MEDISEPT

4.1/5

• Nasza misja, wizja i wartości
  • Profesjonalne
  • Konsumenckie

Nasza misja, wizja i wartości

Profesjonalne

• Długie
  • Abramowice Prywatne
  • Szerokie

3. Opinie o pracodawcach Lublin
  5. Opinie o MEDISEPT Sp. z o.o.

Opinie o MEDISEPT Lublin

Nie przegap nowości o MEDISEPT Sp. z o.o.!

Szuka pracy

03.04.2021 19:18

Widziałem ogłoszenie na Doradce do szpitali teren Wielkopolska, mam pytania, ile wizyt dziennie, jaka pensja podstawa, czy plany sa realne, czy kierownik jest normalny dla pracowników, czy opłaca się zmieniać prace dla firmy Medisept. Z góry dziękuje za wszelki informacje

18.03.2021 13:17

Na portalu "pracuj.pl" pojawiło się ogłoszenie na "Export Sales Managera rynki wschodnie". W związku z tym że zastanawiam się czy nie aplikować to proszę o w miarę OBIEKTYWNE informację: 1) jakie zarobki oferuje mniej więcej firma "na start"? 2) jaka forma współpracy jest preferowana: UOP czy działalność? 3) czy targety narzucone przez kierownika/dyrektora/ prezesa są realne do zrealizowania i czy w zamian za to są premie ? 4) jakie narzędzia oprócz telefonu i laptopa oferuje firma? Samochód na codzień czy tzw. "carpooling" czyli do użytku na konkretne wyjazdy? 5) czy ktoś poświęca nowemu człowiekowi czas na wdrożenie technologiczne, czy działa to raczej w myśl zasady "masz telefon i sprzedawaj"? 6) w ogłoszeniu jest możliwość pracy w systemie łączonym: 3 dni w biurze i 2 zdalnie ? Jak to rzeczywiście funkcjonuje? 7) w jakim stanie jest biuro? Kawa ,parking klimatyzacja? Proszę o info

18.03.2021 12:25

Na portalu "pracuj.pl" pojawiło się ogłoszenie na "Export Sales Managera rynki wschodnie". W związku z tym że zastanawiam się czy nie aplikować to proszę o w miarę OBIEKTYWNE informację: 1) jakie zarobki oferuje mniej więcej firma "na start"? 2) jaka forma współpracy jest preferowana: UOP czy działalność? 3) czy targety narzucone przez kierownika/dyrektora/ prezesa są realne do zrealizowania i czy w zamian za to są premie ? 4) jakie narzędzia oprócz telefonu i laptopa oferuje firma? 5) czy ktoś poświęca nowemu człowiekowi czas na wdrożenie technologiczne, czy działa to raczej w myśl zasady "masz telefon i sprzedawaj"? 6) w ogłoszeniu jest możliwość pracy w systemie łączonym: 3 dni w biurze i 2 zdalnie ? Jak to rzeczywiście to funkcjonuje? 7) w jakim stanie jest biuro? Kawa ,parking klimatyzacja? Proszę o info

18.03.2021 12:10

Na portalu "pracuj.pl" pojawiło się ogłoszenie na "Export Sales Managera - rynki wschodnie". W związku z tym że zastanawiam się czy nie aplikować to proszę o w miarę OBIEKTYWNE informację: 1) jakie zarobki oferuje mniej więcej firma "na start"? 2) jaka forma współpracy jest preferowana: UOP czy działalność? 3) czy targety narzucone przez kierownika/dyrektora/ prezesa są realne do zrealizowania i czy w zamian za to są premie ? 4) jakie narzędzia oprócz telefonu i laptopa oferuje firma? 5) czy ktoś poświęca nowemu człowiekowi czas na wdrożenie technologiczne, czy działa to raczej w myśl zasady "masz telefon i sprzedawaj"? 6) w ogłoszeniu jest możliwość pracy w systemie łączonym: 3 dni w biurze i 2 zdalnie ? Jak to funkcjonuje w praktyce? 7) w jakim stanie jest biuro? Kawa , parking klimatyzacja? Proszę o info
    Szuka pracy

28.02.2021 20:32

Jaką otrzymuje pensji PR do obsługi szpitali, czy sa realne plany, czym jeździ przedstawiciel regionalny, jaki szef teren pomorskie. Jaka umowa. Poproszę o precyzyjna odpowiedz, ponieważ bardzo się zastanawiam czy zmienić prace.
    SZuka pracy

07.03.2021 12:42

Dziękuję za wszystkie informacje, tylko 4 tysiące na działalności to masakra ktoś tam jeszcze pracuje, maja chętnych?, W rynku mówią, ze nastąpiły duże zmiany wśród kierowników i Ph tylko czy na lepsze czy gorsze ?Pozdrawiam
    Bezrobotny

10.03.2021 22:14

Czyli od 8-16 wizyty w terenie plus dojazd i powrót i jeszcze kilka godzin dziennie na tabelki ? Praca po 10-12 h dziennie za 4 tys na własnej działaności ?? Naprawdę dla desperatów ..
    były mobilek

04.03.2021 17:22

Witam wszystkich, Jako były współpracownik postaram się dodać neutralną opinię, która część kandydatów zachęci, a część odwiedzie od podjęcia pracy/współpracy z Medisept, według indywidulanych preferencji. Zacznę od tego, że większość rzeczy, o których napisane na forum jest w mniejszym bądź większym stopniu prawdą. Jeszcze 2 lata temu poleciłbym Medisept każdemu chcącemu pracować w handlu. Dlaczego? Ponieważ: kwestią czasu było kiedy ta branża - dezynfekcja wystrzeli, były dobre możliwości rozwoju osobistego, były sztywne zasady i reguły, których przestrzeganie zapewniało że każdy zaangażowany pracownik będzie miał wyniki, dobre pieniądze i wiedzę, a także rozwinie umiejętności sprzedażowe. Niestety obecnie nie jest już tak dobrze. Większość każry odeszła, resztę zwolnił Medisept. Skutkiem tego jest obniżenie kompetencji zespołu i nie ma od kogo się uczyć. Pandemia spowodowała, że cele ambitnego Zarządu zwiększyły się do poziomów bardzo mało realnych, a pieniądze na wynagrodzenia uległy uśrednieniu - proporcjonalnie do kompetencji handlowców. W związku z powyższym obecnie Medisept polecam wszystkim użytkownikom, jako profesjonalny i bezpieczny produkt, ale jeśli chodzi o Pracę to tylko dla osób bardzo mocno zmotywowanych, aby nie napisać zdesperowanych... Mimo wszystko nie żałuję lat spędzonych w Medisept przede wszystkim za możliwość poznania i pracy ze świetnymi ludźmi zarówno w terenie jak i w Lublinie. Firmie jestem wdzięczny za ogromny wkład w mój osobisty rozwój. Nie zmienia to faktu, że mały krok wstecz i rachunek sumienia by się przydał, ponieważ czasem spojrzenie wstecz pozwala dostrzec "co" było kiedyś a :co" jest obecnie. Podsumowując życzę wszystkiego najlepszego i powodzenia.
    Piotr

25.02.2021 23:41

Dzień dobry, ostatnio słyszałem trochę złych słów na temat pracodawcy Medisept. Niestety potwierdzają się te informacje we wpisach tutaj na stronie, przez wpisy przez byłych czy aktualnych pracowników ale co jest bardziej przez samą firmę Medisept. Tak się nie robi a jeżeli dochodzi do takich wpisów że co trzeci wpis jest "firmowym" wpisem to jest to kiepska sytuacja. Nie mam pozytywnych myśli o tej firmie ale żeby nie było mam olbrzymi szacunek do Polskich firm i do firm z mojego terenu, z Lubelszczyzny i takie widoki jak tutaj widzę strasznie mnie bolą. Pozdrawiam serdecznie i proponuję aby zarząd firmy zastanowił się nad swoim postępowaniem.
    Wcale nie frustrat sprzedazowy

07.02.2021 15:51

W roku pandemii firma zrealizowala plany sprzedazowe pieciokrotnie. Przyplyw gotowki nakrecil wizje wlascicieli. Niestety ta nowa pewnosc siebie poskutkowala takze arogancja wobec dlugoletnich pracownikow, ktorzy nie podzielali opinii, ze skoro mozna pieciokrotnie, to w nastepny roku bedzie dziesieciokrotnie a za dwa lata to bedzie potega swiatowa. Takich krytycznych pracownikow firma sie szybko pozbywa. Wiec jesli chcesz pracowac w Medisept w dziale sprzedazy, zalozyc dzialalnosc z VAT bo to warunek konieczny, podpisac lojalke ze przez 5 lat nie pojdziesz do 40 firm z konkurencji pod kara finansowa 50 tys zl ( rowniez warunek konieczny), pisac forecasty sprzedazy po produkcie, po miesiacach i po klientach a nastepnie byc z tego rozliczanym a przede wszystkim akeptowac wszystkie targety to ta praca jest dla ciebie. Jesli lubisz tez 50% aktywnosci poswiecac na tabelki, zestawienia, prognozy, prezentacje, raporty na jutro - to sie odnajdziesz. Ale jak sobie potem zestawisz swoja prace do zarobkow to zobaczysz, ze ciagle pracujesz a i tak nie wiesz, czy ci wyplaca i czy w ogole z ciebie nie zrezygnuja.. I wtedy przychodzi mysl, ktora nosza w swoich glowach wszyscy w Medisepcie - a moze poszukac sobie lepszej pracy? Powodzenia zycze wszystkim szukajacym pracy!
    Hahahahaha

18.02.2021 07:28

Dobre sobie haha
    ex wawa

25.02.2021 08:27

Nie da się tego czytać, trzeba mieć nasrane w głowie żeby pisać takie bzdury. To że w Lublinie 2000zł po premiach wystarczy na życie nie znaczy że w innych częściach Polski jest podobnie. Wynagrodzenie handlowca wystarczy na normalne funkcjonowanie i nie martwienie się o jutro ale o odkładaniu na kilka lat to bzdura. Jeszcze kilka lat temu pamiętam że jak szeryf po korytarzy szedł to wszyscy przestraszeni więc dobra atmosfera to sztuczność na potęgę.
    Ciekawy

17.02.2021 08:34

Cześć, Na portalu "pracuj.pl" pojawiło się ogłoszenie na "sales managera rynki zachodnie". W związku z tym że zastanawiam się czy nie aplikować to proszę o w miarę OBIEKTYWNE informację: 1) jakie zarobki oferuje mniej więcej firma "na start"? 2) jaka forma współpracy jest preferowana: UOP czy działalność? 3) czy targety narzucone przez kierownika/dyrektora/ prezesa są realne do zrealizowania i czy w zamian za to są premie ? 4) jakie narzędzia oprócz telefonu i laptopa oferuje firma? Samochód na codzień czy tzw. "carpooling" czyli do użytku na konkretne wyjazdy? 5) czy ktoś poświęca nowemu człowiekowi czas na wdrożenie technologiczne, czy działa to raczej w myśl zasady "masz telefon i sprzedawaj"? 6) w ogłoszeniu jest możliwość pracy w systemie łączonym: 3 dni w biurze i 2 zdalnie ? Czy rzeczywiście tak to funkcjonuje? 7) w jakim stanie jest biuro? Kawa ,parking klimatyzacja? Proszę o info
    MEDISEPT Sp. z o.o.

18.02.2021 14:34

Dzień dobry! Dziękujemy za komentarz. Na stanowisko Sales Managera poszukujemy osoby z doświadczeniem w obszarze sprzedaży eksportowej, zaangażowanej i chcącej się rozwijać. Oferujemy wynagrodzenie podstawowe oraz system premiowy oparty o precyzyjnie określone cele. Targety są jak najbardziej skrojone na miarę możliwości, które wspólnie wypracujemy. Jesteśmy otwarci na różne formy współpracy. Zapewniamy nowoczesne narzędzia, niemniej auto nie jest przewidziane w pakiecie. Zapewniamy kompleksowy program wdrożeniowy prowadzony przy zaangażowaniu różnych działów naszej organizacji oraz pracę w systemie dzielonym dla osób spoza naszej lokalizacji. W biurze zapewniamy zarówno klimatyzację, pyszną kawę, jak również świeże owoce w pracy. Aktualnie trwa również budowa naszego nowego biura do którego planujemy przeprowadzić się za kilka miesięcy gdzie będzie większa powierzchnia parkingowa niż obecnie. Mamy nadzieję, że udało nam się odpowiedzieć na wszystkie pytania! Pozdrawiamy, Zespół MEDISEPT :)
    SUMIENIE

22.02.2021 09:37

Słyszałem na rynku opinie, że jak się przetrwa MEDISEPT to się przetrwa wszystko.. (i wcale nie w pozytywnym znaczeniu tego sformułowania). Miałem wysyłać do was CV...Wiecie co na prawdę nie wstyd komuś w biurze pisać takie bzdury ?? Ludzie tyle ofert się pojawiło w tej firmie nie dlatego, że jest rozwój (rozwój to jest ale finansowy Pana (usunięte przez administratora)- nie koniecznie pracowników (tutaj raczej regres), tylko ludzie się zwalniają na potęgę. Jak ktoś przychodzi do pracy z organizacji gdzie było mniej więcej wszystko poukładane to tutaj się przerazi. Nawet jak wszystkich zwolnicie i zatrudnicie nowych pracowników to i tak ten swąd będzie za wami się ciągnął latami... Życzę owocnego rozwoju !!

18.02.2021 21:38

21.02.2021 16:04

I nauczyć się pojęcia czym jest "wartościowa informacja zwrotna" od powiedzenia "wybraliśmy innego kandydata na to stanowisko", po czym umieszczać ofertę pracy ponownie :)
    Halo halo

05.12.2020 14:34

Proponuję zainwestować w kalendarz dla pani rekruter. Obiecała zadzwonić w 2 tygodnie i cisza. Rada dla pani: albo proszę nie obiecywać, albo wywiązywać się z tego co pani mówi :)
    MEDISEPT Sp. z o.o.

10.02.2021 14:49

Dzień dobry, dziękujemy za komentarz. Standardem w naszej firmie jest informacja zwrotna dla kandydata z którym podjęliśmy rozmowę o współpracy. Przykro nam słyszeć, że nie skontaktowaliśmy się z Panią/Panem - musiało to być przeoczenie z naszej strony. Zrobimy wszystko, co w naszej mocy, by podobne sytuacje nie miały miejsca w przyszłości. W razie dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu z działem HR pod adresem: [email protected] - udzielimy wszelkich informacji na temat aktualnego stanu rekrutacji. Pozdrawiamy, Zespół MEDISEPT
    Kandydat warszawa

15.02.2021 18:34

Potwierdzam Ta sama sytuacja. Obiecują dac informacje zwrotną i nic.. Pełen profesjonalizm. Może lepiej nie obiecywać.
    pytanie

22.05.2020 11:39

Firma obecnie szuka osób na wiele stanowisk. Czy to w związku z rozwojem, czy jest jakaś wymiana kadry i dlaczego? Czy ktoś może opisać relacja i warunki panujące w biurach?
    STor

24.01.2021 09:48

rozwój, naprawdę mocno do przodu
    ale jak?

27.01.2021 15:29

Rozwój ?!? Poprzez zwolnienie w styczniu wszystkich przedstawicieli handlowych i kierowników regionalnych ?
    klient

25.01.2021 14:39

Jestem zaniepokojony informacjami jakie docierają z rynku. Co jest nie tak z tą firmą? Po raz kolejny zmieniają handlowca z mojego regionu. To już chyba 4 osoba w dość krótkim odstępie czasu. Dowiaduje się również o zwolnieniach w innych regionach. Może ktoś to sensownie wytłumaczyć? Zastanawiam się czy dalej kontynuować współpracę z tą firmą. Pozdrawiam

22.01.2021 23:50

Pracownik biuro

23.01.2021 10:33

Dokladnie potwierdzam. Co roku podwyżka. Prezes zawsze się zatrzyma zapyta co słychać, zainteresowany życiem prywatnym swoich ludzi. Premia i podwyzka co roku. Bogaty pakiet benefitow w biurze i w terenie. Prezes zawsze powtarza że firma to ludzie i się tego trzyma. Nigdy nie było problemu z dniem wolnym. Handlowcy sami wybierają działalność gospodarczą bo im się opłaca ale jak ktoś chce może pracować na etacie. Firma duzo daje od Siebie i aż chce się pracować. Nie chce się wcześniej kończyć pracy i wracać do domu bo atmosfera jest taka domowa. Szkoda ze nie da się pracować w sobotę i niedzielę bo pewnie każdy dla dobra firmy chciałby to robić. Każdego zachęcam do składania CV do Mediseptu warto to wszystko przeżyć
    były pracownik obiektywnie

24.01.2021 12:48

Skoro jest tak cudownie i wspaniale to skąd taka rotacja wśród pracowników. Pracowałem w tej organizacji kilka lat i w tym czasie przez działy takie jak HR, CC, PH, DH, itp przewinęło się spokojnie z 30 osób. Dlaczego zwalniają się ludzie z doświadczeniem, którzy pracowali dla tej firmy 4-6 lat? (Jako przykład ostatnie zwolnienie na szczeblu kierowniczym...) Dlaczego wśród przedstawicieli handlowych cały czas przewija się temat szukania innej pracy. Nawet klienci, partnerzy i dystrybutorzy wiedzą, że w MS każdy rozgląda się za nową pracą.(usunięte przez administratora) P.S. jestem ciekawy jak szybko moderator usunie mój wpis na zlecenie Medi-Sept ;)
    kandydat01

21.01.2021 11:52

Widać, że firma się rozwija mocno bo dużo chyba nowych stanowisk powstało i są ogłoszenia na pracuj.pl. Firma stawia na rozwój pracowników? Wiecie coś może o warunkach na jakich zatrudniają bo na tym forum nic konkretnego nie ma?
    STor

24.01.2021 09:41

Mocno stawia na rozwój, teraz codzienność w tym miejscu to są szkolenia, powiem szczezrze momentami nawet trochę chyba intensywniej niż gdzie indziej, ale ogolnie jak ktos jest ciekawy, chce się rozwijać to tu to znajdzie
    John

06.11.2020 12:54

Witam Jak obecnie wyglada praca na stanowisku RPH na rynku otwartym? Jak współpraca z nowym dyrektorem? Czy zasada panujące za TJ się zmieniły??
    były pracownik

05.01.2021 15:28

(usunięte przez administratora)miał olej w głowie i doskonale znał rynek. Był wymagający ale wyrozumiały. (usunięte przez administratora) Gdyby nie sytuacja w kraju już dawno by poległ na wynikach sprzedaży...
    Żenada

25.03.2020 15:47

Nie polecam pracy na produkcji w tym zakładzie. Podejście kierownictwa no comments. Potrafią lazic i tylko patrzeć na kamerach na ręce ludziom. Zwolnić bo taki maja kaprys. Sorry z, takim podejściem nie tedy droga.
    Tobie

25.04.2020 12:05

No comments...
    Odp.

21.12.2020 19:54

Słyszałaś/eś o urlopie na żądanie ? Tzw. "kacowe". Pracownik dzwoni/sms i informuje Pracodawcę. Tyle w temacie. Należy mu się jak psu buda a wasze komentarze/domysły/plotki możecie sobie wsadzić w tą część ciała, na której siadacie :-) A jeśli chcecie pomawiać tego Pracownika ma pełne prawo skorzystać z legislacji prawnych - trąca mobbingiem na odległość.

16.12.2020 13:05

Zdecydowanie nie polecam. Praca na stanowisku Regionalnego Przedstawiciela może i dobrze płatna ale standard pracy najgorszy z jakim miałem okazję w życiu się spotkać. Uważam się za dobrego pracownika lecz to co z czym przyszło mi się mierzyć w Medisepcie przerosło mnie - i nie dlatego, że byłem nie dość dobry ale dlatego, że wymogi stawiane przez firmę są nierealne. Praca niczym w (usunięte przez administratora). Zero szacunku dla pracownika. Gdyby nie brak umów o prace (firma zatrudnia ludzi z działalnością gospodarczą)(usunięte przez administratora)Oczywiście wszystko w białych rękawiczkach. Zdecydowanie odradzam i nie polecam! Dla mnie okres spędzony w Medisepcie był ziemskim piekłem.
    Zainteresowany

24.10.2020 20:10

Witam, Chciałem zapytać jak w praktyce wyglada praca na stanowisku dyrektora handlowego? Czy ktoś ma wiedzę dotycząca zakresu obowiązków, poziomu decyzyjności oraz warunków wynagrodzenia na tym stanowisku ?
    lala

15.08.2020 10:17

jeśli chodzi o dział sprzedaży w Konopnicy, to fatalna lokalizacja, w polu, brak parkingu dla pracowników, otoczenie budynku biura - przemysłowe- jeżdżą tiry, wózki widłowe, ciasno, łatwo o uszkodzenia auta, autobusem - brak połączenia MPK, nikt nie otwiera drzwi pomimo, że jest domofon

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MEDISEPT?

Kontakt - MEDISEPT Sp. z o.o.

159 C 21-030 Lublin

KRS:0000020407

Branża główna: Przemysł chemiczny i surowce

Cykcyk

09.02.2020 16:33

Witam jak wygląda praca na produkcji i jak z atmosfera w pracy?
    PH

14.05.2020 22:29

NOSIŁ WILK RAZY KILKA I PONIEŚLI WILKA - TAKA TO JEST PO ILU LATACH 15 CZY 20
    LUBLIN

13.05.2020 18:16

Najlepszy to jest jeden pan który zwraca uwagę ze sie siedzi na przerwie 21 min a sam siedzi 40min.Najpierw daj przykład a później komuś uwagę zwracaj.
    Natan

01.05.2020 09:55

Na jaką formę zatrudnienia można liczyć w przypadku ubiegania sie o stanowisko regionalnego przedstawiciela handlowego?
    Inny

08.05.2020 09:00

Jdg, ale chyba nie rekrutują nigdzie. I szykuj się na wiele etapów. Z nie pewnym finałem????
    Xxxx

02.03.2020 21:49

A jak jest w Kontroli Jakosci?
    ja.

24.04.2020 02:18

? Nie ma kontroli jakości. To wynika z pracy.
    Regionalny doradca

22.04.2020 02:26

Medisept to bardzo porządna firma! Nie jest to miejsce dla nierobuw!!! Jeśli chodzi o warónki to dają Skodę Oktawię ze GPS ale mamy lini na kilometry bezpłatne a potem płatne. Szefostwo spoko tylko każą robić wyniki i to normalne bo przecież każdy kto ma swój biznes liczy się z zarobkiem. Ludzie fajni, dużo ludzi w centrali jest na prawdę spoko. Są przyjaźnie i koleżeństwa jak w każdej firmie. Oczywiście są osobyz którymi nie zawsze ma się relacje. Firma rzeczywiście dużo zwalnia pracowników. Ale to pewnie dlatego ze nie robią targetow. Praca na działalności także tszeba otworzyć firmę w CEIDEG. Ogólnie to polecam dla tych co lubią wyzwania, są odporne na stres i nie obrażają się kiedy szefo nam wygarnie bo przecież każdy może mieć zły dzień. Polecam!!!!!
    mixx

23.03.2020 18:36

Witam pracował koś w Lublinie jako jako magazynier lub pracownik produkcji i może się podzielić opinią na temat pracy, atmosfery i zarobków.
    Kandydatka

08.11.2019 07:40

Czy firma w ostatnim czasie przechodziła jakieś zmiany w dziale sprzedażowym ??
    Fonia

18.01.2020 15:16

Z czego to wynika?

21.03.2020 12:21

Stawianie nierealnych celów. Zmienianie zasad w trakcie gry. Nieustanny monitoring i wieczne tłumaczenie się ze swoich działań. Poświęcanie prywatnego czasu na wypełnianie, przepisywanie tabelek, tabeleczek, raportów, które służą tylko przełożonym do tłumaczenia się przed prezesem. Wieczna inwigilacja, GPS, monitorowanie bilingów rozmów. Do tego wszystkiego chora ambicja i egoizm właściciela doprowadza do nieprzyjemnej atmosfery w pracy. Można tak wymieniać w nieskończoność.

22.01.2020 10:04

Czy można w MEDI-SEPT Sp. z o.o. liczyć na jakieś dodatki?
    dodatki?

19.03.2020 11:53

jest ubezpieczenie grupowe i podstawowy pakiet ok system. nie ma pakietu medycznego ani premii świątecznych. ewentualnie możesz liczyć na dodatkowe obowiązki.
    Jurand

07.03.2020 14:48

Witajcie. Jakie są warunki na handlowca, woj dolnośląskie. Jakie budżety? Realne? Auto itp? Jaki jest klimat w firmie? Widziałem ogłoszenie. Nie wiem czy aplikować.
    Zbyszko

11.03.2020 11:04

Umowa firma/firma, musisz założyć działalność. (usunięte przez administratora). Przez rok masz przekazany plan po poprzedniku, więc po za podstawą możesz zarobić dodatkowo niewiele. (usunięte przez administratora) Pod warunkiem, że będziesz realizować wszystkie zadania. Auto to Skoda Octavia. Atmosfera wśród ph bardzo fajna, jeśli chodzi o całą firmę fatalna. W większości przez kadrę zarządzają (usunięte przez administratora)
    Tomasz

18.03.2020 08:28

Witam. Przyjęli kogoś na dolnoslaskie/opolskie?
    ph_medisept

25.04.2019 20:56

hej, pracuję w tej firmie 2 lata. Zazwyczaj nie biorę udziału w dyskusjach ale chetnie tym razem opiszę jak u nas to wyglada. Pracuję jako ph, jak w kazdej firmie sa zasady do których trzeba sie dostosować. Mamy GPS w samochodach, owszem czasami jest to wkurzające ale z drugiej strony gdyby nie ta mobilizacja pytanie czy chciało =by nam sie wychodzić z domu. Pracujemy 8h w terenie i zdarza sie tez ze wracajac do domu musimy poświecic czas prywatny na maile. ok moze sie wydawać to nie fair szczegolnie ze zabiera sie nam czas prywatny, ale z drugiej strony odpisanie na kilka maili chyba nikomu nie spedza snu z powiek. Wiadomo, że prezes bedzie chciał widziec wynik- w koncu to jego firma i kasa która nam wypłaca wiec musi mu się spinać. a wiadomo jak sie nie spina to ciśnie dyrektora, dyrektor RKSów a oni nas to normalne jak w kazdej firmie która ma plany. Niczym jak w trójkącie decyzyjności tylko tu bardziej niż decyzja to odpowiedzialnośc za sukces. Czasami wystarczy usiąśc i przegadac problem ze swoim RKSem, co jak co mamy w nich ogromne wsparcie i nie widzą tylko tabelek tylko szukają rozwiązań kiedy jest patowo. To chyba tyle z bardziej irytujacych rzeczy. Co jest fajnego? przede wszystkim kasa, mozna naprawde zarobić dobre pieniadze jesli pracujesz sumiennie i masz łeb na karku. Ludzie którzy tu pracują sa fantastyczni, za kazdym razem powtarzam ze to my tworzymy te firmę atmosfera miedzy nami jest rewelacyjna- bez ściemy. Jesli mamy gorszy dzien wystarczy zadzwonic do kumpla z roboty bo kto nie zna lepiej sytuacji niz osoba z innego regionu :) kolejnym + bedzie rozwój. Firma stawia bardzo na szkolenia z technik sprzedaży, dzieki temu za free mozemy pogłębić swoją wiedze z zakresu handlu. Wniosek jest jeden jesli ktoś mysli ze przyjdzie do Mediseptu i bedzie mógł sie obijać dlugo tu nie pociągnie. Trzeba przeżyc od początku obrać sobie cel i go realizować, pamietam jak ja nie mogłam wyjść na prostą w pierwszych miesiacach pracy i zrobić planu. Słuchałam rad RKSa i zaczeło sie spinać. Nie taki wilk straszny jak go opisują. Jesli tylko zrozumiesz jakie panują tu zasady i warunki pracy, zostaniesz na dłużej. Owszem jak w kazdej pracy bedziesz narzekać ze jest do (usunięte przez administratora)ale wszedzie dobrze tam gdzie nas nie ma. Pozdrawiam wszystkich
    ph_medisept

03.02.2020 16:11

Nie jest to negatywna opinia a jedynie opis tego co obecnie się dzieje i rozgoryczenie. Niestety dość mocno zmieniły się zasady jak i kadra zarządzająca wiec i ja zmieniłam firmę. Trochę szkoda bo zasada jak wszystko idzie dobrze to jest dobrze ale jak już coś się wali to wina sprzedaży... Nasza ciężka praca nie jest doceniana i nasze wszelkie rady czy sugestie od klientów pomijane. A to tak na prawdę my jesteśmy na pierwszej linii jeśli chodzi o informacje zwrotna od kk. Było mi ciężko podjąć te decyzje bo ludzie pracujący tam są świetnymi współpracownikami i naprawdę mega profesjonalistami. No cóż... życzę powodzenia w dalszym rozwoju firmy z takim podejściem. Wszystkim ph i pracownikom życzę lepszego traktowania i docenienia ich ciężkiej pracy!!!
    Kandydatka

03.03.2020 12:42

Czy Pan TJ jeszcze tam pracuje??

09.10.2019 22:47

Sama rekrutacja , jej sposób oraz ilość naborów na kwartał, mówią wystarczająco dużo o polityce firmy ;-) Warunki...(usunięte przez administratora)Co do rad i większej ilości spostrzeżeń, to zachowam je dla siebie. Nie uznaję darmowego doradztwa :-)
    ona95

01.04.2019 18:54

Cóż, nie szukają chyba nikogo, zgłasza się wiele osób i ciągle nic - niby jest rozmowa o pracę, ale potem okazuje się, że nikogo nie chcą. Dwie siedziby, jedna za Lublinem, druga tyle samo daleko, ale w inną stronę (od centrum Lublina) - bliżej już do lotniska w Świdniku.(usunięte przez administratora)? Poza tym, kto z Lublina lub okolic da radę dojechać codziennie do siedziby firmy (obojętnie której), jeśli dojazd z centrum Lublina zajmuje 1,5-2 h przy szybkiej jeździe, małym lub zerowym ruchu ulicznym i braku korków ulicznych, nie mówiąc o częstych porach dnia, gdy w jednym miejscu ulicy można stać kilka minut? Pytania rekrutacyjne ogólne, brak informacji o pracy (której i tak nikomu nie dają). Biuro położone gdzieś przy bocznej drodze, (usunięte przez administratora)
    Chory umysłowo marynarz

19.09.2019 18:18

O co ci chodzi z tymi tatuażami? Ktoś cię skrzywdził ? Piszesz o tym w każdym poście, co z tobą nie tak?
    ciekawski

21.08.2019 10:25

Witajcie widziałem że jest ogłoszenie na RKS na Śląsk - a gdzie ... z konopi ???

03.04.2019 02:59

Takie same lub lepsze produkty można kupić w wielu innych miejscach i są o wiele tańsze. A skoro nie widać różnicy, to po co przepłacać?:):):):)
    Swojak

23.02.2017 10:14

Chcę być kolejnym pracownikiem MS broniącym swojego miejsca pracy. To jest normalna firma, w której pracują fajni ludzie. Drzwi dla leniuchów są otwarte.

03.04.2019 02:57

Daj spokój, po co bronisz swoich? Jesteś od nich, ale nie musisz kłamać. I nie możesz. Firma beznadziejna. Poza tym niby taka znana, a musi mieć reklamę. ...?
    Weronika

28.02.2017 14:20

Wiedzieliście, że firma posiada również własnego bloga? Znajdziecie go pod linkiem- http://www.medisept.pl/category/blog/ Co sądzicie?

03.04.2019 02:56

Po 1. Nie ma takiej strony. Po 2. Wyświetla się "Niebezpieczne połączenie". Pewnie jestes od nich i na pewno nie Weronika. Więc nie sil się. Żegnam.

03.04.2019 02:54

A jak zarobki? Minimalna krajowa, więcej? Czy mniej lub nic?
    Paweł

05.06.2017 21:01

Bardzo wymagająca firma. Dużo pracy ale jeśli komuś zależy na podniesieniu kwalifikacji to trudno o lepsze miejsce. Jeśli chodzi o atmosferę to ciężko o lepszą a pracowałem już w kilku firmach. Fajna na start bo można nauczyć się naprawdę wiele i jeśli pracuje się uczciwie to można dostać niezłe premie. Jeśli ktoś jest w stanie zaakceptować dość długi czas pracy to jest to firma naprawdę godna polecenia. Pozdrowienia dla fantastycznej ekipy.
    HRdozwolnienia

23.08.2018 15:25

Też brałem kiedyś udział. W rekrutacji 3 etapy pierwszy rozmowa telefoniczna, druga rozmowa na platformie online trzecie assesemnt w gronie 4osob. Po tylu etapach nawet wyników assesemnt nie dostałem. Zero szacunku do kandydata a co dopiero pracownika.

03.04.2019 02:31

W siedzibie (tak zwanym "biurze") toalety małe i tylko dwie. Kiedyś Unia Europejska mówiła, że muszą być minimum 4 toalety, a obecnie może i więcej - dla zwykłych ludzi, transseksualnych, inwalidów, w dodatku te wszystkie po każdej dla pracowników i klientów, a ponadto te wszystkie dla kobiet i mężczyzn - razem wychodzi 12 toalet. A przecież wypadałoby (co najmniej) dodatkowo prysznic, wannę, pokój dla matek karmiących i do przewijania dzieci. Czyli łącznie przynajmniej 16 pomieszczeń tego typu. Tak mówi Unia Europejska, a przecież takie firmy biorą dofinansowania z Unii Europejskiej. Pomimo tego, w Unii Europejskiej rządzą lewicowe poglądy, a te zakładają równe traktowanie i ratowanie biednych kosztem bogatych. Więc dlaczego prezes i dyrektorzy są bogaci, a reszta pracowników bieduje? Zresztą, jeśli firma medi-sept jest taka dobra, po co im pracownicy call center? Skoro sa tak wspaniali, klienci powinni sami do nich dzwonić i kupować od nich. Biuro nie ma nawet windy, a schodów jest tam dużo - jeśli o biuro (niezbyt duże i ładne) nie potrafią zadbać, co można powiedzieć o reszcie ich działalności? Ja na miejscu prezesa i dyrektorów, z taką pensją, jeździłabym po całym świecie, uprawiałabym wiele sportów, zdobywałabym najwyższe górskie szczyty czy eksplorowałabym niezdobyte jaskinie w różnych zakątkach świata. Jeśli prezes i dyrektorzy nie mają takich pasji i osiągnięć, jak mogą coś wnieść do rozwoju "firmy"? ("firmy", ponieważ FIRMA - taka z prawdziwego zdarzenia - to Microsoft, Apple, Coca-Cola czy Adidas).
    Tymon

23.08.2018 17:07

Czy tak dobrze się pracuje, że rzadko tu zaglądacie? Szkoda bo szukam pracy i oceny pracowników są pomocne.

03.04.2019 02:16

Tak dobrze się pracuje, że ciągle rekrutują i w konsekwencji ciągle szukają pracowników. Ta firma jakaś dziwna - po co szukają pracowników, skoro nikogo nie zatrudniają? Mnie i kilka innych osób odrzucili po kilku dniach od rozmowy. A dojazd do nich i zadbanie o siebie kosztują. Ale co tam - ich to nie obchodzi.
    misia93

01.04.2019 19:12

Rozmowa wstępna jest, ale dziwna, mało konkretnych pytań, nie informują o zarobkach ani o warunkach pracy. Okolica delikatnie mówiąc nie za ciekawa, daleko, tym bardziej jeśli ktoś mieszka na północy Lublina. Można być wykształconym, a i tak nic z tego - dużo osób otrzymuje odmowę bez podania przyczyn. Jeśli tak się dzieje, po co w ogóle publikują ogłoszenia w sprawie zatrudnienia pracowników? Od kandydatów wymaga się nienagannego stroju na każdej rozmowie o pracę, wiadomo, trzeba zadbać o swój wizerunek. (usunięte przez administratora). Jeszcze a propos dojazdów - jeśli ktoś ma samochód, musi się liczyć z dużymi kosztami dojazdu, chyba że ma szczęście i mieszka blisko siedziby firmy. Przecież benzyna, nie wspominając o przeglądach i naprawach samochodu (niestety, nieuniknione) kosztuje dużo. Chyba, że zapłaciliby dwa razy więcej, niż minimalna krajowa, w co wątpię, a zresztą - i tak nie dają pracy. Ale gdyby nawet - nie wszyscy mają samochody, pozostaje komunikacja miejska. Ta również nie należy do najtańszych. Bilet miesięczny ważny na okres miesiąca kosztuje około 200 zł (chyba, możliwe, że drożej). Jednorazowe też dużo. Nogami - w przypadku tych co mieszkają, np. w centrum lub na północy miasta - odpada - praca plus dojazdy to dużo czasu, nogami nikt się nie wyrobi.

Zostaw merytoryczną opinię o MEDISEPT Sp. z o.o.