MEDISEPT

4.1/5

• Nasza misja, wizja i wartości
  • Profesjonalne
  • Konsumenckie

Nasza misja, wizja i wartości

Profesjonalne

• Długie
  • Abramowice Prywatne
  • Szerokie

3. Opinie o pracodawcach Lublin
  5. Opinie o MEDISEPT Sp. z o.o.

Opinie o MEDISEPT Lublin

Nie przegap nowości o MEDISEPT Sp. z o.o.!

Ktos

25.05.2026 09:31

Cześć ile zarabia operator maszyn/linii produkcyjnej ? Może być kwota brutto
    #OperatorMaszyn

shrek

24.05.2026 21:11

Brak obiecanej odpowiedzi po rekrutacji. Szkoda, bo firma ma aspiracje, a nie spełnia standardów. Być może to nie zdarza się cyklicznie, ale piszę, aby zasygnalizować, że tylko konsekwencja na 100 % ma szansę powodzenia.

Andrzej

05.03.2026 07:35

Witam wszystkich. Miałem okazję pracować w firmie Medisept zarobki są jak na Lublin bardzo dobre ale presja odpowiedzialność i zakres obowiązków jest ogromny. W 2025 odeszło wielu fajnych pracowników.(usunięte przez administratora) Albo zgadzasz się z polityką firmy i przytakujesz albo twoja kariera szybko się kończy. Warto przeczytać zakres obowiązków przed podpisaniem umowy. (usunięte przez administratora) Na stronie cały czas jest nabór pracowników więc o czymś to świadczy.
    #PracownikProdukcji

25.02.2026 16:54

Chciałbym podzielić się opinią na temat procesu rekrutacyjnego na stanowisko Doradcy Klienta Biznesowego. Zostałem zaproszony do udziału w procesie bezpośrednio przez osobę z działu HR/Employer Brandingu. Mimo mojego sprawnego wypełnienia formularza i obietnicy kontaktu „do jutra” (złożonej pod koniec stycznia), do dziś – po miesiącu – nie otrzymałem żadnej informacji zwrotnej. Uważam za wysoce nieprofesjonalne ignorowanie kandydata, którego samemu wyciąga się z rynku (Direct Search). Jeśli firma tak traktuje potencjalnych pracowników na etapie „zachęcania”, budzi to duże obawy co do kultury komunikacji wewnątrz organizacji. Szkoda czasu.

„Ja ja”

04.03.2026 07:49

To ich stała zagrywka, bo liczą cały czas, że a nóż trafi się lepszy kandydat i przez to trzymają Cię cały czas w rezerwie, aż w końcu finalnie nikogo nie wezmą. Przez to firma jest w miejscu jakim jest. Wiem, bo mam to samo doświadczenie co Ty. Sami nie wiedzą czego chcą. A w mediach, dodają filmiki jacy to nie są nowocześni i jaka to ważna jest komunikacja na co dzień.

14.02.2026 02:22

Po kilkunastu miesiącach od zakończenia współpracy z tą firmą, z zainteresowaniem obserwuję jej komunikację w mediach społecznościowych. Wizerunek organizacji przedstawiany jest jako oparty na trosce o dobrostan pracowników i wysokich standardach wsparcia psychicznego. Z perspektywy osoby, która miała okazję pracować wewnątrz tej struktury, mam jednak odmienne doświadczenia. W trakcie współpracy rzeczywiście istniały możliwości rozwoju – jednak w bardzo ściśle określonym kierunku i według zasad wyznaczonych wyłącznie przez (usunięte przez administratora). Model ten można określić jako zero-jedynkowy: pełna adaptacja do przyjętej wizji albo rozstanie. (usunięte przez administratora) Dla mnie jednak sposób realizacji tej strategii nie był spójny z moim rozumieniem etyki zawodowej, szacunku i partnerskiego traktowania pracowników, dlatego podjęłam decyzję o odejściu. Wynagrodzenie było, jak na warunki lokalne, przyzwoite, jednak nie w pełni rekompensowało obciążenia i koszty (usunięte przez administratora)związane ze stylem zarządzania. Praca w takim modelu organizacyjnym może prowadzić do szybkiego wypalenia zawodowego.

