3.9/5

• Jakuszów
  • Dobrzejów
  • Jezierzany
Chojnice - MR Job
Legnica - MR Job Connect Sp. z o.o.
Wałcz - Mr Job

3. Opinie o pracodawcach Legnica
  5. Opinie o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej

Opinie o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej Legnica

Nie przegap nowości o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej!

Keine Zukunft

14.10.2020 11:51

Praca na produkcji ze znaj.niem.- 12euro)h brutto, nadgodzin nimo, sobot nimo. Minus podatek- 1200 euro max. netto Bardzo slaba kasa. Z niemieckim poz B1 to nawet przez arbeitzeit od 11-12 euro/h netto. Do tego pracowac na (usunięte przez administratora)przez caly rok:):):)

23.10.2020 09:14

Szanowny Panie STEFAN1968, Cieszy nas, że przepracował Pan z nami pół roku. mamy nadzieję, że w tym czasie mógł Pan się przekonać, iż dokładamy wszelkich starań by nasi Pracownicy byli zadowoleni z pracy w MR JOB. Szczególnym dla nas tematem są wynagrodzenia dla naszych Pracowników, na których wysokość wpływa wiele czynników. Pana również zapraszam do kontaktu na poniżej podany adres mailowy, w celu ustalenia szczegółów zaistniałej w Pana przypadku sytuacji. dziękuję. Z poważaniem / mit freundlichen Grüßen Aneta Kläsener Manager Zespołu ds. Pracowników Zagranicznych/ Manager Abteilung für Leiharbeiterbetreuung email: [email protected]
    Piotrek

09.10.2020 17:18

Panowie! byle z dala od tej 'firmy'. Zalegaja z wynagrodzeniami, zwodza! Zero wsparcia na kontrakcie! nie polecam ! byly pracownik

12.10.2020 15:02

Szanowny Panie Piotrku, Dokładamy wszelkich starań by nasi Pracownicy byli zadowoleni z pracy w MR JOB. Szczególnie dbamy o to, by wynagrodzenia dla naszych Pracowników były 10. dnia każdego miesiąca na kontach. Być może w Pana przypadku doszło do jakiegoś nieporozumienia, np. nie dostarczył Pan nam numeru konta bankowego.. Zapraszam do kontaktu na poniżej podany adres mailowy, w celu ustalenia szczegółów zaistniałej w Pana przypadku sytuacji. dziękuję. Z poważaniem / mit freundlichen Grüßen Aneta Kläsener Manager Zespołu ds. Pracowników Zagranicznych/ Manager Abteilung für Leiharbeiterbetreuung email: [email protected]
    waldek

14.09.2020 08:48

pracuje już za granicą kilka lat i wiem jak rynek wygląda i stawki MRJOB są uczciwe. Niektórym to juz sie chyba w dupie poprzewracalo..... Proponuje pracowac u niemca, oplacic sobie mieszkanie, papiery tlumaczyc, ciekawe jacy byliby cwani po miesiacu. Co do kontaktu panie koorynatorki dzialaja max, zawsze pomocne.

24.09.2020 13:25

Szanowny Panie WALDKU dziękujemy za pozytywną opinię, którą podzielił się Pan na forum. Z poważaniem / mit freundlichen Grüßen Aneta Kläsener Manager Zespołu ds. Pracowników Zagranicznych/ Manager Abteilung für Leiharbeiterbetreuung email: [email protected]

23.09.2020 15:10

Agencja godna polecenia, nigdy nie mialem powodów do narzekań. Kasa zawsze na czas, warunki tak jak opisane tak na miejscu.

24.09.2020 13:22

Szanowny Panie PRACOWNIKU dziękujemy za współpracę i pozytywne słowa, którymi podzielił się Pan na forum. Z poważaniem / mit freundlichen Grüßen Aneta Kläsener Manager Zespołu ds. Pracowników Zagranicznych/ Manager Abteilung für Leiharbeiterbetreuung email: [email protected]

11.08.2020 10:14

Jakie warunki trzeba spełnić, by zostać członkiem waszego zespołu w MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej?

17.08.2020 10:30

Dzień dobry, o jakie konkretnie stanowisko jest pytanie? Czy praca dla osoby z obywatelstwem polskim? Czy chodzi o pracę w Polsce, czy pracę na terenie Niemiec?
    piotrek

11.08.2020 08:35

w razie problemów kontakt ok, wpłata zawsze na czas, mieszkanie miałem opłacone. Jak zalatwie sprawy w Polsce to z checia wroce. Złego słowa powiedzieć na nich nie moge.
    piotr

31.07.2020 09:55

pracuje z mrjob juz jakis czas i wszystko jest ok. Gdy ktos chce pracowac i sie odkuc finansowo a nie dogada sie sam z niemcem - to najlepsza opcja. niczym sie nie martwie oni wszystko ogarniaja

31.07.2020 12:47

Panie Piotrze, Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią na forum. Mamy nadzieję na dalszą dobrą współpracę. Z pozdrowieniami / mit freundlichen Grüßen Aneta Kläsener Manager Zespołu ds. Pracowników Zagranicznych/ Manager der Abteilung für Leiharbeiterbetreuung email: [email protected]
    O.K.

16.07.2020 11:46

Pracowałem przez MR JOB w Niemczech 1,5 roku , przeszedłem bezpośrednio do niemieckiej firmy, stawka jest kapke wyższa ale musze opłacać mieszkanie a raczej pokoj 240 euro. Co sie nie oplaca, wszystkie sprawy na glowie a tak mialem spokoj. Polecam MR JOB.

16.07.2020 12:22

Szanowny Panie O.K, dziękujemy za współpracę i pozytywne słowa. Prosimy pamiętać, że nasi Pracownicy są zawsze mile ponownie widziani. Z poważaniem / mit freundlichen Grüßen Aneta Kläsener Manager Zespołu ds. Pracowników Zagranicznych/ Manager Abteilung für Leiharbeiterbetreuung email: [email protected]
    Oksana

14.07.2020 12:12

Pracuje w firmie od 2019 roku. Zlozyli na kartę, wyplaty wyplacone na czas. Karte nie otrzymalam ale pracowac pracowalam do konca. Obsluga mila zawsze usmiechnieta. Ogolnie polecam ;-)

16.07.2020 12:07

Pani Oksano, Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią na forum :) Pozdrawiamy!
    Nataliia

16.07.2020 11:49

Jak najbardziej pozytywna opinia. Wszystko zgodnie z umową. Wypłata na czas i na miejsce;-) jestem baaardzooo zadowolona. Chętnie wrócę;-)

16.07.2020 12:05

Pani Natalio, dziękujemy bardzo za podzielenie się swoimi doświadczeniami :) Pozdrawiamy serdecznie i czekamy na Pani powrót :)
    Vlad

16.07.2020 11:42

Pozytywny pracodawca, wszystko bylo wykonane tak jak bylo zapowiedziane.
    Mieczysław

14.07.2020 09:53

Pracuje w tej formie już ponad rok i nie mogę powiedzieć nic złego. Wypłaty na czas, umowy przedłużane, do czego się czepiać?

14.07.2020 09:58

Panie Mieczysławie, dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią na temat naszej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie!
    jack

10.07.2020 08:23

Pracuje juz kilka miesiecy i jest ok, mam swojego opiekuna z agencji i nie moge nic złego powiedzieć. polecam

Oferty pracy - MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej

Główna Księgowa / Główny Księgowy

Legnica

pawel

10.07.2020 07:58

Kontakt bez zarzutów , pieniądze zawsze na czas. W razie wątpliwości wszystko wyjaśniane i to w szybkim tempie/ wszystkim niezdecydowanym polecam tą agencje bo mało takich na rynku.

09.07.2020 17:40

Wszystkie Panie : M A K działają na maxa . płace na czas , problemy rozwiązywane na bieżąco a do tego w miłej atmoserze. Polecam zdecydowanie
    enduro

08.07.2020 09:12

witam mam pytania dotyczące ogłoszenia :Praca na magazynach z chemią gospodarczą, wodą mineralną oraz artykułami przemysłowymi.czy ogłoszenie jest aktualne ? jak odbywa się rekrutacja
    enduro

08.07.2020 09:54

ID ogłoszenia: 576611978 może id ogłoszenia pomoże

08.07.2020 10:01

Niestety to ogłoszenie dotyczące oferty pracy, nie jest nasze. Nasze oferty, publikowane przez naszą firmę są pod adresem: https://mrjob.olx.pl/
    Rozczarowany

03.04.2020 16:59

Dla mnie dziwna Firma!!!.Zwodzili mnie przez kilka miesięcy i nic z tego nie wyszło. Obiecanki cacanki a głupiemu radość. Pozdrawiam Panią Martynę?????
    Rozczarowany

18.04.2020 12:51

Dziękuje za wyjaśnienia.Wiem jedno 4 miesiące stracone bo tyle trwały rozmowy.Wyjaśnienie znam ,winny jest kontrahent bo od nas nic nie zależy.Zwracam uwage potencjalnym ochotnikom :Firma nie warta zachodu.

03.07.2020 09:54

Dzień dobry, Ustosunkowując się do Pana wypowiedzi, chcielibyśmy zaznaczyć , iż był to okres dla wszystkich niekorzystny ze względu na koronawirusa i istniejącą sytuację pandemii , niektóre zlecenia i ich wstrzymanie były niezależne od naszej firmy, za co najmocniej przepraszamy. Z poważaniem Paprzycki Paweł Kierownik działu Rekrutacji DE

17.06.2020 22:18

Pracowałem przez tą "Agencje" prawie rok do czasu wyjazdu kontakt z nimi bardzo dobry wszyscy mili a kiedy byłem już na miejscu kontakt utrudniony. Zero pomocy jeżeli chodzi o kontakt z właścicielem mieszkania ( wiedzieli że nie najlepiej u mnie z Niemieckim). Wieczne utrudnienia nawet w najmniejszych sprawach zwroty za dojazd są ale oczywiście na bardzo określonych warunkach i trzeba się kilka razu upomnieć. Mieszkanie całkiem w porządku. Pani koordynator w ogóle nie interesuje się pracownikami jest lekko mówiąc nie przyjemna kiedy pracownik ma jakiś problem związany z pracą ma podejście radź sobie sam. Miałem wiele nieprzyjemności głównie z Panią koordynator reszta pracownic Agencji bardzo w porządku.

18.06.2020 15:28

Szanowny Panie Anonim, jako Zespół MR JOB dokładamy wszelkich starań, by nasi Pracownicy byli zadowoleni ze współpracy z nami. Jest nam niezmiernie przykro, że Pana doświadczenia są negatywne. Jeśli mogę być Panu pomocna w jakichkolwiek wyjaśnieniach, to zapraszam do kontaktu mailowego. Mimo wszystko dziękujemy, że przepracował Pan z nami prawie rok. Liczymy również na ewentualną ponowną współpracę w przyszłości. Z poważaniem / mit freundlichen Grüßen Aneta Kläsener Menager Zespołu ds. Pracowników Zagranicznych/ Manager Abteilung für Leiharbeiterbetreuung email: [email protected]

10.06.2020 15:38

leo

13.06.2020 00:08

bzdury szanowna pani bzdury wypisujesz. jakie kłopoty jakie problemy techniczne. dziś po moich postach wysłaliscie do mnie pasek wypłaty za luty tłumaczac sie ze kazdego miesiaca wysyłacie. skad jednak wiedzieliście ze akurat ja o was pisze i straszę inspekcją pracy? szanowna pani fakt otrzymałem dziś pasek z rozliczeniem za miesiąc luty tylko ze to prawie 4 miesiące po terminie i okazało się ze plik jest uszkodzony nie mozna go otworzyc . musze wam powiedziec ze nie jestem kimś kto pije tanie wino a za butelki kupił uprawnienia elektryczne... otórz od 20 lat zajmuje się mechatroniką z naciskiem na programistykę i potrafię udowodnic wasze wałki z dokumentami. załozenie jest jedno albo ten pasek dostane listem albo spotkamy się w sądzie i troche kasy z zakładowego kapitału wam odejdzie. więc sprawę stawiam jasno. tk dla informacji ze nie jestem jakimś ukrytym ochlapusem którego można zbyć . Leszek Świerzewski

15.06.2020 13:19

Szanowny Panie Leszku, Paski z rozliczeniem wynagrodzenia wysyłane są zawsze do naszych Pracowników drogą mailową i zawsze są w formie dokumentu PDF. Nikt nie ma problemu z otwieraniem tych plików. Wiec dziwi nas, że akurat u Pana się ten plik nie otwiera. Ale oczywiście, wyślemy ten dokument do Pana w formie papierowej, na wskazany przez Pana adres. Dalsze ustalenia proponuję przeprowadzić drogą mailową, na mój adres wskazany poniżej. Panie Leszku, Drogą dedukcji, mimo iż użył Pan innego adresu mailowego niż podany przez Pana w naszym systemie, doszliśmy do wniosku, że to musi być Pana negatywna opinia. Był Pan wielokrotnie przez nas proszony o potwierdzenie potrącenia za szkody, które Pan pozostawił w wynajętym dla Pana przez MR JOB mieszkaniu. Niestety pozostało bez reakcji z Pana strony. W Pana przypadku doszło również do nieporozumienia, ponieważ prosił Pan o dokument o nazwie Lohnsteuerabrechnung i taki dokument Pan również od nas drogą mailową otrzymał. MR JOB nie robi przed naszymi Pracownikami żadnych tajemnic, jeśli chodzi o rozliczenia miesięczne czy roczne. Nasza dokumentacja dotycząca Pracowników zatrudnionych w naszej Firmie jest w jak największym porządku. Mam nadzieję, że udzieliłam Panu wyczerpujących wyjaśnień odnośnie problemów, które wystąpiły. W razie dalszych niejasności zapraszam do kontaktu osobistego. Z poważaniem / mit freundlichen Grüßen Aneta Kläsener Menager Zespołu ds. Pracowników Zagranicznych/ Manager Abteilung für Leiharbeiterbetreuung email: [email protected]
    Mag

05.06.2020 10:14

Witam. Poszukujecie spawaczy 135? Mam 12 lat doświadczenia. Jakie stawki proponujecie?

05.06.2020 22:20

Witamy, Aktualnie mamy zlecenia skierowane do Spawaczy MAG bez wymaganej znajomości języka niemieckiego, które cieszą się sporym zainteresowaniem. Warunki jakie oferujemy to: - Stawka godzinowa 14.50 Euro Brutto, - W pełni opłacone zakwaterowanie, - Polską Umowę o Pracę zawieraną bezpośrednio z Nami - to my odpowiadamy za wszelkie sprawy kadrowo-płacowe, terminowość wynagrodzenia itp. - Dopłaty za przejazd z Polski do Niemiec i z powrotem, - Możliwość otrzymania zaliczki, - Dodatkowo płatne nadgodziny 25-100%, - Klarowne i legalne warunki zatrudnienia , - Możliwość długoterminowej współpracy, - Opiekę ze strony polskiego biura, Jeśli byłby Pan zainteresowany obecnymi zleceniami lub przyszłymi, prosimy o przesłanie CV na adres [email protected] Pozdrawiamy Zespół MR JOB

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej?

Inny

17.04.2020 17:01

Chciałbym wyjechać przez waszą agencję ale mam kilka pytañ: -umowa jest polska czy niemiecka? -co z ubezpieczeniem? Czy sam muszę być ubezpieczony w Polsce? -gdzie przechodzę badanie w medycynie pracy czy szkolenie z bhp?
    MR JOB

20.04.2020 12:45

Dzień dobry, Odpowiadając na pytania pytania: - umowa jest polska, zawierana bezpośrednio z naszą firmą, to my odpowiadamy za pełne zatrudnienie, wynagrodzenia, zakwaterowanie itp. - w przypadku zatrudnienia ma Pan przez Nas pełne polskie ubezpieczenie , wyjeżdża Pan na tzw. zaświadczeniu A1, - medycynę pracy oraz szkolenie bhp przechodzi Pan w Polsce, nasi konsultanci kierują Pana do wcześniej umówionej placówki w pobliżu miejsca zamieszkania, dokumenty do zatrudnienia otrzyma Pan kurierem. Wszystko jesteśmy w stanie wykonać zdalnie. Pozdrawiamy i zachęcamy do współpracy z Nami. Zespół MR JOB
    Ania

14.05.2020 18:14

Witam:) Piszecie, ze ubezpieczenie jest polskie, co jesli zachoruje, w razie wypadku przy pracy?nie ma ubezpieczenia na terenie Niemiec? Pozdrawiam
    Денис

13.05.2020 17:08

В агентстве MR JOB работают настоящие специалисты в сфере трудоустройства .Вопросы с оформлением документов, устройством на работу, обеспечением жильем решаются всегда в оговоренные сроки, с учетом пожеланий клиентов.Консультанты очень ответственные и внимательные к каждому клиенту.Если Вы привыкли доверять профессионалам, то тогда это агенство - то что Вам нужно! Рекомендую!.
    Наталья

07.05.2020 12:45

Как по мне самый адекватный консультант -Ольга. Все хорошо и четко объясняет,всегда берёт трубку, просветила нас во всех документах по поводу трудоустройства,так как мы первый раз и ничего вообще не знали.Вообще, работаем с ней год и всё пока хорошо

12.05.2020 15:47

tłumaczenie: Jeśli chodzi o mnie, najbardziej odpowiednim konsultantem jest Olga. Wszystko jest dobrze i jasno wyjaśnia, zawsze odbiera telefon, oświeca nas we wszystkich dokumentach dotyczących zatrudnienia, ponieważ jesteśmy po raz pierwszy i nic nie wiemy. Ogólnie rzecz biorąc, pracujemy z nią przez rok i wszystko jest nadal dobre
    Алёна, Юра

06.05.2020 14:19

Отличная фирма! Сотрудники приятные и готовы помочь в любом вопросе. 9 из 10. Всегда есть к чему стремиться.☺️☺️☺️

12.05.2020 15:47

tłumaczenie: Świetne towarzystwo! Personel jest miły i gotowy do pomocy na każde pytanie. 9 z 10. Zawsze jest coś do czego dążyć
    [email protected]

06.05.2020 14:50

Здравствуйте! Агенция MR JOB одна из лучших! Девочки хорошо знают и выполняют свою работу , очень отзывчивые.Заработная плата всегда вовремя, без задержек. Жильё которое мне предоставила агенция отличное.Так ,что кто хочет нормально сотрудничать всем рекомендую!

12.05.2020 15:46

tłumaczenie: Cześć Agencja MR JOB jest jedną z najlepszych! Dziewczyny dobrze znają i wykonują swoją pracę, reagują szybko, a płace są zawsze na czas, bez opóźnień. Obudowa zapewniona mi przez agencję jest doskonała, więc kto chce właściwie współpracować, polecam ją wszystkim!
    Анрей

06.05.2020 16:53

Советую именно это агентство, очень ответственные консультанты и знают своё дело...сделали мне все документы на работу, помогли ребенку и жене податься на карту и ни копейки за это не взяли...подобрали отличное жилье...всегда берут трубку и консультируют по всем вопросам(какой садик лучше, в какой ужонд пойти, где произдной купить)...

12.05.2020 15:46

tłumaczenie: Doradzam tej agencji, bardzo odpowiedzialnym konsultantom i znam ich interesy ... zrobili mi wszystkie dokumenty do pracy, pomogli dziecku i żonie ubiegać się o kartę i nie wzięli za to ani grosza ... wybrali świetny dom ... zawsze odbieraj telefon i konsultuj się na wszystkie pytania (jaki ogród jest lepszy, w jakim pojechać, gdzie kupić bilet) ...

Kontakt - MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej

Zamkowa 8 59-220 Legnica

Branża główna: Praca tymczasowa

marta

24.04.2020 16:16

Witam ,czy w obecnym czasie firma organizuje wyjazdy do pracy ,bo podobno Niemcy wprowadzili czternastodniową kwarantannę .

27.04.2020 13:09

Dzień dobry, tak wyjazdy sa organizowane jednak nie we wszystkie lokalizacje. Wyjazdy możliwe są tylko do landów w których lokalne władze nie wymagają kwarantanny.
    marta

27.04.2020 13:28

Dziękuję i pozdrawiam
    zibi

20.04.2020 17:37

Witam, wybieramy się w parze na 27 kwietnia do Apensen ,z tej agencji ,ale mamy obawy czy dobrze robimy ,bo opinie mają różne ,proszę o jakieś informacje na temat zarobków ,i uczciwosci tej agencji ,czy warto z nimi współpracować ,pozdrawiam.
    Kate

23.04.2020 12:32

Pracuje z chłopakiem przez MRJob w Apensen, jest ok, prace proste, Agencja tez ok, wyplaty terminowe, na reke za caly miesiac w zaleznosci od liczy godzin okolo 6 tys. zarobisz. Mieszkania dobre, opłacone, pozdrawiam
    zibi

25.04.2020 08:08

Dzięki za informację,powodzenia życzę i zdrowia.
    Rysiek

19.04.2020 15:39

Polecam, dla mnie wszystko ok, pracuje trzeci miesiąc jako Spawacz: - praca ok, - zakwaterowanie dobre, - wypłata zawsze na czas, nie wiem jak inni, ale trafiłem dobrze i nie narzekam.
    MR JOB

20.04.2020 12:39

Dziękujemy Panu, za pozytywną opinię, cieszymy się, że jest Pan zadowolony. Pozdrawiamy Zespół MR JOB
    Jacek 1

11.04.2020 08:07

Nie polecam, bardzo nie ciekawe kwatery, rekrutują np. na stanowisko malarza a pracujesz jako cieśla a kasa za prace malarza. Bardzo trudny kontakt z biurem.
    Sylwester

10.04.2020 21:12

Pracuję w firmie od stycznia tego roku.Do tej pory miałem okazję pracować na 2 zleceniach i dla mnie osobiście współpraca przebiega bardzo pozytywnie.Nie mogę mieć wiekdzych zastrzeżeń. Obecnie przebywam na przymusiwej kwarantannie ale po świętych z przyjemnością mam nadzieję powrócić w zdrowiu do pracy.Przy okazji dużo zdrowia i pogody ducha dla wszystkich pracowników wfirmie.Trzymajcie się
    Edi

19.03.2020 15:16

Nie ma sensu pisanie opinie na temat tej firmy chyba że jest pozytywna inaczej jest natychmiast usuwana

19.03.2020 09:47

Witam. Jestem zadowolony z kilkumiesiecznej współpracy. Jak mam pytania kontaktuję się z firmą i wszystko na bieżąco jest mi wyjasniane.
    Przemek

18.03.2020 15:51

Nie polecam. oszczędzają na wszystkim. kontakt z biurem nie istnieje. Po 3 miesiącach pracy przenieśli nas z kiepskich warunkow mieszkaniowych do SLAMSÓW itp zwroty za paliwo i kilometrówki nie osiągalne zdecydowanie nie polecam

19.03.2020 09:17

Szanowny Panie Przemku, Firma MR JOB dokłada wszelkich starań, żeby zapewnić naszym Pracownikom, godne warunki mieszkaniowe. Na zgłaszane problemy w lokalu mieszkalnym, zawsze reagujemy. Zwroty za dojazdy i potwory do zakładu pracy rozliczamy na podstawie dostarczonych nam do 10 następnego miesiąca po miesiącu którego dotyczą, prawidłowo wystawionych dokumentów księgowych. Zwrot za wyjazd należne są Pracownikom, po przepracowaniu miesiąca, natomiast zwrot za powrót z Niemiec po przepracowaniu 3 miesięcy. Pracownik, który dopełnił powyższych warunków bezzwłocznie otrzymuje zwrot. Jeżeli ma Pan dodatkowe pytania, uwagi zachęcam do wysłania ich mi na mój adres mailowy. Chętnie przyjrzę się sprawie bliżej. Pozdrawiam, Marta Jadach-Łukjańczuk Menager zespołu ds. pracowników zagranicznych [email protected]
    Manika

16.03.2020 18:41

Dzień dobry. Pracuję już przez tą agencje jakiś czas i ogólnie mówiąc bardzo polecam. Pieniądze zgodne z umową i zawsze na czas. Mieszkania w normalnym standardzie a czasem wyższym są za darmo co jest dużym plusem, oraz znajdują się raczej w pobliżu miejsca pracy. Panie z agencji interesują się i jak występuje jakiś problem to go szybko rozwiązują. Do pracy warto przyjechać własnym samochodem, lub z koleżanką czy kolegą, wtedy nie ma problemów z dojazdami. Osoby które razem dojeżdżają do pracy są lokowane przez panie z agencji w jednym mieszkaniu. Z czego pary mają swój pokój.
    Spawacz

05.03.2020 18:07

Witam pracowników ,mam do państwa parę pytań a mianowicie czy z tą agencją można podpisać kontrakt na stałe - czy jest możliwość być sam w pokoju ( pytam się ponieważ przeszedłem co nieco z osobami w pokoju ,nie będę obrażać ich bo to nie ma sensu) - czy agencją podnosi stawki - mam okazję wyjechać z tą agencją teraz w poniedziałek do pracy jako spawacz ,proszę o odpowiedź z góry bardzo dziękuje

07.03.2020 15:06

Jeśli chodzi o umowę Ty tylko na 6 miesięcy z możliwością przedłużenia na dłużej tak aby był ciąg zatrudnienia ...co do p8koju dziewczyny szukają jak najbardziej atrakcyjnych mieszkań lecz czasami jest to niemożliwe i trzeba się męczyć we 2 osoby...wiem że są to warunki niewygodne ( żadnej prywatności oraz przejawiający się u pracowników alkohol w mniejszych lub wiekszych ilosciach...) Podwyżki - ze strony agencji to tykjo za jezyk niemiecki można sie dogadac...reszte zależy od kontrahenta ...
    Spawacz

05.03.2020 17:36

Czy jest możliwe z tą agencją podpisać umowę na stałe,ile osób jest na pokoju i od jakiej średniej jest płacony podatek do ZUS ,jak często i czy w ogóle można liczyć na podniesienie stawki ,mam propozycję wyjechania z tą agencją do pracy jako spawacz teraz w poniedziałek (09.03)proszę o odpowiedź, będę wdzięczny
    Marko

22.01.2020 20:11

Dziwie się czytając niektóre wpisy, ale co jak co przez moją współpracę z nimi już paru "fachowców" się przetoczyło, wielce zdziwieni byli, że trzeba pracować a kasa miała sama wpaść , tacy majstrowie :) - do wszystkiego uwagi mieli, a najbardziej do tego, że Kiero stoi nad nimi. Może dlatego niektórzy wypisują te bzdury. Ogólnie jest ok, MR JOB ma wiele Kontraktów, jak się zahaczysz i chcesz pracować to troszkę Cię poprzenoszą ale ciągłość pracy będziesz miał zapewnioną, a przecież to jest ważne jak chcesz zarobić. Zawsze coś się znajdzie co można poprawić, ale od narzekania to są Baby :).

23.01.2020 08:48

Szanowny Panie, bardzo dziękujemy za Pana głos na forum! Liczymy na dalszą satysfakcjonującą dla obu stron współpracę! Pozdrawiam, Marta Jadach-Łukjańczuk Menager zespołu ds. pracowników zagranicznych [email protected]
    Michal

25.02.2020 16:23

Cześć właśnie mam się z agencją skontaktować w sprawie wyjazdu Możesz mi powiedzieć więcej o robocie
    POLAK

18.02.2020 20:42

W agencji panuje haos, kontakt telefoniczny bardzo słaby. (usunięte przez administratora) Zlecenia bardzo słabe nie sprawdzane przez agencje. Nie polecam - slabe stawki nie adekwatne do wykonywanej pracy. Problemy z odzyskaniem kasy za lekarza i BHP nie wspomnę o kilometrowce

19.02.2020 13:15

Szanowny Panie, Ubolewamy nad tym, że Pana doświadczenia z naszą Firmą są negatywne. Jeżeli znalazłby Pan czas, bardzo prosiłabym o przesłanie Pana uwag na mój adres mailowy. Pozdrawiam, Marta Jadach-Łukjańczuk Menager zespołu ds. pracowników zagranicznych [email protected]
    Elektryk

24.02.2020 13:43

Zgadzam się nie polecam

12.02.2020 17:51

13.02.2020 08:34

Szanowny Panie Emilu, jak napisałam Panu wczoraj, odpowiadając na Pana E-mail, dokument zostanie Panu dziś przesłany. Czasami faktycznie, sprawy komplikuje, złośliwość przedmiotów martwych! Proszę więc o wyrozumiałość w tej kwestii. Pozdrawiam, Marta Jadach-Łukjańczuk Menager zespołu ds. pracowników zagranicznych [email protected]
    Tomek

20.02.2020 13:41

Mam takie same doświadczenie zdecydowanie nie polecam

Zostaw merytoryczną opinię o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej