Contrain Group

• Nowa Gadka
  • Ksawerów
  • Huta Wiskicka
  • Bronisin
Łódź - Contrain Group Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Contrain Group S.A.

Opinie o Contrain Group Łódź

Nie przegap nowości o Contrain Group S.A.!

Kluseczka

05.11.2022 18:44

Witam. Proszę bardzo o aktualne opinie nt projektu w magazynie ubraniowym w Mönchengladbach 1. Wynagrodzenie- czy się zgadza? 2. Warunki mieszkaniowe? 3. Dojazdy do pracy i praca w magazynie?
    Jellllll

13.04.2022 12:40

Uciekajcie!! Pracowałam dla tej firmy miesiąc wraz z moim chłopakiem, miesiąc który był katorgą. (usunięte przez administratora) ZERO pomocy, zrozumienia człowieka NIC. (usunięte przez administratora)Na wstępie miał pretesje do mojego chłopaka, dlatego (po 10h podróży) nie wypełnia odrazu papierow tylko sie rozpakowuje, że teraz on (usunięte przez administratora) bedzie musiał czekac godzinę aż mój chłopak to wypełni. (usunięte przez administratora)zero szacunku do drugiego człowieka,Krzywe spojrzenia ciagle patrzenie na ręce, nawet na „stołówce”,problem w jakiejkolwiek pomocy,Nie wspomnę tu już o nieodpowiadaniu na zapytania, nawet głupie DOWIDZENIA, udawał że nie słyszy, że nie widzi. Zero kultury tylko napluć w pysk. Ale to przed najlepszym. Kiedy przyjechaliśmy na zakwaterowanie jak i do pracy nikt nie raczył nas chociaż oprowadzić, czekaliśmy jak słupy dopytując się pracowników gdzie można znaleźć kogoś kto sie nami zajmie.(usunięte przez administratora) Każdy miły każdy uśmiechnięty, az pomyślałam ze to może być naprawde dobra robota co było głupota. Powiedziano nam,że mamy dwa tygodnie żeby zacząć zbierać normy, na spokojnie bez stresu.Większej ściemy nie słyszałam :D DRUGIEGO DNIA po pracy przyszedł do nas (usunięte przez administratora) powiedział ze za mało zbieramy, że MUSIMY WYRABIAĆ NORMĘ (która w przeciągu dwoch dni urosła od 20kg/h do 50kg/h(usunięte przez administratora) miałabyc gwarancja 36 godzin tygodniowo oraz PODSTAWA ZOSTANIE WYPŁACONA (usunięte przez administratora) Lecz praktycznie dzień w dzień kończyliśmy nie później niż 14.Ale nie martwiliśmy Się tym aż tak bo przeciez podstawę mamy mieć, ale bardzo zależało nam na nadgodzinach o czym wspominaliśmy contrein. O zaliczkę ciężko się doprosić, dzwoniliśmy do naszych koordynatorów ze potrzebujemy pieniędzy bo nie mamy jedzenia,zaliczkę otrzymaliśmy po wielu próbach. Pracowało się strasznie. Wyrzucili nas po 2 tygodniach ponieważ nie wyrabialismy normy( druga pare wyrzucili po 3 dniach) dwa dni próbowaliśmy się dodzwonić (usunięte przez administratora)Wydzwaniałam co wszystkich z contrein bo chciałam jak najszybciej iść do pracy, lecz spotkałam się z pretensjami „DLACZEGO JA WYDZWANIAM PO LUDZIACH?” Śmiechu nie było konca. Po tygodniu przenieśli nas do innego zakwaterowania „wyremontowanego” nie było tam nic, internetu, mikrofali,odkurzacza WODY W KUCHNI nawet szczotki do ubikacji SERIO NIC , z łazienki wylewała się woda bo nie było ściągacza do wody a prysznice pozatykane. (usunięte przez administratora)zapewniał ze wszystko nam dowiozą, dowieźli po tygodniu kiedy my już opuszczaliśmy kwaterę. Bo dłużej nie mogliśmy wytrzymac. Wypłata z ogórków wynosiła niecałe 300 euro. Byłam załamana. Tego samego dnia spakowaliśmy się i wyprowadziliśmy. Nie polecam nie przyjeżdżajcie tu każdy c contrein przedstawia wszystko w różowych barwach na miejscu jest odwrotnie.
    Rafi

06.10.2022 18:18

Norma 150. Lekko przyglupawy jesteś. Jaka premia po za normę 50 e.
    slawek

31.10.2022 01:20

100% prawda
    Nie polecam! Były pracownik

22.10.2022 09:18

Nie polececam tej agencji.Koordynatorzy mają wszystko gdzieś. Zero pomocy z ich strony w pokojach grzyb i zimno. Pranie przesiąknięte wilgocią. Najgorsze zakwaterowanie jakie miałam za granicą.

24.10.2022 09:32

Dzień dobry, Prosimy o kontakt na [email protected] w celu wyjaśnienia sytuacji. Pozdrawiamy
    były pracownik

19.10.2022 18:44

Nigdy więcej nie będę pracować w Contrainie. (usunięte przez administratora) tam wszystkiego można się spodziewać, koordynatorzy to co niektórzy w (usunięte przez administratora) mają wszystko, obiecywać to potrafią ,a na miejscu okazuje się przykra rzeczywistość. Brak ubezpieczenia chorobowego i wypadkowego, Podsuwają rozwiązanie umowy za porozumieniem na każdym kroku. Zestawienie godzin pracy wypełnia się jedynie podpisując. Ilość godzin wpisuje ktoś tam. Często się mylą na swoja korzysć. Nigdy więcej z ta firmą. Byłem zobaczyłem i wrocilem.

20.10.2022 13:18

Dzień dobry, Jeżeli ma Pan/Pani zarzuty co do kwestii zakwaterowania lub rozliczania godzin i innych spraw, prosimy o kontakt na [email protected]. Zależy nam, aby wyjaśnić sytuację.
    Bokaaa

19.10.2022 14:04

Ta sama sytuacja, zrobiłem badania ,cały stos dokumentów wypełniłem wszystko wysłałem a za 5 minut baba domnie dzwoni że roboty niema i mi wciska coś innego (usunięte przez administratora) z daleka od takich biur.
    Zly

19.10.2022 13:03

Omijajcie ta agencje z daleka nie można się dodzwonić kazali mi czekać na odpowiedź po podpisaniu kilku niezbędnych dokumentów po czym jakimś cudem udało mi się dodzwonić po czym powiedzieli ze nie ma pracy dla mnie chodź mówili że mam miejsce zaklepane wstyd i hańba nie polecam
    Kkkkk

05.10.2022 13:57

A jak wygląda praca w Niemcze przez Contrain ,jakie warunki na mieszkaniach ludzie ,itp
    Tomson

28.09.2022 17:14

Witam, czy ktoś z was pracował na magazynie odzieżowym w Monchengladbach przez tę agencję? Proszę o szczegóły. Pozdrawiam.
    ku

27.09.2022 11:32

Witam serdecznie polecam wszystkim bardzo fajna firma i konkretni ludzie.Pozdrawiam
    Qulson

23.09.2022 18:48

Pracował ktoś przy zbiorach pomidorów w szklarni we Włoszech w Ostellato dla firmy H2ORTO BONTA' SOSTENIBILE. Mógłby się podzielić opinią na temat pracy, zarobków, atmosfery oraz współpracy z agencją.
    Niedoszły kandydat

31.08.2022 18:29

Nie polecam tej agencji od 3 dni do nich dzwonię, gada do mnie komputer, leci Cały czas muzyka i to hasło " jesteś 2 w kolejce " , skoro tu w Pl jest taki kontakt to nie chcę wiedzieć jaki jest w Holandii, poszukajcie sobie lepiej innej agencji , bo zostaniecie później bez pomocy i jeszcze was na szaro zrobią.
    Edmund

01.09.2022 14:40

XD
    Pedro

23.09.2022 07:27

Nie idzie się skontaktować.

18.09.2022 20:00

Czy ktoś aplikował na stanowisko kierownika rekrutacji?
    Mily

09.09.2022 13:58

Czy miał ktoś sytuację że otrzymał niepełne wynagrodzenie?
    Mily

09.09.2022 15:36

Bardzo proszę o odpowiedz

18.09.2022 12:50

Contrain rozbija nieraz wypłaty ,żeby mu było dobrze.Uwazajcie na podwójny podatek z Holandii.I ogromny podatek z Niemiec na zakończenie współpracy.Zależy jak długo pracowaliście.Ogólnie nie polecam, zależy od szczęścia.
    Kk

29.07.2022 17:57

Nie polecam zostaliśmy wyrzuceni z zakwaterowania bez powodu i zostaliśmy bez dachu nad głową na 1 noc a wszystko dzięki wspaniałemu koordynatorowi porażka
    Lala

04.09.2022 22:37

Pracuje w Niemczech , przez Contrain. 30 minut na spakowanie i opuszczenie kwatery to standard, przy ciężkim naruszeniu regulaminu. Głównym powodem jest wandalizm- alkohol. Za to cię wywalili.

18.09.2022 12:43

Jak się uda to może nic się nie stanie z narkomanami,alkoholikami, nieraz po wyrokach????A jak nic się nie stanie to można swoje pieniądze włożyć w wyjazd, a po miesiącu ciężkiej pracy do tego wyjazdu dołożyć, wystarczy,że nie będzie pracy raz ,dwa razy w tygodniu i pracy w soboty.To jest loteria.Contrain zapewnia,ale nie gwarantuje jak mawiał koordynator ????
    Piter

15.09.2022 01:27

Hejka, był ktoś we Włoszech na zbiorach? Jak zakwaterowanie i ogólnie praca?

18.08.2022 15:42

Banda (usunięte przez administratora)Obiecali mi pracę.Po przyjeździe do biura okazało się,że nie ma dla mnie pracy.Straciłem swój cenny czas,i dołożyłem do biletów.Omijać szerokim łukiem.Dołożyłem do tego interesu.

17.08.2022 17:57

Praca dość łatwa,ale to chyba jedyny plus.. zarobki na poziomie 1550e -300 euro trzeba zrobić przelew za mieszkanie czyli po opłaceniu mieszkania zostaje 1250e chyba że są nadgodziny to odrobinę lepiej ale bez szału. Mieszkanie na wsi gdzie nie ma nawet sklepu,jedyne co jest to mnóstwo kukurydzy dookoła. Kontakt z koordynatorem słaby,ciężko coś załatwić,nieogarniaja za bardzo co robią. Nie jest to najgorsza agencja ale są inne dużo lepsze

18.08.2022 00:17

Pracowałeś w Niemczech czy Holandii? Na jakim projekcie,przy czym ta praca? Taki zarobek przy ilu godzinach pracy miesięcznie?

18.08.2022 12:40

W Niemczech,praxa w magazynie z książkami,około 170h
    Filip

22.12.2021 00:48

Pracowałem przez tą agencje 2 lata . Z przyzwyczajenia nie szukałem innej ale teraz wiem że są lepsze ….jeżeli chodzi o mieszkania i wynagrodzenie .w contrain 1100- 1200 euro po odciągnięciu zakwaterowania to standard … w tej agencji nie ma ludzi o wysokich aspiracjach i wymaganiach ..omijać klosterpark bo to nie powinno funkcjonować smród i bieda l..l w swoim mieszkaniu 20 lat temu miałem lepiej…. A ps Iza s totalna porażka jeżeli chodzi o koordynatora -raczej kurier bo ona nigdy nic nie wie …..jaka firma tacy koordynatorzy .
    Turysta

23.12.2021 08:58

To teraz czekać jak domek dostanie notę za komentarz ????????????????????
    Polska

09.08.2022 09:55

Jakie agencje polecasz,jakie zarobki są i zakwaterowania
    Prezes

28.07.2022 15:00

Porażka ta agencja paca na 1/12 etatu, obiecują góry a jest co ninnego za granicą zero ubezpieczenia i pomocy ze strony koordynatorów , dają najniższe stawki w mieszkaniach (usunięte przez administratora) myszy. Jak coś chca od ciebie to dzwonią nawet w nocy ale jak ty od nich to mają cie w 4 literach. Nie polecam!!!

29.07.2022 08:57

Dzień dobry, Prosimy o kontakt na [email protected] - jeżeli ma Pan/Pani zastrzeżenia odnośnie kontaktu z koordynatorami czy zakwaterowania, chcemy dokładnie zweryfikować i wyjaśnić sytuację. Pozdrawiamy
    Prezes

29.07.2022 14:15

Nie ma sensu weryfikować tego koordynatora/ki gdyż jest wiele skarg na niego/nią że i tak wy nic z tym nie robicie. A mieszkania warto wynająć inne bez myszy czy pleśni gdyż Contrain pobiera bardzo dużo za mieszkania w porównaniu do innych agencji które maja lepsze zakwaterowania no i oczywiście stawki za godzinę.
    Tajemniczy Don Pedro

27.07.2022 08:48

Robota nie najgorsza, mieszkałem na kloster parku. Warunki nie najgorsze, nie najlepsze, widać że obiekt ma lata świetlności za sobą. Można było liczyć na pomoc koordynatora i wypłata zawsze na czas.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Contrain Group?

Kontakt - Contrain Group S.A.

3 Maja 14a 93-408 Łódź

Branża główna: Rekrutacja i HR

KLIENT

22.07.2022 14:01

NIE da się do nich w ogóle dodzwonić. Dramat!
    Karololo4

19.07.2022 10:26

Nie otrzymałem pieniędzy za ponad 30 godzin pracy. Contrain nie odbiera telefonów. (usunięte przez administratora)

20.07.2022 11:56

Dzień dobry, Jeżeli ma Pan/Pani pytania co do wynagrodzenia za przepracowane godziny, prosimy zgłosić się na [email protected] - zależy nam, aby zweryfikować i wyjaśnić sytuację.
    Kkkk

15.07.2022 20:27

Omijać tą agencje . Koordynatorzy biuro to jedna wielka tragedia. Patrzą jak tylko człowieka obrobić na kasę . Za mieszkanie 300e na miesiąc ? Mieszkania przy stajniach na odludziach bez zasięgu bez internetu . Wszyscy źli Tylko Contrain wspaniały . Każdego miesiąca nowe ustalanie zasad jak pracownikowi nóż w plecy wbic .. porażka !!

18.07.2022 10:52

Dzień dobry, Prosimy o kontakt na [email protected] - jeżeli ma Pan/Pani zastrzeżenia odnośnie naszych koordynatorów czy zakwaterowania, musimy dokładnie zweryfikować sytuację.
    Darek

05.07.2022 19:34

Witam wszystkich szukających pracy za granicą,Omijajcie tą firmę szerokim łukiem, oszukują na każdym kroku,kwatery najgorsze na rynku i płatne od 9-11 euro dziennie gdzie inne firmy mają darmowe, każą podpisywać dziwne dokumenty, a gdy ktoś będzie puzniej o tym mówił to mogą pociągnąć do odpowiedzialności prawnej jak i finansowej. Koordynatorzy z terenów przygranicznych wschodu i Podkarpacia gdzie za 1 euro idą na kolanach do Częstochowy, ludzi szukają aby nabijały im kasę, i najlepiej nie zadajacych dużo pytań. Oszukują na godzinach pracy. My z żoną pracowaliśmy w Rhenus Niemcy,i Lampenwelt Niemcy, tragedia w Rhenus żądza Litwini i praca bardzo ciężka,a w lampach oszukują na godzinach i płacy. Warunki mieszkaniowe straszne grzyb, smród,tragedia. Przyjmują wszystkich,nie patrząc czy kryminalista,alkoholik,czy złodziej. Nie polecam tej agencji chyba że masz nudne życie i chcesz mieć mega atrakcje. Były pracownik Darek.
    xD

17.07.2022 13:12

kiedy ktoś używa słowa ''czarn*ch'' to już wiesz, że masz do czynienia z kolejnym imbecylem...

18.07.2022 10:48

Dzień dobry, Jeżeli ma Pan zastrzeżenia co do pracy, ilości godzin czy kontaktu z koordynatorem, prosimy o kontakt na [email protected] w celu weryfikacji sytuacji. Prosimy o dokładny opis zdarzeń.
    Nowa

12.07.2022 10:37

Cześć,chciałabym zacząć prace z dana agencja. Interesują mnie tylko oferty na Niemcy, Bawarii. Czy ktoś może jest w stanie się wypowiedzieć jakie są tam firmy, warunki itd ?

15.07.2022 20:17

Projekty mają fajne ale na te fajna jadą starzy pracownicy małe szanse że trafisz na coś "konkretnego" . Koordynatorzy zajmują się pracownikiem który chce odpocząć i nie iść w sobotę do pracy (a przecież nie jest to obowiązkowe) straszą zwolnieniem itd itp. Brak szacunku dla ludzi. Przez telefon wszystko ładnie pięknie ale po skończeniu rozmowy zostaje opcja radź sobie sam

14.07.2022 08:54

Witam czy pracuje ktoś na projekcie Sigloh?

15.07.2022 20:13

Pracowałem. Zrezygnowałem. Mają Polaków za nic . Pracujesz za siebie i za rumuna. Nie polecam. Przede wszystkim problemy z koordynatorami na tym projekcie, każdy umywa ręce . A lokacjach lepiej nie mówić. Ta agencja spada na psy

07.07.2022 19:07

Krzysiek

11.07.2022 18:01

Nie czytałem do końca, ale contrain to polska agencja , a nie holenderska , więc o jakiej umowie wspominasz , to nie masz racji
    były pracownik

08.07.2022 00:05

Nie polecam tej agencji, dlaczego? Pokój w którym mieszkałam (sama!) bo druga osoba nawet jakby chciała to chyba musiałaby spać na suficie. Pokój miał z całe dwa metry! Materac w pięknych żółtych plamach, ściany to chyba z kartonu, klucz do pokoju? a po co! rzeczy prywatne trzeba nosić przy sobie! Do tego kurz pięknie ozdobił wnętrze, tak z kilka ton kurzu. Do tego technologia która mnie zachwyciła, okno otwierane szczotką do zmiatania i prysznic odkręcany kombinerkami. Dodam też że pokój miałam obok toalety, dosłownie jeden krok. Więc wszelkie odgłosy i zapach miałam zapewniony. W pokoju była aż jedna półka! Do pracy rowerem 10km, ale no na jakim sprzęcie, rower zardzewiały jak miałby sie zaraz rozpaść, wszelkie naprawy klejone taśmą! Agencja dla ludzi którzy lubią życie z nutką bezdomności, brudu i braku kontaktu z pracodawcą.

