3.9/5

• Jakuszów
  • Dobrzejów
  • Jezierzany
Chojnice - MR Job
Legnica - MR Job Connect Sp. z o.o.
Wałcz - Mr Job

3. Opinie o pracodawcach Legnica
  5. Opinie o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej

Opinie o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej Legnica

Nie przegap nowości o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej!

Wkurzona

12.04.2022 15:13

To (usunięte przez administratora) że strony pan z Mr. Job że wszystko da się wyjaśnić jeśli coś jest nie tak żeby dzwonić do koordynatora to ściema mają ludzi w (usunięte przez administratora) Wypłaty się nie zgadzają z ilością godzin. Ale na papierze jest ok. Kiedy się skończy to krętactwo i okradanie naiwnych ludzi.....

14.04.2022 14:09

Szanowna Pani WKURZONA, Zapewniamy, że zawsze dokładnie sprawdzamy uwagi oraz skargi, zgłaszane do naszych koordynatorów. Gwarantujemy również, że nie ignorujemy Pracowników, ponieważ w żadnym wypadku nie leży to w naszym interesie. Jako agencja, nasza działalność opiera się na wspieraniu Kandydatów w znalezieniu pracy oraz późniejszym zatrudnieniu. Ważne jest zatem dla nas, aby nasi Pracownicy byli zadowoleni ze współpracy i chętnie ją kontynuowali. Odnosząc się do Pani oskarżeń dotyczących oszukiwania i okradania Pracowników – są one bardzo poważne i przykro, że publikuje Pani takie zarzuty, bez wyjaśnienia. Jako firma działamy na rynku już ponad 12 lat, oferując legalną pracę oraz przejrzyste warunki współpracy wszystkim naszym Pracownikom. I nie byłoby to możliwe, jeśli w codziennej działalności decydowalibyśmy się na przytoczone przez Panią oskarżenia. Niestety, w związku z brakiem informacji, ciężko nam dokładnie odnieść się Pani zarzutów. Prosimy więc o bezpośredni kontakt drogą mailową - mail: [email protected] Zapewniamy, że zależy nam na poznaniu sytuacji, które skłoniły Panią do napisania tylu negatywnych słów i opublikowania tak negatywnej opinii o współpracy z nami. Pozwoli nam to również na podjęcie odpowiednich kroków, aby w pełni wyjaśnić zaistniałą sytuację. Pozdrawiam, Aneta Kläsener Manager Zespołu ds. Pracowników Zagranicznych [email protected]
Malwa

29.03.2022 18:12

Mam pytanie czy ktoś jest na grzałkach i może się wypowiedzieć jak tam jest z góry dziękuje
Wkurzona

12.04.2022 15:05

Na grzałkach jest beznadziejnie nie polecam
AnnaK

14.04.2022 09:21

Tez sie wybieram na grzałki, moge prosić na prv, potrzebuję info na temat tej pracy, będę wdzięczna
Sevenup SZUKAM OSOBY NA WYJAZD

12.04.2022 10:26

Witam. SZUKAM OSOBY CHĘTNEJ NA WSPÓLNY WYJAZD. Najchętniej z woj. lubelskiego, jestem po 30-ce, może być rówiesnik/-czka Projekt do uzgodnienia -produkcja, ale żaden (usunięte przez administratora), dłuższy okres czasu. Mam auto na wyjazd, bez szału ale jest????, termin tuż po świętach. Kontakt na maila: [email protected] Pozdr/Jarek

08.04.2022 14:44

Witam,pracuje ktoś na magazynie wurth? Warto jechać? Jak zakwaterowanie?

11.04.2022 15:44

Dzień dobry, Na interesującym Państwa zleceniu, pracuje aktualnie 9 naszych Pracowników. Praca polega m.in. na dopasowywaniu zamówienia do listu przewozowego, rozpakowywaniu i skanowaniu paczek oraz kompletowaniu towarów zgodnie z zamówieniami. Pracownicy zajmują się również przepakowywaniem uszkodzonych paczek, liczeniem towarów czy foliowaniem kartonów. Nasi Pracownicy są zadowoleni z miejsca pracy oraz nie zgłaszają żadnych skarg do Managera Kontraktu. Jeśli chodzi o zakwaterowanie to zorganizowane i opłacone przez nas mieszkania są komfortowe i zlokalizowane ok. 6-9 km od firmy. Mamy nadzieję, że jeden z pracowników na zleceniu odpowie na Państwa pytanie i dokładniej opowie, jak wygląda praca z perspektywy pracownika. Pozdrawiamy serdecznie!
Andrea

07.04.2022 20:38

Szczerze odradzam pracę w firmie Mr. Job. Panie są miłe do czasu aż podpiszecie umowę później można tylko usłyszeć w razie problemów ze nie jest się jedynym pracownikiem w ich firmie. Następna kwestia to zarobki to 11 brutto to tylko na papierze. Acha j eszcze jedno praca na grzałkach w Tuttlingen to porażka. Uważajcie na tą firmę
sevenup

08.04.2022 10:30

Właśnie jestem zainteresowany tym projektem /grzałki/, co tam jest nie tak?

11.04.2022 09:08

Szanowna Pani ANDREA, Stawka brutto, wskazana w umowie o pracę, zawsze będzie różnić się od stawki netto. Wysokość wynagrodzenia na rękę w Niemczech, zależy od klasy podatkowej pracownika – a klasa podatkowa kształtuje się indywidualnie. Jako agencja, dokładamy wszelkich starań, by nasi Pracownicy byli rozliczani w korzystnej dla pracownika 1. klasie podatkowej. Jest to dla nas temat bardzo ważny, ponieważ zależy nam na zadowolonych z wynagrodzenia Pracownikach. Jeśli ma Pani jakieś wątpliwości co do wysokości swojego wynagrodzenia bądź uwagi związane z obsługą naszych pracowników, zapraszamy do kontaktu z Panią Anetą Kläsener Managerem Zespołu ds. Pracowników Zagranicznych, email: [email protected] Wszystkie uwagi dotyczące zlecenia oraz codziennej pracy na nim, może Pani zgłosić również bezpośrednio do Managera Kontraktu. Naszym priorytetem jest zawsze dokładne poznanie sytuacji oraz podjęcie wszelkich kroków w celu rozwiązania zgłoszonych zastrzeżeń. Wszystko po to, aby praca naszych Pracowników była komfortowa i bezproblemowa. Pozdrawiamy!
Paulina Bocian

24.03.2022 06:52

Bardzo polecam współpracę z tą agencją .Pracownicy zawsze są mili i pomocni ,zaangażowani nigdy się niezawiodłam.Szczegolne podziękowania dla Pani Katarzyny Wiatrowskiej najlepsza z znajlepszych rzadko kiedy spotyka się tak fajnego rekrutera. Wszystkiego najlepszego dla agencji oby istniała na rynku jak najdłużej .

30.03.2022 15:30

Pani PAULINO BOCIAN, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat codziennej współpracy z nami. Podziękowania do Pani Katarzyny zostały przekazane. Pozdrawiamy Panią serdecznie!
Weronika

28.03.2022 12:56

Polecam agencje MR Job , praca okazała się super tak jak pani od rekrutacji zapewniała , mieszkanie na miejscu okazało się boskie :) Wypłaty na czas no i kontakt z pracownikami biura zawsze i o każdej godzinie 10/10 . Planuje ponownym wyjazd za granicę i napewno tylko przez tą agencje :) Pozdrawiam szczególnie Pania Katarzynę L. :)

30.03.2022 15:27

Pani Weroniko, Dziękujemy za podzielenie się opinią o naszej współpracy. Bardzo nam miło, że pracę i codzienny kontakt z nami ocenia Pani pozytywnie. Zapraszamy również do kontaktu, jeśli zdecyduje się Pani na kolejny wyjazd za granicę. Pozdrawiamy serdecznie!
To-Mecz-Ki

26.03.2022 15:06

Gorąco NIE POLECAM tej agencji, To co tam wyprawiają to przechodzi ludzkie pojęcie, nie dajcie się na to nabrać, wszystko jest przeciwnością tego o czym piszą w ogłoszeniach, Kłamią na każdym kroku ... praca się nie zgadza, mieszkanie się nie zgadza, wynagrodzenie się nie zgadza, opieka koordynatora się nie zgadza, długi kontrakt z jedną firmą ?, ZAPOMNIJ, będą Cię przerzucać gdzie się tylko da, najlepiej co miesiąc, wymyślając tak głupie i abstrakcyjne powody, że aż głowa mała, nie wspierając Cię w żadnym zakresie, absolutnie żadnym, paliwo również oczywiście tylko po Twojej stronie, a nie jak reklamują w swoich pseudo wywiadach na (usunięte przez administratora) ( nie wiem jak można się taką amatorszczyzną szczycić, nawet gości nie zaproszą do swojego biura w Legnicy, nie wspominając już, że te pytania są tendencyjne, a odpowiedzi gości wcześniej przygotowane) , zwracamy koszty w przypadku zmiany kontraktu i miejsca pracy, a mieliśmy prawie 400km – BZDURA !! NIC SIĘ NIE ZGADZA w tej agencji - wszystko jest fikcją, O jakimkolwiek profesjonalizmie z ich strony nawet nie licz, to NIEZNANE im słowo jak i sprzeczne z wartościami firmy. Wkręcą Ci wszystko, żeby wyjść na swoje, każda mówi co innego, pełen chaos, dezorientacja, na niewygodne pytania nie dostaniesz odpowiedzi, babki tam pracujące (nie dziwcie się, Prawo Talionu) – głównie Kaśka.L i Marta.L – wielkie damy świata, nie mają krzty empatii, szacunku do pracownika, pełen egoizm, bezczelność i tupet na każdym kroku i traktowanie pracowników jako gorszych, a swoje miejsca pracy dzięki komu mają ? Dzięki nam. Także nie dajcie się, trzeba niszczyć takie agencje z mafijnymi umowami i z bezdusznymi ludźmi, którzy zrobią wszystko, żeby to Ciebie upokorzyć w zawoalowany sposób, wpędzić w poczucie winy itd. Generowanie sytuacji stresowych dla tej agencji to NORMA, pewna forma manipulowania pracownikami poprzez ciągłe sprzeczne informacje najczęściej z dnia na dzień, zastraszanie i robienie z ludzi THE****bili. Żerują na tym, że nie dają pracownikowi czasu na nic, decyzje musisz podejmować szybko i irracjonalnie, skrzętnie to wykorzystują w tak agresywnej formie, nie dbając przy tym absolutnie o regenerację i „wolną głowę” pracownika nie mówiąc już o jego KOMFORCIE PSYCHICZNYM. Jak tylko podpiszesz umowę, nagle sposób komunikacji diametralnie się zmienia, brak zainteresowania tym co się z Tobą dzieje znika po smsie czy już jesteś na miejscu w danym kraju, potem już radź sobie sam, zero wsparcia, zero komunikacji. Na miejscu okazuje się, że przeszkolenie to tylko pic na wodę, a niewymagany język obcy nagle na mocy prawnej jest potrzebny. Teraz już wiem, że praktycznie same pozytywne komentarze np. na gowork to nie przypadek, usuwanie niewygodnych komentarzy to pewnie standard tej agencji, w końcu dbają o swoją reputację, ale czy faktycznie myślą, że (usunięte przez administratora) nie wypłynie na powierzchnię ? Najwidoczniej tak, przecież w dzisiejszych czasach w dobie tak szeroko pojętego INTERNETU i nie tylko zakres możliwości jest ograniczony. Czyżby ? ???? Te ich brednie na YT, social mediach czy stronie internetowej to tylko przykrywka, potem leasingująca Cię agencja wypożycza Cię danemu kontrahentowi, który to nie musząc bawić się w „rekrutacyjno-urzędowo-kadrowe” sprawy traktuje Cię jak (usunięte przez administratora) umywając od wszystkiego ręce a tylko wprowadzając rygor i dyscyplinę, bo masz zapieprzać i już, podkręcając przy tym tempo maszyn, dodając przy tym zakres obowiązków całkowicie sprzeczny z tym co obejmuje na danym stanowisku np. naprawa maszyn. Oczywiście niech Was to nie zmyli, wszystko jest z góry zaplanowane przez tą agencję, mamy być tanią siłą roboczą, najlepiej siedzącą cicho i nie dbającą o swoje prawa, dającą się pomiatać a jak już dbacie o swoje prawa to nagle stajecie się niewygodni, roszczeniowi. W tym tkwi cały podstęp. Marta i Kaśka, karma wraca, pamiętajcie ???? Nie będę pisał, żebyście się wstydziły, bo to nie znana wam emocja. Pewnie znowu napiszą jakieś farmazony wyssane z palca, dodam tylko, że to dopiero mój pierwszy krok ????
Była pracownica MRJOB

29.03.2022 22:08

Bardzo mi przykro ale zdaje się ze Państwo skargi macie za przeproszeniem w 4 literach. A szkoda, chciałam wystawić 5 gwiazdek bo żadnych zarzutów nie mieliśmy, przy końcówce naszej pracy niestety Państwo pokazali jak bardzo zależy wam na pracownikach. Powyższa opinia jest w stu procentach uzasadniona i prawdziwa. Bardzo mi przykro, ponieważ myślałam ze z agencja MRJOB zwiążemy się na dłużej, ale cóż;) Znaleźliśmy pośrednika godnego zaufania. Odnośnie agencji, proponowałabym zrobić większe porządki w Państwa dziale do spraw zagranicznych. Niedopuszczalne jest stwierdzenie przez Panią Katarzyną L: ‚MUSZĘ WKLEPAĆ W TŁUMACZA’. Hmm? Na takich stanowiskach Panie powinny być doedukowane i profesjonalne. Albo dzwoniąc z problemem do Pani Agnieszki J ona odpowiada: NO TO EKSTRA. Czy to nazywa się profesjonalne podejście do pracownika którym państwo tak się szczycą? Panie potrafią wydzwaniać w ciągu waszej pracy, ale gdy ty zadzwonisz z problemem to jest wielkie oburzenie. Jeśli Państwo nie znają języka to nawet nie ma sensu wybierać się z MRJOB, bo nikt wam nie pomoże, albo Panie będą musiały wklepać w tłumacza, smiech na sali!!!!! Tak wyglądają osoby z kompetencjami? A na moją skargę Pani Marta L do tej pory nie odpowiada. Ręka rękę myje. Nie polecam!!!

30.03.2022 15:20

Szanowna Pani BYŁA PRACOWNICA MRJOB , Przykro nam, że negatywnie ocenia Pani swoją współpracę z naszą agencją. Zdecydowanie jednak nie zgadzamy się z komentarzem, że skargi naszych pracowników (byłych lub obecnych) nas nie obchodzą. Każde zgłaszane zażalenie lub komentarz dotyczący obsługi, pracy czy zakwaterowania jest przez nas na bieżąco analizowany. A naszym priorytetem jest zawsze dokładne poznanie sytuacji oraz wyjaśnienie jej. Wszystko po to, aby praca naszych pracowników była komfortowa i bezproblemowa. Pracownicy wszystkie problemy zgłaszać mogą bezpośrednio do Opiekunów lub Managerów Kontraktu. Mają również możliwość́ złożenia skargi na skuteczność́ działania przydzielonych pracowników z MR JOB, mailowo na adres: [email protected] A każde zgłoszenie jest przekazywane bezpośrednio do Menagera Zespołu ds. Pracowników Zagranicznych. W odniesiemy do Pani zarzutu dotyczącego zespołu MR JOB, zapewniamy, że wszyscy nasi pracownicy posiadają wysokie kwalifikacje, które umożliwiają im wspieranie pracowników w trakcie ich codziennej pracy. Jednocześnie, aby zapewnić Państwu jak najwyższą jakość obsługi, współpracujemy zarówno z tłumaczami przysięgłymi języka niemieckiego, jaki i kancelariami np. podatkowymi w Niemczech. W razie potrzeby korzystamy z ich wieloletniego doświadczenia, ponieważ zasięgnięcie profesjonalnej opinii zapewnia poprawność i należytość naszej pomocy dla Państwa. Uważamy, że nie jest to w żaden sposób wada naszej codziennej działalności. Jeśli chodzi o inne wspomniane przez Panią sytuacje, niestety w związku z brakiem dokładnych informacji, ciężko nam się do nich odnieść. Zależy nam jednak na pełnym wyjaśnieniu wydarzeń, które wpłynęły na zmianę Pani opinii o współpracy z MR JOB. Serdecznie prosimy więc o bezpośredni kontakt z naszym Managerem Zespołu ds. Pracowników Zagranicznych – Panią Anetą Kläsener, mail: [email protected] Postaramy się w pełni wyjaśnić nurtujące przypadki. Pozdrawiamy i zapraszamy do kontaktu!
Mar

15.03.2022 09:05

Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sprawa na miejscu jak pierwszy raz będę w Niemcy ile czeka się na ten numer ID czy jak on inaczej sie nazywa z jakim podatkiem jest pierwsza wypłata ,chciałbym się dowiedzieć jak w praktyce to wyglada , może ktoś będzie też jechał ,proszę o pomoc

15.03.2022 09:35

Szanowny Panie MAR, na numer Steuer-ID czeka się ok 4 tygodni od złożenia wniosku do niemieckiego Urzędu Skarbowego. MRJOB pomoże Panu w dokonaniu formalności w celu zdobycia tego numeru. Jeśli się okaże że do 1. wypłaty ten numer nie został Panu jeszcze nadany, to niestety wypłata nastąpi w 6. klasie podatkowej. Ale prosimy się nie martwić, ponieważ po otrzymaniu nadanego przez niemiecki Urząd Skarbowy numeru Steuer-ID, nadpłacony podatek zostanie zwrócony wraz z wynagrodzeniem następującym po otrzymaniu przez MRJOB tegoż numeru od Pracownika. Dokładamy wszelkich starań, by nasi Pracownicy byli rozliczani w 1. klasie podatkowej (lub innej korzystnej dla Pracownika). Jest to dla nas temat bardzo ważny, ponieważ zależy nam na zadowolonych z wynagrodzenia Pracownikach. Pozdrawiamy i zapraszamy do kontaktu!
Magda

06.03.2022 19:32

Czy można się dowiedzieć czy jest jakaś dopłata za dojazd do Niemiec albo kilometrówkę do pracy?
sevenup

07.03.2022 09:50

Jeśli jedziesz do D swoim autem, 250 zł na podstawie faktur. Nie wiem jak jest z codziennym dojazdem do pracy.

15.03.2022 09:09

Szanowna Pani MAGDA, Wg umowy o pracę, Pracownik po przepracowaniu 30 dni w MRJOB, otrzymuje zwrot za dojazd na rozpoczęcie pracy w Niemczech. Podstawę do refundacji stanowią dostarczone oryginały faktur wystawione na MR JOB, lub niemieckie paragony za tankowanie. Dokładamy wszelkich starań by mieszkania dla naszych Pracowników nie były zbyt oddalone od miejsca wykonywania pracy. Jeśli jednak mieszkanie jest oddalone powyżej 15 km, Pracownik może starać się o dofinasowanie dojazdów na terenie Niemiec. W tym celu powinien złożyć wniosek drogą mailową lub osobiście w biurze MR JOB. Pozdrawiamy i zapraszamy do kontaktu!
artree

11.01.2022 09:26

Jakie są warunki zakwaterowania? Ile osób w jednym pokoju, dostęp do mediów itp.
Lusia

08.03.2022 10:08

Co z tego, że się zgłasza jak przez telefon jest się ciągle zbywanym? Albo się słyszy, że można samemu wynająć a firma kasę zwraca? To ciężko wam poszukać czegoś w normalnych warunkach? Proszę o numer telefonu do głównej osoby odpowiedzialnej za zakwaterowania bo koordynatorzy nie dają sobie z tym rady jak widać.

14.03.2022 15:56

Szanowna Pani LUSIA, Możliwość samodzielnego wynajęcia mieszkania ze zwrotem kosztów przez MR JOB – zgodnie z określonymi warunkami, jest jedną z opcji dostępnych dla naszych pracowników, którzy preferują samodzielnie wybrać swoje mieszkanie. Pozwala to pracownikowi dobrać zakwaterowanie idealne do jego potrzeb i oczekiwań. Jednocześnie dokładamy wszelkich starań, aby zapewniane przez nas mieszkania były na wysokim poziomie. W tym aspekcie, duże znaczenie ma m.in. lokalizacja miejsca pracy. Są okolice, gdzie jest wiele wyposażonych i nowoczesnych mieszkań, niestety są i takie okolice, gdzie niezwykle ciężko jest znaleźć mieszkanie najwyższych standardów. Jeśli ma Pani jakiekolwiek wątpliwości, co do pracy naszych koordynatorów, prosimy o przesłanie informacji wraz z opisem sytuacji mailowo na adres: [email protected] Pozdrawiamy serdecznie.
Prac...

07.03.2022 23:33

O ile warunki pracy zgadzają się z tym co mówili przez telefon rekruterzy to warunki mieszkaniowe to piekło. Na jednym mieszkaniu brak ciepłej wody na innym grzyb pleśń, to na innym dwie obce osoby śpią w jednym pokoju na podwójnym łóżku a obiecywano przez telefon pojedyncze, osobne.. Jak to jest że jedni mają super warunki a inni muszą że tak powiem przetrwać? Skoro tak się chwalicie tymi "komfortowymi warunkami" to może je zapewnijcie? Może potrzeba wam odpowiednich kompetentnych osób do tego, bo ci wasi koordynatorzy projektu to nie nadają się do powierzonych zadań, no tak bo sami śpią w wygodnym łóżeczku a my tu ciężko pracujemy i mieszkamy w gorszych warunkach niż szczury, to się nadaje do sądu pracy, pleśń grzyb kto mi zdrowie zwróci? Mr job?

14.03.2022 15:51

Szanowna Pani PRAC…, Opisywane przez Panią warunki mieszkaniowe są jak najbardziej niedopuszczalne i nie powinny mieć miejsca. Proszę opisać dokładnie sytuacje na poniższy mail – zapewniamy, że podejmiemy odpowiednie kroki, aby zapewnić Państwu komfortowe warunki mieszkaniowe, które pozwolą na spokojną pracę w Niemczech. Z poważaniem / mit freundlichen Grüßen Aneta Kläsener Manager Zespołu ds. Pracowników Zagranicznych [email protected]
Niezadowolona

14.02.2022 12:32

Nie polecam agencji. Przy podpisaniu umowy i przed nią wszystko w kolorowych barwach, panie przemiłe, a jak napotka się jakiekolwiek problemy w związku z praca czy tez z zakwaterowaniem to dostaje się informacje od koordynatorki żeby nie dzwonić z pierdołami i słychać podśmiechiwanie się w słuchawce z obecnego problemu :) nie bądźcie zdziwieni jeśli po przyjeździe na miejsce dostaniecie kogoś do samochodu żeby jeździć z nim do pracy (bo przecież to oczywiste jeśli się pracuje na jednej zmianie), a do kuchni (dzielonej na X osób) będziecie musieli przejść na drugą stronę ulicy… według koordynatorów takie warunki mieszkaniowe są bardzo dobre i nie ma na co narzekać.
Olka

09.03.2022 13:55

Też tak uważam że niektórzy nie powinni być koordynatorami. Przestrzegam przed tą firmą

14.03.2022 15:40

Szanowna Pani NIEZADOWOLONA, Jest nam niezmiernie przykro, że negatywnie ocenia Pani współpracę z nami. Jeśli chodzi o opisane zachowanie koordynatorów, ma Pani możliwość złożenia skargi na skuteczność́ działania przydzielonych pracowników z MRJOB. W przypadku zaniechania obowiązków przez pracownika MRJOB, informację z opisem sytuacji można złożyć́ mailowo na adres: [email protected] Jeśli chodzi o zapewnione mieszkanie to jako zespół MR JOB, dokładamy wszelkich starań, aby nasze mieszkania były komfortowe dla każdego pracownika. W zależności od warunków dostępnych w okolicy miejsca pracy (ponieważ zależy nam aby pracownik nie musiał tracić czasu na długie dojazdy), są to mieszkania wyposażone według określonych standardów. Wszelkie uwagi i problemy związane z zakwaterowaniem, może Pani zgłosić bezpośrednio do Managera Kontraktu, który podejmie odpowiednie kroki w celu ich rozwiązania. Pozdrawiamy serdecznie!

Oferty pracy - MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej

Specjalista ds. Sprzedaży i Rekrutacji

Wrocław

Business Development Manager

Specjalista ds. sprzedaży usług HR

Legnica

Specjalista/-ka ds. sprzedaży z językiem niemieckim

Surfinia

13.03.2022 20:49

Nie polecam pierwszy miesiąc wypłata się zgadzała kolejny następny po 100 euro mniej. Wciskają ludzi do wożenia jeśli ma się samochód. Mieszkania to też ruletka po 6 osób a zdarzyło się ze w pokoju jedno duże łóżko i dwoje obcych ludzi musiało w nim razem spać. Po prostu (usunięte przez administratora) masakra.

14.03.2022 15:37

Szanowna Pani SURFINIA, jeśli ma Pani jakiekolwiek wątpliwości co do wysokości swojego wynagrodzenia, zapraszamy do kontaktu z Panią Anetą Kläsener - Managerem Zespołu ds. Pracowników Zagranicznych, email: [email protected] Co do mieszkań na terenie Niemiec, jeśli mieszkanie jest odpowiednio duże, zdarza się że jest wynajmowane w całości dla większej ilości pracowników (jeśli na zleceniu w tej miejscowości jest kilku naszych pracowników). Zawsze staramy się jednak aby w takiej sytuacji pokoje były maksymalnie 2 osobowe, a mieszkanie dalej spełniało wysoki standard. Opisywana przez Panią sytuacja w jednym z pokoi jest jak najbardziej niekomfortowa i niedopuszczalna. Czy warunki pokoju zostały zgłoszone do managera kontraktu? Proszę zgłosić opisaną sprawę i opisać dokładnie sytuacje swojemu managerowi, aby mógł podjąć odpowiednie kroki. Pozdrawiamy!
J...

25.02.2022 11:45

mieszkanie tragedia bez talerzy garnków lustra tv masakra a obiecywali zupełnie co innego, klapa od wcv obsikana po poprzednim wynajmujacym lodóweczka (usunięte przez administratora) takze po poprzednim wynajmującym.... MASAKRA....a moje łóżko zarwane.... jeszcze chwile zostaje i spierdalam stąd....(moge podesłać zdjęcia proszę do mnie pisać)
Iwonka

27.02.2022 09:33

Gdzie to tak bo planuje wyjazd i nie wiem czy jechac

14.03.2022 15:32

Szanowna Pani J..., jest nam niezmiernie przykro, że zapewnione mieszkanie nie było w pełni gotowe na Państwa przyjazd do pracy. Natychmiastowo skontaktowaliśmy się z właścicielem mieszkania i w przeciągu kilku godzin zjawił się on u Państwa z brakującym wyposażeniem. Uszkodzenie łóżka nie było zgłoszone w trakcie rozmowy z Managerem Kontraktu o brakach w wyposażeniu, zostało jednak w pełni naprawione na następny dzień. W MR JOB zawsze staramy się, aby zapewnione mieszkania spełniały wysokie standardy i były gotowe do zamieszkania od pierwszego dnia pracy. W razie problemów, zawsze doradzamy kontakt z Managerem Kontraktu, który na bieżąco wspiera naszych pracowników w kwestiach zakwaterowania i podejmie odpowiednie kroki. Pozdrawiamy!
Adrian 111

10.03.2022 14:43

Witam pracuje dla MR.JOB od 17.01.2022 na kotlecikach w Abbelen w Tonisvorst, niestety ze względu na potrzebę operacji muszę wrócić. Moim zdaniem to najlepsza możliwa agencja. Ktoś kto pisze na nich złe rzeczy to albo inna agencja, albo jacyś pierd*** na głowę, którzy myślą ze przyjadą i za siedzenie na (usunięte przez administratora) dostaną miliony. Muszę się zgodzić ze wyglada to jak (usunięte przez administratora) ale sama Praca kompletnie nie jest ciężka? Myśle ze nawet niepełnosprawny potrafiłby to robić. Mieszkanie piękne i zadbane spokojna okolica, znajomi z pracy mieli gorzej ale po konsultacjii otrzymali również normalne mieszkanie. Wypłata zawsze na czas i zgodna. Czytałem przed wyjazdem w opiniach, ze ktoś narzekał na brak polskiego koordynatora na miejscu… Hmm może jeszcze pójdzie za ciebie do pracy…

08.02.2022 10:45

Miał ktoś kiedyś problem z wypłaceniem wynagrodzenia przez tą agencję?

09.03.2022 00:35

Zawsze na czas :)

06.02.2022 18:21

Nikomu nie polecam tej agencji pracy ciekawe co robią z premia od zakładu pracy na przykład na święta pewnie sobie zabierają bo nic nie otrzymałem w porównaniu do innych pracowników zakładu zatrudnionych przez firmę wypłata do 10 każdego miesiąca to nawet ci dnia wcześniej nie wypłacą punkt 10 tego omijajcie ta agencje człowiek musi czekać na wypłatę aż do ostatniego dnia

07.02.2022 09:19

Szanowny Panie, Dla osób pracujących na jednym z kontraktów, wystąpiła propozycja wypłaty dodatkowej premii w przypadku pracowania między Świętami Bożego Narodzenia i Sylwestrem 2021. Od firmy niemieckiej, listę potwierdzającą pracowników, którzy pracowali w wyżej wymienionym okresie otrzymaliśmy niestety już po zakończonym procesie naliczenia wynagrodzeń za grudzień i nie było możliwe naliczenia ww. premii wraz z wynagrodzeniami za grudzień wypłaconymi w styczniu 2022. Przyznane premie są naliczane w formie dodatku do wynagrodzenia. W celu prawidłowego rozliczenia składek na ubezpieczenia społeczne, podatków oraz wysokości kwoty do wypłaty (netto), niezbędne jest przeliczenia całego wynagrodzenia, które będzie możliwe podczas naliczania wynagrodzeń za styczeń 2022, a wypłacone zostanie w lutym 2022. Aby nasi Pracownicy nie musieli czekać na wypłatę premii do dnia 10.02.2022 (data wypłaty wynagrodzenia za styczeń 2022 z wyliczonymi składkami ZUS), wychodząc Państwu naprzeciw została podjęta decyzja o wypłaceniu zaliczek. Przelewy zostały zrealizowane w dniu 27-01-2022. Pozostała część premii zostanie wypłacona do dnia 10.02.2022, wraz z wynagrodzeniem za styczeń 2022. Jeżeli uważa Pan, że był Pan w pracy w wyżej wymienionym terminie międzyświątecznym u tego pracodawcy i należy się Panu premia, proszę o zgłoszenie tego faktu do swojego opiekuna, aby móc wyjaśnić tą nieścisłość. Gwarantujemy także, że nasi pracownicy nie muszą martwić się o terminowość otrzymywania swojego wynagrodzenia, ponieważ wynagrodzenia naszych pracowników są na ich kontach 10-tego dnia każdego miesiąca (wynagrodzenia są wypłacane 10-tego, więc nie należy ich oczekiwać w innym dniu). Terminowość wynagrodzeń jest w zdecydowanej większości pracowników (badania satysfakcji pracowników) oceniana jako nasza niepodważalna zaleta. Pozdrawiamy serdecznie!
Ela

08.03.2022 10:09

O jaki projekt chodzi?
Paulina

04.02.2022 01:01

Cześć. Czy może jest tu jakąś dziewczyna która wybiera się niedługo do Tuttlingen? Ja bym chętnie pojechała ale niestety nie mam samochodu.
Lusia

06.03.2022 19:39

Wsiadaj w busa przyjeżdżaj tu dużo ludzi ma auto można się dogadać:)
kandydat

18.02.2022 12:16

Dzień dobry, W jaki sposób mogę się doprosić o informacje ws. swojej aplikacji, kiedy nikt nie odpisuje na wiadomości e-mailowe bądź telefoniczne ?
MR JOB

25.02.2022 12:25

Dzień dobry, Jeżeli aplikował Pan na rynek niemiecki to bardzo proszę skierować na adres [email protected] swoje imię i nazwisko wraz z numerem telefonu, sprawdzę dokładnie czy widnieje Pan w naszym systemie oraz co się wydarzyło. Dodatkowo podaje Panu bezpośrednie numery telefonu do naszego działu rekrutacji niemieckiej, które są dostępne na naszej stronie www : Nasi Rekruterzy: Ola: +48600787656 Kasia: +48692848424 Alina: +48536262629 Martyna: +48730212828 Kinga: +48534202626 Ania: +48666169543 Agnieszka: +48536262020 Pozdrawiam Paprzycki Paweł Manager ds. Rekrutacji DE.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej?

Michał

06.12.2021 14:31

Firma nie godna polecenia. Nie chcą rozwiązywać umowy za porozumieniem stron. Do tego dopóki pracujesz i mają z Ciebie pieniądze to jest wszystko okej. Problem robi się jak idziesz na L4 a go potrzebujesz, lub chcesz zakończyć z nimi współpracę. Kary za wszystko. Nie polecam!!!

01.02.2022 15:12

Panie Darku, mamy obecnie bardzo dużo ofert pracy :) Wszystkie znajdzie Pan na naszej stronie internetowej, pod tym adresem: https://www.mrjob.pl/oferty-pracy/?kraj=de&miejsce-pracy-de=0&s=&branza=0&post_type=oferty-pracy
agata

15.02.2022 21:09

zalezy bo jak umowa sezonowa w każdej chwili można wypowiedzieć umowę, tak samo pracodawca chyba ze wypowiedzenie zawarte jest w umowie ,ogólnie jest sprawa do wygrania w sadzie polskim o zwrot tzn obciążeń ze strony agencji jezeli (usunięte przez administratora) osobę z która podpisywała umowę o prace
Marian

01.09.2021 19:12

Nie polecam Słabe zarobki 10€ netto wychodzi Pokoje 2 os Masakra
Keine Zukunft

26.09.2021 09:11

Polski kodeks pracy w Deutschland?(he-he).
agata

15.02.2022 21:03

polska umowa polski sad w Niemczech trudno o odzyskanie kasy medal zawsze ma 2 strony problem w tym jak ubezpieczenie polskie
Janek

14.02.2022 00:41

praca w legnicy zalatwiona raz dwa
Mhubgjk

13.02.2022 16:35

Czy ktoś pracował jako komisjoner ??
...

08.02.2022 12:42

Pracuję ktoś na produkcji w 47918 Tönisvorst ? Jak warunki w pracy?
Prac.

13.02.2022 14:06

Jak to na produkcji, taśma idzie więc ruchy trzeba mieć. Są działy lekkie, są cięższe. Testy covid codziennie przed pracą o czym agencja nie mówi. Polaków dużo, niemiecki czy angielski kompletnie nie potrzebne choć zawsze lepiej znać. Polacy są raczej szanowanymi pracownikami. Nikt nie pomiata a jak sobie nie radzisz to przeniosą na lżejszą robotę. Z mojego punktu widzenia wymagane wręcz samoogarnięcie, na wiele rzeczy dostaniecie odpowiedź "radźcie sobie sami". Fakt faktem wszystko jest do zrobienia i z odrobiną języka bądź uporu da się wszystko załatwić. Osoby które nie wiedzą z czego żyją mogą mieć problemy ale to chyba jak wszędzie.
Robert

13.02.2022 09:02

szczerze to nie mam co na minus powiedziec

Kontakt - MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej

Zamkowa 8 59-220 Legnica

Branża główna: Praca tymczasowa

marek

12.02.2022 01:47

ja nie wiem kto na nich narzeka….. Bez jaj…..
Tomek

11.02.2022 12:59

na tej agencji można polegać
Natka

18.01.2022 00:44

Czy moglby ktoś opowiedzieć o pracy przy kotlecikach ? Jak wygląda praca, czy jest ciężko? Co z nadgodzinami? Jak mieszkanie?
Ewa

27.01.2022 09:53

hej, jestem w trakcie rekrutacji, jeśli nadal jesteś zainteresowana, to daj jakiś kontakt tu w komentarzu. Razem zawsze raźniej :)
Monika

