Hilding Polska

Adres: Polna 17, 62-095 Murowana Goślina

NIP: 7781373655 KRS: 0000006104

Hilding Polska
2 89 96 5 1

Opinie o Hilding Polska

Filtruj opinie po kryteriach:

Doris
 Opinia

A czy ktoś sie orientuje jak z pracownikami biurowymi? jakie zarobki atmosfera np w kadrach? będę wdzięczna za info

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fizyczny
 Opinia
@Doris 19.04.2018 09:38

Panie z kadr sa bardzo miłe,ale jak od środka wyglada nie wiem...

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Piotr Jerz.
 Opinia
@Doris 19.04.2018 09:38

Nie wiem czy pytanie nadal aktualne ale... kiedyś było poprawnie a teraz aż chce się iść do kadr. Panie zawsze uśmiechnięte chętne do pomocy. Z jakiegoś powodu kadra została zupełnie wymieniona. Mimo że zespół w miarę świeży widać że zgrany. Jest to opinia nie tylko moja lecz większości pracowników.

Pomocna?
Tak2Nie
Joanna
 Opinia
@Piotr Jerz. 09.06.2019 20:01

Co prawda @Doris wypowiadała się tu w ubiegłym roku, ale być może Twój post jej posłużył. Jestem natomiast pewna, że pomoże on osobom, które w chwili obecnej zastanawiają się nad aplikowaniem do Hilding Polska. Czytałam, iż produkty wytwarzane przez tą firmę posiadają wiele certyfikatów, świadczących o ich wysokiej jakości. Czy zatem w firmie z taką renomą można liczyć na wysokie zarobki? Powiedz nam coś o wynagrodzeniu w tym przedsiębiorstwie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Joanna
 Opinia

@Koporek - dobrze to słyszeć. A czy możesz napisać nieco więcej o swoich doświadczeniach związanych z pracą w Hilding Polska? Piszesz o możliwość zwiększenia swoich zarobków poprzez przejście na system zmianowy - a czy pracodawca oprócz podstawowego wynagrodzenia zapewnia też dodatkowe benefity, na przykład pakiet prywatnej opieki medycznej?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Yoł-Anna detector
 Opinia
@Joanna 17.08.2017 12:23

fake - (usunięte przez administratora) na 100%

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mike
 Opinia
@Joanna 17.08.2017 12:23

Prywatna opieka medyczna, dofinansowanie do dojazdów, karty kulturalno-sportowa, dofinansowanie do wypoczynku i kilka innych....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Koporek
 Opinia
@Joanna 17.08.2017 12:23

Na akordzie teraz niżej jak 2600 nie miałem, a z jedną sobotą miałem około 2950, jedni mają więcej, drudzy mniej. Dodatkowe tak jak wcześniej pisali, to za dojazdy plus karty na swieta zalezne od zarobkow. Trzeba robić swoje i błędów nie popełniać i będzie dobrze, do kibelka mogłem iść Kiedy chciałem, bo miałem takie stanowisko, gdzie mogłem, oczywiście nie wszędzie pewnie tak można. Ogólnie firma spoko i warta polecenia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Joanna
 Opinia
@Koporek 03.02.2019 20:37

Piszesz, że pracujesz na akord w Hilding Polska - czy każda osoba zatrudniona w tym miejscu pracuje na takiej zasadzie? Ciekawi mnie, czy jest możliwość negocjowania innej formy umowy niż ta, o której wspominasz. Gdybyś mógł jeszcze napisać, czy każdy pracownik ma jakieś minimum do wyrobienia - byłoby super!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bmka
 Opinia

Witam. Chciałbym podjąć się pracy w firmie Hilding jako magazynier operator wózka widłowego czy mógł by mi ktoś pracujący na tym stanowisku napisać jak wygląda wynagrod,cenie na okresie próbnym i normalnie z góry dzięki za Pomoc pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Joanna
 Opinia
@Bmka 24.01.2019 20:49

Nie mogłam znaleźć informacji na ten temat, dlatego mam nadzieję, że osoba, która pracuje/pracowała na tym stanowisku zechce podzielić się z nami swoją wiedzą. Firma aktywnie prowadzi swój profil w mediach społecznościowych. Być może warto go śledzić, bo pojawią się tam informacje dotyczące interesującej oferty pracy? https://www.facebook.com/hildingwyspanimogawiecej/

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mądry
 Opinia

Witam pracowałem tam około 10 lat uwierzcie mi to najbardziej stracony czas długo by opisywać z osobna wszystkich dupowłazów na czele panią m nie o to chodzi poprostu jesli masz pracę gdziekolwiek trzymaj się jej i spieprzaj jak najdalej od hildingu

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Apodiss
 Opinia
@Mądry 07.09.2015 19:23

No zaskakujace...gdyby mi tak zle bylo w pracy to bym max po 3 m-cach uciekla a nie po...10 latach!!! Co za hipokryzja.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Test
 Opinia

Yest

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Joanna
 Opinia
@Test 27.10.2018 07:30

Co chciałeś przekazać za pośrednictwem swojego komentarza? Jesteś pracownikiem firmy? A może Twoja współpraca z Hilding Polska dopiero się zaczyna? Pamiętaj by przekazywać nam swoje opinie w sposób merytoryczny i dosłowny. To bardzo ważne byśmy mogli się wzajemnie zrozumieć.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
łogdan
 Opinia
@Test 27.10.2018 07:30

A czy pracuje jeszcze u was ten kierownik MG co podciąga nosem i nie kontroluje odruchu chwytania się za spodnie w okolicach rozporka???

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Joanna
 Opinia
@łogdan 06.12.2018 23:56

Proszę, abyśmy zachowali kulturę wypowiedzi. Na forum poddajemy ocenie warunki pracy i zatrudnienia, a nie osoby trzecie. Takie komentarze mogą kogoś urazić, a nie taki jest przecież cel dyskusji. Jeżeli masz zastrzeżenia do pracowników, możesz je zgłosić szefostwu. Czy jesteś byłym pracownikiem w Hilding Polska?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Joanna
 Opinia

@Gizmo, dziękuje za informację na temat warunków pracy i kwestii wynagrodzenia. Być może rekrutacja niebawem ruszy i pojawi się więcej pracowników? Czy możesz powiedzieć nam coś więcej na temat wspomnianych benefitów? Jakiego rodzaju są to benefity? Koniecznie podziel się z nami informacjami na ten temat.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gizmo
 Opinia

Witam. Pracuję aktualnie w tej firmie jest raz gorzej a raz lepiej. Płacę są zróżnicowane od 2400 do 3400 plus dodatkowe benefity. Praca jest dość przeciętna, może tam pracować każdy kto ma trochę zapału, ponieważ firma cierpi na niedobory pracowników. Co może bardzo przeszkadzać to zapach odgazowywujących pianek które po wstępnej obróbce nie są sezonowane, a wchodząc na centrum obróbki pianki bardzo to czuć. Ja oceniam tą pracę na 3/10

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Joanna
 Opinia

@Zbyniu, co masz na myśli? Na forum GoWork.pl komentarze usuwane są wyłącznie w przypadku gdy ich treść łamie polskie prawo lub regulamin GoWork.pl. Z regulaminem możesz zapoznać się tutaj: https://www.gowork.pl/regulamin @Mike, nie oceniam czy ilość benefitów jest wystarczająca, po prostu o to zapytałam. Ja, tak samo jak wielu innych użytkowników forum nie mamy możliwości by "przyjść i ocenić" jak wygląda sytuacja w firmie, choć niewątpliwie byłoby to najbardziej miarodajne. Dlatego dla mnie i potencjalnych pracowników tak ważne są opinie na temat warunków pracy czy benefitów pozapłacowych w firmie. Dziękuje, że podzieliłeś się z nami informacjami na ten temat. Jeśli będziesz chciał powiedzieć nam coś jeszcze na temat pracy w Hilding Polska to czekamy na Twój komentarz.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dawid
 Opinia

Jaki jest powód takiej ciszy na forum? Tak dobrze się pracuje?

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zbyniu
 Opinia
@Dawid 11.12.2017 10:51

Doszczętnie kasowane ????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Joanna
 Opinia

@Mike, jak rozumiem to lista wszystkich benefitów w firmie? Dziękuje za Twoją odpowiedź. Czy według Ciebie powyższe benefity są korzystne dla pracowników? @Arek, nie znalazłam aktualnych ofert pracy na wiodących serwisach z ogłoszeniami. Niewykluczone, że pojawią się one za jakiś czas. Czy jesteś zainteresowany aplikowaniem do Hilding Polska?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mike
 Opinia
@Joanna 18.08.2018 12:24

Czy wszystkich pewnie jeszcze kulka by się znalazło a to twoim zdaniem mało. Przyjdź zobacz i oceń sama

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Arek
 Opinia

Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Jakieś wskazówki dla kandydata przed rozmową?

Pomocna?
Tak12Nie
Administrator
 Opinia

hilding polska ma teraz aktualne oferty pracy w Murowana Goślina. Czy ktoś z pracowników może powiedzieć, czy warto tutaj pracować i czego spodziewać się na stracie w temacie warunków zatrudnienia?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tymon
 Opinia

Czy jest jakiś powód tej wymiany kadr?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Natalia
 Opinia

Wysokość zarobków to bardzo indywidualna sprawa, nikt tego nie poda!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Joanna
 Opinia

Jak dotąd większość opinii o firmie hilding polska była pozytywna. Aktualnie firma poszukuje specjalisty planowania - macie doświadczenie na tym stanowisku i chcielibyście aplikować? Czy ktoś wie jakie warunki zatrudnienia oferuje firma? W ogłoszeniu umieszczona jest informacja o licznych benefitach, jak wyglądają one w praktyce?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mich
 Opinia
@Joanna 14.03.2018 13:45

Tam jest kompletna wymiana kadr ! Uważaj na to miejsce.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wejher
 Opinia

Uwazajcie na magazynierow bo na nockach jezdza nachlani, ogolnie syf zadnej fajnej dupy a w kadrach to same raspy

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
partyzant
 Opinia
@Wejher 06.12.2015 21:00

Nachlany to chyba ty jeździłeś dlatego ośle już nie pracujesz. Jeżeli w robocie szukasz fajnej (usunięte przez administratora) to proponuję znaleźć pracę w Warszawie na Mazowieckiej.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia

Bardzo dobra firma,można jak na warunki Polskie godnie zarobic.Troche przerosnieta biurokracja,jakies pierdoły typu kai zen,audyty wewnetrzne, to wzorowanie sie na firmach zachodnich co nie znaczy wcale ze lepszych... I ogólna(mysle ze nie tylko w Hildingu telefoniomania),cos przerazającego.... Pozdrawiam

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Koporek
 Opinia

W Hildingu pracuję już rok jako pracownik produkcji. Praca jest monotonna, zależy jeszcze na jakim stanowisku. W tej pracy nie jest c wcale tak źle. Na stałej miałem 2100 a na akordzie na 3 zmianach mam około 2400. Brygadzisci nic nie robią praktycznie Ale za to nie czują się wyżej. Jak musza pomóc to pomagają. Ogólnie firma spoko :)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Joanna
 Opinia

@adaś a Ty jesteś pracownikiem hilding polska? Chętnie dowiemy się o Twoich doświadczeniach z firmą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Joanna
 Opinia

Obecnie firma poszukuje osoby na stanowisko Operator Maszyn/Pracownik Produkcji. Czy ktoś z pracowników firmy mógłby powiedzieć jak w hilding polska wygląda praca w tym charakterze?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
2we2
 Opinia

@Ola no wiesz na pewno nie jest to jakas super lekka praca nie oszukujemy się trzeba na pewno umiec to robic..najlepiej to samemu się przekonać jak jest

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
buba
 Opinia

Dlaczego ciągle szukają szwaczek czy praca jest tak trudna i są zwalniane czy same odchodzą .Ile mozna zarobic jako szwaczka .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jola
 Opinia
@buba 11.08.2016 13:56

Rotacja jest ogromna w lato przyjmują ludzi a na zimę zwalniają mniej więcej tyle samo.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pracownik2222
 Opinia

jestem pracownikiem firymy i szczerze nie polecam dobre czasy tej firmy przeminely jak byl akord mozna bylo zarobic teraz jest pseudo akord czyli okreslona norma ktora trzeba wyrobic zeby zarobic jakies pieniedza czy 2100 na reke i naprodukcji wiekszych pieniedzy nie ma moze z 200zl wiecej bedziesz mial jak sie uda ale jak maszyny sie psuja i sa jakies awarie to nie wyrobisz normy akordowej i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z wyplaty.. pracownicy sa rozni z jednymi mozna konie krasc a inni podjebia cie za byle co brygadzisci tez sa sredni szczegolnie niektore kobiety sa zalosne na tym stanowisku, brak logistyki.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Miecio
 Opinia

placisz bilet miesieczny

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
tentego
 Opinia

Pomoc z dojazdem do pracy oznacza, że mają bus pracowniczy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Szymek
 Opinia

Witam! Znalazłem dziś ofertę pracy z Hilding na stanowisku Pracownik Produkcji/Operator maszyn. Chciałbym zapytać jak wygląda tam praca na tym stanowisku? I jak zarobki? Pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
xyz
 Opinia

Naprawdę MADL skoro tak to haruj tam jak biały murzyn do ostatniej kropili krwi. Pracowałam tam 7 lat i uważam,że to stracony czas. Bardzo dobrych pracowników traktują jak jeleni, przerzucanie z centrum na centrum powodem było podniesienie akordu tak było w moim przypadku. Wypowiedzenia nie chcieli dać bo zadowoleni!, więc poszłam na dłuuuuugie chorobowe wtedy dali mi wreszcie świadectwo. Są lepsze firmy oferujące dogodne warunki i bardzo dobrze płacą. A HILDING omijam szerokim łukiem.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nora
 Opinia

Wczoraj zaczeli zwalniac. Nie wiem,ile osob zwolnili i z jakich powodow,ale to chyba poczatek..nastroje od jakiegos czasu nie sa wesole. Z jednej strony organizuja jakis piknik na 15-lecie firmy a z drugiej na chwile przed nim zwalniaja... A dyrektor personalna -pozal sie boze-jeszcze słodkie usmieszki robi. Zenada to co sie dzieje. Bylo lepiej kiedys.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
roberto
 Opinia

teraz juz lepiej jak zmienil sie kierownik jakosci, ta tylko potrafila pyskowac i wchodzila w ..... szefostwu

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ex worker
 Opinia

Ludzie co tu wpisują teksty w stylu " świetny pracodawca" albo nigdy z takim nie mieli do czynienia albo są na usługach szeroko pojętej kadry kierowniczej. Ta firma to śmiech i tyle. trochę tam pracowałem, zarobki ŻENADA, 4 brygada ŻENADA, i przenoszą ludzie nie pytając nawet o zdanie czy ci dojazdy będą w nowym systemie pasować itd. Kierownictwo i brygadziści jedna klika, romanse jakieś dziwne zależności, układziki. A co do tego czy się chce komuś pracować czy nie to akurat w H.A. nie ma to znaczenia możesz zapier..... jak dzik i nie dostaniesz nawet 1zł więcej od tego co łazi i ściemnia. Nie dajcie sie nabrać na socjal itd, nic wartego uwagi.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Hilding Polska - Murowana Goślina

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej