WIELTON

• Opojowice

3. Opinie o pracodawcach Wieluń
  5. Opinie o WIELTON S.A.

Opinie o WIELTON Wieluń

Nie przegap nowości o WIELTON S.A.!

DX2

09.02.2023 17:50

Dyrekcja Wieltonu pisze że warto pomagać?. Pomagacie, ale komu?. Koniowi, kierownikom oraz wszystkim ale na pewno nie swoim pracownikom. Czy szanowna Dyrekcja może mi wyjaśnić dlaczego na halach produkcyjnych jest tak zimno a szczególnie kiedy się otworzy te wielkie wrota?. Nie można byłoby zamontować jakiś dmuchaw z ciepłym powietrzem?. To od razu być może poprawiło nasze warunki pracy. Naj gorzej mają te osoby które pracują prawie przy samym wyjściu. A z tego co mi wiadomo to pracodawca powinien zapewnić odpowiednią temperaturę na stanowisku pracy: - W pomieszczeniach biurowych oraz w pomieszczeniach, gdzie jest wykonywana lekka praca fizyczna, musi być zapewniona temperatura w pomieszczeniu pracy nie niższa niż 18℃ - Minimalna temperatura na terenie magazynu, hali produkcyjnej. Co do zasady, w pomieszczeniach pracy pracodawca powinien zapewnić temperaturę nie niższą niż 14°C. Taka renomowana firma Wielton, Wieeltonn Wieeltooonnn a nawet takich podstawowych rzeczy nie potrafi zapewnić swoim pracownikom.... .

31.01.2023 13:28

WIELTON S.A.

31.01.2023 15:26

Warto pomagać! :)
    DX2

09.02.2023 16:48

Warto pomagać?. Pomagacie, ale komu?. Koniowi, kierownikom oraz wszystkim ale na pewno nie swoim pracownikom. Czy szanowna Dyrekcja może mi wyjaśnić dlaczego na halach produkcyjnych jest tak zimno a szczególnie kiedy się otworzy te wielkie wrota?. Nie można byłoby zamontować jakiś dmuchaw z ciepłym powietrzem?. To od razu być może poprawiło nasze warunki pracy. Naj gorzej mają te osoby które pracują prawie przy samym wyjściu. A z tego co mi wiadomo to pracodawca powinien zapewnić odpowiednią temperaturę na stanowisku pracy: - W pomieszczeniach biurowych oraz w pomieszczeniach, gdzie jest wykonywana lekka praca fizyczna, musi być zapewniona temperatura w pomieszczeniu pracy nie niższa niż 18℃ - Minimalna temperatura na terenie magazynu, hali produkcyjnej. Co do zasady, w pomieszczeniach pracy pracodawca powinien zapewnić temperaturę nie niższą niż 14°C. A potem się dziwicie że ludzie idą na L-4 i z tego powodu zabieracie im premie. Ciągle płaczecie że nie ma wyrobienia nie ma ludzi do pracy. A niby jak mają być skoro nawet nie potraficie zapewnić im odpowiednich warunków do pracy. Dyrekcja tylko od nas wymaga a z siebie nic nie daje... . Ciekawe jak tam nasze podwyżki pewnie najniższe krajowe jak zwykle.

22.11.2022 19:54

Nie polecam tego zakładu. Brak szacunku dla człowieka. Nie polecilbym tego (usunięte przez administratora) nawet najgorszemu wrogowi.
    Byly

07.02.2023 21:46

To nie jest zakład. To jeden wielki bałagan.
    kandydat

18.01.2023 15:02

Dzień dobry, Czy biuro konstrukcyjne we Wrocławiu jest już w pełni obsadzone czy można jeszcze liczyć na wakaty nie mając znajomości? Pozdrawiam
    Wieluń

21.01.2023 12:53

Słyszałem, że konstruktorzy z biura we Wrocławiu zarabiają dużo więcej niż my w Wieluniu. Czy wynika to tylko z ich bogatszego doświadczenia?
    WIELTON S.A.

02.02.2023 12:59

Urszula, bardzo się cieszymy, że jesteś zainteresowana zmierzaniem razem z nami we wspólnym kierunku! Wszystkie szczegóły oferty znajdziesz na naszej stronie: https://wieltongroup.com/kariera/oferty-pracy/ A jeśli masz dodatkowe pytania, nasz Dział HR na pewno na nie odpowie. Zapraszamy do kontaktu: [email protected]!
    Mentos

02.02.2023 12:25

Loteria ruszyła ,dziękuję firmie a szczególnie dyrekcji i handlowcom co nie zamówili materiałów i nie ma z czego robić a ludzi wysyłają na urlopy . Co wy myślicie,że się będziemy was słuchać i siedzieć spokojnie na urlopach na początku roku ,chyba nie tędy droga . Już nie długo się skończy z tym wyśmiewaniem z pracowników ,że na produkcji to jak w Biedronce ,ci co się śmieją wiedzą o co chodzi . Nie pozdrawiam
    Speedy

23.01.2023 16:38

Witam jakie zarobki sa dla osób pracujacych w biura pod kątem logistyki? Pozdrawiam Panowie i Panie
    Nagły Atak Spawacza

11.01.2023 12:20

Dlaczego w tym roku znowu zostały "wyzerowane" urlopy? Człowiek przychodzi w styczniu do roboty i okazuje się ze stan urlopu za poprzedni rok 0... O co tutaj chodzi? Przecież kodeks pracy nie zabrania odbierania zaległego urlopu w następnym roku kalendarzowym. Co to za chore pomysły są?
    Nagły Atak Spawacza

14.01.2023 22:06

@Spawacz oczywiście, że było. Natomiast tak jak piszę powyżej nie dotyczy to wszystkich pracowników. Jak dobrze zasięgniesz języka wśród znajomych (niekoniecznie z hali) to znajdziesz potwierdzenie. To nie jest żadna teoria spiskowa, ani bajki w stylu 3000 zł na bonie sodekso pisanych przez trolle w celu oglądania jak się ludzie gryzą między sobą. To nie jest tak ze nagle komuś zniknął urlop. W papierach wszystko się zgadza na pasku wyplaty tez wszystko jest okej. Tylko, że z 26 dni urlopu które wykorzystałem w 2022 fizycznie byłem tylko na 21, a zaległe 5 magicznie pojawia się na grudniowym pasku wypłaty. Chyba, że jak w filmie "Piękny umysł" widzę rzeczy i mam wspomnienia zdarzeń które się nie wydarzyły... To dzieje się drugi rok z rzędu, jak było wcześniej nie wiem. I nie mam takze bladego pojęcia po co to komu. wiem tylko ze potem to jest odbierane w formie roznego rodzaju kombinacji (niby jestem w robocie a mnie nie ma... ). Takze i tak odbiore te 5 dni i tak, ale po co tak komplikować.. nie wiem... Na tym koniec dyskusji. Kto uwierzy to uwierzy, a kto nie to trudno. Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy :)
    Meble

15.01.2023 22:58

Wyzerować to można jedynie norme na ocynku.
    Szymonn

15.01.2023 00:24

Witam chciałbym się zapytać osób którzy pracują w Wieltonie czy pracują tam na terenie firmy zewnętrzne? Pozdrawiam
    Dawid

02.01.2023 13:40

Witam chciałbym pójść do pracy w wieltonie jako spawcz i mam pytanie czy pracują tam jakieś firmy zewnetrzne? Do których też mógłbym wysłać CV? Pozdrawiam i czekam na odpowiedz
    Goliat

08.01.2023 14:03

Nie warto za tak słabą kasę, szkoda zdrowia, czasu etc.
    marian

11.01.2023 15:37

którego dyrektora?
    BYły PRACOWNIK

28.02.2015 12:32

podoba mi sie logo Wieltonu - odzwierciedla co można tam osiągnąć.PO 10 latach jeden garb, a po 20 drugi :)

03.01.2023 20:03

Witam, czy coś się zmieniło w tej kwestii na przestrzeni lat czy dalej niekompetentny chciwiec z wichernika utrudnia pracę innym?
    tżk

04.01.2023 16:59

Kto to jest?

02.01.2023 11:22

Kiedy będzie poruszony temat podwyżek płacy dla pracowników?
    Product Manager

18.12.2022 16:22

Bony podarunkowe saexo to trzeba aktywować czy nie? W jakich sklepach można za nie kupować, bo np. parę internetowych mi odrzuciło tranzakcję, w dino też nie działa
    Nic się nie stało?

12.12.2022 13:24

No to dostaliśmy bon na święta. Pomijam kwotę bo i tak śmieszna, ale już fakt, że w związku z tym zmniejszyło się wynagrodzenie i to praktycznie dwa razy więcej niż wartość bonu, może już mocno szokować pracownika. Prezesie dzięki za tak "bogate" święta ‼️
    Realista

13.12.2022 12:56

O ile może się zmniejszyć? O wartość podatku za ten bon, to wszystko. Siejesz propagandę, ale skoro pracownicy to kupują. Gdyby tak miało być w moim miejscu pracy to nikt nie chciałby tych bonów i jeszcze by na tym wygrał. Widocznie u Was pracują ludzie z klapkami na oczach, ku uciesze szefostwa.
    Terminator

14.12.2022 10:47

Nie tylko w niektórych firmach zmniejsza ale też bankrutują nawet duże firmy i to nie w Polsce ale na świecie z powodu zbyt dużych kosztów energii i gazu. Ja uważam że Wielton i tak nie źle się trzyma. Jeżeli chodzi o zarobki to też nie jest aż tak źle w porównaniu do Gali i Patrolu. Jednakże stawki mogłyby być trochę wyższe niż najniższa krajowa bo jeszcze trochę a za tyle będziemy pracować. Jak rząd podniesie minimalne wynagrodzenie. Jest w Wieltonie wiele rzeczy które można byłoby ulepszyć i poprawić. Nie ma co się czarować ale na niektórych działach jest taki chaos i bałagan. Co do kart podarunkowych to oczywiście kwoty mogłyby być trochę wyższe no ale są takie jakie są.

09.12.2022 18:55

Panowie z zarządu to wstyd żeby pracownik z 15 letnim lub wyższym stażem dostał 250 zł młody pracownik pracuje 2 miesiące i wżią 700 zł to coś jest w tej firmie nie tak sami uczcie sobie młodych pracy w tym fachu a nie oczekujcie żeby pracownik z doświadczeniem uczył młodego za takie poniżenie że młody się śmieje w twarz pracownikowi z długoletnim stażem

13.12.2022 11:49

W wielu mniejszych firmach w których budżet jest nieporównywalnie mniejszy potrafili docenić pracownika na koniec roku i dać większe bony i przede wszystkim dać wszystkim po równo.W Wieltonie nawet paczek dla dzieci nie potrafili dać a pracownicy z kilkumiesięcznym stażem dostali 3x większe bony niż pracownik co pracuje kilka a nawet kilkanaście lat.Wielkie brawa dla zarządu.....
    Nikt

13.12.2022 18:31

To się zwolnij i idź do takiej mniejszej firmy, gdzie na nagrody wydaje się odpowiednio mniej.

05.12.2022 19:11

To wstyd żeby firma odciągając socjal nawet żałuję mikołajkowych paczek dzieciom. W wieltonie Mikołaj nie istnieje. Z tego zabierania części pieniędzy (socjalnych) są tylko kolonie za niedługo nawet ich nie będzie. Hale nie są ocieplane, traktowanie pracowników jest tragiczne. Nie ma uznania za lata pracy. Masakra!:(
    robol

08.12.2022 18:56

czy dyrektor działu konstrukcyjnego zasłużył w tym roku na premię?
    wwa

08.12.2022 20:36

Jesli dla dziecka wiele znaczy, to źle je wychowujesz. jako ojciec powinenes lepiej znać potrzeby dziecka i się bardziej postarać.
    Co z tego

07.12.2022 20:13

Co z tego że paczek dla dzieci nie ma że zimno, że podwyżek godziwych nie ma jak i tak przyjdą wszyscy w soboty i niedziele do pracy...

24.11.2022 20:13

Na zebraniu które odbyło się na magazynie dowiedziałem się że żona która nie pracuje nie jest członkiem rodziny to tylko w wieltonie są takie przepisy to jest chore czy właściciel firmy słyszał o takich przepisach , niektórzy nawet psa uważają za członka rodziny a w zakładzie Wielton żona pracownika jest która nie pracuje jest gorsza od psa panowie dyrektorzy ile wy weźmiecie premii na święta
    BOB budowniczy

29.11.2022 18:45

Wezmą tyle premi że na nasze podwyżki które miały być od listopada już nie starczyło.Ledwo starczyło na bony światecznie i to dzięki wyśrubowanym przelicznikiem w których małżonek się nie liczy......
    ziomek

30.11.2022 10:17

A gdzie minusy takiego stwierdzenia?

24.11.2022 20:36

są

29.11.2022 18:58

...rolników zapomniałeś dodać z gaszyna,drobnic,Jaworzna,Sieradza,masłowic,Opola...niepamiętam aby coś wnieśli konkretnego w życie firmy...
    Co tam sie podziało

22.11.2022 06:59

Czy ktoś sie orientuje za co poleciało dwóch dyrektorów ?
    WielRad

26.11.2022 17:28

A ja ci nie wrurze pracy za wynagrodzeniem wyższym od średniej krajowej. I ty śmiesz komentować osoby wysoko wykształcone, posługujące się komunikatywnie zarówno językiem ojczystym, jak i obcym... Masz tupet!

27.11.2022 21:46

"Z wichernika", chciałeś napisać.

23.11.2022 23:39

Podwyżki miały być w listopadzie a już przesunięte na styczeń..... no wiadomo ,teraz to trzeba kasy na premie dla kierowników, dyrektorów itp.Bony świąteczne też jakieś chore przeliczniki aby jak najmniej pracowników dostało..... Na zebraniu nawet nagłośnienia nie potrafią ustawic jak się należy no chyba że tak miało byc żeby ludzie jak najmniej usłyszeli...... Ogólnie brak słów.
    Abb

24.11.2022 22:49

Może ktoś wie do kogo zgłosić niestosowne zachowania mistrzów wobec podwładnych ? Jesteśmy też ludźmi i należy się każdemu jakiś szacunek.

25.11.2022 17:39

Jak się nie ma nic ciekawego do napisania to lepiej się nie udzielać niż coś napisać i udowodnić wszystkim dookoła że jest się idi ota.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w WIELTON?

Kontakt - WIELTON S.A.

Felicji Rymarkiewicz 6 98-300 Wieluń

Branża główna: Transport drogowy

24.11.2022 20:20

Wam tylko są okulary na pierwszym miejscu u roboli i kary a czy panowie i panie używacie okularów w biurze wam też much wpaść lub koleżanka lub kolega napluć w oczy
    Bic

11.10.2022 17:26

Najlepiej co wychodzi tej firmie to obcinanie pieniędzy z pensji i premii . A po za tym to w niczym dobrzy nie są ,po za podnoszeniem normy i robienia z ludzi (usunięte przez administratora) jak to ma miejsce na wydziale W7 .
    AnnaDoZbieraniaMurzynówPoWsi

23.11.2022 05:30

...chyba przed denominacją w latach 80-tych...
    Ujemujedzikieweze

24.11.2022 19:00

Panie chyba za dwa miesiące i to brutto XD ????????????
    Dzień dobry

20.11.2022 20:49

Szukam kontaktu do dyrektora jest ktoś w stanie pomóc?
    Witam

19.11.2022 12:14

Szukam kontaktu do dyrektora ktoś jest w stanie pomoc
    Jaa

14.11.2022 10:47

Dlaczego nasza firma wogole nie daje nam ogrzewania ?? Czekamy na jakieś super mrozy ?? W biurze fajnie ciepło a na hali nie da się funkcjonować ...
    są

17.11.2022 16:39

Masz polar...ciesz się

13.11.2022 11:37

pracownik biurowy

13.11.2022 21:18

W dziale konstrukcyjnym - bardzo źle. Bez jakiegokolwiek szacunku do człowieka.
    Product Manager

15.11.2022 22:33

u nas tak samo...

03.11.2022 16:24

Człowiek z miasta

08.11.2022 11:30

Masz rację,nie mają nic do rzeczy, bo nawet na studiach wieczorowych nie uczą takiego chamstwa.
    Adamiekowy

13.11.2022 15:02

Hahah przyjdz dam Ci wasz super rysunek i zrob zgodnie z nim zobaczymy vo wyjdzie ,nie wiem ,ale w poprzedniej firmie gdzie iravowalem konstruktor był na hali i wszelakie problemy nkedy poprawiano na bieżąco,a póki co przez was są straty dla firmy może mało znaczące,ale w skali roku się trochę tego uzbiera,ale ronkuz jest wszystko rozpisane inorzedstawione odpowiedniej osobie pomijając dyrektorów i reszty ludzi. Fakt ,że są potrzebny konstruktorzy i pracownicy ,inżynierowie itp,ale jak widzę orace obecnych konstruktorów to jest jakaś masakra są też vo vos wiedzą,ale reszta to z nie dużym pojęcia takich którzy może faktycznie powinni ciągnąć homonto. Dodam,że dużo pracowałem z rysunkamibtrchnicznymi i takiego balaganubjak w tej firmie nigdzie nie ma ,gdzie się zgłaszo jakoś poprawki to było olewane bo wam,albo się niechce może nie potraficie lub duma nie pozwala ,aby zwykły pracownik wam mówił jak lepiej to zrobić mimo tego ,że robi przy tym i wie jak ma to wyglądać. Nie wspominając o waszych zmiananach gdzie produkt już w 70%wykonany,a wy wprowadzacie jakaś zmianę. Za to już powinno się zabrać premie za marnowanie czasu i materialu

28.10.2022 14:27

Poleciały główki, nieudaczników kierowników.. Ktoś, przejrzał na oczy..Trochę ,to trwało ..heeeee
    Kim zong um

31.10.2022 21:00

Ponieważ nie mają tutaj czego szukać...dla kogo mają pracować
    Kilka

11.11.2022 10:52

Od kiedy na hali produkcyjnej można jeść śniadanie...na kostce brukowej i krzesłach i stole ze sklejki podłogowej z naczepy...brawooooooooooooooo...młynek .j..
    daro

02.11.2022 08:01

Ciekaw jestem czy będą w listpadzie tak jak mówili podwyżki,ostanio dali podwyżkę ale i zabrali pieniądze z premi

03.11.2022 01:07

Podwyżki tutaj są tylko na papierze aby ludziom oczy mydlić.......Coraz więcej ludzi się zwalnia a nikt nie przychodzi na ich miejsce to o czymś świadczy.....
    Ciasno mi

24.10.2022 05:59

Kiedy wreszcie będą normalne duże szafki dla pracowników na szatni żeby własne ubrania wisialy osobno od ubrań roboczych... I żeby było chociaż trochę miejsca bo jak sie pare rzeczy wrzuci to buty ciężko upchac i kurtkę chyba że sie będzie na górę na szafkę rzucalo a ciekawe kto by odpowiadał za to że coś zginie jak szafki takie małe
    Hu

24.10.2022 16:59

Trzeba zacząć od tego, że szatnia powinna służyć do przebierania, A nie jako przechowalnia młotków, uchwytów spawalniczych, czy innych narzędzi, Dotyczy to pracowników z dalekich krajów.
    Pqwoeieury

27.10.2022 07:04

Pomijając fakt ,że między tymi butami,kurtka ,bluza i młotkiem jest jeszcze śniadanie którego nie mamy gdzie trzymać
    Cipąska

07.10.2022 22:46

Czym jest stalking w tej firmie?ktoś pomoże mi wytłumaczyć tę kwestię?coś się odbywa wbrew zasadom Kodeksu pracy?
    Inżynier

12.10.2022 18:47

To co teraz wykombinujecie? Usuniecie komentarze czy zaczniecie w pośpiechu wysyłać pracowników na badania?

20.10.2022 23:17

Dzień dobry, w listopadzie sam wybieram się samochodem służbowym w zagraniczną delegację. Czy powinienem wykonać takie badanie?

19.10.2022 15:20

Jest temat

19.10.2022 22:37

Z szybszą komunikacją z pracownikami na niższym szczeblu.tzn.z fizycznymi wchodzi inwigilacja na wysokim poziomie...zostawcie telefony w domu...taka propozycja z mojej strony
    Kotlet

18.10.2022 19:09

(usunięte przez administratora) ,szkoda nerwów . Będę inwestycje ale szkoda ,że nie w pracowników
    kaczor donald

15.10.2022 12:45

Pamiętajcie, że liczą się tylko pieniądze, a ludzie to tylko doraźne zasoby!!!
    Molo

16.10.2022 10:40

Niestety taka jest prawda. Ludzie to tylko pachołki i nic ani nikt tego nie zmieni bo brak w tym zakładzie związków zawodowych. Rządzą tym zakładam ludzie łasy na pieniądze ale nikt tego nie chce głośno powiedzieć,tylko próbują nam wmówić,że brak jakości
    Habibi

16.10.2022 12:21

Wszystko jak najbardziej prawdziwe , pieniądz zostaję zgadzam się lecz zasoby się kończą?zgadzasz się?brak talentów we firmie?każdy robi bo, hehe robi,bez zaangażowania.
    Drobniczanka

13.10.2022 22:09

Niemal 8 na 10 Polaków jest pozytywnie nastawionych do pracy w aktualnym miejscu w perspektywie kolejnych pięciu lat. Jednak 14 proc. pracowników przyznaje, że pandemia wywołała w nich chęć rezygnacji z obecnej pracy. (usunięte przez administratora) Aż 87,79 proc. pracowników na całym świecie jest optymistycznie nastawiona do pracy u aktualnego pracodawcy w perspektywie następnych pięciu lat (Fot. Shutterstock) PARTNER SERWISU Jak wynika z danych ADP „People at Work 2022: A Global Workforce View”, aż 87,79 proc. pracowników na całym świecie jest optymistycznie nastawiona do pracy u aktualnego pracodawcy w perspektywie następnych pięciu lat. Średnia ta spada w przypadku Europy, gdzie wynosi ona 77,82 proc., natomiast w Polsce aż 78,19 proc. ankietowanych pozostaje optymistami w tej kwestii. W porównaniu z ubiegłą edycją badania wskaźnik optymizmu – w przypadku Polski – wzrósł o 2 pkt proc. Interesują Cię biura, biurowce, powierzchnie coworkingowe i biura serwisowane? Zobacz oferty na PropertyStock.pl Zobacz: Z zaskoczenia wraca ważny obowiązek pracodawcy. Pracownik nie musi o tym pamiętać Dane pokazują również, że poziom optymizmu spada w przypadku krajów Europy. Do największych pesymistów w na tym terenie wbrew pozorom nie należą Polacy, a Francuzi (27,37 proc.). Tuż za nimi plasują się Włosi (26,12 proc.). - Jak wskazują dane GUS, stopa bezrobocia w Polsce, w ostatnich miesiącach, utrzymuje się na podobnym poziomie. Przekłada się to również na nastroje pracowników, którzy świadomi tzw. rynku pracownika, nie martwią się o swoje obecne zatrudnienie. Pewność siebie pracowników buduje także obecna walka o specjalistów, co przekłada się na ich docenianie, ale także sukcesywnie zwiększające się wynagrodzenie – twierdzi Anna Barbachowska, dyrektor HR w ADP Polska. Praca bez wyzwań Mimo, że w trakcie pandemii na pracownikach spoczęła większa odpowiedzialność zawodowa, to blisko co trzeci ankietowany w badaniu ADP Polak, twierdzi, że obecna rola w firmie nie jest już dla niego wyzwaniem (27,74 proc.). Z kolei 14,02 proc. polskich pracowników przyznaje, że pandemia nasiliła chęć rezygnacji z obecnej pracy. Największą grupę stanowią w tym przypadku osoby zatrudnione w sektorze finansowym (21,05 proc.), medycznym i handlowym (po 20 proc.). – Coraz większa liczba pracowników zaczyna redefiniować swoje potrzeby i priorytety, dlatego zatrudnione osoby gotowe są na istotne zmiany w swoim życiu zawodowym. Aby zatrzymać talenty w firmie nie można jedynie nakładać na pracowników kolejnych obowiązków, ale przede wszystkim należy zwrócić uwagę na ich potrzeby – wyjaśnia Anna Barbachowska.  Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa regulamin. SŁOWA KLUCZOWEANNA BARBACHOWSKA  ADP
    Szukamy fachowców

13.10.2022 22:07

Sieradz
    Luź

13.10.2022 21:40

Kiedy ruszają wykopki w zakładzie?sezon minął
    Robol

13.10.2022 16:06

Kiedy będą dowożone obiady na zakład nr2
    Uygres

13.10.2022 10:12

Hahaha...tutaj już pracują tylko ludzie z patrolu...naczepa to nie plastik, może kiedyś ktoś się obudzi
    jack

12.10.2022 15:20

Jak się pracuje w dziale logistyki? Jak jest atmosfera?

Zostaw merytoryczną opinię o WIELTON S.A.