Witam Firma to jest totalna porażka ci niby dyspozytorzy nic nie wiedzą na niczym się nie znają Pani Wiesia i jej córeczka traktują ludzi jak dosłownie (usunięte przez administratora) czasami nawet nie zadzwonią że człowiek nie jedzie firma nadaje się do mianowania dziadtransa obcięli wynagrodzenia nie informujac o tym większość kierowców że Wschodu po ostatnich perypetiach chyba ostatni Polacy się pozwalniali sami....Odradzam pracę w tej firmie ..
Wiecha was wykończy, psychiczne w krótkim czasie. Kieorwocom obcięli wynagrodzenia, pozwalniali się, teraz oferują 300e za załatwienie kierowcy z doswiadczeniem. Żenada.
Byłem w paru firmach i Boekesijn jak najbardziej wygywa. Jak każda firma ma swoje wady i zalety ale pod względem finansowym zdecydowanie wygrywa. Atmosfera jest fajna, zawsze wszystkiego można się dowiedzieć od pana opiekuna.
Zapraszm do Venhoevera z Tarnowa Podgórnego. Kasa lepsza i na czas plus pełen social.
Konkurencja, która ma biuro w tej samej miejscowości płaci więcej spedytorom - 9-10k na rękę, ale wymagają kompetencji. W Boekestijnie płacą za dużą ilość godzin pracy, nie za wykształcenie i kompetencje ( tego raczej brakuje w tej firmie u dispo, zwłaszcza w HR czy administracji ). Atmosfera luźna... aż za luźna. Ludzie zajmują się wszystkim, tylko nie pracą. Dużo pozowania do zdjęć, imprezek, rozrywek, imprez na mieście.
Tak, pracowałam... niestety. Strata czasu. HR to dział przypadkowych ludzi, którym w karierze zawodowej się nie udało. Dział operacyjny ratuje tę firmę.
Dosłownie ratuje? I tylko ten jeden dział się do tego przyczynia? Co z pozostałymi? I skoro twierdzisz, że faktycznie ratują sytuację to w jaki tak właściwie sposób?
NIe myl pojęć. w TArnowie szukaja SPedytora, robota 24h pod telefonem w Boekestijn jestes dyspozytorem, i konczysz prace i czas dla ciebie a nie jak w większości kołchozów 24h pod telefonem . Jak ktos nie bedzie chciał to nie będzie robić ale ja jako były procownik(nie odszedlem bo mi sie nie podobalo bo zaraz bedzie hejt) a nawet kierowca tej firmy mogę w pełni powiedziec ze jest to firma najbardziej nastawiona na pracownika i jego komfort Jezeli czegos nie chcesz to nikt cie nie zmusza.
Kasa na czas i pelen social to wszystko na co stac Wierchowine ????????????
Tak zwłaszcza dyskryminacja Ukraina ma lepsze stawki i dodatki niż Polacy a trasy Hiszpania i wlochy nie osiągalne dla Polaków za ADR nie dodatku za rozładunek na hłodniach nie ma nic
Stawki jak wszędzie. Nic niezwykłego, Nowa flota. Praca okej. Różne systemy więc można wybrać.
1. Zły dyspozytor. Brak doświadczenia. 2. Kradzież rzeczy z bazy domowej 3. Samochody mają nieprzyjemny zapach. 4. Kierowca zawsze ponosi winę za wszystko. 5. Brak kontaktu z biurem firmy po wyjściu do pracy. 6. Praca w nocy. 7. Brudne łóżka w bazach domowych. 8. Problemy z powrotem do Polski. 9. Gdy jesteś w bazach domowych, nie otrzymujesz środków. Nikt nie zwraca na to uwagi.
1. Może tak trafiłeś, u mnie wiadomo,że czasem mamy starcia, ale nie jest najgorzej. W poprzedniej firmie miałem tak, że mi na złość ogrzewanie wyłączał w aucie 2. Ja rzeczy bardziej wartościowe zabieram ze sobą 3. Nie jest najgorzej. We wcześniejszej firmie miałem tak, że ludzi bardziej ponosiło 4. Za wszystko czyli co? 5. Przecież możesz do Driver Menagera zadzwonić? 6. Taka praca byle by czas sie zgadzał 8. Jakie? Trzeba się umówić 9. Jakich środków?
Każdy z poruszonych punktów zdaje Ci się być nieprawdziwy? Ten brak kontaktu chociażby… czy tu chodziło o jakieś konkretne godziny jeśli już? Co do tej pracy w nocy jest ona lepiej płatna? A przymusowa? I co z tymi środkami na samym końcu? Otrzymuje się je czy nie?
Podejście do kierowcy na poziomie bardzo dobrym. Gdy ktoś nie odpisuje na komunikatorze dzwonisz do biura albo do opiekuna i zaraz jest odpowiedź. Kasa dniówka plus to co jest się w domu ok 100zl za dzień. Ogólnie wychodzi ok 500zl za dzień w trasie. Praca raz lekka raz cięższa, głównie naczepy z portów w Holandii/Niemczech. Pod spedycja w której jeżdżę nie ma nocek, można parkować na płatnych parkingach. Nie trują o byle co, telefon czy jedziesz do pracy i na jak długo, tyle. Robisz swoje i do domu, zjazd i wyjazd busami z pod domu. Minusem jest brak swojego auta, wrócisz do domu i wsiadasz na inne. Auta są czyste bo kara za brudne auto 250e!
Praca normalna, chociaż potrafią ci dać ciezarowke na niemieckich blachach z niemieckiej firmy. Nie polecam ze względu na driver care'ow. Zaneta i Wiesława są nie do zniesienia.
Firma to (usunięte przez administratora). Przyzwolenie od byłej dyrektorki na (usunięte przez administratora) ludzi , najlepsza w tym była koniara (Daria ) która nie ma szacunku do człowieka . Potrafi zajechać psychicznie nasowa sie pytanie czy w tym (usunięte przez administratora)przersoła szefową ? Firma nie ma żadnych wartosći .
Jak teraz jest dostępna oferta dla dyspozytora międzynarodowego to ze względu na rozwój? po prostu pisali cały czas ze atmosfera raczej jest dobra ale i tak chce mieć pewność ze to nie rotacja
Liczę na solidny i profesjonalny onboarding jako Senior Accounting Specialist. Mogę się spodziewać dobrego wdrożenia na początku i wsparcia później?
Kasa na czas i pelen social to wszystko na co stac Wierchowine ????????????
Jest dostępna oferta pracy na stanowisko Junior Specialist in Transport Administration. Początkowo dają UoP na okres próbny czy na czas nieokreślony?
na jak długie trasy jeżdżą kierowcy na międzynarodówce? dwa/trzy tygodnie czy raczej krócej
Ogólnie firma nie jest zła, ale jedynie na zdobycie doświadczenia jako Dyspozytor i ucieczkę gdzie indziej. Trochę jak przy umowie w sieci komórkowej - na początku super fajnie, dobra atmosfera, spoko wdrożenie, bo nie puszczają cię na głęboką wodę tylko zanim będziesz miał te 20 aut, co jest standardem, to trochę potrwa. W przeciwieństwie jednak do sieci komórkowej, jak odchodzisz to nikt ci nawet dziękuję nie powie, nie mówiąc o próbie zatrzymania. Z czasem dostajesz coraz to nowych klientów i więcej obowiązków, więcej aut chociażby w weekendy, a i tak nikt cie nie doceni. W tej firmie dużym minusem, przez który między innymi się zwolniłem, jest brak konsekwencji danych działań i pójśćie na ilość, nie na jakość. Bardzo rozszczeniowi klienci, czasem odzywający się nawet bez szacunku, a z drugiej strony opryskliwi i wiecznie obrażeni kierowcy, z którymi masz wrażenie, jakby pracowali charytatywnie. Jest też garstka prawdziwych kierowców, których serdecznie pozdrawiam, ale są oni na tyle wykorzystywani przez firmę, aby naprawiać błędy innych, że z czasem przestają być w porządku i nie ma co się dziwić. Przygotuj się na język rosyjski, bo 80% kierowców jest ze Wschodu, nie musisz umieć na początku, ale z czasem będziesz musiał, bo nie licz, że powiedzą cokolwiek po polsku, czy chociaż po angielsku. Te wszystkie minusy można by załagodzić dobrym wynagrodzeniem, ale z tym też raczej średnio, chyba, że oprócz bycia gościem w domu, chcesz dom traktować jak hotel to możesz brać wszystkie możliwe nadgodziny i zmiany to może coś tam fajnego wyjdzie. P.S. Piszę z perspektywy dyspozytora, inne stanowiska biurowe mogą wyglądać inaczej/lepiej.
Jakie wynagrodzenie na dyspozytora? Jak pracowalem wczesniej w handlu i nie prowadzilem aut to da rade z wdrozeniem ogarnac
To już musisz dopytać o szczegóły, bo każdy tak naprawdę na innych warunkach i inną ilość wyrabia. Mi za 220h wychodziło koło 6160zł, ale ja miałem brutto = netto, także musiałbyś wszystkie składki od tego odliczyć to z 4400zł-4500zł może wyjdzie
To chyba się mocno pogorszyło 3 lata temu dawali podstawy 4500 na rękę . Więc przy nadgodzinach średnio było 6-6,5k.
Pracując tutaj jako dyspozytor myślałem że gorzej być nie może. Dużo nadgodzin, duży pośpiech i psująca się atmosfera. Teraz wiem że może być o wiele wiele gorzej, podobnie jak wielu innych dyspo zrobiłem ten błąd że poszedłem do Oskarka. Z deszczu pod rynnę. Przestrzegam!
Widziałam wakat dla Junior Specialist in Transport Administration i ciekawi mnie to o czym wspomniałeś. Czy firma płaci dodatkowo za przepracowane nadgodziny jakoś ekstra?
Widziałam ofertę dla dyspozytora międzynarodowego. Można się rozwijać dzięki indywidualnym szkoleniom i kursom językowym? Powiecie coś na ten temat?
Ktoś tu napisał ze obcieli ludziom wynagrodzenia i spora cześć sie zwolnila. Czy to sie zgadza? nawet jeśli to ze względu na co nowi sie zgłaszają skoro kasy podobno jest mało?
tak patrzę teraz na oferty i wisi taka dla dyspo na nocne zmiany. i to dla jasności zawsze nocka będzie czy może potem ludzi odwracają? Szkoda, że na hybrydę nie stawiają, bo u mnie home office przeszło i jakoś już tego się trzymamy. Pracownicy to sugerowali?
Są teraz przyjęcia
Business Controller ma w wymogach ogłoszenia wpisane 3-letni staż w zawodzie. W jaki sposób może być tego typu kandydat sprawdzany jeszcze dodatkowo podczas rozmowy? mam zamiar aplikować i interesuje mnie opis procesu rekrutacyjnego. Czy warto aplikować?
Teraz w ogłoszeniu dla dyspozytora napisali wprost w mile widzianych znajomość języka niemieckiego lub gruzińskiego. Czyli one będą dalej praktykowane przez te wskazane kursy w benefitach? Zastanawiam się czy też samemu można dobrać sobie jeszcze inny język czy jednak musi być zbieżny z aktualnym zapotrzebowaniem na stanowisku
Wychodzi mi 400zl dniowka, parkingi płatne i bus pod dom. Za mało,żeby znieść Panią Wiesie.
Wynagrodzenie obcięli, a współpraca z Driver Care to jakaś udręka. 2/1 jeździsz, a w rzeczywistości czesto 2 tyg zostajesz w domu.
Czemu tak się dzieje, że jednak 2 tygodnie w domu jesteś? Tak będzie już na stale czy jednak coś z tym zrobią? Zastanawiam się również z jakim wyprzedzeniem można się o tym w razie czego dowiedzieć?
W czwartek zadzwoniłem zapytać co z wyjazdem, a Pani do mnie, że nie jadę i że miała zadzwonić ????
Ktoś tu pytał o wdrożenie się na spedytora z dość małym doświadczeniem. Nie lepiej w firmie zacząć od stanowiska Junior Specialist in Transport Administration skoro tu nie wymagają doświadczenia niż od Dyspozytora, na którym będzie ono koniecznie? Po jakim czasie ewentualnie się awansuje?
Generalnie dla kogoś na przyuczenie to ok .Ogólnie dyskryminacja wobec Polaków na pierwszymm miejscu dezerterzy z ukrainy i moldawce .Na tych ich bazach (usunięte przez administratora) kila i mogiła plus pluskwy na bazach i autach ,bo oczywcie bracia ze wschodu kiszą po 12 tyg w tych budach .Kontakt z dyspo ok piszą to co masz zrobić i się robi czasem trasę podają z kosmosu i prowadzi ci przez czzyjes podwórko ale po korekcji idzie jechać. Centrala w zernikach ,nie idzie tam nic z nikim załatwić za dużo tych (usunięte przez administratora) tam siedzi .Jak dla mnie to ta firma z powodu swojej wielkości powoli zjada siebie. Odradzam
Odpowiedz Sygnaliście i załóż darmowe konto Compliance Officera
Skorzystaj z usługi GoWhistle i porozmawiaj z autorem wpisu. Dowiedz się więcej o usłudze GoWhistle tutaj.
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Zostań Sygnalistą w BOEKESTIJN TRANSPORT Sp. z o.o. - Żerniki
Firma nie ma zarejestrowanego Compliance Officera. GoWork oraz GoWhistle nie zobaczą treści Twojego zgłoszenia! Dzięki nam będziesz miał gwarancję, że firma otrzyma Twoją informację o chęci zgłoszenia sygnału.
POTWIERDŹ EMAIL
Dziękujemy za zgłoszenie nieprawidłowości w BOEKESTIJN TRANSPORT Sp. z o.o.
Zgłoszenie sygnału wymaga weryfikacji. Prosimy o zapoznanie się z treścią przesłanej wiadomości na Twój adres e-mail i potwierdzenie. Po poprawnej weryfikacji poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Nie otrzymałem e-maila, wyślij ponownieZarejestruj Compliance Officera
i odpowiedz bezpłatnie sygnaliście
POTWIERDŹ EMAIL
Aby zarejestrować darmowe konto Compliance Officera, musisz jeszcze potwierdzić adres e-mail.
Wysłaliśmy wiadomość z linkiem aktywacyjnym na podany przez Ciebie adres. Po naciśnięciu w niego, poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Skontaktuj się z nami
Pracodawco, skorzystaj z naszych usług
Dzięki nam, Twój sygnał dotrze do Pracodawcy!
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Na podany adres e-mail wysłaliśmy wiadomość z prośbą o potwierdzenie subskrypcji (RODO)
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz
Otrzymuj powiadomienia na temat firmy
Jak się pracuje w BOEKESTIJN TRANSPORT Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy BOEKESTIJN TRANSPORT Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 47.
Jakie są opinie pracowników o pracy w BOEKESTIJN TRANSPORT Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 34, z czego 17 to opinie pozytywne, 10 to opinie negatywne, a 7 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
- Stachowska 8
62-023 Żerniki - NIP: 7792169705 REGON: 63984585 KRS: 0000132570
Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.
(real users)
- GoWork.pl 3 047 220
- Pracuj.pl 2 781 864
- Olx.pl 2 460 294
- Jooble.org 1 734 372
Obowiązek informacyjny przedsiębiorcy
Szanowny Przedsiębiorco!
Poniżej znajdują się informacje na temat przetwarzania Twoich danych osobowych przez GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o.
- 1. Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?
- Administratorem Twoich danych osobowych jest GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Wirażowa 124 A, 02-145 Warszawa.
- 2. Jak skontaktować się z wyznaczonym w GoWork.pl Inspektorem Ochrony Danych?
- Przestrzeganie zasad ochrony danych w GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. nadzoruje wyznaczony Inspektor Ochrony Danych, z którym możesz skontaktować się poprzez adres e-mail: iod@gowork.pl
- 3. W jakim celu oraz w oparciu o jaką podstawę prawną przetwarzamy Twoje dane osobowe? Jak długo przechowujemy Twoje dane?
- W zakresie swojej działalności zajmujemy się pozyskiwaniem informacji na temat sytuacji panującej w przedsiębiorstwach. Umożliwiamy Użytkownikom Serwisu zapoznanie się z opinią oraz dokonanie oceny przedsiębiorcy, w szczególności jego wiarygodności i rzetelności jako pracodawcy lub partnera biznesowego.
Kategorie osób | Cel przetwarzania | Podstawa prawna | Retencja danych |
---|---|---|---|
Osoby fizyczne prowadzące własną działalność gospodarczą | Utworzenie i udostępnienie profili przedsiębiorców w serwisie GoWork.pl, w celu umożliwienia zapoznania się z opinią oraz dokonania oceny przedsiębiorców. | art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora - prowadzenie portalu internetowego umożliwiającego jego użytkownikom wyrażanie opinii o przedsiębiorcach) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes osób trzecich - możliwość zdobycia przez przedsiębiorców opinii na swój temat przydatnych do podnoszenia jakości warunków pracy oraz polepszania wizerunku) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora lub osób trzecich – ustalanie, dochodzenie roszczeń, obrona przed roszczeniami związanymi z prowadzoną działalnością gospodarczą) | Dane będą przetwarzane do momentu wniesienia skutecznego sprzeciwu, z przyczyn związanych ze szczególną sytuacją osoby, której dane dotyczą, a następnie, po wniesieniu sprzeciwu dane będą archiwizowane przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń. Po wskazanym wyżej okresie dane osobowe będą usuwane lub anonimizowane. |
- 1. Komu przekazujemy Twoje dane osobowe?
- Odbiorcami Twoich danych osobowych będą podmioty świadczące usługi na rzecz GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. (w szczególności usługi takie, jak obsługa systemów informatycznych) oraz GoWork.pl Andrzej Kosieradzki, a także podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa.
- 2. Jakie jest źródło pochodzenia Twoich danych?
- Twoje dane pozyskaliśmy ze źródeł publicznie dostępnych, takich jak: Centralna Ewidencja i Informacja o Działalności Gospodarczej (CEIDG), inne publiczne rejestry, strony internetowe.
- 3. Jaki jest zakres danych osobowych, które przetwarzamy?
- Przetwarzamy Twoje dane osobowe w zakresie obejmującym: dane teleadresowe (takie jak: imię, nazwisko, nazwa firmy, adres siedziby firmy), dane kontaktowe (takie jak: adres email, numer telefonu).
- 4. Jakie przysługują Ci prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych?
- Zapewniamy realizację Twoich uprawnień wskazanych poniżej. Możesz realizować swoje prawa przez zgłoszenie żądania na adres e-mail: iod@gowork.pl
Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych | Masz prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, jeżeli przetwarzamy Twoje dane w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes. Jeżeli Twój sprzeciw okaże się zasadny i nie będziemy mieli innej podstawy prawnej do przetwarzania Twoich danych osobowych, usuniemy Twoje dane, wobec wykorzystania których wniosłeś sprzeciw. |
Prawo do usunięcia danych | Masz prawo do żądania usunięcia wszystkich lub niektórych danych osobowych, jeżeli:
Prawo do ograniczenia przetwarzania | Masz prawo do żądania ograniczenia wykorzystania Twoich danych osobowych, gdy:
Prawo dostępu do danych | Masz prawo uzyskać od nas potwierdzenie, czy przetwarzamy Twoje dane osobowe, w związku z tym masz prawo:
Prawo do sprostowania danych | Masz prawo do sprostowania i uzupełnienia podanych przez siebie danych osobowych. Masz prawo żądać od nas sprostowania nieprawidłowych danych oraz uzupełnienia niekompletnych. |
Zgłaszania skarg | Jeżeli uważasz, że Twoje prawo do ochrony danych osobowych lub inne prawa przyznane Ci na mocy RODO zostały naruszone, masz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (www.uodo.gov.pl). |