Berlin-Chemie/Menarini Polska

2.9/5

• Nasze wartości
  • Praca w BCM
  • Proces rekrutacji
  • Benefity dla pracowników

Nasze wartości

Praca w BCM

Proces rekrutacji

Benefity dla pracowników

• Ciechanów

5. Opinie o Berlin-Chemie/Menarini Polska Sp. z o.o.

Opinie o Berlin-Chemie/Menarini Polska Warszawa

Nie przegap nowości o Berlin-Chemie/Menarini Polska Sp. z o.o.!

majka

23.01.2015 17:41

Witajcie, byłam na 2 etapie był to AC w Warszawie , po jakim czasie można się spodziewac odp? Możliwe jest ,że nikogo nie wybrali bo znow sa ogłoszenia..? Szkolenie jest rzeczywiście bezpłatne?
    pracuj

20.01.2015 15:45

Witajcie .Widziałem na Pracuj pl ogłoszenia do tej firmy do lecznictwa zamkniętego.Proszę o info jak wygląda Praca na tym stanowisku?Jaki jest teren?Ile płacą podstawa plus premia? Sposób naliczania Premi?Ile Wizyt.Dziękuję
    szczęśliwa

19.01.2015 19:04

to jaka jest średnia na start dla repa z doświadczeniem w firmach obecnie?

21.01.2015 12:25

Taka sama jak i bez doświadczenia z doświadczeniem trudno urobić REPA a młodemu można Mózg wyprać za mniejszą kase taki schemat jest w BC.
    dok

19.01.2015 17:01

Witaj.Obawiam się Szcześliwa ,że cię nie zatrudnia bo masz zbyt duże doświadczenie i nie wpasujesz się już w "standardy firmy" Ty pewnie min zaządasz 5 tyś brutto a młody dostanie 4200 brutto i łatwo go przystosować.Jest to przykre ale niestety w BC tak to działa.

19.01.2015 10:55

Wjakim regionie
    szczęśliwa

17.01.2015 17:02

I co ja mam teraz zrobić w poniedziałek mam rozmowę do BCH a po przeczytaniu tych wszystkich opinii widzę marność nad marnościami. Mam zatem pytanie ile na rozmowie może zawołać rep z 10letnim doświadczeniem i bardzo dobry wynikami żeby tyrając w takim środowisku po miesiącu mu się rzygać nie chciało, może kasa choć trochę zrekompensuje. Bo tak między bogiem a prawdą to obecnie wszędzie ten sam syf, w trakcie trwania "kryzysu" ilu repów poszło na bruk? Z ręki licząc same zwolnienia grupowe w 2013 wyszło mi z 1500 a jak wiadomo zwolnienie grupowe dla pracodawcy jest nie opłacalne i lepiej zwalniać jak jaszczur za krzaka na maku. Taa ale robić trza więc ile mogą mi zapłacić maksymalnie za tą przyjemność?
    Ania

22.01.2015 18:34

Młodemu nie tylko można Mózg wyprać, ale przede wszystkim nie ma takich dużych oczekiwań finansowych.

23.01.2015 13:00

A kasa w BC Aniu ważna oj Ważna zagadka ile przedstawicielek zmieści się w łóżku szefa-ile chce
    asss5

16.01.2015 12:47

pracuś dzięki za podpowiedż, a mógłbyś napisać jakie to firmy z terenu skandynawi? tylko wiem, że będę miała problem dostać się do jakieś lepszej firmy bo niestety nie mam jeszcze doświadczenia jako przedstawiciel medyczny, więc pewnie i tak będę musiała zacząć od firm typu Berlin Chemie ;/
    pracuś

16.01.2015 00:03

Witaj.To twoja decyzja ,która jest naprawdę dojrzała.Trudno doradzić ci jakąś firmę farmaceutyczną bo na rynku jest niestety tanio i ciężko.Warto brać pod uwagę firmy z lekami orginalnymi badz firmy z trenu skandynawi gdzie kultura pracy jest naprawdę wysoka.Pozrawiam

16.01.2015 16:01

pracuś masz racje ale bc chwali się na wskroś orginalnymi lekami,a koleżanka brawa za mądrą decyzje firmy skandynawskie ile ich jest na rynku moim zdaniem sztuk dwie orginalne firmy to teraz zwalniają taki mały przykład AZ,GSK,NCH,ND,SERVIER,BIH redukcje na 30-40% bo taki jest spadek sprzedaży orginałów na rzecz generyków naszemu państwu nie zależy na leczeniu pacjentów dobrymi medykamentami bo są za drogie dla NFZ dlatego rynek lubi chłam a chłam trzeba pchać tak jak w bc nogą głową a co poniektóre panienki inną częscią ciała taki los,ładne i mądre dziewczyny jak najdalej od bc bo to bydło was zeżre i mózgi wam uszami wypłyną.
    asss5

15.01.2015 18:39

3 dni temu otrzymałam telefon w sprawie rozmowy kwalifikacyjnej w Sopocie, ale po przeczytaniu tego forum i paru innych zrezygnowałam i nie pojechałam...nie wiem czy dobrze zrobiłam ale szukam pracy stabilnej na dłużej, a z komentarzy wynika, że Berlin Chemie nie jest stabilną firmą, może polecicie jakieś lepsze stabilniejsze firmy, chodzi o pracę jako przedstawiciel medyczny/farmaceutyczny bądz handlowy????
    ania

12.01.2015 00:02

CZeść.Proszę o Kilka wskazówek jak dostać się do Berlin Chemie?Dziękuję dobrym duszkom za ewentualne podpowiedzi.
    Obecny

09.01.2015 22:41

cześć i jak po najlepszym świątecznym szkoleniu pod słońcem?

12.01.2015 13:24

Dymaj-podaj znaczenie i forme tego wyrazu bo o 22 to chyba do innej roboty z dymaniem ma to coś wspólnego,a Srak to z czym to jest związane lecisz w perwersje?Piesku patrz na daty i godziny bo coś ci się chyba pomyliło każdy ma prawo do opini swojej i innych kolegów dzielmy się swoimi odczuciami wedle zaleceń BC w pracy i po niej AMEN/to do pieska znaczenie tego słowa w języku Hebrajskim to koniec jak byś nie wiedział ograniczony człowieczku.
    pomoc

08.01.2015 22:08

Część AD.Jak Szukasz Pracy w farmacji to szukaj w małych firmach farmaceutycznych a nie w koncernach.To moja rada dla ciebie.
    ad

08.01.2015 00:21

Witajcie ,Szukam Roboty w farmacji prosze o wskazówki.
    rr

06.01.2015 21:08

CZeść.Nie Polecam.Z resztą do zobaczenia na cyklówce.
    giga

05.01.2015 23:13

Witajcie.Proszę o info jak przebiega rozmowa kwalifikacyjna,jakie zadają pytania,jaka kase mam powiedzieć itp.Dzięki
    lun

01.01.2015 02:48

lila Daj Sobie Spokój. Szkoda abyś się wkrecała w tę firmę.NAprawde.
    lila

30.12.2014 23:44

witajcie .Widziałam ogłoszenie do Pracy W berlin chemie.Proszę o szczegłowe info jak mam sie przygotować Plis bo bardzo chcę pracować w firmie farmaceutycznej.
    tutejszy

29.12.2014 20:10

Witam.Zgadzm się ,ludzie w Polu są najlepsi w BC.Pozdrawiam
    ja

28.12.2014 20:30

Odp ma O!!!lala.Ludzie w polu ok .Kadra JAk wszędzie.To tylko takie sprecyzowanie.:)
    ja

28.12.2014 20:26

HEjka Do Zobaczyska tylko Się przygotujcie!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Berlin-Chemie/Menarini Polska?

Kontakt - Berlin-Chemie/Menarini Polska Sp. z o.o.

Zygmunta Słomińskiego 4 00-204 Warszawa

Branża główna: Farmacja i suplementacja

LinkedinIconYoutubeIcon
    o!!!lala

28.12.2014 20:25

krótko:dobra firma a jeżeli chodzi o ludzi to jak wszędzie...pozdro BC :)
    tutaj

27.12.2014 14:25

Swieta i po Świętach do zobaczyska na Cyklówce.
    Luna

24.12.2014 22:02

Do roboty. JAk Się Komuś coś nie Podoba to proszę iść do innych firm .Nikt Po Was nie będzie Płakał . NA 1 miejsce mam 100.

24.12.2014 16:37

CZeśĆ .Wszystkim Życzę MIłych i Wesołych Świąt. Piszę bo mieli do mnie zadzwonić z Bc -nie zadzwonili ale z innej firmy tak i już pracuję.

