3.9/5

• Jakuszów
  • Dobrzejów
  • Jezierzany
Chojnice - MR Job
Legnica - MR Job Connect Sp. z o.o.
Wałcz - Mr Job

3. Opinie o pracodawcach Legnica
  5. Opinie o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej

Opinie o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej Legnica

Nie przegap nowości o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej!

WER

11.03.2025 19:43

Idealny przykład jak zrujnować dobrze działającą agencję pracy. Współpracę z mr job rozpoczęłam w maju 2023. Wszystko działało idealnie. Darmowe mieszkanie w 2 osoby, blisko do pracy, dobre godziny. Nie było żadnego problemu gdy chciałam rozwiązać umowę, można było się dogadać odnośnie okresu wypowiedzenia, aby jak najszybciej wrócić do Polski (mimo iż okres wypowiedzenia trwał dłużej gdyż pracowałam 14miesiecy w firmie). Zachęcona owocną współpracą postanowiłam wrócić do mr job i wyjechać na kolejny kontrakt do Niemiec. I zaczęły się schody… Płatne mieszkanie, które było daleko od pracy, na dodatek 4 osobowe. Dziwne warunki umowy, gdzie za mieszkanie trzeba było płacić więcej np. podczas zwolnienia chorobowego, albo nieusprawiedliwionej nieobecności. O zwrot za paliwo i obuwie robocze trzeba było się przypominać. Czarę goryczy przelało gdy nie zapłacono nam za święta Bożego narodzenia i Nowy rok (mr job twierdziło, że firma miała przestój i wtedy nie wypłacają). Jednak w opiniach można wyczytać, że nikt nie dostał. W momencie zjazdu do Polski z koordynatorkami nie można było się porozumieć aby rozwiązać umowę w polubowny sposób. Nie było mowy o bezpłatnym urlopie. 2 tygodniowy okres wypowiedzenia i wpisane nieobecności nieusprawiedliwione. Oczywiście liczone za mieszkanie gdzie już ktoś inny mieszka na naszym miejscu… O zwrocie za paliwo też można było pomarzyć (wszędzie jest napisane, że po 3 miesiącach można się starać o zwrot za paliwo do Polski). Jednak w praktyce to PRZEPRACOWANE 3 miesiące. Czyli gdy podpisałam umowę w październiku a rozwiązałam ją początkiem lutego żaden zwrot mi się nie należał. Jest mi przykro, bo do sierpnia 2024 wszystko działało idealnie, koordynatorzy byli nastawieni na pomoc a nie wyzyskiwanie pracowników. Nie wiem co zmieniło się w MR JOB, że wprowadzili tak radykalne i okrutne zmiany ale teraz z całego serca NIE POLECAM pracy tutaj. Unikajcie, bo agencja skończyła się z przyjaznej pracownikowi na nastawioną tylko na zysk.
seba

05.07.2025 06:05

jestem wieloletnim pracownikiem-zgadzam się-tragedia

07.07.2025 12:55

Dzień dobry, dziękujemy za komentarz. Jeśli coś w ostatnim czasie wpłynęło na Pana ocenę współpracy, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu — zależy nam na rzetelnych informacjach, które pozwolą nam odpowiednio zareagować.
duda

29.06.2025 09:57

Czy ktoś z was miał taką sytuację, że firma w Niemczech do której trafiliście przez JOB wam nie pasowała? Da się wtedy zmienić miejsce pracy na inne, czy trzeba zostać do końca umowy?
Michu

07.07.2025 11:36

Tak, da się zmienić na inny zakład.

07.07.2025 12:48

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie współpracą! Zawsze staramy się jak najlepiej dopasować ofertę już na etapie rekrutacji, ale jeśli mimo wszystko coś nie gra – zachęcamy do rozmowy z naszym zespołem. Zdarzają się sytuacje, w których dana firma lub stanowisko okazują się niedopasowane do oczekiwań pracownika. W wielu przypadkach możliwa jest wtedy zmiana miejsca pracy. Zależy nam, by każda współpraca była satysfakcjonująca dla obu stron.
bartlłomiej

18.06.2025 11:43

Pracowałem z MR JOB na produkcji w Legnicy i szczerze – dobrze wspominam ten czas. To była moja pierwsza praca więc dużo się nauczyłem i ogarnęłem, jak to wszystko działa z umową, ubezpieczeniem i formalnościami. Fajni ludzie na miejscu, konkretna pomoc z agencji, no i doświadczenie, które potem mi się przydało gdzie indziej. Wyświetliła mi się reklama na FB i pomyślałem, że się wypowiem. Dzięki za ten start.

20.06.2025 12:05

Panie Bartłomieju, dziękujemy, że po czasie wrócił Pan z tak pozytywną opinią! Bardzo się cieszymy, że dobrze wspomina Pan współpracę z MR JOB – zwłaszcza jeśli była to pierwsza praca i realne wsparcie z naszej strony pomogło w stawianiu zawodowych kroków. Życzymy powodzenia w kolejnych wyzwaniach zawodowych!
Ania Zdybel

15.06.2025 11:18

Ja właśnie od niedawna pracuję w Toruniu przez MR JOB. Trochę się zastanawiałam, jak to będzie, bo nie znałam agencji, ale póki co wszystko ogarnięte. Umowa podpisana, wszystko się zgadza, wypłata zgodnie z tym, co obiecywali. Z opiekunem kontakt na bieżąco, więc jak coś, to można spokojnie dopytać.

20.06.2025 12:03

Pani Aniu, dziękujemy za podzielenie się opinią! Cieszymy się, że zdecydowała się Pani na współpracę z MR JOB i że pierwsze doświadczenia są pozytywne. Zależy nam, aby każdy pracownik czuł się zaopiekowany i miał pewność, że może na nas liczyć – zarówno przy formalnościach, jak i w codziennym kontakcie z opiekunem.
Max

02.06.2025 15:20

Dzień
Meg

11.05.2025 18:34

Witam, interesuje mnie ile da się zarobić na czysto w MR Job. Widełki płacowe bez nadgodzin i z nadgodzinami oraz po odliczeniu zakwaterowania

22.05.2025 16:53

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie! Zachęcamy do zapoznania się z informacjami na naszej stronie internetowej lub kontaktu z rekruterami w celu omówienia poszczególnych ofert :) https://mrjob.pl/dla-pracownikow/wysokosc-wynagrodzen-w-mrjob/
andrzej

15.04.2025 13:21

Pracuję przez Mrjob w Legnicy i jestem zadowolony. Praca zgodna z tym, co było w ofercie, wypłata na czas, umowa jasna.

25.04.2025 13:05

Panie Andrzeju, dziękujemy serdecznie za opinię!
mandor

09.04.2025 10:37

Pracuję na magazynie i jestem zadowolony z warunków. Najważniejsze dla mnie jest to, że pracuję normalnie i nie muszę płacić za mieszkanie. Babeczka z biura od początku mówiła, że jak znajdą coś w kosztach i będę robił swoje, to za lokum nie płacę. Trochę się naszukała, ja też podesłałem kilka opcji i szybko udało się ogarnąć. Robię swoje, wszystko zgodnie z umową, pensja wpływa na czas, nie mam na co narzekać. Jak ktoś kombinuje i szuka wymówek, to potem narzeka. Znam kilku takich – bardziej im do domu na piwko niż do pracy . Relaks się zawsze należy ale niektórym to się pomyliło że na wakacjach są chyba. Pensja zawsze wpływa na czas, nie mam nic do zażucenia.
Wiesiek

21.04.2025 07:50

Fajnie, że Tobie się trafiło i jesteś zadowolony, serio. Ale nie każdy miał tyle szczęścia. To, że Tobie coś się udało załatwić, nie znaczy, że wszyscy kombinują albo nie chcą pracować. Czasem człowiek naprawdę ma problemy, zdrowotne czy rodzinne, i zamiast wsparcia – tylko teksty w stylu „to się zwolnij”. Nie każdy też ma siłę codziennie walczyć z biurem o podstawowe rzeczy. A że pensja na czas? To przecież powinno być normalne, a nie coś, za co mamy być wdzięczni. Ja też robiłem swoje i nie kombinowałem, a jak przyszło co do czego, to zostałem z niczym. Więc trochę szacunku dla innych, bo nie każdemu się wszystko układa tak jak Tobie.

25.04.2025 13:04

Panie Wiesławie, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Jest nam bardzo przykro, że Pana doświadczenie związane ze współpracą z naszą firmą okazało się rozczarowujące. Zawsze zależy nam na tym, by osoby, które z nami współpracują, czuły się traktowane z szacunkiem i miały zapewnione jasne zasady dotyczące zatrudnienia, zakwaterowania oraz organizacji pracy. Jeżeli w Pana przypadku coś zawiodło – to dla nas bardzo ważny sygnał, który traktujemy poważnie. Zgadzamy się, że terminowe wypłaty czy jasna komunikacja to absolutna podstawa, a nie coś, co powinno być traktowane jako wyjątek. Dokładamy wszelkich starań, by wszystkie procesy przebiegały sprawnie i przejrzyście. Jeśli chciałby Pan podzielić się szczegółami lub skontaktować bezpośrednio z naszym biurem prosimy o maila pod adres: [email protected]
Seba

20.04.2025 05:46

Nie polecam tej agencji nikomu. (usunięte przez administratora) ludzi, brak zleceń, płatne mieszkania z umową tak skonstruowaną, że płacisz nawet jak nie pracujesz. Brak ciągłości pracy – dziś jesteś, jutro wracasz do domu, bo ktoś wrócił z urlopu. Traktują ludzi jak zapchajdziury. Koordynacja to dramat. Szczególnie pani Katarzyna (usunięte przez administratora)– arogancka, nieprzyjemna, ludzi traktuje jak (usunięte przez administratora) Ciągłe straszenie zwolnieniem, zero pomocy, nie odbiera telefonów. Jak masz problem – jesteś sam. Omijajcie tę firmę szerokim łukiem. Szkoda czasu, pieniędzy i nerwów.

25.04.2025 12:47

Panie Sebastianie, dziękujemy za opinię, mimo że jest ona dla nas bardzo trudna. Przykro nam, że Pana doświadczenia związane ze współpracą z naszą agencją były tak negatywne. Zależy nam na rzetelnym wyjaśnieniu tej sytuacji i poprawie jakości naszych usług. Uprzejmie prosimy o kontakt pod adresem: [email protected].
Wiesiek68

22.04.2025 10:58

Pracowałem dla nich, firma jest ok.

24.04.2025 08:49

Serdecznie dziękujemy za opinię.
Sebastian T.

22.04.2025 07:44

To był mój pierwszy wyjazd więc się stresowałem. Przed wyjazdem miałem wszystkie informacje. Na miejscu ekipa POlaków w porządku. W różnym wieku ale normalni. Wynagrodzenie na czas, mieszkanie akceptowalne.

22.04.2025 08:29

Panie Sebastianie, dziękujemy za opinię.
Darek

16.04.2025 15:06

Dramat , załatwić coś z szanowanymi Paniami w biurze masakra, jedna wielka spychologia. Na początku przy rekrutacji wszyscy mili a później w samopas. Pracowałem już w kilkunastu agencjach ta jest w top 3 najgorszych.

16.04.2025 15:14

Panie Dariuszu, jest nam bardzo przykro, że Pana doświadczenia związane ze współpracą z naszą firmą nie spełniły oczekiwań. Zależy nam na rzetelnym wyjaśnieniu tej sytuacji i poprawie jakości naszych usług. Uprzejmie prosimy o kontakt pod adresem: [email protected] – każda uwaga jest dla nas ważna i chcielibyśmy móc pomóc Panu w sposób indywidualny.
Xerox

21.04.2025 07:48

Potwierdzam, dokładnie to samo przeżyłem. Dramat totalny. Załatwić cokolwiek z „szanownymi” Paniami w biurze to jak walka z wiatrakami – każdy odsyła do kogoś innego, nikt nic nie wie, spychologia level expert. Jak się zatrudniasz to wszyscy uśmiechnięci, pomocni, a potem zostajesz sam ze wszystkim. Pracowałem przez lata w różnych agencjach i spokojnie mogę powiedzieć – ta jest w czołówce najgorszych. Zero szacunku dla człowieka.
Johnny

06.04.2025 11:41

Agencja w miarę okej, trzymają się umów, wypłaty na czas, kadry sprawnie działają, natomiast niestety ich kontrahenci to zwykłe kołchozy, w których nikt nie chce pracować. Dorobisz się co najwyżej garba.

16.04.2025 12:23

Dziękujemy serdecznie za Pana opinię! Czy zgłaszał Pan uwagi dotyczące pracy naszym pracownikom?

Oferty pracy - MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej

Specjalista ds. Sprzedaży i Rekrutacji

Wrocław

Business Development Manager

Specjalista ds. sprzedaży usług HR

Legnica

Specjalista/-ka ds. sprzedaży z językiem niemieckim

Metek

06.04.2025 11:00

Pracowałem przez inną agencję i warunki zakwaterowania były dramatyczne – po 4 osoby w pokoju, (usunięte przez administratora) i problemy. Tutaj o wiele lepiej: dwie osoby, czysto, normalne warunki. Wolałbym nie płacić za mieszkanie ale nie jest to duża kwota. Podobno można próbować znaleźć coś na własną rękę i wtedy nie płacić. Będę to sprawdzał. Robota jak robota, nie ma się co czepiać.

16.04.2025 12:22

Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię. Zachęcamy do kontaktu w sprawie mieszkania z Managerem Kontraktu:)
Argus

01.04.2025 07:47

Praca była dość ciężka ale uzbierałem na co chciałem. Dziękuję pani Marcie za cierpliwość do mnie

16.04.2025 12:19

Dziękujemy serdecznie za opinię!
Jan

31.03.2025 14:09

Firma Jarexs zatrudniła mnie przez wasza agencję przepracowałem 1,5roku co do agencji nie mam żadnych zastrzeżeń wszystko było na czas czyli wypłata i można bylo dostawać odcinki wynagrodzeń szkoda że krótki okres Pozdrawiam Serdecznie

31.03.2025 14:37

Dziękujemy za pozytywną opinię i miłe słowa! Cieszymy się, że był Pan zadowolony ze współpracy z naszą agencją. Życzymy powodzenia w dalszej karierze i mamy nadzieję, że w przyszłości nasze drogi jeszcze się skrzyżują. Pozdrawiamy serdecznie!
Marecki

27.03.2025 08:59

Nie znam języka i trochę się obawiałem, ale pomogli mi się wdrożyć. Można liczyć na wsparcie.

31.03.2025 14:33

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią!
Bartosz Hebel

26.03.2025 08:12

Mr job to moja druga agencja w Niemczech i jest zdecydowanie lepiej niż w poprzedniej. Tam były problemy z wypłatami – raz wpływała na czas, raz nie a jak coś się nie zgadzało to nikt się tym nie przejmował. Jak nie znasz języka to zostajesz sam z problemem. Tu jest inaczej.. miałem pytanie o rozliczenie i nawet jak moja opiekunka z biura była na urlopie to inna osoba zajęła się sprawą i wszystko mi wyjaśniła. Praca w porządku, pensja zgodna z umową, zakwaterowanie normalne, czyste, nie ma do czego się przyczepić.

31.03.2025 14:32

Panie Bartoszu, serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i doświadczeniem ze współpracy z naszą agencją! Cieszymy się, że docenia Pan nasze wsparcie i rzetelność. Życzymy dalszych sukcesów zawodowych i satysfakcji z pracy z MR JOB!
Zdzisław T.

25.03.2025 16:26

Dobra organizacja, wszystko załatwione jak trzeba, nie trzeba się martwić, że coś nie wypali na miejscu. Praca zgodna z ofertą.

31.03.2025 14:23

Panie Zdzisławie, serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią!
Samuel

27.02.2025 08:02

Wyjazd z tą agencją w porządku. Warunki mieszkaniowe podstawowe ale da się żyć. Praca taka jak mówili bez niespodzianek. Kontakt z biurem dobry jak coś potrzeba to pomagają. Niemiecki się przydaje łatwiej się dogadać i kasa też lepsza. Najlepiej mieć własne auto bo wtedy nie jest się uzależnionym od innych. Ogólnie okej jak ktoś chce pracować to da radę.

13.03.2025 12:01

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się opinią!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej?

Tomson

12.03.2025 14:00

Czytam co niektóre te opinie i nie wierzę, gdzie niektóre Osoby mają logiczne myślenie. Byłem Pracownikiem MR JOB , pracowałem w DE dłuższy czas, zmiany które u nich zaszły dotknęły i mnie. Tylko ja to troszkę bardziej rozumiem i niektórzy Kierownicy też to potwierdzali. Skąd zmiany w MR JOB ? z prostej przyczyny, Firma niemiecka nie zgadza im się na podwyżki płac , które w DE wzrosły , koszty mieszkań poszły wszędzię do góry i w PL i w DE, a oni nie mogą w nieskończoność płacić aby Kowalskiemu było wygodnie. W PL nikogo nie interesuje mieszkanie jak przyjeżdża Ukrainiec, sam sobie wszystko ogarnia. A w DE to Kowalski musi mieć wszystko podane na tacy , w końcu po prostu powiedzieli dość. Dorzuca się do mieszkania które i tak jest dużo droższe i większą część pokrywa MR JOB, a jak nie chodzisz do pracy bo walisz w (usunięte przez administratora) na L4 itp. to oni przecież za to płacą, co w tym takiego dziwnego ? - Odpowiem , Człowiek bardzo szybko przyzwyczaja się , a później jak jest zmiana to jacy to wszyscy źli. Ja tam złego słowa na nich nie powiem. Dobrze mi się z nimi współpracowało i pewnie do nich wróce.
Andrzej

13.03.2025 09:05

Tomson. To chyba Ty czytasz z brakiem rozumowania. To że firma pobiera opłaty za mieszkanie ok. Bo teraz wszystkie firmy zatrudniające na terenie Niemiec pracowników pobierają opłaty za mieszkanie. Chodzi głównie o jakieś wymyślone dodatkowe koszty związane z tym, że np. z przyczyn od Ciebie niezależnych ( jesteś chory i nie możesz wstać z łóżka- masz L-4, za które pracodawca placi a Tobie potrącają wysoką stawkę za brak Ciebie w pracy ). Poza tym brak wypłacania dni świątecznych jest również żenujące. Jak kochasz tą firmę to pracuj dalej. Powodzenia.

13.03.2025 12:00

Szanowny Panie Tomaszu, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Rzeczywiście, zmiany w warunkach zatrudnienia często wynikają z sytuacji rynkowej – zarówno w Niemczech, jak i w Polsce. Koszty życia rosną wszędzie, a my jako agencja staramy się znaleźć rozwiązania, które będą jak najbardziej uczciwe dla pracowników, jednocześnie spełniając wymagania kontrahentów. Rozumiemy, że każdy ma inne oczekiwania i potrzeby. My zawsze staramy się zapewnić stabilne warunki zatrudnienia oraz wsparcie na miejscu. Cieszymy się, że dobrze wspomina Pan współpracę i mamy nadzieję, że jeszcze będziemy mieli okazję współpracować w przyszłości! Zachęcamy do zapoznawania się z ofertami pracy i kontaktu!
Łukasz L

07.03.2025 19:20

**Opinia dotycząca agencji pracy** Moje doświadczenie z tą agencją pracy było zdecydowanie negatywne. Przede wszystkim oferowane wynagrodzenie dla spawaczy jest na bardzo niskim poziomie w porównaniu do standardów rynkowych. Dodatkowo wynagrodzenie zostało mi wypłacone według klasy podatkowej 6, podczas gdy powinienem być rozliczany w klasie 1, co znacząco obniżyło moją pensję. Pracownice agencji tłumaczyły to błędem i obiecały sprawdzić sprawę, jednak nie uzyskałem żadnych konkretnych informacji ani szybkiego rozwiązania problemu. Dodatkowo, mimo że przepracowałem jedynie 5 dni, z mojego wynagrodzenia potrącono opłatę za zakwaterowanie na 14 dni, ponieważ agencja zapłaciła właścicielowi z góry. Uważam to za nieuczciwe i nieuzasadnione obciążenie pracownika dodatkowymi kosztami. Ze względu na te nieprawidłowości i brak rzetelnego podejścia do pracowników, zdecydowałem, że nigdy więcej nie podejmę współpracy z tą agencją i nie mogę jej polecić innym. Obecnie pracuję w innej agencji, gdzie wszystkie warunki są zgodne z umową, a wynagrodzenie oraz rozliczenia podatkowe są prowadzone prawidłowo.

12.03.2025 14:00

Szanowny Panie Łukaszu, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Każda informacja zwrotna jest dla nas cenna i stanowi istotny element doskonalenia naszych procesów. Pragniemy podkreślić, że wszystkie warunki współpracy, w tym kwestie wynagrodzenia, zakwaterowania oraz rozliczeń podatkowych, są jasno przedstawiane przed podjęciem zatrudnienia. Klasyfikacja podatkowa jest ustalana na podstawie danych dostarczonych przez pracownika oraz zgodnie z obowiązującymi regulacjami. Jeżeli doszło do pomyłki, a Pana sprawa nie została odpowiednio rozwiązana, zachęcamy do ponownego przesłania szczegółowego opisu sytuacji na adres [email protected] lub poprzez formularz dostępny na stronie: https://mrjob.pl/dla-pracownikow/skargi-pracownicy-de/. W odniesieniu do kwestii zakwaterowania – umowy najmu są zawierane na określony czas, a agencja ponosi koszty z góry. Po rozmowach rekrutacyjnych oraz wspólnej akceptacji warunków zatrudnienia zakładamy, że zatrudniony pracownik przepracuje pełen przewidziany okres, dlatego w przypadku wcześniejszego zakończenia współpracy mogą wystąpić potrącenia związane z kosztami zakwaterowania. Naszym priorytetem jest zapewnienie stabilnych warunków pracy, natomiast kwestie mieszkaniowe regulowane są zgodnie z ustalonymi zasadami. Dziękujemy za podzielenie się swoimi spostrzeżeniami i życzymy powodzenia w dalszej karierze zawodowej.
Kacper

21.01.2025 19:55

Rekrutacja w Legnicy sprawna, praca szczegółowo opisana. Opis pokrywa się faktyczną pracą. Dziewczyny wszystko wyjaśniają i dzięki temu nie ma dużego stresu.
Wojtek

25.02.2025 14:54

Wiesz co ja też robiłem na strefie w Legnicy, duży plus za szybkie załatwienie formalności.

28.02.2025 15:01

Panie Wojciechu, serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią!
Jw

10.01.2025 19:24

Nie polecam.Kiedys bylo w miare ok teraz porazka.Odciagaja za mieszkanie czego wczesniej nie bylo a dodatkowo od tego roku nie placa za swieta ktore ustawowowo sa w Niemczech platne. Przychodzi wyplata a tu 1200 Euro za miesiac pracy na koncie to w Polsce wiecej mozna zarobic.Odradzam
Taddek

26.02.2025 08:26

Ja byłem w DE w styczniu i powiem ci że bardzo sobie chwale wyjazd. Konkretnie tak jak sie umawiamy, porządek w papierach kasa na czas. Na miejscu też trafiłem na fajne kierownictwo i nie było źle!

28.02.2025 15:01

Panie Tadeuszu, serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią!
Grzegorz

13.01.2025 16:09

Nie polecam tej firmy i wyjazdu z ta firmą za granicę, niskie stawki słabe warunki mieszkaniowe,
Lukas

19.02.2025 19:49

Większość konkurencyjnych agencji zapewnia dużo lepsze warunki oraz standardy

21.02.2025 12:26

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Staramy się dostosować nasze stawki do realiów rynku, kładąc duży nacisk na stabilność zatrudnienia, transparentność warunków oraz indywidualne podejście do pracowników, zapewniając możliwości rozwoju i terminowe wynagrodzenia.
lukas

19.02.2025 17:42

Firma oferuje jedne z najniższych stawek dla spawaczy nie polecam się zatrudniać w mr.job ponieważ przez was stawki są zaniżane konkurencja posiada dużo lepsze warunki

21.02.2025 12:17

Dziękujemy za opinię. Oferowane przez nas wynagrodzenie zależy od wielu czynników, takich jak kwalifikacje i charakter zleceń.

Kontakt - MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej

Zamkowa 8 59-220 Legnica

Branża główna: Praca tymczasowa

06.02.2025 12:08

Czy po przepracowaniu 9 miesięcy w jednej firmie przechodzi sie w tej agencji na Equal Pay?

06.02.2025 15:54

Dziękujemy za kontakt i zainteresowanie szczegółami dotyczącymi zasad zatrudnienia. Tak, Pracownik podlega zasadom Equal Pay, zgodnie z przepisami: „po przepracowaniu 9 miesięcy u tego samego pracodawcy użytkownika za pośrednictwem agencji pracy, pracownik tymczasowy nabywa prawo do takiej samej stawki wynagrodzenia, jaką otrzymują pracownicy zatrudnieni bezpośrednio u pracodawcy użytkownika na takim samym stanowisku”.
...

02.02.2025 20:34

Witam czy ktoś pracował lub pracuje w laminatach w Rostock Niemcy.
kokos

30.01.2025 02:56

Pytanie o to, czy firma poszukuje kogoś do pracy we Wrocławiu w biurze.
Mleczny

30.01.2025 20:28

też się poczęstuje linkiem :) akurat coś szukam w tych okolicach.

31.01.2025 11:41

Trzymamy kciuki, żeby znalazł Pan ofertę idealnie dopasowaną do swoich oczekiwań!
Krzychu

29.01.2025 02:47

Wyjazd do pracy w Niemczech sprawny.

30.01.2025 15:48

Panie Krzysztofie, dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że proces wyjazdu do pracy przebiegł sprawnie. Życzymy powodzenia i satysfakcji z dalszej współpracy!
Mojiyo

28.01.2025 12:56

Kilka lat pracuje przez ta agencje. Kasa zawsze na czas, zwykle wczesniej wysyłają. Mieszkania w miare dobrym standardzie, czasami wyjatkowo zdarzy sie takie mieszkanie ktore trzeba zmienic. Stawki godzinowe srednie, za małe zeby oplacalo sie wyjezdzac za granice. Ostatnim czasem wprowadzili oplaty za mieszkanie co juz dyskwalifikuje tą agencje pracy i trzeba szukac innej lub pracowac w Polsce. W miejscach pracy nie ma polskich koordynatorów wiec wyjezdzajac do pracy trzeba znac w jakims stopniu jezyk niemiecki. W czasie pracy takze jakas komunikacja jest wymagana.

30.01.2025 15:47

Szanowny Panie, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i wieloletnią współpracę. Cieszymy się, że docenia Pan terminowość wypłat oraz standard zakwaterowania. Wprowadzenie udziału pracowników w kosztach mieszkań wynika z dynamicznie rosnących cen wynajmu w Niemczech i pozwala nam nadal oferować zakwaterowanie.
Paweł

24.01.2025 10:40

Bardzo uczciwe i rzetelne podejście do moich kompetencji pozwoliło na znalezienie pracy szytej na miarę. Mam sporo doświadczenia w niszowej branży a nie stanowiło to wyzwania dla tej agencji aby znaleźć dla mnie idealne stanowisko. Jestem zadowolony ze współpracy,

30.01.2025 15:46

Panie Pawle, dziękujemy za miłe słowa i pozytywną opinię! Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w znalezieniu stanowiska, które idealnie odpowiada Pana kompetencjom i doświadczeniu.

29.01.2025 21:16

Witam mam pytanie czy ktoś pracował już na ofercie pracy złota rączka jak to wygląda praca będę wdzięczny za informację
Niemożliwe uczciwie

20.01.2025 11:37

Pierwszy raz z agencją pracy i od razu sukces. Ile to się nasłuchałem, że takie agencje to czysta głupota itd. O dziwo, nie dosć że udało się znaleźć pracę to jeszcze 30% lepiej płatną od mojej poprzedniej. Gorąco polecam!

23.01.2025 16:07

Bardzo dziękujemy za miłe słowa i zaufanie! Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w znalezieniu lepszej pracy. Życzymy dalszych sukcesów!
Ania

19.01.2025 19:07

Poszukuję pracy w Niemczech dla mnie i partnera mamy samochod .Języka niemieckiego nie znamy

23.01.2025 16:06

Dziękujemy za informację. Prosimy o przesłanie swoich aktualnych CV na adres [email protected], z dopiskiem, że poszukujecie Państwo pracy w Niemczech. Znajomość języka niemieckiego może być wymagana w zależności od stanowiska. Posiadanie samochodu jest dużym atutem.
misio

17.01.2025 19:36

nie polecam tej firmy od nowego roku nie odpowiedzieli na moja aplikacje

23.01.2025 16:04

Dziękujemy za opinię. Informujemy, że kontaktujemy się wyłącznie z wybranymi kandydatami. Jeśli jest Pan zainteresowany zatrudnieniem, prosimy o przesłanie aktualnego CV na adres [email protected], z dopiskiem stanowiska, które Pana interesuje. Pana zgłoszenie zostanie przekazane do działu rekrutacji.
Obserwator

13.01.2025 14:14

Byłem pracownikiem w/w firmy i pracowalem z nią przez trzy lata. Wszystko było w jak najlepszym porzadku. Praca okey mieszkania rowniez

15.01.2025 13:00

Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię! Bardzo nas cieszą słowa zadowolonych ze współpracy Pracowników!
Jw

16.01.2025 11:14

Kiedys tak teraz wszystko zmienilo Sie w zla strone kosztem pracownika a na koncu jest rachunek ekonomiczny i wychodzi mizernie

30.11.2024 10:01

Jedyny plus tej agencji to wypłaty na czas.. Trudny kontakt z koordynatorem już po podpisaniu umowy.. A jeśli już on jest to proponuję nagrywać rozmowy, by mieć później podkładkę co mówili.. Mieszkania dla pracowników to jakiś obłęd.. Nie dość że klitka to jeszcze (usunięte przez administratora)

13.12.2024 13:28

Szanowny Panie, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że docenia Pan terminowość wypłat. Dokładamy starań, aby współpraca z naszym zespołem była jak najbardziej efektywna. W przypadku problemów z kontaktem z przypisanym pracownikiem lub zastrzeżeń odnośnie zakwaterowania istnieje możliwość zgłoszenia zażalenia poprzez formularz dostępny na naszej stronie: https://www.mrjob.pl/dla-pracownikow/skargi-pracownicy-de/ lub wysyłając wiadomość mailową na adres: [email protected]. Każde zgłoszenie zostanie przekazane bezpośrednio do Managera Zespołu ds. Pracowników Zagranicznych, który zajmie się wyjaśnieniem zgłaszanego problemu.
piotrek

08.11.2024 20:53

Pracowałem w Niemczech, robiłem swoje i nikt się nie czepiał. Jak ktoś nie przychodził do roboty, to go wywalali, ale jak robisz co trzeba, to jest spokój. Na początku musiałem trochę poczekać, bo brakowało mi kasy na transport, ale dogadałem się z innym pracownikiem, który też jechał.

13.11.2024 09:55

Panie Piotrze, dziękujemy serdecznie za Pana opinię!
Ireneusz

04.11.2024 19:45

Jakie oferty pracy są teraz dostępne? Interesuje mnie praca w magazynie lub na budowie w Niemczech.

13.11.2024 09:53

Panie Ireneuszu, wszystkie aktualne oferty pracy znajdzie Pan na stronie: https://mrjob.pl/oferty-pracy/

Zostaw merytoryczną opinię o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej