Heinz Plastics Polska

Działdowo

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 47 ocen.

Opinie o Heinz Plastics Polska

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinz Plastics Polska

Hq

Nie polecam

Hanna

@sanio ale mówisz o poszukiwaniu pracy "na własną rękę", tak? Czy próbowałeś szukać pracy w Heinz Plastics Polska, a może jesteś byłym pracownikiem tej firmy? Opowiedz nam, co łączy Cię z firmą.

nikon

nie wierzę @sanio, w Polsce tak się nie płaci, szczególnie w takich firmach jak Heinz. Nie przesadzajmy, normalnie prokuratura by się tym dawno zajęła. Bo taki zarobek to nawet na PIP za dużo.. Zwłaszcza, że jesteś jedyną tutaj osobą, która rzuca taką stawką.

sanio
@sanio 05.12.2016 12:49
co za bzdury odpisujesz ojciec jednego syna to mnie mowil co w tej firmie pracuje a 2 taka firma co pewne 700zl placi na miesia...

co za bzdury odpisujesz ojciec jednego syna to mnie mowil co w tej firmie pracuje a 2 taka firma co pewne 700zl placi na miesiac to krymar ilowo osada corka tam pracowala i taka pesje miesieczna otrzymywala wiec co facet za bzdury komentujesz corka obecnie w wipasz mlawa pracuje ma na reke 2100zl 3 x tyle co krewetki ruskie do krewetek przyjada miesiac i odjada bo panie za takie pieniadze to i na ukrainie zarobie a ty o dzialdoskiej firmie odpidujesz ze takiego miesiecznego zarobku to nie ma a jednak jest ten chlopak sie zwolnil pojechal do norwegi stary byl u mnie obecnie sobie chwali 12 tys miesiecznie zarabia zadowolony jest jeszcze jedno maszyny jakie sa w zakladzie musza miec certyfikat ce dozur techniczny oraz normy iso takie wymogi unni sa wiec zadna z maszyn takiego czegos nie ma inspektorzy utd z olsztyna w krotce zajada bo juz do malych zakladzikow zajezdzaja jak nie ma cemaszyna kierunek zlaom llikwiduja wszystko ce to bardzo kosztowny znak szykujcie sie na kuronia lub torba i za granice kraju

sanio
@sanio 05.12.2016 12:53
co za bzdury odpisujesz ojciec jednego syna to mnie mowil co w tej firmie pracuje a 2 taka firma co pewne 700zl placi na miesia...

szukalem pracy tu i tam wziólem torbe na plecy wsiadlem w busa jierunek niemcy mam tam prace 1500e netto do reki i 152 godziny miesiecznie pracuje na zycie wydam 250e i 150 e hotel pracowwniczy zadowolony jestem polecam innym niech sie odwaza jechac spawaczy na mig potrzeba elektrukow slusarzy tokarzy manualnych oraz cnc roboty jest w brud nie bójcie sie zachodu ubezpieczenie w aok leci i czego szukac

anonim

(usunięte przez administratora)

sanio

byl u mnie osobnik co jego syn w tym plastyku pracuje 800zl na miesiac otrzymal ojciec jego jest w ku r wiony bo nawet tej minimalnej nie ma po co tam chodzi do pracy a ty tu facet tak zachwalasz no zaklad troche lepszy od krymaru bo tam pewne 700zl miesiecznie a tu 800zl o polski biznes ludzie powinni d u p e wipiac znaja jezyki angelski niemiecki za odra mnostwo jest pracy 1500e ma na miesiac pojedzie dalej przekroczy nawet 3000euro i czego tu szukac w austri szwajcarii tez dobrze placa kraje zachodnie ksztaltowaly sie 70lat zyja lepiej nie w stresie za 800zl tu jest w polsce dziki kapitalizm i nadal ciemnote ludziom wciskajaza duzo administracji za duzo rencistow wkurza mnie troche to ze komisja lekarska w grupie kilku lekarzy przyznaje rente z chwila otrzymania gosciowa podejmuje prace i jeden lekarz podpisuje zdolnosc do pracy przekreslajac automatycznie komisje lekarska i takiemu renciscie zaklad da 800zl plus renta ma 1500 to nie powinno byc chory wypadles z rynku pracy lecz sie i 2 sprawa przy takiej komputaryzacji jest mocno rozbudowana administracja w kazdym biurze mnostwo siedzi ludzi nei produktywnych pobieraja gaze po 3000zl albo i wiecej a ten robal 800zl nie nie ito ma byc dobrze w kraju stara zasada nie rabotajesz nie kuszajesz w niemczech administracja jest ograniczona praca praca fizyczna to daje pieniadze bylem w banku w niemczech sa 3 automaty bankowe jeden do sprawdzienia stanu konta 2 do pobrania pieniedzi z konta i operacje rachunkowe 3 automat do przelewu na inne konto tam kolejek nie ma to funkcjonuje jest 1 osoba dyzurujaca obok w pomieszczeniu jak kto ma jakie problemy ona wszystko zalatwia ja dobrze jezyka neiznam i zalatwilem jestem zadowolony pytanie mam kiedy ten chochol komunistyczny w polsce zniknie powroci normalnosc i beda placic nie 800zl a prezasi po 12000zl i administracja wysmienite gaze pobierac a robol niewolnikiem wlasnego zycia

łowca B.

Witam, czy to prawda, że szykują się nowe inwestycje? Nowy zakład. Warto do was aplikować?

były pracownik

nie wypisujcie tego co oczywiste , a róbcie coś z tym UWAGA to dobry pomysł

pracownik

To co tam się dzieję to powino być opisane w gazecie i brak uwagi żeby przyjechała ale to da się zrobić już nie długo co nie kturzy pracownicy z brygad zapomnieli co robili na początu a co teraz robią płakać się chcę.Ta firma śmiechu warte

bylypracownik

Ludzie niszcza i ponizaja sie nawzajem ,kierownictwo ZK ma parobow gdzieś,jedna wielka mafia ,8 h bez przerw a główne Kierownictwo mimo skarg nic z tym nie robi.Pomijac wyplate sa ta prace gdzie nie dlugo na tasmach beda staly 3soby to atmosfera na zmianach tragiczna ..STRZESZCIE SIE LUDZIE HUTY!OBÓZ PRACY .Beda robic tylko CI z kredytami albo rodzina na utrzymaniu bo boja sie ,ze innej pracy nie znajda. swiadczy o tym liczba osob zwalniajacych sie(rowniez tych pracujacych parenascie lat) juz nie wspominajac o tych ,ktorzy gdy maja mozliwosc przejscia na hale na lepsza umowe odrazu dziekuja firmie za wspolprace.Jesli odejda Ci,ktorzy dlugo pracuja i CHCA PRACOWAC (a nie maja sily psychicznie wytrzymac)a nastepni nie chca przyjsc cIekawe kto bedzie pracowal...Coraz wiecej zwolnien lekarskich od Lekarzy Specjalistow czyt.Psychiatrow tez nie daja do myslenia.KOTROLE KONTROLE jeszcze RAZ RZETELNE KONTROLE i sprawdzenie jak sie pracuje od strony pracownikow produkcji TYLKO ICH URATUJA.

anonim

(usunięte przez administratora)

wari

ktoś sobie z Was jaja robi a Wy to w taki łatwy sposób łykacie. Ech trochę żal tego wszystkiego moim zdaniem. Oczywiście stawka nie est wysoka... nie chce tu mówić o konkretach , ale myślecie że ludzie siedzieliby w pracy po 8-10 godzin za około 30-40 złotych ? przecież na żebraniu można lepiej zarobić

pracowniczek

Siema, płaca poszła trochę w górę bo nikt nie chce przychodzić do tej firmy, co liczy się z tym, że to będzie max 10zł brutto. Pracownik z doświadczeniem, który uczy nowych ma mniejszą stawkę. Co do premii "motywacyjnych" z moich doświadczeń i obserwacji, śmiem twierdzić, że jest to dopełnienie do stawki godzinowej, żeby osiągnąć płacę minimalną. Premia służy tu w sumie tylko do zastraszania pracowników, by pracowali na poziomie zadowalającym firme, bo nikt nie chce dostać 800zł wypłaty bez tej "premii"

pestka

pracowalam i moge powiedziec manijactwo i oszustwo.klamia obiecuja ze 8 na godz.pracowalam 3 dni i zrezygnowalam.po 3 dniach pracy zapytalam o stawke godzinowa okazalo sie ze 4,2o masakra oboz pracy

bbbb

sprawdz ile jest zlecenia i jak czesto sie zmienia

były pracownik

Jesteś obwiniany za problemy spowodowane przez innych pracowników, otrzymujesz groźby zwolnienia z pracy przez kierownika p.Marka tak to prawda a jeszcze lepsze to że nie przebiera w słowach wulgarnych.Taka jest postawa kierownika do stosowania mobbingu w pracy.

Były pracownik

Co bym nie napisał i tak zostanie storpedowane, natomiast powiem to tym wszystkim którym może przyjść do głowy najgłupszy pomysł zostania pracownikiem tejże ,,firmy": TRZYMAJCIE SIĘ OD NIEJ Z DALEKA,

Mol

Widocznie nie wszędzie ład i porządek się sprawdza. Heinz ma swoją koncepcję pracy, która może u nich funkcjonuje całkiem nieźle.

Kevinek

To dziwne zachowania przyznam z tym rozdzieleniem obowiązków. Każdy od samego początku powinien być przygotowany na swoje..

żeluś

w sumie to racja. Ale jak zdarzają się nadgodziny to jak są one płacone? jakaś ekstra stawka czy normalna godzinowa?

anonim

Jesteś obwiniany za problemy spowodowane przez innych pracowników, otrzymujesz groźby zwolnienia z pracy przez kierownika. Zarobki takie same wymagania duże a podwyżka 0.20 gr brutto,premia 40zł brutto śmiechu warte.

No name

Z tego co słyszałem to nadal jest tak samo: nie szanują ludzi itp. Paść tak szybko to ta firma nie padnie,

Były pracownik

Określając firmę Heinz mogę streścić to w jednym zdaniu: syf, kiła a niedługo będzie i mogiła z tej firmy!!!

pracownik
@Były pracownik 15.03.2013 14:40
Określając firmę Heinz mogę streścić to w jednym zdaniu: syf, kiła a niedługo będzie i mogiła z tej firmy!!!...

Tu się zgodzę z przedmówcą. Zakład, który generuje naprawdę milionowe przychody w skali roku w pojedynczych placówkach, podnosi pensje pracowników o 10-40gr brutto rocznie. Tak samo z dodatkami świątecznymi ta firma po prostu ośmiesza się doceniając w ten sposób pracowników. Za spędzanie wigilii i innych ważnych świąt w gronie butelek w tak fałszywej atmosferze, którą stworzył ten zakład poprzez nagabywanie powinna być jakaś rekompensata...

all

Świąteczne premie to totalna pomyłka ( kwoty wstyd podawać). Pomimo znakomitej kondycji finansowej firmy, pracowników niestety wciąż się nie docenia. Gratuluje pomysłodawcy bożonarodzeniowej "zapomogi" (inaczej nazwać tego nie potrafię i nie mogę)

pracownik

ciekawe kto usunął mój ostatni wpis?może kierownik...tej firmie nic nie pomoże chyba że zmieni się kierownictwo.niech dalej przymykają oczy.jeszcze trochę (usunięte przez administratora).co panowie na to?czasem przydałoby się zorganizować spotkanie z pracownikami produkcji a nie przez osiem godzin siedzieć w biurze.

anonim

problem papierosów nie ma zginąć bo jest wyznaczone miejsce do tego no ale ty może jeszcze nie wiesz tylko się wymądrzasz na temat brygadzistów i (usunięte przez administratora) a sam albo sama na pewno jesteś fer i dlatego braknie ci odwagi , żeby iść i powiedzieć wprost o co chodzi no ale ,żeby to zrobić trzeba być bez skazy a więc następnym razem przemyśl to co piszesz no chyba ,że myślenie sprawia ci trudność ..............

anonim

jak tam może być normalnie, jak pracuje tam ktoś taki jak TY?!!!

anonim

masz racje w każdym dziale jest jakiś problem

anonim

Jak się wam nie podoba w HPP to droga wolna mykajcie z tego zakładu a nie oczerniacie innych ludzi ,,,, co to ma być(usunięte przez administratora)

anonim

zgadzam się z bunią ma racje!!!!!!!!!!!!

Bunia

Słuchaj...a ty jesteś takim wzorowym pracownikiem??wątpię...człowiek się stara..robi wszystko co mu każą..nawet ponad normę jak sławne 9 kartonów flip-topów na zmianę i co z tego ma??(usunięte przez administratora)Jak mieli zwolnić to i tak zwolnili.

Była pracownica

Kierownictwo i cały nadzór zachowują się jak dzieci!Pracowałam tam kiedyś,miałam 4-5maszyn a wypłata...śmiech na sali marne 720zł na umowę zlecenie.Kartony ciężkie,musiałam sama na palety ustawiać bo brygadzista i zastępca spali w kanciapie.Zero szacunku dla pracowników!A osoby pracujące wtedy na umowę stałą traktowali nas jak śmieci.Totalna żenada.Kobiety same musiały czyścić maszyny bo vrygadziście się nie chciało!

pracownik
@Była pracownica 09.04.2009 23:03
Kierownictwo i cały nadzór zachowują się jak dzieci!Pracowałam tam kiedyś,miałam 4-5maszyn a wypłata...śmiech na sali marne 720...

Czyżby ktoś z biura się wypowiedział?? Firma ta rzetelnie zapracowała sobie na miano najgorszego zakładu w okolicy. 8zł brutto to jeden z wielu przywilejów przysługujących pracownikowi :) Szczerze nie polecam zakładu. Wasz kochany pracownik.

anonim

Coraz to ciekawsze opinie pojawiają się na forum. Przybierają charakteru wręcz tragikomicznego. Większość "wypowiedzi" czy też "opinii" pochodzi prawdopodobnie od byłych pracowników. Nasuwa się pytanie : dlaczego akurat właśnie te osoby zostały zwolnione w pierwszej kolejności ? Wątpię aby zwolnienia opierały się na zasadzie jakiegokolwiek "losowania".Podejrzewam, że żadna z osób wypowiadających się niepochlebnie na temat działu utrzymania ruchu, magazynu, brygadzistów itd nie odważyła by się stwierdzić : byłem/am pracownikiem idealnym i nie można mi nic zarzucić. Nikt jak dotąd nie poruszył tematu pracowników z produkcji ( i niech tak pozostanie - bo będzie to z całą pewnością początkiem kolejnej serii wzajemnych oszczerstw). Właściwe każdemu kto pracuje, pracował w HPP można by "przypiąć łatkę" z różnych, czasem nawet błahych powodów. Pozorna anonimowość wypowiedzi sprawia, że pojawiają się tu czasem bezpodstawne oszczerstwa. Zastanówcie się proszę nad kolejnymi opiniami...

anonim

Dajcie spokój biednemu majstrowi , niech se chłopak spokojnie do roboty przychodzi , 8 godz odpęka i do domu ... tak pracuje jak mu płacą.... jak każdemu zresztą ....pokażcie jednego sumiennego - sprawiedliwego sposród wszystkich.... !!! każdy robi to samo no i nie tylko na IV brygadzie są problemy

anonim

na robocie to sie troche zna ale żeby uszykował to go najpierw znakezć trzeba a potem poczekac zanim zechce przyjść... tem brygadzista z IV br.

anonim

tak z tym się zgodze że majster z IV brygady dał ciała ja młoda " pani" jego nie obchodzą i nie obchodzili ludzie tylko się gdzieś ukryć , pośmiać i pospać , i ludziom roboty dowalić...

anonim

byle jaki chłop to nawet flip-topa nie zamknie więc zastanów się co piszesz bo jak narazie to tylko kobiety potrafią pracować w tej firmie

anonim

anonim - 2009-04-03 15:35:38 Moim zdaniem ostatnie zwolnienia były zrobione Ten "Facet" to była kobieta..........a tak naprawde to kobietom nie dorównywał .

anonim

Moim zdaniem ostatnie zwolnienia były zrobione" profilaktycznie! Bo jaki jest w tym sens, skoro w jednej z brygad zostały zwolnione 3 osoby, które miały umowę na stałe, a teraz robią za nie 3 osoby na zlecenie?!! W firmie są IV brygady, najwięcej zwolniono oczywiście w IV, bo brygadzista to [usunięte przez admina]i gęby nie potrafi otworzyć i ma swoich ludzi za nic- bo co go to obchodzi czy będzie miał jednego człowieka w brygadzie czy pięciu? W końcu to nie on będzie przy tych maszynach robił!!!! W innych brygadach zwolniono po jednej osobie lub wcale, bo inni brygadziści starają się dbać o swoich ludzi i sobie nie pozwolili, a majster IV brygady... dał sobie zwolnić jedynego faceta z produkcji! BEZ KOMENTARZA!!!

anonim

Witam. Ja akurat osobiście się z tym nie zgodzę! Każdy pracuje tak samo- w miarę możliwości oczywiście! Facet jest tylko jeden w każdej brygadzie- pomijając teraz IV Brygadę! A co do spania, to oczywiście śpią- ale niektórzy Brygadziści i ich zastępcy!

anonim

anonim - 2009-04-02 23:04:18 anonim - 2009-04-02 21:34:49 pewnie hjakiś brygadzista tak uważa , ale oni mają swój świat pewnie napisała to jedna ze zwolnionych osób? świstak bo sreberka mu się skończyły.

anonim

anonim - 2009-04-02 21:34:49 pewnie hjakiś brygadzista tak uważa , ale oni mają swój świat pewnie napisała to jedna ze zwolnionych osób?

anonim

pewnie hjakiś brygadzista tak uważa , ale oni mają swój świat

anonim

ciekawe kto jest taki mądry i napisał że w zakładzie zostały same ślepe i głuche osoby .napisz kogo masz na myśli.podaj konkrety

anonim

Pewnie jak facet ma zarobic 900zł to by byl głupi zeby tam siedział ,to kuronia ma 500 i siedzi w domu,jeszcze troche to zadnego faceta tam nie zobaczymy.

anonim

żeby nie kobiety to ta firma by już dawno się rozpadła ,bo tylko one pracują na produkcji ,a facetów brak zastanawiające dlaczego -pewnie dlatego ,że (usunięte przez administratora) na te grosze

pracownik
@anonim 01.04.2009 20:08
żeby nie kobiety to ta firma by już dawno się rozpadła ,bo tylko one pracują na produkcji ,a facetów brak zastanawiające dlacze...

Wiem z doświadczenia, że na dłuższą metę zostają tam tylko kobiety, które planują dzieci lub już je mają. Zostają jeszcze starsze sortierki, które z racji wieku miały by ogromny problem ze znalezieniem kolejnej pracy. Reszta myślących ludzi traktuje tą pracę jako alternatywę pomiędzy szukaniem innej pracy z racji ogromnej rotacji pracowników. Szkoda, że niegdyś tak renomowana i szanowana firma, która latami pracowała na swój wizerunek straciła go w tak krótkim czasie.

anonim

Zwłaszcza kobiety sie zle traktuje , jak zło konieczne.Kobiety u nas pracują najciężej a chłopaki sie lenią i śpią w nocy po kątach.

anonim

W tej firmie ludzie są zastraszani i muszą się podorządkować bo jak nie to wynocha ....Nie wolno wypowiadać co się myśli , każdy każdego traktuje jak coś gorszego , jak głupka. Wszyscy wzajemnie się obgadują i naśmiewają....... Tu się strasznie pracuje

anonim

anonim - 2009-03-29 16:32:07 nie trzyzmianowym ,ale czterozmianowym systemie i nie za 900zł ,ale za 800 System trzyzmianowy czterobrygadowy ...... Może lepiej zmień prace skoro jest taka zła (za 800zł) ja bym tam nie siedział ale widocznie potrafisz tylko narzekać i szacunku dla siebie nie masz .

anonim

nie trzyzmianowym ,ale czterozmianowym systemie i nie za 900zł ,ale za 800

pracownik

Ludzie na umowę zlecenie pracują przy maszynach bez żadnego przeszkolenia i ubrań roboczych.Co pan na to panie kierowniku?Tym powinna zająć się PIP.Zapraszam do pracy wszystkich chętnych za 900zł,system trzyzmianowy.

anonim

fakt wstyd się przyznać ,że były podwyżki ,no ale [usunięte przez admina]dostały premie i wszystko jest w porządku

anonim

anonim - 2009-03-25 16:07:25 Te ,,gal anonim,, zanim piszesz bzdury ,że nakrętki lecą a nikogo nie ma przy maszynie to zorientuj się najpierw ,bo jak ktoś ma 4 maszyny to niestety przy wszystkich nie może być NO I MY NIE MAMY CZASU DO WAS PO KAWKĘ PRZYCHODZIĆ ,A WY MACIE!!!!!!!! na premie noworoczne dla kierowników i kadr to były pieniadze, a pracownikom mydla oczy ze jest kryzys i premi nie ma,podwyzki dali po 50zł, na miesiac .Az wstyd sie przyznawac ze wogóle były jakies podwyzki ,bo sie ludzie smieja.

anonim

Te ,,gal anonim,, zanim piszesz bzdury ,że nakrętki lecą a nikogo nie ma przy maszynie to zorientuj się najpierw ,bo jak ktoś ma 4 maszyny to niestety przy wszystkich nie może być NO I MY NIE MAMY CZASU DO WAS PO KAWKĘ PRZYCHODZIĆ ,A WY MACIE!!!!!!!!

Zostaw opinię o Heinz Plastics Polska - Działdowo

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinz Plastics Polska