24.12.2014 16:37

24.12.2014 16:31

CZeśĆ .Wszystkim Życzę MIłych i Wesołych Świąt.
    leo

22.12.2014 23:47

Witajcie.Opinie u lekarzy są dobre o Bc tam gdzie Pracuję bo pracowali przede mną tutaj świetni ludzie.I tak oto temat się zamyka.Gdzie pracują bądz przez 10 lat wcześniej pracowali super ludzie to opinia o Bc jest super i są wyniki. Nic nie piszę ,że Bc szanuje tych ludzi bo niestety ich nie szanuje .Ale to wina zarządzających.Pozdrawiam Ps.w Bc obecnie jest cały czas brak kultury odnośnie pracowników ale jak słoma z butów wychodzi to trudno
    Lek

23.12.2014 13:43

Do której części polski najlepiej trafić lub nie ,o której piszesz? Słoma z butów ?
    Gus

22.12.2014 17:38

A w jakiej części polski są dobre opinie wśród lekarzy na temat tej firmy? Dajcie znać.
    dml

22.12.2014 09:06

Tez się staram dostać do BC, pytałem kilku lekarzy co sądzą o tej firmie i opinie są super. Nie wiem co za głupoty tu ludzie wypisuja, pewnie tak jak pisze wyżej kolega- same cwaniak i, którzy zostali zwolnieni za lenistwo..
    jak

21.12.2014 17:27

Witaj.Adam. Bc to jest zła firma.Najlepiej jak porozmawiasz z lekarzem -nawet swoim rodzinnym jaką firmę docenia i co sądzi o poziomie ludzi którzy do niego z tej firmy przychodzą i już będziesz wszystko wiedział. Idz tą drogą i bądz czujny.Info od Pop to info od kogoś z biura ,kto bierze kasę za zarządzane tym cyrkiem.
    Pop

21.12.2014 14:39

Adam, większość osób co pisze na tym forum, to przegrani ludzie którzy już dawno zostali zwolnieni z firmy badz kombinują jak NIE robić. W BC pracuję już prawie 3 lata, kasa spoko, zabawki tez super. Firma bardzo dobra dla ludzi z doświadczeniem lub bez, ale trzeba pracować, czasem cieżko, pozdrawiam i powodzenia
    adam

18.12.2014 23:18

Cześć.Szukam Firmy farmaceutycznej do Pracy .Z informacji które uzyskałem od was wynika,że lepiej się nie wchodzić do tej firmy.Proszę Was zatem jako doświadczonych kolegów i koleżanki o info w jakiej firmie farmaceutycznej dzisiaj najlepiej szukać pracy aby nie dać się ....Dzięki
    jag

18.12.2014 16:58

CZeść Zgadzam się z OLO .Szukaj innej firmy my takm pracujemy i szukamy codziennie innej firmy aby przejść ale jest problem z dobrymi ofertami.MAsakra
    0LO

16.12.2014 11:35

A co ci tak zależy na tej firmie to żadne miody-syf kiła i mogiła szukaj innej tak jak ja to robie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    nowy

15.12.2014 22:44

CZeśc. Proszę podeśijcie naprawdę pomocne info co zrobić aby zatrudnić się w tej firmie.Dziękuję
    Ania

14.12.2014 21:02

CZeść/Proszę o info jak się przygotować na spotkanie o pracę w tej Firmie?
    juka

13.12.2014 22:10

Cześc .Proszę o info na jaką Kwotę netto mogę liczyć na początek? Jestem obecnie pracownikiem firmy spożywczej ?
    Mnia

12.12.2014 17:35

Cześć .Wkurza mnie to że człowiek jedzie na spotkania wydaje pieniądze -nie małe,ładnie się uśmiecha .pięknie odpowiada i oczekuję tylko rzetelnej odpowiedzi TAk czy nie : Skoro firma nie potrafi w sposób godny odpowiedzieć to co to za ludzie tam pracują ? JAk można wiązać przyszłość z takimi ludzmi? Szkoda GAdać .Szukam Dalej i Przestrzegam Przed Ludzmi Z tej Fajnej Firmy.
    doswiadczony

14.12.2014 22:19

Mnia, przeczytaj sobie dwa kolejne posty po Twoim i będziesz miała odpowiedź dlaczego nie odpowiadają. Po prostu kolejka chętnych nigdy nie ma końca...
    ;)

11.12.2014 20:19

Daj numer to zadzwonię......hihi
    Mnia

11.12.2014 17:52

Hejka.Nie wierzę ,że to ściema bo mi obiecywali ,że zadzwonią .

Zostaw merytoryczną opinię o Berlin-Chemie/Menarini Polska Sp. z o.o.