WIELTON

• Opojowice

3. Opinie o pracodawcach Wieluń
  5. Opinie o WIELTON S.A.

Opinie o WIELTON Wieluń

Nie przegap nowości o WIELTON S.A.!

Bolo

01.08.2016 13:23

Lolo to Ty z Halemby?
    Elektromechanik samochodowy

12.07.2016 18:39

Czy szukają może elektromechanika z doświadczeniem ? Pracuje w zakładzie ktury robi to samo. Czyli na szybkiego zajmuje się przerabianiem instalacji elektrycznych i pneumatycznych wykańczaniem auta w obrysy lampy itd. Z czasem podłapie programowanie przyczep. I jakich zarobków można się spodziewać ?
    edyta

11.03.2016 11:51

witam, byłam na rozmowie w Mikołowie na stanowisko pracownika działu handlowego. Szukają ambitnego pracownika za najniższą krajową. Mało tego mile widziane orzeczenie o niepełnosprawności. Nie dość, że płacą grosze to jeszcze ciągną kasę z PFRONu :((
    ben

04.03.2016 22:00

Ile zarabia operator(programista online) robotów spawalniczych Panasonic?(posiadam 6 lat doświadczenia na takim stanowisku)
    nygus

20.02.2016 09:56

Operator maszyn cnc na okresie próbnym 2200brutto bez żadnej premii. Po okresie próbnym jeśli Ci przedłuża umowe masz 200brutto więcej a z premia nie wiem jak jest i ile jej jest.
    sas

19.02.2016 20:42

witam ile zarabia operator ustawiacz cnc dziekuje za wiadomosc
    wielun

16.02.2016 12:49

jak wyglada praca na wydziale W6 jakie zaobki i na kogo trzeba uwazac?
    luzi

12.02.2016 08:53

mozecie napisać coś o stanowisku przedstawiciela handlowego? jakie zarobki- podstawa i premie. i ogólnie jakie warunki pracy. szukaja na malopolskę. jakie podejscie do pracownika. czy firma ma jakies benefity typu opieka medyczna?
    vip.55

09.12.2015 22:55

Witam, czy ktoś coś wie na temat pracy w wielton na zasadzie współpracy będąc na własnej działalności gosp... i ibsługiwać region jako przedstawieciel handlowy? Czy to się opłaca? jak to wygląda w praktyce Pozdrawiam. Jakimi autami jeżdżą przedstawiciele handlowi
    dziki

17.12.2014 11:28

dostałem propozycje pracy na stanowisku referanta ds. serwisu czy ktoś może nakreślić temat jak to w praktyce może wyglądać jakie zarobki
    michał

13.12.2014 09:14

Witam. Interesują mnie zarobki na stanowisku kontrolera jakości i atmosfera wśród tej załogi.Dzwonili z propozycja pracy więc nie wiem czy warto zmieniać firme.Z góry dziękuję.
    stazysta

03.12.2014 20:52

Witam, interesuje mnie jak wyglada praca w dziale automatyki/robotyki dla absolwenta politechniki. Czy jest to typowa praca w UR ? Czy potrzebują w ogóle absolwentów uczelni technicznych ?
    Wiesiek

03.12.2014 20:30

może ktoś coś powiedzieć o testach na rozmowie kwalifikacyjnej, jak one wyglądają?

13.10.2014 13:19

Dziś miałem. Ciekawa perspektywa.. może to być całkiem ciekawa praca :D
    krótki

11.10.2014 21:17

Długi a kiedy masz rozmowe rekrutacyjną ?

10.10.2014 18:52

Cienki! Dzięki za info :) a nie wiesz jak długo pracowal tamten przedstawiciel ? wiesz im dłużej tym lepiej bo pewnie teren wypracowany. Mógł podróżować autem prywatnie ? Co to było za auto ? i co to znaczy "dobra kasa" poproszę konkrety :D 2000 netto ? :> pozdrawiam :)
    krótki

10.10.2014 16:25

do Długi .Hej też mi dzisiaj zadzwonili, ciekawe jak to wygląda.
    Cienki

10.10.2014 17:07

Hej długi z krótkim - jak jesteście zdesperowani i absolutnie bez grosza to bierzcie. mieli tam handlowca, ale go wywalili, i to jakiś czas temu, teraz on skutecznie sprzedaje dla innej firmy, a oni wciąż szukają "ideała". jak macie coś innego do wyboru to wybierzcie to inne. Kasa: dobra-ale zależy dla kogo, dla Was pewnie nie będzie, auto będzie po poprzednim handlowcu, pozostały sprzęt też, system pracy... hehehe - nie ma tam czegoś takiego.

10.10.2014 12:34

Witam Ktoś wie co o pracy Przedstawiciela w firmie Wielton ? rejon Mikołów ? Jakie zarobki, jaki system pracy, jaka flota :> ? Ktoś coś ? pomóżcie bo dostałem propozycje pracy.

24.09.2014 20:02

Zbuntowany od kapelanczyka :D

22.12.2016 01:15

hahahah napisz odrazu dam 8 zl bez mozliwosci podwyzki . POZDRO
    magazynier

31.05.2014 15:28

Magazynier jezdzi widlakiem i dostarcza material na stanowiska. Wynagrodzenie 1500 zl-1700 zl na reke

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w WIELTON?

Kontakt - WIELTON S.A.

Felicji Rymarkiewicz 6 98-300 Wieluń

Branża główna: Transport drogowy

ja

04.05.2014 16:57

CZYM ZAJMUJE SIĘ MAGAZYNIER W TEJ FIRMIE? JAKIE OKOŁO WYNAGRODZENIE? :)

31.03.2014 13:20

Urlon

21.11.2014 15:41

Jeżeli sie sprawdzisz na swoim stanowisku to kierownik sam dzwoni do Ciebie z propozycją porwotu
    xjxpx

25.02.2014 13:11

Następna sprawa to system pracy, który zostaje wprowadzony bez jakiejkolwiek konsultacji z załogą ( przychodzi "mistrz" i obwieszcza: Panowie od jutra cztery brygady...) załoga nie ma żadnych dodatków za niedzielę czy soboty a system 4,1-4,1-4,2 nie pozostawia złudzeń- co weekend w pracy za normalną stawkę. Firma Wielton nie musi (tak mi się wydaje) pracować w systemie ciągłym a mimo to jest to praktykowane na wydziale W1 bez jakich kolwiek dodatków dla załogi, wygląda to tak, że jest więcej zamówień na wyroby to j.w. "mistrz" obwieszcza czterobrygadówkę a pod koniec roku dostajesz kopniaka i mówią Ci do widzenia !!! to tak wygląda praca w firmie Wielton. Zainteresowany ? Wal śmiało !!!
    xxx

12.02.2014 10:42

Nowy rok a u was nic może coś na plus (podwyżki, awanse)lub na minus (kontrole czasu pracy,nic na P).
    waldi

20.12.2013 12:57

myślę że to dobra firma
    gigi

03.12.2013 20:24

PACZKI DLA DZIECI NA MIKOŁAJA NA ŚWIĘTA TRAGEDIA ZA 30ZŁ,WSTYD WSTYD JAK NA TAKĄ DUŻA FIRMĘ??????????????? Z CAŁYM SZACUNKIEM DLA ZARZĄDU, A MOŻE WY PANOWIE PREZESI NIC NIE WIECIE NA TEN TEMAT????????? SZACUN DLA WAS
    xxxx

08.11.2013 21:10

Jeśli w utrzymaniu ruchu to tylko w dziale „nt” . Odradzam prace w dziale maszyny i urządzenia płaca nie jest najgorsza ale kierownik bardzo nieprzyjemny.
    jhekx

31.08.2013 23:31

z socjalnego sa bony na swieta, czasem paczki dla dzieci, albo bal dla dzieci . dofinansowanie do koloni :)
    wielun

27.08.2013 08:07

Witam; Jak wygladaja zarobki i atmosfera pracy w U.R. Mogę prosic o jakąs opinie praownikow.? Z góry dziekuje Pozdraiwam

25.05.2013 15:43

kiedyś to byl bardzo dobry zakład firma sie rozwijała pracownik był zadowolony teraz totalna porazka ciągły stres pełno [usunięte przez moderatora] którzy nic nie robią itp cóz szkoda ze są trudne czasy i ludzie muszą się godzić na ten wyzysk mam nadzieję zę bedzie wiecej pracy gdzies w poblizu i ludzie zaczną odchodzic niech mmoze wtedy zobaczą z pracownik produkcji tez jest ważny
    pracownik wieltonu

31.03.2013 14:00

mały - 2013-03-25 20:21:29 wielton to wyzysk ludzi wiem co pisze pracowałem tam 4 lata (masakra)wyzysk ludzi.. straszysz ok, tylko napisz co robiłes przez te 4 lata...?
    klucha

28.02.2013 11:42

jak nie transportowa jak co i rurz widze ich ciężarówki w całej polsce
    Anonimous

13.02.2013 08:58

A jak praca w utrzymaniu ruchu? Jakie zarobki?
    nieznajomy

22.11.2012 01:17

Z tego co wiem Wielton to firma produkcyjna , a nie transportowa.Na ,,tira ,,to się raczej nie załapiesz.
    bezrobotny

12.11.2012 22:44

Witam.kierowcy chyba mają dobrze w wieltonie? Chciałbym się tam zatrudnić. Prawo jazdy mam od niedawna,ale szybko się uczę. Jakie som zarobki kierowcuw?
    łysy

09.11.2012 07:36

gall anaonim - 2012-08-22 22:58:48 znam ten zakład ponieważ tam pracowałem potwierdzam wszystkie opinie na tym forum. Ja myślę że jak komuś źle to niech się zwolni. Znam dużo osób z wieltonu które zawsze gadają przed wypłata ze jak bedzie zła to sie zwolnią i do tej pory pracują. Podziwiam tych którzy się zwolnili bo porostu mieli odwagę i przede wszystkim głowę na karku. Prace jest tylko trzeba ruszyć panowie 4 litery i szukać pracy. Nie tylko wieltonem człowiek zyjeWielton to najlepsza firma najlepiej sie tam pracuje to tam sa najlepsi ludzie zaczynajac od zwyklych pracownikow dalej poprzez prowadzacych zmiane brygadzistow mistrzow kierownikow wszystkich pracownikow biurowych dyrektorow prezesow wlascicieli ogolnie jest to firma ktora zasluzenie sie porownuje do krainy mlekiem i miodem plynacej lepiej to nigdzie nie ma
    gall anaonim

22.08.2012 22:58

STARA LAKIERNIA

25.04.2012 13:26

Wielton to (usunięte przez administratora) .co chwilę słyszymy od kierownika zeby wcześniej przyjść do pracy albo dłużej zostać.[usunięte przez moderatora] nas z pieniędzy nie ważne ile pracujemy nadgodzin ile premii w danym miesiącu wypłata i tak jest taka sama. Nie polecam tego zakładu bo jes tnie ciekawie zatrudniając się 4 lata temu było tu całkiem inaczej [usunięte przez moderatora]
    stefan

24.03.2012 20:18

jak ci nie pasuje to nie wiezienie otwórz swoja firmę i pokaż jak się traktuje ludzi chciałbym to zobaczyć
    spawacz

24.02.2012 14:57

jaka tam stawka dla spawacza na godzine, odpowiedycie konkretnie dyieki y gorz cyz placa tam nadgodyinz _

Zostaw merytoryczną opinię o WIELTON S.A.