Drogi Gerwazeńku. Cóż mogę Ci doradzić... Imponujących pomysłów w Tugebie nie brakuje. Firma wchodzi w przeróżne branże-zawsze ze świadomością, iż nie ma dla niej rzeczy niemożliwych. A jak realne są to pomysły niech podpowie to ogłoszenie:
Tugeb Polbud
Spółka zajmująca się produkcją i sprzedażą budynków i domów modułowych poszukuje kandydata na stanowisko :
Architekt / Projektant budowlany
Miejsce pracy: Milicz
Region: dolnośląskie
Opis stanowiska:
Sporządzanie, adaptacja projektów architektonicznych
Tworzenie wizualizacji obiektów i projektów,
Przygotowywanie dokumentacji technicznej na wszystkich etapach projektowych (koncepcja, projekty budowlane, wykonawcze, projekty wnętrz, projekty zagospodarowania terenu)
Ścisła współpraca z kosztorysantami,
Wykonywanie inwentaryzacji w terenie;
Współpraca międzybranżowa
Wymagania:
Znajomość Prawa budowlanego i przepisów prawnych oraz norm obowiązujących w branży budowlanej
Znajomość j. angielskiego i/lub niemieckiego
Mile widziane osoby z doświadczeniem
Wykształcenie wyższe: budownictwo, architektura, urbanistyka
Oferujemy:
Ciekawą, odpowiedzialną i pełną wyzwań pracę przy nowatorskim projekcie oraz możliwość stałego podnoszenia swoich kwalifikacji
Możliwość zatrudnienia w pełnym wymiarze godzin na podstawie umowy o pracę
Atrakcyjne wynagrodzenie
Przyjazną atmosferę pracy
Czy zna ktoś osobę, która ma powyższy (lub podobny) zakres obowiązków?
Czy "Architekt / Projektant budowlany" zajmuje się tymi wszystkimi rzeczami naraz (lub nawet osobno)?
Sporządzanie, adaptacja projektów architektonicznych
Tworzenie wizualizacji obiektów i projektów,
Ścisła współpraca z kosztorysantami,
Wykonywanie inwentaryzacji w terenie;
A jeżeli tak, to niech mi ktoś powie w której z tych branż posiada uprawnienia?
Jeżeli takowe posiada w branży X (np konstr.-bud.), to czy zajmuje się również branżą Y (np projektami wnętrz)?
Tak na marginesie, to jeżeli posiada jakiekolwiek uprawnienia to na pewno Tugebu na niego nie stać....(usunięte przez administratora), a "(usunięte przez administratora).
Co do licencji na domy modułowe i firmy Plug House Sp. z o.o. to jestem pełen podziwu, że ta współpraca jeszcze trwa...(usunięte przez administratora)samemu "lepiej". A wiem, że pierwsze próby robienia domów za plecami Plug Hous już się odbyły...