaczane myslenie. Chcialbym was zobaczyc popdczas pracy bo pewnie wiekszosc z was nie miala nigdy klucza w rece. Z 1500 moze sie zrobic duzo wiecej ale to juz nie zalezy od "wlocha" tylko od twoich umiejetnosci (usunięte przez administratora)

10.04.2017 14:20

Dziękujemy za opinię. Rzeczywiście na stanowiska techników serwisantów poszukujemy osób ze zdecydowanie praktyczną znajomością obsługi maszyn oraz z zamiłowaniem do pracy typowo technicznej przy serwisie maszyn.

Oferty pracy - Teknika Industry Technologies S.A.

Asystent Działu Sprzedaży

Opacz-Kolonia

Hotliner / Specjalista ds. wsparcia technicznego – Maszyny do obróbki szkła i kamienia oraz drewna

Opacz-Kolonia

Technik Serwisant Branża Szkło Kamień

Warszawa

Marek M

14.02.2011 16:16

Pracowałem (3 lata temu), Na start dostałem po PW z sześcioma literkami przed nazwiskiem 1400, a po 4 miesiącach +1000 w 3 podwyżkach. Jak ktoś jest zdolny i potrafi to dostaje (ale pewnego pułapu już nie przeskoczyłem). Fakt, szef jest Włochem, humory swoje ma, ale ma też gest. Praca bardzo ciekawa i interesująca (i nie mówię o obowiązkach, ale o sytuacji w firmie), płace rzeczywiście pozostawiają trochę do życzenia, ale gdzie nie? I bardzo dużo można się nauczyć - trzeba tylko chcieć. Ogólnie - jeżeli nie kieruję tobą tylko KASA - czemu by nie, tylko trzeba być konsekwentnym w dążeniu do celu. Na start - idealna firma. I pamiętajcie - nikt wam nie da podwyżki, jeżeli samemu się nie upomnicie.

Zostaw merytoryczną opinię o Teknika Industry Technologies S.A.