Termo-Profil s.jaw.Dulak

Wodzisław Śląski

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 24 ocen.

Termo-Profil s.jaw.Dulak
3 24 6 1

Opinie o Termo-Profil s.jaw.Dulak

Dgdg

Pasywna pęsja nieprzystosowana do dzisiejszych realiów.

anonim

(usunięte przez administratora)

Adam

Najlepiej zaraz spytac czemu ta firma nie pozwala wybrac zetek za soboty. I dodatkowo czemu falszuje sie listy obecności.

Gal
@Adam 31.10.2018 16:56

Przecież to nie jest zgodne z przepisami.

Dominika
@Adam 31.10.2018 16:56

Wysuwasz zarzut na forum publicznym. Może to zostać uznane za pomówienie. Czy masz udokumentowane dowody, które popierają to, co piszesz na temat list obecności? Komentarze, publikowane na forum powinny być merytoryczne i zawierać sprawdzone informacje.

zyczliwy

Pcv odradzam,tam rzadzi pan Śliwka i trudno z nim wytrzymac.W biurze placą marnie tak samo jak w sklepie firmowym.Na aluminium rzadzi pan Dzięcioł i razem z panem Kukułką (chociasz bardziej przypomina dzikom swinie z afryki guśca) robiom ferment wsrod ludzi.Nazwiska zostaly zmienione.

EKO?

CZY TO PRAWDA ZE ALUMINIUM W TERMO SIE ZAMYKA I LUDZIE PRZECHODZĄ DO EKO OKIEN? PODOBNO JEDEN BRYGADZISTA Z OKIEN ALUMINIOWUCH WOJUJE ZE SWOIMI LUDZMI I PRZEZ TO CHCĄ ODNIEGO UCIEC.

Ada§

Emaile zostają ignorowane, tel.polaczenie z automatem a puzniej albo ktos odbierze ???? odlorzenie sluchawki i to kilkanascie razy feina zabawa....

kp

Zarobki to żart. Szkoda czasu na aplikowanie do tej firmy.

Dominika

@termo a jakie są warunki zatrudnienia w Termo-Profil? Czy firma podpisuje z pracownikami umowę o pracę? Można liczyć tam na stabilne zatrudnienie? Stabilność jest istotna dla wielu osób, które poszukują pracy i z pewnością będą one wdzięczne za taką informację.

Piotr

Czy inni również uważają że firma jest "śmieszna coraz bardziej"? Naprawdę na tą chwilę nic pozytywnego nie można powiedzieć na temat tej firmy?

termo

Nie polecam na dluzsza mete tej firmy. Wyzysk pracownika a premie jak sie przelozonu spodoba to są. Idzie porobic pare miesiecy ale nie dluzej. Szef dusigrosz jak podniesie pensję o 50groszy to myśli ze pracownik ma go po piętach calowac. Śmieszna ta firma coraz bardziej ;(

Dominika

@arr pragnę przypomnieć, że na forum zabronione jest używanie imion osób pracujących w firmach. Regulamin nie pozwala na to ze względu na ochronę danych osobowych, a komentarze zawierające tego typu informacje, mogą być usunięte przed administratora. Jeśli chcesz poznać szczegóły, zapraszam tu: https://www.gowork.pl/regulamin

Dominika

@Nina czy zdecydowałaś się jednak aplikować do Termo-Profil? Jeśli tak, to podziel się z nami proszę swoją opinią o tym pracodawcy. @Pracownik na naszym forum można publikować wszelkie opinie, zarówno pozytywne jak i negatywne. Niemniej jednak, zawsze należy pamiętać o tym, by przy okazji nikogo nie obrażać. Nawet nieprzychylne argumenty można przedstawić w sposób kulturalny.

Nina

Witam, czy mogę prosić o opinię nt pracy biurowej ze znajomością języka, jaka atmosfera, wynagrodzenie, czy trzeba podpisywać lojalke, itp. Będę wdzięczna! Pozdrawiam

Pracownik
@Nina 13.06.2018 15:00

Nie polecam. Kasy tyle, co kot napłakał a obowiązków coraz więcej - a szefostwo to chamy

Dominika

@Darek, wcześniej pisałeś "niestety ze względu na wyjazd musiałem odmówić". Dokładnie opisujesz socjal, czy jednak podjąłeś pracę w firmie? A jeśli tak, to w jakim dziale? Obecnie firma poszukuje handlowców, pracowników biurowych na dział produkcji. Możesz nam napisać coś więcej o możliwości rozwoju w firmie, o szkoleniach oferowanych przez firmę i wynagrodzeniu adekwatnym do wykonywanej pracy? Zapewne będą to bardzo przydatne informacje dla osób, które chcą aplikować do firmy Termo-Profit.

Miły

Idac do pracy do biura pani ........ obiecuje ze nie będziesz zarabial najniższą Kłamstwo!!!!!! I chocbys znala 10 języków to nic nie daje firma do bani

Darek
@Miły 24.12.2017 10:07

Myśle, ze to sie już zmieniło. Byłem na rozmowie o prace i zaproponowali mi na prawdę fajna stawkę. Nie spodziewałem sie, ze bez doświadczenia i wiedzy mogę zarobić na prawdę fajne pieniądze. Niestety ze względu na wyjazd musiałem odmówić.. szczerze polecam !

Zmotywowany
@Darek 16.03.2018 15:10

Za fajne pieniadze bys niewyjezdzal pozdrawiam klamstwo 2400 to tak duzo chyba ze dla ciebie

Darek
@Zmotywowany 09.04.2018 22:01

Kto powiedział ze wyjechałem do pracy ?!

Dominika

@Darek Dobrze wiedzieć. A mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tego, jak dokładniej wygląda sprawa z pakietem socjalnym w Termo-Profil? To informacje, które pewnie ciekawią użytkowników, którzy wchodzą na wątek firmy Termo-Profil i myślą o zaaplikowaniu do niej.

Darek
@Dominika 06.04.2018 16:06

Miedzy innymi Wczasy pod grusza po przepracowanym roku - wystarczy tylko brać 5 dni urlopu, a nie jak w innych firmach dwa tygodnie. Dodatki na święta Bożego Narodzenia jak i na Wielkanoc. Ubezpieczenie grupowe do wielu specjalistów za darmo i czeka sie tylko 5 dni roboczych ! Okulista, ginekolog, dermatolog itd. W Wodzisławiu Śląskim w med-housie wszystko dostępne. Uważam ze ta firma jest na prawdę godna polecenia..

Dominika

@Zmotywowany W jaki sposób pakiet socjalny został "obcięty"? Rozumiem, że jesteś pracownikiem firmy Termo-Profil i stąd ta informacja. Mógłbyś zatem powiedzieć co zostało "obcięte" względem tego co było dawniej? Nie została ta informacja uwzględniona, a na pewno jest ważna.

Darek

Witam, polecam prace w firmie Termoprofil, ponieważ cieżko teraz o prace, która ma sezon cały rok- nie ma żadnego zastoju, ciagle jest praca na pełnych obrotach. Wypłaty sa większe niż najniższa krajowa- jeśli chcesz robić zostaniesz doceniony. Socjal jak na firmę prywatna jest super. Wypłaty zawsze sa przed 10 co sie ceni. Stałe godziny pracy i zawsze można sie dogadać, każdy pójdzie na rękę. Polecam!

Zmotywowany
@Darek 16.03.2018 15:19

Nic szczegolnego zapieprz poganianie juz obcieli socjal. I byly podwyzki nieznaczne musisz przyjsc lub zostac w pracy jak poganiacz zdecyduje lipa

Administrator

Jak obecnie wygląda sytuacja z możliwością zatrudnienia w Termo-Profil s.jaw.Dulak?

sa
@Administrator 24.02.2018 13:22

Myślę, że lepiej niż u Was :)

Majka
@Administrator 24.02.2018 13:22

W firmie sa zatrudnienia, a przynajmniej sa ogłoszenia na olx. Ludzie pracują tam super. Polecam !

cudo

ehhh tak uczciwie odprowadzaja skladki racja ale od najniszej krajowej. twoja emeryturka i tak bedzie lipa nie zaplacisz nawet czynsz .A ja sobie wyobrazam tych co kochaja robic w termoprofil teraz maja po 20 pare lub 30 lati jak sa dziadkami kolo 50 ,60 lat i zapierdalaja po 10 godz.Trzymam za was kciuki chlopy.. Wytrwalosci zycze. powodzenia . Moja emeryturka juz za rok o mam lat 43..

Jo
@cudo 06.09.2015 08:35

bo pewnie jesteś rylem i nic nie potrafisz

Gosc.

Witam jak tam teraz na produkcji zmieniało się coś czy dalej nie bardzo.Pozdrawiam

Dominika

@globalView piszesz o pogardzie wobec pracownikom. Co konkretnie masz na myśli? Jeśli chodzi o wynagrodzenie, to w przypadku handlowców dużą jego częścią jest zwykle prowizja. Możesz również powiedzieć, czy można liczyć na szkolenia ponoszące kwalifikacje, czy też możliwości rozwoju?

Dominika

Na stronie internetowej firmy można znaleźć informacje na temat aktualnych ofert pracy. Obecnie Termo-Profil poszukuje między innymi Pracowników biurowych (w tym ze znajomością języków obcych) oraz Handlowców na rynek włoski, niemiecki i francuski. Ktoś z Was obecnie pracuje w którymś z tych działów firmy? Co możecie doradzić osobom, których zainteresowała oferta pracy? Co powinny wiedzieć o pracy w firmie zanim prześlą swoje CV? Każda dodatkowa informacja może być dla nich bardzo pomocna.

globalView
@Dominika 01.08.2017 10:57

Ja mogę doradzić tylko tyle, że jeśli ktoś posługuje się płynnie którymś ze wspomnianych języków to powinien otworzyć umysł na coś więcej. Wynagrodzenia są tam bardzo słabe. Ta firma nie przetrwa długo, ze względu na pogardę właścicieli względem zatrudnionych u nich ludzi i marnowanie wypracowanych przez pracowników pieniędzy na najdroższe możliwe na świecie auta. Właściciele poza tym nie grzeszą inteligencją.

o

firma raczej w okolic jest znani raczej zaopatruja wszytskich w systemy okienne czy nawet systemy alarmowe dla domów,

Cudaczek

Ja wiem, ze 2 tysiace na hali produkcyjnej to nie sa kokosy , ale nikt nie napisze ,ze od calego wynagrodzenia sa uczciwie odprowadzane skladki i nikt nie pracuje na czarno.Pracowalem w tej firmie troche i tylko sprawy osobiste zmusily mnie do odejscia. Nie rozumiem tych co narzekaja ,przeciez mozna przejsc do konkutencji tam bedzie lepiej sklaki na zus od najnizszej i na zime urlop bezplatny - powoszenia

Witam

2000 złotych przy 10 godzinach dziennie plus dwie soboty,zarobisz wszędzie.Nawet w biedronce na kasie zarobisz tyle .Praca przy oknach jest ciężka i marnie płatna jak za tą pracę.

cdn...

W tedy sie przekonasz na wlasnej skorze ze u Szefostwa Termo nieliczy sie pracownik i dbanie o niego tylko kasa na ich kontach .... Prywaciaki

twuj stary

zaczyna sie robic niebezpiecznie ludzie z "wielkiego" TermoProfil sami sie zwalniaja i ida do konkurencji do eko ... w sumie w eko na umowi probnej ma sie 2 200 a ja tyle mam po 7-letnim stazu w Termo buhahaa

do Tomeczka

To zapraszam Tomku z twoim cv zobaczymy czy bedziesz taki chetny do pracy jak bedzie na lini produkcyjnej za pie rd ala ć po 10 h w temperaturze 35 stopni za 2 tys zl bo nowy wiecej niewyciagnie haha znam ludzi co po 3 latach maja tyle co nowy . Znalaz sie madrala przez kabel pffff ....

klaudia

Tam się ciągle ludzie zwalniają, więc to mówi samo za siebie nikt nie wytrzymuje dłużej niż parę miesięcy, szkoda zdrowia na szefową krawcową wariatkę, kto pracował to wie o kim mowa :)

do piachu

Dokaldnie jak wpis troche wyzej napisal czy pracujesz 5 lat czy 1 miesiac i tak jestes pionkiem nikt niedoceni i nieszanuje pracownika czy masz 5 letnie doswiadczenie czy nuesuecznie najlepiej ujebac z wyplaty kase ... Atmosfera hahah takiego czegos niema i niebedzie nigdy wieczny stres i gonitwa na kazdym stanowisku bo jak to gadaja brygadzisci szef patrzy w kamere moze kupcie mu cyfre+ hahaha

do piachu

mam wrazenie ze ktos tu broni firme TermoProfil wcale bym sie niezdziwil jesli by to bylo same szefostwo . Co ty nazywasz dodatkiem socjalnym 150zl na swieta w grudniu a styczniu lutym i marcu premia po 10% i co jeszcze na tym kaZdy pracownik traci jest wykozytywany psychicznie i fizycznie . Przyjdz na Hale zapierdalac to zobaczysz jak to milo a 10 jak zobaczysz pasek to najlepiej isc sie powiesic co juz sie zdarzalo... brak slow i zal mi takich ludzi ktorzy wykozystuja i chca zarobic na ludziach totalne zero profesjonalizmu ze strony tych co ta firma kieruja podumuje to w dwoch slowach BANDA ZLODZIEJI !!! i ten kto robi na hali produkcyjnej zgodzi sie zemna w 100%

jaa

hahahaha jeszcze mnie rozbawił wcześniejszy wpis o dodatkach socjalnych przed świętami i innych socjalach... no rzeczywiście 50 zeta na święta to jest coś hahahaha

Zostaw opinię o Termo-Profil s.jaw.Dulak - Wodzisław Śląski

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Termo-Profil s.jaw.Dulak