Hilding Polska
2 88 6 1

Opinie o Hilding Polska

Test

Yest

Joanna
@Test 27.10.2018 07:30

Co chciałeś przekazać za pośrednictwem swojego komentarza? Jesteś pracownikiem firmy? A może Twoja współpraca z Hilding Polska dopiero się zaczyna? Pamiętaj by przekazywać nam swoje opinie w sposób merytoryczny i dosłowny. To bardzo ważne byśmy mogli się wzajemnie zrozumieć.

łogdan
@Test 27.10.2018 07:30

A czy pracuje jeszcze u was ten kierownik MG co podciąga nosem i nie kontroluje odruchu chwytania się za spodnie w okolicach rozporka???

Joanna
@łogdan 06.12.2018 23:56

Proszę, abyśmy zachowali kulturę wypowiedzi. Na forum poddajemy ocenie warunki pracy i zatrudnienia, a nie osoby trzecie. Takie komentarze mogą kogoś urazić, a nie taki jest przecież cel dyskusji. Jeżeli masz zastrzeżenia do pracowników, możesz je zgłosić szefostwu. Czy jesteś byłym pracownikiem w Hilding Polska?

Joanna

@Gizmo, dziękuje za informację na temat warunków pracy i kwestii wynagrodzenia. Być może rekrutacja niebawem ruszy i pojawi się więcej pracowników? Czy możesz powiedzieć nam coś więcej na temat wspomnianych benefitów? Jakiego rodzaju są to benefity? Koniecznie podziel się z nami informacjami na ten temat.

Gizmo

Witam. Pracuję aktualnie w tej firmie jest raz gorzej a raz lepiej. Płacę są zróżnicowane od 2400 do 3400 plus dodatkowe benefity. Praca jest dość przeciętna, może tam pracować każdy kto ma trochę zapału, ponieważ firma cierpi na niedobory pracowników. Co może bardzo przeszkadzać to zapach odgazowywujących pianek które po wstępnej obróbce nie są sezonowane, a wchodząc na centrum obróbki pianki bardzo to czuć. Ja oceniam tą pracę na 3/10

Joanna

@Zbyniu, co masz na myśli? Na forum GoWork.pl komentarze usuwane są wyłącznie w przypadku gdy ich treść łamie polskie prawo lub regulamin GoWork.pl. Z regulaminem możesz zapoznać się tutaj: https://www.gowork.pl/regulamin @Mike, nie oceniam czy ilość benefitów jest wystarczająca, po prostu o to zapytałam. Ja, tak samo jak wielu innych użytkowników forum nie mamy możliwości by "przyjść i ocenić" jak wygląda sytuacja w firmie, choć niewątpliwie byłoby to najbardziej miarodajne. Dlatego dla mnie i potencjalnych pracowników tak ważne są opinie na temat warunków pracy czy benefitów pozapłacowych w firmie. Dziękuje, że podzieliłeś się z nami informacjami na ten temat. Jeśli będziesz chciał powiedzieć nam coś jeszcze na temat pracy w Hilding Polska to czekamy na Twój komentarz.

Dawid

Jaki jest powód takiej ciszy na forum? Tak dobrze się pracuje?

Zbyniu
@Dawid 11.12.2017 10:51

Doszczętnie kasowane ????

Joanna

@Mike, jak rozumiem to lista wszystkich benefitów w firmie? Dziękuje za Twoją odpowiedź. Czy według Ciebie powyższe benefity są korzystne dla pracowników? @Arek, nie znalazłam aktualnych ofert pracy na wiodących serwisach z ogłoszeniami. Niewykluczone, że pojawią się one za jakiś czas. Czy jesteś zainteresowany aplikowaniem do Hilding Polska?

Mike
@Joanna 18.08.2018 12:24

Czy wszystkich pewnie jeszcze kulka by się znalazło a to twoim zdaniem mało. Przyjdź zobacz i oceń sama

Joanna

@Koporek - dobrze to słyszeć. A czy możesz napisać nieco więcej o swoich doświadczeniach związanych z pracą w Hilding Polska? Piszesz o możliwość zwiększenia swoich zarobków poprzez przejście na system zmianowy - a czy pracodawca oprócz podstawowego wynagrodzenia zapewnia też dodatkowe benefity, na przykład pakiet prywatnej opieki medycznej?

