3.9/5

Praca dla osób niepełnosprawnych

Kariera w MR JOB

Regulamin i polityka prywatności
Chojnice - MR Job
Legnica - MR Job Connect Sp. z o.o.
Wałcz - Mr Job

3. Opinie o pracodawcach Legnica
  5. Opinie o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej

Opinie o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej Legnica

ReviewUserIconraczynski

03.03.2026 08:27

Miałem okazję pracować. Nie była to moja pierwsza praca przez agencję. Wszystko bez obiecywania i problemów tylko normalne podejście. Praca na produkcji taka jak opisywana, wypłaty na czas jak czegoś nie zrozumiałem to tłumaczyli. Kontakt normalny, jak się nie dodzwoniłem to oddzwaniali. Teraz zjechałem do Polski na jakiś czas, ale planuję wrócić jak będzie możliwość.

05.03.2026 15:52

Szanowny Panie, dziękujemy serdecznie za opinię. Cieszy nas, że współpracę z MR JOB ocenia Pan pozytywnie. Dokładamy starań, aby warunki pracy i zakres obowiązków były jasno przedstawione jeszcze przed wyjazdem, a komunikacja z pracownikami przebiegała w sposób przejrzysty i rzeczowy. Jeśli w przyszłości będzie Pan chciał ponownie podjąć pracę w Niemczech, zapraszamy do kontaktu – chętnie sprawdzimy aktualne możliwości współpracy.
    ReviewUserIconbartlłomiej

18.06.2025 11:43

Pracowałem z MR JOB na produkcji w Legnicy i szczerze – dobrze wspominam ten czas. To była moja pierwsza praca więc dużo się nauczyłem i ogarnęłem, jak to wszystko działa z umową, ubezpieczeniem i formalnościami. Fajni ludzie na miejscu, konkretna pomoc z agencji, no i doświadczenie, które potem mi się przydało gdzie indziej. Wyświetliła mi się reklama na FB i pomyślałem, że się wypowiem. Dzięki za ten start.

20.06.2025 12:05

Panie Bartłomieju, dziękujemy, że po czasie wrócił Pan z tak pozytywną opinią! Bardzo się cieszymy, że dobrze wspomina Pan współpracę z MR JOB – zwłaszcza jeśli była to pierwsza praca i realne wsparcie z naszej strony pomogło w stawianiu zawodowych kroków. Życzymy powodzenia w kolejnych wyzwaniach zawodowych!
    ReviewUserIconAnia Zdybel

15.06.2025 11:18

Ja właśnie od niedawna pracuję w Toruniu przez MR JOB. Trochę się zastanawiałam, jak to będzie, bo nie znałam agencji, ale póki co wszystko ogarnięte. Umowa podpisana, wszystko się zgadza, wypłata zgodnie z tym, co obiecywali. Z opiekunem kontakt na bieżąco, więc jak coś, to można spokojnie dopytać.

20.06.2025 12:03

Pani Aniu, dziękujemy za podzielenie się opinią! Cieszymy się, że zdecydowała się Pani na współpracę z MR JOB i że pierwsze doświadczenia są pozytywne. Zależy nam, aby każdy pracownik czuł się zaopiekowany i miał pewność, że może na nas liczyć – zarówno przy formalnościach, jak i w codziennym kontakcie z opiekunem.
    ReviewUserIconKacper

21.01.2025 19:55

Rekrutacja w Legnicy sprawna, praca szczegółowo opisana. Opis pokrywa się faktyczną pracą. Dziewczyny wszystko wyjaśniają i dzięki temu nie ma dużego stresu.
    ReviewUserIconWojtek

25.02.2025 14:54

Wiesz co ja też robiłem na strefie w Legnicy, duży plus za szybkie załatwienie formalności.

28.02.2025 15:01

Panie Wojciechu, serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią!

09.06.2026 15:22

Jak przyspieszyć rekrutację pracowników produkcji?

Kluczowe znaczenie ma nie tylko szybka publikacja ogłoszenia, ale przede wszystkim dobrze zaplanowany proces, który realnie odpowiada na potrzeby firmy.
    W rekrutacji pracowników produkcji liczy się precyzja. Jasno określony zakres obowiązków, system pracy, lokalizacja, wymagania i warunki zatrudnienia pozwalają szybciej dotrzeć do kandydatów, którzy faktycznie pasują do stanowiska. Zbyt ogólne ogłoszenie często wydłuża cały proces, ponieważ przyciąga osoby przypadkowe lub niezdecydowane.
    Duże znaczenie ma także sprawna komunikacja. Kandydaci na stanowiska produkcyjne zwykle aplikują do kilku firm jednocześnie, dlatego szybki kontakt, konkretna informacja zwrotna i jasne przedstawienie oferty mogą zdecydować o tym, czy wybiorą właśnie danego pracodawcę.

W MR JOB wiemy, że firmy produkcyjne często potrzebują pracowników „na już”, ale szybka rekrutacja nie może oznaczać przypadkowych decyzji. Dlatego łączymy doświadczenie w rekrutacji pracowników tymczasowych z praktycznym podejściem do potrzeb zakładów produkcyjnych. Weryfikujemy kandydatów, dbamy o formalności i wspieramy firmy w sprawnym uzupełnianiu braków kadrowych.

Dobrze prowadzona rekrutacja pracowników produkcji to krótszy czas oczekiwania, lepsze dopasowanie kandydatów i mniejsze ryzyko przestojów.

Jeśli Twoja firma szuka pracowników produkcyjnych, operatorów, monterów, magazynierów lub pracowników technicznych, MR JOB może wesprzeć Cię w całym procesie zatrudnienia.
    News image

05.06.2026 15:02

W firmach produkcyjnych potrzeba dodatkowych pracowników często pojawia się nagle: przy większym zamówieniu, wzroście sezonowości, absencjach lub zmianach w harmonogramie produkcji. Czas realizacji rekrutacji zależy jednak od kilku czynników.

Znaczenie ma przede wszystkim liczba potrzebnych osób, wymagane kwalifikacje, system zmianowy, lokalizacja zakładu oraz warunki zatrudnienia. Im bardziej specjalistyczne stanowisko lub mniej popularna lokalizacja, tym więcej czasu może zająć znalezienie odpowiednich kandydatów.

Dużą rolę odgrywa także sprawna komunikacja między firmą, a agencją pracy. Jasne wymagania, szybka informacja zwrotna i dobrze przygotowana oferta pozwalają znacznie skrócić cały proces.

W MR JOB wspieramy firmy produkcyjne w szybkim i skutecznym uzupełnianiu braków kadrowych. Pomagamy dobrać pracowników do realnych potrzeb zakładu i organizacji pracy.
    News image

ReviewUserIconAlina

02.06.2026 15:20

Rozmowa przeprowadzona w bardzo miłej atmosferze.

02.06.2026 15:14

Targi pracy na Dolnym Śląsku – za nami intensywny czas spotkań

Ostatnie miesiące były dla nas bardzo aktywne pod względem wydarzeń rekrutacyjnych. Uczestniczyliśmy w targach pracy w Środzie Śląskiej, Lubinie, Legnicy oraz Wrocławiu, spotykając kandydatów o różnych doświadczeniach, kwalifikacjach i planach zawodowych.
    Każde z tych wydarzeń miało inny charakter, ale wspólny cel pozostawał ten sam – bezpośrednia rozmowa o pracy, możliwościach zatrudnienia i realnych potrzebach rynku. Na naszych stoiskach pojawiały się zarówno osoby z doświadczeniem produkcyjnym i technicznym, jak również kandydaci dopiero szukający swojego kierunku zawodowego.
    Targi pracy to dla nas ważny element rekrutacji. Pozwalają lepiej poznać kandydatów, szybciej odpowiedzieć na pytania i sprawdzić, jakie oczekiwania pojawiają się dziś na lokalnym rynku pracy.
    Dziękujemy wszystkim, którzy odwiedzili nasze stoiska i poświęcili czas na rozmowę. Każde takie spotkanie to dla nas cenna wymiana doświadczeń i okazja do budowania dalszych kontaktów.

Jeśli szukasz pracy na Dolnym Śląsku lub planujesz zmianę zatrudnienia, zachęcamy do śledzenia naszych aktualnych ofert pracy.
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 5
    Zdjęcie 6
    ReviewUserIconandrut

02.06.2026 07:55

Pierwszy raz wyjeżdżałam do pracy za granicę i strasznie się bałam. Ale pani z agencji wytłumaczyła mi wszystko od a do z – jak z granicą, jak z dokumentami, jak z mieszkaniem. Praca lżejsza niż myślałam. Zarobki lepsze niż w Polsce na porównywalnym stanowisku. Po prostu polecam!

02.06.2026 10:49

Dziękujemy za opinię. Pierwszy wyjazd do pracy za granicę często wiąże się z dużą niepewnością, dlatego jasne wyjaśnienie formalności, zakwaterowania i organizacji wyjazdu jest dla nas bardzo ważne. Dziękujemy za docenienie wsparcia ze strony naszego zespołu oraz za podzielenie się swoim doświadczeniem.
    ReviewUserIcontomek45

20.04.2026 08:13

Nie ma co się czarować, robota fizyczna i momentami ciężko… ale jak ktoś jedzie zarobić, to jest ok. Trzeba dopytywać o szczegóły przed wyjazdem.

29.05.2026 10:07

Panie Tomku, dziękujemy za opinię. Praca fizyczna rzeczywiście bywa wymagająca, dlatego staramy się przekazywać kandydatom możliwie konkretne informacje przed wyjazdem. Jasne warunki i dobra komunikacja na etapie rekrutacji są dla nas bardzo ważne. Dziękujemy za podzielenie się swoim doświadczeniem.
    ReviewUserIconTede

16.04.2026 12:20

Warunki mieszkaniowe ok kasa na koncie regularnie.

29.05.2026 10:06

Dziękujemy za opinię. Terminowe wypłaty i odpowiednie zakwaterowanie to dla nas ważne elementy współpracy. Dziękujemy za podzielenie się swoim doświadczeniem.
    ReviewUserIconAndrzej

15.04.2026 07:50

Jedyny minus to współlokatorzy w mieszkaniu, różnie się trafia i nie zawsze da się dogadać. Poza tym bez większych zastrzeżeń.

29.05.2026 10:05

Panie Andrzeju, dziękujemy za opinię. Komfort zakwaterowania ma duże znaczenie podczas pracy za granicą. Dziękujemy za ten sygnał – przekażemy go do odpowiedniego działu, aby dalej usprawniać organizację mieszkań dla pracowników.
    ReviewUserIconMajka B

18.05.2026 09:02

Pracuję tu od ponad roku i generalnie nie narzekam. Praca jest fizyczna, ale stawki są uczciwe i wszystko się zgadza z umową. Parę razy miałam pytania i zawsze ktoś ze mnie oddzwonił szybko. Jedyne co – trochę długo czekałam na zakwaterowanie na początku, ale ostatecznie dali spokojny pokój.

29.05.2026 10:04

Pani Maju, dziękujemy za opinię i ponad rok współpracy. Cieszymy się, że warunki pracy i wynagrodzenie są zgodne z umową, a kontakt z naszym zespołem był sprawny. Dziękujemy również za uwagę dotyczącą zakwaterowania na początku współpracy. To dla nas ważny sygnał, który przekażemy do odpowiedniego działu.
    ReviewUserIconTymon

27.05.2026 11:51

Sama praca była ok, wynagrodzenie dostawałem na czas.

29.05.2026 10:00

Panie Tymonie, dziękujemy za opinię. Terminowe wypłaty i jasne warunki współpracy są dla nas bardzo ważne, dlatego dziękujemy za podzielenie się swoim doświadczeniem.
    ReviewUserIconTomasz

25.05.2026 13:09

Bardzo dobra agencja pracy ! Wyplaty około 10.000zł na rękę przy produkcji, a przy lepszych stanowiskach pewnie dużo więcej. Profesjonalne podejscie Pań w biurze i super lokalizacja w Niemczech.
    #Lakiernik

26.05.2026 10:46

Panie Tomaszu, dziękujemy za pozytywną opinię. Zależy nam na tym, aby pracownicy wyjeżdżający do Niemiec mieli jasne warunki, dobrą organizację i poczucie bezpieczeństwa na miejscu. Dziękujemy za zaufanie i życzymy dalszej udanej współpracy z MR JOB.
    ReviewUserIconTosiek

23.05.2026 16:58

Jestem już drugi rok z mr job i powiem szczerze – zmieniałem agencje kilka razy wcześniej i to jest po prostu inna liga. Tu nikt nie kręci, umowa to umowa, wypłata to wypłata. W Niemczech są inni nasi z agencji więc nie ma tego poczucia że się jest samemu.

26.05.2026 10:45

Dziękujemy za tak pozytywną opinię i zaufanie. Bardzo się cieszymy, że współpraca z MR JOB daje Panu poczucie stabilności i bezpieczeństwa za granicą :).
    ReviewUserIconNowa

20.05.2026 17:15

Witam, planuje z koleżanką wyjechać do Niemiec do pracy przez tą agencję. Czy ma ktoś już jakieś doświadczenia co do współpracy z tą agencja jeśli chodzi o pracę za granicą?

21.05.2026 10:46

Dzień dobry. Dziękujemy za zainteresowanie :) Zachęcamy do kontaktu z naszymi Rekruterkami :) Joanna: +48 536 262 629 Kasia W: +48 692 848 424 Kinga: +48 534 202 626 Ania: +48 501 275 510 Patrycja: +48 536 262 020

Oferty pracy - MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej

Główna Księgowa / Główny Księgowy

Legnica

ReviewUserIconandroid

14.05.2026 11:50

Szczerze mówiąc nie spodziewałem się że agencja pracy może tak działać. Zgłosiłem się, po tygodniu miałem umowę kurierem, po dwóch tygodniach byłem już w Niemczech. Kasa wpada co miesiąc jak w zegarku, nigdy żadnego opóźnienia. Kontakt z opiekunką z agencji ok zawszepomaga. Polecam każdemu kto myśli o robocie za granicą.

14.05.2026 12:08

Dziękujemy serdecznie za opinię i polecenie naszej agencji. Bardzo się cieszymy, że cały proces – od zgłoszenia, przez podpisanie umowy, aż po wyjazd do pracy w Niemczech – przebiegł sprawnie i zgodnie z oczekiwaniami. Życzymy powodzenia w nowej pracy!
    ReviewUserIconJędrzej

06.05.2026 16:28

Polecam wyjazd. Pozdrawiam panie biurowe

07.05.2026 10:54

Panie Jędrzeju, serdecznie dziękujemy za opinię!
    ReviewUserIconZbyszekJ

12.04.2026 18:00

Duzo godzin, czasem zmiany sie zmieniaja. Trzeba byc przygotowanym. Na plus kontakt z koordynatorem i wyplaty na czas.

13.04.2026 15:48

Dziękujemy za opinię. W części projektów rzeczywiście występuje większa liczba godzin pracy oraz zmiany w grafiku – zawsze informujemy o tym na etapie rekrutacji, aby kandydaci wiedzieli, czego mogą się spodziewać. Cieszy nas, że pozytywnie ocenia Pan kontakt z koordynatorem oraz terminowość wynagrodzeń – to dla nas kluczowe elementy współpracy.
    ReviewUserIconSzukająca pracy

12.04.2026 23:53

Witam, wybieram się do Niemiec na pakowanie produktów kosmetycznych? Czy może ktoś coś więcej powiedzieć o tej pracy ? Jak atmosfera wypłaty itp czy warto ?

13.04.2026 15:48

Szanowna Pani, na wszelkie pytania odpowie z chęcią nasz Dział Rekrutacji DE. Nasi Rekruterzy: Kasia: +48 692 848 424 Kinga: +48 534 202 626 Ania: +48 501 275 510 Joanna: +48 536 262 629
    ReviewUserIconpatryk

10.04.2026 09:40

Różne rzeczy się słyszy o agencjach, ale tutaj było w porządku. Bez cudów, ale uczciwie. Robisz swoje i masz zapłacone.

13.04.2026 15:47

Panie Patryku, serdecznie dziękujemy za Pana opinię! :)
    ReviewUserIconPracownik produkcji

07.04.2026 10:52

Szukająca pracy

Przebieg rekrutacji Nie kontaktowałam się jeszcze Pytania Witam wszystkich, znalazłam ogłoszenie do pracy przy pakowaniu produktów kosmetycznych w nowoczesnym zakładzie FEURER Porsiplast GmbH w Niemczech oprócz wysokiego kosztu za mieszkanie wszystko wydaje mi się w porządku ale chciałam zapytać czy ktoś może pracował już tam i chciałby się podzielić ze mną opinia o tym miejscu, jak się pracuje jak atmosfera wypłaty itp

Rezultat:

Nie dostałem pracy

#RozmowaKwalifikacyjna#PracownikProdukcji

13.04.2026 15:47

ReviewUserIcontexas322

02.04.2026 08:50

Trzeba się przyzwyczaić do pracy, bo tempo inne niż w Polsce. Nie ma opierdzielania.

13.04.2026 15:39

Dziękujemy serdecznie za opinię. Rzeczywiście, tempo pracy za granicą bywa inne i często wymaga szybszego wdrożenia oraz dobrej organizacji. Z naszej strony staramy się zawsze jasno komunikować charakter pracy jeszcze przed wyjazdem, tak aby każdy mógł świadomie podjąć decyzję i lepiej przygotować się do nowych warunków.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej?

ReviewUserIconJanya

30.03.2026 10:34

Jechałam pierwszy raz i trochę w ciemno, stres był na początku. Nowe miejsce, język, ludzie, ale po paru dniach człowiek się wdraża. Koordynatorka pomaga, chociaż nie zawsze od razu odbierze.

13.04.2026 15:39

Pani Janino, dziękujemy za podzielenie się swoim doświadczeniem. Początki za granicą faktycznie bywają stresujące, dlatego staramy się wspierać pracowników szczególnie w pierwszych dniach po przyjeździe. Cieszy nas, że proces wdrożenia przebiegł pomyślnie i że wsparcie koordynatora było pomocne. Jednocześnie mamy świadomość, że dostępność kontaktu jest kluczowa – pracujemy nad tym, aby reakcja była jak najszybsza w każdej sytuacji.
    ReviewUserIcontymoteusz

28.03.2026 19:22

na magazynie nic skomplikowanego, ale trzeba robić swoje. wszystko tak jak było mówione przed wyjazdem. wypłata na czas, dodatki też się zgadzały.

13.04.2026 15:38

Panie Tymoteuszu, dziękujemy za opinię. Zależy nam właśnie na tym, żeby warunki pracy były jasno określone jeszcze przed wyjazdem i później pokrywały się z rzeczywistością. Cieszy nas, że zarówno zakres obowiązków, jak i kwestie wynagrodzenia oraz dodatków były zgodne z ustaleniami. To dla nas kluczowe w budowaniu długofalowej współpracy.
    ReviewUserIconPrzyszły pracownik

28.03.2026 11:06

Jakie są warunki mieszkaniowe? Hostele czy domy prywatne?Pokoje ilu osób?

13.04.2026 15:37

Szanowny Panie, dziękujemy za zainteresowanie współpracą! Warunki zakwaterowania zależą od konkretnej oferty i lokalizacji. Szczegółowe informacje dotyczące zakwaterowania przekazujemy przed podjęciem pracy, żeby każdy kandydat wiedział, na jakich warunkach wyjeżdża.
    ReviewUserIconandrus48

27.03.2026 07:19

Mieszkanie było ok, bez luksusów, ale czysto i dało się mieszkać. Do pracy dowuz był..czasem coś się przesunęło przy zmianach ale ogólnie działało.

13.04.2026 15:36

Dziękujemy za podzielenie się opinią :)
    ReviewUserIconTomaszek

25.03.2026 11:49

Praca zależy od firmy gdzie trafisz. U mnie tempo dość duże i trzeba się ogarniać bo wszystko na czas. Na plus że kasa zawsze się zgadza i przychodzi normalnie bez opóźnień.

13.04.2026 15:35

Dziękujemy za opinię. To prawda – charakter pracy w dużej mierze zależy od konkretnego kontrahenta i stanowiska, dlatego zawsze staramy się jak najlepiej dopasować ofertę do kandydata i jasno komunikować warunki jeszcze przed wyjazdem. Cieszy nas, że docenia Pan terminowość wynagrodzeń – to dla nas absolutna podstawa współpracy.
    ReviewUserIconPantera 123

13.04.2026 15:10

Super, bardzo fajna agencja 👍🏻

Kontakt - MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej

Zamkowa 8 59-220 Legnica

Branże: Praca tymczasowa

ReviewUserIconConan

06.03.2026 12:49

Pracowałem jako monter. Praca dokładna, trzeba było się przyłożyć. Agencja załatwiła mieszkanie i formalności.

10.03.2026 09:53

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się opinią!
    ReviewUserIconKrystian B

27.02.2026 08:40

Nie pierwsza agencja, ale tu nie było przynajmniej problemów. Kontakt ok jak się nie dodzwoniłem to oddzwaniali. Teraz już nie mogę pracować dalej bo skończył się czas i muszę poczekać. Raczej wrócę.

05.03.2026 15:56

Panie Krystianie, dziękujemy za opinię i podzielenie się swoim doświadczeniem. Zapraszamy do kontaktu, gdy tylko pojawi się możliwość ponownego wyjazdu :)
    ReviewUserIconSeweryn

20.02.2026 08:07

Jak ktoś się boi wyjazdu to nie ma czego.

05.03.2026 15:53

Panie Sewerynie, dziękujemy za opinię :)
    ReviewUserIconJA

28.02.2026 21:15

Standard
    ReviewUserIconTomachowski

15.02.2026 17:52

Zwykła praca na produkcji nic wielkiego. Myślałem że będzie gorzej. Trochę niemievckiego się przydało. Auto było potrzebne na dojazxdy jeździliśmy w 3 to koszty paliwa się dzieliły.

16.02.2026 13:14

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszy nas, że wyjazd spełnił oczekiwania i warunki pracy okazały się w porządku. Rzeczywiście, w wielu projektach podstawowa znajomość języka niemieckiego oraz własny samochód ułatwiają codzienne funkcjonowanie i dojazdy do pracy. Doceniamy tę praktyczną wskazówkę dla kolejnych kandydatów.
    ReviewUserIconTomasz Rutkowski

12.02.2026 12:07

Pracowałem w Niemczech na stanowisku pracownik produkcji. Agencja pracy uczciwa, wypłata zawsze na czas ( jeden raz po Nowym Roku firma wypłaciła zaliczkowo 500 euro a za kilka dni resztę należnych pieniędzy). Panie odbierają telefony i reagują na problemy w miejscu pracy i na zakwaterowaniu. Chcesz pracować i masz motywację do pracy to mogę polecić tą agencję pracy.

16.02.2026 13:13

Panie Tomaszu dziękujemy za opinię i miłe słowa o współpracy. Cieszy nas, że docenia Pan kontakt z koordynatorami oraz terminowość wypłat – to dla nas absolutny standard. Dla jasności chcielibyśmy doprecyzować, że wynagrodzenia zawsze wypłacamy w ustalonym terminie i nie są one dzielone na raty. Pracownicy mają natomiast możliwość wnioskowania o zaliczkę – standardowo do 200 EUR, około 25. dnia miesiąca. Jest to dodatkowe rozwiązanie, które ma ułatwić zarządzanie budżetem w trakcie miesiąca, a nie forma podziału wynagrodzenia. Pozostała część pensji przekazywana jest zgodnie z obowiązującym harmonogramem wypłat.
    ReviewUserIconanka z

07.02.2026 15:33

Jestem w pracy z tej agencji na produkcji. Nie było problemów z papierami ani z mieszkaniem. Po paru miesiącach podwyżka. Robie swoje i nie narzekam.
    ReviewUserIconG.g

09.02.2026 18:24

Hej. Gdzie robisz dokładnie? Właśnie czytam o tej agencji i się zastanowię czy warto :)
    ReviewUserIconRafał 52

30.01.2026 23:34

BARDZO POZYTYWNIE OCENIAM AGEJE MR JOB Z LEGNICY BARDZO PRZEPRASZAM ŻE WYSZŁA SYTUACJA Z NIE DOJECHANIU NA MIEJSCU PRACY I POINFORMOWAŁEM W CZĘŚCIEJ ŻE NIE DOJADE ZE WZGLĘDU NA OBLODZENIA DRUG LOKALNYCH I CZASAMI OPADY MOKREGO ŚNIEGU BARDZO SIE BOJE JAZDY W TAKICH WARUNKACH GDYŻ KIEDYŚ MIAŁEM SYTUŁACJE ZIMĄ WYLONDOWANIE W ROWIE UCIEKAJĄC PRZED AUTEM KTURE WPADŁO W POŚLIZG I UNIKNOŁEM ZDERZENIA . TRAŁMA POZOSTAŁA . BARDZO DZIEKUJE PANI KORDYNATOR PANI AGNIESZCZE KTURA DLAMNIE ZORGANIZOWAŁA ZAKWATETOWANIE CZYLI MIESZKANIE 1 OSOBOWE BARDZO PANI DZIEKUJE I PROSZE O WYBACZENIE ZA TĄ SYTUACJĘ BARDZO DZIEKUJE PANI KASI ZA MIŁĄ ROZMOWE I POMOCY W ZATRUDNIENIU . MAM BARDZO DOBRE ZDANIE O WASZEJ AGECJI BARDZO PROSZE NIE DAWAĆ MNIE CZERWONEJ KARTKI JRSTEM ZAINTERESOWANY Z WAMI WSPUŁPRACOWAĆ BARDZO POZDRAWIAM RAFA.

04.02.2026 14:06

Panie Rafale, dziękujemy za szczerą opinię i miłe słowa. Doceniamy poinformowanie nas o sytuacji i rozumiemy obawy związane z warunkami na drodze! Pozdrawiamy, zespół MR JOB.
    ReviewUserIconRafał 52

25.01.2026 00:04

Mam pytanie kto pracuje w Europen Stal w An.d.Liethe.6 Mam pytanie jak przebiega tam praca i atmosfera . Dużo tam pracuje pracowników Jak wygląda praca i organizacja jak ktoś tam pracuje proszę o kilka słów Stego co mnie pasuje pokoje 1 osobowe lub mieszkanie do dyspozycji coś w rodzaju pokuj z kuchennym aneksem Proszę jakieś informacje z góry dzięki
    ReviewUserIconanonim

14.01.2026 14:34

15.01.2026 15:54

Szanowny Panie, rozumiemy emocje związane z rozliczeniem wynagrodzenia, natomiast przedstawiona przez Pana opinia nie oddaje faktycznego przebiegu współpracy ani obowiązujących ustaleń. Nie przesłał Pan kompletu wymaganych dokumentów. Ponadto Kwota widoczna na pasku płacowym uwzględnia potrącenia wynikające z zawartej umowy o pracę tymczasową, czyli obowiązkowe składki na ubezpieczenia oraz podatki, które są standardem przy legalnym zatrudnieniu w Niemczech. Dodatkowo zostały naliczone koszty zakwaterowania. Zgodnie z warunkami współpracy zwolnienie z tych opłat jest możliwe wyłącznie po spełnieniu dwóch kryteriów: przepracowaniu pełnego miesięcznego wymiaru godzin oraz nieprzekroczeniu limitu kosztów najmu 500 EUR. W Pana przypadku warunki te nie zostały spełnione, m.in. z powodu nieusprawiedliwionych nieobecności w pracy, co ma bezpośredni wpływ na sposób rozliczenia. Nie zgadzamy się z określeniami sugerującymi nieuczciwe działania. Wszystkie rozliczenia prowadzone są w oparciu o obowiązujące przepisy prawa oraz zapisy umowne, z którymi każdy pracownik zapoznaje się przed podjęciem zatrudnienia. Jeżeli ma Pan uwagi lub zastrzeżenia dotyczące współpracy albo rozliczeń, zachęcamy do kontaktu mailowego: [email protected]. Każda wiadomość trafia do właściwego działu i jest analizowana indywidualnie, a odpowiedź udzielana w możliwie najkrótszym czasie. Taka forma kontaktu pozwala rzetelnie wyjaśnić sprawę, zamiast opierać się na niepełnych informacjach publikowanych w internecie.
    ReviewUserIconRAFFI

13.12.2025 10:57

Ja nie narzekam, kasą na czas pomogli mi uzyskać steuer numer

15.12.2025 09:36

Serdecznie dziękujemy za opinię!
    ReviewUserIconWojciech K

22.11.2025 07:38

Pracowałem w Toruniu na montażu. Praca zgodna z ofertą, tempo normalne, dało się szybko wdrożyć. Całość oceniam pozytywnie, bez niepotrzebnych nerwów.

15.12.2025 09:36

Panie Wojciechu, dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy :)
    ReviewUserIconMariusz

19.11.2025 16:31

Moja przygoda z tą firmą jest bardzo gorzka. Wysłali mnie do Niemiec do pracy ,jako operator ładowarki. Po dotarciu na miejsce,okazało się że pracy nie ma. Firma rozwiązała w tym samym dniu ze mną umowę i umyła ręce. Maile i list polecony z fakturą za przejazdy i prośba o zwrot kosztów,pozostały bez odpowiedzi. Straciłem czas ,ponad tysiąc złotych i zero reakcji. Podejście do pracownika,poniżej krytyki. Nie ma dla Ciebie pracy,i co nam zrobisz. Wycieczka do Niemiec na swój koszt i stracony czas.

21.11.2025 11:58

Panie Mariusz, dziękujemy za podzielenie się tą sytuacją. To, co Pan opisuje zdecydowanie nie powinno mieć miejsca i rozumiemy Pana rozgoryczenie. Z opisu wynika, że po przyjeździe na miejsce stanowisko nie było dostępne. W takich przypadkach standardem jest zapewnienie alternatywy, jeśli do zmiany doszło z przyczyn niezależnych od pracownika. Brak odpowiedzi na list i e-maile również nie jest zgodny z naszymi procedurami. Jeżeli Pana wiadomości nie zostały odnotowane w systemie lub trafiły pod niewłaściwy adres, to musimy to sprawdzić. Chcielibyśmy to wyjaśnić, ale potrzebujemy dotrzeć do dokumentów i pełnego przebiegu zgłoszenia. Żeby móc to zrobić rzetelnie, prosimy o przesłanie skargi wraz z załącznikami (korespondencja, faktura za przejazd, numer listu poleconego). Można to zrobić mailowo: [email protected] lub przez formularz: https://mrjob.pl/dla-pracownikow/skargi-pracownicy-de/.
    ReviewUserIconToamsz

16.11.2025 16:24

Pierwszy kontrakt miałem w Legnicy. Dobre doświadczenie na start, bo wszystko było zorganizowane. Umowa, badania, szkolenie – nie musiałem biegać i załatwiać sam.

17.11.2025 08:41

Panie Tomaszu, dziękujemy za pozytywne słowa. Pozdrawiamy :)

Zostaw merytoryczną opinię o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej

Nie przegap nowości o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej!