3.9/5

• Jakuszów
  • Dobrzejów
  • Jezierzany
Chojnice - MR Job
Legnica - MR Job Connect Sp. z o.o.
Wałcz - Mr Job

3. Opinie o pracodawcach Legnica
  5. Opinie o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej

Opinie o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej Legnica

Nie przegap nowości o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej!

raczynski

03.03.2026 08:27

Miałem okazję pracować. Nie była to moja pierwsza praca przez agencję. Wszystko bez obiecywania i problemów tylko normalne podejście. Praca na produkcji taka jak opisywana, wypłaty na czas jak czegoś nie zrozumiałem to tłumaczyli. Kontakt normalny, jak się nie dodzwoniłem to oddzwaniali. Teraz zjechałem do Polski na jakiś czas, ale planuję wrócić jak będzie możliwość.

05.03.2026 15:52

Szanowny Panie, dziękujemy serdecznie za opinię. Cieszy nas, że współpracę z MR JOB ocenia Pan pozytywnie. Dokładamy starań, aby warunki pracy i zakres obowiązków były jasno przedstawione jeszcze przed wyjazdem, a komunikacja z pracownikami przebiegała w sposób przejrzysty i rzeczowy. Jeśli w przyszłości będzie Pan chciał ponownie podjąć pracę w Niemczech, zapraszamy do kontaktu – chętnie sprawdzimy aktualne możliwości współpracy.
bartlłomiej

18.06.2025 11:43

Pracowałem z MR JOB na produkcji w Legnicy i szczerze – dobrze wspominam ten czas. To była moja pierwsza praca więc dużo się nauczyłem i ogarnęłem, jak to wszystko działa z umową, ubezpieczeniem i formalnościami. Fajni ludzie na miejscu, konkretna pomoc z agencji, no i doświadczenie, które potem mi się przydało gdzie indziej. Wyświetliła mi się reklama na FB i pomyślałem, że się wypowiem. Dzięki za ten start.

20.06.2025 12:05

Panie Bartłomieju, dziękujemy, że po czasie wrócił Pan z tak pozytywną opinią! Bardzo się cieszymy, że dobrze wspomina Pan współpracę z MR JOB – zwłaszcza jeśli była to pierwsza praca i realne wsparcie z naszej strony pomogło w stawianiu zawodowych kroków. Życzymy powodzenia w kolejnych wyzwaniach zawodowych!
Ania Zdybel

15.06.2025 11:18

Ja właśnie od niedawna pracuję w Toruniu przez MR JOB. Trochę się zastanawiałam, jak to będzie, bo nie znałam agencji, ale póki co wszystko ogarnięte. Umowa podpisana, wszystko się zgadza, wypłata zgodnie z tym, co obiecywali. Z opiekunem kontakt na bieżąco, więc jak coś, to można spokojnie dopytać.

20.06.2025 12:03

Pani Aniu, dziękujemy za podzielenie się opinią! Cieszymy się, że zdecydowała się Pani na współpracę z MR JOB i że pierwsze doświadczenia są pozytywne. Zależy nam, aby każdy pracownik czuł się zaopiekowany i miał pewność, że może na nas liczyć – zarówno przy formalnościach, jak i w codziennym kontakcie z opiekunem.
Kacper

21.01.2025 19:55

Rekrutacja w Legnicy sprawna, praca szczegółowo opisana. Opis pokrywa się faktyczną pracą. Dziewczyny wszystko wyjaśniają i dzięki temu nie ma dużego stresu.
Wojtek

25.02.2025 14:54

Wiesz co ja też robiłem na strefie w Legnicy, duży plus za szybkie załatwienie formalności.

28.02.2025 15:01

Panie Wojciechu, serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią!

10.09.2026 15:37

Nie zawsze trzeba mieć doświadczenie i perfekcyjny język, żeby zacząć.
W MR JOB liczy się nastawienie, gotowość do pracy i rzetelna pomoc z naszej strony – resztę pomagamy zorganizować.

💬 Pani Sylwia tak opisuje swoją drogę:
„Dzięki MR JOB szybko znalazłam pracę w DE, nie mając żadnego doświadczenia.
To pozwoliło mi wyjść z trudnej sytuacji finansowej.
Mój niemiecki był mocno podstawowy, ale angielski już znam dość dobrze, więc sobie poradziłam.
Jestem wdzięczna za taką współpracę!
Odłożyłam trochę środków i za niedługo mogę wracać do Polski!”

Cieszymy się, że możemy realnie pomagać.

Sprawdź, gdzie możesz zacząć ➡️ https://mrjob.pl/oferty-pracy/

08.09.2026 14:01

Czas rekrutacji pracowników produkcyjnych zależy nie tylko od liczby dostępnych kandydatów. Duże znaczenie mają warunki oferty oraz tempo podejmowania decyzji przez firmę. Rekrutacja wydłuża się najczęściej wtedy, gdy proponowane wynagrodzenie odbiega od stawek dostępnych na lokalnym rynku, system zmianowy jest mało atrakcyjny, zakład znajduje się poza miastem lub nie zapewnia dogodnego dojazdu.

Kandydaci coraz częściej porównują kilka ofert jednocześnie. Sprawdzają nie tylko stawkę, ale również premie, rodzaj umowy, grafik, możliwość pracy w nadgodzinach, stabilność zatrudnienia oraz warunki panujące w zakładzie. Jeżeli oferta nie zawiera konkretnych informacji, kandydat może zrezygnować jeszcze przed rozmową.

Istotny jest także przebieg samego procesu. Kilkudniowe oczekiwanie na decyzję, dodatkowe etapy rozmów lub brak potwierdzonego terminu rozpoczęcia pracy zwiększają ryzyko, że kandydat wybierze inną firmę. Problemem bywa również zmiana wymagań już po rozpoczęciu rekrutacji, na przykład zwiększenie oczekiwanego doświadczenia lub zmniejszenie liczby miejsc.

Rekrutacja przebiega sprawniej, gdy firma od początku jasno określa stawkę, system pracy, zakres obowiązków, lokalizację, wymagania oraz termin zatrudnienia. Im bardziej konkretna oferta i szybsza decyzja, tym większa szansa na pozyskanie pracowników w zakładanym czasie.

03.09.2026 14:45

Leasing pracowniczy, czyli korzystanie z pracowników tymczasowych zatrudnionych przez agencję pracy, sprawdza się przede wszystkim wtedy, gdy firma potrzebuje szybko zwiększyć zatrudnienie bez rozbudowywania własnych struktur kadrowych.

Takie rozwiązanie ma szczególne znaczenie przy sezonowych wzrostach produkcji, większej liczbie zamówień, uruchamianiu nowych projektów, zastępstwach pracowników czy nagłych brakach kadrowych. Firma może zwiększyć liczbę osób na produkcji na określony czas, dopasowując zatrudnienie do rzeczywistego zapotrzebowania.

W modelu pracy tymczasowej to agencja odpowiada za rekrutację, zatrudnienie pracowników, obsługę kadrowo-płacową oraz formalności związane z ich zatrudnieniem. Pracownicy wykonują natomiast pracę u pracodawcy użytkownika zgodnie z ustalonym zakresem obowiązków i organizacją pracy w zakładzie.

Leasing pracowniczy nie powinien być jednak traktowany wyłącznie jako rozwiązanie awaryjne. Dobrze zaplanowana współpraca z agencją pozwala wcześniej zabezpieczyć obsadę, stopniowo zwiększać zespół i ograniczyć ryzyko braków kadrowych w okresach największego obciążenia produkcji.

Największą wartość daje wtedy, gdy firma z wyprzedzeniem określi liczbę potrzebnych pracowników, wymagania, system zmianowy i planowany termin rozpoczęcia pracy.
radoslaw

31.08.2026 09:45

To już mój drugi wyjazd przez MR JOB i raczej nie planuję zmiany. Wiem czego się spodziewać dokumenty są przygotowane na czas a jeśli pojawia się jakiś problem można poprosić o pomoc koordynatora. Dla mnie najważniejsze jest to że warunki i wynagrodzenie zgadzają się z ustaleniami.

03.09.2026 09:26

Panie Radosławie, dziękujemy za podzielenie się swoim doświadczeniem i życzymy dalszej dobrej współpracy.
Ryszard K

10.08.2026 08:18

Pracuję przez MR JOB w Polsce już kilka miesięcy. Ostatnio słyszałem od rekrutera, że dochodzą nowe zakłady i faktycznie widać, że ofert jest coraz więcej. Fajnie, bo jak komuś nie pasuje jedno miejsce, to jest z czego wybierać. U mnie wszystko zgodnie z ustaleniami, wypłata na czas i dobry kontakt z biurem.

03.09.2026 09:07

Panie Ryszardzie, dziękujemy za opinię i podzielenie się swoim doświadczeniem. Terminowe wypłaty, dobry kontakt z biurem oraz zgodność warunków z wcześniejszymi ustaleniami są dla nas bardzo ważne.
Andrzej

15.04.2026 07:50

Jedyny minus to współlokatorzy w mieszkaniu, różnie się trafia i nie zawsze da się dogadać. Poza tym bez większych zastrzeżeń.

29.05.2026 10:05

Panie Andrzeju, dziękujemy za opinię. Komfort zakwaterowania ma duże znaczenie podczas pracy za granicą. Dziękujemy za ten sygnał – przekażemy go do odpowiedniego działu, aby dalej usprawniać organizację mieszkań dla pracowników.
Była pracownica

02.09.2026 23:20

Tak usprawniacie ze lokujecie ludzi w najtańszych ruderach w syfie z robactwem zmieniając co 2 tygodnie miejsce zakwaterowania

27.08.2026 12:28

Wynagrodzenia w produkcji nie da się sprowadzić do jednej stawki. Na wysokość wypłaty wpływają branża, lokalizacja zakładu, zakres obowiązków i system pracy. Inaczej wyceniana jest prosta praca przy pakowaniu, a inaczej obsługa maszyn, kontrola jakości, spawanie czy stanowiska wymagające uprawnień UDT. Znaczenie mają też doświadczenie, samodzielność i odpowiedzialność.

Duży wpływ na zarobki ma system zmianowy. Praca w nocy, weekendy i godziny nadliczbowe może zwiększyć wypłatę dzięki ustawowym dodatkom. Za część nadgodzin przysługuje dodatek 50%, a w określonych przypadkach, np. za pracę nadliczbową w nocy, niedziele i święta, 100% wynagrodzenia.

Warto sprawdzić także premie frekwencyjne, jakościowe i wydajnościowe, dodatki stanowiskowe, dojazd, posiłki oraz możliwość zdobycia kwalifikacji. To cały pakiet, a nie sama stawka podstawowa, pokazuje realną wartość oferty.

Rynek płac nadal się zmienia. Przed podjęciem pracy warto ustalić, czy podana kwota obejmuje premie i dodatki, jaki jest grafik oraz jakie warunki trzeba spełnić, aby otrzymać pełne wynagrodzenie. MR JOB pomaga porównać oferty i wybrać zatrudnienie dopasowane do doświadczenia, dyspozycyjności i oczekiwań.

23.08.2026 22:34

Kamilian

24.08.2026 13:15

Można więcej info o tej fabryce ?
Kamilian

26.08.2026 11:27

Dzięki
Malwina

20.08.2026 08:47

Przed wyjazdem miałam sporo pytań, bo pierwszy raz jechałam do pracy przez agencję. Wszystko zostało mi spokojnie wyjaśnione, dostałam informacje o zakwaterowaniu i miejscu pracy. Dzięki temu wyjeżdżałam dużo spokojniejsza. Na miejscu nie było żadnych niespodzianek względem tego, co ustalaliśmy wcześniej.
Asia C.

