OMEGA Kancelarie Prawne Sp. z o.o.

2 Dodaj opinię
OMEGA Kancelarie Prawne Sp. z o.o.
2 328 89 5 1

Opinie o OMEGA Kancelarie Prawne Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

rekrutacja
 Opinia

jeżeli jesteś zainteresowany pracą w Kancelarii Odszkodowawczej zapraszam do kontaktu k.haponiukz@wp.pl

Pomocna?
TakNie2
Alicja
 Opinia

OMEGA jest ogólnopolską siecią kancelarii prawnych. Czy są na forum osoby zainteresowane współpracą z firmą? Jeżeli tak, aktualnie ruszył proces rekrutacji na stanowisko Specjalisty ds. Sprzedaży Usług Prawno-Finansowych. Jeżeli kandydat ma doświadczenie branżowe może, liczyć na indywidualne warunki wynagrodzenia oraz różnego rodzaju benefity. Istnieje pięć etapów rekrutacji i są to kolejno: analiza i selekcja CV, rozmowa telefoniczna, propozycja współpracy, podpisanie umowy i szkolenie. Więcej szczegółów dotyczących oferty można znaleźć pod tym adresem: http://www.omega-kancelaria.pl/pracuj-z-nami-wspolpraca

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Teresa
 Opinia

Prezes Pan Panasiuk jest otwarty na sprawy i potrzeby osób niepełnosprawnych.W Kancelarii pracują osoby z zaangażowaniem Lubię atmosferę w OMEGA Kancelarie Prawne Sp. z o.o. za: Podejście indywidualne do klienta

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia

W OMEGA pracuję od ponad roku. To co uważam za duży plus to, że szybko dostaję informacje zwrotne od przełożonego, co dla mnie osobiście jest bardzo ważne. Płatności realizowane są terminowo i zgodnie z zakresem obowiązków. Swoją drogą zawsze myślałam, że jest to forum dla pracowników żeby podzielić się opinią na temat firmy i pracy w niej. To co zaś widzę poniżej mija się lekko z celem...

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Przemysław
 Opinia
@Pracownik 11.10.2018 13:06

Oczywiście masz tu rację. Profil firmy OMEGA kancelarie Prawne z Warszawy został stworzony na GoWork po to, by osoby tam zatrudnione dodawały tu swoje opinie. Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie opiniom klientów firmy, jednak nie jest to głównym celem tej konwersacji. Czy inni pracownicy firmy również zgadzają się z tym, co napisał użytkownik @Pracownik? Za co cenicie sobie tego pracodawcę?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Radek
 Opinia

Kancelaria ok, dobrze poprowadziła moją sprawę o zasiedzenie, toczyła się z 1,5 roku w Warszawie, ale sprawa rozstrzygnięta na moja korzyść, uważam że za dużym udziałem samego mecenasa, który nie był statystą a udzielającym się na rozprawie prawnikiem. ja osobiście kancelarie omega polecam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Michał
 Opinia

Jasne że możesz aplikować jak chcesz, to może być korzystne dla Ciebie, we wszystkim jest doświadczenie, firma pomogła wielu ludziom, to nie tak że wszystko jest złe i vice versa. Idź za własną intuicją. I pamiętaj o celach i rób to żeby realizować własne cele. Skutecznie i dobrze. Powodzenia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Michał 3
 Opinia
@Michał 24.09.2018 11:03

Michał, a możesz napisać co to znaczy, w tym kontekście, vice versa?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Michał
 Opinia
@Michał 3 25.09.2018 11:53

To znaczy dla mnie że to co myślę o sobie samym i to jak widzę świat jest dla mnie najważniejsze. Pojęcie "charyzma" jest dla mnie umysłową ideologią ludzi, którzy mają potrzebę aby uważać się za lepszych od innych, że są ponad innymi, a inni są "prostaczkami". Możesz mieć interesujący głos np jak Redd Pepper ale to tylko głos i my wszyscy mamy równie pasjonujące umiejętności dopasowane do czasu i miejsca. Ja nie jestem ponad Tobą i Ty nie jesteś nade mną. Jeśli nie to sam uszyj sobie garnitur i buty, albo wywoź śmieci z pod domu.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jacek
 Opinia

Pieniądze nie wypłaca kancelaria tylko dłużnik. Po co ten ferment robicie na forum?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Antyferment
 Opinia
@Jacek 22.08.2018 16:13

Nie wypłaca faktycznie kancelaria pieniędzy ktore otrzymała od towarzystw , nie wypłaca oklamując ludzi na różne sposoby . Przyklad 20 tyś klientki przetrzymywane ponad pół roku i odszkodowanie przekazywane tej samej w ratach . To nie ferment , to oszustwo !!!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Michał
 Opinia