10.02.2022 23:04

Hej, dopiero teraz zobaczyłam Twój wpis. Czekam czy uda mi się wystartować od poniedziałku 14go. Szczepionka mnie trochę opózniła. Ty już pracujesz? mój mail [email protected]
olka

10.02.2022 11:20

Pierwszy wyjazd z MrJob, wszystko ok.
michał

09.02.2022 13:15

elektryk już ponad meisiac w niemczech - kasa na czas

09.02.2022 13:24

Panie Michale, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat współpracy z nami. Pozdrawiamy Pana serdecznie!
Kamil

08.02.2022 13:08

byłem zaskoczony duza iloscia ofert jakie dla mnie mieli a języka nie znam
ciuekawski

08.02.2022 14:09

i na co pojechałeś w końcu? są polacy na miejscu jak to wygląda z wyjazdem?
Olaf

07.02.2022 15:25

jak ktos planuje wyjechac do pracy do Niemiec na produkcje to ja polecam bo jestem już drugi raz na wyjezdzie

08.02.2022 08:12

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat naszej współpracy :)
Pelas86

07.02.2022 14:05

Witam serdecznie. Chciałbym się dowiedzieć czy mają państwo oferty z niemiecką umową? Ponieważ nie interesuje mnie polska umowa, ale jest kilka ofert pracy które przykuły moją uwagę.

07.02.2022 14:15

Szanowny Panie, wszystkie nasze oferty pracy to oferty pracy z polską umową. Każdy nasz pracownik jest zatrudniany na podstawie polskiej umowy o pracę. Niestety nie mamy możliwości zatrudnienia na podstawie niemieckiej umowy o pracę. Pozdrawiamy Pana serdecznie!
Andrzej

02.01.2022 23:00

Wybiera się ktoś lub pracuję na na kotlecikach w Krefeld i czy jest to praca godna polecenia ?
Ado3lo

16.01.2022 18:56

Od jutra, dzisiaj przyjechaliśmy na mieszkanie i bardzo polecam
Anka

06.02.2022 11:08

I jak praca? Można prosić o szczegóły? ????
Mariusz

19.01.2022 12:36

Czy w miejscach w których agencja zatrudnia Polaków jest na miejscu obecny koordynator Polski,który wprowadza na samym początku do pracy i pokazuje co i jak? Czy dostaje się adres zamieszkania i adres miejsca zakładu pracy i trzeba sobie radzić samemu??

01.02.2022 14:55

Panie Mariuszu, mamy w tym bardzo dużo zleceń i różnych miejsc pracy (są takie na których jest 2 naszych pracowników, są takie na których jest 60 naszych pracowników). Na niektórych zleceniach są osoby, które pracują tam już od roku, na niektórych cała grupa dopiero zaczyna. Każdy pracownik ma przydzielonego z MRJOB swojego tzw. opiekuna pracownika, który pomaga w formalnościach i wszelkich kontaktach. Dostaje rozpiskę dokładnie gdzie i o której się stawić, w razie potrzeb udziela pomocy telefonicznie. Od ponad 12'stu lat, tak właśnie działamy :) Jeśli zależy Panu, aby na miejscu był ktoś kto już tam jest, jest polakiem i orientuje się "w terenie", zachęcam do zaznaczenia takiego faktu podczas rekrutacji, wtedy rekruter będzie mógł zaproponować jedno z większych zleceń, na którym to są już obecni nasi pracownicy :) Pozdrawiamy serdecznie
Dzastin ka

02.02.2022 12:17

My nie mielismy sami pojechaliśmy rano adres wbity z kartki którą miałam skserować znaleźć biuro i dogadać się samemu godziny pracy miały być inne niż są ale to już trudno
Wiesiek z Gizycka

15.01.2022 12:48

Niewiem co za trole narzekaja na agencje. Mila szybka obsluga. Narazie czekam na odpowiedz pracodawcy

01.02.2022 15:10

Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią na temat współpracy z nami :)
milena

28.12.2021 12:13

od razu widać że zależy im na pracowniku bo panie z biura w Legnicy pomagaja we wszystkich sprawach. Potrzebowalam pilnie prace i na strefie w zakladzie byłam w tym samym tygodniu co aplikowalam

01.02.2022 15:09

Pani Mileno, dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią na temat współpracy z nami. Pozdrawiamy serdecznie! :)
natalia

29.12.2021 09:02

super, jestem zadowolona, pensja zawsze na czas i w kwocie na jaką się umawialiśmy - polecam

01.02.2022 15:08

Pani Natalio, dziękujemy bardzo za Pani komentarz i pozytywną ocenę naszej współpracy :) Pozdrawiam serdecznie!
Oleksandr

06.01.2022 18:29

Dzień dobry! Czy możliwe zatrudnienie dla obcokrajowców (Ukraińców) ?

01.02.2022 15:07

Szanowny Panie, Osoby z Ukrainy są zatrudniane w naszej firmie, jednak pracują w Polsce (na terenie dolnego śląska). Takie oferty pracy mamy na swojej stronie internetowej. Do pracy na terenie Niemiec, niestety nie prowadzimy zatrudnienia obcokrajowców. Pozdrawiamy serdecznie :)

Zostaw merytoryczną opinię o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej