WTW Services

Jak wygląda rekrutacja

Nasze biura w Polsce

FAQ

• Skierniewice
Warszawa - Willis Towers Watson Polska Sp. z o.o.

5. Opinie o WTW Services Sp. z o.o.

Opinie o WTW Services Warszawa

Nie przegap nowości o WTW Services Sp. z o.o.!

07.11.2019 10:34

Drodzy Użytkownicy,

Chcąc wychodzić naprzeciw potrzebom naszych obecnych i potencjalnych pracowników, miło nam poinformować, że od dziś  będziemy odpowiadać na zadane nam na forum pytania oraz wyjaśniać wszystkie ważne wątki i poruszane kwestie.

Traktujemy Internet jako narzędzie służące do komunikacji z osobami zainteresowanymi naszą firmą. Chcielibyśmy, aby prowadzone tu dyskusje były rzeczowe, pisane z poszanowaniem obu stron, a komentarze konstruktywne. Najczęściej wypowiedzi pojawiające się na GoWork.pl są anonimowe. Ma to swoje dobre strony, ponieważ wypowiadający się są bardziej skłonni do szczerości, na czym bardzo nam zależy. Niestety w wypowiedziach pojawia się także czysty hejt. Hejt, który może niesłusznie skrzywdzić osoby absolutnie na to niezasługujące. Takim zachowaniom mówimy stanowcze NIE, zgodnie z kampanią GoWork.pl #HejtToNieOpinia. Informujemy, że wypowiedzi ze znamionami hejtu, obraźliwe i naruszające przepisy o ochronie danych osobowych będą usuwane przez administratora. Równocześnie pragniemy podkreślić, że nie wszystkie wątki mogą być poruszane na forum publicznym. Dlatego, w takich przypadkach zachęcamy Państwa do bezpośredniego kontaktu z nami pod adresem email [email protected].

Zachęcamy do konstruktywnej wymiany myśli i opinii. Mamy nadzieję, że platforma ta podsunie nam nowe pomysły na usprawnienia funkcjonowania firmy w zakresie zarządzania talentami w WTW Services.
    Powiadomienie

13.12.2022 13:17

Dobrze, że włączyłam powiadomienie. Jeśli Panią (usunięte przez administratora) podając nieprawdziwe informacje to jest to zwyczajnie (usunięte przez administratora) Takie sprawy jak przywlaszczenie Pani pieniędzy... Czyli podanie informacji, iż przelew w wykonany, a na Pani koncie brak to przywlaszczenie Pani pieniędzy.
    Wyaaa

14.12.2022 08:56

Dzień dobry, firma jest dramatyczna. W mojej ocenie robią wszystko podczas likwidacji szkod,aby i tak już rozgoryczonego klienta rozzłościć jeszcze bardziej. W mojej ocenie zarządza tym pionem ktoś, kto nie ma pojęcia o współczesnej obsłudze klienta. Taki klient i tak dojdzie swoich praw ale PR, który zostanie zrobiony przy złej obsłudze...przemyślcie kogo zatrudniacie.

Katka

20.04.2026 16:58

Dzień dobry, Jestem bardzo zadowolona z obsługi poprzez firmę WTW, mam w obsłudze cztery pojazdy. Firma ubezpieczała mi samochody.

Uwazajcie na te firme

04.03.2026 07:55

TRAGEDIA ! NIE POLECAM ! WG MOJEJ OPINI OGROM SPRAW SĄDOWYCH ZE WZGLEDU NA NIEUCZCIWE PRAKTYKI PODCZAS OBSLUGI LEASINGU BNP PARIBAS. Jezeli termin splaty leasingu wypada np 20tego w sobote , musisz wplacic kase 18tego , tak by przed 20tym pieniadze im weszly na konto , inaczej cie obciazą kosztem " powiadomienia" . Kazde powiadomienie czy to o mandacie czy o czym kolwiek - placisz krocie ! Jezeli ubezpieczasz u siebie /u znajomego ubezpieczyciela , juz jestes "nie fajny" i masz robione pod górke na kazdym mozliwym kroku ! Ludzi traktują jak śmieci !!!

04.03.2026 16:11

Dzień dobry, dziękujemy za pozostawioną opinię. Przykro nam, że opisana sytuacja budzi Pana zastrzeżenia. Informujemy, że opłaty oraz zasady związane z obsługą umów leasingowych, w tym zasady dotyczące powiadomień, są określane przez BNP Paribas jako leasingodawcę. Nasza firma realizuje je zgodnie z obowiązującymi wytycznymi. Chcielibyśmy wyjaśnić szczegóły przedstawionej sprawy, jednak aby to było możliwe, potrzebujemy danych pozwalających na identyfikację konkretnej umowy (np. numeru umowy lub kontaktu do Pana). Bez tych informacji nie mamy możliwości zweryfikowania opisanych okoliczności ani udzielenia merytorycznej odpowiedzi. Zachęcamy do przekazania danych kontaktowych poprzez wiadomość prywatną na adres [email protected]. Po jej otrzymaniu niezwłocznie podejmiemy próbę wyjaśnienia sprawy w porozumieniu z BNP Paribas. Dziękujemy za zrozumienie.
    Mali

25.04.2024 16:33

Szukają Konsultanta Assistance i mam do was pytanie przed aplikoaniem. Skoro wymahaą dyspozycyjności do pracy w systemie zmianowym (24/7) w biurze, to płacą dodatkowo za zmiany nocne?

26.04.2024 15:32

Dzień Dobry, zmiany nocne są rozliczane zgodnie z kodeksem pracy (151 artykuł Kodeksu Pracy), co oznacza wypłatę dodatku do każdej godziny przepracowanej w porze nocnej. Zmiany są dostosowane do „ruchu telefonicznego”, czyli ilości połączeń (potrzeb naszych Klientów). Rozpoczynają się od godziny 7:00 do 14:00 + zmiany nocne (nie zdarzają się często ale nie unikniemy ich, wynika to ze specyfiki serwisu który świadczymy dla Klientów, jest to średnio 2-3 razy w miesiącu).
    Clodie

15.04.2024 11:32

Do tej firmy aby się dostać, trzeba być z czyjegoś polecenia. Wtedy mamy kółeczko wzajemnej adoracji. Szkolenia niestety z dość arogancką i chamską ekipą. Zarobki ok, trenerzy dramat, przełożeni i inni pracownicy ok. Niestety w ogólnym rozchranku nie polecam. Podstawa 5390 brutto, piszę jawnie gdyż firma jawnie podaje te kwotę w ogłoszeniu.

16.04.2024 16:27

Dzień Dobry, WTW Services jak wiele firm na rynku bardzo ceni sobie polecenia pracownicze jako źródło wartościowych kandydatów. Niezależnie od polecenia, każdy kandydat przechodzi taką samą ścieżkę rekrutacyjną, a w razie zakwalifikowania się, taki sam program szkoleniowy. Każda opinia na temat jakości zarówno świadczonych przez nas usług jak i procesów obowiązujących w zespołach procesów jest dla nas ważna. Pani/Pana opinia również, tym bardziej, że jest to pierwsza taka informacja zwrotna dotycząca zespołu trenerskiego. Poprosimy o kontakt pod adresem: [email protected], chcielibyśmy poznać więcej szczegółów nt. sytuacji, która wpłynęła na wyrażone zdanie. Przeanalizujemy możliwe przyczyny takiej opinii zestawiając ją z pozostałymi anonimowymi ankietami oceniającymi proces szkolenia, tak aby nasze działania mogły jak najlepiej przygotować konsultantów do jakościowej obsługi Klientów.
    Karolcia

15.04.2024 18:25

Na stronie piszą że zatrudniają brokerów, a szerzej można wiedzieć, jakie tam są warunki? Chciałam przejść z innej firmy, muszę mieć jakieś porównanie. Finansowo na tle okolicy jak, jakieś porównanie ktoś ma? Na stronie mało informacji niestety

16.04.2024 16:22

Dzień dobry, Proszę zajrzeć na naszą stronę kariery i zapoznać się z aktualnie prowadzonymi rekrutacjami. Jeżeli Twoje doświadczenie zawodowe będzie zgodne z oczekiwaniami skontaktuje się z Tobą dział rekrutacji i odpowie na Twoje pytania. Informacje na temat oferowanego wynagrodzenia podajemy w czasie rozmów rekrutacyjnych. Wynagrodzenie może być uzależnione od doświadczenia i kompetencji kandydata.
    Żałosne firma

06.12.2023 15:15

Czytając komentarze zaczynam się cieszyć, że moja aplikacje odrzucili. Swoją drogą kto odrzuca CV z doświadczeniem w branży nawet bez rozmowy. Żałosne

16.10.2023 10:25

Jak wygląda sprawa grafiku w WTW Services Sp. z o.o.. Czy pracodawca idzie na rękę?

18.10.2023 12:50

Dzień Dobry, czy pytanie dotyczy grafiku w jakimś konkretnym zespole WTW Services? Godziny rozpoczęcia pracy, zmiany oraz grafiki są przez nas dostosowywane do potrzeb, obsługi i serwisu, który zgodnie z umową dostarczamy naszym Klientom. Mogą się one różnić w zespołach. Wynika to z ich specyfiki. Jeżeli pytanie dotyczy grafików na stanowisku Konsultant Assistance to zapraszamy do zapoznania się z odpowiedzią, której już udzieliliśmy na tym portalu (odpowiedź z dnia 07.06.2023 i 03.07.2023): „Zmiany są dostosowane do „ruchu telefonicznego”, czyli ilości połączeń (potrzeb naszych Klientów). Rozpoczynają się od godziny 7:00 do 14:00 + zmiany nocne (nie zdarzają się często ale nie unikniemy ich, wynika to ze specyfiki serwisu który świadczymy dla Klientów, jest to średnio 2-3 razy w miesiącu). Przykład z jednego z ostatnich miesięcy (czerwiec 2023 - może się różnić na plus lub minus w kolejnych miesiącach ): przeciętnie na konsultanta przypadało 8 zmian popołudniowych i 3 zmiany w jeden dzień weekendowy.” HR Business Partner

20.10.2023 15:02

Dzień Dobry, zmiany nocne są rozliczane zgodnie z kodeksem pracy (151 artykuł Kodeksu Pracy), co oznacza wypłatę dodatku do każdej godziny przepracowanej w porze nocnej. System pracy naszych konsultantów to praca wykonywana w biurze. Z pozdrowieniami HR Business Partner
    Roksana

23.08.2023 17:59

Niestety nie widzę żadnych ofert pracy jako konsultant ubezpieczeniowy, wiecie może kiedy można spodziewać się naboru? To ja mam pecha, ze akurat żaden etat nie jest wolny, czy raczej nie ma tu rotacji? Zarobki składają się z podstawy oraz premii. Od czego zależna jest premia, czy podstawa jest adekwatna do obowiązków? Dobrze rozumiem, ze nie ma problemu z pracą hybrydową?

05.09.2023 13:21

Na naszej stronie zamieszczamy wszystkie aktualnie prowadzone procesy rekrutacyjne. Zachęcamy do regularnego zaglądania na stronę albo do kontaktu z naszym specjalistą ds. rekrutacji, który chętnie odpowie na wszystkie Pani pytania. Zespół HR
    Robert

03.08.2023 15:14

od trzech nikt nie odbiera telefonu !! dzwonie na centrale podaja ten sam telefon który nie odbiera !! Masakra a sprawa z 19.06.2023

04.08.2023 10:37

Dzień dobry, bardzo nam przykro z zaistniałych okoliczności. Aby pomóc jak najszybszym rozwiązaniu sytuacji, prosimy o kontakt z Działem Marketingu [email protected] - prosimy o podanie w jakiej sprawie i na jaką infolinię Pan dzwonił oraz prosimy o pozostawienie numeru telefonu.

14.07.2023 08:48

Likwidator szkody Pan Łukasz Z nie odpisuje na maile. Pani z infolinii udaje że albo nic nie wie albo mów klientowi że nie ma informacji od likwidatora. Od kwietnia nie otrzymałem odszkodowania mimo przyznanej decyzji o odszkodowaniu. Ta firma to porażka. Tez zgłosiłem ich do KNF.

14.07.2023 09:13

Szanowny Panie! Przepraszamy za trudności, jakie napotkał Pan przy próbie skontaktowania się z nami. Zależy nam, aby niezwłocznie wyjaśnić zaistniałą sytuację. Będziemy wdzięczni za wskazanie numeru sprawy, której dotyczy Pana komentarz. Zachęcamy do przesłania nam dodatkowych informacji na adres [email protected]. Z wyrazami szacunku WTW Services
    @Marek

31.07.2023 09:20

Szanowni Państwo Liczyłem na profesjonalne potraktowanie mojej skargi na likwidatora szkody pana Łukasza Z, ale mocno się rozczarowałem . W jakim celu prosicie o opisanie sprawy i wysłanie informacji na adres [email protected]. jak nie odpowiadacie na maile. Proszę wszystkich czytających aby nie tracili czasu na pisanie pod w/w adres bo i tak nikt nie odpisze.
    Łucja

28.05.2023 11:47

Ktoś mi potwierdzi, że jako Konsultant Assistance ma się miesięczne 5390 zł brutto + premia co 3 miesiące w ramach kwartalnej oceny pracy? Ile maksymalnie może ona wynieść? Chciałabym też zapytać o sposób oceny znajomości języka angielskiego i o te dyżury nocne - czy są częste?

07.06.2023 10:15

Szanowna Pani, stawki wynagrodzenia naszych Konsultantów Assistance są jawne. Podajemy je w naszych ogłoszeniach. Wynagrodzenie zasadnicze wynosi aktualnie 5390PLN brutto. Dodatkowa premia kwartalna jest uzależniona od spełnienia wyznaczonych kryteriów (w tym KPI): są nimi min. wysoka jakość rozmów, zapewnienie oczekiwanego przez klienta wsparcia, znajomość procesów i wiedza niezbędna do wykonywania przypisanych zadań. Nasi konsultanci za spełnione wskaźniki otrzymują premię kwartalną w przedziale od 1 do 2,5 tys. złotych brutto. Nocne zmiany natomiast nie zdarzają się często ale nie unikniemy ich (specyfika serwisu który świadczymy dla Klientów), jest to średnio 2-3 razy w miesiącu. Zapraszamy do aplikowania. Zespół WTW Services

03.07.2023 13:29

Dzień dobry, premia nie zależy od oceny Klientów, jest natomiast związana z obszarami mierzonymi (KPI) w ramach zadań Konsultanta. Każdy konsultant jest świadomy, jakie elementy jego pracy podlegają ocenie i mają wpływ na wysokość premii kwartalnej. Natomiast zmiany są dostosowane do „ruchu telefonicznego”, czyli ilości połączeń (potrzeb naszych Klientów). Rozpoczynają się od godziny 7:00 do 14:00 + zmiany nocne, które opisywaliśmy powyżej. Przykład z ostatniego miesiąca (czerwiec 2023 - może się różnić na plus lub minus w kolejnych miesiącach ): przeciętnie na konsultanta przypadało 8 zmian popołudniowych i 3 zmiany w jeden dzień weekendowy. Pozdrawiam / Regards HR Business Partner WTW
    leon

06.06.2023 12:33

Chyba wszyscy w tej firmie przebywają na urlopach, bo od kilku dni nie można się do nich dodzwonić. Czy ktoś tam w ogóle pracuje?

07.06.2023 11:53

Szanowny Panie! Dziękujemy za podzielenie się opinią. Przepraszamy za trudności, jakie napotkał Pan przy próbie skontaktowania się z nami. Będziemy wdzięczni za wskazanie, w jakiej sprawie się Pan kontaktował oraz z kim dokładnie lub pod jakim numerem telefonu. Dzięki temu będziemy w stanie skierować Pana do odpowiedniej osoby i usprawnić komunikację. Zachęcamy do przesłania nam dodatkowych informacji na adres [email protected]. Z wyrazami szacunku WTW Services
    Kinga

13.12.2022 07:45

Proszę o kontakt wszystkich, którzy mają problem w tej firmie oraz pośrednikiem Tolerainceins, TU Accredited odnośnie wypłaty odszkodowania, łamania przepisów prawa, ustawy o kontakt.
    Kilof

14.12.2022 15:30

To nie wieszanie psów. Wyraźnie Pani napisała,że podano Jej nieprawdziwe informacje odnośnie wypłaty. Poinformowali,że zostalo odszkodowanie wypłacone a w rzeczywistości nic takiego nie miało miejsca. Opisała,że lawirują i mijają się z prawdą. Są od tego,żeby udzielać informacji poszkodowanemu bo reprezentują TU.
    @poszkodowana

15.12.2022 08:45

Ale to jakby żądać wyjaśnień za awarię silnika od firmy, która robiła karoserię ????????‍♀️
    mateusz

27.10.2022 07:55

Dramatyczna firma i jej wypłacanie Oc sprawcy kolizji. Brak kontaktu nie zadzwonisz nic ci nie powiedzą tylko mail. Takie sprawy dla innych czytających od razu do sądu dawajcie nie czekajcie na nich. Pewnie i tak wykasują opinie bo to u nich norma.

13.12.2022 17:15

Z uwagą przeczytaliśmy kilkadziesiąt Pani komentarzy z dnia dzisiejszego, które dotyczyły Pani szkody. Informujemy, że czynności, jakie zgodnie z umową wykonuje na rzecz ubezpieczyciela spółka WTW Services (w tym rekomendacja do wypłaty odszkodowania) zostały przez nas wykonane w ustawowym terminie. Dalsze kroki są po stronie ubezpieczyciela, do którego kontakt jest Pani znany. Z wyrazami szacunku Zespół WTW
    Kolejna

14.12.2022 11:57

Szanowni Państwo, bardzo szkoda,że odpowiedzi udzielacie jedynie na forum. Moje maile kierowalam do Was od dnia 6.12.2022 dając znać,że mimo Waszej deklaracji pieniędzy brak. Nie otrzymałam ani jednej odpowiedzi. Szczycie się,iż reprezentujecie kilka firm ubezpieczeniowych. Naprawdę szkoda,że tak wygląda ta reprezentacja. Bo człowiek, który miał szkodę i jest już zdenerwowany w oczekiwaniu na środki a już w efekcie końcowym na jakąkolwiek odpowiedź a nie rzucaniem słuchawka, bardzo nieprofesjonalna obsługa doznaje takich zdarzeń z Wami,że Ubezpieczyciel de facto ma przez Was najgorsza reklamę. Wasze działania od razu były niefachowe. Dopytywaliscie mnie kilka razy o dokumenty,które przesyłalam wcześniej. Później brak odpowiedzi,po czym nieprawdziwe informacje. Rozmowa z.Pania dyrektor...pozostawię wiedzę na temat marketingu, rodo,obsługi klienta jedynie już dla siebie.
    Roman

16.08.2022 17:49

Firma której nikomu nie polecam, zaniża kosztorys, brak kontaktu z likwidatorem, tel. wskazany do kontaktu odbiera osobą nie potrafiącą udzielić informacji, nie odpowiadają na maila, przekraczają terminy ustawowe podając dziwne powody, itd. Jednym słowem jak chcesz się ubezpieczyć w tej firmie nie ryzykuj a jak miałeś kolizję i sprawca jest tam ubezpieczony to możesz dostać pismo przedłużające postępowanie w którym proszą Cie o podanie beneficjenta szkody widniejącego w dow. rej. jako właściciel pojazdu. I po 32 dniach "prowadzenia korespondencji " jest to powód do dalszego przedłużenia postepowania.Nie polecam. Opieszałość jest wizytówką tej firmy.
    Kolejna

13.12.2022 11:12

Witam. Ja również jestem w ten sposób oszukiwana przez te firmę. Proszę o informację od Pana. Będę szukała osób do pozwu zbiorowego na ten podmiot. To zwykle oszukiwanie ludzi.
    Kinga

13.12.2022 12:38

Skandaliczne praktyki. Doświadcza podobnej praktyki z ich strony. Ciekawi mnie jak wygląda przyuczenie do zawodu w tej firmie. Pracować w takim klimacie... Wiedząc, że kogoś niejako oszukujesz... Naciagasz.... To stres, który będzie okupiony zdrowiem za parę groszy. Jestem w trakcie procedowania mojej sprawy. Chcę doprowadzić nie tylko do wypłaty odszkodowania. Oni narażają mnie w tym momencie na postępując straty nienaprawionego samochodu. Jestem po kontakcie. Z moim prawnikiem. Idę na pozew. Uprzejmie proszę o informację od osób pokrzywdzonych w podobny sposób. Potrzebuję tego jako recydywy w schemacie postępowania tak, aby wykluczyć tu przypadkowo SC czy niedopatrzenie.
    Likwidacja szkód

08.11.2022 19:04

Dzień dobry, kiedy można spodziewać się Państwa decyzji ws rekrutacji? Czekam na odpowiedz od września, rozumiem, ze nie wybrali Państwo mojej kandydatury, ale Pani z HR zarzekała sie na rozmowie ze wysyłają państwo decyzje do każdego kandydata w ciagu do 2 tygodni, a to jednak niestety kłamstwo… niestety, z tego co czytam w innych komentarzach, rozczarowująca postawa rekruterki nie dotyczyła tylko mnie… pozdrawiam.

14.11.2022 14:51

Pani opinia zbudowana na doświadczeniu rozmowy rekrutacyjnej on-line jest dla nas ważnym głosem i informacją zwrotną. Zależy nam na feedbacku i tak traktujemy Pani wpis: jako informację zwrotną, którą chcemy przeanalizować, a wnioski wprowadzimy w życie. Pani interpretacja sytuacji skłania nas do wniosku, że w imię lepszego poznania się i budowania dobrego wrażenia spotkanie rekrutacyjne twarzą w twarz mogło być lepszym rozwiązaniem w przypadku Pani osoby.
    Mery

13.12.2022 11:59

To trzeba się cieszyć, że rekrutacja się nie udała. Tam nie szukają porządnych osób. Gdy wyczuja osobę, która nie jest na bakier z prawem nie zatrudnia. Oklamuje ludzi. Szukają osób, które będą umialy odnaleźć się w takim procederze. Zobacz na opinie klientów oklamywanych odnośnie braku wypłat odszkodowań.
    Warszawa

29.10.2022 17:20

Odbyłam rekrutację na stanowisko Spec. Likwidacji szkód we wrześniu 2022. Niestety, była to jednak z najbardziej rozczarowujących i nieprofesjonalnych rozmów jakie do tej pory miałam. Biznes Partner ds. HR robi bardzo niesympatyczne wrażenie, jest zwyczajnie niemiła. Swoim zachowaniem, mową ciała pokazuję że zupełnie nie jest zainteresowana rozmową (przeczesywanie włosów, śmiech pod nosem po przeczytaniu jakiejś wiadomości, którą dostała podczas mojej wypowiedzi), jest to bardzo nieprofesjonalne, zważywszy na stanowisko oraz doświadczenie Pani, którym chwali się na portalach dot. kariery zawodowej. Pani Dyrektorka dep. likwidacji robi miłe wrażenie, chociaż jej pytania przypominają te z lat 90. są na krawędzi tych których w dzisiejszych czasach firmy po prostu nie powinny zadawać ze względów etycznych, moralnych. Niestety, ogromne rozczarowanie, zero szacunku do kandydata i profesjonalizmu. Zrezygnowałam z rekrutacji.
    Nie polecam

11.08.2022 10:14

Pracownik Mikołaj Fałęcki odzywa się wulgarnie w stosunku do klientów.

11.08.2022 18:27

Czy mógłby Pan powiedzieć cos więcej na ten temat ? Kiedy pan trafił na tą wulgarną osobę i przy okazji jakiej sprawy? Z ciekawości sprawdziłem i taka osoba nie pracuje w WTW Services (może literówka? ).
    Legionista

17.06.2022 18:10

Witam. Firma to jakaś totalna kpina. Był Pan wycenić szkode (jestem poszkodowany). Ja w tej firmie nie jestem ubezpieczony. Porobił zdjecia, powiedział ze do tyg przyjdzie wycena itd.. Po tygodniu przyszły jakieś papiery do wypełnienia odnosnie moich danych osobowych itp. Odnosnie rownież wypadku. Wszystkie te dane Oni mają do wglądu.. i żeby im odesłać. To są jakieś żarty, oddaje samochód do ASO. Firma poraźka

22.06.2022 09:29

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za opinię. Wymagana dokumentacja jest niezbędna do rozpatrzenia roszczenia i ustalenia odpowiedzialności Zakładu Ubezpieczeń za powstałe zdarzenie. Po przekazaniu szczegółów szkody (jej numer lub nr rejestracyjny pojazdu) na adres [email protected] przenalizujemy to konkretne zgłoszenie i skontaktujemy się z Panem. Pozdrawiamy Zespół WTW Services
    Lee

24.04.2022 20:29

Jak wygląda sytuacja teraz? Po tych wszystkich wpisach o mobbingu? Czy kierownictwo sie zmienilo czy Nadal te same osoby? Jak sie pracuje we wrocławiu?
    Tymek

11.09.2022 14:24

Nie widzisz?, że komentarze są kasowane

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w WTW Services?

Kontakt - WTW Services Sp. z o.o.

Domaniewska 34A 02-672 Warszawa

Branża główna: Wsparcie ubezpieczeń
    Tgm

02.04.2022 14:26

Byłem na rozmowie o pracę w tej firmie, fałszywe uśmieszki i ego o wysokości palcu kultury omijać bo szkoda czasu na nich.

04.04.2022 11:36

Szanowny Panie, bez najmniejszej fałszywości dziękujemy za Pański komentarz. Zapewniamy, że nasi pracownicy dokładają zawsze wszelkich starań, aby stworzyć przyjazną i dobrą atmosferę podczas rozmów rekrutacyjnych. Tym bardziej przykro nam z powodu Pańskich negatywnych wrażeń. Trudno nam jednak odnieść się do Pana komentarza i zawartej w nim interpretacji zachowania naszego pracownika bez bardziej szczegółowych informacji, jak choćby podania nazwy stanowiska, którego dotyczyła rozmowa oraz daty spotkania rekrutacyjnego, dlatego prosimy o skontaktowanie się z nami pod adresem [email protected]. Mamy nadzieję, że ta sytuacja nie zniechęci Pana do aplikowania na nasze kolejne rekrutacje. Z wyrazami szacunku Zespół WTW
    NR.SP.ES2108436/10210843601

08.01.2022 19:28

(usunięte przez administratora).WYMAGAJĄ ODE MNIE WSZYSTKICH MOŻLIWYCH DOKUMENTÓW.JA JESTEM POSZKODOWANYM PRZEZ ICH KLIENTA .TO ONI POWINNI ZAJĄĆ SIĘ SPRAWĄ OD A DO Z A NIE WYMAGAĆ CORAZ TO INNYCH DOKUMENTÓW, ZDJĘĆ.NOTATEK POLICYJNYCH.ŚMIECHU WARTE . BIORĄ PIENIĄDZE A NIE CHCE IM SIĘ NIC ROBIĆ.CZEKAJĄ AŻ POSZKODOWANY PRZEDSTAWI IM WSZYSTKIE DOKUMENTY CHOĆ WEDŁUG PRAWA NIE MUSI TEGO ROBIĆ.NAJLEPIEJ SPRAWĘ SKIEROWAĆ OD RAZU DO SĄDU.
    Radek

22.03.2022 08:15

Witam. Niestety muszę przyznać Panu rację że tak odbywa się współpraca z ta firma. U mnie sytuacja dosłownie identyczna.
    . JM

03.04.2022 09:26

Od października ani słychu ani widu. Nic nie robią w tej sprawie. Liczą że miną trzy lata i nie będą musieli nic płacić. Trzeba zebrać jeszcze kilku poszkodowanych i założyć w sądzie pozew zbiorowy przeciwko tej firmie. Może wtedy zaczną coś robić.
    Radek

22.03.2022 08:40

Witam serdecznie. Jakiś czas temu miałem kolizję drogową. Sprawca kolizji był ubezpieczony w waszej firmie. Początkowo byle bardzo miło zaskoczony sposobem zajęcia się sprawy przez Państwa firmę. Rzeczoznawca przyjechał w ciągu 3dni od zdarzenia, wycena po 1 dniu, tel odnośnie auta zastępczego w ciągu 3dni. I na tym koniec. Po kilku próbach załatwienia samochodu zastępczego żadna z firm nie miała takiej możliwości co zmusiło mnie na własną rękę szukać pojazdu. Co do samej likwidacji szkody wszystkie dokumenty wymienione w sprawie otrzymał rzeczoznawca który był na likwidacji szkody robiąc oględziny pojazdu. Mija 30 dni. Kilka razy rozmawiałem P. Likwidator co jest powodem braku decyzji o odpowiedzialności Firmy i zajęcia końcowego stanowiska. Pani zawsze odp że czeka tylko już na notatkę z policji. Po 30 dniach dostaje pismo iż nie można wydać decyzji z racji faktu braku dokumentów tzn jakiś papier o VAT i wspomniana wcześniej notatka. Udałem się na komisariat policji cele wyjaśnienia, pani poinformowała mnie że nikt o notatkę się z nimi nie kontaktował jakby tak było to muszą ja udostępnić. Na dowód swoich słów przedstawiła prośbę mojego pracodawcy (Ministerstwo Sprawiedliwości) który też wyjaśnia sprawę gdyż zdarzenie miało miejsce w drodze do służby. Sprawca zdarzenia był pod znacznym wpływem alkoholu co niestety w myśl przepisów nie może zakończyć się postępowanie mandatowym i z automaty kierowane jest do sądy. Pani likwidator twierdzi że w takim przypadku sprawa będzie trwać do momentu jej zakończenia co wg mnie jest absurdem gdyż notatka policji oraz stan upojenia alkoholowego kierującego sprawcy mówi sam. Za siebie. Mając rozeznanie w temacie sprawy takie trwają nawet ok 2 lat. Czyli tyle samochód wg Pani miałby stać nie naprawiony niszczejąc i tracąc na wartości. Odnosząc się do wyceny szkody nie była ona adekwatna do kwoty która przywróciła by pojazd do sprawności jaka miał przed szkoda ale zgodziłem się na nią w formie porozumienia stron odpisując pani likwidator. Po czasie i sposobie podejścia stwierdzam jednak że wyznaczenie firmę reprezentująca mnie w rzeczowej sprawie i niech oni zajmą się tym kompleksowo. Wydawało by się że jako tak dużą i Powiązana firma na rynku mają Państwo na uwadze dobro ogólne i ugoda powinna wydawać się rozsądnym rozwiązaniem ale tu mnie Państwo zaskoczyli. Wola Państwo iść w koszta które bądź co bądź finalnie i tak Państwo będę musieli Pokryć , bezsensowne odwlekanie tematu w czasie. Po za tym jako reklama to wg mnie takie zdarzenie jest właśnie swoistą antyreklama Państwa wizerunku. Sam fakt postępowania odbił się dość dużym echem w mojej branży i tym samym utrata klienta indywidualnego nie jest bolesna ale branży jaka jest MS to już chyba nie. Reasumując początkowe 5+ dla firmy wbiło mnie po 30 dniach do słabej 2 = . Jest to moja prywatna opinia, oczywiście po zakończeniu sprawy również poinformuje o jej zakończeniu I finalnie ocenie współpracę z a Państwa firma. Pozdrawiam Poszkodowany

22.03.2022 10:40

Szanowny Panie, bardzo nam przykro z powodu opisanej sytuacji. Dokładamy wszelkich starań, aby proces likwidacji szkody przebiegał sprawnie i szybko. Zapewniamy, że dotrzymujemy terminów wymaganych przez przepisy prawa i najwyższych standardów. Trudno nam odnieść się do Pańskich uwag bez informacji, pozwalających na identyfikację sprawy, dlatego prosimy o skontaktowanie się z nami pod adresem [email protected] i podanie numeru sprawy oraz Pańskich danych kontaktowych. Jesteśmy przekonani, że dzięki temu Pana sprawa zostanie szybko wyjaśniona. Z wyrazami szacunku WTW SERVICES SP. Z O.O.
    Kandydatka

01.03.2022 19:32

Miałam dzisiaj odbyć rozmowę kwalifikacyjną w tej firmie, lecz wczoraj Pani rekruterka zadzwoniła do mnie i powiedziała, że rozmowa dzisiejsza się nie odbędzie z przyczyn technicznych i zapraszają mnie "w przyszłości". Nawet (usunięte przez administratora) się domyśli, że to totalne kłamstwo, ponieważ przyczyny techniczne można naprawić i zaprosić na rozmowę na inny termin. Żenada i nie polecam.

02.03.2022 13:34

Dzień dobry, Jesteśmy zaskoczeni taką sytuacją, ponieważ jeśli zdarza nam się odwołać spotkanie z Kandydatami to z powodu zakończonej rekrutacji. Jeżeli w trakcie spotkania online z Kandydatami pojawiają się jakieś problemy techniczne – co jest możliwe – wtedy od razu proponujemy nowy termin lub sposób spotkania. W celu wyjaśnienia Pani/Pana sytuacji prosimy o kontakt z działem HR ( [email protected]). Pozdrawiamy Zespół HR
    Polako

28.02.2022 17:00

Dzień dobry. Chciałbym złożyć skargę na Państwa pracownika. Na jakiego maila mogę wyslac maila? Pozdrawiam

01.03.2022 08:05

Dzień dobry, Proszę przesłać wiadomość na adres: [email protected] Pozdrawiam
    Mirek

16.01.2022 12:42

Witam . Mam przyjemność poznania działania tej firmy przy okazji stłuczki, wina po stronie kierowcy ubezpieczonego w tej firmie. problem polega na wycenie szkody przez tą firmę, która zaniżyła o 10000 zł wartość rynkową pojazdu co skutkowało szkodą całkowitą. Powołałem niezależnego rzeczoznawcę samochodowego i to właśnie między jego wyceną a wyceną firmy jest różnica 10000 zł więc nie mała kwota jak widać a to znaczy, że nie ma mowy o szkodzie całkowitej i pojazd powinien być naprawiony ale firmie widać szkoda wydać dużej kwoty na naprawę. Zaznaczam też, że zostało mi odebrane parę miesięcy temu auto zastępcze i nie mam czym się poruszać do pracy ani w pracy. Auto stoi rozbite i niszczeje oraz traci na wartości z dnia na dzień a firma odbija mi piłeczkę mimo braku podstaw do nie przyjęcia mojego odwołania i wyceny. Na dzień dzisiejszy sprawa trafi na drogę sądową. Ocenę firmy pozostawiam czytającym tą historię.
    Mirek

16.01.2022 13:04

Wspomnę jeszcze, że sprawa ciągnie się od 01.10.2021 więc już parę ładnych miesięcy.

17.01.2022 09:48

Szanowny Panie, bardzo nam przykro z powodu tej sytuacji. Dołożymy wszelkich starań, aby ją jak najszybciej wyjaśnić. W tym celu potrzebujemy jednak nieco więcej informacji, dlatego uprzejmie prosimy o skontaktowanie się z nami pod adresem [email protected] i podanie numeru sprawy oraz Pańskich danych kontaktowych. Z wyrazami szacunku WTW SERVICES SP. Z O.O.

20.12.2021 21:11

Witam. Mam bardzo duży problem z ta firmą. Mijają trzy miesiące od zgłoszenia szkody a firma nie potrafi wziąć na siebie odpowiedzialności do pokrycia szkody. Sprawcą wypadku był klient waszej firmy co potwierdzają natatki z policji. Auto zastępcze dostałem po trzech tygodniach. ( klasy dużo niższej jak moje uszkodzone auto) Po tygodniu zastępcze auto mi zabrano :(. Nie jest to Zaden hejt tylko świerza sprawa. Prosze tego nie kasować! Prosze mnie sprawdzić GLS400 Piątek. Firma WTW z BARDZO trudnym kontaktem. Pozdrawiam

10.01.2022 17:01

Nie będe do Was pisał bo macie mnie (usunięte przez administratora) .Dzwonie na infolinie ale tam nikt nic konkretnego nie mówi tylko zbywaja jakimiś bzdurami. Chciałem nr. tel. do konkretnego Pana który mi odpisuje i go otrzymałem. Ale on tez ma mnie w ,,,, i nie odbiera telefonu. Jestem poszkodowanym przez WASZEGO KLIENTA i jak chodzi o prwie 3 stówki to szukacie dziury w całym. RZ900Y

11.01.2022 10:57

Szanowny Panie, niezmiernie nam przykro z powodu tej sytuacji. Dokładamy wszelkich starań, aby proces likwidacji szkody przebiegał sprawnie i szybko. Trudno nam odnieść się do Pańskich uwag bez informacji pozwalających na identyfikację sprawy, dlatego ponownie prosimy o skontaktowanie się z nami pod adresem [email protected] i podanie numeru sprawy oraz Pańskich danych kontaktowych. Jesteśmy przekonani, że dzięki temu Pana sprawa zostanie szybko wyjaśniona. Z wyrazami szacunku WTW SERVICES SP. Z O.O.
    Magda

06.11.2021 00:02

Nie polecam firmy. Sama rozmowa przebiegła miło i sympatycznie, jednak z powodu zapytania o wynagrodzenie wiem, że rekruterzy nie zapoznali się dokładnie z moim CV. Pomimo zapewnień, że w ciągu 2 tygodni niezależnie od decyzji otrzymam informację zwrotną, zero odpowiedzi. Napisałam maila z zapytaniem również bez odpowiedzi. Jeśli firma jest tak słowna w stosunku do pracowników jak i klientów to trochę mało profesjonalne podejście.

09.11.2021 08:30

Szanowna Pani, w przypadku rozmowy z każdym aplikującym kandydatem zadajemy pytanie o oczekiwania finansowe dla upewnienia się, czy nie uległy zmianie (oczekiwania potrafią różnić się w obie strony w porównaniu do kwot podanych w formularzu) oraz czy kandydat miał na myśli kwotę brutto, czy netto (w tym przypadku także bywa różnie). Zawsze staramy się dotrzymać terminu udzielenia informacji zwrotnej zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Ponieważ nasze sytuacja biznesowa jest bardzo dynamiczna mogą zdarzyć się sytuacje, gdy ta informacja dotrze do kandydata z opóźnieniem. Nie lubimy takich sytuacji i przeciwdziałamy im, jednak w jednostkowych przypadkach może się tak zdarzyć. Bardzo nam przykro, że doświadczyła Pani takiego opóźnienia.

18.12.2021 00:08

Sytuacja biznesowa, ale chyba nie na plus tylko na minus... Pani nie oczekuje na odpowiedź 3 dni po terminie a 2 tygodnie albo i więcej. To chyba trochę długo...
    Kowalski

14.06.2021 15:27

Firma Tragedia. Zero zero kultury i podejścia do pracownika. Ludzi zwani dyrektorami i kierownikami z brakiem doświadczenia - chyba nigdy wcześniej nie pracowali na takim stanowisku patrząc na to jak postępują i się zachowują. Dramat - Ludzie z dala od nich- nie polecam !!!!

15.06.2021 12:42

Dzień dobry. Bardzo dziękujemy za opinię. Komfort pracy i właściwa polityka w obszarze HR są dla nas bardzo ważne i dlatego zapraszamy do podzielenia się z nami konstruktywną krytyką, która pozwoli nam lepiej zrozumieć Pana ocenę i jeśli będzie to zasadne, podjąć odpowiednie kroki zaradcze. Prosimy o kontakt na adres [email protected]. Pozdrawiamy
    arkadiusz

14.12.2021 15:09

Potwierdzam tę opinie. byłem tam krótko i nie polecam. zero szacunku do pracownika.
    Były kandydat

23.06.2021 16:33

Podczas telefonicznej rozmowy z osobą zajmującą się 1 etapem rekrutacji wszystko wydawało się w porządku do czasu 2 etapu. Podczas drugiego etapu rekrutacji usłyszałem, że skoro mam orzeczenie z 1 stopniem niepełnosprawności to nie jestem wartościowym pracownikiem ponieważ liczą na branie nadgodzin w dużej ilości. Jeśli w taki sposób traktujecie innych kandydatów nie tylko z orzeczeniem za to że nie myślą o nadgodzinach to naprawdę jestem w stanie uwierzyć we wszystkie złe opinie o tej firmie wypisane tutaj.

28.06.2021 15:33

Szanowny Panie, Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji i niezrozumienia jakie miało miejsce. Dawanie równych szans i inkluzywna polityka są dla nas bardzo ważne. Niemniej jednak, niektóre stanowiska wiążą się z dodatkowymi wymogami. Stanowisko, na które Pan aplikował wiąże się w naszej firmie z równoważnym czasem pracy (zmiany po 12h) i niestety taki tryb pracy nie może mieć zastosowania w przypadku osób z orzeczeniem o niepełnosprawności. Bardzo nam przykro z tego powodu. Jeśli jest Pan zainteresowany innymi stanowiskami pracy w naszej firmie i Pana kwalifikacje odpowiadają tym, których opis znajduje się w ogłoszeniu – serdecznie zapraszamy do aplikowania. Pozdrawiamy
    Adrian liwiak

05.06.2021 10:22

Stluczka. Dzień dobry mialem taka sytuację w Łodzi na ulicy Pomorskiej 40 dnia 6 05 2020 zaparkowane auto obok mnie stuknelem i nie poczułem ponieważ myslalem ze zachamowalem w porę i kolega który był pasarzerem tez nie poczuł więc odjechałem z nie wiedzą do domu po jakimś czasie policja do mnie zadzwoniła z prośbą o wstawienie się do komendy więc nie wiedząc o co chodzi umówiłem się na spotkanie i jak juz bylem na komedzie pokazali mi nagranie ze mialem stłuczkę więc się przyznałem i przyjelem madat ale do ucieczki się nie przyznaje bo nie odczułem z kolegą stłuczki więc czemu ubezpieczyciel orzekł ze uciekłem z miejsca zdarzenia i mam zwracać pieniądze za szkodę to jest nie uczciwe płace składki i powinno pójść to z oc . Proszę o uzasadnienie waszej decyzji

07.06.2021 11:05

Dzień dobry, Dziękujemy za informację. W celu możliwości analizy Pana wątpliwości prosimy o przesłanie na adres mailowy [email protected] nr sprawy i imienia i nazwiska osoby, której sprawa dotyczy. Pozdrawiamy

05.03.2021 10:48

Witam, Czy konieczna jest znajomość angielskiego u Państwa w pracy ?
    Dan

10.05.2021 10:02

Wita., dlaczego nikt przez caly dzien nie odbiera telefonow????.??

10.05.2021 13:34

Dzień dobry, Przepraszamy za wszelkie niedogodności. Numer telefonu do WTW Services to 22 318 82 00. Ponadto, zalecamy kontakt bezpośrednio z osobą obsługującą Państwa sprawę. W razie problemów z kontaktem telefonicznym, prośmy o kontakt drogą mailową: [email protected] podając krótko charakter sprawy i jej numer (jeśli został nadany). Mamy nadzieję, że sprawę uda się szybko rozwiązać. Pozdrawiamy
    Piątek

27.01.2021 14:17

Zdecydowanie nie polecam tego ubezpieczyciela. Kłopot z wypłatą ubezpieczenia (czekam już trzy miesiące, 3 krotny kontakt w sprawie wypłaty przyznanej kwoty) plus bardzo niekompetentna (usunięte przez administratora) obsługa (od biura obsługi po Panią (usunięte przez administratora)na której sprawa się skończyła).

03.02.2021 11:46

Szanowny Panie, Dziękujemy za kontakt oraz opinię. Wiemy że sprawa została zamknięta, przepraszamy ze wszelkie opóźnienia w procesie.
    Janusz

31.12.2020 14:27

Szkoda 03 listopad , dzisiaj 31 grudzień . Odszkodowanie do dzisiaj nie wyplacone . (usunięte przez administratora)

07.01.2021 15:41

Szanowny Panie, Dziękujemy za opinię. Ponieważ nie wiemy o jaką sprawę chodzi, w celu jej wyjaśnienia prosimy o kontakt z nami mailem: [email protected], abyśmy mogli zweryfikować jaki jest powód braku wypłaty odszkodowania. Łączymy pozdrowienia i najlepsze życzenia noworoczne

11.12.2020 09:48

Co jaki okres czasu w WTW Services Sp. z o.o. można ubiegać się o podwyżkę?

11.12.2020 16:41

Wynagrodzenie zasadnicze (pensja) jest traktowane w WTW jako element całkowitego wynagrodzenia Pracownika. Oprócz niego mogą się na nie składać dodatkowe elementy takie jak nagrody roczne, premie od sprzedaży, benefity. Wiele korporacji, w tym nasza, aby sprawnie zarządzać tym elementem budżetu ustala procesy, w ramach których dokonywane są zmiany wynagrodzenia. U nas jest to powiązane z cyklem oceny rocznej tak, aby decyzja o podwyżce wynikała z tego, czy Pracownik realizuje swoje cele i zadania ale także wartości, czyli czy działa zgodnie z tym jaką organizacją chcemy być i jesteśmy. Dlatego też zmiany wynagrodzenia są możliwe w kwietniu – po zamkniętym cyklu oceny za rok poprzedni.
    STWIERDZENIE FAKTU

13.11.2020 11:57

Firma WTW zamieszcza na swojej stronie internetowej kupę frazesów, a prawda jest taka że klienci traktowani są jak zło konieczne. Pomimo kilku wielokrotnych prób kontaktu drogą elektroniczną nikt od miesiąca nie kwapił się odpowiedzieć. Kultura nakazuje odpowiadać na zapytania - jednak jak widać kultury w firmie brak.

16.11.2020 14:51

Szanowny Panie, bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Prosimy o przesłanie na adres [email protected] danych kontaktowych do Pana oraz numeru sprawy co pozwoli nam ją wyjaśnić. Informacje znajdujące się na stronie https://wtwservices.pl/ to między innymi informacje ogólne takie jak opis naszych usług, wartości czy historii - informacje, które są ważne i prawdziwe. Jeśli znajdzie Pan jakiekolwiek nieścisłości prosimy o ich zasygnalizowanie na adres [email protected]. Łączymy pozdrowienia.
    Witek

06.10.2020 14:55

Korzystam z usług WTW od niedawna, ale jestem pozytywnie zaskoczony przede wszystkim indywidualnym podejściem do klienta, mimo niewielkiej floty samochodów jaką ubezpieczam. Przy zgłoszeniu szkody trochę czekałem na odebranie telefonu, ale potem poszło już gładko. Wszystko załatwiłem podczas jednej rozmowy i nie trzeba było umawiać się na oględziny samochodu. Sam zrobiłem zdjęcia i to wystarczyło. Decyzję o odszkodowaniu dostałem już dwa dni po zgłoszeniu szkody. Fakt, że była to drobna szkoda, ale i tak czegoś takiego się nie spodziewałem. Ja polecam!
    rozczarowany

06.11.2020 11:50

szkoda zgłoszona na początku września - do dzisiaj nie mam pieniędzy na koncie! pracownicy którzy tam pracują kłamią przez telefon tłumacząc, że poszedł przelew we wtorek 3.11 a do dzisiaj nie ma środków na koncie...chyba naprawde ten przelew POSZEDŁ pieszo z Warszawy....niekompetentna załoga - jedyne co potrafią powiedzieć, to, że przekażą informacje do osoby decyzyjnej a kontakt z kimkolwiek decyzyjnym jest poza zasięgiem zwykłego śmiertelnika. Pomijając fakt, że są aroganccy i nagle nikt nie ma kontaktu do swojego przełożonego, który mógłby wyjaśnić dlaczego to trwa tak długo i kiedy z łaski swojej przeleją pieniądze, które się należą z tytułu szkody. Polecam serdecznie omijać szerokim łukiem ubezpieczać się w takiej beznadziejne firmie a tym, którzy ,,walczą" (jedyne rozsądne słowo poza wulgaryzmami jakiego mogłem tu użyć) życzę dużo wytrwałości w dążeniu do odzyskania należnych pieniędzy...

09.11.2020 09:07

Szanowna Pani, Szanowny Panie, Bardzo dziękujemy za Pani/Pana opinię i przepraszamy za ewentualne opóźnienia. Nasz kilkudziesięcioosobowy zespół dokłada wszelkich starań, aby roszczenia były regulowane jak najsprawniej. Jeśli jednak zdarzają się sytuacje opóźnień, z góry dziękujemy za sygnalizowanie ich. Abyśmy lepiej mogli ocenić sytuację Pani/Pana szkody bardzo prosimy o podanie informacji, które ułatwią nam jej identyfikację – Imienia, nazwiska, nr telefonu oraz nr szkody na adres [email protected]. Pozdrawiamy

09.10.2020 12:15

Szanowni Państwo,

Część z Was krytycznie oceniała niektóre z naszych usług w ostatnich miesiącach. Przyznajemy, że ilość szkód, która pojawiła się w okresie wakacyjnym była bardzo duża i przekraczała czasami możliwości naszego zespołu. Przepraszamy Państwa za wszystkie niedogodności, na które mogliście być narażeni w związku z powyższym. Ponieważ jakość usług od początku powstania naszej firmy była i pozostaje dla nas kluczowa, nasz zespół powiększył się już o ośmiu nowych pracowników, którzy rozpoczęli pracę z początkiem miesiąca, tak aby jak najsprawniej móc obsługiwać Państwa. W razie potrzeby będziemy poszerzać go nadal. Wszyscy w WTW Services pracujemy nad tym, aby Wasze doświadczenia we współpracy z nami były jak najlepsze. Wasze zdanie jest dla nas bardzo ważne i pozwala nam usprawniać procesy i cały czas doskonalić jakość obsługi. W razie chęci podzielenia się swoją opinią zapraszamy do kontaktu z nami [email protected]

Życzymy bezpiecznej jazdy i dużo zdrowia
    poszkiodowany z OC

25.09.2020 16:33

Szanowni Państwo przestrzegam przed kupowaniem ubezpieczeń w WTW ponieważ jak dojdzie do szkody to nie odbierają tel, kłamią, oraz są aroganccy no i najważniejsze przeciąganie terminów w nieskończoność proponuję zgłaszajcie swoję sprawy do KNF i NIE KUPUJCIE POLIS UBEZPIECZENIOWYCH

25.09.2020 17:22

Szanowany Panie, Dziękujemy za opinię, choć w związku z anonimowością i ogólnością trudno nam się do niej odnieść. Likwidując szkody zawsze przestrzegamy nałożonych na nas prawnie oraz w procedurach terminów, stąd trudno nam znaleźć Pana sprawę. Nigdy też KNF, którego kontrolę przeszliśmy, nie zarzucał nam żadnych nieprawidłowości. Ważnym jest dla nas jednak ciągłe podnoszenie jakości usług, tak więc konkretna informacja z numerem szkody i z ewentualnymi konkretnymi nieprawidłowościami jakie mogły mieć rzekomo według Pana miejsce będzie dla nas bardzo cenna. Z góry dziękujemy za kontakt na mail [email protected]

31.08.2020 10:35

Ile jest etapów w procesie rekrutacji w WTW Services Sp. z o.o.? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?

01.09.2020 09:55

Każda rekrutacja jest przez nas traktowana indywidualnie, dlatego długość procesu jak i czas oczekiwania na otrzymanie ostatecznej odpowiedzi może się różnić w zależności od stanowiska. Przykładowy opis procesu rekrutacyjnego w WTWS znajduje się tutaj: https://www.gowork.pl/wtw-services-sp.-z-o.o.,13860/jak_wyglada_rekrutacja Zapraszamy do kontaktu

Zostaw merytoryczną opinię o WTW Services Sp. z o.o.