Jastim

Warszawa

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 21 ocen.

Opinie o Jastim

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jastim

Patryk

Mam pytanie. Chcielibyśmy przyjść od strony Wrocławia na linie. Czy warto bo wiem że robota nawet nawet spokojna i zarobki w granicach 6ostki

Meeeeeeeeehehe

Ale nadeszły czasy. Na kolanach proszą żeby jeździć. Trzeba damiankowi powiedzieć może sprowadzi. Dziadka albo wujka

Mirus
@Agent J23 02.08.2017 14:44
Kto kogo prosił?? Mnie nikt nie prosi. Jeżdżę już ponad dwa lata, od około roku częściej mam 7 z przodu, nie mam problemu z dog...

Tesz bym chciał nowa naczepe. A osle zapach kokosowy dostałeś czy zabrakło na zapach. 7 z przodu i w miesiącu dwa dni w domu.

Na wacku siedzi mu.. A

Cielak

WALO

KOMAR TY CIULU.Po co komentujesz jak nie pracujesz już w tej firmie.

Piko
@WALO 07.07.2017 19:20
KOMAR TY CIULU.Po co komentujesz jak nie pracujesz już w tej firmie.

Robić nurki. Płacz nie wskazany. Szacunek na prezesa

Jaa
@Piko 12.07.2017 12:32
Robić nurki. Płacz nie wskazany. Szacunek na prezesa

Na szacunek trzeba sobie zasłużyć

Jaaa

Prezes postanowił dac podwyżkę Dopiero jak się grunt pod nogami zaczął palić, bo bał sie, że nie będzie miał kto zarabiać na jego mercedesa.

Rit
@Jaaa 07.07.2017 13:03
Prezes postanowił dac podwyżkę Dopiero jak się grunt pod nogami zaczął palić, bo bał sie, że nie będzie miał kto zarabiać na je...

Za robotę się weźcie.

Misio

I co niby wykonczyliscie konkurencje. Dalej źle. Ile wy chcecie zarabiać za nic nie robienie. Kilometrów trzeba robić. Wtedy będzie wypłata. Każdy z was na parkingu jest mądry. Ale kredyt sam się nie splaci.

Lika
@Misio 07.07.2017 02:40
I co niby wykonczyliscie konkurencje. Dalej źle. Ile wy chcecie zarabiać za nic nie robienie. Kilometrów trzeba robić. Wtedy bę...

Jedno mnie zastanawia. Jest i było parę osób które zawsze na zebraniu zawsze miało odwagę rozmawiac otwarcie z szefem i to oni zawsze mieli najlepszą robotę. Czy tu coś nie jest granie za kotara. Daniel. Marek i jeszcze jedna osoba. Powiedzcie coś. Liski cwane

@@@@

Panie Chmielewski a może tak sam pójdziesz i powiesz na zebraniu szefowi o podwyżce a nie dopiero jak szef pojedzie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na parkingu na szefa i Tomka albo tu jesteś mocny napisać swoje wypociny w opiniach a jest tu parę twoich prawda...

Rita
@@@@@ 05.07.2017 23:28
Panie Chmielewski a może tak sam pójdziesz i powiesz na zebraniu szefowi o podwyżce a nie dopiero jak szef pojedzie to [usunięt...

Panowie wasz płacz już nie zna granic. Oczernianie kogoś to jest płacz nieudaczników. Jakbyście chcieli zarabiać pieniądze to by się dało. Ale ładując proinvala całość. Nie chcę się odwiesc. Bo lepiej iść na mieszkanie i się napic to do kogo macie żal. Wyrowac w kolejce we Wrocławiu. Prezes po co to mieszkanie we Wrocławiu. Przecież tam nikt nie chodzi. W Poznaniu nie ma. Zamiast tego można dołożyć do wyplaty

WALO

Cześć Bazyl,a raczej Artur jak tam po urlopie.Wypoczołeś i masz wene do pisania kolejnych opinii i podśmiewania się z kogoś.

Bazyl

Panowie co tam na zebraniu Tuzy firmy pewnie walczyły Lehehe Dobrze ze nie miałem możliwości uczestniczyć Szef Sie nie podzieli a o urlopach zapomnijcie

Lijalija

Tomek weź się za robotę. Ciepło się robi. Znowu będzie paszka

przeciez wiesz kto

kolejny poszedl z ch.j przynajmniej mniej do rampy, wiecej sie zarobi bardzo sie cieszymy, dwoch cwaniakow udalo sie wykonczyc

Miło mi
@przeciez wiesz kto 12.03.2017 10:42
kolejny poszedl z ch.j przynajmniej mniej do rampy, wiecej sie zarobi bardzo sie cieszymy, dwoch cwaniakow udalo sie wykonczy...

To borciuch z Ukrycia Jak ja was ku. Wy nie nawidze Jak ja wami k. Rwy gardze

aleks

wszyscy wiedza kto to pisze a kazdy glupiego udaje. lepszy taki kierownik co ma w ch.ju wszystko jak ambitny co bedzie wnikal.

bonifacy

bardzo cenie prezesa, osoba z bardzo wysoka kultura osobista, (mowa i wyglad) przez bardzo długi okres jak pracuje nie uslyszalem slowa przeklenstwa. ogolnie firma w porzadku , wiadome kazdy liczy pieniadze i iszef i kierowca co do czlowieka wyzej wymienianego (przeciwienstwo prezesa) ale wszyscy kierowcy juz sie przyzwyczaili do niego nie ma co na pajaca zwracac uwagi. tutaj jedzie na starego ze az uszy wiedną, a za 10 minut lata co chwile na brame zeby wprowadzic prezesa ale tacy sa ludzie. tomus zmien sie bo źle wygladasz w oczach kierowców a co dopiero kobiet :)

fistaszek

niech nam w zdrowi wzrasta tomus stary

mis uszatek

dobry jest, dobry bedziem działał :) buhaha bo najpierw musze ogarnac swoje volva

kolegen

Techniczny wez sie za robote bo to ty chodzisz i smierdzisz kiedys prezes przej4zy na oczy i zobaczy ze placi ci za dobre wrazenie czemu sie tak boisz jak kuba przyjezdza bo moze zobaczyc ze nic nke robisz

irek

bardzo fajna firma kierowca pracuje w systemie 3 (tygodnie) na 2 (dni) zarobki miedzy 5000 a 5500

islamabad

Ale fajnie byloby dostac jakis bonus na swieta za ciezka prace moze w koncu sie ktos przelamie

wicia

szukaja na linie warszawa wrocław dzwonic pytac

Czesław

Nigdy nie widzialem obiecanej ilosci pieniedzy na koncie. Zawsze znajdzie sie jakies wytlumaczenie. Brak komunikacji w firmie. Pan Damian lubi miec dobry kontakt z kierowcami po czym na drugi dzien szef wie o wszystkim. Jesli wiesz ze zarabiasz malo to juz tu nie pracujesz. Pan Marcin kierowca po mefedronie opowiada duzo bajek szefowi i za to jest wzorowym kierowca. Kierowcy robia kolka glownie Francja Niemcy. W domu co 2 tyg srednio. Placone procent od frachtu. Czyli nigdy nie wiesz ile zarobisz. Serwis leży i kwiczy. Jesli zglaszasz usterke to slyszysz ze trzeba naprawic. I dalej jestes w kropce. Tabor nowy glownie Man i Volvo. Placone na czas. Nie polecam.

Mały

Macie racje ,Szef płaci za prace .żeby zarobić trzeba jezdzić ,zeby jezdzić trzeba mieć dobre układy z panem J.

rajek

Moje zdanie jest takie prezes placi za prace nie za lezenie praca ulozona kasa na czas wozy dobre kierownictwo ci nie pomoze bo nie maja czasu ogolnie polecam, kierowcy jeden drugiego by w lyzce wody utopil ale jestem zadowolony

zawiedziony

Potwierdzam to co ktoś napisał wyrzej jeździ się 3 tygodnie czasem 4 i w domu 2 dni wolne i z powrotem w trasę , do tego powroty z okolic poznania lub okolic ostrowa wielkopolskiego zawsze pociągiem , jeśli chodzi o kasę zawsze na czas , około 4700 zl

wdzieczny

Niech tych paru oslow jeździ na tym wrocławiu Niech się wykazują Zobaczymy ich miny 10 znowu będzie kwas

bonifacy

Panowie kierowcy pamiętajcie że szef zawsze ma racje.W tej firmie wcześniej było dużo lepiej,ale niestety. czasy są jakie są i firmie z zarobkami jest jak w innych firmach.Ja tu się jeszcze pobujam,a jak wygram w totka to kupie klatkę wódki balujemy się i spadam stąd poleżeć przed tv.

bobik

a ja jezdze na kraju, mysle ze sytuacja robi sie powoli do d.... i trzeba zaczac szukac pracy, techniczny ma wszystko gdzies z prezesem nie ma kontaktu pieniadze sa urywane cały czas, ale wyjscie jest zawsze jakies. na ta chwile na dzialalnosci nie wyciagniesz 3500, czyli kasa dobra! a jezdzic jak co nie którzy i spac po 4 godziny zeby zarobic 500 zł wiecej to nie tendy droga. Czekamy na jakies zebranie Panie Prezesie, bo do nie których nie dociera ze jest kiepsko.pozdrawiam

momo

Jeden z kierowców postawił sobie cel, oddam stolec w scani na środku na tunelu Nie udało się zbyt mało miejsca Dostał teraz mana bedzie miał więcej miejsca

adam

pracuje bardzo krótko w tej firmie chciałbym żeby jakiś kierowca napisał coś o tej firmie czy robi jakieś przekręty z kierowcami i na co mam uważać czy warto pracować dalej czy nie oskarży mnie o coś o co nie powinna i obciąży kosztami

dobry człowiek

A i jeszcze mi się coś przypomniało.Pan Wójcik tak dbał o firme że potrafił na stacji paliw szczotką do mycia szyb,umyć kabine ciężarówki,zamiast jechać na myjnie.Świadczy to że był łąkę do potęgi.I ciągle tylko SEFIE MAŁO ZARABIAM

dobry człowiek

O proszę jakie fajne wpisy się pojawiły,podejrzewam że należą do pana Wójcika.Pokazał jakim był wspaniałym kierowcą,wystarczy zobaczyć jak dbał o sprzęt.

byk

jak bedziesz donosic to da sie nawet wybudowac

twinki

Panie szefie, daj odejść tej mendzie z tej firmy Może zabrać nawet kolegę , przynajmniej spokój będzie Jest jeszcze paru nie udacznikow, ale to wyjdzie w praniu

szybki

Mejn pytanie kto w firmie zarabia 5000-na pewno nie kierowca.

ozgrozo

ludzie 4tyś do 4,5tyś za trzy tygodnie i 45h w domu i wy piszecie że to konkretna kasa??? to w Wa-wie tak się zarabia??? Szok!!! Ja bym nie chciał być nawet sprzątaczką w tej firmie.

Bobek
@LASKABACKI 31.01.2017 14:32
Kolego czytaj między wierszami,jeden tyrał za 1500 i teraz szef pozwolił za kółko usiąść to bez wazeliny teraz mu wejdzie,a 450...

Na krajowce nie jest lepiej. Szczególnie na Wrocławiu. Praca 15 godzin dziennie. Sam rozładuj sam załaduj.do tego działalność która zaczyna się robić bardzo nie ciekawa z racji naszego rządu. Ale chłopaki jeżdżą. Bo jest paru nie udacznikow że do emerytury będą siedzieć i szefowi się klaniac jak tylko wjedzie na parking.

bonifacy
@Bobek 03.02.2017 10:27
Na krajowce nie jest lepiej. Szczególnie na Wrocławiu. Praca 15 godzin dziennie. Sam rozładuj sam załaduj.do tego działalność k...

zwolnij sie, przeciez na zachodnim tysiac podan leży, chyba ze ci co czekali az sie dostana do tej firmy juz sie zachlali, buhaha tom.s i h2o

twinki

Szukają na zachód kierowców Każdy weekend we francji przerzuty 3 tygodnie 45 godzin w domu I dalej zachód, pensja dobra od 4000 do 4500 Ją ogólnie polecam wcześniej pracowałem za 1500 na magazynie Szef mi dał szansę i za to mu dziękuj

UJr

Tak, a to z jakiego powodu warte uwagi? Do tej pory średnio chyba było ze skargami na firmę a tu nagle taka heca.

malpa

Za grudzień napewno też coś sobie szef skubnie z wypłaty Bo jest nowy wóz to kierowcy go teraz spłaca Szefie pokaż obroty naszych aut, przecież od tego mamy procent,

zorientowany

Coraz lepiej dzieje się w tej naszej firmie. Wydarzenia z ubiegłego tygodnia można skomentować jednym powiedzonkiem: Przypomniał sobie wół jak cielęciem był. Ale skoro doprowadza się do stanu że kierowcy odchodzą to samemu trzeba siadać za fajerę. Pełen szacun.

anonim

Część Jak tam panowie można już chodzic na urlopy Czy prezes zabronił bo nikt nie chce przyjść do pracy Trzeba mu zaproponować żeby [usuniete przez moderatora] wsiadł za stery razem z nim byłaby podwójną obsada

przesmiewca

międzynarodowy - 2013-08-30 22:09:57 Potwierdzam. Jezdze od wielu lat w grupie międzynarodowej i nie zamierzam zmieniać... Kasa jak zwykle... mogłaby byc lepsza, ale jak przychodzi bieda zawsze można liczyć na Prezesa. Sam skorzystałem. Wiem o przypadkach kiedy chłopcy popadli w klopoty ze zdrowiem na zachodzie, szpital, leczenie, kolosalne koszty. Firma wszystko załatwiła, a czego nie pokrył nfz dopłacili i nie ciągali chłopaków o jakies zwroty... Generalnie jest normalnie< ale jak widac nie dla wszystkichWitam. Jedno mnie zastanawia, skoro tak dobrze sie zarabia to czemu prezes musi Ci pomagac? Po drugie, z tymi wypadkami to pamietam taki przypadek kiedy to chlopak po zabiegu hirurgicznym, nieszczesliwie sie to zdarzylo w Metzu, wracal na wlasna reke bo firma jak powiedziano '' nie ma obowiazku zapewniac transportu''. dostajesz karte europejska NFZ inic wiecej, ale czy to az taki przywilej? Ludzie po malu sie wykruszaja bo sa firmy, ktore pozwalaja zarobic wiecej. Dzis juz wiekszosc firm placi na czas, wiec to zadny atrybut, raczej fakt, ktory staje sie normalnoscia. Premie paliwowe owszem sa, ale kazdy kierowca wie , ze spalanie zalezy w duzej mierze od ciezaru przewozonego ladunku, wiec czy premia jest czy nie bardziej zalezy od szczescia zeby trafic lekkie ladunki.Dzis placi najnizsza krajowa, reszta od przerobu, ale i odpowiedzialnosc za uszkodzenia jest nie mala.

analna jola

Tak i to on najwięcej zrobił szumu że kierowcy kradną A sam wali w rogi prezesa aż miło Jeszcze młody szef się garnie do przejęcia firmy On byłby dobry

Roki

Panowie , będzie lepiej ..... Już niedługo [usuniete przez moderatora] przejmie Jastim . Poczekajcie a u niego zarobicie ....

abdul

Nie którzy nie muszą siedzieć u szefa Od pożyczenie są banki chyba że robisz za najniższą krajowa to masz problem, teraż musisz się wykazywać i tyrac za czapkę drobnych

ula la

ktoś sie chyba z ortografia nie lubi :P firma ogólnie dobra, mała rotacja ludzi, jezeli sie komus chce pracowac bez problemu zarobi natomiast nie ktorzy maja wage w nodze i jak paleta sie nie ruszy to jej nie bierze i ci najwiecej placzą

międzynarodowy

Potwierdzam. Jezdze od wielu lat w grupie międzynarodowej i nie zamierzam zmieniać... Kasa jak zwykle... mogłaby byc lepsza, ale jak przychodzi bieda zawsze można liczyć na Prezesa. Sam skorzystałem. Wiem o przypadkach kiedy chłopcy popadli w klopoty ze zdrowiem na zachodzie, szpital, leczenie, kolosalne koszty. Firma wszystko załatwiła, a czego nie pokrył nfz dopłacili i nie ciągali chłopaków o jakies zwroty... Generalnie jest normalnie< ale jak widac nie dla wszystkich

ziom

Co ty napisałeś bo nie bardzo rozumiem Ale jak macie płacone od procenta to chyba każdy tak laduje Chyba że faktycznie lepiej mniej ladowac Nie bardzo wiem o co w tym wszystkim chodzi

abdul

To wiemy wszyscy Ale w czasie pracy kierowca nie ma obowiązku podkladac magnes Wyrzucać tarcz za okno Zapraszamy do współpracy, od strony warszawy szukają dawać Na wrocław na wstępie dostaniecie zmiennika który tak laduje że się stoi przy rozladunku 3 godziny Bo nie wie że na naczepy nie można lądować maks 24 tony i dzienny33 palety Ale dasz radę, komar ci powie na wymianie naczepy

zadowolony

Potwierdzam. Normalna robota za normalne pieniądze dla normalnych ludzi. Cwaniaczki wykruszą się sami, bo paliwko się skończyło... A na pewno się skończy po wymianie wózków.... Mi i nie tylko mi pasuje. Wreszcie płaca za pracę, a nie za cwaniakowanie

OBIEKTYWNY

ZUS i podatek płacisz sam, ale jest podstawa niezależnie ile pracowałeś w m-cu.Masz to zapisane w umowie. To samo z urlopem i wolnym. Jeżdze dla Jastimu od początku i nigdy nie było opóźnienia z kasą, ani problemu z wolnym. Ostatnio mała wojna o paliwo, bo Stary wymienia tabor na nowe Volva, a chłopcy nadal chcieliby normę 32... Tak więc na obrywki nie Masz już co liczyć, ale za to ruszyły premie za oszczędność. W miesiącu może dolecieć nawet 6 stówek.... Ogólnie: POLECAM

klep

Jest dobrze możesz przyjść Ją nie narzekam Narzekają tylko ci którym się robić nie chce I twierdzą że się obrotu nie da zrobić

kier

czy ktoś może napisać o firmie jastim jaki jest real czarne to czarne a białe ta białe a nie pierdoły i banialuki

Zostaw opinię o Jastim - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jastim