3.9/5

• Jakuszów
  • Dobrzejów
  • Jezierzany
Chojnice - MR Job
Legnica - MR Job Connect Sp. z o.o.
Wałcz - Mr Job

3. Opinie o pracodawcach Legnica
  5. Opinie o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej

Opinie o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej Legnica

Nie przegap nowości o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej!

Mikołaj

02.02.2023 19:24

witam szukam pracy za granicą język niemiecki niestety jest na poziomie bardzo podstawowym typu ich bin itd posiadam aktualne uprawnienia UDT II WJO czy i taki człowiek jak ja moze liczyć na jakąś sensowną prace ?

03.02.2023 15:32

Panie Mikołaju, posiadamy oferty pracy również dla Pracowników z mniejszą znajomością języka niemieckiego. Zapraszamy do kontaktu bezpośrednio z naszym działem rekrutacji. :) Kontakt do naszych Rekruterów: Ola: +48600787656 Kasia W: +48692848424 Alina: +48536262629 Martyna: +48730212828 Asia G: +48501275510 Kinga: +48534202626 Agnieszka: +48536262020 Pozdrawiamy.
Mike

01.02.2023 21:22

Lipna agencja niby mówią, że płacą od średniej krajowej polskiej ubezpieczenie na zus, a jak zachorujesz to dostajesz aż 70zł za dzień choroby to w polsce na najniższej krajowej dostaje się więcej na l4 śmiech na sali po prostu i agencja ci o tym nie powie nawet....

03.02.2023 15:31

Temat wyliczania wynagrodzenia chorobowego dla Pracownika Tymczasowego delegowanego do wykonywania pracy za granicą jest dosyć skomplikowany. Ogólnie przyjęta zasada, że jest to ok. 80% wynagrodzenia, nie sprawdza się w przypadku Pracownika delegowanego do wykonywania pracy w Niemczech. Zasady wyliczania tego wynagrodzenia chorobowego podane są na stronie ZUS, pod linkiem: https://www.zus.pl/-/zasady-ustalania-podstawy-wymiaru-swiadczen-w-razie-choroby-i-macierzynstwa-przyslugujacych-pracownikom-zatrudnionych-za-granica-u-polskich-pracodawcow Wg tych przepisów wyliczane jest wynagrodzenie chorobowe dla naszych Pracowników. W razie dodatkowych wątpliwości co do wysokości wynagrodzenia chorobowego, zapraszamy do kontaktu z Panią Anetą Kläsener - Managerem Zespołu ds. Pracowników Zagranicznych, email: [email protected] Pozdrawiamy serdecznie!
Nieznany

01.02.2023 16:44

Nie polecam tego pracodawcy. Wysyłają setki kilometrow od miejsca zamieszkania ludzi do pokojów hotelowych bez dostępu do kuchni, No chyba ze ubierzesz buciki kurteczkę i będziesz przechodził na druga stronę ulicy do kuchni gotować sobie w KUCHNI INNYCH OSÓB ktore są z innej agencji. Jeśli masz samochód i przyjedziesz nim do pracy to jest wysokie prawdopodobieństwo, ze dorzuca Ci kogoś do samochodu żebyś go woził do pracy - to nie jest Twoja dobra wola, masz wozić kogoś i koniec. Nawet prania samemu nie da się zrobić bo zabierają Twoje ubrania i piora je bóg wie gdzie i w czym. Jeśli masz alergie skórne to napewno nie dla Ciebie. A jak zadzwonisz powiedzieć Pani przemiłej koordynatorce o zaistniałej sytuacji na miejscu to zaczyna się śmiać i mówić, ze ona w gorszych warunkach mieszkała. Porażka, a nie firma. Nie mam zielonego pojęcia dlaczego w dalszym ciągu funkcjonuje ta firma. Dodam tyle, ze mniej więcej rok temu wystawiałem taka sama opinie, magicznie zniknęła :) prawda w oczy kole. Nie dajcie się nabrać na słodkie opowiastki, bo dostaniecie prędzej obuchem w łeb niż dobre warunki pracy i życia od tej agencji.

03.02.2023 15:27

Szanowny Panie NIEZNANY, Wybierając zakwaterowanie dla naszych Pracowników na pierwszym miejscu stawiamy dobre warunki oraz komfort. Niezwykle ważne jest dla nas, aby każdy Pracownik po powrocie do mieszkania, mógł zregenerować swoje siły i odpocząć po pracy. Zdarzają się okolice, gdzie dostępnych jest wiele mieszkań w dobrym standardzie. Zdarzają się i niestety takie, gdzie lepsze warunki mieszkaniowe mogą wpływać na dłuższą drogę do pracy – o czym Pracownik jest informowany. Pomimo że nie jest to obowiązkiem pracodawcy, oferujemy wtedy Pracownikom zwrot kosztów dojazdu do / z miejsca pracy do miejsca zamieszkania na terenie Niemiec. A każdy zgłoszony komentarz lub zażalenie jest przez nas bieżąco analizowany oraz niezwłocznie rozwiązywany. Na zakwaterowaniach zdarzają się zarówno kuchnie do indywidualnego użytku Pracownika, jak również kuchnie dzielone z innymi lokatorami. Jeśli chodzi o pranie wykonywane przez obsługę np. hotelu lub pensjonatu (w którym Pracownik jest zakwaterowany) jest to częsta praktyka w Niemczech. I żaden Pracownik nie zgłaszał wcześniej żadnych zażaleń z nią związanych, a wręcz przeciwnie. Zgadzamy się jednak, że może to wzbudzać wątpliwości związane z alergiami – zachęcamy wtedy do kontaktu z Managerem Kontraktu, który pomoże w znalezieniu najlepszego rozwiązania w tej sytuacji. Jeśli chodzi o opinie zamieszcza na portalu to moderowane są one przez administratora serwisu i w momencie łamania regulaminu mogą zostać przez niego usunięte jeszcze przed publikacją. A pojawiąjące się komentarze w większości są pisane przez naszych Pracowników (aktualnie zatrudnionych lub takich którzy byli naszymi Pracownikami). Jak również przez Kandydatów u których nie doszło finalnie do zatrudnienia u nas lub aktualnie szukających pracy. Aby dokładnie zapoznać się z Pana przypadkiem, niezbędne jest dla nas poznanie Pana imienia i nazwisko. Pozwoli nam to prześledzić Pana kontakt z naszym zespołem oraz opisywane sytuacje, ponieważ zadowolenie naszych Pracowników to jeden z priorytetów naszej codziennej pracy. Prosimy o przesłanie informacji wraz z opisem sytuacji mailowo na adres: [email protected] Pozwoli nam to przeanalizować przedstawiony przez Pana problem i podjąć odpowiednie kroki. Z pozdrowieniami, Aneta Kläsener Manager Zespołu ds. Pracowników Zagranicznych [email protected]
Wolna

05.01.2023 21:50

Dziwne,że tak mało opinii negatywnych,aż nieprawdopodobne... Czy aby na pewno pośrednik jest taki dobry,że złego słowa nie wolno napisać, chętnie przeczytam od aktualnych pracowników, tylko prawdę.
Darek

01.02.2023 21:24

Agencja to dno jednym słowem a wpisy pozytywne sami sobie dodają, bo mogą czemu nie...

03.02.2023 14:36

Szanowny Panie Darku, jedyne konto naszej agencji na portalu to to z którego piszemy do Pana tę odpowiedź. Inne publikowane opinie i komentarze wstawiane są w większości przez naszych Pracowników (byłych lub obecnie zatrudnionych). Zdarzają się również komentarze publikowane przez Kandydatów, którzy mają dodatkowe pytania dotyczące rekrutacji lub takich, gdzie ostatecznie nie doszło do zatrudnienia. I zawsze jest nam niezmiernie miło, gdy Pracownicy dzielą się również pozytywnymi doświadczeniami z naszej współpracy. W razie jakichkolwiek zastrzeżeń lub uwag, zachęcamy do kontaktu z dedykowanym Opiekunem Pracownika lub Managerem Kontraktu. Podejmiemy odpowiednie kroki w celu rozwiązania sytuacji, ponieważ zależy nam, aby każdy Pracownik mógł polegać na komfortowej i bezpiecznej współpracy z nami. Pozdrawiamy.
Zainteresowany

30.01.2023 18:11

Wiele zależy od firmy która zatrudniając pracownika, proponuje mu zakwaterowanie 1 osobowe. Dzisiaj to jest standard, że pracownik po przyjściu z pracy chce odpocząć, a nie użerać się z różnym współlokatorem!? Także dziś więcej firm, które chcą przyciągnąć na dłużej pracownika, proponuje mu taki standard. A nie aby upchać w jednym pokoju z 2, 3 osoby, z takich firm ludzie uciekają, a zostają desp*raci.

02.02.2023 13:51

Panie ZAINTERESOWANY, zgadzamy się, że każdy Pracownik zasługuje na odpoczynek po powrocie z pracy. Właśnie dlatego standardowo, pokoje w jakich mieszkają nasi Pracownicy są 1 lub 2 osobowe. Zależy to oczywiście od możliwości mieszkaniowych w okolicy czy preferencji Pracowników. Wybierając zakwaterowanie dla naszych Pracowników, kierujemy się ich wygodą oraz lokalizacją - a wszystkie mieszkania muszą spełniać określone przez nas standardy. Wszelkie kwestie są także konsultowane z Pracownikami, ponieważ zależy nam na komforcie, który powinien być zapewniany, aby Pracownik mógł odpocząć wracając do domu. Niezwykle cieszy nas zatem, że w Badaniach Satysfakcji Pracowników MR JOB w roku 2021 aż 86,4%* ankietowanych oceniło zapewniane przez nas warunki mieszkaniowe w Niemczech jako dobre. :) Pozdrawiamy.
Zainteresowany

02.02.2023 15:17

OK oby tak było w rzeczywistości. Pozdrawiam.
Tomek

12.01.2023 11:19

Byłem na pierwszym wyjeździe w Niemczech. Firma wszystko zorganizowała od a do z. Opiekun pomógł z meldunkiem. Polecam

02.02.2023 13:54

Panie Tomku, bardzo nam miło, że mogliśmy pomóc Panu rozpocząć pracę w Niemczech - zwłaszcza ze decyzja o wyjeździe często nie jest łatwa. Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią o współpracy z nami. Pozdrawiamy Pana serdecznie i zapraszamy do kontaktu w razie dodatkowych pytań. :)
Mikołaj

29.01.2023 21:19

Rekrutacja przebiegła bardzo sprawnie. Szybko dostałem pracę w Legnicy. Rekruterzy bardzo pomocni i sympatyczni. Bez problemu odpowiadali na wszystkie pytania
Max

23.01.2023 09:28

Witam mam pytanie czy agencja zatrudnia ludzi po 50-tce?

23.01.2023 10:21

Panie MAX, nasze oferty pracy nie mają ograniczeń wiekowych. W trakcie rekrutacji, profile Kandydatów ostatecznie wysyłane są do akceptacji naszym Kontrahentom i to oni podejmują decyzje o zatrudnieniu Kandydata. :) Pozdrawiamy.
PatiKot

12.12.2022 17:38

Ta agencja to porażka.

13.12.2022 10:15

Szanowny Panie, zależy nam, aby każdy Pracownik czuł się komfortowo w trakcie pracy w Niemczech i był z niej zadowolony, co przekłada się na długofalową współpracę. Zachęcamy więc do kontaktu z dedykowanym Opiekunem Pracownika lub Managerem Kontraktu, którzy podejmą odpowiednie kroki w celu rozwiązania zgłoszonych przez Pana zastrzeżeń. Dane kontaktowe Opiekuna oraz Managera Kontraktu znajdzie Pan m.in. w "ABC Pracownika", dokumentach otrzymanych przy zatrudnieniu, jak również w mailu powitalnym. Pozdrawiamy.
Tomek W

22.01.2023 19:44

Tak obszerny wpis że można wywnioskować kto jest porażką ????
Kamil

09.01.2023 14:43

Słaby kontakt po rozwiązaniu umowy w celu ostatniej wypłaty ucieli kilka godzin, problem z nadgodzinami twierdzą że pracuje się u kotrahenta i on decyduje w jakich godzinach i godziny nocne nie obowiązują, przez 9 miesięcy pracy na oczy nie wiedziałem opiekuna, mieszkanie miałem swoje jako że pracowałem tylko 9 dni w nowym miesiącu to już za mieszkanie zwrot się nie należy nawet w przeliczeniu za 9dni drugi raz zastanowił bym się nad wyjazdem z ta firma, z plusów zwrot za paliwo w obie strony i zwroty za mieszkanie lub mieszkanie od firmy lecz tylko do danej kwoty
Kamil

18.01.2023 20:39

Sprawa wyjaśniona

19.01.2023 09:23

Panie Kamilu, miło nam, że sprawa została wyjaśniona. W razie dodatkowych pytań, zapraszamy do ponownego kontaktu. Pozdrawiamy.
Jacek

25.12.2022 17:26

Pracuje jako operator maszyn w Legnicy. Prace dostałem od zaraz co mnie bardzo cieszy. Zarobki są dobre. Nie chciałem wyjeżdżać za granicę i cieszę się że udało się znaleźć coś dla mnie w Polsce.

