Piekarnia Mierzejewski

Warszawa

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 63 ocen.

Piekarnia Mierzejewski
4 63 6 1

Opinie o Piekarnia Mierzejewski

Żaluje kazdego dnia w tej prac

To koszmarne miejsce do pracy, koszmarne kierownictwo i wlasciciele. Ostatnio odeszlo z pracy kilkanascie osob, nawet dlugoletni pracownicy. Bo tam juz sie nie da wytrzymac. Niech to bedzie najlepsza opinia tego miejsca.

Były pracownik

Zdecydowanie nie polecam. Praca w tym miejscu jest ciężka i wyniszcza człowieka!!! Atmosfera jest zła, rotacja pracowników ogromna, pensje minimalne i tylko patrzą za co Ci ją dodatkowo obciąć. Kierownictwo nie szanuje ludzi, wyzyskuje na każdym kroku. Zresztą poczytajcie komentarze innych pracowników. Szkoda waszego czasu i zdrowia!

PPP

K Kierownik p. Marek ma swoje zasady szanuje takie osoby, miło sie współpracowało przez kilka lat. Pozdrawiam były Ambasador.

Byly pracownik
@PPP 27.07.2014 21:44

Niestety, kierownik Marek nie ma zadnych zasad. Nie szanuje ludzi. Uwielbia pastwic sie nad pracownikami. Na kazdym kroku.

Kierowca
@PPP 27.07.2014 21:44

Jedyne co ma p. M. to pilot od bramy...

Ja
@Kierowca 08.08.2018 19:35

I zludzenie, że jest panem i wladcą... Niedlugo sam tam bedzie pracowal

Pracownik
@PPP 27.07.2014 21:44

Co ty gadasz jakie zasady tam nie ma zasad

Pracownik

Dzień dobry, Nie polecam tego miejsca do pracy. Bardzo niskie zarobki, bardzo duże wymagania i zła atmosfera w pracy. Pracownicy cały czas się zmieniają, a Ci którzy byli kilka lat odchodzą bo nie dostali podwyżki a tylko nowe obowiązki. Kadra Kierownicza... bez komentarza.

Były szczęśliwy pracownik
@Pracownik 07.06.2018 10:13

Potwierdzam kilkuletnim doświadczeniem. Zarobki niskie, ciągła rotacja, atmosfera dołująca. Brak SZEFA, nikt nie interesuje się pracownikami. Dla właścicieli liczy się tylko zysk. Tracą klientów i dobrych pracowników. Jakość pieczywa marna, bo wszystko robione z proszku.

piekarz
@Były szczęśliwy pracownik 28.06.2018 20:34

czasami pieczywo mrozone a potem odswiezane. nawet ukraincy już nie chcą tam pracować. atmosfera podla, ale każdy może sprobowac:-) hej!

lila

piekarnia widmo Najgorszy pracodawca w Warszawie. Niech skontroluje PIP i Urząd Skarbowy

Dcba
@lila 24.02.2015 16:55

Cala prawda o tym zakladzie, a raczej (usunięte przez administratora)!

Alicja

@Pracownik a jak wygląda kwestia dodatkowych benefitów, np. karty na siłownie albo dofinansowań na różne kursy, czy firma zwraca na to uwagę? Opisz jak możesz, również swoją rozmowę rekrutacyjną, czy miałbyś może coś do polecenia przyszłym pracownikom, jakieś wskazówki do przekazania?

Abcd
@Alicja 14.06.2018 14:16

Jakue benefity? Nawet deputatu nie ma! Nie mozna wziasc bochenka chleba...

Klientka

23.09.16 byłam w cukierni Mierzejewski przy ul. Brożka róg Ciołka. Chciałam kupić tylko trochę ciastek, a wyszłam zdenerwowana przez sprzedawczynię, która okazała się babą bazarwą, która tylko upatruje okazji do kłótni. Ma ewidentnie problem ze wzrokiem, ale się wykłóca i obraża klienta, wrzeszcząc, że niby, cytuję "jazgoczę". Jak to możliwe, że wobec takiego bezrobocia zatrudnia się taką hałaśliwą, kłótliwą starą babę, obrażającą klienta, zamiast osoby, która obsłużyłaby kulturalnie i uprzejmie. W konsekwencji kobieta ta nawrzeszczała na mnie i obrażała mnie, a punktem jej zaczepki było to, że pokazałam palcem przez szybę o jakie ciastka mi chodzi po kilkakrotnym dopytywaniu się tej kobiety, która nie dość, że nie dosłyszy, to i nie dowidzi. Jak ktoś nie ma pilnej potrzeby robić tam zakupu, to gorąco odradzam; no chyba, że ktoś ma stalowe nerwy.

Kama
@Klientka 23.09.2016 16:17

Na szczescie ten sklep juz nie istnieje. Bo nie mial kto o niego zadbac ;)). Interes sam sie nie chce prowadzic.

Waldi

Bardzo dobre miejsce do pracy.

Pracownik
@Waldi 25.01.2018 09:15

Nie polecam z sflustrowany kierownik który nieszanuje pracowników i myśli że jest królem. (Władca pilota do bramy)

Jalolo
@Pracownik 08.07.2018 03:27

He, he, świetne podsumowanie kierownika:)). Mogę jeszcze dodać, ze "pan" M. nie szanuje ludzi. A ludxie jego. Ta firma sie konczy... I bardzo dobrze. Wyzyskiwacze.

ja

Witam NIE POLECAM DZIĘKUJĘ DO WIDZENIA

KLient
@ja 28.09.2016 19:50

Mogę tylko potwierdzić. i odradzić zakupy w tej piekarni

Administrator

Atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa bardzo ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Piekarnia Mierzejewski?

ukr

"super" piekarnia. Zatrudnianie Ukrainek obrażających Polaków to szczegół. Nigdy tam więcej moja noga nie postanie.

:)

Ja jestem zadowolona z piekarni na Brożka. Może pracujące tam Panie są skłócone, bo jednej zależy bardziej niż drugiej, ale uwielbiam ich pieczywo oraz ciasta, a przecież nie idziemy tam towarzysko tylko chcemy coś kupić :) Jest smacznie i nie jest drogo.

:)

Ja jestem zadowolona z piekarni na Brożka. Może pracujące tam Panie są skłócone, bo jednej zależy bardziej niż drugiej, ale uwielbiam ich pieczywo oraz ciasta, a przecież nie idziemy tam towarzysko tylko chcemy coś kupić :) Jest smacznie i nie jest drogo.

lila

Idż to się przekonasz.Więcej szefów niż pracowników,wszędzie kamery,bo pracownicy kradną. Praca bez umowy. duża rotacja pracowników.Myślą że są wielkimi przedsiębiorcami. a tak naprawdę to ich pieczywo jest do kitu.Pączki kupują bo ich są nie zjadliwe.Jak chcesz to idż to się przekonasz. Była Piekarnia Mierzejewski na Kiermaszowej i ta na Gimnazjalnej to dwie różne bajki tam umieli i piec i szanowali pracownika.Teraz Pan Stefan Mierzejewski który rządził na Kiermaszowej nie ma nic do gadania, jest tylko właścicielem na papierze.

balbina

Witam! Poszukuja na Gdańskim, Ja pracowałam bez umowy w tej firmie łżą w żywe oczy .pieczywo mają do kitu, organizację też a ten Wojtuś to gnój a nie szef

edward

Witam pracowalem tam niedlugo.poniwarz pan kierownik marek to parowka a zatrudnaja na najnirzsza krajowa czyli cie okradaja a ta kobieta szefowa to babeczka podporzadkowana kierownikowi jakby cos mieli do ukrycia oceniam kiepsko tam prace tylko wyzysk

ja

@babajaga, a zapłacili Ci chociaz? i o jakiej umowie rozmawialiscie? o prace, czy zlecenie/ o dzieło?

cukiernik

oo, cukiernika szukają? a ja nie znalazłem żadnego ogłoszenia na to stanowsko. No własnie ciekawe jaką formę umowy tam oferują, bo najpierw pewnie na krótko, żeby się sprawdzić, wiadomo, jednego dnia nie wykażesz się we wszystkim, ale może dają też po jakims czasie umowy o pracę? byłoby eksta gdyby tak się dało

babajaga

Ta firma, to wielkie nieporozumienie. Pracowałam u nich w sklepie, obiecywali umowę. Jak po dwóch miesiącach zapytałam kiedy dostanę umowę następnego dnia już nie pracowałam

aleksy

Chyba jednak wszystko jest ok, Piekarnia Mierzejewski widnieje w rejestrze krs online, także wygląda na to, że działają.

ja

Tez mi się wydaje, że piekarnia Mierzejewski nadal funkcjonuje, może napiszcie, czy mają jakieś problemy, bo te wpisy są niepokojące.

mm

a jakie zarobki kierowcy

były piekarz

Wreszcie zamkneli ten bajzel [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co tam sie działo masakra,zatrudnili jakiegoś [usunięte przez moderatora] kierownika heh co sie nadawał na lizak do [usunięte przez moderatora],pozniej melanż w biurze i chłop [usunięte przez moderatora] klata nadmuchana proste plecki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] POZDROWIONKA dla ekipy [usunięte przez moderatora]

?

HEJ! Czy może ktoś napisać jak na prawdę jest na Gimnazjalnej. JAKA KASA, JAKI KIEROWNIK.

piekarz

Chłopaki z woli są spoko a [usunięte przez moderatora] dostał władzy i jak skończył błąka się po warszawie i nie może znależć miejsca.Pozdrawiam leszcza [usunięte przez moderatora]

były pacownik

Jeżeli nie masz posznowania sam dla siebie to się zatrudnij na Gimnazjalnej, na jakim kolwiek chcesz stanowisku, mistrz piekarnictwa s.mierzejewski nic tam nie znaczy i póki to trwa to ta firma nie podniesie się, prawdziwego SZEFA jej potrzeba.

gość

[usunięte przez moderatora] już nie istnieje, szkoda... za to jest gimnazjalna- całkowita porażka

pracownik

mieli dwa lata temu dobrego kierownika to wymyslali a teraz sie wyprawiaja cuda na patyku szok co sie teraz wyprawia

piekarz

o kiermaszowej powiem tak kierownik [usunięte przez moderatora] jakich malo nie wie jak sie zarzadza piekarnia i pracownikami powinien pozostac kierowca a nie sie brac za takie stanowisko jak niema pojecia [usunięte przez moderatora] kolejna [usunięte przez moderatora] ktura niema pojecia o piekarstwie a jest porzalsieboze szefowa z nalogiem alko jej merzus zachowuje sie jak pan i wladca i tepi sklepowe a to podchodzi pod [usunięte przez moderatora] jest najlebszy we wszystkim jaki to z niego wielki stary piekarz mam nadzieje ze kiedys sobie spali jaja na tym solarium pikarze tam pracuja rurzni ale wiekszosc to lirze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y zeby premi im nie zabrali a jak [usunięte przez moderatora] sobie upatrzy nowe ladne buciki to i tak im zabierze jeden ciastowy jest spoko a drugi chodzi po piekarni jak dumny paw z kolkiem w [usunięte przez moderatora] i dba o swoich pupili zeby sie nie przepracowali masakra jeden lepszy od drugiego pracowalem tam kilka dni i zauwarzylem taki wyzysk na pracownikach ekspedycji jak na zadnej innej piekarni w kturej pracowalem jerzeli ktos szuka pracy w tym zawodzie to tej firmy niepolecam nawet najwiekrzemu wrogowi pozdro dla wszystkich zwolnionych

slodki

a i uwazaicie bo potrafia zatrudnic na siwieta mowiac ze na stale a po siwietach won.

Zostaw opinię o Piekarnia Mierzejewski - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Mierzejewski