11.07.2022 10:30

Dzień dobry, Jeżeli ma Pani zarzuty co do zakwaterowania, prosimy o dokładny opis sytuacji na adres [email protected] - chcielibyśmy zweryfikować sytuację. Pozdrawiam
    renia

01.07.2022 19:12

czy ktos moglby wypowiedziec sie o pracy przy borowkach w holandii? chodzi mi o konkretne kwestie - czy praca na akord, czy jest liczba godzin w tygodniu zapewniona, czy towarzystwo (wiem ze z tym to kwestia szczescia, ale mimo wszystko) to okej ludzie, ogolna opinia. bardzo prosze o odpowiedzi:)
    Praca

24.06.2022 18:28

Zgłaszasz do kordynatorka że człowiek ci grozi boisz się o swoje życie a oni nic z tym nie robią chłop ma na wyprowadzkę 2 dni a i tak siedzi i piję i się rzuca nie polecam firmy uciekajcie

27.06.2022 08:35

Dzień dobry, W naszej firmie nie ma absolutnie żadnej tolerancji na przemoc fizyczną czy psychiczną. Jeżeli był/a Pan/Pani świadkiem lub uczestnikiem sytuacji niebezpiecznej lub ma Pan/i zarzuty co do zachowania koordynatora - prosimy o dokładny opis zajścia na [email protected] - zależy nam na tym. aby wyjaśnić sytuację.

19.06.2022 09:26

Poniżej treść wiadomości, którą przesłałem na adres [email protected] (odpowiedzi brak). Dzień dobry W ciągu 3 dni roboczych proszę o odpowiedź na poniższe pytania: 1. Kiedy otrzymam kompletną umowę dot. wykonywania pracy tymczasowe? Po rekrutacji, zgodnie z ustaleniami, dnia 3 kwietnia 2022 roku przyjechałem do Soltau pod wskazany adres. Pracę rozpocząłem 4 kwietnia 2022 roku o godzinie 5:15. Wieczorem tego dnia, na wyraźną prośbę koordynatorki, w jednym egzemplarzu i bez dat, podpisałem m.in. przedstawioną mi umowę. Zgodnie z zapewnieniami pani koordynator egzemplarz dla mnie miałem otrzymać na adres stałego zameldowania. Do dziś go nie otrzymałem; a to co otrzymałem w kopercie z datą 05.05.2022 nie zawiera wszystkich stron!. Proszę również o wyjaśnienie dlaczego ww. umowa została antydatowana na dzień 29.03.2022? 2. Ile i jakie wnioski o urlop z moim podpisem i bez daty posiada jeszcze firma? W dniu podpisania umowy z punktu1., na wyraźną prośbę pani koordynator, podpisałem więcej niż 5 takich wniosków; oraz jeszcze 2 w późniejszym terminie (jak mówiła pani koordynator podczas wizyty w Soltau, prosiło o to pani kadrowa). 3. Dlaczego 'nowy koordynator' w czasie rozmowy telefonicznej powiedział do mnie '...pan jest pijany...'? Jakie poniesie konsekwencje takiego zachowania? Rozmowa o której powyżej napisałem miała miejsce 2 czerwca 2022 roku o godzinie 15:57 z panią koordynator i dot. problemów z rowerami, które miały miejsce w nocy. W czasie rozmowy z panią koordynator nagle w telefonie usłyszałem męski głos, który powiedział, że '...jestem nowym koordynatorem...' oraz '...pan jest pijany...'; nie zostało podane ani imię, ani nazwisko 'nowego pana koordynatora'. Jak wynika z opisu ja byłem w Soltau, a 'nowy pan koordynator' wiele kilometrów ode mnie. Takie standardy. Pozdrawiam Zbigniew Kowalski

23.06.2022 14:38

Gdyby tak było, to po mojej stronie byłaby informacja o niedostarczeniu wiadomości, a takiej nie było. Znowu Contrain coś knuje?

25.06.2022 13:49

W dniu wystawienia zwolnienia lekarskiego otrzymałem wypowiedzenie umowy.
    Krzysztof

16.06.2022 14:55

Witam planuje wyjazd do Holandii lub Niemiec jesienią jako operator wózków widłowych może ktoś pracuje w tym zawodzie lub pracował i może mi podpowiedzieć czy warto wyjechać jakie zarobki netto jak z zakwaterowaniem i ogólnie atmosfera w miejscu pracy a może ktoś będzie wyjeżdżał z łodzi [email protected]
    Krzysztof

23.06.2022 22:09

@Ilona 15 lat pracy jako operator.

22.06.2022 19:45

Nie polecam nikomu tej agencji, od początku "straszą" że zerwą umowę jak nie będziesz robić szybciej i szybciej, koordynator po podpisaniu umowy nie odbiera. Mówili że praca jest po 8h dziennie + wolne soboty, w praktyce codziennie 9h, a o wolnych sobotach można sobie pomarzyć. Pan Piotr (który był na tym samym projekcie) myśli że podjadał wszystkie rozumy po pracuje kilka lat przy papryce. Podsumowując jeżeli chcecie zostać niewolnikami na nieokreślony czas to praca dla Was! Proponowali mi pracę w tej agencji na innych stanowiskach, ale po paprykowym więzieniu postanowiłam podziękować.

21.06.2022 11:59

Hej, pracował/ pracuje ktoś przy zbieraniu zamówień przez tą firmę (Venray) i może się wypowiedzieć o warunkach pracy, zakwaterowania oraz czy są nadgodziny ?
    Kubakuba

14.06.2022 09:02

Witam był ktoś może w Holandi na zbiorze pieczarek i może napisać jak wyglądało zakwaterowanie oraz ile wychodziło na ręke i czy poprostu warto?

21.06.2022 11:20

Również podpinam się pod pytanie ;)
    XoXo

15.06.2022 18:26

Hej powiem wam z góry nie polecam niby wszystko w porządku myślałam ze komentarze to ściema ale się myliłam.... nie dość ze musieliśmy czekać ponad tydzień czasu na odpowiedz czy jest termin do pracy to dodatku jak się dowiedzieliśmy ze jest pojechaliśmy ponad godzine drogi od domu podpisać umowę umowę podpisywaliśmy 2,5 godziny w ciul podpisywania i nie miłe panie... nastepnego dni dostaliśmy telefon ze praca jest przeniesiona o kolejne 2tyg dodatku zrobili nam telefoniczną rozmowę z lekarzem który po zadaniu paru pytań zakończył badania mój chłopak odebrał 2h później telefon on babeczki z tej firmy i ona powiedziała ze on nie pojedzie bo nie może dźwigać więcej niż 10kg bo jest po operacji racja jest po operacji ale już sporo czasu od niej minęło i może normalnie dźwigać po czym nie wzięła nas do żadnej pracy chamsko i tyle podpisaliśmy umowę straciliśmy tyle czasu ludzie pracujący tam są chamscy i myślą tylko o swoich zarobkach nie polecam jeśli nie chcecie mieć zmarnowanych 2tygodni !!!!
    Ando

14.06.2022 12:43

Witam. Mam wyjechać do Holandii na sortowanie metali w firmie HKS Metals BV. Czy ktoś tam był, jest i może napisać parę słów odnośnie warunków pracy oraz zakwaterowania?
    Nikt ważny

12.06.2022 19:35

Pytanko robił ktoś kiedyś na szklarni przy truskawkach jak jest czy zakwaterwanie jest w porządku cyz nie !?
    Nie znany

09.06.2022 13:11

Czy jest ktoś kto byłby w stanie powiedzieć jak wyglądają zarobki w Holandii np na szklarni czy są wypłacane na czas i tak jak było uzgadniane oraz jakie są zazwyczaj warunki mieszkaniowe
    Andzia

12.06.2022 19:16

Hejjj tez jestem chętna poznać szczegóły przy pracy w szklarni przy zbiorach trskawek i jak z mieszkaniem to wyglada

08.06.2022 01:39

Holanda pielęgnacja traw ozdobnych - operator wózka widłowego miejsce Ospel. Jak to wygląda ktoś jakieś info?

Zostaw merytoryczną opinię o Contrain Group S.A.