18.08.2026 12:21

Ja polecam
zbyszek

18.08.2026 09:35

Zostawiłem CV i nie spodziewałem się, że tak szybko wszystko ruszy. Najpierw telefon z biura, później kilka formalności i po krótkim czasie miałem już konkretną ofertę. Nie było przeciągania ani obiecywania czegoś, czego później nie da się zrealizować. Jak dla mnie współpraca przebiega bezproblemowo.
Wiesiek

16.08.2026 08:14

Ogólnie współpracę z MR JOB oceniam dobrze. Kontakt z koordynatorem bez problemu, organizacja wyjazdu też przebiegła sprawnie i wszystko było przygotowane. Jedynie uważam, że dopłaty mogłyby być trochę wyższe. Poza tym nie mam większych zastrzeżeń – wypłaty są na czas, a warunki zgadzają się z tym, co było ustalane.
Andrut

13.08.2026 08:43

Pracuję przez MR JOB w Toruniu i najbardziej zaskoczyła mnie terminowość wypłat. Wcześniej robiłem u prywatnego pracodawcy i ciągle były teksty, że pieniądze będą jutro albo za kilka dni. Tutaj jeszcze ani razu nie było opóźnienia. Pracę trzeba normalnie wykonać, wiadomo, ale przynajmniej człowiek wie, kiedy dostanie wynagrodzenie.

Oferty pracy - MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej

Specjalista/-ka ds. sprzedaży z językiem niemieckim

Specjalista ds. Sprzedaży i Rekrutacji

Wrocław

Business Development Manager

Specjalista ds. sprzedaży usług HR

Krzysztof

07.08.2026 13:52

Przed wyjazdem pięknie, później tylko w razie problemów,ja nic nie wiem, a koleżanka która się tym zajmuje jest na urlopie ". Pakują do drugorzędnego pokoju, dają adres pracy i radź sobie. Nie polecam, bo kombinują więcej robią niż pomagają. Zwrotu za dojazdy nie ma. Fałszywe i puste obietnice. Za maj nie dostałem... jeszcze. Pewnie list polecony zaginął...a ,,koleżanka jest na urlopie" . Najpierw wysyłają, później umowa pocztą przychodzi poleconym. E kuz też trzeba ogarnąć.... będąc za granicą. Nie polecam agencji ani wyjazdu bez znajomości języka. Tyle masz, co sam ogarniesz.

07.08.2026 14:00

Panie Krzysztofie, dziękujemy za opinię. Ponieważ nie mamy danych pozwalających jednoznacznie zidentyfikować opisaną sytuację, nie możemy odnieść się do niej szczegółowo. Organizujemy pracę, formalności związane z zatrudnieniem oraz zakwaterowanie zgodnie z ustaleniami przekazywanymi przed wyjazdem. Jeśli jednak w trakcie współpracy pojawiły się niejasności dotyczące zakwaterowania, dokumentów, wynagrodzenia lub zwrotów kosztów, prosimy o złożenie reklamacji na adres: [email protected] wraz z imieniem i nazwiskiem, numerem telefonu użytym podczas rekrutacji oraz miejscem pracy. Pozwoli nam to zweryfikować sprawę indywidualnie.
Kate

27.07.2026 08:41

Gdyby można było dać minus 10 gwiazdek to macie to od ręki. Milutkie panie które załatwia z tobą wszystko. Jak już zajedziesz na miejsce TOTALNY SZOK.(usunięte przez administratora) Brak koordynatora na miejscu. Polski koordynator nawet nie odbierze od ciebie telefonu. Pracownicy na miejscu tez narzekają na polskiego koordynatora.(usunięte przez administratora) Zakwaterowanie to jest dramat. Jak najbardziej nie polecam !!!!Szkoda tracić czas na MR JOB

03.08.2026 14:59

Szanowna Pani Katarzyno, przeanalizowaliśmy opisaną przez Panią sytuację i chcielibyśmy przedstawić jej przebieg z naszej perspektywy. Zakwaterowanie zostało przygotowane przed Pani przyjazdem. Pokój był niewielki, jednak posiadał prywatną łazienkę i znajdował się w niewielkiej odległości od miejsca pracy. Dostępne było również miejsce do parkowania przy budynku lub w jego bezpośrednim sąsiedztwie. Próby kontaktu z opiekunem miały miejsce w sobotę, poza standardowymi godzinami pracy. Z tego względu zgłoszenie nie mogło zostać zweryfikowane od razu. W pierwszym dniu roboczym planowane było omówienie zgłoszonych uwag oraz zaproponowanie Pani zmiany zakwaterowania wraz z organizacją przejazdu do innego mieszkania. Przed podjęciem tych działań zdecydowała się Pani jednak zakończyć współpracę, dlatego nie mieliśmy możliwości wdrożenia alternatywnego rozwiązania. Rozumiemy, że oczekiwania dotyczące zakwaterowania mogą być różne, dlatego każde zgłoszenie analizujemy indywidualnie i – jeśli jest to możliwe – proponujemy inne rozwiązanie. Dziękujemy za przekazane uwagi.
pakowanie kosmetyków

01.08.2026 08:47

Daje 1 gwiazdkę, bo nie da się dać 0. Praca kolo Frankfurtu - firma specjalizująca się pakowaniem produktów kosmetycznych w kartony. Rekruterki wychwalają pracę, że lekka, przyjemna. Projekt miał trwać do końca września. Atmosfera w fabryce okropna, koordynatorka niemiecka krzyczy, poniża, traktuje jak smiecia, taśma jest co raz przyspieszana. (usunięte przez administratora)Praca jest niestabilna, po 4 dniach dostaliśmy wypowiedzenie. Jedna para została zwolniona następnego dnia. A kolejni po 2 tygodniach, zjeżdżają razem z nami. Wypowiedzenie wynosi 1 dzień (!). Jeździmy do Niemiec przez polskie agencje przez wiele lat i nigdy czegoś takiego nie widzieliśmy. (usunięte przez administratora) Tu nikogo nie obchodzi, że człowiek się zapożycza na wyjazd a wraca z niczym. Dodam, że mieszkania tu są naprawdę drogie, bo 400 euro od osoby - a warunki w ogóle nie odpowiadają tej kwocie.

03.08.2026 14:58

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Rozumiemy, że wcześniejsze zakończenie projektu mogło być dla Państwa rozczarowujące. Chcielibyśmy jednak uzupełnić przedstawiony opis o kilka istotnych informacji. W trakcie zatrudnienia pozostawaliśmy w stałym kontakcie zarówno z pracownikami, jak i z pracodawcą użytkownikiem. Do MR JOB nie wpłynęło żadne zgłoszenie dotyczące mobbingu, poniżającego traktowania czy niewłaściwego zachowania osób zarządzających na miejscu. Jedynym zgłoszonym problemem dotyczącym zakwaterowania był brak suszarki oraz czajnika. Po otrzymaniu tej informacji właściciel mieszkania niezwłocznie uzupełnił wyposażenie. Odnosząc się do zakończenia współpracy – decyzja o rozwiązaniu umowy została podjęta przez pracodawcę użytkownika z uwagi na ocenę wykonywanej pracy. Nie była ona związana ze zgłaszaniem przez Państwa uwag dotyczących warunków zatrudnienia czy zakwaterowania. Chcielibyśmy również sprostować informację dotyczącą drugiej pary pracowników. Początkowo rozważano zakończenie współpracy ze względu na zgłaszane przez pracodawcę niekulturalne i agresywne zachowanie jednego z pracowników. Ostatecznie otrzymał on szansę na poprawę i zgodnie z informacjami przekazywanymi przez pracodawcę sytuacja ulega poprawie, dlatego współpraca prawdopodobnie zostanie kontynuowana. Każde zgłoszenie dotyczące warunków pracy traktujemy bardzo poważnie i zawsze je weryfikujemy. Gdyby informacje o niewłaściwym traktowaniu zostały zgłoszone w trakcie zatrudnienia, zostałyby niezwłocznie wyjaśnione z pracodawcą. Zależy nam na zapewnieniu pracownikom bezpiecznych i zgodnych z ustaleniami warunków pracy oraz pobytu.
Pracownik produkcji

13.07.2026 13:22

Maciej

Przebieg rekrutacji Wow, nie wiedziałem, że to tak szybko się da. Rozmowa z rekruterem z pytaniem co i jak, uzupełnienie kwestionariusza, później weryfikacja języka kilka dni i już można było jechać. Dzięki dziewczyny. Pytania Pytania o język niemiecki, angielski, auto, ubezpieczenie na terenie Polski, chwila rozmowy o doświadczeniu.

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Dostałem pracę

#RozmowaKwalifikacyjna

13.07.2026 14:49

Panie Macieju, serdecznie dziękujemy za podzielenie się spostrzeżeniami na temat procesu rekrutacji. Powodzenia w pracy!
Janusz88

02.07.2026 11:13

Polecam

03.07.2026 13:35

Panie Januszu, dziękujemy serdecznie za opinię!
Alina

02.06.2026 15:20

Rozmowa przeprowadzona w bardzo miłej atmosferze.
andrut

02.06.2026 07:55

Pierwszy raz wyjeżdżałam do pracy za granicę i strasznie się bałam. Ale pani z agencji wytłumaczyła mi wszystko od a do z – jak z granicą, jak z dokumentami, jak z mieszkaniem. Praca lżejsza niż myślałam. Zarobki lepsze niż w Polsce na porównywalnym stanowisku. Po prostu polecam!

02.06.2026 10:49

Dziękujemy za opinię. Pierwszy wyjazd do pracy za granicę często wiąże się z dużą niepewnością, dlatego jasne wyjaśnienie formalności, zakwaterowania i organizacji wyjazdu jest dla nas bardzo ważne. Dziękujemy za docenienie wsparcia ze strony naszego zespołu oraz za podzielenie się swoim doświadczeniem.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej?

tomek45

20.04.2026 08:13

Nie ma co się czarować, robota fizyczna i momentami ciężko… ale jak ktoś jedzie zarobić, to jest ok. Trzeba dopytywać o szczegóły przed wyjazdem.

29.05.2026 10:07

Panie Tomku, dziękujemy za opinię. Praca fizyczna rzeczywiście bywa wymagająca, dlatego staramy się przekazywać kandydatom możliwie konkretne informacje przed wyjazdem. Jasne warunki i dobra komunikacja na etapie rekrutacji są dla nas bardzo ważne. Dziękujemy za podzielenie się swoim doświadczeniem.
Tede

16.04.2026 12:20

Warunki mieszkaniowe ok kasa na koncie regularnie.

29.05.2026 10:06

Dziękujemy za opinię. Terminowe wypłaty i odpowiednie zakwaterowanie to dla nas ważne elementy współpracy. Dziękujemy za podzielenie się swoim doświadczeniem.
Majka B

18.05.2026 09:02

Pracuję tu od ponad roku i generalnie nie narzekam. Praca jest fizyczna, ale stawki są uczciwe i wszystko się zgadza z umową. Parę razy miałam pytania i zawsze ktoś ze mnie oddzwonił szybko. Jedyne co – trochę długo czekałam na zakwaterowanie na początku, ale ostatecznie dali spokojny pokój.

29.05.2026 10:04

Pani Maju, dziękujemy za opinię i ponad rok współpracy. Cieszymy się, że warunki pracy i wynagrodzenie są zgodne z umową, a kontakt z naszym zespołem był sprawny. Dziękujemy również za uwagę dotyczącą zakwaterowania na początku współpracy. To dla nas ważny sygnał, który przekażemy do odpowiedniego działu.
Tymon

27.05.2026 11:51

Sama praca była ok, wynagrodzenie dostawałem na czas.

29.05.2026 10:00

Panie Tymonie, dziękujemy za opinię. Terminowe wypłaty i jasne warunki współpracy są dla nas bardzo ważne, dlatego dziękujemy za podzielenie się swoim doświadczeniem.
Tomasz

25.05.2026 13:09

Bardzo dobra agencja pracy ! Wyplaty około 10.000zł na rękę przy produkcji, a przy lepszych stanowiskach pewnie dużo więcej. Profesjonalne podejscie Pań w biurze i super lokalizacja w Niemczech.
#Lakiernik

26.05.2026 10:46

Panie Tomaszu, dziękujemy za pozytywną opinię. Zależy nam na tym, aby pracownicy wyjeżdżający do Niemiec mieli jasne warunki, dobrą organizację i poczucie bezpieczeństwa na miejscu. Dziękujemy za zaufanie i życzymy dalszej udanej współpracy z MR JOB.
Tosiek

23.05.2026 16:58

Jestem już drugi rok z mr job i powiem szczerze – zmieniałem agencje kilka razy wcześniej i to jest po prostu inna liga. Tu nikt nie kręci, umowa to umowa, wypłata to wypłata. W Niemczech są inni nasi z agencji więc nie ma tego poczucia że się jest samemu.

26.05.2026 10:45

Dziękujemy za tak pozytywną opinię i zaufanie. Bardzo się cieszymy, że współpraca z MR JOB daje Panu poczucie stabilności i bezpieczeństwa za granicą :).

Kontakt - MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej

Zamkowa 8 59-220 Legnica

Branża główna: Praca tymczasowa

Nowa

20.05.2026 17:15

Witam, planuje z koleżanką wyjechać do Niemiec do pracy przez tą agencję. Czy ma ktoś już jakieś doświadczenia co do współpracy z tą agencja jeśli chodzi o pracę za granicą?

21.05.2026 10:46

Dzień dobry. Dziękujemy za zainteresowanie :) Zachęcamy do kontaktu z naszymi Rekruterkami :) Joanna: +48 536 262 629 Kasia W: +48 692 848 424 Kinga: +48 534 202 626 Ania: +48 501 275 510 Patrycja: +48 536 262 020
android

14.05.2026 11:50

Szczerze mówiąc nie spodziewałem się że agencja pracy może tak działać. Zgłosiłem się, po tygodniu miałem umowę kurierem, po dwóch tygodniach byłem już w Niemczech. Kasa wpada co miesiąc jak w zegarku, nigdy żadnego opóźnienia. Kontakt z opiekunką z agencji ok zawszepomaga. Polecam każdemu kto myśli o robocie za granicą.

14.05.2026 12:08

Dziękujemy serdecznie za opinię i polecenie naszej agencji. Bardzo się cieszymy, że cały proces – od zgłoszenia, przez podpisanie umowy, aż po wyjazd do pracy w Niemczech – przebiegł sprawnie i zgodnie z oczekiwaniami. Życzymy powodzenia w nowej pracy!
Jędrzej

06.05.2026 16:28

Polecam wyjazd. Pozdrawiam panie biurowe

07.05.2026 10:54

Panie Jędrzeju, serdecznie dziękujemy za opinię!
ZbyszekJ

12.04.2026 18:00

Duzo godzin, czasem zmiany sie zmieniaja. Trzeba byc przygotowanym. Na plus kontakt z koordynatorem i wyplaty na czas.

13.04.2026 15:48

Dziękujemy za opinię. W części projektów rzeczywiście występuje większa liczba godzin pracy oraz zmiany w grafiku – zawsze informujemy o tym na etapie rekrutacji, aby kandydaci wiedzieli, czego mogą się spodziewać. Cieszy nas, że pozytywnie ocenia Pan kontakt z koordynatorem oraz terminowość wynagrodzeń – to dla nas kluczowe elementy współpracy.
Szukająca pracy

12.04.2026 23:53

Witam, wybieram się do Niemiec na pakowanie produktów kosmetycznych? Czy może ktoś coś więcej powiedzieć o tej pracy ? Jak atmosfera wypłaty itp czy warto ?

13.04.2026 15:48

Szanowna Pani, na wszelkie pytania odpowie z chęcią nasz Dział Rekrutacji DE. Nasi Rekruterzy: Kasia: +48 692 848 424 Kinga: +48 534 202 626 Ania: +48 501 275 510 Joanna: +48 536 262 629
patryk

10.04.2026 09:40

Różne rzeczy się słyszy o agencjach, ale tutaj było w porządku. Bez cudów, ale uczciwie. Robisz swoje i masz zapłacone.

13.04.2026 15:47

Panie Patryku, serdecznie dziękujemy za Pana opinię! :)
Pracownik produkcji

07.04.2026 10:52

Szukająca pracy

Przebieg rekrutacji Nie kontaktowałam się jeszcze Pytania Witam wszystkich, znalazłam ogłoszenie do pracy przy pakowaniu produktów kosmetycznych w nowoczesnym zakładzie FEURER Porsiplast GmbH w Niemczech oprócz wysokiego kosztu za mieszkanie wszystko wydaje mi się w porządku ale chciałam zapytać czy ktoś może pracował już tam i chciałby się podzielić ze mną opinia o tym miejscu, jak się pracuje jak atmosfera wypłaty itp

Rezultat:

Nie dostałem pracy

#RozmowaKwalifikacyjna

13.04.2026 15:47

texas322

02.04.2026 08:50

Trzeba się przyzwyczaić do pracy, bo tempo inne niż w Polsce. Nie ma opierdzielania.

13.04.2026 15:39

Dziękujemy serdecznie za opinię. Rzeczywiście, tempo pracy za granicą bywa inne i często wymaga szybszego wdrożenia oraz dobrej organizacji. Z naszej strony staramy się zawsze jasno komunikować charakter pracy jeszcze przed wyjazdem, tak aby każdy mógł świadomie podjąć decyzję i lepiej przygotować się do nowych warunków.
Janya

30.03.2026 10:34

Jechałam pierwszy raz i trochę w ciemno, stres był na początku. Nowe miejsce, język, ludzie, ale po paru dniach człowiek się wdraża. Koordynatorka pomaga, chociaż nie zawsze od razu odbierze.

13.04.2026 15:39

Pani Janino, dziękujemy za podzielenie się swoim doświadczeniem. Początki za granicą faktycznie bywają stresujące, dlatego staramy się wspierać pracowników szczególnie w pierwszych dniach po przyjeździe. Cieszy nas, że proces wdrożenia przebiegł pomyślnie i że wsparcie koordynatora było pomocne. Jednocześnie mamy świadomość, że dostępność kontaktu jest kluczowa – pracujemy nad tym, aby reakcja była jak najszybsza w każdej sytuacji.
tymoteusz

28.03.2026 19:22

na magazynie nic skomplikowanego, ale trzeba robić swoje. wszystko tak jak było mówione przed wyjazdem. wypłata na czas, dodatki też się zgadzały.

13.04.2026 15:38

Panie Tymoteuszu, dziękujemy za opinię. Zależy nam właśnie na tym, żeby warunki pracy były jasno określone jeszcze przed wyjazdem i później pokrywały się z rzeczywistością. Cieszy nas, że zarówno zakres obowiązków, jak i kwestie wynagrodzenia oraz dodatków były zgodne z ustaleniami. To dla nas kluczowe w budowaniu długofalowej współpracy.
Przyszły pracownik

28.03.2026 11:06

Jakie są warunki mieszkaniowe? Hostele czy domy prywatne?Pokoje ilu osób?

13.04.2026 15:37

Szanowny Panie, dziękujemy za zainteresowanie współpracą! Warunki zakwaterowania zależą od konkretnej oferty i lokalizacji. Szczegółowe informacje dotyczące zakwaterowania przekazujemy przed podjęciem pracy, żeby każdy kandydat wiedział, na jakich warunkach wyjeżdża.
andrus48

27.03.2026 07:19

Mieszkanie było ok, bez luksusów, ale czysto i dało się mieszkać. Do pracy dowuz był..czasem coś się przesunęło przy zmianach ale ogólnie działało.

13.04.2026 15:36

Dziękujemy za podzielenie się opinią :)
Tomaszek

25.03.2026 11:49

Praca zależy od firmy gdzie trafisz. U mnie tempo dość duże i trzeba się ogarniać bo wszystko na czas. Na plus że kasa zawsze się zgadza i przychodzi normalnie bez opóźnień.

13.04.2026 15:35

Dziękujemy za opinię. To prawda – charakter pracy w dużej mierze zależy od konkretnego kontrahenta i stanowiska, dlatego zawsze staramy się jak najlepiej dopasować ofertę do kandydata i jasno komunikować warunki jeszcze przed wyjazdem. Cieszy nas, że docenia Pan terminowość wynagrodzeń – to dla nas absolutna podstawa współpracy.
Pantera 123

13.04.2026 15:10