19.01.2023 09:16

Panie Jacku, dziękujemy za podzielenie się swoim doświadczeniem. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc Panu znaleźć zatrudnienie w Legnicy. :) Pozdrawiamy serdecznie!
Wiktor

18.01.2023 17:59

Agencja we wszystkim pomaga. Znaleźli zakwaterowanie. Mieszkanie o bardzo dobrym standardzie. Wypłaty na czas

11.01.2023 12:05

Kolejna slaba agencja. 12.60 euro/h brutto-(he-he) to 8.50 euro????

11.01.2023 14:43

Panie Marku, nasi Pracownicy, w zależności od wybranego stanowiska, mogą liczyć na stawki w przedziale 12,50 - 18,00 euro/h. I każdorazowo zależy nam, aby zarobki Pracownika wyjeżdzającego były jak najwyższe, tak aby pracował on i był zadowolony jak najdłużej z naszej współpracy. Jeśli chodzi o stawkę netto to zależy ona w dużej mierze indywidualnej sytuacji pracownika oraz nadanej mu klasy podatkowej. Więcej o wynagrodzeniach naszych Pracowników piszemy na naszej stronie: https://mrjob.pl/dla-pracownikow/wysokosc-wynagrodzen-w-mrjob/ Pozdrawiamy.

Oferty pracy - MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej

Specjalista ds. Sprzedaży i Rekrutacji

Wrocław

Business Development Manager

Specjalista ds. sprzedaży usług HR

Legnica

Specjalista/-ka ds. sprzedaży z językiem niemieckim

Artur

17.12.2022 22:04

Zdecydowałem się na kontynuację współpracy z MR Job Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Praca mi odpowiada podobnie jak zarobki.

11.01.2023 09:51

Panie Arturze, cieszymy się, że zdecydował się Pan na kontynuację naszej współpracy. :) Pozdrawiamy serdecznie!

09.01.2023 12:06

Witam, czy jest możliwość rekrutację przeprowadzić online, ponieważ do Legnicy mam ponad 550km?

10.01.2023 15:43

Panie Kandydacie, oczywiście - możliwa jest również rekrutacja zdalna. :) Komplet przygotowanych dokumentów do zatrudnienia przesyłany jest wtedy w formie elektronicznej z prośbą o zapoznanie się oraz z informacją, że oryginały dokumentów dostarczone zostaną przez Kuriera. Kurier dostarcza dokumenty i czeka na ich podpisanie przez Kandydata, następnie zabiera je z powrotem do placówki MR JOB. Więcej o rekrutacji z nami, znajdzie Pan na naszej stronie: https://mrjob.pl/aktualnosci/jak-rozpoczac-prace-w-niemczech-z-bezplatnym-zakwaterowaniem/ Zapraszamy również do kontaktu z naszym działem rekrutacji. Kontakt do naszych Rekruterów: Ola: +48600787656 Kasia W: +48692848424 Alina: +48536262629 Martyna: +48730212828 Asia G: +48501275510 Kinga: +48534202626 Agnieszka: +48536262020 Pozdrawiamy.

11.01.2023 09:47

Panie Karolu, w przypadku rekrutacji zdalnej rozmowy przeprowadzane są telefonicznie, a wszystkie informacje przesyłane mailowo. Standardowo w trakcie całej rekrutacji, odbywają się ok. 2-3 rozmowy - wiele zależy jednak od Kandydata i sytuacji. Z reguły najpierw przedstawiane są telefonicznie oferty na wybrane stanowisko oraz rekruter uzupełnia profil Kandydata, dział rekrutacji odpowiada również na wszystkie pytania dotyczące zlecenia oraz przyszłej współpracy. Dla kandydatów ze znajomością języka, przeprowadzana jest dodatkowo rozmowa sprawdzająca jego poziom. Po tym etapie, kontaktujemy się z Kandydatami w celu przedstawienie warunków współpracy oraz doprecyzowania wszystkich szczegółów. Profile chętnych Kandydatów przesyłane są następnie do Kontrahenta, który podejmuje ostateczną decyzją o zatrudnieniu, a my możemy przekazać Pracownikowi dobre wieści i rozpocząć wszystkie formalności (m.in. podpisanie umowy czy badania BHP). :) Pozdrawiamy.
Puli87

10.01.2023 10:47

Witam czy trzeba się rozliczać w Niemczech i Polsce z podatku za cały rok?

11.01.2023 09:00

Szanowna Pani / Szanowny Panie PULI87, Ponieważ praca wykonywana jest na terenie Niemiec, podatki od wynagrodzeń naszych Pracowników odprowadzane są do niemieckiego Urzędu Skarbowego. Radzimy naszym Pracownikom składanie rocznych deklaracji podatkowych do niemieckiego Urzędu Skarbowego, ponieważ z doświadczenia wiemy, że często można liczyć na zwrot nadpłaconego podatku. Warto w tej kwestii nawiązać kontakt z kancelarią podatkową, która specjalizuje się w tej dziedzinie i z pewnością będzie służyć pomocą. Rozliczenia podatków w Polsce są obowiązkowe i MR JOB jako Pracodawca wysyła dane każdego Pracownika do polskiego Urzędu Skarbowego. W PIT-11 wykazane są składki zdrowotne i emerytalne każdego Pracownika, które zostały opodatkowane w Niemczech. Mamy nadzieję, że szczegółowo przybliżyliśmy nurtujący temat. Z pozdrowieniami Aneta Kläsener Manager Zespołu ds. Pracowników Zagranicznych [email protected]
Mariusz

09.12.2022 10:58

Pracuje w Niemczech jako spawacz MAG. Wszystko ok. Płacą na czas i można zawsze liczyć na pomoc biura.

29.12.2022 08:21

Panie Mariuszu, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią - cieszymy się, że możemy wspierać Pana w trakcie pracy w Niemczech. :) Pozdrawiamy!
Kris

03.01.2023 11:33

Jakie warunki mieszkalne?
Miras

30.12.2022 15:59

Już rok pracuje w Niemczech na produkcji i nie narzekam. Praca dobrze płatna z zakwaterowanie. Firma zapewnia lokum i cały czas służy wsparciem.
Paweł

02.01.2023 22:18

Czesc przy czym pracujesz moglbys cos wiecej powiedziec jak ci sie współpracuje z mr.job pozdrawiam
Jola

02.01.2023 15:52

Mój syn pracował w Niemczech przy CNC i był zadowolony.
Konrad

01.01.2023 17:36

Polecam! Rekrutacja była miła, bez stresu. Ofert pracy mają naprawdę sporo. Podjąłem pracę od zarsz

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej?

Ilona

28.12.2022 21:56

Polecam! Pracuje jako montażystka w Legnicy. Atmosfera podczas rekrutacji była bardzo miła i czułam duże wsparcie rekruterow. Praca całkiem spoko.
Andriu

20.12.2022 11:24

Jak długo czekaliście na znalezienie wam jakiejś oferty pracy w Niemczech? Słyszałem dobre opinie na temat tej firmy i fajnie jakby udało się coś ogarnąć, ale ciagle czekanie mnie zniechęca.

26.12.2022 10:57

Kilka dni. Od pierwszego kontaktu z rekruterką do wyjazdu minęło mniej niż 2 tygodnie:)
Paweł

22.12.2022 08:20

Jestem po rozmowie o pracę. Rekrutacja przebiegła w bardzo miłej atmosferze, wybór ofert pracy jest ogromny! Wyjeżdżam w styczniu :)
Aga

23.12.2022 17:55

A gdzie jedziesz ? Która oferta
JackR

16.12.2022 21:37

czy posiadanie prawa jazdy jest warunkiem koniecznym?

19.12.2022 09:28

Prawo jazdy oraz własny samochód znacząco ułatwiają poruszanie się na miejscu, lecz wiele zależy od zlecenia i położenia zakładu pracy w Niemczech. Na zleceniach zdarzają się oczywiście Pracownicy, którzy posiadają swój samochód i w ramach dogadania się ze Współpracownikami dojeżdżają razem. Takie oferty cieszą się jednak dużą popularnością, aplikuje na nie wiele kandydatów lub Kontrahent decyduje się na wybranych Pracowników. Warto zatem każdorazowo konsultować z Rekruterem, czy wspólne dojazdy z innym Pracownikiem i wyjazd bez posiadania prawa jazdy jest możliwy, ponieważ Rekrutacja ma bieżące informacje o zleceniu. :) Pozdrawiamy.
Arek

14.12.2022 21:17

Pracuje już miesiąc . Mr. Job załatwiło zakwaterowanie. Niczym się nie musiałem martwić. Warunki mieszkaniowe są bardzo dobre.

15.12.2022 12:17

Panie Janie, każdorazowo oferujemy bezpłatne i zorganizowane zakwaterowanie naszym Pracownikom. Koszt mieszkania nie jest odliczany z wynagrodzenia i nie wymaga dodatkowych opłat od Pracownika. Wybierając zakwaterowanie, kierujemy się komfortem oraz lokalizacją - a wszystkie mieszkania muszą spełniać określone przez nas standardy. Dodatkowo, zakwaterowanie organizowane jest z wyprzedzeniem i czeka na pracownika, gdy przejeżdża on do pracy w Niemczech :) Gdyby miał Pan dodatkowe pytania lub chciał dowiedzieć się więcej o współpracy z nami, zachęcamy do kontaktu z naszym działem rekrutacji. Kontakt do naszych Rekruterów: Ola: +48600787656 Kasia W: +48692848424 Alina: +48536262629 Martyna: +48730212828 Asia G: +48501275510 Kinga: +48534202626 Agnieszka: +48536262020 Pozdrawiamy.
Juliusz

29.11.2022 19:35

Nie mam na co narzekać. Długo zastanawiałem się czy wyjeżdżać do DE, ale znajomy mnie namówił i dał namiary na MR Job. Nie żałuje

13.12.2022 10:17

Dziękujemy za podzielenie się opinią o współpracy z nami. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc Panu w rozpoczęciu pierwszej pracy w Niemczech. Pozdrawiamy Pana serdecznie. :)

Kontakt - MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej

Zamkowa 8 59-220 Legnica

Branża główna: Praca tymczasowa

Orzel

12.12.2022 20:13

Wszyscy pracownicy będący u tego samego kontrahenta co ja są niezadowoleni ze współpracy z managerem czy istnieje możliwość zmiany managera ? A jeśli tak jakie kroki należy podjąć?

13.12.2022 10:05

Szanowny Panie, mają Państwo możliwość złożenia skargi na skuteczność działania przydzielonych pracowników z MR JOB (w tym Managera Kontraktu). Prosimy o przesłanie wszystkich informacji wraz z opisem sytuacji mailowo na adres: [email protected]. Państwa zgłoszenie przekazane zostanie bezpośrednio do Managera Zespołu ds. Pracowników Zagranicznych, który podejmie odpowiednie kroki w celu rozwiązania sytuacji. Każdorazowo zależy nam, aby praca każdego Pracownika była komfortowa i był on zadowolony z naszej współpracy. Pozdrawiamy.
Bartek

21.11.2022 19:24

Wypłata na czas, jasne warunki umowy i fajni ludzie w pracy. Moim zdaniem warto nawiązać współpracę

12.12.2022 14:49

Panie Bartku, cieszymy się, że postanowił Pan podzielić się swoim doświadczenie ze współpracy z nami. Dziękujemy za opinię. :) Pozdrawiamy Pana serdecznie!
Emilia

10.12.2022 21:32

Cześć, na jaki etat szukają tego montera konstrukcji stalowych z ogłoszenia? Cały czy mniej? Jak ktoś pracował, to niech zostawi komentarz, będę bardzo wdzięczna.

12.12.2022 12:31

Pani Emilio, niestety, nie posiadamy aktualnie ofert pracy na stanowisko montera konstrukcji stalowych. Zachęcamy jednak do sprawdzenia naszych innych ogłoszeń: https://mrjob.pl/oferty-pracy/ Może Pani skontaktować się również bezpośrednio z naszym działem rekrutacji. :) Numery telefonu do naszych Rekruterów: Ola: +48 600 787 656 Kasia W: +48 692 848 424 Alina: +48 536 262 629 Martyna: +48 730 212 828 Asia G: +48 501 275 510 Kinga: +48 534 202 626 Agnieszka: +48 536 262 020 Pozdrawiamy serdecznie!
Tomek

22.11.2022 20:06

Bardzo fajna opcja dla kazdego kto chce zarobić w euro bez przeprowadzki za granice. Agencja wszystko załatwia, spoko wynagrodzenie i była podwyżka itd. Jestem zadowolony
Marcin

23.11.2022 19:28

Ja się nie zgodzę. Kolorowo tak nie jest....

24.11.2022 08:36

Panie Marcinie, w razie jakichkolwiek problemów lub niezadowolenia, zachęcamy do kontaktu z dedykowanym Opiekunem Pracownika lub Managerem Kontraktu. Zależy nam, aby każdy Pracownik czuł się komfortowo w trakcie pracy w Niemczech i był z niej zadowolony - podejmiemy więc odpowiednie kroki w celu rozwiązania sytuacji. Dane kontaktowe Opiekuna oraz Managera Kontraktu znajdzie Pan m.in. w "ABC Pracownika", dokumentach otrzymanych przy zatrudnieniu, jak również w mailu powitalnym. Pozdrawiamy serdecznie.
Radek

23.11.2022 21:10

Dzięki agencji Mr Job mogę zarabiać więcej niż w Polsce. Warunki zatrudnienia są dobre, płacą na czas a w razie problemów biuro zawsze słuzy pomocą.
Xyz

09.11.2022 05:44

Czy jeśli po 12 miesiącach skończy się umowa na danym zleceniu, to można przedłużyć i pracować dalej na tym zleceniu z mr job, czy trzeba wybrać inne zlecenie na kolejne 12 miesięcy?
Xyz

13.11.2022 10:04

Czyli po 24 miesiącach pracy z mr job trzeba wrócić do polski? Czy mozna kontynuować pracę w niemczech z mr job?

15.11.2022 14:21

Tak jak pisaliśmy powyżej - Pracownik może być oddelegowany do Niemiec przez łączny okres 24 miesięcy, zgodnie z dyrektywną unijną (art. 11 ust. 3 lit. a), art. 12 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (WE)nr 883/2004 z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie koordynacji systemów zabezpieczenia społecznego (Dz. Urz. UE L 166 z 30.04.2004 r., str. 1, z późn. zm.)). Jeśli jest Pan naszym Pracownikiem, zachęcamy do kontaktu z dedykowanym Opiekunem Pracownika, który na bieżąco odpowie na wszystkie dodatkowe pytania. Pozdrawiamy.
kandydat

13.11.2022 21:10

Cześć. Jakie są warunki mieszkalne. Napiszcie jakie są realne zarobki na rękę po przez tą agencje??

09.11.2022 17:04

Pracowałem dla agencji na zleceniu w Feba mimo wielokrotnych zgłoszeń managerowi że jestem (usunięte przez administratora)przez kierownika produkcji nic z tym faktem nie zrobiono. Jesteśmy ludźmi i prosimy o traktowanie nas jak ludzi.

10.11.2022 15:40

Szanowny Panie BYŁY PRACOWNIK, jest nam niezmiernie przykro, że negatywnie ocenia Pan współpracę z nami. Jednocześnie, bardzo zaskoczył nas napisany przez Pana komentarz, ponieważ żaden z Pracowników obecnych na zleceniu nie zgłosił wcześniej podobnych uwag do Managera Kontraktu lub Opiekuna Pracownika – a tym bardziej sytuacja nie była zgłaszana wielokrotnie. Co więcej, kierownik produkcji również jest Polakiem i nie wpłynęły żadne skargi na jego zachowanie od osób pracujących na kontrakcie. Wręcz przeciwnie, Pracownicy zwykle bardzo pozytywnie wyrażali się o pracy na zleceniu. Jako Agencja działamy na rynku od ponad 12 lat, a naszym celem od zawsze jest zapewnienie Pracownikom bezpiecznego i komfortowego zatrudnienia w Polsce oraz w Niemczech. Właśnie dlatego oferowane miejsca pracy są przez nas weryfikowane, a Pracownicy mogą liczyć na pełne wsparcie naszego zespołu w trakcie swojego pobytu za granicą. Aktualnie zatrudniamy na terenie Niemiec ponad 800 osób i wielu Pracowników oceniło, że z naszego podejścia inne agencje powinny brać przykład. Pana oskarżenia są bardzo poważne i zależy nam na pełnym wyjaśnieniu sytuacji. Niestety, ze względu na brak informacji, ciężko nam odnieść się do Pana krzywdzących zarzutów. W związku z tym prosimy o przesłanie dokładnego opisu mailowo na adres: [email protected] Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu, Aneta Kläsener Manager Zespołu ds. Pracowników Zagranicznych
Mm

07.11.2022 12:10

Na ile podpisuje się umowę? Jaki jest okres umowy?

07.11.2022 13:25

Panie/Pani MM, umowa zawierana jest na okres 12 miesięcy. W razie dodatkowych pytań zapraszamy również do kontaktu z naszym działem rekrutacji. :) Numery telefonu do naszych Rekruterów: Ola: +48 600 787 656 Kasia W: +48 692 848 424 Alina: +48 536 262 629 Martyna: +48 730 212 828 Asia G: +48 501 275 510 Kinga: +48 534 202 626 Agnieszka: +48 536 262 020 Pozdrawiamy.
Krystek

20.10.2022 21:13

Moim zdaniem agencja zapewnia dobre warunki oraz stały kontakt z opiekunami w Niemczech. Nie mam tutajuwag, jest ok :)

31.10.2022 08:42

Szanowny Panie Krystek, dziękujemy za podzielenie się swoim doświadczeniem ze współpracy z nasza firmą. Pozdrawiamy serdecznie

04.11.2022 13:18

Pani Elżbieto, Standardowo, pokoje w jakich mieszkają nasi Pracownicy są 1 lub 2 osobowe. Zależy to oczywiście od możliwości mieszkaniowych w okolicy czy preferencji Pracowników. Wybierając zakwaterowanie dla naszych Pracowników, kierujemy się komfortem oraz lokalizacją - a wszystkie mieszkania muszą spełniać określone przez nas standardy. Wszelkie kwestie są także konsultowane z Pracownikami, ponieważ zależy nam na komforcie, który powinien być zapewniany, aby Pracownik mógł odpocząć po pracy. W Badaniach Satysfakcji Pracowników MR JOB w roku 2021 aż 86,4%* ankietowanych oceniło zapewniane przez nas warunki mieszkaniowe w Niemczech jako dobre, co bardzo nas cieszy. Może Pani również obejrzeć prawdziwe zdjęcia zakwaterowania naszych Pracowników na naszej stronie: https://www.mrjob.pl/aktualnosci/mieszkania-naszych-pracownikow-w-niemczech/ lub na naszym kanale na (usunięte przez administratora) https://www.youtube.com/playlist?list=PLH1yQhG-P4JUB3u-3AzMAiBJCnA9juJdK Pozdrawiamy.
Przyszły Pracownik

03.11.2022 13:48

Czy pracując przez mr job w niemczech otrzymuje się np premie swiateczna? I czy pracując w niemieckiej firmie przez agencje można otrzymać tzw. "Weihnachtsgeld"?

04.11.2022 13:06

Panie PRZYSZŁY PRACOWNIK, na niektórych zleceniach zdarzają się premie świąteczne, kiedy Pracownik się sprawdzi i nasz Kontrahent jest z niego zadowolony. Decyzja o wypłacie premii świątecznych dla pracowników jest jednak podejmowana indywidualnie przez Kontrahentów i to oni ustalają m.in. kwotę dodatku świątecznego. Weihnachtsgeld nie jest wypłacany. Pozdrawiamy.
Mariusz

19.10.2022 20:34

Pracując jako spawacz w Niemczech idzie zarobić uczciwe pieniądze. Jasne zasady wynagrodzeń, bez niepotrzebnych problemów i trudności.

31.10.2022 08:43

Panie Mariuszu, dziękujemy, że wypowiedział się Pan na łamach tego portalu. Cieszymy się także, że współpraca przebiega po Pana myśli. Pozdrawiamy serdecznie
Patryk

22.10.2022 19:13

Pracuję jako elektryk już od pół roku. Cieżka, ale opłacalna fucha. Polecam.

31.10.2022 08:41

Panie Patryku, dziękujemy bardzo za podzielenie się przez Pana swoją opinią i doświadczeniem związanym ze współpracy z nami. Pozdrawiamy serdecznie
Miki

25.10.2022 21:00

Nie polecam tej agencji wypłata nie na czas mają opóźnienia i głupie wymówki, w dodatku wysyłają ludzi do pracy na okres kilku tygodni o czym nie mówią bo wiadomo nikt na 3 tygodnie do Niemiec nie pojedzie, a potem niby zapewniają inną pracę, ale ja ani nikt z moich znajomych nie dostał żadnej oferty
rudyryc

28.10.2022 18:48

tez nie polecam,wlasnie zjechalem....

31.10.2022 08:40

Szanowny Panie Rudyryc, czy może opisać Pan dokładnie powód swojej decyzji? Bylibyśmy ogromnie wdzięczny za opisanie sytuacji na maila [email protected], ponieważ w korespondencji mailowej dokładnie i szczegółowo będziemy mogli prowadzić sprawę w celu wyjaśnienia powodu Pana powrotu. Mail i sprawa zgłaszana na tego maila prowadzona jest osobiście przez Managera Działu Opieki Pracownika. Pozdrawiamy serdecznie

Zostaw merytoryczną opinię o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej