Btl Solutions Krzysztof Kanowski

Adres: Aluzyjna 33C lok. 512, 03-149 Warszawa

NIP: 5691704248 REGON: 146339107

Btl Solutions Krzysztof Kanowski
2 73 118 5 1

Opinie o Btl Solutions Krzysztof Kanowski

Filtruj opinie po kryteriach:

skarbowy celny
 Opinia

Czy to prawda, że w okolicach Mławy jakaś fala kontroli? Jak tam z jakością paliwa na Żuromińskiej? Paliwo z pewnego źródła? Często tam są kontrole? Ponoć jakaś walka jest w mazowieckim kontrolują źródła. Jest tu ktoś z okolic?

Pomocna?
TakNie
Nielegalne paliwo
 Opinia
@skarbowy celny 19.07.2019 15:03

Wzięli się znowu za kontrolowanie, bo w lubuskim afera olej opałowy i smarowy przerabiali na napędowy. 7 osób wstydzili już chyba. Ten (usunięte przez administratora) potem trafial na stacje w Polsce i w Niemczech. Może stąd wzmożone kontrole.

Pomocna?
TakNie
Warszawiak
Nazwa działu: Windykacja
 Opinia

Czy w siedzibie na ul. Aluzyjnej 33c/512 w Warszawie to można kogoś zastać? O której tam można się zgłosić? To biuro czy zarejestrowane na mieszkanie siedziba?

Pomocna?
TakNie1
PK
 Opinia
@Warszawiak 09.07.2019 19:04

mieszkanie

Pomocna?
TakNie
Wierzyciel
Nazwa działu: Windykacja
 Opinia
@PK 09.07.2019 23:00

Czyli wielkie państwo niepłacące tam mieszka. To przynajmniej wiemy gdzie wysyłać.

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

Koleś porażka. Zero zasad, zero kultury. Udaje przedsiębiorcę, a nie płaci nawet za najdrobniejsze usługi. Jak poczuje od kogoś kasę ryje jak dzika świnia trufle.

Pomocna?
TakNie
Sprawiedliwy
 Opinia
@anonim 07.07.2019 22:12

Burak ze wsi spłynął w sedesie i trzy spółki ze słupami też są w sedesie. (usunięte przez administratora). Jak to jest, że w Polsce go nie dojadą? Powinni mu spuścić wpiedol i wsdzaić do więzienia na kilka lat, przecież on się nie wypłaci. Zasady - pewnie bardzo obce pojęcie, koleś bierze pieniądze od klientów i nie dostarcza im towaru! Nie płaci na 500,00 zł dostawcom. Powinien siedzieć w więzieniu.

Pomocna?
TakNie
Cwaniak
 Opinia
@Sprawiedliwy 09.07.2019 11:45

Jak ma jakieś baby w zarządzie to raczej one odsuedzą te jego długi. Cwaniak pewnie jest dobry żeby długi innym do spłaty zostawić.

Pomocna?
TakNie
sciema
 Opinia
@Cwaniak 09.07.2019 12:08

jest kilka bab w krsach zobaczcie sobie

Pomocna?
TakNie
Milionerzy z przypadku
Nazwa działu: Windykacja
 Opinia
@sciema 09.07.2019 15:25

Ta jedna jest tez w krs kancelarii PACTA ta PACTA wyglada na bogata firmę wiec może ta kobieta przy kasie i będzie miała z czego spłacać? Ale to tylko długi CDR POLAND, bo btl to działalność jeden właściciel i oby miał majątek jakiś do ściągnięcia długów.

Pomocna?
Tak1Nie
Odzyskać pieniądze
 Opinia

Czy ktoś wie czy i kiedy ten właściciel btl solutions i cdr poland bywa na tej stacji na Ul. Żuromińskiej 1 w Szreńsku?

Pomocna?
TakNie
Weekendowy burak
 Opinia
@Odzyskać pieniądze 28.06.2019 15:39

W weekendy chyba

Pomocna?
Tak1Nie
Tankowiec
 Opinia
@Weekendowy burak 30.06.2019 19:47

I co siedział :-)?

Pomocna?
TakNie
biuro jest na modlińskiej 61
 Opinia
@Tankowiec 01.07.2019 15:22

siedzą na modlinskiej 61 w jednym pokoju :)

Pomocna?
TakNie
VIP
 Opinia
@biuro jest na modlińskiej 61 02.07.2019 13:23

to jakaś lipa. Trzy firmy jeden pokój jeden człowiek?

Pomocna?
TakNie
Michal Tusk
 Opinia
@VIP 03.07.2019 10:17

Od dawno wiedzieliśmy z ojcem, że jest to, mówiąc kolokwialnie: lipa

Pomocna?
TakNie
Bankrut
 Opinia

Trzymajcie się z daleka.

Pomocna?
Tak1Nie
Lądowanie na dnie
 Opinia
@Bankrut 27.06.2019 10:18

Popłynął, nic nie płaci, (usunięte przez administratora) jeden!!!

Pomocna?
TakNie
NIE PŁACI
 Opinia
@Lądowanie na dnie 27.06.2019 13:15

Licytują już? Macie jakieś informacje?

Pomocna?
TakNie
Agata
 Opinia

witam czy orientuje się ktoś gdzie teraz mieści się biuro tej firmy? na modlinskiej 61? pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Agata
 Opinia

pięknie dziękuję, ale jest to adres rejestrowy firma mieści się gdzie indziej, tak w ogóle przemieszcza się unikając (usunięte przez administratora) czy orientuje się ktoś gdzie teraz mieści się ta firma? pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Keeloff
 Opinia
@Agata 24.06.2019 14:03

Modlinska 61 to biura w przypadku odzyskiwania fługów przydatniejszy będzie dla Pani adres na jaki firma jest zarejestrowana czyli Aluzyjna 33c/512. Biura czasami są całkiem puste ;)

Pomocna?
TakNie
CDR to to samo
 Opinia

To to samo jak btl i k&p. Ten sam (usunięte przez administratora) CDR Poland Sp zoo jest tez na gowork. Mozna ich tam tez objezdzac :-)

Pomocna?
TakNie
M
 Opinia
@CDR to to samo 24.06.2019 23:37

W cdr widnieje jakaś kobieta jako członek zarządu faktycznie jest tez w krs firm k&p i pacta. Ale pacta to chyba inny właściciel tylko ta kobieta w zarządzie jest w kilku firmach.

Pomocna?
TakNie
CDR to to samo
 Opinia
@M 25.06.2019 08:59

to jest słup, taki słup, że pewnie oberwie też po sakiewce :)

Pomocna?
TakNie
T.U.H.
 Opinia

Witajcie, czy ktoś ma informacje czy te firmy btl solution i cdr poland isteją praktycznie czy już tylko na papierze? Nie mogę odzyskać pieniędzy.

Pomocna?
TakNie
Spłuczka w kiblu
 Opinia

Kanowski spłynął w kiblu. Można powiedzieć, że firmy już nie ma. Jednego debila będzie mniej, ale co z setkami oszukanych przez niego ludzi?

Pomocna?
Tak1Nie
Pracownik
 Opinia
@Spłuczka w kiblu 17.06.2019 22:49

Fatalny koniec. Trzy firmy- trzy porażki. Jak widać nie da się zbudować fortuny na cudzej krzywdzie. Wstyd, ale chyba czeka go powrót z podkulonym ogonem na rodzinna wieś i tam kontynuowanie losu rodziców. Nic nie wyszło z planów podbicia stolicy. Uczciwi mają większe szanse.

Pomocna?
TakNie
Bartozi
 Opinia
@Pracownik 19.06.2019 09:07

Będzie obsługiwał dystrybutor do nalewania paliwa o ile jeszcze mu tego królesrtwa nie zabrali. Zobaczcie sobie to królestwo na google maps: ul. Żuromińska 1, 06-550 Szreńsk.

Pomocna?
TakNie
partner w biznesie
 Opinia
@Bartozi 19.06.2019 11:24

totalny upadek a na takie panisko pozuje Jezu ludzie się na to łapią a potem zostają z ręka w nocniku oby ludziom udało się odzyskać kasę

Pomocna?
TakNie
btl / k&p / cdr - szmaciarz!!!
 Opinia
@partner w biznesie 19.06.2019 14:23

Oojj chyba nie odzyskają. (usunięte przez administratora) ma spółki z o o z najniższym kapitałem.

Pomocna?
TakNie
Pomagamy odztskać
 Opinia
@btl / k&p / cdr - szmaciarz!!! 19.06.2019 15:17

Jeśli członkowie zarządu maja majątek lub zarobki z innych źródeł to odpowiadają za długi spółki wszystkim. Niestety jak się podpisuje taki dokument trzeba liczyć się ze spłatą zobowiązań za ludzi, którzy te zobowiązania zaciągnęli.

Pomocna?
TakNie
UWAGA TVN
 Opinia

Jakby skupić wszystkich poszkodowanych i poruszyć się z tym, byłby to dobry temat dla Uwagi w TVNie. Oni wzieliby się za to lubią. Lubią takie szumowiny.

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Pomagamy
 Opinia

Jakąkolwiek formę organizacyjną ma firma ma Pan szansę na odztskanie piwniędzy. Przy jednoosobowej działalności właściciel odpowiada za zobowiązania majątkiem firmy i wsztstkim innym co posiada (ruchomiści oraz nieruchomości) przy spółce zoo całym majątkiem odpowiada zarząd (słup nie słup taka osoba spłaca zobowiązania) ponadto wszyscy członkowie zarządu odpowiadają pyblucznoprawnie, karnie i wykroczeniowo. Zarządu więc nie można uznawać za pezysłowiowe słupy, bo każdy ponosi ryzyko nie tylko finansowe, a dużo poważniejsze. W interesie wierzyciela jest niezwłoczne wystąpienie na drogę sądową i zdobycie tytułu egzekucyjnego z klauzulą wykonalności.

Pomocna?
TakNie
Jak odzyskać
 Opinia
@Pomagamy 28.05.2019 11:05

Zarząd odpowiada całym swoim majątkiem za długi firmy w przypadku spółki z ograniczoną odpowiedzialnością.

Pomocna?
TakNie
a_ak
 Opinia
@Jak odzyskać 29.05.2019 16:11

Długi firmy są spore: ok. 350 000 zł, teraz to może więcej. Nam wisi 60 000 zł od 2 lat.

Pomocna?
Tak1Nie
Pomagamy
 Opinia

Przy działalności szanse są. Użyj argumentów wpisania do rejestru dłużników i dodatkowych kosztów postępowania sądowego.

Pomocna?
TakNie
Żuromin
 Opinia
@a_ak 31.05.2019 11:15

prawda taka, że nie każdy ma rękę do biznesu. Biznes to stosunek do ludzi partnerów biznesowych. Bez tego każdą firmę można położyć. A już gwoździem do trumny jest niepłacenie za usługi i wykonaną pracę. Bo wtedy to już nie biznes tylko zwykłe z........ współczuję wszystkim wplontanym we współpracę którzy ponieśli straty.

Pomocna?
TakNie
John
 Opinia
@Żuromin 31.05.2019 15:31

Dokładnie tak jest! Koniec Krzyśka vel Wieśka Kanowskiego nadejdzie już wkrótce. Z tego co wiem to już wjeżdżają mu na majątek i tego Fiata Pandę zabierają :-)

Pomocna?
TakNie
Orlen - to jest ściema
 Opinia
@John 31.05.2019 16:48

Żaden Orlen tam nie jest klientem! To jest ściema. Gosciu ma tam traktory tankujące w lato, taki to jest biznes wielki. Nadaje się do sadzenia kartofli!

Pomocna?
TakNie
POLIO
 Opinia
@a_ak 31.05.2019 11:15

OMG Poszalał

Pomocna?
TakNie
Jerzy
 Opinia
@POLIO 07.06.2019 14:24

Trzeba być arcy-idiotą, aby popłynąć z taką malutką firemką :-) !

Pomocna?
TakNie
Pokrzywdzona
 Opinia
@Pomagamy 28.05.2019 11:05

Czy jeżeli wiem gdzie zatrudniona jest osoba z zarządu i skąd czerpie dochód to możliwa będzie windykacja z zaribków jeśli spółka będzie niewypłacalna? Bardzo proszę o odpowiedź. Mam problem z odzyskaniem pieniędzy. Dziekuję

Pomocna?
TakNie
Gołodupiec nie płaci
 Opinia
@Pomagamy 31.05.2019 12:14

Hehe Nie płaci No co wy?

Pomocna?
TakNie
Gołodupiec nie płaci
 Opinia
@Pokrzywdzona 14.06.2019 12:51

Jak najszybciej do sądu. Im dłużej zwlekasz tym mniejsze szanse, że nie odzyskasz.

Pomocna?
TakNie
PKN - ZADOWOLONY DOSTAWCA IVA
Nazwa działu: Handlowy
 Rekomendacja

Dostarczamy produkty od 2012r- nie mamy problemów z terminowym otrzymywaniem należności , pracownicy których znam pracują tam po 4-5 lat, kilku znam osobiście. Zachęcam do pisania opinii rzetelnych. Koncern który reprezentuje ubezpiecza transakcje i nie mam z tym kłopotu a obrót między podmiotami przekracza kilka mln rocznie. Wszystko jest do sprawdzenia w wywiadowni gospodarczej polecam taką drogę.

Pomocna?
Tak3Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stanisław
 Opinia
@PKN - ZADOWOLONY DOSTAWCA IVA 25.03.2019 14:19

Jakie produkty dostarczacie?

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Vito
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@PKN - ZADOWOLONY DOSTAWCA IVA 25.03.2019 14:19

Litości. Miliony :D Tu jest mowa o poważnych problemach, a nie kanał z bajkami dla dzieci.

Pomocna?
Tak1Nie1
PKN
Nazwa działu: Handlowy
 Rekomendacja
@Vito 28.03.2019 07:46

PKN ORLEN - Jesteś poważnym dostawcą i wiem o czym pisze. a Pan Vito reprezentuje kogo ? Pan (usunięte przez administratora)? GOWork dział sprzedaży czy może ex pracownik ? Panowie trochę więcej konkretów proszę i wtedy będziemy mogli rozmawiać, rozumiem, że to wasza praca ale warto się przygotować. Wypisywanie bzdur pod pseudonimami nie jest poważną rozmową. Panowie nie macie pojęcia czym ta firma się zajmuje, nie znacie nazwy największego koncernu w Polsce, wypisujecie te same hasła na wszystkich kontach, chociaż zdania zmieniajcie. Hejt w internecie - BRAWO Wy!

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Poważny
 Opinia
@PKN 28.03.2019 10:20

Pokaż Pan te miliony Panie PKN Orlen. Kilka baryłek paliwka rocznie na stację benzynową we wiosce, gdzie psy d*pami szczekają. Coś mi się wydaje, że nie jest Pan z Orlenu, tylko z firmy btl solution lub KP. Ludzie piszący na GoWork piszą prawdę, szczególnie fajny wpis: "magnat paliwowy w kawalerce na białołece" :-))) To w pełni opisuje sprawę. Ja dodałbym "zadłużony kręt-janusz magnat paliwowy..." :-))) Śmiechy, że gacie pełne, taka firma :-)))

Pomocna?
Tak2Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
realista
 Opinia
@PKN 28.03.2019 10:20

Pokażcie te miliony, chyba miliony długów :) to już bliżej.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Monika
 Opinia
@Poważny 28.03.2019 11:03

(usunięte przez administratora)-dokończ terapię, wylecz się z nałogu żyj swoim życiem, oglądaj miliony swoje, spłać kredyty. Przestań zazdrościć, co jesteś gotów zrobić by On zwrócił na Ciebie uwagę ? Telefony, maile nic nie dają teraz w ten sposób szukasz kontaktu ? Żałosny jak zawsze. Monika

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Poważny
 Opinia
@Monika 31.03.2019 17:47

To nie do mnie chyba, prosze sobie regulamin przeczytać.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Monika
 Opinia
@Poważny 31.03.2019 23:20

Już Ty dobrze wiesz, ze do Ciebie. Strach Cię obleciał ze ktoś będzie publikował Twoje zdjęcia;) tak jak mówiłam Dokończ AA a później wrócimy do dyskusji - posługuj się własnym imieniem udawanie 10 osób Ci noe idzie.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Szef btl idiota 100%
 Opinia

Kanowski musi mieć dużo na sumieniu...pękł jak balonik. Pisze z dwudziestu nicków i podaje sie za fikcyjnych klientów. To tylko podkreśla jaka to jest firma. Weź pozamykaj to człowieku! Jajka sprzedawaj :-)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ŻUROMIN
 Opinia
@PKN 28.03.2019 10:20

A pracownicy PKN Orlen maja w obowiązkach śledzenie negatywnych opini o swoich detalicznych klientach ? Kto uwierzy że koncern trafił na ta stronę a potem umieszczał komentarze? Ha ha Śmiech na sali. Przestań się podawać za firmy używając ich nazw bezprawnie bo piciągną cię do odpowiedzialności.

Pomocna?
TakNie
Kontroler lotów na księżyc
 Opinia
@PKN 28.03.2019 10:20

To Wasz kluczowy klient? Hehe (usunięte przez administratora) NASA tankuje tu swoje wahadłowce dlatego Orlen tak broni opinii.

Pomocna?
Tak1Nie
PLAT OIL
Nazwa działu: Handlowy
 Rekomendacja

Jesteśmy dostawcą, od kilku lat - nie mamy problemu z ludźmi pracujemy ciągle tymi samymi - chyba ktoś pisze nie na temat. Polecam

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
x
 Opinia
@PLAT OIL 05.04.2019 11:36

A Plat Oil to co to za firma :-)???? Z jakimi osobami pracujecie cały czas? Z Krzysztofem Kanowskim, szefem chyba? Tylko on tam jest jako jeden przez cały czas , aod kilka lat zrezygnowało z 15 osób :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Szef btl idiota 100%
 Opinia
@PLAT OIL 05.04.2019 11:36

Plat Oil - nie ma takiej firmy. Z ktorymi ludzmi caly czas pracujecie, jak tam siedzi tylko Kanowski na Modlinskiej i się ukrywa(usunięte przez administratora) HAHAAAA

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ŻUROMIN
 Opinia
@PLAT OIL 05.04.2019 11:36

PLAT i NASA i PKP i LOT i co jeszcze? Facet jesteś śmieszny z tym udawaniem firm. Wszyscy dostawcy na ura weszli na gowork żeby się dopisać w obronie jakiegoś obcego kolesia?

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Pomóżcie!
 Opinia

W jaki sposób? My rok próbujemy, gość ucieka caly czas...

Pomocna?
TakNie
K.Ch
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Czy zajmujecie się zobowiązanuami b2b czy też pracowniczymi?

Pomocna?
TakNie
Pomagamy
 Opinia
@K.Ch 12.05.2019 09:12

Organem nadzorującym sprawy między pracownikiem a pracodawcą jest instytucja Państwowej Inspekcji Pracy i to tam należy zgłaszać nieprawidłowości. Może pan zrobić to za pomocą formularza on-linę na stronie www.pip.gov.pl w zakładce niezbędnik pracownika klikając e-skarga.

Pomocna?
Tak1Nie
Były pracownik
Nazwa działu: Handlowy
 Rekomendacja

Poziom wypowiedzi byłych pracowników na tym forum jest tak mierny jak oni sami. Nawet jednej merytorycznej wypowiedzi same inwektywy. BTL wspominam bobrze, chociaż niektórym ludziom z zespołu zdecydowania kuracja AA by się przydała. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Leszek
 Opinia
@Były pracownik 09.04.2019 23:02

Ciężko mówić o jakimkolwiek poziomie w w twoich wypowiedziach, poziomu tam nie ma, jak również zasad i poziomu nie w twoich życiu. To pokazuje prawdziwego ciebie ,(usunięte przez administratora)twoje podejmowane decyzje(usunięte przez administratora)Taka firma, psuje tylko rynek.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia
@Leszek 10.04.2019 11:43

Poziom wypowiedzi za to wysoki, gdzie byłeś jak uczyli zadania w szkole budować ?

Pomocna?
TakNie
anonim
Nazwa działu: Handlowy
 Rekomendacja

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie1
sprawiedliwa
 Opinia

Panie Krzaku, lepiej skup się na spłacie długów dla wszystkich poszkodowanych :)

Pomocna?
TakNie2
Peter
 Opinia

Uwaga! (usunięte przez administratora) Przestrzegam przed współpracą(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie2
Btl krzak 100%
 Opinia

Firma krzak 100% ! Uciekać !!

Pomocna?
Tak1Nie
Klient
Nazwa działu: Handlowy
 Rekomendacja

Polecam Mamy odbiory od nich 2 razy w tygodniu - zawsze na czas nie mam z nimi problemów.

Pomocna?
Tak2Nie1
2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
x
 Opinia
@Klient 05.04.2019 11:28

może Ty tylko jeden, za moich czasów wszystkim nie dostarczali towarów!!!

Pomocna?
Tak1Nie2
Klient
 Rekomendacja
@x 05.04.2019 13:19

I co nikomu nic nie dostarczają a funkcjonują od kilku lat ? a podpiszesz się z nazwiska i imienia ? Czy wystarczy pracownik GoWork :)

Pomocna?
TakNie1
x
 Opinia
@Klient 05.04.2019 13:54

no właśnie i dokładnie tak funkcjonują od kilku lat, sam nadepnąłeś na minę. biorą pieniądze i nie dostarczają towaru. Którym tym klientem jesteś? Podaj swoje imię, nazwisko , firmę i towar, który tak Ci dostarczają co dwa tygodnie :)

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zadowolony Odbiorca
Nazwa działu: Handlowy
 Rekomendacja
@x 05.04.2019 15:00

Sam tak funkcjonujesz, kolejny bezimienny, bez życia prywatnego niemogący znieść, że komuś coś wychodzi. Pisma z sądu to Ty możesz się spodziewać, za te wszystkie bzdury pod różnymi Nickami. Miej odwagę raz się podpisać no chyba, że się wstydzisz imienia i nazwiska pseudo ex pracowniku. Typowa polaczek w internecie kozak do obrażania w życiu pewnie miernota na etaciku za pare groszy! Kolejny od hejtu w internecie dni takich jak Ty są juz policzone. PS odbieram paliwo ze stacji benzynowej.

Pomocna?
TakNie1
Klient
 Opinia

Przestrzegam przed współpracą z tą firmą. Zakupiliśmy towar, zapłaciliśmy przedpłatę. Nie otrzymaliśmy towaru, ani zwrotu pieniędzy pomimo wielokrotnych prób!

Pomocna?
Tak1Nie3
Michał
 Opinia
@Klient 02.04.2019 15:21

Nam dostarczyli bez opoźnienia. Może jeszcze dostarczą.

Pomocna?
Tak2Nie1
x
 Opinia
@Michał 02.04.2019 23:09

Dostarczyli....chyba odebrali pisma z Sądów :)

Pomocna?
Tak1Nie
tragedia
 Opinia

Firma(usunięte przez administratora) Każdy były pracownik narzeka, każdy bez wyjątku!

Pomocna?
Tak13Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Monika
 Opinia
@tragedia 14.11.2018 14:47

Mi się podobało i nie jestem sama na 100 % znam jeszcze kilka osób które były zadowolone.

Pomocna?
Tak1Nie1
Radek
 Opinia

Już założył nową firmę K@P Company

Pomocna?
Tak13Nie2
Marzena 6 na 9
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Radek 26.10.2018 14:19

Napiszcie coś jak z zarobkami w KP?

Pomocna?
Tak2Nie
Stanisław
 Opinia
@Marzena 6 na 9 15.03.2019 21:00

Podstawa marna, prowizji nie ma!

Pomocna?
Tak1Nie1
Monika
 Opinia
@Marzena 6 na 9 15.03.2019 21:00

To może warto zapytać kogoś z K&P :-) Jakie stanowisko, jaki region Cię interesuje bo oni nie szukają obecnie nikogo.

Pomocna?
TakNie1
Monika
 Opinia
@Stanisław 25.03.2019 14:33

Stasiek - a Ty to na jakim stanowisku pracowałeś i kiedy ? Bo Staśka nie pamietam ( Karol - to Ty ? )

Pomocna?
TakNie1
zainteresowana
 Opinia

Potwierdzone: firmę proeadzi oszust, nie płaci podwykonawcom i nie dostarcza towarów do klientów.

Pomocna?
Tak8Nie
Ania
 Opinia

Ani pieniędzy, ani towaru do tej pory nie odzyskaliśmy. Czekamy już ponad rok, zwodzą nas non-stop. Pozwy nie działają. Jak z nimi sobie poradzić?

Pomocna?
Tak2Nie
Jerzy
 Opinia

Chyba sie komuś firma pomyliła i pisze zupełnie o czymś co nie dotyczy firmy.

Pomocna?
Tak1Nie1
Radek
 Opinia

Nowy adres Modlińska 61

Pomocna?
Tak10Nie
Ani
 Opinia
@Radek 18.01.2019 15:34

Potwierdzam.(usunięte przez administratora) Teraz siedzi sam na Modlińskiej 61!!! Już niedługo dobiorą się do niego, (usunięte przez administratora).

Pomocna?
Tak11Nie
kl
 Opinia

Zapłaciłem za towar rok temu. Nie dostałem towaru ani pieniędzy.

Pomocna?
Tak12Nie
An
 Opinia
@kl 13.01.2019 20:07

Nic nowego - nie jesteś sam. Standardowy mechanizm (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak11Nie
GiK

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia

Oszust !

Pomocna?
Tak12Nie
zainteresowany
 Opinia

Witam. Czy ktoś z Państwa orientuje się gdzie znajduje się ta firma? Adres podany na stronie jest nieprawidłowy. Dziękuję.

Pomocna?
Tak10Nie
x
 Opinia
@zainteresowany 07.11.2018 22:45

Na Elektronowej przy Auchan.

Pomocna?
Tak10Nie1
dostawca
 Opinia

(usunięte przez administratora)nie odpowiada na telefony, mail'e, smsmy. TĄ FIRMĘ POWINNI ZAMKNĄĆ!!

Pomocna?
Tak11Nie
dramat
 Opinia
@dostawca 18.10.2018 10:08

Proszę go słosić do PIPU!!! (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak10Nie
dramat
 Opinia

Normalnie, bierze od klientów przedpłatę 100% (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak12Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak11Nie
anonymous
 Opinia

(usunięte przez administratora) Jakość pracowników to jedna sprawa, a druga sprawa to traktowanie ich i zarządzanie zasobami ludzkimi. Czy gorszy pracownik zasługuje na gorsze traktowanie? Coś Ci się poprzewracało w głowie (usunięte przez administratora). Magnat paliwowy się znalazł w kawalerce na Białołęce! HEhehehe. (usunięte przez administratora) Wszystko to co piszą ludzie o tej firmie to prawda. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak12Nie
pokrzywdzona77
 Opinia

To wszystko prawda co piszą ludzie o tej firmie. (usunięte przez administratora) Szkoda nerwów!! Zastanówcie się nad pracą (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak16Nie

Zostaw opinię o Btl Solutions Krzysztof Kanowski - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej