3.9/5

• Jakuszów
  • Dobrzejów
  • Jezierzany
Chojnice - MR Job
Legnica - MR Job Connect Sp. z o.o.
Wałcz - Mr Job

3. Opinie o pracodawcach Legnica
  5. Opinie o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej

Opinie o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej Legnica

Nie przegap nowości o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej!

Анрей

06.05.2020 16:53

Советую именно это агентство, очень ответственные консультанты и знают своё дело...сделали мне все документы на работу, помогли ребенку и жене податься на карту и ни копейки за это не взяли...подобрали отличное жилье...всегда берут трубку и консультируют по всем вопросам(какой садик лучше, в какой ужонд пойти, где произдной купить)...

12.05.2020 15:46

tłumaczenie: Doradzam tej agencji, bardzo odpowiedzialnym konsultantom i znam ich interesy ... zrobili mi wszystkie dokumenty do pracy, pomogli dziecku i żonie ubiegać się o kartę i nie wzięli za to ani grosza ... wybrali świetny dom ... zawsze odbieraj telefon i konsultuj się na wszystkie pytania (jaki ogród jest lepszy, w jakim pojechać, gdzie kupić bilet) ...
marta

24.04.2020 16:16

Witam ,czy w obecnym czasie firma organizuje wyjazdy do pracy ,bo podobno Niemcy wprowadzili czternastodniową kwarantannę .

27.04.2020 13:09

Dzień dobry, tak wyjazdy sa organizowane jednak nie we wszystkie lokalizacje. Wyjazdy możliwe są tylko do landów w których lokalne władze nie wymagają kwarantanny.
marta

27.04.2020 13:28

Dziękuję i pozdrawiam
zibi

20.04.2020 17:37

Witam, wybieramy się w parze na 27 kwietnia do Apensen ,z tej agencji ,ale mamy obawy czy dobrze robimy ,bo opinie mają różne ,proszę o jakieś informacje na temat zarobków ,i uczciwosci tej agencji ,czy warto z nimi współpracować ,pozdrawiam.
Kate

23.04.2020 12:32

Pracuje z chłopakiem przez MRJob w Apensen, jest ok, prace proste, Agencja tez ok, wyplaty terminowe, na reke za caly miesiac w zaleznosci od liczy godzin okolo 6 tys. zarobisz. Mieszkania dobre, opłacone, pozdrawiam
zibi

25.04.2020 08:08

Dzięki za informację,powodzenia życzę i zdrowia.
Rysiek

19.04.2020 15:39

Polecam, dla mnie wszystko ok, pracuje trzeci miesiąc jako Spawacz: - praca ok, - zakwaterowanie dobre, - wypłata zawsze na czas, nie wiem jak inni, ale trafiłem dobrze i nie narzekam.

20.04.2020 12:39

Dziękujemy Panu, za pozytywną opinię, cieszymy się, że jest Pan zadowolony. Pozdrawiamy Zespół MR JOB
Jacek 1

11.04.2020 08:07

Nie polecam, bardzo nie ciekawe kwatery, rekrutują np. na stanowisko malarza a pracujesz jako cieśla a kasa za prace malarza. Bardzo trudny kontakt z biurem.
Sylwester

10.04.2020 21:12

Pracuję w firmie od stycznia tego roku.Do tej pory miałem okazję pracować na 2 zleceniach i dla mnie osobiście współpraca przebiega bardzo pozytywnie.Nie mogę mieć wiekdzych zastrzeżeń. Obecnie przebywam na przymusiwej kwarantannie ale po świętych z przyjemnością mam nadzieję powrócić w zdrowiu do pracy.Przy okazji dużo zdrowia i pogody ducha dla wszystkich pracowników wfirmie.Trzymajcie się
Edi

19.03.2020 15:16

Nie ma sensu pisanie opinie na temat tej firmy chyba że jest pozytywna inaczej jest natychmiast usuwana

19.03.2020 09:47

Witam. Jestem zadowolony z kilkumiesiecznej współpracy. Jak mam pytania kontaktuję się z firmą i wszystko na bieżąco jest mi wyjasniane.
Przemek

18.03.2020 15:51

Nie polecam. oszczędzają na wszystkim. kontakt z biurem nie istnieje. Po 3 miesiącach pracy przenieśli nas z kiepskich warunkow mieszkaniowych do SLAMSÓW itp zwroty za paliwo i kilometrówki nie osiągalne zdecydowanie nie polecam

19.03.2020 09:17

Szanowny Panie Przemku, Firma MR JOB dokłada wszelkich starań, żeby zapewnić naszym Pracownikom, godne warunki mieszkaniowe. Na zgłaszane problemy w lokalu mieszkalnym, zawsze reagujemy. Zwroty za dojazdy i potwory do zakładu pracy rozliczamy na podstawie dostarczonych nam do 10 następnego miesiąca po miesiącu którego dotyczą, prawidłowo wystawionych dokumentów księgowych. Zwrot za wyjazd należne są Pracownikom, po przepracowaniu miesiąca, natomiast zwrot za powrót z Niemiec po przepracowaniu 3 miesięcy. Pracownik, który dopełnił powyższych warunków bezzwłocznie otrzymuje zwrot. Jeżeli ma Pan dodatkowe pytania, uwagi zachęcam do wysłania ich mi na mój adres mailowy. Chętnie przyjrzę się sprawie bliżej. Pozdrawiam, Marta Jadach-Łukjańczuk Menager zespołu ds. pracowników zagranicznych [email protected]
Manika