13.01.2026 00:27

Koniec roku 2025 upłynął nam pod znakiem świątecznych aromatów, dobrego klimatu, muzyki i… pierników! ✨

Zamiast klasycznego świątecznego spotkania przy stole, postawiliśmy na wspólne działanie – było zespołowe budowanie domów z piernika, dużo śmiechu, rozmów i zwykłego bycia razem, bez agendy i pośpiechu.

Takie momenty przypominają, że zespół buduje się nie tylko w projektach i na spotkaniach, ale przede wszystkim dzięki relacjom wzmacnianym przez wspólne działania.
    W MEDISEPT dbamy o to, by takie inicjatywy były stałym elementem naszej kultury organizacyjnej. Wierzymy, że silny zespół tworzą ludzie, którzy nie tylko potrafią ze sobą współpracować, ale też dobrze czują się w swoim towarzystwie 🙌

Dziękujemy wszystkim za obecność i świetną atmosferę. Wchodzimy w nowy rok z dużą motywacją i jeszcze większą energią 🚀
    ktkaa

26.09.2025 11:19

Potwierdzam opinie niżej Mimo spełnionych wymagań w ogłoszeniu- zero odzewu
    yyyy

16.05.2025 17:27

Wysyłam cv i zadnego odzewu czy jest prowadzona dalej rekrutacja, czy została zakonczona...chciałabym sie dowiedziec co z moim cv.
    Lee

16.05.2025 16:45

Dlaczego mimo wysłanych dokumentów CV nie ma informacji czy rekrutacja zostala zakonczona, czy cokolwiek ? A dodzwonic sie Państwa graniczy z wielkim cudem jezeli chodzi o dzial kariery
    Czatka

13.01.2025 09:52

Dzień dobry, widziałam ogłoszenie pracownik produkcji- czy to praca również dla kobiet? Na czym polega praca na produkcji?

30.10.2024 16:58

Witajcie, pojawiło się ogłoszenie na stanowisko KAM Hospital Market. Czy ktoś może powiedzieć o warunkach pracy ? Godziny pracy, liczba, wizyt, zarobki, auto. Z góry bardzo dziękuję za prawdziwe imformacje

26.09.2023 10:19

Jakie wartości są cenione w MEDISEPT Sp. z o.o.?

28.09.2023 08:24

W MEDISEPT cenimy przede wszystkim Zaangażowanie, Współpracę, Szczerość, Profesjonalizm, Odpowiedzialność, Konsekwencję i Szacunek i takimi wartościami się kierujemy. Stawiamy na partnerską współpracę opartą na szacunku i wspólnym dążeniu do założonych celów. Dbamy o wysokie standardy dostarczanych przez nas usług oraz konsekwentnie trzymamy się obranego kierunku strategicznego. To wszystko nie byłoby możliwe bez zaangażowania - pasji w działaniu, która każdego dnia popycha nas do przodu :)
    Przyszły niedoszły pracownik

11.05.2023 08:48

Jestem niezadowolona z rekrutacji ponieważ przed majówka otrzymałam telefon w sprawie pracy dla mnie pani bardzo miła zapytała mnie czy wszystkie warunki pracy mi odpowiadają powiedziałam ze oczywiście ze tak PRACE MOGĘ ZACZYNAĆ OD ZARAZ BO NAPRAWDĘ MI ZALEŻY PRACOWAĆ U NICH W FIRMIE W szczególności jeżeli otwierają nowy dział powiedziała ze przekaże mój numer telefonu koleżance i za 2-3 dni będzie się ze mną kontaktować CISZA No wiec zadzwoniłam 3 dnia bo nie mogłam się doczekać Dostałam info ze pracownicy na urlopie ze będą dzwonić po majówce I od tamtej pory cisza Nie wiem czy im nie pasowało to ze chciałam 3500 na rękę ? Po co kogoś nakręcać jaka fajna firma jak i tak nie zatrudniają

11.05.2023 15:10

Dziękujemy za wiadomość. Nie prowadzimy w tej chwili procesu budowy nowego działu, w związku tym ciężko jest nam odnieść się do informacji, które są przez Panią przekazywane. W temacie stawek jesteśmy transparentni i jeśli oczekiwania Kandydata nie spotykają się z dedykowanymi na dane stanowisko, niezwłocznie przekazujemy takie informacje. Przykładamy szczególną uwagę do procesu rekrutacji, dlatego uprzejma prośba o kontakt pod adres [email protected] w celu opisania dokładnych informacji na temat stanowiska, którym była Pani zainteresowana.

25.09.2023 13:06

Dzień dobry, zachęcamy do odwiedzenia naszej strony kariery - https://medisept.kariera.pro/ gdzie znajdzie Pan informacje o wszystkich aktualnych procesach rekrutacyjnych. Jeśli w danej chwili nie znalazł Pan oferty odpowiadającej Pana profilowi zawodowemu - zapraszamy do aplikowania do naszej Sieci Talentów. Skontaktujemy się w przypadku pojawienia się nowych projektów rekrutacyjnych.
    Micek

05.06.2023 16:48

Witam , pojawiały się jakieś ogłoszenia na magazyn wiadomo jakie warunki atmosfera jak ogólnie wygląda praca ?

22.05.2023 14:04

Za nami wizyta Przedsiębiorczej Młodzieży!

W ramach projektu współorganizowanego przez Urząd Miasta Lublin i Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie, odwiedziła nas wspaniała grupa młodych ludzi z Liceum imienia Jana III Sobieskiego w Lublinie.

Spotkanie i przedstawione przez nas informacje na temat firmy i jej działalności stały się okazją do inspirującej wymiany zdań z młodzieżą, na podstawie której zespoły będą przygotowywać kampanie świadomościową w social mediach. Nie mamy wątpliwości –
    przed nami mocna dawka kreatywnych pomysłów!

Wiemy, że nasi goście mają nieszablonowe i bardzo świeże podejście. Wierzymy również, że zdrowa rywalizacja, jaka wytworzyła się wśród poszczególnych grup uczniów, wpłynie tylko pozytywnie na końcowy efekt.

Z całych sił trzymamy kciuki i nie możemy doczekać się finalnych prezentacji poszczególnych zespołów oraz wyboru projektu, który powalczy o nagrodę główną w konkursie.

Realista

16.02.2023 08:54

Każdy może mieć swoją opinię. Fakty są takie: - kasa na czas - zarobki przyzwoite (jak na Lublin powyżej średniej) - komfortowe warunki pracy - nowe biuro - firma się rozwija => dużo się dzieje => więc są wymagania Z doświadczenia, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, a u sąsiada trawa bardziej zielona.
    Realista

02.03.2023 08:59

Prawdą jest, że - wiedzę można zdobyć wszędzie, dlatego czerpię ją nie tylko z Mediseptu - to nie jedyna firma na świecie, dlatego wiem, ze zawsze mogę zmienic pracę (bo nikt mnie tu siłą nie trzyma) - zdrowia mi nikt nie zwróci, dlatego o nie dbam (nie myślę o pracy po godzinach). Jest mi tu dobrze, jak sytuacja sie zmieni (pogorszą sie warunki), to zmienie pracę - proste. Osobom, które tutaj siedzą wieczorami i czekają na takie neutralne wpisy życzę więcej satysfakcji z życia zawodowego i prywatnego, bo ewidentnie Wam tego brakuje! Kolejnych wpisów ode mnie nie będzie, bo zwyczajnie szkoda czasu. Wszystkiego dobrego!
    Ziutek

17.04.2023 12:41

A możesz napisać ile zarabia się w biurze? Specjalista lub starszy specjalista, przetargi, sprzedaż, klienci kluczowi?

07.04.2023 12:13

Za nami spotkanie wielkanocne MEDISEPT!

Zanim wszyscy oddamy się w pełni świątecznym przygotowaniom, oderwaliśmy się na chwilę od swoich codziennych obowiązków po to, aby całym zespołem spędzić czas przy tradycyjnym wielkanocnym poczęstunku.

Wspólne świętowanie jest dla nas dużą wartością, dlatego zarówno małe, jak i większe okazje na stałe goszczą w naszych kalendarzach.
    Takie spotkania są doskonałą okazja do integracji, ale przede wszystkim chwilowej odskoczni od wyzwań dnia codziennego.

W imieniu całego zespołu MEDISEPT życzymy spokoju, rodzinnego ciepła i odpoczynku. Znajdźmy czas na wspólne chwile radości, które dodadzą nam sił i energii.

Wesołych, pogodnych Świąt Wielkanocnych!

Zbych

08.02.2023 08:47

Jak wygląda praca jako specjalista ds. obsługi szpitali (dział przetargów)? Jaka atmosfera, jakie zarobki, jaki przełożony? Godziny pracy czyli 8-16 są przestrzegane? Znałem kiedyś handlowca od nich, mówił że biuro w zasadzie nigdy nie wychodzi o czasie, to były czasy jeszcze biura w Motyczu.

02.03.2023 15:51

Dzień dobry, specjalista ds. obsługi szpitali odpowiada w naszej firmie za obsługę klientów z rynku szpitalnego. Przykładamy szczególną wagę do tego, aby w każdym zespole panowała atmosfera sprzyjająca efektywnej pracy oraz rozwojowi pracowników. W firmie przestrzegamy wszelkich przepisów i zasad zgodnych z Kodeksem pracy.
    Zbych

08.02.2023 10:07

Zadałem pytanie o pracę jako specjalista ds. obsługi szpitali (atmosfera, przełożeni, wynagrodzenie) ale zadziwiająco szybko spadło. Pewnie dlatego, że podałem info z pierwszej ręki, że kilka lat temu pracownicy biurowi raczej nie wychodzili o 16. Teraz nie podam takiego info, ale zapytam: czy firma przestrzega normalnych godzin 8-16, czy "mile widziane" są nadgodziny?
    dystrybutor

23.02.2023 13:41

Napiszcie dlaczego w ciągu 2 ostatnich lat zmieniał się już 4 razy dyrektor sprzedaży. Rotacja przedstawicieli również pozostawia wiele do życzenia. Klienci są zdezorientowani, nie wiedza z kim rozmawiać i kto jest decyzyjny. Firma z roku na rok ma coraz gorsza opinie w rynku. Dystrybutorzy nie chcą z wami pracować. Ja tez przestałem. Szkoda nerwów.

02.03.2023 15:44

Dzień dobry, kontakty z Klientami są dla nas najwyższym priorytetem. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi partnerzy zawsze mieli bezpośredni kontakt z dedykowaną osobą po stronie Medisept. Dotychczas nie trafiały do nas sygnały, aby od tej normy pojawiały się jakiekolwiek odstępstwa. W związku z tym, prosimy o opisanie zdarzenia na adres mailowy [email protected], abyśmy mogli dokładnie przyjrzeć się zaistniałej sytuacji i zapobiegać podobnym w przyszłości.

11.02.2023 14:36

Firma posiada super produkty, świetnych, wykwalifikowanych i doświadczonych pracowników ale jeśli chodzi o atuty Mediseptu jako pracodawcy to byłoby na tyle. Obecnie jest ogromna rotacja, nikt nie zna dnia ani godziny, pomimo bardzo dobrych wyników sprzedażowych firma może rozwiązać lub nie kontynuować współpracy z pracownikiem. Co chwilę zmienia się wizja strukturalna działów, wprowadzanie wiele zmian i oczekiwanie natychmiastowych efektów. Zarobki ok jak na lubelskie warunki ale jeśli ktoś szuka stabilności zawodowej jak i psychicznej nie polecam.

13.02.2023 17:19

Decyzja o tym czy likwidują stanowiska czy zatrudniają zależy od pomysłu na określony tydzień. W jedynym tygodniu moga zwolnic z założeniem że redukują stanowisko po to aby dwa tygodnie później rozpocząć rekrutację na to stanowisko. Umowy są na czas określony, czas wypowiedzenia jest zachowany.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MEDISEPT?

Kontakt - MEDISEPT Sp. z o.o.

159 C 21-030 Lublin

KRS:0000020407

Branża główna: Przemysł chemiczny i surowce

Przemek

12.02.2023 19:18

Wystarczy poobserwować jeden z popularnych portali z ofertami pracy. Cały czas, cyklicznie pojawiają się oferty na te same stanowiska na tych samych regionach.

15.01.2023 09:52

Jak przebiega proces rekrutacji w firmie MEDISEPT Sp. z o.o.? Na GoWork.pl jest 22 maja kilka ogłoszeń.

09.02.2023 12:10

Dzień dobry, proces rekrutacyjny w naszej firmie składa się z kilku etapów, a ich ilość jest uzależniona od stanowiska. Dbamy o to, aby na każdym etapie stworzyć szansę na jak najlepsze zapoznanie się z wzajemnymi oczekiwaniami.
    Magda

31.01.2023 22:58

Czy ktoś może napisać coś o pracy na produkcji ? Zakres obowiązków, płace, atmosfera itp :)

09.02.2023 12:04

Dzień dobry, Pracownik produkcji w naszej firmie odpowiada za obsługę linii produkcyjnej. Przykładamy szczególną wagę do tego, aby w każdym zespole panowała atmosfera sprzyjająca efektywnej pracy oraz rozwojowi pracowników. O wszystkich szczegółach dotyczących konkretnej oferty chętnie opowiadamy na spotkaniu rekrutacyjnym z kandydatem.
    Rekrutacja

15.12.2022 17:41

Aktualnie firma szuka przedstawiciela medycznego na Śląsk. Czy warto aplikować ? Bardzo dużo wpisów od samej firmy co utrudnia uzyskanie informacji od byłych pracowników i ich wpisów.

19.09.2022 20:36

Niestety ,,administrator" usunął cześć mojego wpisu. Nie wiem czemu? Nie było tam nic kontrowersyjnego.

18.09.2022 19:42

Zdecydowanie odradzam pracę na stanowisku Key Account Manager w firmie Medisept. Zakres obowiązków oraz teren jest tak duży, że praktycznie niemożliwe jest zmieścić się w 8 godzinnym czasie pracy. Auta z GPS w których trzeba wozić cały sprzęt do pokazów, łącznie z kilkudziesięcio kilogramową szorowarką, która mieści się tylko po złożeniu tylnych siedzeń. Proszę sobie wyobrazić co by się działo podczas wypadku. Brak konkretnie zdefiniowanego planu działań. Strategia potrafi się zmieniać z dnia na dzień. W momencie kiedy masz zaplanowane i umówione spotkania, zapada decyzją, że skupiamy się na innej grupie klientów itp. ,,Główno dowodzący" nie liczy się z opiniami pracowników oraz klientów. Potrafi się obrazić na klienta. Opinie o firmie są bardzo słabe. Wyjazdy do siedziby po godzinach pracy, szkolenia do 16-17 i powrót do domy około północy. Czasami przed wyjazdem spędza się dzień na przygotowaniu tabelek w Excelu, które do niczego nie prowadzą. Brak odpowiedniego systemu do wyciągania danych. Ogromną rotacja pracowników. Jak przyszedłem do firmy, najdłuższy staż na stanowisku KAM wynosił 3 lata. Reszta po kilka miesięcy i dwa wakaty. (usunięte przez administratora)

01.09.2022 10:59

Czy firma MEDISEPT Sp. z o.o. kieruje się zasadą równości w płacach kobiet i mężczyzn? Chodzi o równorzędne stanowiska.

05.09.2022 12:04

Dzień dobry, dziękujemy za komentarz. W naszej firmie kierujemy się zasadą równych szans. Równość jest obecna w każdym aspekcie pracy w MEDISEPT– również w obszarze wynagradzania. Płace są uzależnione wyłącznie od kryteriów związanych z zajmowanym stanowiskiem, tj. zakresem obowiązków oraz kompetencjami pracownika. Wynika to bezpośrednio z naszego wewnętrznego regulaminu wynagradzania i premiowania, który w sposób transparentny określa te zasady.
    Grzegorz

23.05.2022 14:18

W swojej opinii oceniam proces rekrutacyjny na stanowisko Dyrektora Handlowego. Miałem okazję uczestniczyć w dwóch etapach rekrutacji i moje odczucia są pozytywne. Konkretne pytania, rzetelni Rekruterzy, terminowe wywiązywanie się z ustaleń.
    Prawie Pracownik

07.09.2021 16:04

Szanowni Państwo, Aplikowałem do Państwa i dostałem się do drugiego etapu na stanowisko Regionalnego Kierownika ds sprzedaży - super dziękuje za wyróżnienie- EUFORIA. Myślę sobie będzie możliwość rozwijać się w ciekawej firmie. Jednakże Pani recepcjonistka dalej informuje mnie iż rozmowy odbędą się w dzień powszedni w hotelu i proszę sobie zarezerwować UWAGA ok 4-5h. !!! Pytam się Pani serio?! Tak wie Pan będą rozmowy i zadania etc. Szczerze super jeszcze raz dziękuję za wyróżnienie ale grasuje C19 i gromadzić ludzi w jednym miejscu dziwne. :/ Time iś money - Zabierać kandydatom 1/2 dnia nie płacąc za to jeszcze bardziej dziwne. Mamy 21 wiek są bezpłatne aplikacje do wideokonferencji, zadania można zrobić w arkuszach lub CRM'ach ograniczonych czasowo. Jak dla mnie nie podjąłem tego wyzwania i uważam że nie jest najlepiej zorganizowane i może budzić obawy w czasach c19. Liczę iż poprawicie to Państwo.
    Sk

30.03.2022 11:25

Nie znam powodu, dla którego rekrutacja na jakiekolwiek stanowisko może zająć tyle czasu. Być może należy zastanowić się czy w firmie jest odpowiednia organizacja wszelkich jej działań. Warto zauważyć, że w okolicach firmy usytuowanej przy dużym mieście (dodatkowo pełniącym funkcje miasta wojewódzkiego i będącego największym miastem na wschodzie kraju) funkcjonuje setki innych pracodawców

31.03.2022 09:40

Dzień dobry, Dziękujemy za komentarz. Proces rekrutacyjny w naszej firmie jest złożony z kilku etapów, ponieważ zależy nam na jak najlepszym poznaniu Kandydata, jego kompetencji oraz oczekiwań. Podczas rozmów stwarzamy wiele okazji, aby również Kandydaci poznali Medisept - jesteśmy otwarci na Wasze pytania. Takie warunki ułatwiają obu stronom podjęcie trafnej decyzji i nawiązanie długofalowej współpracy Pozdrawiamy Zespół MEDISEPT

08.11.2021 10:08

Jaki rodzaj umowy preferowany jest w MEDISEPT Sp. z o.o.?

09.11.2021 14:40

Dzień dobry, dziękujemy za komentarz. Preferowanym rodzajem umowy jest umowa o pracę. Pozdrawiamy, Zespół MEDISEPT
    Rekrutowany

03.11.2021 19:38

Nie rozumiem po co zapewnienie po rozmowie kwalifikacyjnej (nawet drugim etapie) o odpowiedzi skoro jej brak. Brak poszanowania czasu kandydatów.

04.11.2021 09:11

Dzień dobry, dziękujemy za komentarz. Standardem w naszej firmie jest informacja zwrotna dla kandydata z którym podjęliśmy rozmowę o współpracy. Dokładamy wszelkich starań aby na bieżąco udzielać informacji na temat przebiegu procesu rekrutacyjnego. Jeśli nie skontaktowaliśmy się z Panią/Panem przepraszamy za zaistniałą sytuację. W razie dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu z działem HR pod adresem: [email protected] - udzielimy wszelkich informacji na temat aktualnego statusu rekrutacji. Pozdrawiamy, Zespół MEDISEPT
    Zainteresowany

12.10.2021 18:51

Niestety dział na GoWork poświęcony firmie Medisept sprawia wrażenie jakby był prowadzony przez samą firmę a nie potencjalnych bądź byłych pracowników. Wygląda to sztucznie....
    Happy

08.10.2021 00:12

W firmie w ciagu ostatniego miesiąca nowy Dyrektor Handlowy wprowadził bardzo dobre zmiany. Wszyscy widza, ze idzie to w dobrym kierunku. Nowa jakość myślenia i podejścia… a przede wszystkim każdy widzi jasny plan działania i stawianie na zespół. Facet wie co robi i każdy to czuje. Zdecydowana wiekszosc kibicuje i dokłada starań do rozwoju firmy ????
    recenzja strony

05.10.2021 19:46

Gratulacje......sam nie wiem dla kogo? Gowork, który to portal powstał pierwotnie w celu zamieszczania opinii i ocen Pracowników/ kandydatów na temat pracodawcy/potencjalnego pracodawcy. I za odpowiednią stawkę przekazał administrowanie tą stroną. A może dla Firmy Medisept za całkowite przejęcie administracji i moderowania tej strony, z jej zamianą w witrynę firmową :-) spokojnie. Mam świadomość, że żywotność tego wpisu będzie trwała krócej niż płomień zapałki:-) pozdrowienia dla obu Podmiotów.

07.10.2021 10:30

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię. Chcemy dostarczać naszym pracownikom oraz kandydatom do pracy bieżące informacje na temat aktualnych wydarzeń i wspólnych osiągnięć, nasz profil na GoWork stanowi dobrą platformę do dzielenia się tego typu informacjami, które wskazują na pozycję firmy i marki MEDISEPT na rynku.

29.08.2021 18:38

Czy ktoś wie jaka atmosfera w laboratorium w Lublinie, ile osób pracuje i jaka atmosfera? Czy oferują wsparcie i szkolenia wstępne. Podobno potrzebują fachowców, ale ogłoszenie wisi zbyt długo. HR nie odpowiada na pytania kandytatów

30.08.2021 09:13

Dzień dobry, Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą. Aktualnie do nowo budowanego Centrum Badawczo-Rozwojowego szukamy Specjalisty laboratoryjno-technicznego ds. wirusologii. Zapraszamy do złożenia aplikacji, kontaktujemy się z wybranymi kandydatami. Kandydatom, z którymi spotkamy się na rozmowie, przedstawimy wszystkie aspekty współpracy z naszą firmą i odpowiemy na ewentualne pytania. W razie dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu z działem HR pod adresem: [email protected] - udzielimy wszelkich informacji na temat aktualnego stanu rekrutacji. Pozdrawiamy, Zespół MEDISEPT

30.07.2021 10:56

Jak w MEDISEPT Sp. z o.o. wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska?
    Stefan

05.08.2021 02:34

Wyglądają jak przez okno ;)

05.08.2021 09:33

Dzień dobry, w naszej firmie oferujemy ścieżkę rozwoju oraz awans dla każdego ze stanowisk, wszystko zależy od zaangażowania pracownika, czasu pracy oraz zajmowanego stanowiska. Pozdrawiamy. Zespół MEDISEPT
    Slask

30.07.2021 17:01

Czy to prawda że znowu widnieje wakat na Śląsk? Czy to są realne ogłoszenia Czy ktoś co chwilę dodaje dla beki? Jacek

02.08.2021 13:57

Dzień dobry! Aktualnie w ramach dynamicznego rozwoju poszukujemy Przedstawicieli Handlowych na terenie woj. śląskiego, dolnośląskiego i lubelskiego. Szukamy sprzedawców z pasją – jeśli nie masz doświadczenia chętnie podzielimy się swoją wiedzą. W zamian za Twoje zaangażowanie możemy zaoferować możliwość rozwoju w firmie, która jest liderem w swojej branży, pracę z najlepszymi produktami, które doceniło tysiące zadowolonych klientów, realny wpływ na rozbudowywanie rynku oraz opiekę nad klientami stałymi. Jako firma stawiająca na rozwój zapewniamy kompleksowy program wdrożeniowy – wiemy jak ważne są pierwsze dni w pracy, bogaty pakiet szkoleń, komfortowe auto oraz narzędzia pracy o wysokim standardzie, możliwość nauki języka angielskiego, ubezpieczenie grupowe oraz pakiet sportowy. Zachęcamy do odwiedzenia naszej strony www.medisept.pl oraz śledzenia aktualności! Pozdrawiamy, Zespół MEDISEPT

24.06.2021 12:33

Dzień dobry, Pojawiło się nowe ogłoszenie na południe polski - Śląsk na Przedstawiciel Handlowy ds. Obsługi Szpitali Czy ktoś może opisać jakie realne warunki daje firma Medisept. Czy to jest jakieś nowe stanowisko bo pojawiło się na kilka lokalizacji? Budowanie rynku od zera? Marek
    Krzysztof

29.06.2021 11:08

Szanowni Państwo zamieściliście ogłoszenie na pewnym portalu wskazując jako region wykonywania pracy: PODLASKIE natomiast w formularzu e-rec(tup) widnieje MAZOWIECKIE Można prosić o wyjasnienie zamieszania?

30.06.2021 09:37

Dzień dobry, Aktualnie poszukujemy kandydata z woj. mazowieckiego lub podlaskiego. Teren działania przedstawiciela handlowego to część województwa mazowieckiego, województwo podlaskie oraz województwo warmińsko-mazurskie. Pozdrawiamy Zespół MEDISEPT
    DCh

15.06.2021 11:08

Polecam !!!

18.04.2021 10:15

Wiecie czy MEDISEPT Sp. z o.o. udostępnia laptop i telefon do pracy zdalnej?

25.04.2021 00:09

Wiemy.

Zostaw merytoryczną opinię o MEDISEPT Sp. z o.o.