Fidia Pharma Polska

Innowacje

Rozwój z Fidia

TłoTło
  • Ciechanów

5. Opinie o Fidia Pharma Polska Sp. z o.o.

Opinie o Fidia Pharma Polska Warszawa

Nie przegap nowości o Fidia Pharma Polska Sp. z o.o.!

28.05.2026 08:19

Cześć, czy pierwsza rozmowa rekrutacyjna jest przez teams w j.angielskim? Jakie warunki i narzędzia daje firma i jaka obecnie jest atmosfera w Fidia?

Anonim Gal

01.06.2026 13:14

Stanowisko zapewne na Przedstawiciela? Jakie narzędzia są w Fidia i jak się pracuje? Jakiej podstawy można się spodziewać?

Były

15.06.2026 20:54

Ostatnie zdanie to chyba jakiś wielki żart???!!!!Jesteście tragiczną,mobingującą pracowników firmą!

Marta

15.06.2026 19:27

Rekrutacja na KAM, pierwsze spotkanie z HR i zapewnienie o informacji zwrotnej w ciągu tygodnia. Po 3 tygodniach wysyłam maila z zapytaniem o status rekrutacji. Dostaję odpowiedź, że potrzebują jeszcze chwili i wrócą do mnie z informacją do końca tygodnia. Minęły już dwa tygodnie od tej odpowiedzi i wciąż cisza. Co to świadczy o firmie i jej szacunku do kandydatów? Niech każdy wyciągnie wnioski. Ja wpisuje na czarną listę pseudo firm

11.05.2026 15:02

ReviewModeratorIcon
    Hanka

13.05.2026 13:46

za pracę związaną ze sprzątaniem chyba nie dostaje się tak wysokich wynagrodzeń i premii za wyniki, jakie podają tu w ofertach. widzę w poprzednich opiniach, że macie trudną atmosferę, ale nadal ciekawi mnie czy te premie są osiągalne w każdym miesiącu :)

09.05.2026 23:24

ReviewModeratorIcon
    Inga

10.05.2026 09:40

Chodzi o jakiegoś kierownika czy prezesa? Piszesz o zastraszaniu, straszeniu zwolnieniem - takie rzzeczy powinno się zgłaszać ;/ I ludzie wytrzymują tu pół roku ze względu na atmosferę właśnie?

11.05.2026 14:58

Jeszcze zanim firma splajtowała i nazywała się Unipharm takie (usunięte przez administratora) zwolnieniem dyscyplinarnym skończyło się dla pana(usunięte przez administratora) źle. Ludzie nie dajcie się (usunięte przez administratora) Może wtedy pan (usunięte przez administratora)trochę siądzie na cztery litery. Teraz z perspektywy czasu uważam,że jest to człowiek z wielkimi problemami,jakimiś ukrytymi kompleksami i bardzo mu współczuję.
    Peritus

23.03.2026 16:54

Asystent AI

Może ktoś napisać, jak wyglądała praca jako key account manager joint care w tej firmie? Czy rzeczywiście trzeba było mieć tyle kontaktów z lekarzami i doświadczenia, a zarobki faktycznie były tak wysokie jak w ofercie? W ogłoszeniu wymagali minimum 3 lat doświadczenia w sprzedaży do lekarzy i znajomości branży. Podawali pensję od 145 000 do 170 000 rocznie brutto i premię. Była umowa o pracę, prywatne auto do użytku prywatnego i benefity.
    #KeyAccountManager
    Y

09.05.2026 23:14

(usunięte przez administratora)szkoda czasu na tą firmę. Do czasu, aż Włosi nie przejrzą na oczy i pana(usunięte przez administratora) nie usuną to ta firma w Polsce będzie ciągle przynosiła straty.
    GOTTI

04.12.2025 09:53

"Ponad 3-letnie doświadczenie w promowaniu zastrzyków dostawowych wśród lekarzy ortopedów, traumatologów, lekarzy medycyny sportowej i reumatologów." TO JAKI HAJS DAJECIE 6 kola netto ? wymagania jak w APPLE
    olo

26.11.2025 10:11

dzien dobry, przestrzegam Wszystkich przed tą firmą . Na początku procesu rekrutacji wychodzi już (usunięte przez administratora) Po pierwszym etapie rekrutacje na siłę opowiadają o drugim etapie , że ktoś zadzwoni , nie wiadomo kiedy bo ma dużo pracy , pół Europy pod sobą itd 😊 , po czym dzwoni ten sam pan (usunięte przez administratora) , pojawiający się już tutaj w opiniach i znowu bada potwierdza mail i obiecuje i z znowu cisza tygodnie ... . Po tym czasie na sms z mojej strony ,że nikt nie dzwonił reaguje zbywaniem że ktoś niby się próbował kilka krotnie dodzwonić i pisał maile a ja nie odpisywałem 😊 . Naprawdę z czystym sumieniem odradzam , bo wejdziecie w wielkie (usunięte przez administratora) zero profesjonalizmu , nonszalancja już w głosie (usunięte przez administratora)
    #PrzedstawicielMedyczny

Kontakt - Fidia Pharma Polska Sp. z o.o.

UL. WINCENTEGO RZYMOWSKIEGO 31 02-697 Warszawa

Branża główna: Farmacja i suplementacja

InstagramIconLinkedinIcon
    Relator

03.10.2025 13:47

Asystent AI

Hej, czy tu faktycznie trzeba mieć aż 2 lata doświadczenia jako przedstawiciel medyczny i wykształcenie kierunkowe? Opłaca się aplikować jak nie ma się kontaktów z okulistami? W benefitach dają samochód służbowy także do celów prywatnych. W oczekiwaniach ważna jest dobra organizacja pracy. Oferują też dofinansowanie do wypoczynku i zatrudniają od razu na rok.
    F1

17.09.2025 09:25

Rumun jest szefem więc styl promocji zobowiązuje. Na rumuna.
    Mucha CC

29.07.2025 14:38

Chaos, obietnice bez pokrycia, kłamstwa, brak szacunku to jesli chodzi o kadrę zarządzającą. Pan (usunięte przez administratora) z ogromnym problemem wyższości, krzyczy, (usunięte przez administratora) Bardzo duza rotacja ludzi, brak narzędzi, a wymagania z kosmosu. Zdecydowane 0
    Jan

30.08.2025 12:46

Ja myślę że to raczej poczucie niższości maskowane krzykiem. Mały chudy kurdupel w brylach jak denka od kufli. Pewniengo biling szkole
    Essentia

13.08.2025 20:56

Asystent AI

Może ktoś się wypowie, czy na stanowisku Key Account Manager Joint Care, przy tak wysokich wymaganiach i braku widełek płacowych, oczekiwane doświadczenie naprawdę szło w parze z odpowiednimi zarobkami? Najważniejsze było kilkuletnie doświadczenie w pracy z produktami ortopedycznymi i szeroka sieć kontaktów w branży. Najlepszy benefit to służbowy samochód do użytku prywatnego.
    #AccountManager
    Nowa umowa :)

30.07.2025 23:04

Czesc, Jezeli szukacie firmy na przetrwanie to smialo... Jezeli szukacie opinii poniewaz rozwazacie zatrudnienie to zdecydowanie Wam odradzam !! Brak jakichkolwiek narzedzi pracy z lekarzami... Probki ? Zapomnijcie... Ulotki ... Od 1'5 roku praktycznie te same... Przekaz informacji badz jakakolwiek strategia ? Nie istnieje !! Dzial marketingu to fikcja... Zero pomyslu na tonjak wspomagac produkt i go prowadzic... Do tego wszechobecny (usunięte przez administratora)pod przykrywka... Ciagle straszenie i wymagania z kosmosu... Zarzadzajacy (usunięte przez administratora)na rozmowie kwalifikacyjnej naopowiada Wam bajek jaka to nie firma i jaki to rozwoj Was czeka, ale to bujda ! Aktualnie zwalniaja ludzi bo niby likwidacja stanowisk innym nie przedluzaja umow a innych poprostu zapraszaja na testy wiedzy i zwalniaja 😊 taka to firma wlasnie. Bylam tutaj poniewaz uwierzylam w basnie z rozmowy, liczylam na fajna wspolprace, ale jak sie szybko okazalo mocno sie przeliczylam... Wyniki podawane z PEXa ale bez raportow z najwazniejszych sieci 😊 czyli wrozenie z fusow... Do tego (usunięte przez administratora)okreslany jaki zbawiciel okazal sie poprostu (usunięte przez administratora)na firmie... Wycial praktycznie do zera budzety, pozamykal projekty i liczy na cud 😊 Ciesze sie ze zostala podjeta decyzja o moim zwolnieniu, poniewaz znow moge wrocic do zycia. Podsumowujac - Jezeli stracilas prace i masz noz na gardle to smialo na przetrzymanie mozesz isc i szukac czegos w miedzy czasie... Ale przygotuj sie i miej twarda skore Jezeli naprawde zastanawiasz sie i masz inne propozycje pracy nie laduj sie w to bagno - bo Cie wciagnie i wypluje szybciej niz myslisz. Z pozdrowieniami dla (usunięte przez administratora) i jego testow :)

31.07.2025 10:48

Czyli nic się nie zmieniło na przestrzeni tych ostatnich lat. Pan (usunięte przez administratora) to jakieś nieporozumienie. Podobno mają problem z zatrudnieniem przedstawicieli z doświadczeniem,bo jak ktoś jest już na rynku i zaczyna podpytywać to od razu dowiaduje się,że ten człowiek to (usunięte przez administratora)😉 Pracowałam tam ponad 3 lata,jeszcze jak firma nazywała się Unipharm Holdings. Teraz mogę powiedzieć,że to najgorsza firma w jakiej byłam. Tak jak piszesz,ciągły stres,(usunięte przez administratora)brak możliwości brania urlopu,ciągłe,codzienne wręcz rozliczanie z wyniku. Pan (usunięte przez administratora)i jego prawa ręka czyli (usunięte przez administratora)nie powinni znajdować się na takich stanowiskach,nie szanują nikogo, (usunięte przez administratora) próbują trzymać dyscyplinę. Odradzam każdemu,komu przemknie chociaż myśl,żeby się tam zatrudnić. Szkoda zdrowia.

08.08.2025 22:52

Zgadzam sie w 100% z ostatnimi opiniami. Pan (usunięte przez administratora) to człowiek agresywnie nastawiony do innych, ale nie zapominajmy o Panu(usunięte przez administratora) ktory jest niestabilny emocjonalnie jednego dnia krzyczy, innego sie śmieje, a jeszcze innego (usunięte przez administratora)klonują strategie Pana (usunięte przez administratora) Można spodziewać sie po nich tylko tego co najgorsze, a w dzisiejszych czasach jest to zastanawiające ze firma pozwala sobie ma trzymanie takich osób na decyzyjnym stanowisku. Przewiduje upadek (usunięte przez administratora)
    Były pracownik 321

01.08.2025 16:00

Nigdy w życiu nie sądziłem, że może mnie spotkać coś takiego. Dostając pana (usunięte przez administratora)w postaci swojego (usunięte przez administratora) to istny horror. Zastanawia mnie fakt dlaczego osoby pracujące tam dłużej ode mnie nic z tym nigdy nie zrobiły. Jak ktoś taki jak(usunięte przez administratora)może być (usunięte przez administratora) kogokolwiek. Przecież to (usunięte przez administratora) nie posiadający żadnych moralnych czy etycznych przesłanek bycia dobrym (usunięte przez administratora) To jest (usunięte przez administratora) Współczuję mu bardzo bo to już jest choroba. Nigdy nie idźcie do pracy w Fidia Pharma, chyba że chcecie stać później w kolejce do psychiatry.
    gość

29.09.2024 14:15

Umowa o pracę widzę ze jest dostępna ale na ogłoszeniu nie pisali niczego o podstawie. Mogę liczyć na to ze będzie większa niż minimalna?

12.02.2025 09:44

Jedyne na co możesz liczyć w tej firmie to nerwica albo depresja po kilku miesiącach pracy Radzę omijać tą firmę szerokim łukiem. Kiedyś nazywała się Unipharm Holdings. Załatwiła ich pandemia i szereg głupich decyzji podejmowanych przez (usunięte przez administratora)tej firmy. Swoją drogą (usunięte przez administratora)który nie liczył się ze słowami,stosował (usunięte przez administratora) i wszyscy się go bali. Zarządzenie,podejście do pracownika to jakiś koszmar. Wynagrodzenie było marne,oczekiwania ogromne,GPS w aucie i tablecie,brak możliwości brania urlopów wtedy kiedy się tego potrzebowało. Każde zwolnienie lekarskie było traktowane jako ściema. Koszmarnie wspominam czas pracy tam. Firma zmieniła nazwę,ale zarządzają nią ci sami (usunięte przez administratora)ludzie. Mamią podobno wyższa podstawą,ale ten kto ma nawet krótkie doświadczenie w tej branży i trochę popytać dookoła to dowie się prawdy o tych (usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o Fidia Pharma Polska Sp. z o.o.