16.03.2020 18:41

Dzień dobry. Pracuję już przez tą agencje jakiś czas i ogólnie mówiąc bardzo polecam. Pieniądze zgodne z umową i zawsze na czas. Mieszkania w normalnym standardzie a czasem wyższym są za darmo co jest dużym plusem, oraz znajdują się raczej w pobliżu miejsca pracy. Panie z agencji interesują się i jak występuje jakiś problem to go szybko rozwiązują. Do pracy warto przyjechać własnym samochodem, lub z koleżanką czy kolegą, wtedy nie ma problemów z dojazdami. Osoby które razem dojeżdżają do pracy są lokowane przez panie z agencji w jednym mieszkaniu. Z czego pary mają swój pokój.
Spawacz

05.03.2020 18:07

Witam pracowników ,mam do państwa parę pytań a mianowicie czy z tą agencją można podpisać kontrakt na stałe - czy jest możliwość być sam w pokoju ( pytam się ponieważ przeszedłem co nieco z osobami w pokoju ,nie będę obrażać ich bo to nie ma sensu) - czy agencją podnosi stawki - mam okazję wyjechać z tą agencją teraz w poniedziałek do pracy jako spawacz ,proszę o odpowiedź z góry bardzo dziękuje

07.03.2020 15:06

Jeśli chodzi o umowę Ty tylko na 6 miesięcy z możliwością przedłużenia na dłużej tak aby był ciąg zatrudnienia ...co do p8koju dziewczyny szukają jak najbardziej atrakcyjnych mieszkań lecz czasami jest to niemożliwe i trzeba się męczyć we 2 osoby...wiem że są to warunki niewygodne ( żadnej prywatności oraz przejawiający się u pracowników alkohol w mniejszych lub wiekszych ilosciach...) Podwyżki - ze strony agencji to tykjo za jezyk niemiecki można sie dogadac...reszte zależy od kontrahenta ...
Spawacz

05.03.2020 17:36

Czy jest możliwe z tą agencją podpisać umowę na stałe,ile osób jest na pokoju i od jakiej średniej jest płacony podatek do ZUS ,jak często i czy w ogóle można liczyć na podniesienie stawki ,mam propozycję wyjechania z tą agencją do pracy jako spawacz teraz w poniedziałek (09.03)proszę o odpowiedź, będę wdzięczny
Marko

22.01.2020 20:11

Dziwie się czytając niektóre wpisy, ale co jak co przez moją współpracę z nimi już paru "fachowców" się przetoczyło, wielce zdziwieni byli, że trzeba pracować a kasa miała sama wpaść , tacy majstrowie :) - do wszystkiego uwagi mieli, a najbardziej do tego, że Kiero stoi nad nimi. Może dlatego niektórzy wypisują te bzdury. Ogólnie jest ok, MR JOB ma wiele Kontraktów, jak się zahaczysz i chcesz pracować to troszkę Cię poprzenoszą ale ciągłość pracy będziesz miał zapewnioną, a przecież to jest ważne jak chcesz zarobić. Zawsze coś się znajdzie co można poprawić, ale od narzekania to są Baby :).

23.01.2020 08:48

Szanowny Panie, bardzo dziękujemy za Pana głos na forum! Liczymy na dalszą satysfakcjonującą dla obu stron współpracę! Pozdrawiam, Marta Jadach-Łukjańczuk Menager zespołu ds. pracowników zagranicznych [email protected]
Michal

25.02.2020 16:23

Cześć właśnie mam się z agencją skontaktować w sprawie wyjazdu Możesz mi powiedzieć więcej o robocie

Oferty pracy - MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej

Specjalista ds. Sprzedaży i Rekrutacji

Wrocław

Business Development Manager

Specjalista ds. sprzedaży usług HR

Legnica

Specjalista/-ka ds. sprzedaży z językiem niemieckim

POLAK

18.02.2020 20:42

W agencji panuje haos, kontakt telefoniczny bardzo słaby. (usunięte przez administratora) Zlecenia bardzo słabe nie sprawdzane przez agencje. Nie polecam - slabe stawki nie adekwatne do wykonywanej pracy. Problemy z odzyskaniem kasy za lekarza i BHP nie wspomnę o kilometrowce

19.02.2020 13:15

Szanowny Panie, Ubolewamy nad tym, że Pana doświadczenia z naszą Firmą są negatywne. Jeżeli znalazłby Pan czas, bardzo prosiłabym o przesłanie Pana uwag na mój adres mailowy. Pozdrawiam, Marta Jadach-Łukjańczuk Menager zespołu ds. pracowników zagranicznych [email protected]

24.02.2020 13:43

Zgadzam się nie polecam

12.02.2020 17:51

13.02.2020 08:34

Szanowny Panie Emilu, jak napisałam Panu wczoraj, odpowiadając na Pana E-mail, dokument zostanie Panu dziś przesłany. Czasami faktycznie, sprawy komplikuje, złośliwość przedmiotów martwych! Proszę więc o wyrozumiałość w tej kwestii. Pozdrawiam, Marta Jadach-Łukjańczuk Menager zespołu ds. pracowników zagranicznych [email protected]
Tomek

20.02.2020 13:41

Mam takie same doświadczenie zdecydowanie nie polecam
prawda

14.02.2020 10:01

Prawda jest taka ze ta firma to jedna z najporzadniejszych jakie są na rynku. Sam bylem glupi i skusily mnie niemieckie warunki i odszedlem od firmy, a i tak wrocilem. mieszkanie oplacaja i kasa ostatecznie jest wieksza niz u niemca. Ktos kto nie zna jezyka nie powinien sie zastanawiac tylko jechac z nimi. A te wielke żale pisza pewnie te nieroby ktorzy przyjezdzaja i im do roboty sie nie chce nawet isc, Wiem bo sam bylem z takim na mieszkaniu
Jarek

12.02.2020 23:08

Jeżeli macie ofertę pracy a ja nie mogę rozmawiać przez telefon bo jestem w pracy/urzędzie/za kierownicą, to prześlijcie ją na maila. W czym problem? Z resztą łatwiej mieć wszystko czarne na białym, jak będę zainteresowany to oddzwonię. Zdarza mi się pracować po 10-12 godzin i nie mam czasu odbierać.

13.02.2020 09:59

Dzień dobry Panie Jarku, Aby wysłać ofertę na maila musimy mieć Pana zgodę chociażby uzyskaną podczas rozmowy telefonicznej. W związku z czym Koleżanki z działu rekrutacji pierw kontaktują się telefonicznie w celu przedstawienia oferty pracy, natomiast jeśli Kandydat nie ma czasu rozmawiać i prosi o ofertę na maila, to taka oferta jest przez nas przesyłana, celem potwierdzenia naszych warunków. Tak jak Pan napisał, aby wszystko było czarno na białym. Zachęcam do kontaktu. Pozdrawiam Paprzycki Paweł Menager działu Rekrutacji DE

22.01.2020 17:16

23.01.2020 14:31

Panie Emilu, jest nam przykro, że nie udało się nam sprostać Pana oczekiwaniom. Liczymy jednak na to, że uda nam się zakończyć współpracę w polubowny sposób. Życzymy powodzenia na dalszej drodze zawodowej. Pozdrawiam, Marta Jadach-Łukjańczuk Menager zespołu ds. pracowników zagranicznych [email protected]
dobra rada

28.01.2020 14:02

jezeli umowa byla w polsce podpisana to nie musisz sie martwic, bo ona nie ma mocy prawnej ,wszelkie spory podlegaja pod niemcy jezeli tam pracowales.biesz prawnika w niemczech oczywiscie.

14.01.2020 14:11

15.01.2020 09:44

Panie Jakubie, jeżeli Pan pozwoli, skontaktuję się z Panem dzisiaj w sprawie zwrotów. Pozdrawiam, Marta Jadach-Łukjańczuk Menager zespołu ds. pracowników zagranicznych [email protected]

20.01.2020 13:34

Szanowny Panie Jakubie, jak poinformowałam Pana w rozmowie telefonicznej, nie otrzymał Pan zwrotu, za wyjazd, ponieważ nie przepracował Pan 30 dni i samowolnie zjechał do Polski. Zgodnie z umową , warunkiem koniecznym, do otrzymania zwrotu kosztów dojazdu jest przepracowanie 30 dni, Pan natomiast wrócił do Polski bez naszej zgody po 8 dniach. Uzasadnienie Prace rozpoczął pan 22-07-2019, po kilku dniach dostaliśmy informacje ze Kontrahent nie był zadowolony z Pana pracy. Menager negocjował z Firma dalsza kontynuacje Pana pracy. Nie jest prawdą, że zostali Pan i kolega odwołani przez pracodawcę niemieckiego. Pan natomiast bez uzgodnień z nami w dniu 29-07-2019, tzn. po 7-dmiu dniach zatrudnienia wrócił do Polski, o tym fakcie poinformował Pan nas będąc już w drodze. Podjął Pan bez uzgodnień z nami decyzje o powrocie do Polski. Zwracamy uwagę ze naszym celem jest zapewnienie ciągłości zatrudniania naszych pracowników. W przypadku pojawienia się obiekcji firmy do konkretnego pracownika nasi menagerowie podejmują każdorazowy rozmowy w celu kontynuowania pracy u danego PU lub kontynuacji pracy na innym zleceniu. Marta Jadach-Łukjańczuk Menager zespołu ds. pracowników zagranicznych [email protected]
Ryszard - elektryk, elektronik

13.12.2019 22:17

Nie polecam, Przed wyjazdem wszystko wygląda dobrze. Skierowanie na badania lekarskie to tylko proforma. W skierowaniu w punkcie czynniki fizyczne wpisano: BRAK. Po podjęciu pracy w Niemczech okazało się ,że muszę pracować na wysokości 11 pietra na dachu przy urządzeniach telefonii komurkowej gdzie te urządzenia były włączone i pracowały. Urządzenia te są nadajnikami wysokiej częstotliwości bardzo niebezpiecznej dla organizmu ludzkiego. Ponadto w informacji do przeszkolenia z zakresu BHP wpisano praca na wysokości poziom "zerowy". Czy praca na wysokości 11 piętra to jest poziom "zerowy"? Obszar pracy na dachu nie był zabezpieczony przed upadkiem w żaden sposób gdzie normalnie są stawiane barierki. Brak jakichkolwiek szelek czy linek zabezpieczających pracownika przed upadkiem. Na szczęście zrobiłem sobie bardzo bogatą dokumentację fotograficzną i filmową z pracy na tej wysokości. Przyda mi się bo będę się z nimi sądził. Umowy są sporządzane w taki sposób aby wydoić klienta do ostatniego centa. Obiecują zwrot kosztów podróży 60 Euro za dojazd do pracy i powrót. Pracę rozpoczynaliśmy o godz. 7.00 a kończyliśmy o godz. 18.00.(11 godz.) Za 6 dni takiej pracy dostałem wypłatę w wysokości 357,44 Euro. Podziękowałem im za współpracę. Niestety finał będzie w Sądzie. Jeszcze raz NIE POLECAM.

18.12.2019 08:30

(usunięte przez administratora) Na początku chcielibyśmy zaznaczyć, że sytuacja taka absolutnie nie powinna mieć miejsca, za co Pana bardzo przepraszamy. Ubolewamy jednak, ponieważ my jako agencja, nie zostaliśmy niestety poinformowani natychmiastowo o zaistniałej sytuacji – tak aby móc jak najszybciej zareagować w Pana imieniu. W odpowiedzi na Pana wpis informujemy, że pracodawca niemiecki, już podczas podpisywania umowy, został poinformowany jakich czynności naszym Pracownikom (a w tym przypadku Panu), kategorycznie wykonywać nie wolno (a do nich należą m.in. prace na wysokości). Pan ze swojej strony, powinien był jednak poinformować nas niezwłocznie o tym fakcie i nie czekać dwa i pół tygodnia. Wszelkie nieprawidłowości w miejscu pracy powinny być zgłoszone do nas, tak abyśmy mogli odpowiednio zareagować. Otrzymaliśmy informacje o zaistniałej sytuacji dopiero w dniu w którym przesłał nam Pan wypowiedzenie i zjechał do Polski, stawiając nas w tydzień do świąt, w bardzo trudnej sytuacji. Oczywiście jako pracodawca podejmujemy już odpowiednie kroki. Zgodnie ze wstępnymi ustaleniami z firmą niemiecką, możemy Pana zapewnić, iż w chwili wykonywania przez Pana pracy przy nadajnikach telefonicznych, urządzenia te były wyłączone i nie pracowały. Jeżeli okaże się, że mimo to, został Pan skierowany przez niemieckiego pracodawcę, do pracy na wysokości, będziemy niezwłocznie wyjaśniać tą sprawę. Mamy nadzieje na owocną współpracę z Pana strony w celu wyjaśnienie całej sytuacji. Pozdrawiam, (usunięte przez administratora)

10.01.2020 10:30

Szanowny Panie Ryszardzie, Na początku chcielibyśmy zaznaczyć, że sytuacja taka absolutnie nie powinna mieć miejsca, za co Pana bardzo przepraszamy. Ubolewamy jednak, ponieważ my jako agencja, nie zostaliśmy niestety poinformowani natychmiastowo o zaistniałej sytuacji – tak aby móc jak najszybciej zareagować w Pana imieniu. W odpowiedzi na Pana wpis informujemy, że pracodawca niemiecki, już podczas podpisywania umowy, został poinformowany jakich czynności naszym Pracownikom (a w tym przypadku Panu), kategorycznie wykonywać nie wolno (a do nich należą m.in. prace na wysokości). Pan ze swojej strony, powinien był jednak poinformować nas niezwłocznie o tym fakcie i nie czekać dwa i pół tygodnia. Wszelkie nieprawidłowości w miejscu pracy powinny być zgłoszone do nas, tak abyśmy mogli odpowiednio zareagować. Otrzymaliśmy informacje o zaistniałej sytuacji dopiero w dniu w którym przesłał nam Pan wypowiedzenie i zjechał do Polski, stawiając nas w tydzień do świąt, w bardzo trudnej sytuacji. Oczywiście jako pracodawca podejmujemy już odpowiednie kroki. Zgodnie ze wstępnymi ustaleniami z firmą niemiecką, możemy Pana zapewnić, iż w chwili wykonywania przez Pana pracy przy nadajnikach telefonicznych, urządzenia te były wyłączone i nie pracowały. Jeżeli okaże się, że mimo to, został Pan skierowany przez niemieckiego pracodawcę, do pracy na wysokości, będziemy niezwłocznie wyjaśniać tą sprawę. Mamy nadzieje na owocną współpracę z Pana strony w celu wyjaśnienie całej sytuacji. Pozdrawiam, Marta Jadach-Łukjańczuk Menager zespołu ds. pracowników zagranicznych [email protected]

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej?

Były

03.01.2020 09:57

Podpisaliśmy kontrakty na 6 miesięcy a przed Świętami zwolnili nas bez powodu. Pani powiedziała ze takie sa u nich procedury - nie polecam tej agencji

10.01.2020 10:18

Szanowny Panie, w grudniu 2019 faktycznie byliśmy zmuszeni rozwiązać umowy z kilkoma pracownikami. Sytuacja ta wyniknęła jednak z przyczyn od nas niezależnych, podyktowanych w większości rozwiązaniem umów przez kontrahentów niemieckich. Z nowym rokiem jednak mamy wiele nowych zleceń. Dlatego bardzo chętnie wracamy do współpracy z naszymi sprawdzonymi Współpracownikami. pozdrawiam, Marta Jadach-Łukjańczuk Menager zespołu ds. pracowników zagranicznych [email protected]

03.01.2020 13:27

10.01.2020 10:08

Witam, uwagi są zbyt ogólne, nie jestem więc w stanie odnieść się do nich w sposób konstruktywny. Bardzo chętnie jednak ustosunkuję się do bardziej szczegółowej opinii. Zachęcam do kontaktu mailowego. Marta Jadach-Łukjańczuk Menager zespołu ds. pracowników zagranicznych [email protected]

29.12.2019 11:40

Czy w MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?

10.01.2020 09:06

Witam, pragnę zapewnić, że podejmujemy wszelkie starania, żeby skutecznie reagować na zgłaszane przez Pracowników pytania i problemy. W naszej Agencji, istnieje dział specjalnie dedykowany temu zagadnieniu. Już przy podpisaniu umowy przekazujemy Pracownikom dane kontaktowe do osób z którymi będą współpracować. Następnie, nowi Pracownicy otrzymują na początku współpracy telefoniczną oraz mailową informację na temat najważniejszych zagadnień dotyczących współpracy. Wszystkie te działania mają na celu zapewnienie, zwłaszcza osobom pierwszy raz wyjeżdżającym do pracy za granicę, otrzymanie rzetelnej opieki i konstruktywnego wsparcia w sytuacjach problematycznych. Pozdrawiam, Marta Jadach-Łukjańczuk Menager zespołu ds. pracowników zagranicznych [email protected]
Kasik

09.01.2020 09:52

Witam czy posiadacie oferty pracy dla mamy z dziećmi by można było wspólnie wyjechać i zamieszkać lub dla rodziny np sprzątaczka i spawacz

09.01.2020 12:36

Dzień dobry, Odpowiadając na Pani pytanie, potrzebowalibyśmy więcej informacji, czy ma Pani na myśli małe dzieci, czy już dzieci pełnoletnie posiadające doświadczenie zawodowe. Oferty pracy na rynek niemiecki , które posiadamy, głównie skierowane są do Fachowców posiadających odpowiednie kwalifikacje tj. Elektryk, Hydraulik, Spawacz, Monter itp. Jednak od czasu do czasu trafiają się nam zlecenia typowo produkcyjne, gdzie zatrudniamy np. Pary, które wspólnie mieszkają i pracują. Zachęcamy do kontaktu z naszym działem Rekrutacji oraz do śledzenia naszych ofert pracy. Pozdrawiamy Zespół MR JOB Pozdrawiamy Zespół MR JOB

09.01.2020 08:21

09.01.2020 12:19

Szanowny Panie, zwroty są realizowane w po upływie miesiąca. Rozliczeń dokonujemy na podstawie dokumentów księgowych, jak faktury czy rachunki, które muszą być prawidłowo wypełnione i spełniać narzucone prawnie wymogi formalne. Naturalnie zdążają się sytuacje, że na zwrot czeka się dłużej, kiedy dokumenty są wystawione błędnie, bądź brak w nich informacji, kogo dany rachunek dotyczy. Bywa też, że nasi Pracownicy nie dostarczą nam na czas numeru konta złotówkowego, na które dokonywane są zwroty, to również wydłuża proces. Są to jednak czynniki, na które nie mamy wpływu. Poniżej moje dane kontaktowe, chętnie przyjrzę się bliżej Pana rachunkom, proszę tylko o przesłanie mi imienia i nazwiska. Pozdrawiam, Marta Jadach-Łukjańczuk Menager zespołu ds. pracowników zagranicznych [email protected]
Darek

23.10.2019 09:19

Bardzo polecam agencję MR JOB . Z kolegą podjęliśmy zatrudnienie przy produkcji i montażu barierek balkonowych. Pozytywy opisze w kilku punktach: 1. Po pierwsze cały proces rekrutacji i zatrudnienia przebiegł sprawnie i miło. Wiadomo, że trochę dokumentacji jest, ale wszystko zostało wytłumaczone. Medycyna i BHP umówione tam gdzie chcieliśmy. 2. Praca 3,5h drogi od domu (gdy nie ma korków :) ) , jak chcemy to na weekendy zjeżdżamy, 3. Warunki zakwaterowania na miejscu bardzo dobre, domek z ogrodem - do naszej dyspozycji są 3 pokoje, oddzielna kuchnia, Internet udostępnia właściciel, 4. Stawka dobra, sama praca nie jest ciężka - Właściciel firmy na miejscu super Człowiek, wszystko można z nim załatwić - Pracujemy w zespole z Niemcami, dogadujemy się po angielsku bardziej, czasem Kolega trochę po niemiecku, ale podstawowo. Szef bardzo z nas zadowolony, to też duży plus. 5. Wynagrodzenie co miesiąc na czas - bez zarzutów, 1 klasa podatkowa załatwiona przez Panią Opiekun - pozdrawiamy przy okazji. Podsumowując, my trafiliśmy bardzo dobrze, więc z czystym sumieniem POLECAM.
Darek

22.11.2019 15:48

@Dominika Zakwaterowanie jest w pełni płatne przez MR JOB, nie interesuje nas nic. Czy jestem na urlopie czy na chorobowym cały czas mieszkanie opłaca MR JOB więc jest to ich bardzo duża zaleta. POLECAM
Dawid

09.12.2019 14:16

Darek, czy w pracy jako monter balkonów możliwe są nadgodziny? Pytam bo dostałem ofertę wyjazdu po nowym roku :)

Kontakt - MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej

Zamkowa 8 59-220 Legnica

Branża główna: Praca tymczasowa

20.11.2019 17:06

22.11.2019 09:23

Szanowny Panie, Bardzo dziękujemy za komentarz, Pana uwagi są dla nas bardzo cenne. Ubolewamy nad tym, że nasza współpraca nie przebiegała w satysfakcjonujący dla Pana sposób. Bylibyśmy wdzięczni, gdyby zechciałby Pan poświęcić chwilę i przesłał nam wiadomość z konkretnymi problemami, z którymi Pan się spotkał podczas naszej współpracy. Proszę o kontakt na adres mailowy: [email protected] , chętnie pomogę w wyjaśnieniu wszelkich niejasności i zastrzeżeń. Pozdrawiam, Marta Jadach-Łukjańczuk Menager zespołu ds. pracowników zagranicznych [email protected] // www.mrjob.pl
Manekkrk

21.10.2019 08:24

Witam. Mam pytanie co możn robić w tej firmie jak się ma doświadczenie takie jak ja,, prawo jazdy kat b uprawnienia sep 45 lat praca jako Złota rączka 15 lat. Remonty instalacji elektrycznych hydraulicznych montowałem domofon bramę przesówną - takie różne rzeczy ????. Obsługa elektronarzędzi badania psychotechniczne na kat B. Nie znam języka niemieckiego a chodzi mi o pracę w Niemczech. No i jeszcze ile mogę zarobić netto?

21.10.2019 12:15

Dzień dobry, Jeśli posiada Pan udokumentowane doświadczenie min. 3 lata, to mamy wiele różnych zleceń dla osób bez znajomości języka niemieckiego. Uprawnienia SEP w zupełności wystarczą. Stawki, które możemy zaproponować dla osób nie znających języka niemieckiego to 12,50-13,50 Euro Brutto, do tego oczywiście zapewniamy w pełni opłacone zakwaterowanie, zwrot kosztów przejazdu na i z Kontraktu, zwrot za zakup niezbędnego obuwia i odzieży. W przypadku nie posiadania udokumentowanego doświadczenia, istnieje możliwość podjęcia pracy na stanowisku Pomocnik Elektryka, wówczas stawki są nieco niższe 10,50-11,00 Euro Brutto. Zachęcamy do śledzenia naszej strony www oraz do kontaktu z działem rekrutacji. Wszelkie informacje znajdzie Pan na stronie www. Pozdrawiamy Zespół MR JOB
Były pracownika

06.10.2019 19:34

Czytając te komentarze chciałbym się podzielić swoją opinią na temat pracy w Mr Job. Pracowałem przez agencję przez 6miesiecy i gdyby nie oferta bezpośrednio od kontrahenta niemieckiego pracowalbym tam wciąż. Osobiście polecam: wypłaty ZAWSZE na czas i zgadzają się co do grosza . Warunki mieszkaniowe : naprawdę w porządku jak coś jest nie tak z miejsca zmieniają kwatere lub doposażania jest aktualna. Urlop , ewentualnie zaliczka nie ma problemu. Ilość godzin? Wszystko zależne od firmy niemieckiej i od pracownika ja akurat limitu nie miałem : chcesz pracuj 40h /tydz albo 65 jak w moim przypadku. Dużo ludzi narzeka na kontakt z koordynatorem Ludzie te Panie mają na głowie po kilkunastu czy też kilkudziesięciu pracowników. Sam byłem świadkiem jak "superpracownicy" potrafili nic nie robić tylko wisieć na tel dzwoniąc do agencji bo woda za ciepła bo woda za zimna bo pada deszcz bo świeci slonce hahaha. Naprawdę przedszkole a później mają pretensje że nikt nie odbiera. Ja osobiście dzwoniłem w sprawach ważnych i gdy ktoś nie odbierał to byłem pewien że oddzwoni w wolnej chwili. To nie call center tylko agencja pracy - mają mnóstwo spraw na głowie. Podam przyklad: kolega miał lekki wypadek w czasie pracy : szpital badania Pani Aneta była w ciągłym kontakcie tel. Pomogła jako tłumacz pokierowała przez tel co robić dalej i było to gruuubo po godz 16 a więc w pracy już nie była. Przy okazji chciałbym zaznaczyć że za każdym razem udzielała konkretnych i przydatnych rad w danym temacie. nie bylo mydlenia oczu nigdy. Pracuje w DE rok i nasłuchałem się dużo kto jakie kokosy mial mieć w innych firmach a na czym się skończyło. Zresztą trzeba odróżnić ludzi którzy chcą przyjechać tu i pracować od tych którzy chcą dostawać ojro za statystów :-) Osobiście byłem świadkiem jak gwiazdy przyjeżdżały do pracy w dresikach i adidasach na budowę. Najchętniej przeczekali by dniówkę maks 8 godz i oczekiwali z 200 euro za to hahaha. Kontrahent z nich zrezygnował i co? Panie z Joba od razu starały się im znaleźć inną pracę. Podsumowując osobiście w 200 procentach polecam tą firmę. Wszystko jest uczciwie i jasno ustalone. Nie musisz się doszukiwac ukrytych punktów w umowie bo takich nie ma. Pani Aneta jest naprawdę super pomocna w zasadzie w każdej sytuacji i Rozwiązuje profesjonalnie każdy problem !!! Super Pani Aneto! Pani Marta? Troszkę słabiej no ale w końcu ona decydowała o podwyżce :-) Pani Adrianna miła i pomocna. Chyba jeszcze tam wrócę!

27.08.2019 07:24

Witam. Czy ktoś pracowal/pracuje jako elektryk w Krefeld? Mógłby napisać opinię o tym miejscu? Pozdrawiam.

30.08.2019 07:15

Dzięki za odpowiedz. Wiadomo, że praca idealna nie istnieje. Możesz mi powiedzieć ile godzin miesięcznie pracujecie? Ile sobót w miesiącu?

10.09.2019 12:01

Myślę, że jak najbardziej. Przecież firma tak od razu nie wrzuci Cię z bomby na montaz. Szkolenie musi być, przynajmniej jednodniowe.
Wlodzimierz

27.08.2019 18:18

Witam. Pracowałem w firmie rok czasu. Polecam. Pieniądze wyplacane na czas. Wszystko co do grosza. Warunki mieszkaniowe zalety od opiekuna, w moim przypadku było dobrze. Jedynym dużym minusem to jest kontakt telefoniczny, to porażka (( Tylko sms i to ....
Piotr

19.08.2019 20:09

Ja przepracowałem z tą agencja kilkanaście miesięcy i jestem zadowolony. Wypłata zawsze na czas,darmowe mieszkanie to duży plus tej firmy. Zdażają się jakieś nieporozumienia ale to zawsze można wyjaśnić . A swoją drogą to zastanawiają mnie ludzie którzy jadą do pracy narzekają na wszystko,ciągle coś im nie pasuje . Jak mieszkaliby w ośmiu w jednym pokoju co wtedy. Polecam firmę bo warto
Zastanawiam Sie

30.06.2019 09:06

Norwegia pracownik ogólnobudowlany jakieś opinie? ktoś pracował?
Zenek

03.07.2019 11:08

Ja również w tej sprawie. Norwegia pracownik ogolnobudowlany. Może ktoś opisac warunki pracy jakie lokum oferują i czy kasa się zgadza. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Jackob

16.03.2019 19:43

Witam Pracowałem na stanowisku elektryk. Polecam bardzo agencję, wypłaty na czas, jaki by nie był problem, lub pytanie zawsze szybko rozwiązane. Np. Mieliśmy taką sytuację, że przyjechaliśmy do nowego mieszkania i okazało się, że warunki nie są za ciekawe, szafki się rozpadają :D Następnego dnia zadzwoniliśmy do naszej koordynatorki i tylko musieliśmy poczekać do końca tygodnia. W następnym tygodniu dostaliśmy nowe mieszkanie. Na prawdę Polecam ;)
Józek

18.03.2019 20:46

Masz szczęście do koordynatorki bo ja mam taką która jest dostępna gdy ona tego chce pomijam bzdury jakie pisze o zwrocie za zjazd z kontraktu. Niby agencja ok ale nie poleciłbym jej nikomu :-(
kommando

16.06.2019 03:29

Moje komentarze do tego postu napisane 3 tyg temu , oczywiscie znikneły ... po raz kolejny was pozdrawiam z racji ze przez krotki czas z waszym biurem wyjechalem za granice , nie wiem po co? bo po 2 tyg nie bylo juz na tej budowie co robic lazenie i zabijanie czasu glupotami wiec dostalem wkoncu telefon od was ze mam sie pakowac i sobie jechac do domu do PL bo innej pracy dla mnie nie ma , korystajac z tego ze mialem internet na kwaterze w przeciagu 2 dni, robote znalazlem na wlasna reke w odleglosci 30 km od tego mieszkania i dzieki temu zostalem tam jeszcze 3 miesiace tyle ze na Mini job(trudno ale robota byla i sie zarabialo) i po tym zjechalem dopiero do domu TO PO CO MI TEN POSREDNIK JAK TA FIRMA??? skoro nie potrafią oni zapewnic ciaglosci pracy za granicą i w kazdym momencie powiedza ze nie ma roboty i do domu , to jeszcze oni na mnie zarabiają za nic nie robienie i dodac musze poraz kolejny. Pierwszy i ostatni przelew na moje konto bankowe od firmy mr job oczywiście się nie zgadzał bo policzyli mi za malo godzin niz faktycznie bylo , co jest klamstwem z ich strony i próbą okradania pracowników bo ; po kazdym tygodniowym uzupelnieniu ''tygodniówki'' oczywiscie oryginal to droga pocztowa poszedl, ale nakazywali zrobienie zdjecia telefonem i wyslaniem poprzez MMS , robilem tak za kazdym razem przy rozliczeniu miesiecznym ZONK... cos nie pasuje trzeba wydzwaniac dopytywac sie ponownie zdjecia wysylac bo rzekomo ,,zgubili'' ,,doszlo do pomylki'' ,,bo osoba za to odpowiedzialna jest akurat w tym momencie na urlopie'' itp itd , Jak to w kazdej polskiej firmie tego typu trudniacej sie tym biznesem... Nie ma lepszych i najlepszych wszyscy tacy sami. Wypisalem tutaj mnostwo komentarzy w odpowiedzi na rozne tematy , kilka tematow sam zakladalem ale tez juz ich nie widac. Nie dziwie sie bo myslicie ze jak komentarz zostanie usuniety to bedzie po problemie ale zaszliscie mi tak za skore w moim przypadku ze do teraz byly tylko komentarze tutaj z mojej strony , teraz to dopiero wam krwi napsuje i nie odpuszcze predko :) i nie polapiecie sie w tym... Pozdrawiam serdecznie :)
WASYL

06.06.2019 17:44

Polecam prace w ktòrych macza paluchy pan Paweł T
Zawiedziony

03.06.2019 17:36

Czas poświęcony po raz drugi na rekrutacje w Mr Job to czas stracony, sam candidate experience to niestety porażka, pod każdym względem chaos. Brak poszanowania kandydatów i ich czasu.

04.06.2019 15:35

Dzien dobry, Przykro nam ze jest Pan/Pani zawiedziony. Bardzo prosimy o szerszy opis sytuacji jakie są Pana/Pani zastrzeżenie uwagi. zachęcam do kontaktu na maila [email protected]
Dominik

06.12.2018 14:43

Od czasu do czasu czytam te Wasze opinie i nie wierzę. Pracowaliście ludzie w innych Agencjach ?, Pracuje w MR JOB kilka miesięcy, nie mam się do czego przyczepić tylko trzeba być trochę ogarniętym. Plusy Agencji: + wynagrodzenie terminowe, na razie nie spóźnili się nawet o dzień i tak też mówili że u nich to podstawa POTWIERDZAM, + mieszkanie trafiło mi się fajne, nie mogę narzekać, + dokumenty - dokumenty o które proszę otrzymuję, + kontakt - nie zdarzyło mi się na razie aby na jakieś pytanie mi nie odpowiedzieli, Minusy Agencji: Cięzko trochę nazwać to minusem ale wiem że zatrudniają dużo osób więc nie jestem jedyną osobą która do nich dzwoni czy też coś wymaga i czasem trzeba ich pomęczyć. Tylko ze ja w przeciwieństwie do niektórych potrafię to zrozumieć. P.S. żeby nie było, bo takie wpisy tez widziałem , nie jestem żadnym z ich koordynatorów hehe P.S.2 do tych co tak narzekają, pewnie musieli cię zwolnić szybko bo coś odwaliłeś i zostałeś w du... a teraz trza coś ponarzekać nie
jenix

18.12.2018 19:29

''kontakt - nie zdarzyło mi się na razie aby na jakieś pytanie mi nie odpowiedzieli'' a mi sie to zdarzylo i co ty na to ? tylko mi mow ze to jakas pomylka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11.05.2019 01:27

Pochwal się co ty tam za granicą robiłeś ? Bo plusy wymyslac i wpisywac jako byly pracownik kazdy umie ...

05.11.2018 12:28

28.12.2018 16:35

Dzien dobry Panie Andrzeju, pracował Pan na zleceniu w firmie Muhmel wraz z Panem Robertem. Otrzymaliście Panowie od firmy dwie wkrętarki, każdy swoją. Pan zapomniał o swojej i zostawił Pan ją przed samochodem co Pan potwierdził. W związku z tym firma zakupiła nową (rachunek otrzymał Pan do wglądu). Jednocześnie chciał Pan żeby koszt był podzielon na dwie osoby (Pana i Pana kolegę). Jednak w naszym zdaniem nie zasadne jest obciążenia kosztami Pana kolegi skoro każdy miał swoją wkrętarkę i to Pan zapomniał o swojej. Niestety zagubienie powierzonych sprzętów nie jest ubezpieczone. Świadectwo pracy zostało wysłane do Pana w dniu 06.10.2017, jeśli go Pan nie ma proszę o kontakt na a otrzyma Pan duplikat.

11.05.2019 00:58

Uciekłeś z jakiegoś zakładu bez klamek ?

15.11.2018 12:06

Witam, wyjeżdża ktoś na pakowanie lodów ? Czy może się jakaś osoba, która tam już pracuje wypowiedzieć ? Pozdrawiam
Lody

28.12.2018 20:15

Cześć wybieram się do pracy na lody proszę napisz jak tam jest ile się wyciąga za cały miesiąc i jak jest z mieszkaniami ja dostałem jakiś adres na wioskę

11.05.2019 00:50

Wszyscy zrozumieli ostatnie zdanie , polecam tę firme ale tą od lodów :D
buli

08.01.2019 19:37

jade do niemiec jako pilarz-drwal jaka stawka jest

11.05.2019 00:46

Stawka jest naprawde dobra zaraz panu powiem ile , tylko niech pan najpierw tutaj podpisze z nami umowe ...hahahah :D

Zostaw merytoryczną opinię o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej