pracuje ktoś aktualnie jako konsultant handlowy i ma jakieś zdanie na temat pracy? Szukają na stronie obecnie na dwa regiony i po prostu wstępnie się zastanawiam. jak średnio wychodzicie na tym i czy praca adekwatna do zarobków?
Byłam na rozmowie - rozmowa jak dla mnie średnia. Kierownik regionalny jak dla mnie mało konkretny - brak konkretnych informacji. Rozmowa przeprowadzona w hotelu obok recepcji. Raczej nie jest to praca dla osób szukających wyższych wynagrodzeń.
Rozmowa telefoniczna gdzie wyłącznie po formowali o spotkaniu rekrutacyjnym. Myślę, że też warto kierować się poniższymi komentarzami na temat formy.
Dlaczego są kasowane komentarze ? O rekrutacji na stanowisko- osoby które idą na rozmowę do tej firmy powinny być świadome jak wygląda rekrutacja.
Poda ktoś widełki zarobków jakie oferuje firma jako serwisant sprzętu?
Porządna firma , Atmosfera bardzo fajna, kierownicy ok. Oby tak dalej.
Jakie są aktualnie warunki płacowe?
Bardzo fajna firma i fajni ludzie. Rzadkość na rynku pracy.
Fajna firma i tyle.
Czy można mieć widoczną próchnicę?
Marrodent to ugruntowana firma, pracuje sie ciężko tak jak wszędzie, wysokie plany, rynek bardzo ciasny. Firma daje dużo czasu na wypracowanie sobie rynku. To jest duży plus bo jest na prawdę nie łatwo .Jednak jaki ostatni miesiąc taki dobry jesteś. Pracują tam fantastyczni ludzie!!! Ekipa super. Kasa ....ile pracujesz tyle zarabiasz.....proste... Właściciele wysoka klasa, kultura i pełen profesjonalizm.. Polecam jako jedną z firm handlowych , która człowieka traktuje w miarę przyzwoicie.
no tam mimo wszystko chyba bym wolal sie do nich załapac jako przedstawiecil handlowy wiaodmo ze tutaj na takim stanowisku to glownie przyciagaja calkiem wysokie zarobki ktore jednak w duzej mierze zalezne sa od ciebie samego i ze co miesac sa inne..
Właśnie kończę swoją współpracę z Marrodentem po niespełna roku czasu (dostałam wymarzoną pracę w swoim zawodzie). Uważam, że jest to stabilna firma, z bardzo miłą atmosferą, dająca możliwość zarobienia sensownych pieniędzy (podstawa jest słaba, ale bardzo uczciwie skonstruowany system prowizyjny). GPS jest, ale mi to nie przeszkadzało, samochód na początek to Skoda Fabia, po jakimś czasie (czasem niestety dość długim) Skoda Octawia. Marrodent oferuje duży wachlarz produktów, w tym też produkty najwyższej jakości, dlatego dość łatwo i z czystym sumieniem się je sprzedaje. Nie ma możliwości stracić pracę, jak ktoś sumiennie ją wykonuje. Marrodent to takie micro korpo, ale z miłą atmosferą i bez zbędnych niedorzecznych zasad, które występują w korporacjach. Myślę, że dlatego firma jest tak przyjazna, ponieważ ma bardzo fajnych, normalnych i ludzkich właścicieli, którzy zatrudniają na swoje podobieństwo managerów. W końcu: Jaki Pan Taki Kran ;) Oczywiście, nic nie jest doskonałe i tu też można się przyczepić do paru szczegółów, ale uważam, że w Marrodencie jest ich bardzo niewiele. Dla chcących pracować i zarabiać sensowne pieniądze, ZDECYDOWANIE POLECAM! Powodzenia!
pracuje w Marrodent pracodawcy bardzo mili i przyjaźni dla pracownika Sama praca bardzo cięzka, nowa osoba na nowym terenie praktycznie bez szans. teren już dawno podzielony
no właśnie ... obsmarować pracodawcę to nie ma problemu, ale co zrobić ...dla kogoś dosłownie wpis 1min. a dla mnie maga pomoc ----niestety
Bo Ci ktoś powie :P
jaka kasa , umowa, auto , gps ? itd dzięki !!!
Nie wiem skad oni biora ludzi z dzialu technicznego, chyba z lapanki, nie maja pojecia co robia... dawno nie spotkalem sie z takim brakiem profesjonalizmu. Jezeli zalezy komus na kompleksowej obsludze zdecydownie nie polecam!!!
@brezyl, hej możesz jeszcze dopisać na jakim dokładnie stanowisku pracujesz w marrodent? Czy pracujesz może jako przedstawiciel handlowy? Czy polecasz firmę tylko za sprawa dobrej atmosfery, czy jednak widzisz inne powody aby dla nich pracować? Czy kwestie finansowe tez sa w porządku, bo nie samą atmosfera człowiek żyje.
Pracuje ktoś w Marro na południu? Czy RKS jest ok, jak zarobki, autko, plany etc.
czy ktoś się orientuje jaka forma umowy jest zawierana czy to jest umowa o prace? czy to stabilna firma?
ok fajna robota z doktorkami:)
zarabiam powyżej sred. krajowej stać mnie kredyt atmosfera ok maruderzy za burtą!!!

Jak się pracuje w Marrodent Sp. z o.o.?
+Zobacz opinie na temat firmy Marrodent Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Marrodent Sp. z o.o.?
+Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 2 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!