Termo Profil

• Krostoszowice
  • Radlin
  • Mszana
  • Podbucze
Toruń - Termo Profil - Dulak Sp. J.

3. Opinie o pracodawcach Wodzisław Śląski
  5. Opinie o Termo Profil Sp. z o.o.

Opinie o Termo Profil Wodzisław Śląski GÓRNICZA 17E

Nie przegap nowości o Termo Profil Sp. z o.o.!

Karolina

28.11.2024 11:36

Witam a jak z godzinami i zarobkami wygląda ?
    Diablo

10.07.2024 19:46

Witam serdecznie chciałem tylko zapytać która firma w regionie podwyższa czas pracy podczas upałów.Żadna tylko TermoProfil 33 na hali to nic bo jak im może być ciepło.
    Ryzykant

28.09.2024 14:56

My i tak mamy dobrze możemy robić spokojnie a jak rozmawiałem z pracownikami z innej hali to tam w tygodniu gonią ich z niby-pilnymi zamowieniami żeby zabrać im soboty bo by wiecej zarobili i strasza ich zabraniem premi jak cos nie zejdzie bo sie dogadało kierownictwo ze jak my nie idziemy to oni też mimo ze jestesmy inna hala produkcyjna a kierownicy mogą chodzic ile chca niewiem po co jak nawet nie ogarniaja materialu na czas ostatnio na hali stalismy 4 godziny bez roboty a szefostwo nic o tym nie wiedziało...

29.08.2024 23:47

Witam Jak to jest że jedna zmiana od kilku lat produkuje o kilkaset skrzydeł miesięcznie więcej od drugiej zmiany a premię i Wypłaty są takie same względem dwóch zmian moim zdaniem jest to nie w porządku ponieważ gdy jedna zmiana jest wydajniejsza przez kilka lat powinna przynajmniej dostać wyższą premię żeby docenić wydajność i wysiłek pracownika dodam że jest to liczone według optymalizacji a ilość zrobionych skrzydeł w skali roku wynosić między 4 a 5 tysiecy wiecej miedzy zmianami Pozdrawiam
    A miałem pracować

06.04.2024 11:03

Byłem tam na rozmowie na stanowisko operatora wózka widłowego, po rozmowie z panem a mianowicie co należy do moich obowiązków i tym jaka pensa, ( pokazał mi to na kalkulatorze ) to parsknęłam śmiechem i wyszedłem :)
    Kamil

26.03.2024 22:43

Fachowa obsługa na sklepie, okna pierwsza klasa. Dziękuję produkcji za świetnie wyprodukowane okna
    SmiechNaSali

28.02.2024 21:56

Popieram magazyn chodzi do sklepu kiedy się podoba albo siedza w toalecie z telefonami. Nie polecam.
    Śmiech

27.02.2024 23:18

Była afera z pseudo odbijaniem każdy w firmie wie jak było kto kogo i inne rzeczy złapali statystę to z kolegą odwrócili kota ogonem i śpiewali jak w na spowiedzi zapomnieli jak sami prosili żeby odbić czy jak jeździli po termometr bądź kwiaty na rocznicę no ale czekamy kiedy zaś będzie zrobione zebranie i kolejny raz będzie mówione że nie wolno wychodzic do sklepu odczuwam to jak by był to zakład pracy chronionej

17.10.2022 23:40

Duża rotacja pracowników,niekompetencja,organizacja pracy daleka od ideału,atmosfera w pracy fatalna:)
    Wacek

10.03.2023 08:54

Zgadzam się z opinia Jak ktoś nie dostosuje do towarzystwa Mimo dużej wiedzy i zaangażowania w pracę to nie ma szans na dalszą umowę o pracę .Jak w szkole skarżenie do szefa o każdą bzdurę .Bardzo duża rotacja pracowników .
    Tiguan

11.12.2022 10:46

Źle się dzieje na starej hali to fakt
    NOWICJUSZ

03.10.2022 19:05

Witam. mam zamiar przyjąć się do firmy Termo Profil na jakie wynagrodzenie mogę liczyć na okresie próbnym?
    Ona

