Contrain Group

• Nowa Gadka
  • Ksawerów
  • Huta Wiskicka
  • Bronisin
Łódź - Contrain Group Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Contrain Group S.A.

Opinie o Contrain Group Łódź

Nie przegap nowości o Contrain Group S.A.!

Dorota

07.06.2022 19:48

Hejj wybieram się z grupą znajomych na zbiór i sortowanie papryki był ktoś może i powie jak to jest ?
    Dziadek

12.04.2022 11:00

Polecam. Kwatery(2) nie miały gwiazdek ale dało się żyć. Praca (w Szchlitz) bardzo dobra, lekka w ciepłe i dużo Polaków. W Szchlitz Polecam "LAMPENWELD), unikajcie ZUFALL.
    Ina

12.04.2022 21:28

Możesz napisać coś o tej pracy. Jakie zarobki i czy są godziny..
    Szef Lampen

05.06.2022 14:49

Lampen fajne miejsce ale z godzinami loteria. Byliśmy pracownikami tam 12 miesięcy po czym z dnia na dzień zwolnienie przez brak zamówień.
    Dawid

31.05.2022 15:50

Kordynator w mieście SCHWALMTAL poprostu nie istnieje zawsze zajęta żadnej pomocy z tego co zauważyłem pomaga tylko kobietom nawet mikrofalówki załatwi itp my mężczyźni możemy liczyć tylko na siebie nie polecam miła tylko na starcie potem nie istnieje. Inaczej jej poprostu nie ma dla niektórych osób ma swoje grono i koniec
    Paula

30.05.2022 23:37

Ktoś pracował z tej agencji jako kelner?
    Angelika

27.05.2022 18:10

Witam, czy pracował ktoś może na magazynie w Niemczech i mógłby się wypowiedzieć?
    Jarek

19.05.2022 23:24

Witam, pracował ktoś przy produkcji palet w Badenia-Wirtembergia i może coś opowiedzieć o atmosferze w pracy oraz o zarobkach?
    Manna

17.05.2022 21:39

Racowalam w firmie Tacken z contrainem , praca spoko nie jest super ciężka , zależy jak się trafi i jak się chce pracować ,ale wiele do rztczenia pozostawia(usunięte przez administratora)Nie potrafi nic zatwic ,nigdy nie ma czasu i wiecznie jakiś problem . Warunki mieszkaniowe.... Za ciekawe nie są jedna pralka na 10 osob (usunięte przez administratora)

16.05.2022 13:37

Witam czy ktoś pracuje ewentualnie pracował przy produkcji i pakowaniu paneli w Brandenburgii i może napisać coś o pracy i warunkach?
    Praca Holandia

10.05.2022 17:47

Czy firma zapewnia darmowy transport do miejsca pracy z miejsca zakwaterowania? Jestem zainteresowana pracą przy zbiorze pomidorów w Holandii. Ktoś może wie jak to wygląda, tzn zakwaterowanie, dojazd itp?
    Contrain

16.05.2022 08:29

Dzień dobry, Zapewniamy darmowy transport z miejsca pracy do miejsca zakwaterowania oraz do pracy :) Jest to albo rower albo auto, w zależności od odległości do miejsca pracy :)
    Sylwia

13.05.2022 14:52

Cześć, czy jest ktoś może na roślinach i sadzonkach w Meijel? Mam kilka pytań
    Kudłaty

30.04.2022 03:59

Firma Tacken sałatki w Schmaltal to najgorsze na co możecie trafić (usunięte przez administratora)
    Mar3k

01.05.2022 14:44

Dlaczego możesz coś więcej powiedzieć
    nicky

12.05.2022 15:55

Kudłaty , dlaczego najgorsze ? rozważam ofertę wiec napisz co tak mocno nie pasowało ? plizz
    Kasia

12.03.2022 11:25

Hej Chciałabym wyjechać na początku kwietnia do Holandii na zbiór truskawek do Maasbree, ktoś może był,poleca ? A może ktoś chętny na wyjazd ?
    Karolinna

02.05.2022 19:13

Też bym z Chęcią wyjechała do pracy gdzieś zagranice ale sama się jakoś nie mogę odważyć.Mam swoje auto, jak coś to proszę o [email protected]
    Laura

12.05.2022 14:22

Lubin
    Krystyna

08.03.2022 18:46

Hej wyjeżdżam za kilka dni na szparagi i pory sortowanie dokładnie zamysł.jedt na poniedziałek czy ktoś był i czy może ktoś jedzie ? Pozdrawiam
    Krzys

14.04.2022 10:57

mozesz juz cos powiedziec ?
    Iza

11.05.2022 21:51

Hej. Jak jest na szparagach i porach,? Ciężka praca??
    Kuba

03.05.2022 19:50

Planuję jechać do Niemiec do pracy po 10 maja. Chcę jechać tam PRACOWAĆ, ewentualnie trochę pozwiedzać, a nie na melanż :) Jeżeli jest ktoś kto chciałby się dołączyć podajcie email w odpowiedzi, odezwę się do Was :)
    Dycha

09.05.2022 13:22

Też planuję wyjazd ale jak czytam te wpisy to trochę mi się odechciewa. Daj znać czy jeszcze jesteś za wyjazdem a jak tak to kiedy na maila [email protected]

28.04.2022 17:14

Mar3k

01.05.2022 14:47

A nie można tego jakoś zgłosić
    Mysza

05.05.2022 11:14

To Niemcy czy Holandia?
    Zołza

27.04.2022 12:40

Agencja Contrain jest nierzetelną firmą. Koordynatorzy, gdy pojawi się jakiś problem odnośnie zmiany pracy, nie odbierają telefonów lub po prostu blokują numer pracownika (boją się, że stracą swoich klientów, którzy są ważniejsi niż ciężko pracujący i (usunięte przez administratora) pracownik), a główna księgowa nie potrafi wypełnić swoich obowiązków jak należy. Nie dajcie się zwieźć opisom prac przedstawianych w samych superlatywach, ponieważ jest to najzwyczajniejsze kłamstwo. Ostrzegam przed firmami: Kopperts, Stals i Burs - istny wyzysk Polaków niczym w Auchwitz za śmieszną stawkę. Mogłabym dużo opowiedzieć, bo pracowałam w jednej z tych firm ponad pół roku, ale "mowa srebrem, a milczenie złotem".
    b

27.04.2022 14:38

ok
    Contrain

28.04.2022 12:48

Dzień dobry, Jeżeli ma Pani zarzuty do pełnienia obowiązków koordynatorów i innych pracowników, bardzo prosimy o kontakt na adres [email protected] w celu weryfikacji sytuacji i rozmowy. Pozdrawiamy
    Karolina

28.04.2022 09:25

Gdzie polecacie wyjechać do pracy?
    Sebix

23.04.2022 15:30

Czytam i nie zgadzam się firma dobra przyjechali po mnie żeby zawieźć mnie na miejsce miesięczne wyplaty bardzo ładny pokój koordynator fajny praca też więcej godzin też można robić i nie ma patologi
    Czat

27.04.2022 19:56

A jaka praca? Jestem ciekaw pracy komisjonera w Niemczech jak to wygląda
    Damian

20.04.2022 10:15

Polecacie szczepienie kurczaków oraz mycie klatek?...jak z godzinami oraz z kasą?
    Rafał

19.04.2022 12:17

WItam, był lub ktoś jest w pracy w Holandii miejscowość Kessel, przy czyszczeniu i kontroli jakości, stanu namiotu, Agencja pracy Cotarian? Będę za informacje zwrotną co do warunków, jakie zapewnia agencja oraz warunki pracy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Contrain Group?

Kontakt - Contrain Group S.A.

3 Maja 14a 93-408 Łódź

Branża główna: Rekrutacja i HR

Krzysztof

17.04.2022 10:05

Jest ktoś na tych szparagach i porach ? Może ktoś co powiedzieć o warunkach mieszkalnych , czasie pracy i czy można tam jechać czy lepiej nie .
    Martyna

13.04.2022 10:18

Hej! Był ktoś może w Holandii w miejscowości Ell/Weert na kwiatkach? Jak było i czy polecacie?

17.04.2022 09:01

Ja jestem daj mi kontakt do siebie.
    Wojciech

11.04.2022 14:33

Czy ktoś pracował przy zbiorze i pielęgnacji pomidorów lub papryki i jakie panują warunki?
    Ang

07.04.2022 01:02

Cześć, planuje wyjechać do Holandii na zbiór ogórków lub pomidorów przez agencję jakoś jeszcze w kwietniu. Czy ktoś może tez się wybiera?
    Łuki toki

07.04.2022 21:01

Ja właśnie ze znajomym startujemy w poniedziałek na kwiatki do Holandii
    Marcelina

06.04.2022 04:46

Zastanawiam się nad wyjazdem na wakacje do Niemiec albo Holandii na pracę przy kwiatach albo warzywach/owocach. W ogłoszeniach jest mowa o 12,28€ i 9-12 000 zł. Faktycznie można z tego wyciągnąć 9-12k brutto miesięcznie? Czy są potem na umowie kruczki drobnym drukiem?
    Olaf

07.04.2022 19:58

Do tego odjąć 12-13 euro dziennie za mieszkanie ale i tak aż tyle się nie zarabia. Przy dobrych wiatrach 1800 E
    Waldo

07.04.2022 10:03

Ma ktoś jakieś informacje na temat pracy na sałatkach w Niemczech?
    Addd

15.03.2022 15:18

Cześć, planuje wyjazd z koleżanką od lipca 2022. Może ktoś był by chętny do nas dołączyć? Zależy nam na kimś zdecydowanym, kto bierze pracę na poważnie. Miejsce do ustalenia. [email protected]
    Filipas

04.04.2022 12:07

a ładna ta koleżanka chociaż?
    Ronx

30.03.2022 13:17

Hej chciałabym jechać do praca przy pielęgnacji pnących roślin ozdobnych czy ktoś tam był i może powiedzieć jak tam jest ??
    karola

18.01.2022 12:38

polecam prace na kurczakach, jestesmy juz dlugo i jest ok
    Ina

29.03.2022 18:38

A gdzie ta praca jest? Możesz napisać jaka stawka
    Sadzenie kwiatów Roggel

25.01.2022 11:19

Witam. Czy pracował ktoś na sadzeniu kwiatów w Roggel w Holandii i może wydać swoją opinię?
    KGB

30.01.2022 21:11

Roggel ? Uciekają stamtąd jeśli chodzi o Kopra. Jedna klika rządzi i mają od szefów pozwolenie na dręczenie Polaków. Do tego szef i jego córka to jakaś kpina. Prawdziwi (usunięte przez administratora). Praca dość ciężka ale kasa dobra jedyny plus
    AB

25.03.2022 21:23

Wszystko potwierdzam.Po paru miesiącach cieżkiej pracy na kolanach słynna klika wyrzuca ludzi z pracy.Mobing zastraszanie i krzyki na porzadku dziennym. Ty harujesz a oni tańczą z wózkami I nalepiają naklejki.Jeszcze się dowiesz że nic nie robisz a ta klika pracuje za ciebie.Na koniec usłyszysz, że to ty zastraszasz ludzi a oni są poszkodowani.To co tam wyprawia słynna klika jest nie do opisania. I wszystko to Polak dla Polaka.

17.03.2022 13:08

Czy ktoś może chciałby jechać od maja 2022 do Someren na pomidory i chciałby się wybrać razem? Najlepiej przedział wiekowy 18-22 lata. Kontakt na maila [email protected]
    Scyzoor

25.03.2022 09:53

Sylwia ja się będę wybierac
    Damian

23.03.2022 15:59

Pracował ktoś w Seasun w nadmorskiej miejscowości. Jak wygląda praca i zakwaterowanie w domach campingowych? Chodzi o pracę na szklarni przy zbiorze pomidorów i papryki.
    Kamo

22.03.2022 11:39

Pracuje ktoś z was w Holandii l w szklarnia, jaką pracę możecie polecić o lokalizację? Jak zakwaterowanie?
    On

07.03.2022 10:44

Cześć, wam na początku Kwietnia mam jechać do Holandii do pracy na recyklingu sprzętu AGD odzyskiwanie metali. Czy może ktoś był w tej pracy i mógł by coś nie coś powiedzieć? Bardzo proszę o realne opinie. 731 225 462 dziękuję
    Piotr

22.03.2022 11:17

A pracowałeś już kiedyś przy recyklingu?
    Casio

09.03.2022 11:46

Ja planuje pojechać do Niemiec, Kelheim na magazyn z oponami. Ktoś tam jedzie? Był? Jak warunki?
    Casio

15.03.2022 10:38

N - nie mogę na ten mail wysłać do Ciebie wiadomości. Masz inny @?
    Piotr

22.03.2022 11:03

Witam i jak w sprawie pracy odezwali się do ciebie?
    Flaqiu

07.03.2022 17:04

Jest ktoś chętny na wyjazd w marcu?
    Mx

13.03.2022 21:22

Ja się zastanawiam Gdzie chcesz jechać?
    Martyna

22.03.2022 08:39

Aktualne ?
    Karol

19.03.2022 15:53

Serdecznie odradzam. Przyjechaliśmy z kolegą na miejsce zakwaterowania i było ok. Po rozpoczęciu dniu pracy okazało się że miejsce pracy się nie zgadza , godziny pracy się nie zgadzają , i wynagrodzenie się nie zgadza.. poprosiliśmy o zmianę projektu. Zmieniono nam projekt i miejsce zakwaterowania. Miał być domek 16 osobowy po czym dostaliśmy przyczepę holenderska z pleśnią przy łóżkach , zepsutym oknem, dziurami w ścianie i brakiem ogrzewania. Serdecznie odradzam każdemu myślącemu człowiekowi.
    Zibi

19.03.2022 08:54

Był ktoś na magazynie w Niemczech w Soltau? Jakie warunki zakwaterowania? Wybieram się marzec / kwiecień 2022.
    Rick

18.03.2022 19:43

Cześć, szukam do wspólnego wyjazdu 1 osoby, najlepiej jeszcze w marcu, kobieta/mężczyzna, bez znaczenia. Praca na magazynie Rhenus, w Hörselgau Odezwij się na maila [email protected], tam się złapiemy i dogadamy a później możemy przejść na FB. Mam 19 lat, prawka nie mam, niemieckiego nie umiem, angielski podstawy. Wymagam jedynie brak nałogów, zero ćpania. Pozdrawiam serdecznie i miłego weekendu.
    Magelan

03.12.2021 18:28

Solidne biuro na Klosterpark , zaskoczenie dla mnie ze w piątek można pracować tak jak pokazują godziny na drzwiach.pełen szacun dla P.Kasi i P. Marcina ,tak trzymać dzięki pozdrawiam Tadeusz
    Haha

16.03.2022 08:24

Solidne biuro, bo pracuje w wyznaczonych godzinach pracy, hahaha, nie mogę XD
    Pisarka

17.03.2022 13:58

Przecież biuro na kloster jest wiecznie zamknięte, a koordynatorzy traktują ciężko pracujących w rhenusie ludzi jak (usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o Contrain Group S.A.