Witam. Jestem na NIE. Najważniejsza sprawa dotyczy wzajemnego szacunku. Do czego zmierzam. Jesteśmy prawdziwymi ludźmi, istniejemy, czujemy, mamy własną tożsamość, osobowość, wolę oraz intencje bycia tutaj. Jesteśmy unikatową ekspresją każdy z nas. Istniejemy poza retoryką oraz książkowymi dialektami. Każdy ma swój "ziemski" biznes. Każdy zasługuje na szacunek. Każdy ma wieczne prawo do samokreowania siebie. Każdy jest prawem w zarządzaniu sobą. W życiu masz nieograniczone możliwości. Dzisiaj o tym wiem. Głowa tej firmy zapominała o tym czasem. Lubiła być ponad innymi. Że on jest lepszy niż inni, "ja mam charyzmę a on nie". Ten człowiek nie jest żadnym autorytetem. Są inni interesujący ludzie na tej planecie, którzy zarobili dużo więcej.... Słuchajcie siebie samych. Macie w życiu nieograniczone możliwości. Nikt nie ma prawa wam tego zabrać albo sugerować czy nawet traktować was jako gorszych. Macie prawo do własnego stanowiska. Dla głowy tej firmy jestem na NIE.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Roger
 Opinia

Potwierdzam. mają problem w ciągłości finansowej. Obiecują dużo, a potem wszystko za swoją kasę najlepiej robic . Jeżeli chodzi o prace - zawsze znajdzie się argument aby nie wypłacić wynagrodzenia za pracę lub obniżyć. Nie polecam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Klijentka
 Opinia

Witam Od konca maja prowadza nasze trzy sprawy ,na poczatku wszystko super pieknie.....ale teraz nie za ciekawie. Dostalismy pismo o przedplscie sadowej 13tys i pieniazki mialy byc juz na koncie ale cisza ,nie odbieraja telefonow i nie odpisuja ne meile. Nie wiem co robic .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia

Wiele osób ostatnio piszących na tym forum sygnalizuje jakieś nieprawidłowości powstające w relacji Omega Kancelarie Prawne a zatrudnieni w niej pracownicy. Nie dla wszystkich odwiedzających ten portal jasne jest jak mogą one powstawać, ale wynika to pewnie ze specyfiki pracy w kancelarii prawnej. Ale kandydaci do pracy w tej kancelarii na pewno chętnie przeczytają każdą opinię zawierającą nieco więcej szczegółów na temat atmosfery pracy i właśnie relacji z pracodawcą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dorka
 Opinia

Witam, to mamy podobna sytuację, również nie możemy sie doprosić zasądzonych przez sąd pieniędzy z odszkodowania za uszczerbek w wypadku komunikacyjnym. Obiecywano nam podobnie, że warto i ze w ciągu 2 tygodni będa należności na koncie i nic , i nie można się doprosić,.Wyglada na to,że z tym też trzeba do sądu.pozdrawiam Dorka

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia

@Anna, czy masz na myśli wynagrodzenie? Czy podczas rozmowy kwalifikacyjnej próbowałaś negocjować zaproponowaną stawkę? Czy posiadasz już jakieś doświadczenie na tym stanowisku? Te informacje mogą być pomocne dla przyszłych kandydatów, którzy planują zatrudnić się w firmie Omega Kancelarie Prawne. Czy możesz im pomóc i napisać coś więcej na ten temat?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Basia
 Opinia

jestem po rozmowie rekrutacyjnej w Białej , nie wiem jeszcze czy mnie wybiorą, ale zaproponowali mi 1,5 tys.na początek. Przy czym pracowałam wcześniej u notariusza, gdzie otrzymywałam kwotę jak na stażu. Nie ukrywam wiele się tam nauczyłem, więc może dlatego lepiej zostałam oceniona.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anna
 Opinia
@Basia 26.08.2015 06:29

Taką samą kwotę proponują w Warszawie! Więc nie jest to wyróżnienie, tylko zdobycie "taniego"pracownika.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia

@Norbert, dlaczego podejrzewasz konkurencję o pisanie wpisów? Może są to po prostu pracownicy firmy Omega Kancelarie Prawne? Czy ta Kancelaria zatrudnia także młodych i mniej doświadczonych prawników? Czy według Ciebie młody prawnik ma możliwości rozwoju w tej Kancelarii? Jak oceniasz atmosferę, czy można liczyć na wsparcie doświadczonych pracowników, czy raczej każdy skupia się na własnych obowiązkach?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Norbert
 Opinia

Konkurencja inspiruje do pisania?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ja
 Opinia

Na początku kariery zawodowej można pójść do pracy na pół roku czy rok ale tylko wtedy jak nie masz innej alternatywy. Zdobyć doświadczenie i mieć co wpisać w CV. Z moich obserwacji wynika, że pracownicy nie są szanowani. Zarząd nie dotrzymuje słowa, a atmosfera po jakimś czasie staje się nie do zniesienia... Zarząd zamiast tworzyć atmosferę, skłóca ze sobą pracowników. Co prawda jest to jakiś sposób na prowadzenie biznesu ale bardzo krótkowzroczny, bo każdy odchodzi po roku albo i krócej... (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia
@ja 16.03.2018 11:26

zgadzam się z opinią w 100% pana ja

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. A jak to wygląda w Omega Kancelarie Prawne?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Niki
 Opinia

Czy jest jakiś powód tej ciszy?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kinia
 Opinia

Niestety nie wszyscy nadają się do pracy w takiej firmie. Dobrym wszędzie jest dobrze!!!

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Waldi
 Opinia

Nie uwierzę, że kancelaria prawna niezgodnie z prawem wypowiada umowy o współpracę. Musiały być jakieś powody. Generalnie to wszędzie tak jest, że dostęp do komputera czy wszelkich innych kont zostaje zablokowany. Rozliczenia zawsze można przeprowadzić!

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
były
 Opinia
@Waldi 04.10.2017 19:19

Waldi może tak łaskawie zauważysz,że"omega kancelarie prawne" to nazwa własna firmy dokładnie Spółki z o.o. to nie to samo co Kancelaria Prawna

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Andrzej Młyński
 Opinia

Omega jest ok, szybko realizacją sprawy , wypłacają w terminie. Wszystkim gorąco polecam.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nilsen
 Opinia
@Andrzej Młyński 18.02.2010 13:11

Nieprawda

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Osa
 Opinia
@Nilsen 24.04.2017 21:40

Oczywiscie ze nieprawda. Okradaja swoich agentow.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

Pracuję w Kancelarii już dłuższy czas tak jak ok 30 osób ,które znam osobiście. Nie jesteśmy desperatami i gdyby faktycznie powyższe informacje były prawdziwe nie byłoby tu nas. Sądzę ,że to dwóch bardzo mściwych byłych pracowników kancelarii ,którym nie udało się kombinowanie na klika stron i handel sprawami mści się pisząc te paszkwile. Zapraszam do kontaktu wszystkich uczciwych ludzi,którzy za uczciwą pracę dostaną uczciwe wynagrodzenie w Omedze tel 511-066-296

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patryk
 Opinia

A słyszałeś od kogo ??? Od wyru...nych agentów czy od naganiaczy ? Proszę cię, oszczędź sobie.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mania
 Opinia

@Pracownik Jeśli oskarżasz firmę o brak wypłat to może napiszesz kiedy jej nie dostałeś? A może zostałeś zwolniony i teraz oczerniasz firmę? Rozliczeń z klientami nie znamy i trudno to ocenić więc nie pisz bzdur.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Polak
 Opinia
@Mania 15.08.2017 12:45

Bo Kancelaria Omega to rzeczywiście intytucja zaufania publicznego, z wybitnymi etycznymi osiągnięciami. ogarnij się

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
draupadi
 Opinia

proszę o kontakt ;jestem w podobnej sytuacji- draupadi@wp.pl

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia

Nie Polecam. Nienazarabiacie się w tej firmie.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maria
 Opinia

Mam takie osobiste założenia, że jak pracuję to robię to jak tylko najlepiej potrafię. Może warto spróbować?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia

@Polak, jeśli uważasz inaczej to napisz, każdy będzie wtedy mógł zrozumieć Twój punkt widzenia. Wiadomo, że nie każda firma jest święta i każdy będzie mógł coś powiedzieć na jej temat negatywnego. Ważne tylko żeby podać swoje uzasadnienie i argumenty.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marian
 Opinia

Omega Kancelarie Prawne z całą pewnością nie pozwalają sobie na jakieś dziwne zachowania. Idealnych firm nie ma i każdy o tym doskonale wie. Najważniejsze to pracować tak jak dla siebie a efekty takiej pracy dla firmy przełożą się również na pracowników.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Izolda
 Opinia

Chyba ktoś jest inspirowany do pisania negatywnych opinii. Kancelaria, która ma dużo oddziałów z cała pewnością poradzi sobie z finansami. Może ktoś nie zasłużył na kasę ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o OMEGA Kancelarie Prawne Sp. z o.o. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny