SKF Polska

• Janikowo
  • Zieliniec
  • Suchy Las

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o SKF Polska Sp. z o.o.

Opinie o SKF Polska Poznań

Nie przegap nowości o SKF Polska Sp. z o.o.!

Gumis

04.04.2018 20:38

Problemem jest to , że jest wąska grupa która nie widzi końca swojego nosa. Pseudo Managerowie, Kierownicy. Nie matura lecz... Managera. Chociaż wykształcenie o niczym nie świadczy. Widać to po braku kultury. Zero pokory, skromności, przekonanie że wszystko wolno. Pracownik przychodzi do pracy dla pieniędzy. To jest jego motywacja. Brak jasnej ścieżki awansu finansowego.
News

29.03.2018 18:41

Lidl gwarantuje już ponad 4000 brutto + bonusy. A Skf jakie podwyżki ?. 30 zł na rękę ?.
Tomek

30.03.2018 13:36

Wiem kim jest bolek , sprawdzono

31.03.2018 10:03

Pisz otwarcie kim jest ten kmiot
Saselek

31.03.2018 00:21

Wazne ze bzdury sie kreca czyli bila nikomu nie potrzebna tablica z tymi wykresami bzdurami tez nie potrzebna i te inne tak s5 ki takie tam. Najbardziej smiac mi sie chce z tych pseudo liderkow co ich te dyrdymaly podniecaja. Ze oni nie widza ze wiara mma to w czarnej no...... obowiazkow coraz wiecej a kasy nima. Nawet jak dadza 10 procent to i tak nic mi to nie da bo nawet nie bede mial 3500 na lape a robie 15 lat.nie dziwie sie ludzia ze ewakuacje robia. Tez mysle zeby sie zbierac bo jest coraz gorzej.
Gall

30.03.2018 20:22

Pewnie w Kadrach ktoś wziął za to niezłą nagrodę. Kolejny sukces, a pracownicy się zwalniają. Może o to chodzi ?.
Gumis

30.03.2018 20:10

Ukrainiec ma płacone 10 procent tylko za to że przyszedł do pracy. Czy Polak w Niemczech też ma płacone za to że zaszczycił pracodawcę swoją obecnością. Jaki to ma cel ?. Zmusić polskich pracowników do milczenia ?.
Oburzony

28.03.2018 11:33

Widać że stanowisko (tzw. Manager) niekoniecznie znaczy wysoka kultura. Wyzywać pracowników od buraków. Żenada. I ktoś to toleruje. Dlaczego ?.
Tic

28.03.2018 07:56

Witam jak wygląda rekrutacja jak można najszybciej dostać angaż. Posiadam niewielkie doświadczenie w pracy o podobnym charakterze ile mogę dostać netto na starcie???
John Wayn

28.03.2018 05:12

Automatyk trafisz pod (usunięte przez administratora)
Automatyk

27.03.2018 22:19

Witam, aktualnie firma poszukuje automatyka. Jaki jest system pracy? Jakie zarobki? Proszę o rzetelne odpowiedz.

27.03.2018 17:56

podwyżki ha ha nowa kadencja związkowa stare zwyczaje wyjazdy sponsorowane przez SKF tak trzymać
Km

07.03.2018 15:23

Podwyzki podwyzki podwyzki podwyzki kiedy zaczniecie gadac o nich? Bo czas sie kurczy.
głos ludu

15.03.2018 08:46

@Bolek cwaniaczku z PD-2 krąg podejrzanych były sokidaruchu bądź obecny nowy się zawęża.. zaraz Cię namierzymy

22.03.2018 13:52

szukaj bezkłówki
Bo tutaj ...

22.03.2018 11:47

Ogólnie czytając opinie - bo portal ten służy do wyrażania opinii zauważyć można problemy waszej Firmy . Miałem zamiar aplikować do waszej firmy jednak opinie (albo żale) tu podane nie dają cienia złudzenia, że nie warto tu pracować.
Zuzanna

21.03.2018 15:43

@Ewa czy z własnego wyboru rezygnujesz z pracy w firmie SKF Polska S.A. czy też zostałaś zwolniona? Możesz napisać dokładnie o powodach rezygnacji z pracy? Piszesz, że firma nie daje Ci wyboru. O co konkretnie chodzi?
Ewa

21.03.2018 19:58

Nie wiem kim jestes. Zadajesz dziwne pytania i to firma skf polska s.a. haha. Pewnie ze z wasnego wyboru. Powód kasa. Drugi powod a nie wazne. Z niczego cos nie bedzie.
jajo

21.03.2018 16:13

Niedługo święta. Znowu firma się rzuci dla swoich a dla Ludu Pracującego nic tylko dodatki dla Wschodu bo sa biedni itd.
Ewa

16.03.2018 13:30

Drodzy kolezanki i koledzy za chwile wybije godz 14 i wlasnie z ta godzina koncze karierę w firmie. Chcialem sie pożegnać' ciezlo sie odchodzi z pracy po tylu latach' ale jak sami wiecie firma nie daje wyboru. Zycze Wam zeby i Wam sie poszczescilo jal mi. Moze znajdziecie cos ciekawego albo firma zaczenie placic wyplaty na poziomie chociaz wątpię. Konczac zycze Wam pomyslnosci o wytrwalosci.
Gra w ciemno

10.03.2018 12:39

Slyszeliscie o podwyżkach? Jesli to prawda co mowia to niech sie wala. I (usunięte przez administratora) sami fagasy. Mysle ze skf robi cala wstecz. Za jakis czas bedziemy jak tytanik. Bo juz wody nabieramy. Biedroneks i lidlos juz nas przegania. Co ciekawe od niedzieli maja wolne niedziele a my zapierfalamy w brygadzie. Ale zwiazki sa suoer zalatwily pizze za 6 zloty dzieki.
Elektryk M

11.03.2018 18:44

Ta oferta z pizzcom ekspres to nie obejmuje weekendu tak nam super zalatwili

16.03.2018 11:20

Bo w weekend żre tylko scisle kierownictwo zwiazkowe
My

16.03.2018 11:15

Gus: zarobki w lutym 2018 wzrosly w stosunku do roku poprzedniego o 6,8%. Coz na to nasze pseudo zwiazki? Jak tam " zaciekla i zażarta" walka o 2%??
Nie lubię Pisu

12.03.2018 16:36

Pracuję w Skf od ponad 20 lat ale takiego bałaganu jak teraz chyba nie było nigdy. Szmat czasu ale i tak powoli szukam innej pracy. Mam wrażenie moze nie tylko ja że 10-15 lat wstecz zarabiałem wiecej niż dziś. Napewno życie było o wiele tańsze niż dzisiaj. A co do podwyżek to jak znów " wywalczą " 2 % to ja swoją mogę oddać . Menadżerowie będą mieli na choinki zapachowe do Mondziaków ????. Przecież im napewno nie starcza do 1.

13.03.2018 14:50

Zgadzam sie niech sobie te 2% w d..e wsadza. Najwyzszy czas szukac nowej pracy bo tu moze byc juz tylko gorzej. Oby nastaly czasy, ze przy maszynach stana menagerowie razem z tymi pozal sie Boze zwiazkowcami.
info

09.03.2018 11:11

http://m.interia.pl/praca/news,nId,2554712 Według artykułu nasi koledzy ze wschodu Chcą zarabiać od 3000 - 5000 netto Gdzie Polacy mogą czasami pomarzyć.
Adis

08.03.2018 15:17

Denerwujące są te wymalowane lale, rewia mody..

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SKF Polska?

Kontakt - SKF Polska Sp. z o.o.

Nieszawska 15 61-022 Poznań

Branża główna: Maszyny i urządzenia

02.03.2018 17:47

04.03.2018 11:26

Bolek ,Bolec stolec czy jak ci tam pajacu , ujawnij sie jak taki madry jestes pogadamy bezposrednio
W4

03.03.2018 10:31

Najgorzej mają w skf tacy ludzie którzy: -nie chorują -nie spozniaja sie -są pracowici -nie wchodzą przełożonym w tyłek -nie biorą premii
Kuzniarki poziome

03.03.2018 13:29

Masz świętą racje im wiecej z siebie dajesz tym wiecej Ciebie wykożystują
Powemtopowiem

03.03.2018 20:00

I nie palą i nie piją kawy...

03.01.2018 17:12

Możemy zaprosić na spotkanie,Inicjatywa Pracownicza Ogólnopolski Związek Zawodowy w tedy sprzedawczyki z związków się obudzą. Ilu chętnych klikać
Wobb

11.02.2018 01:50

Jesteś szpiegiem z Solidarności, mówisz kopiuj wklej co region dolnyśląsk. znamy te wasze bajery i oczernianie innych
Zenek

03.03.2018 05:38

Polecac to ty mozesz swojej starej restauracje
S5

23.02.2018 12:22

Co slychac o podwyżkach? Bo to juz nie jest nawet smieszne. Jak daja jakies tam 5 procent to sie zalamie potem zasmieje sie im w buzki i ✋ narka. Widziecie to wkurzenie liderkow jak tu nikt nie zostanie i beda musieli robic z kumplami ze wschodu. ????

26.02.2018 18:08

tylko podwyżki i patrzenie //starym//że dostaną więcej ale zrób tą robotę co stary w tym czasie i a nie wiesz w którą stronę pokręcić by poprawić wymiar stożek czy kształt
Gosc

01.03.2018 16:23

Ci starzy to sa dobrzy tylko na maszynach na ktorych robia 20lat i nic wiecej. Boja sie kazdej nowosci bo sa za glupi by czegos nowego sie nauczyc.
S. F

23.02.2018 09:07

A GDZIE JEST BUS FIRMOWY POJECHAŁ NA NARTY? ALE JAJA.
Hartowanie

01.03.2018 10:39

Niby dlaczego mógłbym podać sobie z nim rękę?? Wydaje mi się, że z moich postów jasno wynika iż gardzę ludźmi jego pokroju:) A na jakieś sensowne podwyżki bym nie liczył. Dlatego tj piszesz, wartościowych-dobrych pracowników będzie ubywać, co w efekcie doprowadzi tą firmę na skraj przepaści. Zresztą gołym okiem widać, że ta fabryka już się stacza na dno - przy aprobacie Związków Zawodowych niestety...

01.03.2018 16:19

Jakich zwiazkow? Tu nie ma zadnych zwiazkow tylko towarzystwo wzajemnej adoracji. Te pseudo zwiazki juz dawno rozgonione powinny byc.

27.02.2018 12:45

@Zuzanna wiesz o co chodzi, chyba ze spotkania o maszynach i Dpr tak cie pochlaniaja ze teraz musisz tu pytac
Ania

23.02.2018 16:22

Witam, czy przyjmują tez kobiety?
Pauli

25.02.2018 23:09

A w jakim trybie praca dla kobiet?

26.02.2018 18:10

atrakcyjne tylko psują atmosfere
Menago

12.02.2018 11:01

Co to ma być że liderzy zmiany śpią 3/4 nocki, niczym się nie interesują, a potem się obudzą chodzą i marudzą, że za mało robita. Żenada.
Pyra

14.02.2018 10:07

Na gorce. PD-21.

26.02.2018 17:59

byle kto przyjdzie i patrzy co robią liderzy przerób 25 lat potraf zrobić co on a później nie narzekaj
Zuzanna

21.02.2018 09:53

Ostatnie wypowiedzi, które pojawiły się na forum są mało czytelne. Jeżeli chcecie wypowiedzieć się na temat pracy w firmie SKF Polska S.A. to proszę o pozostawianie merytorycznych wypowiedzi, bez obrażania innych użytkowników, by każdy wchodzący użytkownik wiedział, co mieliście na myśli.

22.02.2018 09:57

Dla tych dla ktorych maja byc sa bardzo czytelne.

05.02.2018 15:51

Każdy tylko podwyżki zarobków a nie patrzy na swoją robotę o 6 kawa 9 kawa 9.30 telefon później przerwa11kawa troszkę robotytelefon20 min taka jest praca na bezkłówkach no i13 koniec ..A ,,łożyskowcy;którzy chcieli pokupywali auta [całyparking] wybudowali domy koło szkoły pokupywali mieszkania tylko chciało się robić a nie beczeć.
Hartowanie

22.02.2018 00:19

A palec w tyłku któremu liderowi trzymasz:)?

22.02.2018 09:51

To juz nie palec a cala łapa po łokiec, pewnie za donoszenie fdi bierze. Zreszta kapusi nie brakuje.

17.02.2018 11:21

GUS podał nowe dane o wynagrodzeniach. Przeciętna płaca w Polsce wzrosła w styczniu o 7,3 proc. Eksperci zwracają uwagę, że może to mieć wpływ na inflację. GUS: płace w górę Jak wylicza Główny Urząd Statystyczny, przeciętne wynagrodzenie w Polsce wyniosło w styczniu 4588,58 zł brutto. To oznacza wzrost w ujęciu rok do rok o 7,3 proc., czyli w takim samym tempie, jak w grudniu (w porównaniu do samego grudnia, czyli w ujęciu miesiąc do miesiąca płace spadły o 7,7 proc. - ale w grudniu w wielu branżach, m.in. w górnictwie, wypłacane są premie)
Zimi

14.02.2018 23:22

Co to jest ta zunaneczka. Niech sie zatrudni to zobaczy. A nie popier dolone pytanis zadaje
ocen

14.02.2018 18:14

Ten od Hin wszystkim tyłek rąbie nawet swojemu Liderowi Kanału nie mówiąc już o pracownikach z innych zmian swojej zmiany też nie szczędzi
Dogladzarka

11.02.2018 23:40

Na walkach zapisze sie 97..% zalogi bo jest kilku lizaków.
Wałeczek

03.02.2018 19:48

6-7 proc. o tyle w 2018 roku mają wzrosnąć pensje w sektorze przedsiębiorstw – komentuje Andrzej Kubisiak z Work Service. Co więcej, w niektórych branżach wzrost może być dwucyfrowy.W SKF Polska 2% Brawo nieroby związkowe (Zarząd)

09.02.2018 09:13

Te 2% i to tak chyba z duzym zapasem,jak bedzie z 1,5% to max i wlasnie w tych % podwyzkach tez jest problem, bo nie dosc ze grosze to jeszcze ci co zarabiaja najwiecej dostana najwiecej!
Pyra

09.02.2018 23:03

NegocjacjI jeszcze nie było, więc skąd te 2%?
Lysy

09.02.2018 05:28

Rozmowy to powinny byc w grudniu a nie jak tu w marcu i podwyzki od kwietnia czy maja. Pozatym dwa % to mnie wogule nie interesuje. Lata zaniedban trzeba wkoncu naprawic. Naprawde czekam na te podwyzki jak reszta mojej zalogi. I albo bedziemy sie cieszyc albo pa pa pa skf. Tu jest zasada ze nie ten to inny. Takze poradzicie sobie.
Szlifierka

07.02.2018 17:59

Związkowcy już się sami powybierali i teraz 4lata będą nadal mam oczy mydlic jak to oni bronią produkcji..najbardziej leje z tego nowego zwiazkowca który miesiąc temu chodził po szlifierskiej i wszystkich namawiał na wypisanie się ze związków a teraz sam wielki zwiazkowiec..Kolego komu jeszcze będziesz palce w (usunięte przez administratora) trzymał??tylko Ci wierzą chyba koledzy z C4..bo my reszta wydziału mamy Cię za nikogo a jednocześnie wiemy czego możemy się po Tobie spodziewać..jednym słowem (usunięte przez administratora) a zaś awansujesz..

08.02.2018 09:06

nie awansuje bo nie będzie miał czsu fuchy go gonią ale może kiedyś się odezwie zrobi zebranie pogadacie
Pd

07.02.2018 18:03

Ha. Ha.dobre..pcha się wszędzie gdzie pieniadze..Ale pisma umie pisać!!w grudniu związki u niego niedobre a w styczniu najlepsze..człowieku ogarnij się.

06.02.2018 06:47

Tak wygląda szkolenie związków delegacja zapłacona w lato morze, zimą góry i zwiedzanie,alkohol .Precz z zakładu cwaniaczki,

05.02.2018 16:03

Niektórzy już czekają na wybory do związków by zabłysnąć zostać delegatem do WZD otwarły by się drzwi na szkolenia jak posmakowali w tej kadencji[Przemyśl Dąbki Niechorze Gdańsk Wisła Bukowina ]delegacja kilka dni podróż za pieniądze firmy zwiedzanie tak trzymać .Pozdrawiam.

Zostaw merytoryczną opinię o SKF Polska Sp. z o.o.