Sport-Premium Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 449 ocen.

Opinie o Sport-Premium Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sport-Premium Sp. z o.o.

Julita

@Alojzy portal gowork.pl nie oferuje możliwości płatnego usuwania opinii. Każdy może bezpłatnie przesłać reklamacje w sprawie treści jakie na wątku się znajdują, jednak ostateczna decyzja na temat tego, czy wpis łamie regulamin i powinien być usunięty należy do administratora portalu. Naruszenie zasad regulaminu jest jedyną podstawą do usunięcia wpisu. Zachęcam do zapoznania się z jego treścią: www.gowork.pl/regulamin Szczególnie z paragrafem Zasady korzystania z Serwisu. Tam dokładnie przedstawione jest to, jakie wpisy są niedopuszczalne.

Alojzy

Widzę że usunięto posty z 2017roku znowu usługi admina kupili. Ale lipa.

Julita

@Kolo na stronie internetowej firmy można znaleźć oferty pracy na stanowisko przedstawiciela handlowego. Czy taka praca Cię interesuje? Jeśli nie, to i tak zawsze warto przesłać do firmy swoje CV. Ktoś z Was pracuje w Sport-Premium Sp. z o.o. jako przedstawiciel handlowy? Co możecie powiedzieć o pracy na tym stanowisku? Na jakie warunki zatrudnienia i możliwości rozwoju można na nim liczyć?

Kolo

Czy Sport-Premium nie ma żadnych potrzeb kadrowych.

Mario

ilu serwisantów pracuje teraz

Rolo

Życzę powodzenia początki zawsze sa takie

Serwisant

Witam wszystkich zainteresowanych ???? Rozpocząłem właśnie prace jako serwisant w firmie. Jak narazie atmosfera jak i podejście do pracownika Ok . Nierozumienia skąd tyle negatywnych komentarzy, jeżeli masz doświadczenie i jesteś pracowity to i przyzwoite pieniądze się znajda Z tego co wiem z wypłata nie ma żadnych problemów Powodzenia przy rekrutacji ????

Iza

Sport-Premium dla mnie to super miejsce do pracy. Mój staż jest na tyle długi abym mogła oceniać firmę.

Natalia

Czytałam na stronie Sport-Premium Sp. z o.o., że obecnie nie posiadają żadnych ofert pracy a szkoda. Zależy mi na pracy u nich bo interesuje mnie zakres ich działań, połączenie miłego z pożytecznym to super opcja do tego jeszcze płatna!! A może nieszczęśliwi zwolnią etaty?

Dd
@Natalia 16.03.2017 11:28
Czytałam na stronie Sport-Premium Sp. z o.o., że obecnie nie posiadają żadnych ofert pracy a szkoda. Zależy mi na pracy u nich...

Natalio widzę że masz straszne problemy z czytaniem ogłoszeń na naszej stronie jest 12 i czemu nie aplikujesz. Może nie potrafisz posługiwać się komputerem, idź na kurs.

Kilof

Pracuję w firmie od kilku miesięcy i mam same dobre obserwacje. Myślę, że ludzie piszą bo są hejterami i tyle.

Piter
@Kilof 25.02.2017 18:32
Pracuję w firmie od kilku miesięcy i mam same dobre obserwacje. Myślę, że ludzie piszą bo są hejterami i tyle....

291222821 nr ogłoszenia zobaczcie sami . A płacą wiadomo.

Rolo

Kuba to nowy serwisant czy pracuje na innym stanowisku

Kuba

Świetnie, że tu pracuję i w dodatku z fajnymi ludźmi.

samson
@Kuba 22.02.2017 09:21
Świetnie, że tu pracuję i w dodatku z fajnymi ludźmi.

Zluzuj majty kuba wciskasz się prezesikowi aż mu oczy wychodzą na wierzch . Jakby cię wywalił to byłoby spoko.

sss

O i jest kolejne ogłoszenie na serwisanta produkcji. Czyżby poprzedni już się znudził? ??. Ile popracowal?

Seba
@sss 20.02.2017 18:35
O i jest kolejne ogłoszenie na serwisanta produkcji. Czyżby poprzedni już się znudził? ??. Ile popracowal?...

Ale dno incognito na OLX się ogłaszają. Lipa wstydzą się swojej firmy .

Arek

Zobaczymy jak długo wytrzymasz. Czy vito już sprzedane byłbym zainteresowany zakupem .

Migdał

Sport-Premium jest fajna firma i pracuje mi się dobrze.

Lolo

Dlaczego tak często zmieniają serwisantów co jest grane........

sss
@Kolo 17.01.2017 13:13
Ja mam bardzo dobre zdanie o firmie. Nie mieszam się jak nie moja sprawa. Mają wiele rejonów to rotacja zawsze będzie duża. Jak...

i pracuje gdzie indziej Pani Magdo

sss
@Kolo 17.01.2017 13:13
Ja mam bardzo dobre zdanie o firmie. Nie mieszam się jak nie moja sprawa. Mają wiele rejonów to rotacja zawsze będzie duża. Jak...

i pracuje gdzie indziej Pani Magdo

salahadin

ha ha ha ha ,,, czyli nic sie nie zmienilo , pracowalem tam ponad 10 lat temu . ta firma to calkowita PORAZKA ,, ten czlowiek ( prezesina) powinien miec sadowy zakaz prowadzenia firmy i rekrutacji osob ha ha ha ha ,, mnie sie udalo wytrzymac dwa lata( i tak duzo ) ale pensja widze ta sama ha ha ha ha ha A teraz apel do przyszlych pracownikow !! Ludzie omijac szerokim lukiem , wszystko co wam powiedza na spotkaniu to PIC !!

Serwisant

I znowu nowe ogłoszenie w sprawie serwisanta p. Magda miesza tak dalej p.Darku

mechanik

Byłem w Toruniu na rynku na widziałam gablotę wygląd koszmarny potłuczone szyby obesrany przez gołębie nie ma już chyba w ogóle serwisantów żeby czyścić i myć gabloty w dodatku zegar świecił na żółto i źle wskazuje czas

Mes

Wiele osob chyba teraz na produkcje nie zatrudniają nie wiem czy wcześniej nie prowadzili rekrutacji takiej większej bo poszukiwali tez przedstawicieli handlowych, może otworzyli nowy oddział gdzieś i dlatego? Ktos z was jest zatrudniony na tym stanowisku? Musisz mieć działalność?

Lary

Kto pracuje na produkcji

Vojtaz

Nie ma porządnych Handlowców dla firmy każdy chciałby tylko samochód telefon i premia pracować się im nie chce

Gerard

Kto pracuje teraz na produkcji

były

@krzysiek Serwisant nie ma benefitow od umytej gabloty. Ja np mialem 2k przez 3 m-ce a potem miala byc podwyzka. Po 3 m-cach raptem moja praca byla do bani. Coraz wiecej wyjazdow i telefonów i pretensji. I nagle ogloszenie ze szukaja nowego pracownika (jako by pomoc dla mnie).

anonim

(usunięte przez administratora)

Paweł

A od kiedy serwiant podpisuje zawiera umowy. To chyba handlowiec ale i ten lekko niema sam opłaca hotel paliwo wyzywienie telefon i na dodatek baza klientów nie zawsze aktualna. Ta premia zaspokaja koszty dodatkowe jakie ponosisz .

były

Z tą produkcja jest troche inaczej. Ukladasz sobie plan na tydzien np 2 dni wyjazdu ok 1000 km to p. dyrektor stwierdza ze to za malo i doklada nasteppne 2 dni i 800 km bo wg niej szczecin jest po drodze do szczytna. Jak mowissz ze masz duzo roboty bo to bo tamto to "no to prosze wcześniej wyjechac". Dalej hotel. Limit 120 zl - znajjdz cos nad morzem w sezonie albo w zimie za taka kase ze sniadanie. Dalej praca. Myjesz szyby i ten syf na gablotach woda z mydlem bo srodki specjalne sa zbyt drogie. Nikt nie zaplaci Ci za nadgodziiny bo masz diete - 30 zl za wyjazd powyzej 12 h a placone masz za 8. Multum papierow do wypelnienia. Zamówienia. Wyjazdy. I praca na hali. Tydzien to jest malo uwierzcie... pozdro

LOSsandalos

Na produkcji ciężki los pomoże Prezesikowi ktoś. Raczej nie , może tak, zastanów się i daj znak . Pozdrawiam.

Kolo

Kto pracuje teraz na produkcji

Ufo

I człowieka zwolnili

Pracownik mimo wszystko

Panowie jest mocarz na produkcji ktory walczy o swoje i każdego pracownika wiecej takich ludzi

anonim

(usunięte przez administratora)

Roman

Witam zarobki serwis 7/h brutto . Produkcja 10/h brutto. Zapraszamy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Marek

A jakie masz zdanie o firmie. Jestes pracownikiem , prezesem .Pracujesz tam polecasz pracę w sp ? co oferujesz czym zachecisz? Proszę nie pisz o premi o ustalonych zasadach bo ich nikt nie zna. Interesuje mnie produkcja bez wyjazdów jest taka opcjia.

anonim

(usunięte przez administratora)

Krzysiek

Poczytaj posty powyżej i niezadawaj dziwnych pytań

anonim

(usunięte przez administratora)

Krzysiek

Podjedz i zapytaj w czym masz problem. Ogólnie na dłuższą metę nie polecam.

anonim

(usunięte przez administratora)

Olek

Tak dla najlepszych jest możliwość podwyżki ale nie w tej firmie . Zamiast chodzić i prosić szybciej znajdziesz nową pracę.

Olo

Idziesz o podwyżkę prosić to juz możesz sie pakować pamiętaj tylko firma sie liczy ludzie nie

Olo

Podstawa to 1850 powodzenia

anonim

(usunięte przez administratora)

Krzysiek

Życzę powodzenia w szukaniu ludzi na serwis. Lepiej od razu zmień swój etat na serwisanta, popracuj jeden miesiąc i porozmawiamy, bo widzę że nie nie jesteś z zarobkami na czasie. Spawacz,tokarz ,frezer ,kierowca a akrobata i co jeszcze ? I praca nie wymaga szczególnego wykształcenia. Porażka

anonim

(usunięte przez administratora)

Olek

Serwisanci są potrzebni w sp co 2 m-ce tyle są w stanie wytrzymać 200h wyjazdy w Polsce po 2 - 3 dni a do tego kasa Max 2,5K stanowczo ludziom z ambicjami nie polecam.

anonim

(usunięte przez administratora)

Olek

Żarty jakieś upadles na głowę czy co . Przyjacielskie relacje w sport Premium zmień lekarza ten cię oszukuje.

anonim

(usunięte przez administratora)

Ciapaty

Witam a gdzie się ogłaszają ??. Chciałem zobaczyć czy wymagania jak ostatnio na 4 osoby a etat 1.

Rysiek

No i widzisz człowieku kolejny serwisant padł. No jak można jeździć po Polsce 320 miast do obrobienia zamawiać towar szykować nośniki gabloty do montażu i jeszcze przygotowywac dokumentację. Na serwisie jesteś sam nikt Ci nie pomoże nie pojedzie pokazać co i jak. Pracujących tam podziwiam i pozdrawiam.

anonim

(usunięte przez administratora)

Maurycy

A co ja wróżka jestem czemu nie odbierał . Na firmowy mam dzwonić jak co miesiąc są wertowane billingi przez zarząd mam człowiekowi kłopotu narobić. Nie mam do Krzycha tel. prywatnego .

O lo
@Maurycy 19.08.2016 20:24
A co ja wróżka jestem czemu nie odbierał . Na firmowy mam dzwonić jak co miesiąc są wertowane billingi przez zarząd mam człowie...

Krzycha już niema odszedł z firmy. Teraz jest niezły bałagan ludzie na serwisie długo nie wytrzymują było już 3 zawodników i padli .

anonim

(usunięte przez administratora)

allu

O stronach sp było parę postów wyżej. Też poczytaj.

anonim

(usunięte przez administratora)

allu

Kolego wejdź na stronę sp masz oferty na 12 regionów w Polsce. Czy szukasz ich oferty w gazecie .?

anonim

(usunięte przez administratora)

allu

Rekrutacja w firmie jest prowadzona nieprzerwanie od 5 lat non stop bez przewy . To chyba daje do myślenia.

anonim

(usunięte przez administratora)

allu

A z kąt ta informacja że premia jest normalnie wypłacana..?

anonim

(usunięte przez administratora)

Ciapaty

Poczytaj posty wyżej albo na pracuj pl.

anonim

(usunięte przez administratora)

Ciapaty

Ze wstydu usunęli wakat na serwis. Jest w pracuj pl. Też to czytałem wymagania niesamowite powinno być jeszcze 20 lat pracy w zawodzie i wiek Max 30 lat.

Ciapaty

Ze wstydu usunęli wakat na serwis. Jest w pracuj pl. Też to czytałem wymagania niesamowite powinno być jeszcze 20 lat pracy w zawodzie i wiek Max 30 lat.

anonim

(usunięte przez administratora)

luby

Przeglądałem to ogłoszenie, spawacz ,tokarz, frezer,magazynier a jeszcze kierowca i projektant. Na dobrą sprawę to tam potrzeba 4 ludzi do pracy a nie jednej. Czy jeszcze ktoś pracuje na produkcji.?

anonim

(usunięte przez administratora)

Rysiek

Pani M wolne żarty praca dobra w sp to była 5 lat temu . Porządny dział graficzny serwisowy . A teraz widzę wymiana personelu co parę miesięcy, brak kolejnych naiwnych . Byłem na Parowcowej na produkcji . Niestety firma zniknęła jakieś 3 lata temu. Gdzie jest ta produkcja chciałem zobaczyć na własne oczy ten dobrobyt . Może jest jeszcze jakiś zasłużony pracownik z którym pracowałem.

Maurycy
@Rysiek 03.08.2016 19:17
Pani M wolne żarty praca dobra w sp to była 5 lat temu . Porządny dział graficzny serwisowy . A teraz widzę wymiana persone...

Ostatnio produkcja jest na instalatorów obok złomu. Chciałem odwiedzić kierownika ale zamknięte na 4 spusty. Zostawiłem tel do siebie może się odezwie. Powspominamy.

Zostaw opinię o Sport-Premium Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sport-Premium Sp. z o.o.