SKF Polska

• Suchy Las
  • Czapury
  • Kicin

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o SKF Polska Sp. z o.o.

Opinie o SKF Polska Poznań

Nie przegap nowości o SKF Polska Sp. z o.o.!

Gumis

30.03.2018 20:10

Ukrainiec ma płacone 10 procent tylko za to że przyszedł do pracy. Czy Polak w Niemczech też ma płacone za to że zaszczycił pracodawcę swoją obecnością. Jaki to ma cel ?. Zmusić polskich pracowników do milczenia ?.
    Oburzony

28.03.2018 11:33

Widać że stanowisko (tzw. Manager) niekoniecznie znaczy wysoka kultura. Wyzywać pracowników od buraków. Żenada. I ktoś to toleruje. Dlaczego ?.
    Tic

28.03.2018 07:56

Witam jak wygląda rekrutacja jak można najszybciej dostać angaż. Posiadam niewielkie doświadczenie w pracy o podobnym charakterze ile mogę dostać netto na starcie???
    John Wayn

28.03.2018 05:12

Automatyk trafisz pod (usunięte przez administratora)
    Automatyk

27.03.2018 22:19

Witam, aktualnie firma poszukuje automatyka. Jaki jest system pracy? Jakie zarobki? Proszę o rzetelne odpowiedz.

27.03.2018 17:56

podwyżki ha ha nowa kadencja związkowa stare zwyczaje wyjazdy sponsorowane przez SKF tak trzymać
    Km

07.03.2018 15:23

Podwyzki podwyzki podwyzki podwyzki kiedy zaczniecie gadac o nich? Bo czas sie kurczy.
    głos ludu

15.03.2018 08:46

@Bolek cwaniaczku z PD-2 krąg podejrzanych były sokidaruchu bądź obecny nowy się zawęża.. zaraz Cię namierzymy

22.03.2018 13:52

szukaj bezkłówki
    Bo tutaj ...

22.03.2018 11:47

Ogólnie czytając opinie - bo portal ten służy do wyrażania opinii zauważyć można problemy waszej Firmy . Miałem zamiar aplikować do waszej firmy jednak opinie (albo żale) tu podane nie dają cienia złudzenia, że nie warto tu pracować.

21.03.2018 15:43

@Ewa czy z własnego wyboru rezygnujesz z pracy w firmie SKF Polska S.A. czy też zostałaś zwolniona? Możesz napisać dokładnie o powodach rezygnacji z pracy? Piszesz, że firma nie daje Ci wyboru. O co konkretnie chodzi?
    Ewa

21.03.2018 19:58

Nie wiem kim jestes. Zadajesz dziwne pytania i to firma skf polska s.a. haha. Pewnie ze z wasnego wyboru. Powód kasa. Drugi powod a nie wazne. Z niczego cos nie bedzie.
    jajo

21.03.2018 16:13

Niedługo święta. Znowu firma się rzuci dla swoich a dla Ludu Pracującego nic tylko dodatki dla Wschodu bo sa biedni itd.
    Ewa

16.03.2018 13:30

Drodzy kolezanki i koledzy za chwile wybije godz 14 i wlasnie z ta godzina koncze karierę w firmie. Chcialem sie pożegnać' ciezlo sie odchodzi z pracy po tylu latach' ale jak sami wiecie firma nie daje wyboru. Zycze Wam zeby i Wam sie poszczescilo jal mi. Moze znajdziecie cos ciekawego albo firma zaczenie placic wyplaty na poziomie chociaz wątpię. Konczac zycze Wam pomyslnosci o wytrwalosci.
    Gra w ciemno

10.03.2018 12:39

Slyszeliscie o podwyżkach? Jesli to prawda co mowia to niech sie wala. I (usunięte przez administratora) sami fagasy. Mysle ze skf robi cala wstecz. Za jakis czas bedziemy jak tytanik. Bo juz wody nabieramy. Biedroneks i lidlos juz nas przegania. Co ciekawe od niedzieli maja wolne niedziele a my zapierfalamy w brygadzie. Ale zwiazki sa suoer zalatwily pizze za 6 zloty dzieki.
    Elektryk M

11.03.2018 18:44

Ta oferta z pizzcom ekspres to nie obejmuje weekendu tak nam super zalatwili

16.03.2018 11:20

Bo w weekend żre tylko scisle kierownictwo zwiazkowe
    My

16.03.2018 11:15

Gus: zarobki w lutym 2018 wzrosly w stosunku do roku poprzedniego o 6,8%. Coz na to nasze pseudo zwiazki? Jak tam " zaciekla i zażarta" walka o 2%??
    Nie lubię Pisu

12.03.2018 16:36

Pracuję w Skf od ponad 20 lat ale takiego bałaganu jak teraz chyba nie było nigdy. Szmat czasu ale i tak powoli szukam innej pracy. Mam wrażenie moze nie tylko ja że 10-15 lat wstecz zarabiałem wiecej niż dziś. Napewno życie było o wiele tańsze niż dzisiaj. A co do podwyżek to jak znów " wywalczą " 2 % to ja swoją mogę oddać . Menadżerowie będą mieli na choinki zapachowe do Mondziaków ????. Przecież im napewno nie starcza do 1.

13.03.2018 14:50

Zgadzam sie niech sobie te 2% w d..e wsadza. Najwyzszy czas szukac nowej pracy bo tu moze byc juz tylko gorzej. Oby nastaly czasy, ze przy maszynach stana menagerowie razem z tymi pozal sie Boze zwiazkowcami.
    info

09.03.2018 11:11

http://m.interia.pl/praca/news,nId,2554712 Według artykułu nasi koledzy ze wschodu Chcą zarabiać od 3000 - 5000 netto Gdzie Polacy mogą czasami pomarzyć.
    Adis

08.03.2018 15:17

Denerwujące są te wymalowane lale, rewia mody..

02.03.2018 17:47

Ktos

04.03.2018 11:26

Bolek ,Bolec stolec czy jak ci tam pajacu , ujawnij sie jak taki madry jestes pogadamy bezposrednio
    W4

03.03.2018 10:31

Najgorzej mają w skf tacy ludzie którzy: -nie chorują -nie spozniaja sie -są pracowici -nie wchodzą przełożonym w tyłek -nie biorą premii
    Kuzniarki poziome

03.03.2018 13:29

Masz świętą racje im wiecej z siebie dajesz tym wiecej Ciebie wykożystują
    Powemtopowiem

03.03.2018 20:00

I nie palą i nie piją kawy...

03.01.2018 17:12

Możemy zaprosić na spotkanie,Inicjatywa Pracownicza Ogólnopolski Związek Zawodowy w tedy sprzedawczyki z związków się obudzą. Ilu chętnych klikać
    Wobb

11.02.2018 01:50

Jesteś szpiegiem z Solidarności, mówisz kopiuj wklej co region dolnyśląsk. znamy te wasze bajery i oczernianie innych

03.03.2018 05:38

Polecac to ty mozesz swojej starej restauracje
    S5

23.02.2018 12:22

Co slychac o podwyżkach? Bo to juz nie jest nawet smieszne. Jak daja jakies tam 5 procent to sie zalamie potem zasmieje sie im w buzki i ✋ narka. Widziecie to wkurzenie liderkow jak tu nikt nie zostanie i beda musieli robic z kumplami ze wschodu. ????

26.02.2018 18:08

tylko podwyżki i patrzenie //starym//że dostaną więcej ale zrób tą robotę co stary w tym czasie i a nie wiesz w którą stronę pokręcić by poprawić wymiar stożek czy kształt
    Gosc

01.03.2018 16:23

Ci starzy to sa dobrzy tylko na maszynach na ktorych robia 20lat i nic wiecej. Boja sie kazdej nowosci bo sa za glupi by czegos nowego sie nauczyc.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SKF Polska?

Kontakt - SKF Polska Sp. z o.o.

Nieszawska 15 61-022 Poznań

Branża główna: Maszyny i urządzenia

S. F

23.02.2018 09:07

A GDZIE JEST BUS FIRMOWY POJECHAŁ NA NARTY? ALE JAJA.
    Hartowanie

01.03.2018 10:39

Niby dlaczego mógłbym podać sobie z nim rękę?? Wydaje mi się, że z moich postów jasno wynika iż gardzę ludźmi jego pokroju:) A na jakieś sensowne podwyżki bym nie liczył. Dlatego tj piszesz, wartościowych-dobrych pracowników będzie ubywać, co w efekcie doprowadzi tą firmę na skraj przepaści. Zresztą gołym okiem widać, że ta fabryka już się stacza na dno - przy aprobacie Związków Zawodowych niestety...

01.03.2018 16:19

Jakich zwiazkow? Tu nie ma zadnych zwiazkow tylko towarzystwo wzajemnej adoracji. Te pseudo zwiazki juz dawno rozgonione powinny byc.

27.02.2018 12:45

@Zuzanna wiesz o co chodzi, chyba ze spotkania o maszynach i Dpr tak cie pochlaniaja ze teraz musisz tu pytac
    Ania

23.02.2018 16:22

Witam, czy przyjmują tez kobiety?
    Pauli

25.02.2018 23:09

A w jakim trybie praca dla kobiet?

26.02.2018 18:10

atrakcyjne tylko psują atmosfere
    Menago

12.02.2018 11:01

Co to ma być że liderzy zmiany śpią 3/4 nocki, niczym się nie interesują, a potem się obudzą chodzą i marudzą, że za mało robita. Żenada.
    Pyra

14.02.2018 10:07

Na gorce. PD-21.

26.02.2018 17:59

byle kto przyjdzie i patrzy co robią liderzy przerób 25 lat potraf zrobić co on a później nie narzekaj

21.02.2018 09:53

Ostatnie wypowiedzi, które pojawiły się na forum są mało czytelne. Jeżeli chcecie wypowiedzieć się na temat pracy w firmie SKF Polska S.A. to proszę o pozostawianie merytorycznych wypowiedzi, bez obrażania innych użytkowników, by każdy wchodzący użytkownik wiedział, co mieliście na myśli.
    Ktos

22.02.2018 09:57

Dla tych dla ktorych maja byc sa bardzo czytelne.

05.02.2018 15:51

Każdy tylko podwyżki zarobków a nie patrzy na swoją robotę o 6 kawa 9 kawa 9.30 telefon później przerwa11kawa troszkę robotytelefon20 min taka jest praca na bezkłówkach no i13 koniec ..A ,,łożyskowcy;którzy chcieli pokupywali auta [całyparking] wybudowali domy koło szkoły pokupywali mieszkania tylko chciało się robić a nie beczeć.
    Hartowanie

22.02.2018 00:19

A palec w tyłku któremu liderowi trzymasz:)?

22.02.2018 09:51

To juz nie palec a cala łapa po łokiec, pewnie za donoszenie fdi bierze. Zreszta kapusi nie brakuje.

17.02.2018 11:21

GUS podał nowe dane o wynagrodzeniach. Przeciętna płaca w Polsce wzrosła w styczniu o 7,3 proc. Eksperci zwracają uwagę, że może to mieć wpływ na inflację. GUS: płace w górę Jak wylicza Główny Urząd Statystyczny, przeciętne wynagrodzenie w Polsce wyniosło w styczniu 4588,58 zł brutto. To oznacza wzrost w ujęciu rok do rok o 7,3 proc., czyli w takim samym tempie, jak w grudniu (w porównaniu do samego grudnia, czyli w ujęciu miesiąc do miesiąca płace spadły o 7,7 proc. - ale w grudniu w wielu branżach, m.in. w górnictwie, wypłacane są premie)
    Zimi

14.02.2018 23:22

Co to jest ta zunaneczka. Niech sie zatrudni to zobaczy. A nie popier dolone pytanis zadaje
    ocen

14.02.2018 18:14

Ten od Hin wszystkim tyłek rąbie nawet swojemu Liderowi Kanału nie mówiąc już o pracownikach z innych zmian swojej zmiany też nie szczędzi
    Dogladzarka

11.02.2018 23:40

Na walkach zapisze sie 97..% zalogi bo jest kilku lizaków.
    Wałeczek

03.02.2018 19:48

6-7 proc. o tyle w 2018 roku mają wzrosnąć pensje w sektorze przedsiębiorstw – komentuje Andrzej Kubisiak z Work Service. Co więcej, w niektórych branżach wzrost może być dwucyfrowy.W SKF Polska 2% Brawo nieroby związkowe (Zarząd)

09.02.2018 09:13

Te 2% i to tak chyba z duzym zapasem,jak bedzie z 1,5% to max i wlasnie w tych % podwyzkach tez jest problem, bo nie dosc ze grosze to jeszcze ci co zarabiaja najwiecej dostana najwiecej!
    Pyra

09.02.2018 23:03

NegocjacjI jeszcze nie było, więc skąd te 2%?
    Lysy

09.02.2018 05:28

Rozmowy to powinny byc w grudniu a nie jak tu w marcu i podwyzki od kwietnia czy maja. Pozatym dwa % to mnie wogule nie interesuje. Lata zaniedban trzeba wkoncu naprawic. Naprawde czekam na te podwyzki jak reszta mojej zalogi. I albo bedziemy sie cieszyc albo pa pa pa skf. Tu jest zasada ze nie ten to inny. Takze poradzicie sobie.
    Szlifierka

07.02.2018 17:59

Związkowcy już się sami powybierali i teraz 4lata będą nadal mam oczy mydlic jak to oni bronią produkcji..najbardziej leje z tego nowego zwiazkowca który miesiąc temu chodził po szlifierskiej i wszystkich namawiał na wypisanie się ze związków a teraz sam wielki zwiazkowiec..Kolego komu jeszcze będziesz palce w (usunięte przez administratora) trzymał??tylko Ci wierzą chyba koledzy z C4..bo my reszta wydziału mamy Cię za nikogo a jednocześnie wiemy czego możemy się po Tobie spodziewać..jednym słowem (usunięte przez administratora) a zaś awansujesz..

08.02.2018 09:06

nie awansuje bo nie będzie miał czsu fuchy go gonią ale może kiedyś się odezwie zrobi zebranie pogadacie
    Pd

07.02.2018 18:03

Ha. Ha.dobre..pcha się wszędzie gdzie pieniadze..Ale pisma umie pisać!!w grudniu związki u niego niedobre a w styczniu najlepsze..człowieku ogarnij się.

06.02.2018 06:47

Tak wygląda szkolenie związków delegacja zapłacona w lato morze, zimą góry i zwiedzanie,alkohol .Precz z zakładu cwaniaczki,

05.02.2018 16:03

Niektórzy już czekają na wybory do związków by zabłysnąć zostać delegatem do WZD otwarły by się drzwi na szkolenia jak posmakowali w tej kadencji[Przemyśl Dąbki Niechorze Gdańsk Wisła Bukowina ]delegacja kilka dni podróż za pieniądze firmy zwiedzanie tak trzymać .Pozdrawiam.
    XYZ

26.01.2018 09:31

Witam , a co sądzicie na temat firmy zewnętrznej Exact Systems?

26.01.2018 18:23

dlaczego tak sądzisz? ta firma bardzo dużo pomaga dla SKF
    Nik

03.02.2018 10:38

50% ich pracy to błąkanie sie i płaszczenie pośladków w klatce

02.02.2018 09:36

Witam Adam z tej strony. Nie pracuje w Skf. Ale tak sobie czytam komenty i nie wierze jak mozna tak oczerniac firme przeciez 2300 czy 2500 ma reke to juz chyba nigdzie nie placa. No chyba ze pracujecie tam na pol etatu? U mnie w firmie pracownik na produkcji zarabia 3600 i to na poczatku po 6 latach osiagasz okolo 6000tys na reke. I jeszcze mowia ze malo.
    Powiemtopowiem

02.02.2018 12:39

Praca Na produkcji nie ma żadnego znaczenia. Produkcji mogło by nie być. Wazneżeby był biały domek i wydziałowe biura. Oni myślą ze z tamtą się biorą pieniądze w fabryce. Z bili food printow quality up i innych gowiem. A to ze produkcja zarabia N całe grono biurasow ze spoconymi yylkami od siedzenia tonie widzą i nie docenią
    Pracownik Skf

02.02.2018 14:25

A można poprosić do Pana adres e-mail w celu kontaktu ? Chętnie bym zmienił firmę bo tu się starasz i nic w zamian nie dostajesz.

31.01.2018 15:44

@Łukasz Kreideweiss. a czy jak dostawałeś nowe umowy w firmie SKF Polska S.A. to chodziłeś do szefa z zapytaniem czemu nie możesz liczyć na umowę na czas nieokreślony? @. nie trzeba mieć doświadczenia w zawodzie, by móc pracować w firmie? Wiesz zatem jak wygląda rekrutacja?
    Łukasz K

31.01.2018 19:52

Nie chodziłem do szefa. 3 umowa już powinna być na stałe. Szefów kilku było więc tyle co na zdjęciu miałem z nimi do czynienia :). Oczywiście. Bez doświadczenia też chętni znajdą pracę w SKF Polska S. A. Najważniejsze żeby pieniądze za wyuczonych uczniów się zgadzały, a koledzy zza wschodniej granicy popchną robote :)

02.02.2018 08:38

Ludzie jaka rekrutacja? Tu Ukraincow przyjmuja. Skladasz cv przychodzisz podpisujesz papier z posrednikiem i 2300 na lapke 4 brygady niedziele i soboty w pracy.

01.02.2018 08:41

Witam.Mam pytanie do pracowników tej firmy?Chciałem się zatrudnić ponownie do SKF.Ile można dostać na początek i jak przebiega teraz rekrutacja?Oświadczam że już tam kiedyś pracowałem na kuźni koło 12lat Proszę o szczerą odpowiedź.Pozdrawiam wszystkich których tam znam.

01.02.2018 18:55

Siemka przyjmuja kazdego. Przez pośrednika i jakies 2300 na reke dostaniesz

02.02.2018 00:34

Tylko 2300 zł Myślałem że tam już nie ma pośrednika jak kiedyś MUTRA

Zostaw merytoryczną opinię o SKF Polska Sp. z o.o.