16.09.2022 11:14

Czy firmie zatrudniają także kobiety na stanowisko magazyn i produkcję? Jeśli tak mogę prosić o jakieś informacje na temat pracy i zarobków:)
    Kuba

12.09.2022 07:33

Wyszła afera z odbijaniem dyskietek kolegom i co z tym zrobili??? Osoba która najwięcej odbijała osobę została brygadzistą hahah wychodzi na to żeby coś osiągnąć w tej firmie trzeba podbierać innych z pracy
    Piotruś

12.09.2022 21:06

No i co kolego? Miałeś nadzieje że ty nim będziesz hahahah. Jednego ci się udało udupic, kto będzie następny?Jakie następne kroki z twojej strony? Mamusie pewnie duma rozwala
    Kuba

24.08.2022 20:04

I co? To już ma być koniec to są konsekwencje jakie firma wyciągła wobec osób które latami oszukiwały i naciągały pracodawcę na pieniądze!!!! To ja już nie wiem co trzeba zrobić żeby wylecieć masakra jakaś pamiętajcie jednak że reszta ludzi to wszystko widzi i ja wam gwarantuje że szef i szefowa się o tym wszystkim dowiedzą koniec kumoterstwa i zamiatania pod dywan pozdrawiam
    Kurza mać

25.08.2022 10:11

Gościu, Ty to pierwszy powinieneś wylecieć za postawę, jaką prezentujesz. Idź, naskarż szefostwu, jak dzidziuś w przedszkolu pani. Oj chłopie, obyś to ty nie pożałował, bo w kuluarach już się głośno mówi o tym, kim jesteś. Uśmiechaj się dalej do nas wszystkich, tą fałszywą facjatą.
    Nowy

17.08.2022 09:57

Czy soboty są wypłacane i dzień do urlopu ? Czy jak tam to wygląda ?
    młody

01.08.2022 21:10

Czy to prawda pracownicy w firmie nie mają przerwy w pracy ?
    Judgin

26.06.2022 11:05

Panie Marcinie z GO-WORKU moja opinia na temat firmy Termoprofil nie była wulgarna ani obrażliwa była jak najbardziej prawdziwa, a takiej wy nielubicie Wg. was opinie mają być dobre, albo takie o niczym!!! Ja nie krytkowałem wyrobu firmy czyli okien bo te są naprawdę w porządku.Problem polegał na montażu przez pracownikow firmy okien zakupionych w firmie Montaż nieudolny partacki i niechlujny co potwierdził częściowo serwis firmowy.Czto to są wulgarne i obrazliwe słowa?????? Tu możecie mnie blokować, ale gdzi indziej nie dacie rady Błędy trzeba naprawiać a nie tuszować! Tak działa dobra firma dbająca o swoją opinie i o klienta.
    Dawido

27.06.2022 09:55

Jestem bardzo zadowolony z montażu. Okna solidne. Jak kupować okna to tylko od producenta. Wcześniej miałem montowane okna u pośrednika, jednym słowem "tragedia" Termo profil zamontował okna szybko, sprawnie, sprzątając wszystko. Polecam serdecznie montażystę Kamila.
    @ judgin

27.06.2022 18:14

Proponuję przyjazd o obejrzenie montażu Kamila jeszcze nie wszystkie usterki poprawiłem mam do sprzedania 25 klinów montażowych polecam!
    Judgin

24.06.2022 15:02

Gdzie moja opinia jako klienta???????
    Xyz

19.04.2022 21:09

Jak wyglada atmosfera w firmie ? Czy ludzie pracujacy tam sa ok dla nowych ?
    Ktoś

06.03.2022 18:51

Ile zarobie na początek? Nigdy nie pracowałem przy oknach?
    pulisič

16.09.2021 18:27

Różne opinię się o firmie słyszy, ale prawda jest taka że jeśli ktoś chcę pracować i ma wybierać między dojazdami do Eko czy pracy na miejscu to wybór jest raczej bardzo prosty. Wypłata zawsze na czas, zarobki w porównaniu z innymi podobnymi firmami raczej nie różnią się zbyt wiele, ale atmosfera zupełnie inna, niż w wielkich firmach. Atmosferę w pracy tworzą ludzie i chyba to jest największą zaletą pracy w Termo ( magazyn), nie będę się wypowiadał co się dzieje na produkcji bo tam jestem zbyt rzadko, żeby się wypowiadać na temat atmosfery, ale według mnie wygląda dobrze. Ktoś tam wspomniał w komentarzach o zarobkach 12.5 na rękę, zapomniał już wspomnieć że to jest zarobek na umowie próbnej, później stawka jest wyższa i dochodzi do tego premia uznaniowa, ale po co to pisać skoro ktoś, kto to pisał pewnie nie nadawał się do pracy i myślał, że będzie leżał :-) pozdrawiam
    Jacek.

24.01.2022 22:21

Wypłata na czas, to jest standard w każdej firmie. Jeżeli gdzieś nie płaci się na czas zgłaszasz takiego pracodawcę do PIP i się zwalniasz, bo to znaczy że firma ma problem z pieniędzmi.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Termo Profil?

Kontakt - Termo Profil Sp. z o.o.

GÓRNICZA 17E 44-300 Wodzisław Śląski

Termo Profil Spółka z o.o.
    Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane

21.01.2022 07:57

Pracowałem dwa lata w eko oknach, praca z dojazdem na trzy zmiany,praca we wszystkie święta, w sobotę, niedzielę.Nie mówiąc już o (usunięte przez administratora) w eko oknach, gdzie brygadziści traktują pracowników jak (usunięte przez administratora) W termo profilu praca dużo łatwiejsza, przyjemna, rodzinna atmosfera. Nigdy nie pracujemy w niedziele i w święta, ani w nocy. Hajs też się zgadza i zawsze na czas. :)
    Mechanik

03.11.2021 09:39

Chcę zmienić obecną pracę. Na jakie zarobki na rękę mogę liczyć? Szukam czegoś w utrzymaniu ruchu mechanik, elektryk

05.09.2021 22:05

Witam serdecznie jak wygląda praca w termo profil? Na ile zmian się pracuje? Ile się zarabia na rękę na początek

05.09.2021 20:02

Witam jak wygląda praca w termo profil? Na jakie zmiany się pracuje? I jakie są zarobki na początek
    zlado

22.07.2021 11:29

ile sie da zarobic na reke u was Obecnie firma dala ogloszenie ale troche slabe zarobki miedzy 3000 a 4000 zl brutto z wymaganym doswiadczeniem Czy lepiej zostac w ekooknach czy przejsc do was ?

12.08.2021 01:02

z tego co czytam to te firmy są na jedno kopyto. pracuje tutaj kilka lat juz i widzę że wszedzie jest to samo...
    Andre

13.08.2021 13:17

Zarobki to 12.50zl na rękę porażka
    BylyPracownik

13.05.2019 08:51

W wielkim skrócie: Firma godna polecenia:)

12.08.2021 01:08

ani zła ani dobra, do zaakceptowania
    Ktos

27.11.2019 12:21

Na ile zmian praca na produkcji

12.08.2021 01:07

2 zmiany
    Mateusz

25.10.2020 16:32

A jak z przerwami w firmie?

12.08.2021 01:06

średnio 15 minut
    Michał

03.03.2021 11:12

Witam jak wyglada sytuacja obecnie w pracy? Jak zarobki? sa 3 zmiany czy 2, praca obowiazkowa w weakendy? jakie szefostwo tzn maja cos kultury osobistej czy to typowi poganiacze bydla? Prosze o konkretna odpowiedz bo nie chce zas przechodzic tego samego dziadostwa co w innej podobnej firmie Pozdrawiam

12.08.2021 01:04

mobbingu nie ma, kasa jest na czas - jest jaka jest, reszta do dogadania z przelozonymi, wiekszość się dowiesz na rozmowie rekrutacyjnej no i szału nie ma tak jak mowie ale bardzo źle też nie jest...
    Nowy

18.05.2021 13:14

Czy mogę liczyć na 2600 wypłaty bez weekendów ?

12.08.2021 01:00

lekko, ale czy to duzo?
    Ono

13.03.2021 10:44

Witam miała miejsce ciekawa scena pewien brygadzista notorycznie opuszczał miejsce pracy nie odpisując sobie godzin dobrzy koledzy odbijali mu dyskietkę kiedy prawda wyszła na jaw nie zrobiono z tym nic ba w nagrodę za to dostał jeszcze podwyżkę śmiech na sali
    Joko do Ono

15.03.2021 10:37

Sam pewnie robiłeś to samo tylko, że podwyżki nie dostałeś co? Żal pupalca ściska, że jest się pracownikiem, któremu się nie należy. To według rozumowania pięciolatka trza (usunięte przez administratora) innym, skoro samemu się nie ma. Biedny, skrzywdzony, upokorzony, niesprawiedliwie potraktowany człeku potrafiący jedynie hejtować w necie.
    Ono

13.03.2021 08:08

Opowiem pewną hostorie był sobie pewien pracownik uciekajacy z pracy którego koledzy odbijali na skanerze że niby był do końca proceder ten trwał nikt nie wie jak długo ale najlepsze jest to że firma pozwala na takie numery żadnych konsekwencji pracownik nie poniósł ba dostał podwyżkę taki to oto przykład od brygadzisty

26.09.2020 16:11

Czy na dzień dzisiejszy są przyjęcia na produkcje i jakie są zarobki pracowałem wcześniej w eko oknach
    Ble ble

14.05.2020 18:40

Palacze to wcale nie największy problem Alu kierownik rozdziela sobie premie jak sie mu widzi a zabierając ją komuś nie jest łaskawy nawet powiedzieć z jakiego powodu mało tego ma swoich przydupasów którym wolno wszystko do tego stopnia że potrafią sobie zrobić majówkę w pracy pić vódkę i nikt z tym nic nie robi. Niby jest 15 min przerwy ale niektórzy mogą siedzieć oprócz przerwy 40 min w szatni pijąc kawę z tym też nikt nic nie robi. Jedyny normlany na tej hali to brygadzista czasem mi go aż szkoda jest między młotem i kowadłem
    Konik garbusek

13.05.2020 09:14

Dzieki.zobaczymy na jak długo sie poprawi......
    Konik garbusek

07.05.2020 06:48

Praca jes ok.tylko palacze na alu utrudniaja zycie.wszystko smierdzi fajkami i nikogo to nie obchodzi.... Moze Szefowa by sie tym zainteresowala?
    Content

02.12.2018 11:10

Firma wypłacalna (kasa na koncie zawsze uczciwie i na czas, plus za social), praca w fajnym zespole, nie ma mobingu i jakiegoś nienormalnego stresu, szefostwo w porządku, a o pracy w dziale aluminium wszyscy marzą i śnią, wystarczy zapytać pierwszego lepszego z magazynu albo hali PVC...
    Blee

18.08.2019 19:31

sision chyba jesteś chory
    tester

10.03.2020 04:51

Owszem,kasa na czas...ale mała kasa:) (usunięte przez administratora)

07.10.2019 12:14

Jakie narzędzia pracy zapewnia Termo Profil Sp.J.? Można liczyć na służbowe auto? Czy można z niego korzystać również poza godzinami pracy?

04.02.2020 15:11

Wkrętarkę i miarę. Na ubranie robocze trzeba sobie zapracować.

04.12.2018 20:50

Pete

05.12.2019 21:04

Masz racje. Nie robiom tylko paszą cztery litery z koleżkami na socjalu a potem pretensje do pracownika jak cos jest nie tak.
    Zal

10.01.2020 10:22

W pomieszczeniu socjalnym na aluminium to norma. Moze czesciej szefowa powinna monitoring przejrzec i zainteresowac sie co robi osoba odpowiedzialna za ludzi na produkcji!
    Olo

09.12.2019 18:16

Na ile na początek na rękę może liczyć doświadczony już operator wózka widłowego? Pracuję na tym stanowisku od 9 lat i znam się na rzeczy.
    Daro

09.01.2020 10:13

12 zl /h na reke.

Zostaw merytoryczną opinię o Termo Profil Sp. z o.o.