3.1/5

Dąbrowa Górnicza - Sanplast

3. Opinie o pracodawcach Strzelno
  5. Opinie o Sanplast S.A

Opinie o Sanplast S.A Strzelno

Nie przegap nowości o Sanplast S.A!

Alicja

15.03.2018 22:26

@Ukrainiec, jak wygląda taki strój służbowy? Czy za nieprzebranie się firma stosuje jakieś sankcje wśród pracowników? Co jeszcze możesz powiedzieć o pracy w tym miejscu? (usunięte przez administratora) rozumiem, że jesteś niezadowolony z pracy i chcesz wyrazić swoją opinię - masz do tego oczywiście święte prawo, ale przestrzegaj naszego regulaminu (https://www.gowork.pl/regulamin ). Komentarze w wulgarnym i obraźliwym tonie nie będą akceptowane. @Sikora, a czy w SANPLAST można bez problemu liczyć na umowę o pracę?
    Ukrainiec

19.03.2018 11:29

A w którym miejscu ten regulamin został naruszony . Bo ja jakoś nie widzę
    Ksw

24.02.2018 12:46

Brak ciuchów, jakichkolwiek rzeczy do pracy typu rękawiczki, kombinezon itp. Płaca po prostu tragedia. Co nie można mówić o pracownikach z którymi jest miła atmosfera i praca. Ale reszta to jakaś tragedia.. teraz nawet straszą zabieraniem premi jeśli nie przyjdzie się do pracy w jakiś dzień weekendu.. po prostu zmuszanie i straszenie premiami.. brak słów na płacę, zarząd i szefa..
    Ukrainiec

25.02.2018 08:43

Jak to nie ma ubrań? Są jak na stoisku z bazaru stworzonym u p. kadrowej. Tylko raczej nie licz, że znajdziesz i dostaniesz coś dla siebie. Ciągle brak rozmiaru i odpowiedź, że czekam na dostawę. Oczywiście najpierw podstawowe pytanie czy aby na pewno to ubranie jest Ci niezbędne. I tak w kółko. Po którymś razie zwyczajnie już masz dość, zadowolisz się samą koszulą a resztę machniesz ręką. I o to w tym wszystkim chodzi. Co się nie zrobi, żeby prezes nie spadł z pozycji poza "złotą setkę".
    Sikora

01.02.2018 16:14

Nie będę narzekał bo każdy jest kowalem swojego losu i nikt nikogo na siłę nie trzyma. Aktualny staż pracy w tej firmie to blisko 20 lat. Ostatnia podwyżka rok temu o 50 gr. W tym roku o żadnej nie słychać. Aktualna stawka... 12 zł/h brutto. Tyle w temacie. Wnioski niech każdy sam sobie wyciągnie.
    Rick

22.12.2017 23:47

Rekrutowali nie tak dawno na stanowisko PH na Polskę Południową. Ciemnowłosy gość , który rekrutował zapomniał powiadomić o wynikach tej rekrutacji. To niepoważne podejście ze strony firmy , którą uważałem jako uznaną na rynku w branży sanitarnej.
    szakal

03.01.2017 15:27

pracuje tam tzw.ziupa alkoholik
    Prawy

07.11.2016 14:56

Napiszę tak odradzam pracę w tej firmie, jedyne czego możesz się w niej dorobić to garba. Dyrektor produkcji chodził po działach i patrzył na ręce pracowników przy czym mierzył im czas. Norma podwyższona, podwyżki podpisane, a wypłata mniejsza niz przed podwyżkami, gdzie tu logika..Nie polecam.
    aaaj

14.09.2016 10:55

@:) A kiedy przestałeś tu pracować? Ja mam info od kumpla, że teraz jest tak spoko
    endrjus

04.07.2016 07:21

pracuje tam taki tadeusz sz. alkoholik :D

Oferty pracy - Sanplast S.A

Główny Kontroler Finansowy

Pracownik magazynu

michu

10.05.2016 13:09

Prace w Sanplascie oceniam całkiem nieźle. Szef wymagający,ale z ogromną wiedzą.Ogolnie polecam!! Trochę dziwnych opinii usłyszałem o firmie WGT.Tam prawdopodobnie ludzi traktują. Niedoswiadczona kadra zarządzająca.Moja zona chciala tam złożyć dokumenty, ale sporo osób odradzalo.
    trochę zorientowany

19.04.2016 11:44

Już tak się nie jarajcie tym golfem 7 bo nie wiem czy wiecie, że za uszkodzenia się płaci z własnej kieszeni. Poza tym ściemnianie, że jest się w terenie podczas leżenia w łóżku nie wchodzi w rachubę. Podpisujesz zgodę na lokalizację.
    hefalump

27.01.2016 20:24

Siema , Prosiłbym o potwierdzenie powyższych wpisów na temat stanowiska DTH, chce aplikować na region pomorski + warmia , szczerze mówiąc w (usunięte przez administratora) mam tego golfa7 , kasa mnie interesuje. Pozdrawiam Handlowców i Wszystkich zainteresowanych. Hefcio.

11.11.2015 16:09

Lil

02.02.2016 21:18

Dziękuję za podpowiedź. Była bardzo pomocna :)

11.11.2015 13:03

Podobno pan Szych poszedł "w dyrektory"????
    Lil

08.09.2015 10:11

A co powiecie o ksiegowosci? Jaka atmosfera i wynagrodzenie?
    dddd

05.09.2015 21:45

Tak, można szybko awansować - zważywszy że cała firma to ciotki, pociotki i sąsiedzi to po jakichś 10-15 latach przy szczęśliwym zbiegu okoliczności może i awansujesz. O ile wcześniej ktoś nie doniesie na ciebie...
    Trevor

29.07.2015 17:35

Sądzę, że nie zobaczysz tej premii więc będziesz miał 2500 + golfa 7.

Kontakt - Sanplast S.A

1 88-320 Strzelno

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane
    krzysztof

17.07.2015 06:53

Bylem w tym tyg na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko handlowca, podstawa 2500 zl z premia max lacznie 3500 zl netto, auto golf 7 co sadzicie?
    Marecki

24.06.2015 12:37

Jakieś informacje o dziale handlowym by się przydały? ktoś coś wie?

14.06.2015 22:07

Dobrze się czujesz??? Ludzie piszą jak jest w firmie, więc jaki masz problem???

07.06.2015 08:22

A kto teraz rządzi na akrylu???

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Sanplast S.A?

Travis

22.05.2015 03:48

Zgadza się - potwierdzam, szef despota i cham, a kadra kierownicza i generalnie administracja to z małymi wyjątkami same lizusy i "potakiwacze". Na dodatek ogólne donosicielstwo i co gorsza w firmie cała siatka powiązań rodzinnych lub sąsiedzkich...

13.05.2015 15:48

Odradzam ubieganie się o pracę na jakimkolwiek stanowisku w tej firmie. Szef despota i do tego chamski, kadra kierownicza w większości złożona z obrzydliwych lizusów, którzy potakują każdemu słowu prezesa (który notabene potrafi pięć razy zmienić zdanie na dany temat w ciągu jednego spotkania!). Własna inicjatywa jest wręcz niedopuszczalna, a jak już ktoś nawet coś sensownego przeforsuje, to i tak nikt mu za to nie podziękuje (o jakiejkolwiek gratyfikacji nawet nie ma co myśleć). Zarobki co najwyżej średnie - przy czym przepaść między produkcją, a administracją jest duża (wiem, bo pracowałem akurat właśnie w administracji). Do tego firma na przysłowiowym zadupiu, więc i dojazdy swoje kosztują. Dobrzy fachowcy przychodzą tam i odchodzą góra po roku.

09.03.2015 21:09

Pracujący od dawna

26.03.2015 11:14

Moja odpowiedź będzie krótka. O dwójce z przodu zapomnij.
    Pracujący od dawna

03.02.2015 10:34

Witam. Nie wiem jak jest w dziale administracji bo pracuje przy produkcji a tu zawsze pierwsza umowa jest na okres próbny. Kolejna obecnie też jest bardzo rzadko na czas nieokreślony. Ogólnie szału nie ma. Dobre zarobki w tej firmie skończyły się 15 lat temu. Obecnie jest to średnia firm z kuj- pomorskiego (nie mylić z średnimi zarobkami). Atmosfera nie ciekawa, szef despotyczny tłamsi inicjatywy w zarodku. Nikt nie próbuje polemizować. Lizustwo ze strony starych wyjadaczy na każdym kroku. Ci jeszcze jakoś zarabiają możliwie ale to "stary portfel". Młodzi moga tylko o tym posłuchać i pomarzyć.
    Kim

13.09.2012 08:41

Wlaśnie może ktoś powiedzieć na jakich warunkach zatrudniają i itp..

Zostaw merytoryczną opinię o Sanplast S.A