Grupa Farmacol

3. Opinie o pracodawcach Rogoźnica
  5. Opinie o Grupa Farmacol

Opinie o Grupa Farmacol Rogoźnica 36-060

WebsiteIconGrupa Farmacol

Nie przegap nowości o Grupa Farmacol!

W

05.12.2021 10:38

Dlaczego stare pracownice atakuja nowo zatrudnionych wyciagajac z nich rozne informacje poznej te informacje kraza po calym magazynie dopytujac kto to ty jestes..

05.12.2021 15:19

Bo stare pracownice maja tak nudne życie ze wchodzą butami w życie drugiego....do Ciebie cacy a za plecami obgadaja. Dlatego im mniej mówisz tym lepiej dla Ciebie
    Wolna sobota

21.11.2021 14:19

I jak zwykle jesienią jest robione zebranie żeby przyjsc do roboty w sobote...(usunięte przez administratora).wydaje mi sie ze jak placi sie minimum i nic poza tym, to mozna od pracownika wymagac minimum i nic poza tym...takze przymus/obowiazek przyjscia w sobote 'bo Katowice wyplacaja nadgodziny' nie istnieje..jak firma zacznie godziwie placic to przyjde nawet i w kazda sobote...to dziala w dwie strony. Ps. Pospałam sobie w sobote :D
    Henryka. Cm

30.11.2021 12:27

Ktoś widzę kontroluje sytuację na bieżąco jeśli chodzi o negatywne wpisy ????. Szybko są prostowane jak to jest dobrze w tym całym Farmacoolu w Rogoźnicy. (usunięte przez administratora)
    Golwik

04.12.2021 18:43

Może kiedyś kierownictwo pójdzie po rozum do głowy i zacznie logicznie myśleć..Jak narazie to nasze kierownictwo ludziom bajki opowiadają czyli mówią co chcą a robią co innego.
    Tola

04.12.2021 18:29

Dlaczego ludzie pracujący w farmakolu kabluja na innych czy za kabel dostaję sie podwójna premię. Może to ktoś wytłumaczyć. I obrabia komuś (usunięte przez administratora)
    Białystok

03.12.2021 14:35

Dzisiejszy wyrok sądu pracy!!! Farmacol chciał pozbyć się przewodniczącej ZZ z Białegostoku, oskarżającymi byli wcześniej oskarżeni o (usunięte przez administratora) zmianowi i to z dowodami ale oczywiście Pracodawca uwielbia takich pracowników i teraz ich wykorzystał w walce ze związkami ,do tego jeszcze zaangażowane były inne osoby ale o nich nawet nie warto pisać, zapewne wcześniej czy później zostaną zwolnieni że za mało się starali fabrykować dowody. Dziś sąd po kilku miesiącach toczenia się sprawy nakazuje przywrócenie do pracy. Walka Trwa ! Ludzie obudźcie się, dymią Was na każdym kroku, teraz nawet na bonach chcą wydymać a w innych spółkach gdzie nikt nie należy do Związków Zawodowych całkowicie brak jest funduszu socjalnego bo niby wybrany przez pracowników Darmozjad podpisał się za tym z Pracodawcą !!
    Krzesło

30.11.2021 11:37

Nie polecam Tej Firmy najgorszemu Wrogowi poprostu jeden wielki (usunięte przez administratora) Kierowcy z tak zwanego STARTU są nie do zniesienia wydaje się im jakby wszytkie rozumy pozjadały a są zwykłymi czarnuchami jak reszta. Prosząc ich o zwykłą pomoc stroją miny jakby nie wiadomo kto i po przyszedł, bo przecież lepiej siedzieć na krześle i grać w gry TFU. Organizacja pracy także jest na poziomie 0 nazwa Logistyka kompletnie nie ma się do tego co tam się dzieje. Oszczędzę opinie o zarobkach i umowach bo to już szkoda czasu powiem tyle 2200/2300 na umowie w dzisiejszych czasach to śmiech na sali mi byłoby wstyd dawać taką umowę komuś do podpisania wgl. Nie polecam raz jeszcze Żegnam
    Bestia 52

30.11.2021 15:13

Kierowcy? Chyba kierownicy ???? ale zgadzam się w tej kwestii w 100%
    Tola

13.11.2021 20:36

Cześć zatrudniając się w farmakolu dostałam firmowy samochod z salonu .Bo przecież kierownictwo wie i rozumie że nie da się niczym innym do pracy dojechc na nocną zmianę w szczególności i wrócić do domu.Dostalam telefon i tankowanie na firmę. Dostałam również świetną wypłatę 3500.00 no rewelacja to dzięki tym świetnym premiom. W takiej firmie to można się czego dorobić nie trzeba jechać za granicę .jeszcze gdyby firma postarala sie postawić jakiś hotel pracowniczy przy farmakolu z jedno osobowymi pokojami z łazienką. Bo jak znów zacznie śniegiem (usunięte przez administratora) to nawet te świetne samochody firmowe nowiosienkie salonowe mogą nas zawieść ze utkniemy w jakiejś zaspie .I do pracy nie dojedziemy..
    Zima

14.11.2021 09:57

Do farmacolu to może i dojedziemy , ale z wydostaniem się z jego parkingu może być problem. Wszystkie firmy dookoła potrafiły zadbać o parking dla pracowników oprócz farmacolu

14.11.2021 23:03

Akumulatory kupcie nowe bo znowu trzeba was będzie odpalać na kable :) i opony zmieńcie na zimowe to nie trzeba was będzie wydostawać z parkingu :)

10.10.2020 11:20

Jakie narzędzia pracy zapewnia Farmacol S.A.? Można liczyć na służbowe auto? Czy można z niego korzystać również poza godzinami pracy?
    Tantum.

05.11.2021 21:40

Tak tak służbowe samochody najnowsze roczniki dzieki temu ludzie dojeżdżają do pracy na nocne zmiany. Tankowanie na firmę .

09.11.2021 21:34

Gorzej mają miejscowi i pracownicy. Sąsiednich miejscowości im zostały tylko hulajnogi elektryczne. Im się auto nie na leży bo blisko mają :)
    Kocur Jaroslawa

31.10.2021 01:04

Jeszcze wam się nie znudziło pisanie tutaj byle (usunięte przez administratora) i swoich smutkow??? Mimo tego że napiszecie tutaj prawdę czy też plotkę z magazynu/biura to i tak nie trafi to do właściwych osób. Każdy ma swój rozum nie podoba się nie przychodzę, szukam czegoś innego. A jeżeli już przychodzisz to nie narzekaj ze Ci źle bo narzekaniem nic nie osiągniesz a kogos możesz tylko wku takim gadaniem i to raczej nie będzie ktos ważny bo oni mają cię głęboko w oddali. Nie jakoś często ale od czasu do czasu przyjeżdża posłaniec z Katowic wtedy wstań sam czy też wszyscy wstańcie (tylko nie tak jak zawsze mówicie że tej/tego nie będzie a odbił/a się na bramce 1) co macie coś do powiedzenia zapukajcie do dzwi (do tych co zawsze was odsyłali z rozłożonymi rękoma ponieważ ich ręce a wasze wypłaty/aneksy/umowy są zablokowane przez Katowice ) zapytajcie czy możecie porozmawiać na osobności i wtedy może się coś zmieni bo jeżeli to nie pomoże to nie macie po co wrać na magazyn i narzekać. Pozdrawiam Klakier... A w niedzielę na 6 nie zapomnicie:D :D :D :D

31.10.2021 20:16

Ludzie! Katowice aneksy blokujo! Nie bedzie podwyzek bo Katowice blokujo! Pracujesz kilka lat a masz dalej minimalną, to Katowice blokujo! Jak Cie zasypią zamówienia na nocce (mimo, że biegasz w pracy) to już Katowice nie blokujo ale normalnie to blokujo! Najlepiej obarczać praca i odpowiedzialnoscia, ale jak ktos pyta o normalna umowe badz podwyzke to stala odpowiedz - Katowice blokujo!!! Jak niepodoba Ci sie robota to do widzenia, no bo Katowice blokujo!
    ŔRrr.

28.10.2021 03:31

Czy te baby na kontroli muszą tak wyć ryczeć jak krowy przy otwartym pojemniku. Bo ponoć nie wolna rozmawiać przy otwartych pojemnikach. I nikt na to nie reaguje.A Sabin... ciągle ogląda kontrolę na telewizorze i nic nie widzi. W tej firmie jest nie równe traktowanie ludzi. Jednych sie (usunięte przez administratora)ze ci nie wolna rozmawiać przy otwartym pojemniku drugim sie nic nie mówi po prostu bawią się na całego przy otwartym pojemniku.
    Ogladamkontrolenatv

28.10.2021 22:48

,,bo ponoć nie wolno rozmawiać"... To się zorientuj czy wolno czy nie i wtedy się wypowiadaj. Tak ogląda na telewizorze w domu w salonie :) .... A przy otwartych pojemnikach u S normalnie tańce swawole normalnie festyn na kontroli .... Ludzie naprawdę nie macie większych problemów ? Sami jesteście tacy idealni bez wad ? Wykonujący wszystko idealnie na swoim stanowisku ? Może pora pierwsze od siebie zacząć zamiast wypisywać kłamstwa na innych
    Tragedia

19.10.2021 13:05

Kolejni pracownicy zwalniaja sie z tej pożal sie Boże firmy..jak nie bedzie podwyzek to proponuje zeby kierownicy zaczeli chodziic na druga zmiane i wydawac towar bo do 5 rano sie nie wyrobimy, a sluchy ida po stacjach ze zwalniaja sie kolejne...jeszcze wszyscy zobaczycie
    Stacje

25.10.2021 09:03

Jak stoi się i chwile gada w regałach zle, chodzi i zwraca uwagę zle . Jejku ludzie przecież nikt nie będzie stał nad Wami z batem. Dla nich maja wyjazdy być na czas a to w jakim tępie robi każda z nas to tylko i wyłącznie od nas zależy . Praca jest jaka jest, nikt przecież nikogo tu na siłe nie trzyma
    Słoneczko

25.10.2021 09:04

A to on ma dziecko?
    Tantum.

23.10.2021 22:25

Super praca super wypłata.
    Klaun

15.09.2021 17:23

Pracowałem tam w 2011 roku. Ze stawka 7 zł brutto na godzinę , czyli na rękę było 5,8 zł ;) , umowa zlecenie, pewnie wiele się nie zmienilo ;) do dziś mam w głowie dźwięk pematu hah, nie polecam ludziom z ambicjami.

15.09.2021 21:18

Dużo się zmieniło w ciągu 10 lat od kiedy zmieniłeś pracę.
    Wielkie zmiany w płacy

18.09.2021 13:49

Płaca minimalna jak dotychczas, wtedy 7 zl brutto, dzis 2800 brutto. Niektorzy maja nadal na umowach 2300 a zaraz bedzie 2022 r. ... Farmacol nie jest żadną konkurencja na rynku pracy jeśli oferuje tylko minimum... Przyklad? Wystarczy policzyc sobie osoby, ktore sie zwolnily przez ostatnie 3 mce, kilka z nich to na prawde wieloletni pracownicy...
    z

24.08.2021 19:22

Chciałabym się zapytać czy to prawda, że kierowniczka Joanna dała jakiejś dziewczynie aneks do umowy z podwyżką i kazała trzymać język za zębami i się nie chwalić?
    Z

26.08.2021 20:41

I powiedzą prawdę tak?
    Awe

27.08.2021 11:55

No tak, na gowork prawdę powiedzą... Wiec mówię prawdę - nie, nie dała jej aneksu, tylko kartkę z mapą skarbów farmacolu i kazała nikomu nie pokazywać i nie mówić...

27.07.2021 22:13

Jak tam Panowie z komory przyjęć, dobra była dzisiaj wódeczka, co?

08.08.2021 08:42

A kier.Agatka po raz kolejny nic nie widziala, czy raczej akceptuje tego typu zachowania?
    Sam bym się napił

11.08.2021 03:22

Pewnie na komorze to wódeczkę piją a na gabarycie to już żaden nie postawi :(
    Pytanko

02.07.2021 22:54

Wiadomo, dlaczego ludzie teraz tak masowo zwalniaja sie z Farmacolu? Niby wiadomo, że chodzi o wyplaty ale tych ludzi jest teraz naprawde duzo..i kogo nie spytam to wiekszosc mowi ze sie rozglada za nowa robota..
    AWA

18.07.2021 09:02

I co to da, przecież każdy rozliczany jest z wydajności i pracuje na swoja premie. Chce ktoś to niech siedzi jak długo chce w regałach. Ludzie popatrzcie na siebie a potem wytykajcie błędy innym . Widocznie aneksy dostali tylko Ci którzy na to zasłużyli
    Rety

18.07.2021 13:57

Jaka wydajność? Miałam mniej linii od koleżanki a dostalam na wyplacie wiecej o 120zl od kolezanki obok..
    Profesor Miodek

07.06.2021 05:25

kruszynka

15.01.2020 08:35

Dajcie spokój tym bredniom. Kto chce to pracuje, kto nie niech sie zwalnia. Ja pracowałam tyle lat i nigdy nie wzięłam mniej niż 2700 netto. Wszyscy uśmiechnięci i chętni do pracy. Najwaznie to być optymistą i wierzyć w dobro. Chciałam serdecznie pozdrowic kolegów z komory przyjęć (party non-stop :) ). Jedyna komórka, która stara się zintegrować cały magazyn i ma w sobie przynajmniej grosz kultury. W szczególności pozdrowienia kieruję do JD. - najzabawniejszy chłopak na magazynie.
    mobilna

13.02.2021 17:28

nie ma takich pieniędzy na magazynie...wystarczy rozmawiać z ludźmi...no chyba, że ktoś jest swojakiem z komory i lubi żużel i kręgle to może cieszyć się z wypłaty
    Profesor Miodek

07.06.2021 05:11

Algorytm Vigenère’a – jeden z klasycznych algorytmów szyfrujących. Należy on do grupy tzw. polialfabetycznych szyfrów podstawieniowych. Właśnie różne hasła typu ej Ped.. Ale czy Wali Ci z Palisa..ndry są szyfrem wykorzystywanym przez pracowników komory po to by móc szybko i sprawnie podzielić zadania i obowiązki podczas dostawy która wymaga szybkiego działania by magazyn mógł funkcjonowac na pełnych obrotach. Więc nie narzekajcie, że słyszycie jakieś wulgarne słowa od najbardziej przyjaznego człowieka na magazynie którym jest Jakub bo dzięki szybkim i fachowym decyzja tego Gentelmena możecie wyrabiać swój akord i zarabiać pieniądze by potem dokupić sobie pakiet internetu żeby móc pisać jak Wam jest bardzo ciężko i zle w firmie w której pracujecie już od X lat Prosta sprawa nie podoba się więc (usunięte przez administratora) M dalej szukając swojego szczęścia i tyle. Powodzenia i jeszcze większego poczucia humoru dla Pana Jakuba ????????????
    Dzolo

02.03.2021 07:42

Jak wyglada obecnie sytuacja w firmie czy jest duzo pracy ? Cos Slyszalem o przymusowych urlopach czy warto skladac papiery ?
    wstyd

05.06.2021 21:25

Jak go tak bronisz to sie z nim ożeń, przynajmniej zrozumiem dlaczego wydziera sie do Was na komorze wołajac -(usunięte przez administratora) I masz racje, do takiej rynsztok0wej kultury mu niedorownam..Tyle w temacie, dobranoc.
    Oj wstyd...

06.06.2021 14:55

Ożenić się można z kobietą... Wyjść za mąż, za mężczyznę... Wstyd...

12.05.2021 10:09

Wiecie może, czy w Farmacol S.A. szukają chętnych na staż?

12.05.2021 23:30

A jaki planujesz odbyć staż w hurtowni farmaceutycznej w której trzeba pakować i wydawać leki ? Oczywiście że nie można odbyć stażu
    pracownik magazynowy

01.06.2021 17:12

trzymaj sie jak najdalej od tej firmy !!!!!!

21.03.2021 22:45

Dziś dowiedziałam się, że jeden z bardzo dobrych pracowników, którego nie widziałam od dłuższego czasu nagle się zwolnił - znikną bez powodu. Zdziwiło mnie to, bo lubił tu pracować i chciał zostać na dłużej. Kilkakrotnie widziałam jak jeden z konserwatorów J.B. znęcał się nad nim i wyśmiewał go, również publicznie mówiąc nieprzyjemne rzeczy, tak po prostu bez przyczyny, by mu zrobić przykrość. Jestem przekonana, że to było powodem jego odejścia tak nagle bez pożegnania z dnia na dzień. Firma traci dobrych ludzi przez prostackie i głupie zachowania chamów. Piszę ten tekst, bo może on przykuje uwagę i coś się z tym zrobi.
    L

07.04.2021 18:56

Pożegnał się :) i nie odszedł z dnia na dzień ponieważ był na 3 miesięcznym wypowiedzeniu. Co do J.J nie uważam aby komuś zrobił przykrość większość osób się śmieje z jego gadania - troszkę więcej luzu "Ja"

08.04.2021 16:36

A można wiedzieć o kogo chodzi bo jedyny co mi przychodzi do głowy to zmiennik jakcka też konserwator

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Farmacol?

Kontakt - Grupa Farmacol

36-060 Rogoźnica

Grupa Farmacol
    Ryszard Kalisz

10.09.2020 16:20

Serdecznie nie polecam pracy w tej "rzetelnej i rozwijającej się" firmie. Wejście na magazyn wymaga założonej maseczki, gdzie po wejściu na halę już jej mieć nie trzeba. Śmiech na sali, a pojemniki z lekarstwami są przekazywane przez 50 innych rąk. Na umowie masz zawarte 5 dni roboczych i 40 godzin do przepracowania, ale co z tego, skoro niejednokrotnie w ciągu miesiąca musisz zostać godzinę dłużej w pracy, a nikt Ci tego nie wypłaci :P co do tego pracujące niedzielę, które niby nie są obowiązkowe, bo nie masz tego zawartego w umowie, ale jak nie przyjdziesz to już ktoś inny patrzy się na Ciebie z innej perspektywy. 15 minutowe przerwy, z tym, że jeśli przekroczysz ją o minutę, to musisz odrabiać godzinę. A choćbyś siedział ze stoperem równe 15 minut, to i tak byś z (usunięte przez administratora) wychodzi ci, że musisz coś odrobić. Chore. Sam musisz walczyć o swoje w tej firmie tak naprawdę, bo inaczej będą próbowali cię oszukać. Jedynie na plus to przede wszystkim atmosfera wśród pracowników, czego nie można powiedzieć o kierownictwie (niekończenie każdy z kierowników jest zły, ale większość niestety tak). Co najlepsze, na przerwie nawet nie możesz wyjść poza magazyn czy na papierosa, gdzie jest to normalne w każdej większej czy mniejszej firmie. Ogólnie rzecz ujmując, mocne słabe 3/10 :P
    Xd

28.02.2021 02:03

Xd
    expo

03.03.2021 03:56

pozdro exp
    Ramirez

24.02.2021 10:23

@Zarobki w 2021 r. To dlaczego jeszcze nie zmieniłeś/aś pracy? Jedno trzeba powiedzieć a mianowicie mamy dobrego pracodawcę więc warto szanować to co mamy
    Awa

27.02.2021 13:52

I właśnie takie niedojdy tu pracują, dodatek nocny zależy od ilości przepracowanych godzin nocnych jak i ilości godzin pracy w miesiącu.
    HA HA HA

27.02.2021 14:55

"Mamy dobry rzad, wybitnych fachowcow, gospodarka idzie do gory a ludziom zyje sie coraz lepiej.." Ostatnio "dobrego pracodawce" przerosl snieg na parkingu i spedycja musiala ciezarowke ratowac.. Reakcja jest wtedy jak cos juz sie stanie ale zeby przeciwdzialac to juz za duzo myslenia...folii brakuje - 2 tyg czekania, papieru nie ma do drukarki? - trzeba do hurtowni jechac na szybkosci i rozdzielac po ryzie na magazynie. Tasmy klejacej nie ma? To kleimy czym popadnie...tragedia jednym slowem w zarzadzaniu..
    ooo

13.02.2021 17:17

Wiadomo, dlaczego już nie wywieszają info dot. frekwencji półrocznej na tablicy korkowej przy gł.wejściu?
    IS

26.02.2021 10:20

Bo lepiej isc na L4, skoro i tak ujmuja Ci ze zwyklej premii na rzecz tej frekwencyjnej..dlatego pewnie tylko kilka procent ludzi jeszcze bierze premie frekwencyjna a taka informacje juz wstyd wywieszac na tablicy korkowej
    ryszard kalisz

23.02.2021 15:18

FIRMA porażka uciekać jak najdalej oszczędności na wszystkim zaczynają i kończą się na pracowniku brak praktycznie .praca tylko na przetrwanie szkoda marnować czasu
    pytanie

28.01.2021 09:34

Czy Firma prowadzi obecnie rekrutację w Rogoznicy przy kompletowaniu zamówień farmaceutycznych lub w najblizszym czasie mozna złożyć CV?
    Ania

17.01.2021 13:06

Wie ktoś czy będą aneksy ? Skoro najnizsza poszla w górę od 2021roku.
    zwolniona w 2020 r.

21.01.2021 17:05

zwalnia zwalnia
    ....

21.01.2021 17:11

Bo Farmacol chce zostać konkurencyjny na rynku pracy i oferuje każdemu ze swoich pracowników minimalną krajową + premię uznaniową ( raz 280 zł a raz 50 zł...a raz 20 zł, w zależności od widzimisię pewnej pani..) + premia za brak L4 aczkolwiek jak ją dostaniesz to zwykła premia leci w dół, wiec niezależnie ile tych "świetnych" dodatków to i tak masz nieco powyżej 2 tys na rękę... ps. mówiąc minimalną krajową mam na myśli oczywiście 2300zł brutto w 2021 r...
    Robert Bosh

26.11.2020 14:27

"Płacę pracownikom wysokie wypłaty nie dlatego że mam dużo pieniędzy. Mam dużo pieniędzy bo płacę pracownikom wysokie wypłaty." - Robert Bosh, założyciel Bosh. Ps. Pieniążki z inwentaryzacji przyszły, ale równocześnie obcięto wypłatę na umowę o pracę o 100-150 zł brutto. Jednym zmyślnym ruchem inwentaryzację przeprowadzono za darmo, oraz wkurzono mnóstwo ludzi...A najlepsze jest to, że za rok będzie to samo..

27.10.2020 07:36

Po co dezynfekować cały magazyn skoro w miejscu gdzie jest największe skupisko bakterii czyli w toaletach jest (usunięte przez administratora) Sprzątanie raz na dobę przez sympatyczna Panią to chyba za mało na taką liczbe osób które u nas pracują. Może kierownictwo zwróci uwagę na ten problem i pogoni Panie sprzątaczki do posprzątania lub chociaz do przemycia podłóg w toaletach zamiast do siedzenia i chowania się przez pół zmiany w regałach na piętrze

09.11.2020 09:13

Zasłużyły? Myślę, że nikt nie zasłużył sobie na takie słowa tym bardziej nie kierowane bezpośrednio do nich.. Jak jesteś taki/a cwany/a too powiedz tym dziewczyna prosto w twarz aa nie ukrywasz sie za nickiem i wypisujesz takie rzeczy na forum.. Co brakuje odwagi?

17.11.2020 10:52

To prawda i są niby kamery, ale nikt tych pań nie pogoni do sprzątania, kierownictwo jest ślepe, pilnuje pań z kontroli , ale może to i lepiej bo co druga też by nie raz czmychnęła w regały albo do łazienki,
    Dixon

15.05.2020 19:43

Witam, czy firma zatrudnia kierowców do pracy przy rozwożeniu towaru??
    Przewoznik

22.05.2020 11:36

Kazdy jedzi sam dla siebie i nikt nie szuka
    Nowy

08.09.2020 10:49

Dobre warunki ?
    Nowy

28.07.2020 13:26

Witam. Czy mógłby ktoś z własnego doświadczenia opisać pracy na magazynie?(Sortowanie i kompletowanie zamówień) Czy jest ciężko? Da się wszystko szybko ogarnąć? I jak wygląda praca w nocnej zmianie?

01.07.2020 10:14

Czy Farmacol S.A. zapewnia kartę multisportu?
    Nadal pracujący

11.07.2020 00:29

Tak nawet dwie :)

31.05.2020 12:16

Asdf

01.06.2020 10:53

Magia... Znikaja nadgodziny... Ale to korektorem na karcie pracy kierownicy zmieniaja, czy jak? Polecam zrobic zdjecie karty pracy na koniec miesiaca... Dla mnie akurat odbior nadgodzin jest na plus. Zreszta - jakich nadgodzin? ;)
    dsdfsdf

01.06.2020 12:51

w tym momencie są zwolnienia grupowe ;)

28.05.2020 18:09

Pracuś

29.05.2020 13:31

Podobno miał dość patrzenia na miłą panią i poszedł na urlop.
    Neptun

28.05.2020 19:56

Oddział Gdańsk do likwidacji Pamiętamy !!!
    MieszkankaRz

27.05.2020 09:32

Witam wszystkich pracujących ba produkcji w Rogoznicy.mam pytanie odnośnie godzin . Jakie są godziny pracy?
    Mieszkanka Glogowa Młp.

28.05.2020 07:12

Są 2 zmiany 11-19 i 19-3. Ale teraz nie ma przyjęć raczej zwolnienia.
    Git-89

30.04.2020 07:22

Można dostać jakieś namiary żeby wysłać CV do Farmacolu? Adres e-mail albo nr tel. Z góry dziękuję

21.04.2020 18:35

P

21.04.2020 21:25

Jeszcze dodam od siebie - pracowałam w tej firmie w 2017 roku, ponieważ chciałam sobie dorobić na umowę zlecenie jednak z godzin wychodził +/- pełny etat. Powiem tak - praca jest cały czas, nie ma czasu na stanie, gadanie jednak nie spotkałam się z sytuacją, ze nadgodziny, czy jakiekolwiek godziny nie były płacone. Wszystko zgodnie z umową, a umowę każdy widzi w chwili podpisywania. Po prostu trzeba robić swoje. Moim zdaniem do pracy idzie się pracować, a nie narzekać czy plotkować. Stawka nocna była wyższa od dziennej. Nie było problemu jeśli ktoś chciał zrobić nadgodziny, zostać godzinę dłużej lub przyjść wcześniej. Przypominam, ze mówię o pracy na umowę zlecenie. Wypłata (był to 2017r. i nie miałam statusu studenta czy ucznia) wychodziła w granicach 1800zł przy czym w ciągu miesiąca wypadało, ze nie było mnie w pracy 2-3 dni. Pracowałam w wielu miejscach i uważam, ze płaca w farmacolu na magazynie była dobra jak na pracę stosunkowo mało wymagającą intelektualnie. Praca ze skanerem, uzupełnianie leków i kompletowanie zamówień. Pracowałam w lecie i jesienią - na magazynie bylo chłodno co jest plusem, ponieważ jest to praca w ruchu. Oczywiście każdy znajdzie minusy jednak oceniając obiektywnie stosunek praca - płaca wypada dość korzystnie. Jest to prosta praca do ogarnięcia dla każdego. W ciągu zmiany były przerwy 20min. Zmiany dzienne od 11 do 19. Nocne od godziny 19 do 2-3. Wymagane aktualne badania sanepidu. Chętnie dowiem się jeśli znów firma będzie prowadziła rekrutację.
    Iza

22.04.2020 11:31

Mnie interesowała praca na stanowisku handlowca czy kierownika zespołu a takich info otrzymałam zero Pana/Pani wypowiedz na pewno pomoże wieku osobom podjąć decyzje o zatrudnieniu i tj komunikat jakiego każdy życzyłby sobie o każdej firmie
    Ola

14.04.2020 18:53

Czy można tutaj sobie wybrać tylko nocne zmiany?

15.04.2020 11:39

Można ale na chwilę obecną firma nie zatrudnia nowych pracowników.
    Lara99

13.04.2020 14:35

Witam. Mam pytanie czy obecnie firma rekrutuje pracowników? Jeśli tak, czy jest możliwość pracy jedynie na nocnych zmianach lub na umowę zlecenie w wymiarze mniejszym niż cały etat? Nie wiem czy firma teraz pracuje w soboty i niedziele oraz w jakim zakresie godzin ale czy jest możliwość aby pracować na niepełny etat i dodatkowo w każda niedziele, czy raczej godziny pracy są sztywne - od 11 do 19 na zmianę z nockami, czy może można dogadać się w tej kwestii? Bardzo proszę o konkretne odpowiedzi bez hejtu na firmę.

13.04.2020 15:44

Obecnie firma nie rekrutuje pracowników

05.04.2020 14:58

Jak praca handlowca? Warto? Jaka pensja i zakres obowiązków?

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Farmacol