MEDISEPT

4.1/5

• Nasza misja, wizja i wartości
  • Profesjonalne
  • Konsumenckie

Nasza misja, wizja i wartości

Profesjonalne

• Długie
  • Abramowice Prywatne
  • Szerokie

3. Opinie o pracodawcach Lublin
  5. Opinie o MEDISEPT Sp. z o.o.

Opinie o MEDISEPT Lublin

Nie przegap nowości o MEDISEPT Sp. z o.o.!

włodek

24.02.2016 09:06

W Medisept handlowcy są na własnej działalności. Atmosfera w firmie fatalna, rotacja ogromna wśród handlowców.Oczywiście na początek wszyscy dobrze udają jak to niby u nich jest fajnie.
    gero

19.02.2016 00:42

Napiszę krótko, wujek Piotrek powinien w końcu zrozumieć, że całe piękno pracy, w szczególności pracy handlowca polega na tym, aby dobrze było tam gdzie jesteśmy, tam gdzie pracujemy, gdzie pozostawiamy swoje serce, czas, nadzieję i dobre imię, amen.

09.02.2016 21:31

11.02.2016 22:05

Branża medyczna i farmacja 11 lat, jako Rks 3 lata.
    Jp

07.02.2016 22:55

Ìle można zarobić jako RKS?

21.01.2016 19:07

niki

24.01.2016 22:19

Będą szukać Kierownika na Wielkopolskę bo obecny się zwalnia od lutego.Chyba ma dosyć.
    alvin

21.01.2016 18:55

święta prawda
    superpolar

21.01.2016 18:53

Jak czytam te wszystkie opinie, to sam nie wiem czy śmiać się czy płakać. zalatuje tu mentalną i intelektualną tandetą. Połowa psioczy na firmę, bo pewnie im się nie udało. Niestety praca PH nie jest dla każdego. To jak strażak, trzeba mieć powołanie. Dobry handlowiec jest MANAGEREM swojego klienta. GPS? to chyba normalne w dużych i rozsądnych firmach. Ci co płaczą, że GPS w aucie mają, to znaczy ze lubią przesiadywac w MC Donald albo KFC ( taka prawda ) Jeśli ktoś wykonuje swoja pracę profesionalnie, to nie interesuje go GPS. kilometry prywatne? no cóż, kwestia indywidualna pracodawcy. Ale skoro tu jest działalność to raczej normalne. aktualnie pracuje w firmie gdzie musze płacic z góry za miesiąc deklarowaną ilosc km prywatnych i jest to 35 zł za 100 km. czyli drozej. bo jak zrobie 102 km to policzą mi juz 75 zl. NIESTETY. Czyli tu jest lepiej:) Zresztą na działalności o wiele więcej się zarabia. aha 0,30 groszy za 1 km? czyli 30 zł za 100 km. reasumując za 500 km pryw. 150 zł. czy to dużo? i czy 500 km prywatnie zrobicie kazdego miesiąca??? wątpie. No dobra nawet jesli, to są to zasady Pracodawcy, o których informowani jestescie przy podpisaniu umowy. Wiec nie kumam ludzi, ktorzy pewnie zostali wywaleni i narzekaja teraz na cos na co sie zgodzili:-) i jeszcze jedno , NAJWAZNIEJSZE!!!!!!! dobra rada dla początkujących PH od wujka Piotrka z 11 letnim stażem Przedstawiciela WSZĘDZIE PIĘKNIE GDZIE NAS NIE MA

06.02.2016 11:56

11 letni staż wyzysku. powodzenia wujku Piotrku :)
    Karol

30.11.2016 20:24

ale nie w MS chyba że wstydzisz się swojego prawdziwego imienia
    olo

05.01.2016 14:35

zamawiałem u nich produkty i nie jestem zadowolony. niejaka pani ania t. - faktycznie miła nawet, nie powiem - pomyliła produkty. zamiast szybciej dostawy było odsyłanie tego, co do mnie przyszło. więcej u nich nie kupowałem
    LB

27.12.2015 00:10

A ja tam nie pracuję ale czasami wpadam do Konopnicy jako podwykonawca na pewne roboty i widzę, że atmosfera bardzo fajna, może nawet za fajna bo jestem facetem a jak słucham tego co te dziewczyny wygadują to bym nerwowo nie wytrzymał. Pamiętacie Camera Cafe? Coś w tym stylu. Za to szef zawsze zagadnie i pożartuje. W mojej pracy mimo normalnego szefa taki klimat nie panuje.
    były

01.12.2016 13:45

o co chodzi z tym hotelem bo ciekaw jestem? Za moich czasów był gościnny i ten drugi przy kraśnickich.
    były

01.12.2016 20:02

tak pamiętam tą historię, ale to o inna osobę chodzi. jedyny plus tych sabatów to fajny szkoleniowiec, reszta to męczenie ludzi. po powrocie do domu wielu nic nie robi przez kilka dni tylko odpoczywają - psychicznie. musimy się kiedyś byli gdzieś skrzyknąć, przynajmniej w necie bo w realu to trzeba by wynająć stadion.
    niedoszła

30.11.2015 14:17

Rekrutacja...co najmniej dziwna. Zadzwoniła pani i poinformowała mnie że praca jest na działalności i czy mnie to interesuje, bo jeśli nie to nie ma sensu się spotykać. Mimo to pojechałam. Firma reklamująca się jako Medi Sept z Konopnicy reklamująca się jako producent na stronie ponoś wcale nim nie jest. Taka informacje otrzymałam od osoby która rekrutowała i mówiła o sobie że jest szefem. Rozmowa trwała z 1,5 godz, a panie przepytywały na zmianę. Pytania w miarę normalne oprócz tego że rozmowa niezwykle szczegółowa jak na tego typu asortyment. Pytaja o techniki sprzedażowe, które to też trzeba pokazać w praktyce- scenka. Zaproszono mnie na 2 etap. Co może być na 2 etapie skoro 1 trwał ponad 1,5 godziny? Nie odpowiadał mi termin i gdy się zapytałem czy jest możliwość innego dnia pani odpowiedziała tylko że nie i zakończyła rozmowę. Nawet w dużych korporacjach rozmowy nie są często tak rozbudowane. Teraz widzę że szukają ponownie. Chyba ten kogo przyjeli wytrzymał miesiąc. Firmy nie oceniam bo w niej nie pracowałam, ale rozmowa słabo.

23.11.2015 17:19

PrZecież tel i auto to standard w każdej firmie. Nie w każdej jednak tak skrupulatnie liczy sie km z GPS.Nawet za 1 km poza godzinami pracy. Pakiet socjalny dla przedstawicieli ? To chyba jakiś żart. Handlowcy są na działalności . nie dostają nic w ramach szerokorozumianego pakietu socjalnego. Pozdrawiam
    xzy

13.11.2015 09:52

ta firma nic ciekawego nie oferuje
    ixi

08.11.2015 17:20

a jak wygląda praca w biurze firmy?
    adaś

08.11.2015 16:28

Zdecydowanie odradzam firmę; no chyba że że Twoj dzień pracy ma 24h i zwiera soboty i niedziele. i lepiej żebyś używając samocodu wybierał najkrótsze trasy i po 17 obchodził go szerokim łukiem; o weekendach zapomnij. i za to wszsytko plus tel z gps dotaniesz fakture
    już były

29.10.2015 12:02

Adam jeśli chodzi o doradców handlowych to popatrz na pracuj.pl jest ogłoszenie na bodajże 6 lokalizacji z tego co wiem to z Wrocławia ostatnio ktoś się zwolnił, z tego co mi wiadomo rotacja w firmie jest powód chyba wymagają zbyt dużych cudów jeśli chodzi o sprzedaż ten rynek też jest ograniczony i specyficzny, a jak ktoś wcześniej pisał cudów nie ma nawet za niewielkie podjazdy samochodem prywatnie np. po mieście trzeba płacić słabo jak na firmę która chce być postrzegana za taką pro pracowniczą wiem że w innych firmach z tej branży choć takie bonusy są w postaci możliwości korzystania z samochodu sł.nieodpłatnie benefity w postaci dopłat do kart multisport czy dodatkowo opieka medyczna
    Taki

23.10.2015 19:41

Specjalista ds. jakości co robi w Waszej firmie?jakie jest wynagrodzenie takiej osoby, może ktoś jakieś widełki zarobkowe podać?
    ktoś

04.03.2015 09:05

Witam!, kolego Łukaszu, zgadzam sie z Twoją opinią; jednak prawda leży w tej drugiej kwestii. ludzie nawet po odejściu boją się wyrażić prawdziwej opinii o tejże firmie
    Łukasz

22.02.2015 12:57

Skoro ludzie anonimowo wypowiadają się na temat firmy niegatywnie, może to znaczyć dwie rzeczy: albo frustraci albo praktyki w firmie powodują, że ludzie nawet po zakończeniu pracy boją mówić się personalnie o złych doświadczeniach z firmą. Moim zdaniem jedno i drugie..
    kolo

17.02.2015 15:26

nie rozumiem
    kolo

16.02.2015 20:33

Mam pytanie w tej strefie ekonomicznej fabryka już działa?wie ktoś?
    abc

17.02.2015 00:17

taaak działa Chinach bystrzaku

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MEDISEPT?

Kontakt - MEDISEPT Sp. z o.o.

159 C 21-030 Lublin

KRS:0000020407

Branża główna: Przemysł chemiczny i surowce

adam

27.12.2014 02:42

Hej, mnie równiez interesowałby ten program. Nie posiadam doświadczenia, a w lutym kończe studia, czeka mnie jedynie obrona. Jak to dokładnie wyglada, czy z poczatku sa to jakies praktyczne szkolenia, czy cos w tym rodzaju? Ogółem medi sept stawia na młode talenty i pozwala im się rozwijać? umowy lojalnościowe sa w związku z tym?

27.11.2014 18:30

lekko stronniczy

28.12.2014 19:54

Edku do jakich innych firm porównujesz Medi-Sept, pisząc ''bo to duża jest firma w sumie w porówaniu do innych tego typu.'' znam tą firmę tyle o ile - rozwój kadr bardzo dobra inicjatywa, sam sposób pozyskania rynku - duży nakład finansowy wsparcie dla handlowców w materiały marketingowe faktyczne widoczne. Jest również pewnie haczyk - '' najwiekszy minus to kadra managerska niskiego szczebla, zenujacy poziom, chlopaki siedza calymi dniami i analizuja gpsy. w niczym pomoc zwyczajnie nie potrafia''- - przy niskich cenach produktów praktycznie najniższe na rynku targety będą rosły napinka na sprzedaż będzie coraz większa i większa. Czy to co zostało osiągnięte przy tak dużym nakładzie finansowym zadowala p. prezesa nie sądzę.
    jano

20.11.2014 00:56

spoko da się zarobić
    ph

12.11.2014 15:25

Nano mozesz napisac co rozumiesz przez stwierdzenie przyzwoicie zarobic? ilośc wizyt? jak jest postrzegana firma na rynku? mam u Was rekrutację chciałbym dowiedzieć się jak najwięcej
    nano

05.11.2014 20:55

produkt pzyzwoity, przy zaangazowaniu i "żyłce" handlowej spokojnie można sobie poradzic z planem i przyzwoicie zarobic. samochód skoda octawia z gps, limit na kilometry, prywatnie jezdzimy za zgoda i placimy 0,30 za kazdy kilometr. wlasna dzialalnosc. najwiekszy minus to kadra managerska niskiego szczebla, zenujacy poziom, chlopaki siedza calymi dniami i analizuja gpsy. w niczym pomoc zwyczajnie nie potrafia. ale ogolna ocena dobra
    gość

27.05.2014 23:08

Słyszałam że na Felinie ma być medi-sept czy ktoś coś wie na ten temat?
    aistin

20.05.2014 15:44

mam szkołe średnią celujący szukam pracy
    kandy

12.05.2014 16:59

A jakie są zarobki w biurze i jak tam się można dostać?

25.04.2014 18:52

Najwidoczniej. Albo w firmie pracuje się tak wspaniale, że pracownicy nie mogą się powstrzymać przed dodaniem kolejnej oceny albo to należy do zakresu ich obowiązków...
    Do dziwne

24.04.2014 20:29

załamałem się. Twój tok rozumowania jest jednak poza zasięgiem mojego IQ...
    Do dziwne

23.04.2014 18:50

No bardzo dziwne. Wystarczy ze każdy z pracownikow odda jeden głos na tydzień i juz masz po 3 m-cach 600 głosów.

23.04.2014 19:03

Dokładnie tak. Czyli ocena jest sztuczna...

22.04.2014 10:13

ta ocena powinna dać jednak do myślenia. Bo jak to możliwe, że firma, która zatrudnia ok 50 pracowników ma prawie 500 ocen? Albo jest taka rotacja, albo sztuczne oceny...
    jerzyk

10.04.2014 19:25

mają w medi-sepcie bardzo dobrze rozwinięty program współpracy z absolwentami wyższych uczelni - za to duży plus
    uciekinierka

11.01.2014 14:11

(usunięte przez administratora) stanowczo,zdecydowanie,kategoryczne ODRADZAM!!!!!!!!!!!!
    bujaka

25.03.2014 18:08

uciekinierko dlaczego odradzasz ?
    Elcia

29.10.2013 09:36

Pojawiły sie ogłoszenia do pracy w tej firmie. Mniej wiecej opisaliście warunki pracy. napiszcie tylko przedział wynagrodzenia na przedstawiciela handlowego. Dzięki
    puc

12.09.2013 22:17

Tutaj wszystko super... Praca super, dyro super, ludzie super, kasa super... Jak u braci Grimm :)
    marek z marek

10.08.2013 21:14

ja tesz szukam pracy chcialem w medi sepcie bo czytalem ze mozna zarobic a mili ludzie i dobre warunki jest w pracy ktos teraz opowie jak jest w medi sepcie
    Roxy

05.08.2013 12:44

Ja też jestem ciekawa, jak wygląda praca w tej firmie i czy szefostwo jest w porządku? Bo już trafiałam na wielu pracodawców, którzy z człowiekiem nie liczyli się kompletnie i co chwilę tylko się słyszało, że na Twoje miejsce jest 50 chętnych... Więc, jeśli kto może pomóc, to będę wdzięczna.

31.07.2013 13:09

a wie ktos w biurze ile w MEDI-SEPT Sp. z o.o. mozna zarobic???czy tez tak duzo jak przy robieniu wizyt?

30.07.2013 14:22

Hejka Chciałem się tu dowiedzieć ile można zarobić w firmie MEDI-SEPT Sp. z o.o. robiąc tych kilka wizyt dziennie???

Zostaw merytoryczną opinię o MEDISEPT Sp. z o.o.