Polymus sp. z.o.o

Adres: Stawki 2A, 00-193 Warszawa

NIP: 5213088814 KRS: 0000130522

Polymus sp. z.o.o
3 13 21 5 1

Opinie o Polymus sp. z.o.o

Filtruj opinie po kryteriach:

Beta
 Opinia

Potwierdzam opinię @Maryśki oraz @Maćka. Pracowałam w Polymus kilka lat. Póki był wspomniany szef kreacji i szefowa obsługi klienta, firma dobrze stała, lepiej lub gorzej, ale była wizja, perspektywiczne projekty i działanie. Trzymali firmę w kupie - wyrażone przez @Maryśkie i @Maćka opinie o osobie prezesa to niestety 100% prawdy. Gdy szef kreacji i CL odeszli, zaczęli odchodzić i inni pracownicy, różnych działów. Nie polecam tej organizacji, przynajmniej w jej obecnym kształcie.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edyta
 Opinia
@Beta 08.01.2019 12:52

Dziękuję za Twój wpis. Masz oczywiście prawo do tego, by podzielać zdanie innych użytkowników forum. Cieszę się także, iż postarałaś się je uargumentować. Polymus specjalizuje się w tworzeniu zintegrowanych kampanii marketingowych, realizowanych z wykorzystaniem różnorodnych kanałów komunikacji, prowadzonych z wykorzystaniem różnorodnych mediów. Taki profil pracodawcy może bardzo odpowiadać młodym osobom. Wiesz może zatem, czy organizują tam jakieś staże dla studentów?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maryśka
 Opinia

Obserwowałam firmę jaki czas temu, bo było sporo ogłoszeń. Popytałam ludzi i przede wszystkim bardzo dobrze mówili o szefie kreacji, ale z tego co wiem, to chyba już tam nie pracuje. Prezesem tej agencji jest jakiś denny koleś, kompletny dyletant, którego na szczęście ciągle nie ma. Ostatnio słyszałam, że agencja się zwija. Znajomy, który coś tam dla nich robił, powiedział, że z płatnościami spoko.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edyta
 Opinia
@Maryśka 18.11.2018 08:43

Ciekawe, skąd właściwie posiadasz informacje, jakoby Polymus "się zwijał". Sprawdziłam to i wygląda na to, że firma w dalszym ciągu funkcjonuje w sposób normalny. I proszę, abyś mimo wszystko pamiętała o regulaminie Gowork i nie wypowiadała się tu o nikim tak obraźliwie. Zdecydujesz się na aplikowanie tam, czy się zniechęciłaś?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maciek
 Opinia
@Edyta 18.11.2018 12:25

Potwierdzam opinię Maryśki. Bylem w procesie rekrutacji w sierpniu. Osoba, z którą wtedy rozmawiałem, odpowiedzialna za obsługę klienta juz tam nie pracuje. Kreacja też została okrojona. Wystarczy popytać ludzi z branży. Facet, który pelni tam funkcje prezesa ma bardzo złą opinię, potwierdzilo to kilka osób, w tym pracownicy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edyta
 Opinia
@Maciek 24.11.2018 06:59

Masz pełne prawo, by podzielać zdanie użytkownika @Maryśka. I cieszę się, że zechciałeś aktywnie uczestniczyć w dyskusji o pracodawcy, jakim jest Polymus. Piszesz o tym, iż uczestniczyłeś w tej firmie w procesie rekrutacji. O jakie stanowisko się ubiegałeś?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maciek
 Opinia
@Edyta 25.11.2018 11:42

Account Manager

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edyta
 Opinia
@Maciek 01.12.2018 08:23

Cieszę się, że mi odpowiedziałeś. Może chciałbyś jeszcze coś dodać na temat tego pracodawcy? Polymus specjalizuje się w tworzeniu zintegrowanych kampanii marketingowych, realizowanych z wykorzystaniem różnorodnych kanałów komunikacji, prowadzonych z wykorzystaniem różnorodnych mediów. Jeśli chcielibyście podjąć pracę w tej branży, to jest to dobry moment na aplikowanie do nich, bowiem prowadzą teraz rekrutację: https://polymus.pl/portfolio/praca/ Ktoś z Was poczuł się zachęcony?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edyta
 Opinia

@Radek Niestety, nie widziałam nigdzie, żeby Polymus szukał aktualnie nowych pracowników. Ale proponuję, żebyś śledził ich stronę internetową https://polymus.pl/ Może w niedługim czasie pojawią się jakieś oferty. @Konrad Dziękuję Ci, że przedstawiłeś nam swoje odczucia względem wyżej wspomnianego pracodawcy. Jak długo tam pracowałeś?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Radek
 Opinia

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy. Może wiecie czy potrzebują ludzi?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Konrad
 Opinia

Dziwna firma przez duże D. W czasie rekrutacji obiecują jedno, a potem zapominają - 1 Pani zapomina, mała, niby szefowa. I nie słucha co się do niej mówi - udaje, e o czym innym się mówi. Nadal szukają z tego co widzę Accounta - śmieszne, że nie znaleźli - wiem dlaczego. Obiecują jedno, ale się na to nie zgadzają potem i oferują inne warunki. Dziwią się, jak się ktoś na te inne nie zgadza :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edyta
 Opinia

@Sierski, Twoja opinia będzie o wiele cenniejsza jeśli opiszesz bardziej szczegółowo swoje odczucia względem Polymus. Jak wygląda brak profesjonalizmu w usługach tej firmy, którego doświadczyłeś? Ponad to chciałabym dowiedzieć się jak w tej firmie się pracuje. Jak pracodawca traktuje pracownika? Czy warto zacząć tam pracę?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sierski
 Opinia

(usunięte przez administratora) jakich mało omijajcie ta firmę wielkimi krokami zrezygnowałem z ich usług a konkretnie chodzi o program T- Mobile który firma robi zero profesjonalizmu. Nie Polecam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ania
 Opinia
@Sierski 22.03.2018 16:17

dlaczego tak uważsz, możesz podać szczegóły?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Wiesz jak wygląda wynagrodzenie w Polymus sp. z.o.o? Podziel się swoją opinią. Ta informacja może okazać się bardzo ważna!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edyta
 Opinia

@ona widzę, że niestety nikt do tej pory nie udzielił Ci odpowiedzi. Czy zdecydowałaś się na aplikację do firmy? Jeśli tak, to chętnie dowiemy się więcej o procesie rekrutacyjnym do Polymus. Ktoś z pracowników mógłby również podzielić się informacjami odnośnie tego jak obecnie wygląda praca w firmie? Takie informacje będą cenne dla osób, które właśnie zastanawiają się nad aplikacją.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
maciek
 Opinia

ale z tych ofert to na pewno najbardziej rozwwojowa praca jest na stanowisku jako Przedstawiciel Handlowy ds. Sieci Lokalnych i Hurtu, bo masz tutaj też szkolenia zapewnione no i mozesz liczyć na awans.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ona
 Opinia
@maciek 06.05.2016 09:33

maciek Możesz mi powiedzieć na czym polega praca przedstawiciela handlowego w Polymus

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

Projekt dla T-Mobile bardzo na plus, kasa zazwyczaj na czas, premie do wyrobienia przy odpowiednim zaangażowaniu, dodatkowe konkursy dla bardziej zaangażowanych. Przy uczciwym podejściu i rzetelnej pracy jest ok. Wielkim minusem jest za to sprzedaż ubezpieczeń, na którą jest coraz większe ciśnienie.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
miła
 Opinia

wypłata się spóźnia ludzie nie kompetentni. Brak organizacji. wszystko trzeba robić za nich. dodatkowo za swoje błędy obarczają pracowników grożąc nie przesłaniem pieniążków.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

polymus - jesli chodzi o hostessy lub promotorów/promotorki - bez zastrzeżeń, kontakt , wyplaty na czas , mila atmosfera wszystko jak narazie było O.K

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Polymus sp. z.o.o - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej