Combinath Sp. j.

Toruń

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 99 ocen.

Combinath Sp. j.
2 99 6 1

Opinie o Combinath Sp. j.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Zastanów Się Dobrze

Jakbym wiedział co się tam dzieje zanim zacząłem tam prace. W życiu nie aplikowalbym tam nigdy przenigdy. Nawet gdybym miał jeść suchy chleb i chodzić w lachmanach. Zapamietajcie ten tekst ludziska.

Dorota

@Ktoś kto wie jak tam jest, czy możesz napisać coś więcej? W tym momencie Twoja opinia jest bardzo ogólnikowa i niewiele mówi osobom zainteresowanym pracą w Combinath w Toruniu. Czy ktoś z Was także pracował w Combinath? Jak oceniacie tego pracodawcę? Czy polecacie aplikować do pracy w tym miejscu?

Ktoś kto wie jak tam jest

Krótko i na temat, lepiej trzymać się z daleka od takiego BAGNA!!!

Dorota

@AB, masz coś do powiedzenia na temat pracy w Combinath? Jak oceniasz tego pracodawcę i warunki, które oferuje? Czy w firmie prowadzone są aktualnie jakieś rekrutacje? Na stronie internetowej brak jakichkolwiek informacji na ten temat. A może niedawno się jakieś zakończyły i komuś udało się dostać ciekawą pracę w Combinath?

Administrator

Co myślicie na temat warunków zatrudnienia w Combinath Sp. j.? Czy od czasu dodania ostatniej opinii praca w przedsiębiorstwie uległa zmianie?

Zenek

Niektórym najlepiej wychodzi narzekanie jak widać.!! Dobrym pracownikom wszędzie jest dobrze.

AB
@Zenek 16.01.2018 13:47

Slogan bez sensu.

Agentka Starling

Witam Pieknie Wszystkich Czytajacych !!! :-) :-* Blogoslawienstwa Bozego !!! Zycze Wam Wszystkiego Dobrego w Nowym Roq !!! :-) Pozdrawiam! papuchny

Prawdziwa Agentka Starling
@Agentka Starling 03.01.2018 14:41

Nie, żebym komuś źle życzyła, ale ktoś się pode mnie podszył, ja Prawdziwa A.S.- życzę Wam zdrowia , spokoju i dobrych ludzi na swojej drodze... pozdrawiam serdecznie wyłącznie tych, dobrych i życzliwych

LUK

COMBINATH - zakład wyzysku osób niepełnosprawnych - Zakład Pracy Chronionej. Sama nazwa mówi Kombinat. Kombinować trzeba. Pracowników niepełnosprawnych zaliczonych do znacznego lub umiarkowanego stopnia niepełnosprawności nie może przekraczać 7 godzin na dobę i 35 godzin tygodniowo. (art. 15 ust. 1 ustawy o rehabilitacji) NIE w COMBINATH Od poniedziałku pracownicy tego zakładu pracują 12 godzin dziennie, a wszelka dokumentacja czasu pracy będzie zafałszowana, aby przy kontroli pasowało. Praca 12 godzinna ma odbywać się w dzień wolny od pracy tj. w Boże Ciało 15.06.2017 oraz w niedzielę 18.06.2017 r. Nie jest to zakład pracy ciągłej. Kto zarobi - Właściciel. Trzeba przecież wyjechać na wakacje. I nikt na to nie ma wpływu. Inspekcje śpią. Przecież jest sezon na Grill.

polonez

Teraz nadzieja w nowym handlowcu, podobno jest z branży, powinien klientów, a co za tym idzie pracy "przytargać"

new day

Hej, ale czy wypłata jest w pełni adekwatna do powierzanych obowiązków? Chętnie bym się załapał, bo skoro warunki odpowiadają pracowników, to nic dziwnego, że są tak popularni. Atmosfera rzeczywiście dopisuje.

były

Czy "urojene ambicje" Menago jeszcze pracują?

ciekawski
@były 02.06.2016 18:47

No włażnie jestem również ciekaw czy Zadufana Pani "Menago", ktora nie szanowała ludzi, wywyższała się, pogardzała nimi jeszcze pracuje?

anonim

(usunięte przez administratora)

Dżizys

nie zarabia ... bo zabili go ... i uciekł ... :)

hahaha

jaki technolog????????????????zwolnił się, nie ma, a 3000 ??? akurat

czytelnik

Mam nieodparte wrażenie, że gdybyście zwyczajnie uczciwie wzięli się do pracy zamiast obwiniać za swoje niedociągnięcia Panią Manager wszystko było by w jak najlepszym porządku. Jakoś trudno mi uwierzyć, żeby uff Manager czepiał się dobrze wykonanej pracy.

żal
@czytelnik 04.02.2016 10:04

slogan , sloganem poganiany , gdyby to o uczciwą pracę chodziło , oczywiście za uczciwe pieniądze to nie ma tematu ale tu chodzi o obronę stołka i chorych ambicji przez JW ...

Życzliwy zwolennik Agentki S...

Mam wrażenie, że pozytywnych opinii udziela osoba, która ma za to płacone. Ten sam ton wypowiedzi tylko inne nicki.... Łatwo rozgryźć o co chodzi.

Agentka Starling
@Życzliwy zwolennik Agentki S... 12.01.2016 23:15

zgadzam się,czytelne i proste do rozszyfrowania ;)

anonim

(usunięte przez administratora)

zuhiuah

nieprawda- konkurencja płaci więcej( za tak odpowiedzialne stanowiska)

anonim

(usunięte przez administratora)

nowy pracownik

1400 i zero premii, z tego na dojazdy minimum 150

byly pracownik

Ludzie pracowałem tam dosc dlugo poczatek swietny inni ludzie inne pieniadze ale teraz to wiadomo rzady ma pani Menager a jak sie wciagniesz to popracujesz na kazdym stanowisku i 1300zł powinno ci wystarczyc no chyba ze wpadniesz w oko komus

anonim

(usunięte przez administratora)

sobota

a kto powiedział, że na początek zapewniają 2 tysiące ??? to nie prawda

Agentka Starling

...uli.. nie czekaj na nasze komentarze, i nie udawaj że nie wiesz jak to działa( praca na kilku stanowiskach , wypłata za jedno stanowisko)to proste. Pozostaje tylko napisać " BEZ KOMENTARZA"

anonim

(usunięte przez administratora)

Życzliwy Zwolennik Agentki Starling
@Agentka Starling 29.12.2015 22:18

A na początek i dalsze losy (jak wytrwasz) dostaniesz 1400 zł na rękę i będziesz pracował na 3 stanowiskach za tę pensję.

anonim

(usunięte przez administratora)

Życzliwy zwolennik Agentki Starling

U nich w biurze???????? Zapraszam wszystkich, którzy jeszcze w tym biurze nie pracowali. Obóz pracy to mało powiedziane. Zapraszam wszystkich na NOWE REKRUTACJE :-)

anonim

(usunięte przez administratora)

Sprawdziłam

Masz rację-WYDAJE CI SIĘ !!nie ma w tym wszystkim nawet pół słowa przesady. WSZYSTKO JEST PRAWDĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!powiem więcej - można by było dodać do tego dużo więcej, ale ... nie chce się, bo NIE WARTO DO TEGO WRACAĆ !!! jednak polecam idź i sprawdź, popracuj trochę i wydawaj opinie.

hannibal lecter

witam was wszytkich cieplo jezeli chodzi o firme combinath to jest najbardziej porabana firma oszukujaca tez pracownikow w ktorej jest mobbing oraz stalking nie muwiac o slowach k ,h itp.Ale najlepsza jest pani menager mysli lecz myslenie jej sprawia bol mowi ze jest najpiekniejsza i zgrabna na swiecie a nosek tak piekny jak pinokio lub diabel h malo tego chetnie bym trgo noska skosztowal pokroil na kawalki a nozki ma ja ulan a glos jak pawarotti mysli ze jest inteligetna moze i tak tylko wyzywa ludzi drze morde itp ta sprawa nadaje sie do uwagi lub dla sprawy reportera o niej szefie i o firmie calej co to za ludzie wogole ale ja bede tu pisal co jakis czas tu ciekawe jak rozweselacze dzialaja itp auto tez super ma takiego bentleja ze szok hi przepraszam za bledy i niestosuje interpunkcji pozdrawiam wszytkich trzymajacie sie .

Agentka Starling
@hannibal lecter 05.12.2015 00:47

no cóż Lecter* rozbawiłeś mnie, szkoda tylko że to co tam się dzieje nie jest śmieszne,a pani "manager" kiedyś w naturalny sposób zapłaci za swoją podłość, w przyrodzie nic nie ginie , zło wraca z podwójną siłą.Jest wiele sposobów jakimi można tępić zło , np. tak jak piszesz : sprawa dla reportera, uwaga, jest też sąd...również pozdrawiam wszystkich serdecznie

byly pracownik

nie ma tam działów wszystko w jednym a warunki najnizsza krajowa

NIK

a cudotwórca nadal tam pracuje???

xxx

mam nadzieję, że u was lepiej i złe dni firmy minęły ?

praco

Ludzie nie idzcie do tego obozu pracy niedlugo sie zakonczy dzialalnosc Combi proste

pracownik

najnizsza krajowa nawet dla cudotwórcy soboty pracujace za dzien wolny lepiej nie aplikowac i nie zagladac coraz mniej ludzi i nie docenianie pracownikow

anonim

(usunięte przez administratora)

były

15 % = obniżenie zarobków o tyle ( docelowo na krótko, tak obiecano) 15 % = złamanie obietnicy ale to najmniejszy problem, życzę ci powodzenia jeśli tam się zatrudnisz i mam szczerą nadzieję, że ci się uda. mała rada- jeśli zauważysz że jest coś nie tak , nie czekaj - odejdź zanim wykończą cię psychicznie.

Zostaw opinię o Combinath Sp. j. - Toruń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Combinath Sp. j.