WIELTON

• Opojowice

3. Opinie o pracodawcach Wieluń
  5. Opinie o WIELTON S.A.

Opinie o WIELTON Wieluń

Nie przegap nowości o WIELTON S.A.!

Zdziwiony

14.03.2018 19:28

Witam. Czy warto do Wieltonu iść przez firmę zewnętrzną, pośrednika. Czy da się zarobić ?
    LOLO

13.03.2018 19:35

W 2 robisz z Ukrainkami co pojęcia nie mają a kierowi ma żale do ciebie
    Szczera prawda

11.03.2018 21:30

Nie przesadzajcie, firma wcale nie jest taka zła jak ją opisujecie, oczywiście znajdzie się pare absurdów, ale jest to kropla w morzu samych zalet. Na polskie realia Wielton to ścisła czołówka najlepszych pracodawców. Jeżeli się nie podoba to zmieńcie pracodawcę, nikt na siłę nie każe wam tam pracować !
    Wracam do gły

12.03.2018 09:09

Cóż za zarąbista autoprezentacja. Jak już ktoś wcześniej zauważył i pisał poniżej firma sieje propagandę jak to wspaniale jest. Czy Wy naprawdę myślicie, że ludzie są tacy głupcy i nie widzą co się dziej dookoła. Takie coś to możecie mówić młodym zaraz po zawodówkach a nie ludziom którzy mają choć trochę rozumu. Ludzie piszą poniżej jak to wygląda, bo nie jest to jeden komentarz ale wiele, to zaraz założę się, że jakiś krawaciarz czy pupilek się odpala i szczeka. Prawda w oczy kole! Sami sobie jesteście to winni to do kogo Wy macie pretensje. Nauczcie się szanować i doceniać pracowników, żebyście któregoś dnia nie byli zdziwieni jak Wam braknie rąk do pracy, bo historia zna wieluńskie firmy które podobnie kozaczyły a teraz skomlą o pracowników. (usunięte przez administratora) mnie jak ktoś mydli oczy innym i próbuje zrobić z nich jełopów. Nara. Aha, Chłopaki nie płaczą !

12.03.2018 20:12

w takim razie po co tam pracujesz jak się nie podoba ? przecież nikt cie nie zmusza do pracy w kolchozie ! masz wiele innych opcji jak to wcześniej ktoś napisał, lidl, biedronka, niedługo prace sezonowe ruszą....
    Żywy

11.03.2018 19:37

Panowie to jest forum o pracodawcy i pracy wWieltonie,a nie wyciąganie brudów i użalaniem sie. Wiecie jaka grozi kara sądowa jak nie będziesz miał dowodów. Znam jeden przypadek to teraz nie mogą sie wypłacić.Wasza opinia ma pomóc Nowemu i wycisnąć na pracodawcy podwyżki konkretne .--NIE NA WACIKI.---
    W1

11.03.2018 20:08

Nie ma dowodów ? Ślepy jesteś, że nie widzisz jak naczepy bez zezwoleń jezdżą z zakładu na zakład po drodze publicznej z kuriozalnym napisem z tyłu mającym zatuszować sprawę ?
    No tak ale wiesz

12.03.2018 09:23

No dokładnie a o czym wszyscy piszą o teorii ewolucji Darwina czy o czym ? Z tego co się orientuje to żyjemy w demokratycznym państwie w którym mamy wolność słowa i każdy ma prawo na wypowiedzenie się i przedstawienie swojego zdania i swojej opinii, no chyba że o czymś nie wiem. Wy na siłę próbujecie co po niektórym zatkać buzie zastraszając ich. Czyżby ta firma miała coś więcej na sumieniu...
    Florek

19.01.2018 18:53

Pracuje w wieltonie ostatni tydzien bo sie zwalniamy po kilka osub jest coraz gorzej orka jak wiakims obozie a podwyrzek nie ma i wola ukrainców przyjmowac

11.03.2018 12:47

To nie zarty.Poprzednio robilem w firmie gdzie mielismy do czynienia z ramami from W. Noszacymi slady dopasowywania mlotem. W razie wypadku i pekniecia w takim miejscu firma ubezp. zniszczy ten caly Wielton. Ale coz. Bal na Wieltonicu trwa.

11.03.2018 17:26

Lepsze jest to ze dali policji w lape i jezdza nielegalnie naczepami niezarejestrowanymi bez zabezpieczen z zakladu na fabrycznej do zakladu na baranowskiego po drodze publicznej ! Przeciez za takie cos wsiur z ruśca powinien juz dawno siedziec ! CBA powinno sie tym zajac !
    pol

10.03.2018 10:12

Raczej CBA.
    Kola

09.03.2018 15:55

Dzis znow dali pokaz jak to warto w soboty przychodzic do pracy .....
    Kola

09.03.2018 23:31

Taaaaa....sobota. Wychodzi po 100 zl , żal

10.03.2018 00:17

Dejta im wiecej bo bydum strajkowac chlopy????
    Smiech

20.02.2018 08:45

Chłopaki zrobić strajk 5 dni i muszą wam więcej zapłacić i nie ma się co bać o pracę bo takie pieniądze to na kasie w Biedronce się zarobi (usunięte przez administratora) ogarnijcie sie pozdr
    Mlody Romeo

09.03.2018 23:15

Mozna sie zabawic za fri
    Knur

09.03.2018 23:17

Dejta numer do tej lochy
    Pako

15.02.2018 22:19

ILE może zarobić mistrz i brygadzista w tej firmie ?
    Mistrz Nad Mistrzami

09.03.2018 23:09

Brygadzista to wiesz powinien mniej niz robotnik na Hali cos kolo 3500
    Mistrz Nad Mistrzami

09.03.2018 23:11

No ale fajne (usunięte przez administratora) tam robia nawet mozna sie zabawic z paroma np poloneza zatanczyc
    Patryk

19.02.2018 13:57

Witajcie! Teraz w Wielton jest ogłoszenie na dyrektora ds exportu, podpowiedzcie - warto aplikować? Jaka tam sytuacja? Bo przecież tam był dyrektor exportu - taki łysy - co z nim - odszedł? Zwolnili go?
    pracownik_sprzedaży

19.02.2018 17:57

Jest bardzo duuuuży nacisk na wynik i wykonanie planu, na resztę sam sobie odpowiedz
    Rekrut

09.03.2018 23:06

Tak pranie mózgu i w pi i na gaz taki cel to wyzwanie nie dla amatora
    Pako

07.03.2018 19:12

Pany ile zarabia kiero i mistrz ?

09.03.2018 22:45

Mistrz im gra a robole tancza ma talent chlop jest naprawde zaskakujacy Pan Prezes

09.03.2018 22:48

Tylko jest post wiec chyba sa zawiedzeni bo bez tancow tylko wypic moga do dna do dna chlopy i kobity a ci tam
    chuck

07.01.2015 14:33

Narzekać każdy potrafi, a Polacy to już biją w tym wszelkie rekordy. Pracowałem rok na W1, Nie spotkałem się z arogancją mistrzów, brednie tych wiecznie pokrzywdzonych. Po to jest mistrz żeby jakiś porządek trzymać, masz problem, pytasz, doradza, nakieruje, pracujesz dalej, proste! To w końcu po co wy byście chcieli iść do Wieltonu? Poleżeć? Jest mistrz, jest kierownik, stanowiska też ich do czegoś obligują! A że poganiają? Od tego są i słusznie! A co do 4 brygadowki, każdy przyjmując się dobrze wiedział jak jest, że czasem wprowadzają cztery brygadu. Wtedy pasowało a teraz już nie? Zarobki słabe? To ile wy chcecie zarabiać??? Nie pasuje to do korony za tysiaka!!! Pracowałem na w1, prace chwalilem, ludzi tez. Jak wszedzie, robisz coś najlepiej jak potrafisz, starasz się dawać z siebie wszystko tak aby praca dawała ci satysfakcje zadowolenie z siebie. a 2200 brutto + ok 400 premii to mało? dacie spokoj... Zawiozą do pracy za darmo, odwiozą. Na głowe nie kapie (usunięte przez administratora) nie marznie, nie narzekać tylko robić!
    Wania

08.03.2018 23:55

Chaamisko z Ruśca też bez wyksztalcenia a zarabia to my też chcemy ! musi być sprawiedliwie !
    vmax

09.03.2018 14:49

Śmiejesz się z rolników a ich sprzęty są więcej warte niż twój cały dobytek.
    żuberek

02.03.2018 09:38

po 10 latach pracy spawacz może zarobić 2900 a nowy nawet 2300. kasa jest.efekt jest taki ze starych pracowników praktycznie nie ma są same uczniaki.na jednym z wydziałów jest prowadzony strajk woski robi sie powoli jak tylko sie da.
    W2

08.03.2018 23:49

Tak szlachta jak im nie pasi to po co tam sa widocznie lubia zciemniac i zastraszac kto ich wezmie hak to sciemniacze
    TCAS

07.03.2018 23:31

Ja pierdziele ale zadyma. Wiedziałem, że w tej firmie kolorowo nie jest i wszystkich których znam a pracowali tam to, odradzają ale żeby aż takie dymy były to nie słyszałem.
    Anton

08.03.2018 21:31

To wszystko przez tę pokraakę z Ruśca. Ta pokraaka, co juz doprowadzila prawie do bankructwa Pamapol i zadluzala się u innych powinna tę firmę sprzedać osobie znającej się na zarządzaniu takimi przedsiębiorstwami, być może nawet osobie spoza kraju, bo u nas tylko sami chciwi proletariusze wychowani na postkomunistycznym wyzysku. Pokraaka z ruśca inwestuje duże pieniądze w ciemno w rozbudowę zakładu nie widząc, że wszystko wali się od środka. Chciała się popisać i zainwestowała w używaną linię KTL z początku lat 90., gdzie koszt przeróbek samego sterowania prawie przerósł cenę nowoczesnej linii. No istny ceeep !!!! Żadnego rozumowania, łyknął wszystko jak młody pelikan od swoich PSEUDODORADCÓW, którzy obłowili się kasą i teraz śmieją się z niewykształconej pokraaki za plecami. Teraz pokraaka szykuje następne "potężne" inwestycje - niedługo czeka nas prawdziwy cyrk motyli, bo firmą już w posadach trzęsie, doradcy w razie klęski się zmyją, a pokraaka zostanie na scenie sama z pawianami. Do tego w przeciągu dwóch lat zawita niemały kryzys w branży transportowej w Europie, pawiany zostaną na bruku, a pokraaka pójdzie dmuchać balony. Sprzedaj to waćpan, wstydu oszczędź !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Wielun

08.03.2018 23:30

Dziady sa wdzięczni i oddani widac to jak ida z roboty zgarbieni wyjebani ale z usmiechem bo to (usunięte przez administratora)

06.03.2018 19:22

Dziekuje przerazonym kierowniczkom. Poszukalem troche i mam robote za stawke netto na godz. lepsza niz wiekszosc Wieltonowcow brutto. W firmie gdzie docenia sie zaangazowanie oraz chec nauki. Nie tania taniosc. Robie u prywaciarza a nie w CHRLbis. Z tym ze nasz szef autentycznie docenia swoich pracownikow- wszystkich.Nie tylko wybrancow. Jeszcze raz dziekuje!!
    Trelo Morelo

07.03.2018 23:03

I musi mieć orzeczenie o niepełnosprawności :D Ale dymy to niezłe Eldorado ;p
    Kapucyn

08.03.2018 10:49

dodatkowym atutem jest książeczka sanepidowska żeby dokładnie zajrzeć do doopy. ;)
    lolo

06.03.2018 16:19

Kto to pisał Michał bąk. może Golec. Czasami i szataniak zagląda na forum i cygani biedocie jak dobrze zarabia. ludzie biedronka lepiej płaci. Wielton nie daje 10 wypłaty, tylko rozdaje zapomogi by nie zdechnąć z głodu.
    Robert

06.03.2018 18:05

TY CHAMIE P...... NIE PODSZYWAJ SIE POD LOLA BO I TAK TO USTALE KTO DAŁ KOM
    KASZTELAN

24.02.2018 15:22

Firma oparta jest na kłamstwie, kierownik kłamie dyrektora ,dyrektor prezesa, prezes szataniaka a na koniec jest KLAPA> wielton to istny cyrk!!! Nakupili 20 letnie roboty złomy, nie mogą ich uruchomić już drugi rok. A ilość belek które miało spawać są już policzone na 2020.HA HA Nowa linia na barana ktl nie może ruszyć ,złom jak reszta. Wieści niosą ze wielton przeinwestował, inwestując w złom?. wyrzucili miliony w błoto. a wypłaty są cięte co miesiąc..
    Rideq112

14.02.2018 09:43

Było fajnie w miarę firma w tym momencie jak słyszę kogo zatrudniają to sami sobie kopia dołek przecież tam 1/2 to same barany nie mające pojęcia o pracy
    baran beeeeeeee

15.02.2018 21:47

nie jest tak źle póki jeszcze druga głupsza połowa tyra na nas baranów :)
    Florek

10.02.2018 21:00

Ja z Wieltona sie zwolniłem i nie rzałuje jak słysze co sie tam dzieje starzy fachowcy uciekają czyli o czyms to swiadczy a ja za cały przepracowany miesiac bez dwuch dni jak sie zwolniłem i zobaczyłem wypłate 1600 zł smiech na sali taka wielka i bogata firma brak słów (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora)
    Laser_beck

11.02.2018 13:28

Wielton od jakiegoś czasu uprawia politykę propagandy herosów z czasów PRL. Jak by posłuchać wypowiedzi w mediach i poczytać "sponsorowane" artykuły w prasie to jest to "zakład mlekiem i miodem płynący" a w rzeczywistości to jest jeden wielki (usunięte przez administratora) i nagonka a pieniądze wcale nie są takie dobre jak to by się mogło niektórym wydawać. Może gdyby wymienić kierownictwo to możliwe że by się coś zmieniło.
    jestem robotem

11.02.2018 16:43

nic się nie zmieni dopóki firma będzie w rękach skąpca. Może za 5 lat będą podwyżki o 100 zł brutto na głowę, jeżeli firma dalej będzie się rozwijała.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w WIELTON?

Kontakt - WIELTON S.A.

Felicji Rymarkiewicz 6 98-300 Wieluń

Branża główna: Transport drogowy

Arbaiter

23.01.2018 14:34

Chyba Dyrekotrzy też zaczynaja sie zwalniać albo ich zwalniają. Pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Dyrektor IT. Wiadomo co się stało z poprzednkiem ? Zwolnili go czy zwolnił się sam ? Jak oceniacie IT w firmie Wielton ?
    maurycy

28.01.2018 19:57

Akurat szwagier tam pracuje, więc sytuacja jest mi znana.

03.02.2018 13:56

Buhahaha. No tak. Teraz rozumiem panike kerowniczkow. Nie dosc ze mam doswiadczenie w metalowce to moglbym takich spokojnie punktowac co i rusz. A tak przyjmuja glownie samych Malyszow bez doswiadczenia. Stad panika na moj widok(ciekawe jakie brednie opowiedza o niej koledze ktory chcial mi nagrac ten job). Naprawde uwazajcie na siebie. Widze ze w "W" kaski okulary i rekawice to prawie kwestia zycia i smierci.
    Zenek

29.01.2018 17:10

Cześć Czy ktoś wie ile można zarobić na początek,bez jakiegokolwiek doświadczenia?
    Tymon

17.01.2018 18:32

Nie rozumiem tej złości . Jeśli jesteście tak bardzo niezadowoleni z pracy to przecież zawsze można zmienić firmę? Nikt na siłe nie trzyma a firma jak firma , spoko
    Kolega Tymona

21.01.2018 19:18

Tymonie , nie wiem co robisz ze jest tak „spoko” pewnie po rodzinie Cię do oglądania produkcji zatrudnili, forum te służy temu żeby każdy opisał te zacna firmę, natomiast chcący się zatrudnić wiedział i był świadom gdzie idzie, ja osobiście żałuje ze nie znalazłem forum przed zatrudnieniem.
    Słowik

23.01.2018 10:30

Założę się, że to jakiś pupilek z biura który nic nie robi tylko wiecznie kawę popija i ściemnia, że pracuje takiemu to "spoko". Przyjdą i takie czasy, że nie będzie im miał kto robić na produkcji. Już kombinują i szukają leszczy w śród młodych "klasy patronackie" itp.
    Świetny kandydat

02.08.2017 15:52

Aplikowałam o pracę w tej firmie w Wieluniu. Mam wszelkie kwalifikacje do pracy w tej firmie (studia wyższe, świetna znajomość języków, ponad 7 letnie doświadczenie) ale niestety nawet do mnie nie zadzwoniono. Uważam, że osoba zajmująca się rekrutacją nie ma zielonego pojęcia jak się rekrutuje pracowników. Firma pisze, że jest firmą międzynarodową. Tej firmie jest bardzo daleko do standardów firm międzynarodowych.....
    Włodek

19.11.2017 19:45

czytoć nie czytom ale dużo ruchom także na seksie się znom hejjj
    anonymous

15.01.2018 14:10

Co tu wchodzę na te opinie o Wieltonie, to się zawsze uśmieję, fajnie... pozdrawiam za poczucie humoru:)
    Al

13.12.2017 02:25

Jak możecie podejmować pracę za 3.5 tyś to 100 dziennie .To wasza wina ,co za to kupisz w sklepie .stawka spawacza.lakiernika to jakieś żarty.pomyślcie o zdrowiu.15 euro na u nim.
    Yxz

12.01.2018 17:55

Się ciesz. W konarze (też firma z tej branży) pracownicy w styczniu po 2300 netto... Brak słów
    Optymista

07.01.2018 16:27

Firma się rozwija, jeżeli wszystko będzie szło w takim tempie jak w 2017 to będą musieli zacząć doceniać pracowników, nie będą mogli sobie pozwolić na zwolnienia i na rotacje (również opinie o firmie też pasowało by poprawić), ponieważ wykwalifikowanie nowego pracownika to proces który trwa sporo czasu, im więcej doświadczonych (staż odbyty w firmie) ludzi na każdym szczeblu tym będzie efektywniejsza praca, tylko żeby zatrzymać pracownika trzeba o niego zadbać (niżej napisano 500 zł brutto premii, np. w marketach są dużo większe benefity, a tutaj mamy do czynienia z przemysłem ciężkim gdzie marże są dużo, dużo większe i gdzie te pieniądze?). Podsumowując według mojej opinii rozwijająca się firma w tak szybkim tempie zaprzepaści ten wzrost zapominając o pracownikach (nie myślę o dyrektorach, których jak ciągle słyszę przybywa tylko o pracownikach dzięki którym cały ten proces ma prawo bytu).
    Pan Kleks

11.01.2018 20:30

Szeryf to je**ny łysy skąpy pigmej (w dodatku wyznania mojzeszowego), ktory całe życie je*ał jako tragarz prezesów i sługus tej wywłoki z ruśca. Jak juz dostal sie do koryta to dajcie mu pozrec zazdrosnicy, za pare lat sie chlopina uspokoi :)
    Zielu

11.01.2018 20:47

Kierownicy i reszta tzw. kadry zarządzającej !!!- Nie zapominajcie kto na Was robi !! Pamiętajcie żeby role się nie odwróciły i lud robotniczy nie przejął sterów bo wtedy to na pewno Was na taczkach wywiozą !!!!!!!
    Lolo

31.07.2016 20:42

Pracowałem w tej firmie (a raczej (usunięte przez administratora) w dziale R&D w Gliwicach. Ciągły wyzysk, mobbing i puste obiecanki ! Kompletnie zero rozwoju technicznego, człowiek wręcz może sporo pozapominać z tego czego nauczył się wcześniej ! Zarobki wręcz śmieszne ze śmieszną obietnicą śmiesznej podwyżki ! Na szczęście szybko zmieniłem firmę i znowu mam pracę normalną, gdzie człowiek jest SZANOWANY i zarabia przyzwoicie ! Jedyne co dobrze działa w firmie Wielton to zakłamany marketing, ale nie dajcie się zwieść ich kłamstwom ! Oczywiście zawsze znajdą się rodzynki, ale mogę szczerze powiedzieć, że 95 % firm na Śląsku jest lepszych od tej zakłamanej firmy Wielton. Nie dajcie się nabrać tak jak ja na ich obiecanki, bo tylko stracicie cenny czas, przez który w innej firmie dużo więcej zarobicie i się nauczycie ! Pozdro
    serwisant

30.12.2017 19:22

nie pracuje, bo nie mam tak ubóstwianego w polsce "wyższego wykształcenia". Popatrz sobie na inne rozwinięte kraje, takie trywialne rzeczy jak "konstruktor z wyższym" w Wieltonie robią ludzie po technikum/szkołach zawodowych w krajach rozwinietych jak np. Anglia czy Niemcy. A ludzie po studiach zajmują się tam bardzo skomplikowanymi projektami, do których niezbędna jest solidna wiedza z wielu obszarów. Zobacz ile namęczyć się muszą ludzie z produkcji żeby spasować wasze proste felerne części, których nawet dobrze zaprojektować nie umiecie. Popijacie tylko kawkę cały czas i plotkujecie, jaka jest wasza efektywność pracy ? popatrz sobie na ludzi z produkcji, którzy bez wytchnienia zasuwają i twoje błędy muszą w ciągu produkcyjnym korygować i zglaszac do poprawy. Prezes się powinien za was wziąć, bo przynosicie tylko straty tej firmie !!!!!!
    pracuś

02.01.2018 19:19

to prawda te problemy montażowe na produkcji to wina działu konstrukcji, na w6 ciągle zdarza się że coś działa nie tak jak powinno działać po złożeniu i musimy kombinować jak to naprawić bo klient czeka na naczepe, ciągle zgłasza się różne problemy z dokumentacją i w ogóle nie widać poprawy cały czas idą te samy błędy ciekawe kto się za to w końcu wezmie
    Prorok

18.12.2017 07:16

Ciekawe ile i czy w ogóle uraczą ludzi jakaś premia na święta w końcu firma zarabia miliony , prezes zarabia miliony i trzecia firma w Europie nie da chyba 300 zlotych? Może zaoszczędza na wigilii firmowej bo zaprosili tylko dyrektorów i kierownictwo. Nie mogli znieść widoku prostych ludzi.
    work

20.12.2017 21:53

no i poszło 500 zł brutto, uratowali Święta :)

17.12.2017 01:28

Firma oparta na taniej sile roboczej, nie powinno się jej porównywać ("nie dorasta do pięt") z zachodnią konkurencją (jaki kraj by nie był, ale o pracownika potrafi zadbać, który jest podstawowym budulcem sukcesu firmy).
    micz1904

06.12.2017 14:38

Tak wlasnie przygladalem sie .tej firmie i w oglony rankingach wielton wypada wysoko a malo placi. Tak sie skalda ze mieszkam W Irlandii PN. I jest taka firma sdc trailers o trzy pozycje nizej niz wielton a ostatnio z tego co slyszalem placili spawaczom 14 funtow na godzine
    Spawacz

06.12.2017 20:23

jeżeli chcesz zarabiać grosze i zasuwac ponad sily to firma dla ciebie ! Placa grosze bo zdaja sobie sprawę ze w okolicy wszyscy tyle placa, nie ma konkurencji zagranicznej o dużej renomie i na pewno się to nie zmieni.
    Gosc

05.12.2017 13:11

Witam.Przymmierzam się właśnie o pracę na lakierni w Wieltonie choć po przeczytaniu tych wszystkich opinii to rozumiem że za kolorowo w tej firmie na pewno nie jest.Moje pytanie jakie ogólnie są warunki na lakierni ile sobót bo przecież każdy wie że nie są obowiązkowe a jeśli tak to jak za nie płacą?I ile wynosi zasadnicza pensja i czy jest do niej premia?
    krawiec

03.11.2017 22:07

niemożliwe :O takie zyski a ten biedny młody murgrabia ciągle chodzi w jednym garniturze Armaniego. Myślę, że powinien dostać sporą podwyżkę na koniec roku. Niech reprezentuje firmę godnie !
    infor

03.11.2017 19:01

jak jestesie okradani? zysk netto 55 mln pln. miesiecznie wychodzi srednio ok 4500 zl netto na pracownika. tyle na was zarabiaja po odliczeniu juz kosztow pracownika. czysty zysk a raczej WYzysk. czyli pracuje w wieltonie za 1700 netto a oni na to zarabiaja jeszcze 4500 pln
    władek putyn

02.11.2017 19:17

Ciekawe czy ta marionetka chciwego pawła sz. łysy (usunięte przez administratora) mariusz g. zarabiajacy w milionach da pracownikom chociaz po czekoladzie na Swieta, bo jak widac na chleb zaluje
    rok

30.10.2017 15:43

WIELTON = WIeluńskie ELdorado To Obraz Nędzy
    zenon

20.10.2017 22:01

Na aluminium tylko w nocy moczysz sie po kilka razy. ale oplaca sie bo nawet biurowi mimo ze sucho maja to czesto mniej zarabiaja
    spaw

19.10.2017 22:38

ja na w2 mam 3600 zl do reki, ale tez kilka ladnych lat doświadczenia jako spawacz, da się zarobic
    Gość

20.10.2017 18:52

Słyszałem że jest kilka wydziałów spawalniczych. Na którym najlepiej się pracuje i zarabia ?
    spawacz w2

19.10.2017 16:48

3000zł do ręki soboty obowiązkowe i w razie braku wyrobienia może być nawet niedziela co się rzadko zdaża

24.10.2017 00:06

Za 3000zł z czterema sobotami mogę przychodzić popatrzeć ale nie spawać! Ludzie szanujcie swoją robotę.
    tomek

18.10.2017 19:36

Ile zarabiają dobrzy spawacze?????
    no 3000

24.10.2017 12:15

masz napisane nizej że 3000
    tomek

18.10.2017 17:03

Witam mam pytanie ile zarabiają dobrzy spawaczy na dzień dzisiejszy bo słyszałem że jest pensja stała.Mieszkam 100km od Wielunia czy warto 5 dni poza domem byc....

Zostaw merytoryczną opinię o WIELTON S.A.