3.9/5

• Jakuszów
  • Dobrzejów
  • Jezierzany
Chojnice - MR Job
Legnica - MR Job Connect Sp. z o.o.
Wałcz - Mr Job

3. Opinie o pracodawcach Legnica
  5. Opinie o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej

Opinie o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej Legnica

Nie przegap nowości o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej!

Elektryk-Janek

17.07.2018 11:31

Czytam od czasu do czasu te opinie i nie wierzę czasem w to co wypisywane jest. Dla mnie wszystko pozytywnie, wynagrodzenie zawsze na czas, chce zarobić wiecej to potrzaskam kilka nadgodzin i jest dobrze . Zakwaterowanie spoko, jak cos sie nie podoba to mozna poprosić i postarają się zmienić. Pracuje sie w zespołach wiec języka nie muszę znac. Ludzie na budowie calkiem spoko. MR JOB ma dużo zlecen wiec jak jakies sie konczy to zawsze zapewnią ciaglosc6. Tylko trzeba być dobrym pracownikiem a nie pseudo. Pewnie czesc tych opini piszą osoby ktore albo pochlaly albo udają fachowców a pozniej sie dziwią ze zjeżdżają. Ogólnie polecam
były pracownik

23.01.2019 21:43

Co ćpasz widzę że dobre bo umysł masz wypalony albo jesteś pracownikiem tej agencji nie nazywasz się czasami Czarnecki?
Jok

11.05.2019 00:35

Ja też ogólnie polecam , ale usunąć twoją opinie bo coś bardzo pozytywna i kolorowa jest i nie pasuje do tych wszystkich negatywnych , pomyliles forum kolego...
piotrpizol

23.02.2019 23:32

Proszę o opinię kogoś kto pracuje jako spawacz MAG
chris

17.04.2019 08:28

Chyba jeszcze nie podłapałeś tego niemieckiego bo w DE nie ma czegoś takiego jak "light firma". Ja wiem tylko o Zeitfirmach
Niezrzeszony

20.04.2019 17:01

yyyyy.. hmm... Jakby to powiedzieć. Jak jest paru polaków w firmie , to ci wytłumaczą co i jak - jak są ruski w firmach , też dasz radę , bo wyjaśnią co jak masz robić. Każda firma ma jakieś wymogi technologiczne iii... trza się ich nauczyć. Gorzej , jak trafisz do małej firmy i sam musisz orać robotę i niemiecki . Powiem inaczej - do firmy trafiają często bezdomni , którym się wydaje ,że są panami świata , a w rzeczywistości są gamoniami z podrasowanym CV i pracują .... Jak zrobiłeś papier - nie martw się dasz radę. Ps. Panie chris .... Ja w rajchu robię ze... 7-8 lat i nigdy mi się nie zdarzyło ,że jak mówię ==== Ich arbeite in light firma === Niemiec by tego nie rozumiał.... Nie wiem jak z twoim niemieckim , ale słabo kumasz niuanse niemieckiej fonetyki . Po takim komentarzu jesteś Ganz erleidich... oder gefeuert
Konkret

08.03.2019 15:02

Pracuje ktos w Munster przy montarzu tras kablowych z tej firmy? Bardzo prosze o opinie.

09.03.2019 11:53

Witam !!! Sprecyzuj tylko po co ci ta opinia na temat pracy przy montażu ??? Praca jak każda jedna raz ciężko raz lekko ...
Konkret

07.03.2019 12:21

Witam Czy pracuje ktos z tej Firmy w Munster na montarzu Tras Kablowych? Bardzo Prosze o opinie :) Z góry Dziękuje i Pozdrawiam :)
były pracownik

23.01.2019 21:43

Jedna z najgorszych agencji pracy,nastawiona tylko na zysk. Choć przyjdzie wam pracować w wielu przypadkach na wysokości badań wysokościowych wam nie zrobią bo w razie wypadku nie zapłacą odszkodowania. Najgorszą postacią jest oszust Czarnecki i tu wszystkich przestrzegam żeby z gościem umowy nie podpisywać. Układy ma dobre szkolenie BHP podpiszecie nie biorąc w nim udziału i tu ukłon dla PIP . Po opublikowaniu przez pracowników tej agencji schematów komisariatu w Aachen zwłaszcza p-poż i alarmu oraz obrazków cel w podziemiach i innych są też pod nadzorem Niemieckiej Policji. Większość zatrudnionych pseudo elektryków nigdy nie miała ani szkoły ani uprawnień SEP więc jak chcecie tam pracować to droga otwarta,każdy z was z tą agencją może być elektrykiem, W razie potrzeby kontaktu w większości przypadków usłyszycie sekretarkę a jak wam powiedzą że nie macie się martwić dojazdem a nie jesteście samochodem to pamiętajcie że starzy cwaniacy,którzy przyjadą samochodami zrobią wam łaskę że podwiozą za kilkadziesiąt euro miesięcznie. Jeżeli chcecie popaść w alkoholizm to ta agencja i ludzie idealnie pasują ,a co do godzin pracy kartę trzeba podpisać co tydzień a z tym bywają problemy,robicie 10 godzin a np.2 wam skreślą. A w agencji będą mieli was w DE.I to by było na tyle.Z tą agencją się nie dorobicie i nie zarobicie,każda porządna agencja płaci dietę i za dojazd i o tym warto pamiętać daje też narzędzia i ubranie .
Max

03.02.2019 20:59

Beżowy Misiu piszesz o pseudo elektrykach i starych cwaniakach żądających pieniędzy za dojazd do pracy .Nikt nie zmusza do jazdy autem można korzystać z komunikacji zbiorowej koszt 7 euro dziennie .Fakt jest że przyjeżdżają do Niemiec nieudacznicy i oczekują że jakoś to będzie bez języka bez samochodu i doświadczenia w pracy za granicą
były pracownik Darek

04.02.2019 18:10

Witam. Z przykrością muszę stwierdzić dwie sprawy. Pierwsza to, że odszedłem od firmy z powodów niezależnych od Nas, a druga to bardzo przykro jest jeżeli się czyta takie słowa. Każdy myślę, ocenia po sobie. Ja żałuję, że musiałem skończyć pracę w tej firmie. Najlepsza firma jaką znałem. Zacytuję i skomentuję... "...nastawiona tylko na zysk." - każdy chce zarobić. Ja naprawdę miałem super stawkę i nie narzekałem. A że ktoś zarobił. W końcu bez "nich" by nie było Nas tutaj. "...BHP podpiszecie nie biorąc w nim udziału." - może w Twoim przypadku. "...potrzeby kontaktu w większości przypadków usłyszycie sekretarkę."- nie miałem problemu z kontaktem z biurem w pilnych sprawach nawet w weekendy. "...przyjadą samochodami zrobią wam łaskę że podwiozą za kilkadziesiąt euro miesięcznie."- sam brałem pieniądze za amortyzację. "...Jeżeli chcecie popaść w alkoholizm to ta agencja i ludzie idealnie pasują."- nad alkoholem trzeba mieć kontrole a na marginesie żałuję, że nie organizują imprez integracyjnych. (nie rozumiem co firma może mieć wspólnego z alkoholizmem, może jeszcze za ilość dzieci obwinisz firmę. "...A w agencji będą mieli was w DE..." - no w końcu sam chciałeś pracować w DEutschland. Pozdrawiam bardzo Wszystkich którzy są zadowoleni ze współpracy w firmie. Mam nadzieje, że kiedyś wrócę do niej. P.S. Pani Aneto, Pani Marto, Pani Joanno... Dziękuję za poświęcony czas na łączach i załatwione sprawy. Pozdrawiam.
Daria

16.01.2019 16:39

Rekruter skontaktował się ze mną już dwa dni po złożeniu CV. Nie było także problemu z umówieniem się na rozmowę rekrutacyjną. Sama rozmowa przebiegła bardzo profesjonalnie. Mam jednak zastrzeżenia do braku odpowiedzi zwrotnej o wyniku rekrutacji. Rozmowa odbyła się na początku grudnia, a ja nadal nie dostałam odpowiedzi. Moim zdaniem jak już potencjalny pracownik odbył rozmowę rekrutacyjną to wypadałoby ze strony MR Job o informację na temat wyniku rekrutacji.
MR JOB

23.01.2019 10:24

Pani Dario, najmocniej przepraszamy za zaistniałą sytuację. Została ona skonsultowana już z osobą odpowiedzialną za rekrutacje do wewnątrz naszych struktur i jak okazało się, grudniowa rekrutacja przedłużyła się znacząco z przyczyn od nas niezależnych. Tym samym wszyscy uczestnicy tego procesu otrzymali opóźnione informacje zwrotne, za co jeszcze raz przepraszamy.

15.01.2019 12:00

Czy oferta na lody jest jeszcze aktualna? Jeśli nie, to czy w najbliższym czasie będą oferty pracy dla par?

15.01.2019 11:56

15.01.2019 11:52

Ziomek

07.01.2019 14:24

Witam, czy ktos pracuje na produkcji lodow? Prosze o info jaka jest praca itd jakie warunki mieszkaniowe?????? Osobne mieszkania czy jakis hotel robotniczy ? Prosze o opinie.

08.01.2019 18:02

Praca lekka w ciepłym. Mieszkania to zależy nie ma na pewno hoteli robotniczych, są to domy lub mieszkania. Mieszka się od 2 do 5 -6 osób w jednym mieszkaniu. Ja jestem już dwa miesiące tutaj i jestem zadowolony, ale dużo osób już zrezygnowało z pracy nie wiem czemu. Jeśli ktoś oczekuje kokosów to tutaj ich nie znajdzie. Przy pełnym przepracowanym miesiącu 1100-1200 euro to max
Slawek

11.01.2019 06:10

Powiedz mi czy jesteś zameldowania?
fonsi

14.12.2018 11:54

witam ile sie zarabia miesiacznie na tych lodach bez nadgodzin i z nad godzinami?

16.12.2018 10:05

przy pierwszej klasie bez nadgodzin ok. 1000 euro z nadgodzinami to ok 1150 euro

16.12.2018 10:06

przy pierwszej klasie bez nadgodzin ok. (usunięte przez administratora)euro a z nadgodzinami ok. 1150

17.11.2018 18:16

wazelina

06.12.2018 21:55

Naucz się czytać kwitek z wypłaty gamoniu. Za pracę w święta masz wypłacane nadgodziny... Nadgodziny są w osobnej pozycji.... Ps Z jednym złodziejstwem JOBa się (nie)zgadzam . Tydzień pracy wynosi u nich 46 godzin tygodniowo= JAK W BANGLADESZU. Dopiero od 47 godziny dostajesz dodatek...
Nie dajmy się oszukiwać!!!

14.12.2018 00:36

Czyli jakiś mankament w tej firmie widzisz (usunięte przez administratora)!!!
Monter Wentylacji

12.12.2018 11:28

Witam. Mam zamiar jechać do pracy jako Monter Wentylacji. Co możecie mi powiedzieć o agencji?

Oferty pracy - MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej

Specjalista ds. Sprzedaży i Rekrutacji

Wrocław

Business Development Manager

Specjalista ds. sprzedaży usług HR

Legnica

Specjalista/-ka ds. sprzedaży z językiem niemieckim

29.11.2018 20:05

Witam Chcialbym przestrzec nowych pracownikow lub osoby szukajace wspolpracy z ta agencja , a wiec tak podczas załatwiania spraw z umowa badaniami i wyjazdem pracownicy agencji sa w stanie odebrac telefon i pomoc ci o kazdej porze w kazdej sytuacji natomiast jesli juz jestes za granicy w miejscu pracy kontakt jest ograniczony poniewaz dodzwonić sie do biura jest bardzo ciezko w jakiejkolwiek sprawie a panie preferuja rozmowy smsami co wedlug mnie jesy bardzo nie powazne i nie profesjonalne . Agencja zapewnia ze zwroci pieniadze za dojazd za ubrania za badania po przepracowanym miesiacu co nie jest prawda bo po 2 miesiacach walki o zwrot sa szanse na otrzymanie go. podczas pobytu na kontrakcie bedziecie panstwo traktowani przez agencje rzeczowo licza sie tylko wasze wyrobione godziny a wszelkie problemy maja w (usunięte przez administratora) . Koordynatorow ciezko jest nazwac koordynatorami poniewaz nie maja pojęcia nawet czym sie w pracy zajmujecie ani gdzie dokladnie mieszkacie . Nie polecam a wrecz odradzam wspolprace z ta agencja .

30.11.2018 10:56

Dzien dobry, "Pracownik" cichlibyśmy odnieść sie do ww. uwag: -pracownicy administracyjni w biurze pracują od godz. 8 do godz. 16 w tym czasie zawsze są dostępni telefonicznie - po godz. 16 w sprawach pilnych prosimy o przesłanie sms-a z opisem sytuacja, aby określić czy sprawa jest bardzo pilna i wymaga natychmiastowego kontaktu, czy można ją rozwiązać w standardowych godzinach pracy -zasady zwrotów za dojazdy opisane są w umowie oraz ulotce informacyjnej. Jeśli uważna Pan/Pani ze został popełniony błąd prosimy o zgłoszenie sprawy droga mailowa do Działu Organizacyjno Prawnego [email protected] , wówczas będziemy mogli ustosunkować sie oraz wyjaśnić ewentualne nieprawidłowości
Wawrzyn75

28.11.2018 14:57

Witam czy wybiera się ktoś w sobotę albo w niedzielę do Apensen na produkcję lodów?
Konrad

08.11.2018 20:38

Witam mam zamiar przyjąć się jako elektro monter czy powie czego mogę się spodziewać i czy robi ktoś z woj świętokrzyskiego

31.10.2018 17:01

Ustawa z 7 kwietnia 2017 r. o zmianie ustawy o zatrudnianiu pracowników tymczasowych oraz niektórych innych ustaw (Dz.U. poz. 962) czyli nowy katalog sankcji, jakie mogą zostać nałożone na agencje pracy i pracodawców użytkowników za nieprzestrzeganie przepisów ustawy. Pobieracie ukryte koszty z funduszu emerytalnego-{ukryta kwota 100 euro tygodniowo na fundusz emerytalny}. Podanie na 15 euro odnośnie grupy podatkowej oraz podanie na zameldowanie przez was w Niemczech to celowe zagrywki zabezpieczające i kryjące status agencji. Agencji bardzo zależy ,aby trójstronna współpraca była jak najdłuższa , bo ukryte koszty obciążą pracownika zaraz po zakończeniu współpracy z pośrednikiem. > Byłem z umową w Inspekcji Pracy powiedzieli że te kary na umowie są niezgodne z prawem pracy które ogólnie jest stosowane wszędzie tak samo przy umowie o pracę czyli kodeksowo na terenie Polski ponieważ firma MR JOB mieści się w Polsce ,a nie w Niemczech. > Prawo pracy jest stosowane wszędzie tak samo , a umowa zawarta w Polsce z pośrednikiem z Polski -więc te paragrafy które ciągle odnoszą się do ukarania pracując w Niemczech nie mają racji bytu. > Umowa treścią i przekazem jasno nakreśla że pracownik nie ma kompletnie żadnych praw-same kary,obciążenia finansowe i nakazy.
polonista

01.11.2018 22:19

Sorry stary ale nie kumam... 100 euro na emeryturę , to w polsce już się nie pobiera składek emerytalnych ??? PiS daje emeryture za (usunięte przez administratora) Idź do Vetrapolu - tam składki są od minimalnej krajowej , to ci pociągną tylko 20-30 euro.... Ps Podaj choć jedną firmę w polsce , która uczciwie traktuje pracownika.... Nie znalazłeś ? A to pech....
Elektryk

02.11.2018 08:18

czytam, czytam i nie rozumiem "Pracownik" wez mi wytłumacz o czym ty piszesz? "Pobieracie ukryte koszty z funduszu emerytalnego-{ukryta kwota 100 euro tygodniowo na fundusz emerytalny}" skad to wziąłeś?! Ja na swoim odcinku z wypały tego nie widzę. W MR JOB pracuje od paru miesięcy, do każdej wypłaty otrzymuje fiszkę na której wyszczególnione sa wszystkie składniki. Piszesz ze to "celowe zagrywki zabezpieczające i kryjące status agencji." Jaki status?? o czym tyt zmowy majaczysz? "ukryte koszty obciążą pracownika zaraz po zakończeniu współpracy z pośrednikiem." jakie koszty c co ci chodzi tym razem? zmian "prawnika" na prawdziwego a nie urojonego to może będzie Ci łatwiej.
elektryk113

15.10.2018 08:08

Agencja jest super i polecam wszystkim się przekonać. Wypłaty, kontakt, mieszkania wszystko super. Wzór do naśladowania!!
Mała34

13.10.2018 10:35

Witam , czy ktoś może podzielić się opinią pracy w niemczech przy lodach . Ile godzin dziennie ? sa nadgodziny . Za tydzień mamy wyejchać z chłopakiem . Z góry dziękuje :)
poldek

30.07.2018 12:48

ile wyjdzie z 14 brutto przy180 godziach na ręke przy 1 grupie podatkowej

12.10.2018 21:15

Ja do obliczeń przyjmuję wskaźnik ogólny 27.5% czyli: 180 x14 x(27,5)%= 1827 euro +- 20-30 euro . Godziny mnożysz razy stawkę i procenty , potem to co wyszło z mnożenia odejmujesz od kwoty 180 x 14 i wychodzi kwota łapkę. Są jeszcze niuanse z nadgodzinami , ale wtedy przy 180 h odchylenie wyniesie ok....100 euro ... więcej raczej nie. .

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej?

anonymous

26.06.2018 15:14

WITAM , MAM PYTANIE CZY WARTO SIE ZATRUDNIC W FIRMIE MR JOB , MONTER WENTYLACJI DOSWIADCZENIE 2,5 LETNIE , JAK WYGLADA PRACA , SAMEU ? , W PARACH ?. BERLIN
rayman

22.08.2018 19:51

A wogóle to opisz tutaj : kiedy u nich pracowałeś? , co robileś? jak było ? Jestem ciekaw jak w twoim przypadku wyglądała współpraca z tą firmą ? Otwórz sie poprostu , ja jestem ciekaw pozdrawiam ''Dureń''

12.10.2018 20:55

Ty masz niedorozwój umysłowy?? Napisałem WIELKIMI literami konkrety , a ty marudzisz napisz coś.... Więc masz bonusa . Chciałem zmienić firmę , bo Niemiec chytrzył z nadgodzinami i dostawałem ok 7000 pln na łapkę . Teraz robię 200-210 h i wyciągam ok 8,5 ts pln.... Więc po co to zmieniać??? Mam blisko do chaty , jadę kiedy chcę . Jak mi coś wyskoczy i muszę zostać w domu dłużej , Niemiec nie protestuje. Czy to jest powód do narzekania.... ?? Ps dłubię u nich ok 3 lat. W tym czasie za zarobione pieniądze w MR JOB kupiłem 2 autka po 10 ts zeta , a teraz planuję Chryslera 300 C do 7 ts euro...
Juni

26.09.2018 17:33

Witam czy ktoś coś wie a pro po pracy w Apensen przy pakowaniu lodów???
Tom Tom

11.10.2018 17:27

Mieszkanie razem z kolegą dostaliśmy jest naprawdę w pełni wyposażone. A zabralismy wszystko począwszy od łyżeczki po pościel. A kompletnie nic nie potrzeba bo w pełni wyposażone mieszkanie. Gdyby można było zadać zdjęcia to bym pokazał jak mieszkamy. Praca jak praca nie przyjechaliśmy się lenic. A ktoś pojechał na lody ?
Marta

12.10.2018 11:08

Firma jest z Panów bardzo zadowolona także obopólne zadowolenie :D dziękujemy za solidność:D
hegon

06.06.2018 19:21

Potencjalni przyszli pracownicy tej firmy-dobrze wam radze (jako były pracownik tej firmy), DAJCIE SOBIE Z NIMI ŚWIĘTY SPOKÓJ !!!!!!!!! przez telefon bedzię wszystko kolorowo i elegancko , a potem się dowiecie jak już podpiszecie umowe i bedziecie za granicą ja to na własnej skórze odczułem i was przestrzegam , Nie są warci zaufania!!!!!!!!!!
hegon

09.06.2018 10:41

I w czym to pomoże ? Teraz już w niczym , przekonałem się jaka jest z wami współpraca i wątpie w to żeby siępowtórzyła , sami jesteście sobie winni takiej opini!!
Horojdko

10.10.2018 18:39

Pracuje w tej firmie i niemam żadnych problemów każdy podpisuje umowe i wie co podpisuje ta firma nikogo jeszcze nie oszukała ile jest na umowie tyle dają i nie śpimy w pokojach po czterech
Jarek

10.10.2018 09:55

Zawsze wypłata na czas i mily kontakt. Teraz wprowadzili jeszcze polecenia pracowników, bo z ankiet wyszło że dużo pracuje z polecenia kolegów. Mozna zarobić dodatkową kasę. Widać ze dbaja o pracownika. Jak widze co tu się wypisuje to zawsze ktoś kto udaje fachowca, a pozniej wszystko wychodzi. Ja polecam firme!
juri

09.10.2018 09:59

Dobry i szybki kontakt a do tego bardzo mili ludzie. Oferte znalazlem na facebook i tam napisalem. polecam! Nie jest to jeden z tych co wysyła i zapomina o pracowniku. Mieszkanie darmowe i zwrot za dojazd.
Tom Tom

05.10.2018 18:19

Razem z kolegą mieliśmy jechać do lodów a przyjechaliśmy z Joba do produkcji serów. Mieszkanie mamy za darmo salon z kuchnią sypialnia i lazienka. Póki co jesteśmy zadowoleni zobaczymy jak wyjdzie wypłata. Mamy 9 godzin dziennie od poniedziałku do soboty. Poza tym jedziemy samym serem :-)

Kontakt - MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej

Zamkowa 8 59-220 Legnica

Branża główna: Praca tymczasowa

Juni

05.10.2018 09:57

Przepraszam ale jeszcze nie pojechałam i nie dostałam umowy jak tylko coś się dowiem dam znać.
MARAS

26.09.2018 15:48

popieram Wiki w 100 % kto był pare lat na wyjazdach ten wie co mu sie należy a gdzie go w balona robią .
poldek

30.07.2018 09:40

Ile wyjdzie przy 14 brutto I netto przy 180 godzinach
Maksym.UA

17.07.2018 16:31

Не смотря на то что девочки имеют очень много работы, обслуживание хорошое .И консультанты делают приглашения,карты, советуют куда к врачу идти.Для человека который первый раз в Польше это очень важно.Конечно же всем не угодишь,а что поделаешь,сколько людей,столько и мнений.
M_Elek

04.04.2018 12:07

Witam firma Mr JOB wypłaca na czas pieniądze to się zgadza ale zawsze jakoś nie mogę sie doliczyć dlaczego raz jest tak a raz inaczej . za zwroty za przejazd możecie zapomnieć i za zjazd zawsze coś jest nie i to słyszałem od 12 pracowników razem ze mną a ni razu nie dostaliśmy za przejazd . kontrahent zależy jak trawisz . Pani Aneta potrafi na niewygodne pytania się rozłączyć i nie odbierać. pomocy w nadaniu numeru podatkowego możecie zapomnieć nie ma takiej pomocy masz to załatwić a jak nie to najgorsza grupa podatkowa . jedyna osoba to chyba Marta w zespole zawsze zapyta jak się pracuje jak warunki mieszkalne i zawsze odpowiada na sms

10.06.2018 01:29

bredzisz jak moja teściowa. Jak nie umiesz przeczytać kwitka z wypłaty , to daj sobie spokój z wyjazdami za granicę. Robiłem już z takim pajacem dla którego kwota brutto , to była kwotą netto , a potem wyzywał mr joba , że mu za mało przelali na konto. Jak nie znasz języka , to kiepsko jest - chyba ,że jest ktoś , kto na miejscu ogarnia tematy. Z meldunkiem już jest nieaktualne , bo wyczaili myk ,że 3 miechy możesz robić bez meldunku- wreszcie.... Na przejazdy trzeba mieć fakturę vat wystawioną na joba , ale bardziej opłacasię odpisać to z niemieckiego podatku - 0,30 euro od km... Ja tak chapnąłem 600 jurków.
Anula

09.06.2018 19:41

A co z pracą na produkcji chleba jak jest jakie warunki
Monter wentylacji

16.05.2018 04:18

Co ile można zjerzdzać do Polski ? Ile godzin w miesiącu wypracować ?
MR JOB

05.06.2018 14:47

Ilość godzin naszych pracowników na stanowisku Monter wentylacji za miesiąc maj wyniosła ok. 185h . Jeśli chodzi o kwestie związane ze zjazdami do Polski, to urlop ustala się indywidualnie z Kierownikiem budowy. Za każdy przepracowany miesiąc należy się 2 dni urlopu. Mamy nadzieję, że nasza odpowiedź sprostała oczekiwaniom. Zachęcamy do kontaktu z biurem.
Rob

29.05.2018 23:42

Narzekacie na MR JOB a i tak wracacie,bo gdzie indziej (usunięte przez administratora)
zawiedziony

05.04.2018 18:00

MR Job to wielka lipa .obiecują wiele , ale nic z tego. przez telefon każda pani wiele obiecuje .rzeczywistość jest brutalna. zdecydowanie nie polecam.

06.04.2018 07:58

Dzien dobry, przykro nam ze jest Pan zawiedziony. Jednak bardzo prosimy o opisanie co Pana zawiodło, na pewno znajdziemy dla Pana satysfakcjonujące rozwiązanie.
Ad

10.05.2018 14:22

Ale co Cię zawiodło ? Że trzeba pracować ..?
Hydraulicy Berlin D

01.05.2018 14:26

Bardzo chcę pochwalić firmę MR JOB gdyż wypłata wpywa na konto w czasie jak 10 to 10 jezeli 10 dzien miesiąca wypada w sobote wtedy wyplata na 9tego. Wypłacane są koszty podróży . Pani Marta wywiązuję się ze swoich obowiązków w jak najlepszym stylu załatwia bardzo dobre mieszkania ( z basenem ) miła sympatyczna nie ma problemów z kontaktem z pracownikami
Elektryk

12.04.2018 20:51

Pracuję w firmie MR JOB już pół roku, jak dotąd nie miałem nigdy żadnych problemów. W szczególności chciałbym pozytywnie się wypowiedzieć na temat Pani Marty, która bez względu na porę dnia jest nadzwyczaj miła oraz pomocna, wszystkie niejasności załatwia od ręki czy to święto czy też nie. Jest niezwykle przyjacielską i troskliwą osobą. Moim zdaniem Pani Marta stanowi wzór godny naśladowania jeżeli chodzi o obowiązki którch się podejmuje, a zarazem osobowość której można zaufać i na której można polegać. Zdecydowanie zasługuje na więcej niż zwykłe dziękuję. Przede wszystkim właśnie dla takich osób warto podjąć współpracę z tą firmą. Pozdrawiam Damian.
HARRY1000

30.03.2018 10:49

Proszę mi powiedzieć skąd te sumy ??? Jak ktoś to liczy ??? Z podanych d. niżej wyliczeń wynika że. 12€ ×174 daje 2184 brutto skoro daje 2088 ??? A 12 € ×242 daje 2958 brutto skoro daje 2904 ??? Czekam właśnie na wypłatę dostanę na rękę to napisze jakie są realia. Pozdrawiam

04.04.2018 08:01

Prosze wskazać dokładnie o którym przykładzie Pan pisze, wówczas postaramy sie opisać go dla Pana czytelniej.
HARRY1000

30.03.2018 11:01

A i ważne ...tak na poważnie wcale u nich nie pracujesz ! Ty jesteś w ich bazie na 6 miesięcy taka podpisuje umowę ,pracodawca polski niemiecki czy inny ma zapotrzebowanie na danego pracownika oni cie wysyłają do pracy . Nie masz wpływu gdzie będziesz pracował i z kim . Dobrze trafisz to bajka źle no to lipa . Jedni pracodawcy chcą pracować tylko po 8 g i poniedziałek - piątek u innych robisz jak i oni np. 12 dziennie 7 dni w tygodniu. No i tu jak kto uwaza dobrze to czy źle... kwatery jak trafisz raz lepiej raz gorzej. Jakieś pytania walce jak w dym .

30.03.2018 11:32

Panie HARRY1000, Musimy sprostować ww. wypowiedz: 1. pracownicy oddelegowani do Pracy do Klientów do Niemiec sa oddelegowani tylko do Klientów na terenie Niemiec, nie ma możliwości aby pracował Pan na podstawie tej samej umowy w innym kraju 2. Pierwsza umowa o pracę podpisywana jest na okres 6 miesięcy, jeśli dane kontrakt trwa krócej wówczas otrzymuje Pan propozycje podpisania aneksu z uwzględnieniem nowego miejsca pracy na terenie Niemiec
Karolina

16.03.2018 17:35

Czy podpowiecie jakie prace dla kobiet ma agencja? Jakie kierunki są dobre?

20.03.2018 08:56

Czy interesują Panią oferty w Polsce czy za granicą?

Zostaw merytoryczną opinię o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej