Wrobis

Wrocław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 183 ocen.

Opinie o Wrobis

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wrobis

pauLinka
użytkownik zarejestrowany

no muszę przyznać że to o czym piszecie jest dla mnie ogromnym zaskoczeniem z tym syndykiem i upadłością natomiast ja słyszałam że oni byli sprzedani/przejęci przez mostostal a to chyba dobre przejęcie bo to wielka grupa licząca się na rynku przemysłu. ciekawe jednak czy szukają teraz kogoś i czy są nowe oferty pracy gdzieś

breivik

NO I PO WROBISIE - AMEN

ferdek

Ciekawe gdzie się opdziali chlopaki i co prabiają ,a i czy syndyk jeszcze siedzi na Szewskiej , pewnie tak bo z szczegoś musi żyć :-) :-) :-) :-)

ferdek

No cuź był Wrobis i skończył jak wiele inne firmy szkoda bo jak było tak było ale ja tęsknię za tym

Franek

Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia pragnę przesłać Wam Koledzy najserdeczniejsze życzenia.Niech nadchodzące Święta będą dla każdego z was niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień.Życzę Wam,aby odbyły się w spokoju,radości wśród Rodziny,Przyjaciół oraz wszystkich Bliskich dla Was osób.A wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem życzę Każdemu z Was również dużo zdrowia i szczęścia.Niech nie opuszcza Was pomyślność i spełnią się te najsktytsze marzenia.

m-k

ZDROWYCH WESOLYCH SWIAT SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU wszystkim bylym kolega Wrobisu zycze

ferdek

I co to już koniec !! Pewnie tak bo oczym tu wiecej pisać.

Wat

Dostał kopa za Świdnicę i szuka nowej firmy do rozłożenia :)

BIG MAC

A Tomuś kłamczuszek jeździ po świecie za Waszą kasę..... To jest właśnie polska sprawiedliwość

alicja

No nareszcie pierwszy przelew za Danię przelany od syndyka(ponad 7 tys.).krążą plotki że być może w tym tygodniu wyślą reszte z funduszu gwarancyjnego i na tym zakonczymy wszystko co jest zwiazane z wrobisem !!!

gonzo

robi ktoś w intersystem przyjmują do robty

ferdek

A jak długo i dlaczego????

Marian

ex ;p sobie trochę zaczekają,zagmatwana sprawa...

ferdek

Chlopy ma ktoś z was niusa co do eksportowców . kiedy kasa ??

m-k

witam ,ja jeszcze nie mam kasy na koncie ale dzwonilem do F-G i pieniadze juz sa przelane na konto Wrobisu i syndyk ma na to siedem dni zeby pieniadze byly na naszych kontach,pozdrawiam

Marian

kasa płynie na konta ;P

JANUSZ
@Marian 19.09.2014, 11:09
kasa płynie na konta ;P

CZY ODPRAWY TEŻ? WIECZOREM NAPISZĘ DO CIEBIE MEILA

Marian

Potwierdzam ;P

m-k

czesc koledzy ,dzwonilem do F-G do Wroclawia i sprawa wyglada nastepujaco ,pieniadze z warszawy juz sa tylko czekaja na podpis glownej ksiegowej ,nastepnie [okolo dwoch dni]przelewane sa do syndyka i dopiero syndyk przelewa na nasze konta ,z informacji jakie otrzymalem to syndyk ma na to siedem dni jak cos nie tak bedzie to bardzo mila pani z F-G mowila ze zawsze mozna dzwonic i pytac natomiast pracownicy eksportowi musza jeszcze czekac

Marian

Marian robił u Edka ;P i przestańcie się spinać jak ktoś pisze głupoty,proszę ignorujcie. Ludzie wiedzą kto dał ciała i to nie była jedna osoba. Po prostu mało i mało,20tyś mc mało i tak pomału rozkradali firmę po drugie logistyka na poziomie 2 w skali 10. Czy pracownik zawinił może i tak bo siedział do końca w tej firmie. To jedyna wina człowieka który w 100% robił na wszystkich wyżej! (spotkałem wielu ludzi we Wro. i wszyscy robili co do nich należy ale jesli firma daje 2200 z dwoma sobotami to nie oczekujmy świętego grala. Dajcie zarobić to i robota będzie szła.

ferdek

Boczek, masz rację. Sromotny koniec Wrobisu to w 70% zasługa pracowników fizycznych. Ciągłe roszczenia, fajrant o 14.15 i wieczne dąsy. Nie skapowali się, że to już nie te czasy. To musiało się tak skończyć. Inwestor ty to chyba z Boczkiem to po jednej matce ta kiś sam de..l jak i on .

janusz

MARIAN,ABY POROZMAWIAĆ.

janusz
@Marian 17.09.2014, 21:09
i co z tą rozmową? czekam na odpowiedź do piątku

MARIAN, NIE OTRZYMAŁEM OD CIEBIE ŻADNEGO MEILA.

janusz
@Marian 17.09.2014, 21:09
i co z tą rozmową? czekam na odpowiedź do piątku

MARIAN, NIE OTRZYMAŁEM OD CIEBIE ŻADNEGO MEILA.

Marian

Pewnie że mogę lecz w jakim celu mam to uczynić. Muszę też nowego meila założyć ;D odezwę się we wtorek po 17

janusz

MARIAN, JAK MOŻESZ TO ODEZWIJ SIĘ NA ADRES MEILOWY:j.wroclaw@interia.pl A W KWESTI " BOCZKA" TO SZKODA MARNOWAĆ SEKUNDY CZASU NA JEGO PRYMITYWNE I PROSTACKIE KOMENTARZE , TO PRYMITYW.

Marian

Cześć Fizyczniaki to wasz marian. szkoda czasu na wypowiadanie się w temacie co byśmy mu zrobili itd interesuje mnie fakt czemu ktoś dostał tylko część pieniędzy,jeśli chodzi o mnie to mam na świstku całość i na całość czekam. Nie wiem co ma do gadania Warszawa lecz przez nią opóźniają się wypłaty. Lecz myślę że w następnym tyg wszystko się zakończy

Gość

Ale najważniejsze że kasa wpłynęła tylko ni jak się ma do odcinków. Specjalnie chyba namącili z tymi odcinkami żeby nikt się nie kapnął czego się ma jeszcze człowiek spodziewać.

ferdek
@Gość 13.09.2014, 18:59
Ale najważniejsze że kasa wpłynęła tylko ni jak się ma do odcinków. Specjalnie chyba namącili z tymi odcinkami żeby nikt się ni...

Jak gdzie ! Jedz na Szewską i ich( usunięte przez administratora )obowjązkiem jest ci wyjaśnić co za co

Franek

Boczek jaką ty jesteś kanalią i świnią że się wyśmiewasz z pracowników Wrobisu ? Na pewno nigdy się nie spotkaliśmy bo ze mną byś nie pracował nawet jednego dnia.Knura wyczuwam na odległość.

janusz

BOOCZEK TY JEŚTEŚ NA 100% PSYCHICZNY !!!!!

m-k

bardzo nieladnie Boczek piszesz ,kim ty jestes ze tak sie wyrazasz o bylych fizycznych z Wrobisu ,chyba fizycznym nie jestes bo my fizyczni do konca uczciwie pracowalismy ,czekalismy na wyplaty ktorych do tej pory nie mamy i po cichu kazdy myslal ze bedzie dobrze i firma przetrwa bo nie powiesz ze bylo zle we Wrobisie ,a moze jestes nie fizyczny i takie pierdoly wypisujesz ,pozdrawiam wszystkich kolegow fizycznych z bylego Wrobisu

inwestor
@m-k 13.09.2014, 10:22
bardzo nieladnie Boczek piszesz ,kim ty jestes ze tak sie wyrazasz o bylych fizycznych z Wrobisu ,chyba fizycznym nie jestes bo...

Boczek, masz rację. Sromotny koniec Wrobisu to w 70% zasługa pracowników fizycznych. Ciągłe roszczenia, fajrant o 14.15 i wieczne dąsy. Nie skapowali się, że to już nie te czasy. To musiało się tak skończyć.

M-K
@inwestor 14.09.2014, 20:33
Boczek, masz rację. Sromotny koniec Wrobisu to w 70% zasługa pracowników fizycznych. Ciągłe roszczenia, fajrant o 14.15 i wiecz...

ty wogole wiesz co piszesz ,no nie przecze ze bylo kilka takich zakal ze patrzyli kiedy fajrant a ty chyba jestes jednym z nich wiec nie zabieraj glosu

Arnold Boczek

Z fizycznych Wrobisu proponuję, aby poszlo popracować do prywaciarzy, niech zasmakują pracy na koniec kariery hehe

ferdek

A ktoś z fizycznych z Wrobisu w tym inter to robi ???

ferdek

Może warto spróbować z tym inter ?? Byłem tam jakieś miesiąc temu to powiedzieli że na razie to tylko murarzy potrzebują

Gość

InterSystem szuka, prawie we wszystkich zawodach. Część tam też poszła kadry. Kasa raczej w przyszłym tygodniu, ale pewności to nadal nikt nie ma

ferdek

Marian jesteś WIELKI

Marian

syndyk odwiedził FG i zatwierdził papiery....czekamy na przelewy

Marian

ponad 30 osób z wrobisu tu pracuje i znam paru pracowników i nie narzekają. Robota w delegacji

ferdek

EGBUD EGBUD a coś więcej ?? Marian ja wiem że można w necie poszukać ale net to jedno a nasz człowiek to drugie . Wole znać opinie naszych kolegów

Marian

EGBUD Z BOGATYNI

ferdek

Chłopy słyszałem że w kadrach na Szewskiej mają adresy do 3 firm które chętnie przyjmą byłych pracowników Wrobisu . Wiadomo komu co to za firmy ?? i czy może już tam ktoś z was robi ??. A jak robi to jak tam jest.

Marian

Cześć sytuacja wygląda tak po wykonanym telefonie dowiedziałem się dzisiaj że : dziś syndyk przychodzi by podpisać papiery i wtedy FG zamawia pieniądze do wypłaty. W tym tyg lipa lecz w następnych kasa będzie na kontach. A jeśli chodzi o zagraniczniaków to FG będzie dopiero wyjaśniał sprawę. pozdrawiam wasz Marian lol

ferdek

Kobieta poza domem, w domu nieład !!!.

Marian

w Środę wraca kobieta z urlopu...mam dzwonić

ferdek

Dzwoń Marian dzwoń . A jak nie to kosy na sztors i pujdziemy na belweder :-) :-)

były malarz

ferdek ty zawodu jesteś murarz

ferdek
@były malarz 31.08.2014, 01:26
ferdek ty zawodu jesteś murarz

ferdek ty zawodu jesteś murarz NIE . Trociniak !!! ale to też piękny zawód, podobnie jak malarz .

Marian

A co chcecie się skontaktować z Gutkiem prawdopodobnie mogę załatwić kontakt. A odnośnie Zbyszka (gość w okularkach) KAWAŁ K i PÓŁ D Znam. W poniedziałek dzwonię do funduszu co i jak

Marian

Jest

ferdek

Mrski I Ditrich z Tyńca potrzebuje Dekarzy tylko doświadczonych i na samozatrudnienie. Przemo co to znaczy samozatrudnienie ???

ferdek

Chłopy a takiego gościa jak sandacz kojarzycie ??? Jak się walił Wrobis to jego w raz z brygadą wysłali gdzieś do obcej firmy, zdaje się że z Bogatyni . Ale wcześniej musieli wziąć urlop bezpłatny ,tak słyszałem .

Marian
@ferdek 29.08.2014, 15:59
Chłopy a takiego gościa jak sandacz kojarzycie ??? Jak się walił Wrobis to jego w raz z brygadą wysłali gdzieś do obcej firmy...

Znam całą brygadę Sandacza (gość z pianką na mordz.....buzi ;D ) Lecz czy jest w EGBUDZIE to nic mi nie wiadomo.

ferdek
@Marian 29.08.2014, 23:04
Znam całą brygadę Sandacza (gość z pianką na mordz.....buzi ;D ) Lecz czy jest w EGBUDZIE to nic mi nie wiadomo....

Z tą pianą to fakt :-) :-) :-) w jego brygadzie jest międzyinnymi też kasiora .

ferdek

A Gutek to pewnie na emeryturze ??

były malarz
@ferdek 29.08.2014, 14:41
A Gutek to pewnie na emeryturze ??

nie wiem ferdziu co z gutkiem ale robił ostanio na halera u edka sztuki a czy znasz może takiego gościa nazywali go śierżant majster miał chyba na imie zbysiu wyjątkowa kanalia .bardzo dużo przez niego straciło robote ostania jego budowa na politechnice sandacza też znam pracowałem z nim w legnicy

ferdek
@były malarz 30.08.2014, 09:39
nie wiem ferdziu co z gutkiem ale robił ostanio na halera u edka sztuki a czy znasz może takiego gościa nazywali go śierżant ma...

Znam sierżanra faktycznie ma na imie Zbyszk ostatnio widzialem go na Betonowei . Ja z nim nie mialem kwasòw . Pozdrawiam .

ferdek

Już zlapalem przpominam sobie Ryska i Darka :-) :-)

były malarz

Ferdek ja znam wszystkich malarzy .twoja ostania budowa była na nyskiej pozdrowionka dla ,miśka ,gutka, tadka ,frania,edka kosa,

ferdek
@były malarz 28.08.2014, 22:17
Ferdek ja znam wszystkich malarzy .twoja ostania budowa była na nyskiej pozdrowionka dla ,miśka ,gutka, tadka ,frania,edka kosa...

Gutka z nowego Dworu znam Tadka i Edka Kosa z Smolca też ale Miśka i Frania to jakoś nie kojarzże

były malarz
@ferdek 29.08.2014, 09:20
Gutka z nowego Dworu znam Tadka i Edka Kosa z Smolca też ale Miśka i Frania to jakoś nie kojarzże

Ferdziu Miśiek,to darek długo pracował z Ryśkiem P. a Franiu B,znana osoba w firmie przeważnie był na poprawkach na pewno go znasz bardzo długo siedział na borowskiej domasław brochów nyska stadion olimpiski itd.pozdro

Zostaw opinię o Wrobis - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wrobis