Witam! W styczniu dokładnie 21-go syn był w tej restauracji na studniówce, oto jak opisywał całą imprezę a dokładnie obsługę oraz dania jakie serwowano; Było mniej więcej 250 osób! Obsługa PERFEKCYJNA! Wszystko było dopracowane w szczegółach, na stołach znalazły się nawet karty menu z opisem kolejności podawanych posiłków, nie było sytuacji żeby ktoś czegoś nie dostał bo go akurat nie było przy stole, każdy miał naszykowane i elegancko podane na swoim miejscu czy to danie czy to deser niezależnie od tego czy był obecny czy też nie ( a zaznaczam to dlatego, że tydzień wcześniej syn również był na studniówce w restauracji NA BŁONIACH i to była totalna PORAŻKA bo nie było nic! Powtarzam NIC! za kwotę 600zł od pary nie było co jeść, na ok.400 osób podano może z 15 szejków WSTYD I HAŃBA DLA TEJ PSEUDO RESTAURACJI! Na stole tylko woda i to pewno kranówka z wrzuconym plasterkiem cytryny bo tak jest najtaniej, szklanek nikt nie wymieniał każdy na całą imprezę miał tylko jedną szklankę, obsługa bezczelna i roszczeniowa! Wszystko w tak małych ilościach, że wypadałoby czyhać całą imprezę przy stole i jak coś przyniosą to łapać w biegu! Młodzież spiła się alkoholem, bo nie było nawet czym przegryźć,STOŁY PUSTE!!! Kompletna PORAŻKA! Nikomu nie polecam restauracji na Błoniach, z resztą można poczytać opinie samych uczestników tj młodzieży która opisuje wszystko na facebooku) Natomiast W Orchidei nie było się czego czepiać, trzeba przyznać wysoka notę ze względu na to że naprawdę pracownicy stanęli na wysokości zadania, dwoili się i troili, żeby wszystko było zapięte na ostatni guzik, i tak tez było! Posiłki i deser, bardzo dobre i smaczne, dużo urozmaiconego jedzenia, bardzo przyjemna atmosfera, więc wszystko co trzeba do udanej imprezy:) Ogólny klimat SUPER! Więc pozostaje tylko POLECIĆ I podziękować wszystkim pracownikom z Restauracji Orchidea bo na to zasługują:) Wielkie dzięki i pozdrawiam!
mirka, obecnie cisza z nowymi ofertami, ale może coś na wakacje się ukaże..
jak sytuacja z kierowniczką ?
Dziecko przygotowanie wesela zajmuje kilka godz. To ułożenie stołów,zastawy, pucowanie kieliszków i szkla na błysk, prasowanie stu obrusików,dekoracja sali i inne zabawy wiec prace zaczyna się ok 9-10 rano. A po wyjściu ostatnich gosci( czyli zwykle po 6 rano) można sie spokojnie zabrać za sprzatanie i ogarnianie sali "na czysto". Wiec jesli potrafisz liczy do 24 to właśnie cos koło tego powinno ci wyjść godzinowo. A jak jest mala przerwa w wydawcę to trzeba podskoczyć na pięterko poobslugiwac stoliki. Nie smęć wiec ze cos ci tu nie pasuje. Idź popracuj. Pogadamy. Ot taka sobie gastronomia
(usunięte przez administratora)
Słuchaj no Kali - od 20 lat pracuję w gastronomii wesele w kościele zaczyna się od 12-16 więc biorąc pod uwagę 16 to na wesele kelnerzy przychodzą na 17 -bo ślub w kościele godzinę wcześniej tylko na 11:00 aby na świeżo ułożyć zastawę , szkło itd. Więc nie pisz bzdur w stylu nie chce mi sie wierzyćtylko spójrz na to przez argumenty doświadczonych fachowców w gastronomii. Odnośnie poprzednich wpisów: manago rzeczywiście prawie położyła Eurofirany i teraz jest bardzo antypatyczna dla ludzi - chyba ma jakieś problemy osobiste. Nie polecam pracy w restauracji Orchidea.
Dla młodych osób chcących dorobic, praca ok, ale nie na stałe. Płaca minimalna a obowiązków masa. Grafik istnieje tylko na papierze. Wesela to koszmar,często pracowałam po 20 godz na dole obsługując wesele a na pietrze gości restauracji bo sa wieczne braki w ekipie. O atmosferze nie wspomnę. Raz w miesiącu zebrania na którym menago trzepie tyłki za byle bzdury. Psychiczna wykanczalnia. Nie polecam
Pracowałam tam przez dość długi okres czasu. Kierowniczka całe życie sprzedawała firany a teraz rządzi restauracją :) - szkoda gadać. Moje wcześniejsze opisy zostały usunięte w całości bo ujawniały prawdę o tym obozie mobbingu.
Pracowałam tam 2lata okresle to tak bardzo delikatnie ..jak nie chcecie po tej pracy wyladowac w psychiatryku to ODRADZAM PRACE TAM WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pracowałem tam.Kierownictwo to porarzka!!!!
Nie polecam :/
Wiele dobrego słyszałem o waszej firmie. Pracuję w Krakowie, niedługo przenoszę się w okolice Żywca.. Widziałem ogłoszenie jako Marketing Manager.. Napiszcie, jak się wam pracuje i czy warto składać CV..pozdr
Drogi Użytkowniku,
Pamiętaj, przed dodaniem opinii o Pracodawcy, koniecznie zapoznaj się z poniższą informacją:
NIE dodawaj opinii, która:
Każda merytoryczna opinia jest ważna, każda z nich może być zarówno pozytywna jak i negatywna, dlatego zachęcamy do tego by dzielić się swoimi przemyśleniami, które dotyczą Pracodawcy. Nie pisz jednak pod wpływem negatywnych emocji.
Zadbaj o kulturę pozytywnego feedbacku, nie pisz tylko negatywnych informacji o Pracodawcy, zwróć uwagę na stosowne aspekty i realia w swojej opinii. Wszystkie oceny są wartościowe. Wspólnie zadbajmy o sens merytorycznych opinii.
Dodaj pomocną opinię, którą sam chciałbyś przeczytać o swoim potencjalnym Pracodawcy. Podziel się swoimi przemyśleniami, a poniższe przykłady możesz potraktować jako podpowiedzi o czym Użytownicy lubią czytać odwiedzając profile firm.
Często zadawane pytania
-
Jak wygląda rekrutacja do firmy RESTAURACJA ORCHIDEA?
Kandydaci do pracy w RESTAURACJA ORCHIDEA napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.