Yoł-Anna detector
@Joanna 17.08.2017 12:23

fake - wpis moderowany przez zarzad, na 100%

Mike
@Joanna 17.08.2017 12:23

Prywatna opieka medyczna, dofinansowanie do dojazdów, karty kulturalno-sportowa, dofinansowanie do wypoczynku i kilka innych....

Arek

Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Jakieś wskazówki dla kandydata przed rozmową?

Administrator

hilding polska ma teraz aktualne oferty pracy w Murowana Goślina. Czy ktoś z pracowników może powiedzieć, czy warto tutaj pracować i czego spodziewać się na stracie w temacie warunków zatrudnienia?

Tymon

Czy jest jakiś powód tej wymiany kadr?

Natalia

Wysokość zarobków to bardzo indywidualna sprawa, nikt tego nie poda!

Doris

A czy ktoś sie orientuje jak z pracownikami biurowymi? jakie zarobki atmosfera np w kadrach? będę wdzięczna za info

Fizyczny
@Doris 19.04.2018 09:38

Panie z kadr sa bardzo miłe,ale jak od środka wyglada nie wiem...

Joanna

Jak dotąd większość opinii o firmie hilding polska była pozytywna. Aktualnie firma poszukuje specjalisty planowania - macie doświadczenie na tym stanowisku i chcielibyście aplikować? Czy ktoś wie jakie warunki zatrudnienia oferuje firma? W ogłoszeniu umieszczona jest informacja o licznych benefitach, jak wyglądają one w praktyce?

Mich
@Joanna 14.03.2018 13:45

Tam jest kompletna wymiana kadr ! Uważaj na to miejsce.

Wejher

Uwazajcie na magazynierow bo na nockach jezdza nachlani, ogolnie syf zadnej fajnej dupy a w kadrach to same raspy

partyzant
@Wejher 06.12.2015 21:00

Nachlany to chyba ty jeździłeś dlatego ośle już nie pracujesz. Jeżeli w robocie szukasz fajnej (usunięte przez administratora) to proponuję znaleźć pracę w Warszawie na Mazowieckiej.

Pracownik

Bardzo dobra firma,można jak na warunki Polskie godnie zarobic.Troche przerosnieta biurokracja,jakies pierdoły typu kai zen,audyty wewnetrzne, to wzorowanie sie na firmach zachodnich co nie znaczy wcale ze lepszych... I ogólna(mysle ze nie tylko w Hildingu telefoniomania),cos przerazającego.... Pozdrawiam

Koporek

W Hildingu pracuję już rok jako pracownik produkcji. Praca jest monotonna, zależy jeszcze na jakim stanowisku. W tej pracy nie jest c wcale tak źle. Na stałej miałem 2100 a na akordzie na 3 zmianach mam około 2400. Brygadzisci nic nie robią praktycznie Ale za to nie czują się wyżej. Jak musza pomóc to pomagają. Ogólnie firma spoko :)

Joanna

@adaś a Ty jesteś pracownikiem hilding polska? Chętnie dowiemy się o Twoich doświadczeniach z firmą.

Joanna

Obecnie firma poszukuje osoby na stanowisko Operator Maszyn/Pracownik Produkcji. Czy ktoś z pracowników firmy mógłby powiedzieć jak w hilding polska wygląda praca w tym charakterze?

2we2

@Ola no wiesz na pewno nie jest to jakas super lekka praca nie oszukujemy się trzeba na pewno umiec to robic..najlepiej to samemu się przekonać jak jest

buba

Dlaczego ciągle szukają szwaczek czy praca jest tak trudna i są zwalniane czy same odchodzą .Ile mozna zarobic jako szwaczka .

Jola
@buba 11.08.2016 13:56

Rotacja jest ogromna w lato przyjmują ludzi a na zimę zwalniają mniej więcej tyle samo.

pracownik2222

jestem pracownikiem firymy i szczerze nie polecam dobre czasy tej firmy przeminely jak byl akord mozna bylo zarobic teraz jest pseudo akord czyli okreslona norma ktora trzeba wyrobic zeby zarobic jakies pieniedza czy 2100 na reke i naprodukcji wiekszych pieniedzy nie ma moze z 200zl wiecej bedziesz mial jak sie uda ale jak maszyny sie psuja i sa jakies awarie to nie wyrobisz normy akordowej i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z wyplaty.. pracownicy sa rozni z jednymi mozna konie krasc a inni podjebia cie za byle co brygadzisci tez sa sredni szczegolnie niektore kobiety sa zalosne na tym stanowisku, brak logistyki.

Miecio

placisz bilet miesieczny

anonim

(usunięte przez administratora)

tentego

Pomoc z dojazdem do pracy oznacza, że mają bus pracowniczy.

Szymek

Witam! Znalazłem dziś ofertę pracy z Hilding na stanowisku Pracownik Produkcji/Operator maszyn. Chciałbym zapytać jak wygląda tam praca na tym stanowisku? I jak zarobki? Pozdrawiam

xyz

Naprawdę MADL skoro tak to haruj tam jak biały murzyn do ostatniej kropili krwi. Pracowałam tam 7 lat i uważam,że to stracony czas. Bardzo dobrych pracowników traktują jak jeleni, przerzucanie z centrum na centrum powodem było podniesienie akordu tak było w moim przypadku. Wypowiedzenia nie chcieli dać bo zadowoleni!, więc poszłam na dłuuuuugie chorobowe wtedy dali mi wreszcie świadectwo. Są lepsze firmy oferujące dogodne warunki i bardzo dobrze płacą. A HILDING omijam szerokim łukiem.

Mądry

Witam pracowałem tam około 10 lat uwierzcie mi to najbardziej stracony czas długo by opisywać z osobna wszystkich dupowłazów na czele panią m nie o to chodzi poprostu jesli masz pracę gdziekolwiek trzymaj się jej i spieprzaj jak najdalej od hildingu

Nora

Wczoraj zaczeli zwalniac. Nie wiem,ile osob zwolnili i z jakich powodow,ale to chyba poczatek..nastroje od jakiegos czasu nie sa wesole. Z jednej strony organizuja jakis piknik na 15-lecie firmy a z drugiej na chwile przed nim zwalniaja... A dyrektor personalna -pozal sie boze-jeszcze słodkie usmieszki robi. Zenada to co sie dzieje. Bylo lepiej kiedys.

roberto

teraz juz lepiej jak zmienil sie kierownik jakosci, ta tylko potrafila pyskowac i wchodzila w ..... szefostwu

ex worker

Ludzie co tu wpisują teksty w stylu " świetny pracodawca" albo nigdy z takim nie mieli do czynienia albo są na usługach szeroko pojętej kadry kierowniczej. Ta firma to śmiech i tyle. trochę tam pracowałem, zarobki ŻENADA, 4 brygada ŻENADA, i przenoszą ludzie nie pytając nawet o zdanie czy ci dojazdy będą w nowym systemie pasować itd. Kierownictwo i brygadziści jedna klika, romanse jakieś dziwne zależności, układziki. A co do tego czy się chce komuś pracować czy nie to akurat w H.A. nie ma to znaczenia możesz zapier..... jak dzik i nie dostaniesz nawet 1zł więcej od tego co łazi i ściemnia. Nie dajcie sie nabrać na socjal itd, nic wartego uwagi.

jojo

tyle ile w każdej? tzn ile? w jednej płacą 1300 na rękę a w innej 2700. Nie ma jednakowej stawki w KAŻDEJ FIRMIE. A może wszyscy narzekajacy na płacę/prace, zarabiaja nieźle, ale boja sie że przyjdzie świeżak, wygryzie ich z roboty, to trzeba zniechęcić wszystkich ...

Zostaw opinię o Hilding Polska - Murowana Goślina

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hilding Polska