3.9/5

• Jakuszów
  • Dobrzejów
  • Jezierzany
Chojnice - MR Job
Legnica - MR Job Connect Sp. z o.o.
Wałcz - Mr Job

3. Opinie o pracodawcach Legnica
  5. Opinie o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej

Opinie o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej Legnica

Nie przegap nowości o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej!

Mobil

17.01.2022 10:45

Przestrzegam Wszystkich przed tą agencja.Nie liczą się z ludźmi. Przeprowadzki w Niemczech z kwatery na kwaterę odbywają się cyklicznie co trzy miesiące i dają na to godzinę lub dwie (sam miałem ich ok 4)Nie ma opiekuna w Niemczech tylko na telekonomia o ile odbiorą. Traktują ludzi z góry i w ich mniemaniu ludzie nie mają swojego życia, potrzeb i praw majątkowych tylko pracować na agencje.Zaleca uważne czytanie umów o pracę są tam zawarte wpisy np o godzinach nadliczbowych płatnych powyżej 47 w tygodniu a wedle niemieckiego prawa pracy nigdy tyle w tygodniu się nie przepracuje i na Waszych nadgodzinach zarabia tylko agencja której dana firma nadgodzinach oczywiście płaci o delegacjach nie wspomnę.
Xpat

11.01.2022 16:28

Witam miał ktoś taka sytuację że dzwonił o pracę wszytko pięknie ładnie do czasu aż mieli się odezwać czy mnie firma zaakceptowała i nagle cisza
Tekla

08.01.2022 00:33

Witam. Orientuje się ktoś, ile da się zarobić na pierwszej klasie podatkowej, pracując na kotlecikach?
michu

13.12.2021 00:52

pracuje w tej firmie już 3 lata jako elektryk i odczuwalne jest jak się rozwineli. Koordynatorzy przypisani do pracownikow itp. Postanowilem wkoncu wyjsc z cienia i napisac hehe

17.12.2021 13:05

Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią na temat naszej współpracy :)
Dla was pionek

28.12.2021 20:30

Tak sie rozwineli, ze wydzwaniaja do mnie o godz 20 wieczorami z jakims propozycjami pracy, gdybym jeszcze mial okazje z kims pogadac a to jakis automat... Juz ich prosilem kiedys zeby mnie wykasowali z systemu dopoki sam sie nie odezwe tym bardziej że nie podjolem u nich nigdy pracy tylko robilem rozeznanie... Takie to ich rozwiniecie
adrian52

16.12.2021 15:01

ja nie wiem kto narzeka na ta firme….. Albo konkurencja albo jakis nieroby… firma jest bardzo profesjonalna, umowy, urlopy, mieszkania nigdy nie miałem problemu z nimi a wyjjechalem już 5 raz

22.12.2021 10:40

Panie Adrianie, dziękujemy Panu bardzo za podzielenie się swoją opinią :)
Poszukiwana

22.12.2021 09:12

W każdej ofercie widzę własne auto na wyjazd - to kwestia *dostarczenia* się do danego miasta czy jednak te prawo jazdy jest niezbędne?

22.12.2021 09:18

Własne auto na miejscu znacząco ułatwia poruszanie się na miejscu, lecz wiele zależy od zlecenia i ułożenia zakładu pracy. Bardziej niż o dojazd do Niemiec, chodzi tutaj o swobodne poruszanie się po okolicy i przede wszystkim codzienny dojazd do pracy. Są zlecenia na których jest praca zmianowa, są zlecenia w zakładach na strefach ekonomicznych, które znacząco są oddalone od miejscowości. Na zleceniach jednak zdarzają się pracownicy, którzy posiadają swój samochód i w ramach dogadania się z współpracownikami jeżdżą razem. Odpowiadając więc na Pani pytanie, nie jest to wymóg, jednak każdorazowo trzeba konsultować się z rekruterem, czy wyjazd bez auta jest możliwy, ponieważ rekrutacja ma bieżące informacje o zleceniu.
Krzysztof Jażyna

21.12.2021 17:49

Czy "darmowe" zakwaterowanie oferowane przez firmę to jakiś temat tabu? Zadając pytania na ten temat panie powtarzają wyuczone regułki. Czasami mam wrażenie że robi się dość niezręcznie.

22.12.2021 08:53

Panie Krzysztofie, absolutnie nie jest to temat tabu, a wręcz chwalimy się tym iż MR JOB poszukuje i opłaca zakwaterowanie dla pracowników (możliwie najbliżej miejsca pracy). Jeśli mówi Pan o "powtarzanych regułkach" bardzo możliwe że są to wszelkie szczegóły dotyczące zakwaterowania. Pisząc "Czasami mam wrażenie" zaznacza Pan powtarzalność sytuacji, to oznacza że aplikował Pan na różne stanowiska i otrzymał taką samą odpowiedz od rekrutera? Znacznie łatwiej będzie nam się odnieść, gdyby Pan tą regułkę przybliżył lub dodał szczegóły sytuacji. Pozdrawiamy serdecznie :)
karolek

19.12.2021 20:48

rekrutujecie 100 procent zdalnie? Pytam bo mieszam daleko od Legnicy a podoba mi się oferta na magazyn do Toyoty

21.12.2021 11:20

Tak, jak najbardziej można przejść cały proces rekrutacji zdalnie. Wszelkie dokumenty otrzymuje Pan wtedy kurierem, oraz mailem do wcześniejszego dokładnego zapoznania się. Zachęcamy do kontaktu z rekrutacją :) Pozdrawiamy serdecznie!
krzysiek

10.12.2021 19:19

czy w styczniu będą wyjazdy na produkcje lub magazyn? Można się już zapisac?

17.12.2021 13:05

Jak najbardziej, mamy wiele zleceń w styczniu na magazyn oraz produkcję do Niemiec.Zapraszamy do naszego biura rekrutacyjnego w Legnicy na ul. Zamkową 8 (3 piętro dział rekrutacji niemieckiej), lub jeśli woli Pan rekrutację zdalną, wystaczy skontaktować się z rekrutacją pod wybrany numer telefonu do naszych Rekruterów: Ola: +48600787656 Kasia: +48692848424 Alina: +48536262629 Martyna: +48730212828 Kinga: +48534202626 Ania: +48666169543 Agnieszka: +48536262020
Nowa

14.12.2021 20:31

Witam czy jedzie ktoś na produkcję na złączki kolo Stutdgardu?
Marta

30.11.2021 12:37

dziekuje za dzisiejsza pomoc , jestem bardzo mile zaskoczona

13.12.2021 09:41

Pani Marto, dziękujemy za podzielenie się wrażeniami z naszej współpracy :) Pozdrawiamy serdecznie!
alex

30.11.2021 15:31

obawialem się wyjechać w ciemno ale wszystko jes ok

13.12.2021 09:23

Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszej współpracy :)
Bolesław

06.12.2021 04:18

Pozdrawiam dużo zdrowia dla pracowników MR JOB AGENJA PRACY Tymczasowej-Legnica

06.12.2021 08:33

Panie Bolesławie, Dziękujemy i wzajemnie życzymy wszystkiego dobrego :)

Oferty pracy - MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej

Specjalista ds. Sprzedaży i Rekrutacji

Wrocław

Business Development Manager

Specjalista ds. sprzedaży usług HR

Legnica

Specjalista/-ka ds. sprzedaży z językiem niemieckim

michał

29.11.2021 13:34

wszystko się zgadza. Na miejscu w niemczech wszystko ok

30.11.2021 10:38

Panie Michale, cieszymy się, że jest Pan zadowolony :)
olek

29.11.2021 21:15

czy po świętach można wyjechać do niemiec na produkcje?

30.11.2021 10:37

Panie Olku, jak najbardziej po świętach będziemy mieli bardzo dużo różnorodnych zleceń :) Produkcja i pracownik magazynu będzie bez wątpienia w naszej ofercie, zapraszamy więc do rekrutacji :) Zapraszamy do naszego biura rekrutacyjnego w Legnicy na ul. Zamkową 8 (3 piętro dział rekrutacji niemieckiej), lub jeśli woli Pan rekrutację zdalną, wystaczy skontaktować się z rekrutacją pod wybrany numer telefonu do naszych Rekruterów: Ola: +48600787656 Kasia: +48692848424 Alina: +48536262629 Martyna: +48730212828 Kinga: +48534202626 Ania: +48666169543 Agnieszka: +48536262020 Pozdrawiamy serdecznie!
inga

30.11.2021 00:43

jak dla mnie super. Pozdrawiam panie z biura w legnicy :-)

30.11.2021 10:09

Pani Ingo, dziękujemy za Pani opinię, przekażemy pozdrowienia dla koleżanek z biura w Legnicy :)
Irena

30.11.2021 08:06

praca zalatwiona bardzo szybko. W ciagu kilku dni już byłam już w pracy na zakładzie w Legnicy

30.11.2021 08:25

Pani Ireno, dziękujemy za Pani opinię :)
Olek

22.11.2021 03:10

Jestem na tak! Warunki pracy są tutaj dotrzymywane, wynagrodzenie zgodnie z ustaleniami i z zakwaterowaniem problemów nie było. Zdecydowanie warto polecać!

29.11.2021 08:39

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią :) Pozdrawiamy Pana serdecznie!

29.11.2021 01:17

Jak najbardziej wszystko ok, wszystko załatwione, a w biurze bardzo duża pomoc i miła obsługa :)

29.11.2021 08:38

Panie Marku, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią odnośnie naszej współpracy. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony :-) Pozdrawiamy serdecznie!
Patryk

26.11.2021 00:49

Agencja warta polecenia i moim zdaniem najlepsza, jaką spotkałem na swojej drodze. Uczciwość i naprawdę duża pomoc w szukaniu pracy i zakwaterowania.

26.11.2021 09:25

Panie Patryku, dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszej współpracy :) Pozdrawiamy serdecznie!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej?

Kazik

25.11.2021 16:28

Praca załatwiona błyskawicznie. Nie było żadnych problemów, wszystko zgodnie z umową! Dla mnie agencja zdecydowanie warta polecenia!

26.11.2021 09:18

Panie Kaziuku, dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią na temat naszej współpracy :)
seweryns1

22.11.2021 21:55

Witam serdecznie. Jestem operatorem wózka widłowego z wieloletnim doświadczeniem w dużym magazynie logistycznym.Pracowałem w Polsce przez ten czas, także z językiem obcym jest u mnie słabo. Czy mogę liczyć na jakąś ofertę bez znajomości języka u Państwa?

23.11.2021 08:22

Panie Sewerynie, nasze zlecenia zmieniają się dynamicznie, ponieważ co tydzień pojawia się coś nowego w ofercie, dlatego najlepiej zapraszamy do naszego biura rekrutacyjnego w Legnicy na ul. Zamkową 8 (3 piętro dział rekrutacji niemieckiej), lub jeśli woli Pan rekrutację zdalną, wystaczy skontaktować się z rekrutacją pod wybrany numer telefonu do naszych Rekruterów: Ola: +48600787656 Kasia: +48692848424 Alina: +48536262629 Martyna: +48730212828 Kinga: +48534202626 Ania: +48666169543 Agnieszka: +48536262020 Może Pani też wysłać wiadomość wraz ze swoim CV na adres: [email protected] Podrawiamy serdecznie!
Tomasz

09.11.2021 10:23

Śmieciowa umowa polska za marną stawkę w euro. Nie gwarantują żadnej pracy. Cytuję treść umowy. "Przy nowych zatrudnieniach w umowie o pracę może zostać zastosowany skrócony termin wypowiedzenia stosunku pracy w trakcie pierwszych 2 tygodni do 1 dnia." Czyli rozumiem że robi się 1000 kilometrów, inwestuje czas, i pieniądze. Poświęca się swoje stabilne zatrudnienie na rzecz czego się pytam? Wycieczki tu i z powrotem ? Takie informacje powinny być od razu kandydatowi przedstawiane, że nie ma gwarancji na zatrudnienie. Wnioskuję z tego wszystkiego że potencjalny przyszły (usunięte przez administratora) w pseudo firmie MR. JOB jest tylko towarem.
lukas

20.11.2021 14:40

Rozumiem ze umowa jest smieciowa ponieważ jest na 1/2 etatu.? bo z tego co piszecie to Pani mówi ze jest Umowa o prace tymczasową a pan ze smieciowa .

22.11.2021 08:56

Umowa jest na pełen etat, nie zawieramy umów na terenie Niemiec w części etatu. Ważne jest aby pracownikowi wyjazd się opłacał, a zdecydowana większość osób chce wyjechać i zarobić (odłożyć) :)
Jan

20.11.2021 10:30

Wszystko, jak najbardziej w porządku. Warunki takie, jakie były ustalone. Mogę polecić.
Rafa

19.11.2021 13:18

Dzień dobry , chciałem wyrazić pozytywna opinie na temat Pani Agaty Boroń. Kiedy miałem problem z wypłata wynagrodzenia ta Pani jako jedyna osoba prowadziła sprawę do końca i odbierała każdy mój telefon do momentu , aż uzyskałem pieniądze . Reszta Pań olewała sprawę nie odbierała moich telefonów. Rzetelna i kompetentna osoba na tym stanowisku.
Monika

04.11.2021 09:20

Czyli do niezaszczepionych kiepskie podejście macie, skoro nie możecie odp? Dwa razy pytałam.

04.11.2021 09:41

Pani Moniko, platforma gowork nie jest czatem i nie odpowiadamy tu w przeciągu kilku minut. :) W razie konieczności natychmiastowego uzyskania odpowiedzi na Pani pytania zalecam kontakt telefoniczny. Nawiązując jednak do Pani pytania: jako firma, nie mamy prawa egzekwować status szczepienia kandydata czy naszego pracownika. Nie pytamy o to na żadnym z etapów i zapewniamy, że Pani podejście do tego tematu, należy do Pani prywatnych kwestii. Jeśli chce Panie uzyskać jeszcze jakieś informacje, uprzejmie proszę o wzięcie udziału w procesie rekrutacyjnym :)

Kontakt - MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej

Zamkowa 8 59-220 Legnica

Branża główna: Praca tymczasowa

Wiola

04.11.2021 08:21

Ok, piszecie o pracy jaką załatwia Wam MR JOB. A może wypowie się ktoś kto pracuje w samym MR JOB w Legnicy? W biurze, księgowości itp?

04.11.2021 08:53

Pani Wiolu, Z tej strony Agata - jestem Marketing Managerem w MRJOB. Na co dzień w naszym biurze siedzę na jednym piętrze z działem księgowości (akurat prowadzimy do tego działu kilka rekrutacji, ponieważ nasza firma dynamicznie się rozrasta). Uważam, że nasz team jest bardzo zgrany, pomocny i przyjazny na nowe osoby :) Zapraszamy do aplikowania i bezpośredniej rozmowy z osobami, które w naszej centrali w Legnicy pracują :) W razie dodatkowych pytań jesteśmy do dyspozycji. Pozdrawiam :)
Wojciech Spawacz

02.11.2021 09:29

Czy macie Państwo pracę dla spawacza mag/tig bez języka i blisko granicy? Coś tam rozumiem po niemiecku, ale nie za dużo. Pracowałem już w Niemczech i jako tako się dogadywałem. Jeżeli chodzi o spawanie tig to może być nierdzewka, stal czarna, ale nie spawam aluminium. Natomiast jeżeli chodzi o MAG to aktualnie pracuję na dźwigach i spawam drobne konstrukcje. Nie posiadam już aktualnych certyfikatów, ale jakby trzeba było to jestem w stanie szybko odnowić.

02.11.2021 21:44

to już trochę filozoficzne, w polsce i niemczech wyże lat 50 odchodzą na emerytury, i wolnych etatów powinno być prawie 300 tys, co roku,,,,, tutaj tylko głupie oferty za 11 brutto euro, albo to cisza przed burzą albo to już koniec, bo za chwilę w polce zarobicie 9 euro,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Ps te kobiety z tej agencji powinny przemyśleć sprawę, bo to prowadzi wszystkich do zbiorowej samozagłady,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

03.11.2021 09:21

Szanowny Panie, oferty pracy, które mamy do dyspozycji na ten moment to oferty w przedziale 11-17 euro na godzinę. Wszystko jednak zależy od stanowiska i poziomu znajomości jezyka niemieckiego. Szczegóły dostosowanej i możliwej do przejścia rekrutacji oferty, proponowane są już podczas rozmowy z działem rekrutacji. Dostosowujemy się do kwalifikacji i doświadczenia zawodowego kandydata, tak aby otrzymał on jak najbardziej korzystną ofertę. Każdorazowo zależy nam, aby zarobki pracownika wyjeżdzającego były jak najwyższe, tak aby pracował on i był zadowolony jak najdłużej :)
krzysiek radzikowski

02.11.2021 12:33

moim zdaniem jest ok
Radii

02.11.2021 11:23

Panie z biura w Legnicy zawsze mile i usmiechniete :) dziekuje za dzisiejsza pomoc
roman.tokarz

01.11.2021 16:10

praca zalatwiona w ciagu tygodnia, na miejscu jest ok. mieszkanie 8km od zakladu

02.11.2021 08:48

Panie Romanie, dziękujemy za podzielenie się Pana historią :)
radosław

01.11.2021 10:19

inne agencje powinny brac z was przykład bo kontakt jest super

02.11.2021 08:41

Panie Radosławie, dziękujemy bardzo za opinię na temat kontaktu z nami :) Cieszymy się, że jest Pan naszym pracownikiem :) Pozdrawiamy serdecznie!
mariusz

21.10.2021 16:41

czy na wszystkich ofertach w niemczech zapewnione jest mieszkanie?
Wojtek

28.10.2021 08:34

Cześć. Ile wynosi stawka netto, jeśli proponujecie 12€ brutto. Nigdzie nie potrafię tego wyliczyć i nie wiem czy jest to opłacalny interes xD

28.10.2021 08:36

Panie Wojtku, finalne wynagrodzenie uzależnione jest od klasy podatkowej (a to kształtuje się indywidualnie), jednak przykładowe wynagrodzenia i kalkulator, może znaleść Pan na naszej stronie pod adresem: https://www.mrjob.pl/dla-pracownikow/wynagrodzenia-pl-vs-de/ Pozdrawiamy serdecznie!
Kasia

27.10.2021 10:18

Witam ???? Zastanawiamy się z mężem nad wyjazdem za granicę w celach zarobkowych i odpowiadają nam warunki jakie proponuje agencja. Mam natomiast pytania. Czy jest możliwość podpisania umowy zlecenie? I na jak długo podpisywana jest umowa i jaki okres wypowiedzenia obowiązuje? Pozdrawiam

27.10.2021 14:18

Pani Katarzyno, Wymiar czasu pracy zależy od danego miesiąca, w październiku było to 168 godzin, w listopadzie będzie 160 godzin. :) Są zlecenia które oferują pracę tzw, 4 brygadową, bądź pracę trzyzmianową. Wszystko uzależnione jest od rodzaju zlecenia i ile w danym miesiącu jest godzin pracy. Po zdecydowaniu się na konkretną ofertę otrzymuje Pani umowę o pracę do pełnego wglądu i zapoznania się, a tam już zawarte są wszelkie warunki pracy :)
Kasia

27.10.2021 14:24

Super, dziękuję , przekonuje się coraz bardziej ;) Mam jeszcze kilka pytań, ale to już najlepiej będzie zadzwonić do Państwa. Życzę miłego dnia.
tomasz bielański

15.10.2021 12:36

wszystko się zgadza. Mieszkanie spoko i pierwszy tydzien w pracy ok
Loki

07.10.2021 20:04

Witam Szykuje mi się wyjazd do bad mergentheim na magazyny WURTH. Ktoś coś może powiedzieć o pracy tam? Jak z nadgodzinami i sobotami ? Dzięki za info.

11.10.2021 09:48

Przepraszam najmocniej, ta odpowiedź miała być udzieloną do Pani "CIEKAWA", doszło do pomyłki. Jeśli chodzi o konkretne informacje na temat zlecenia, udzieli go Panu dział rekrutacji z którym może się Pan skontaktować po numerami telefonów powyżej. Jesteśmy dużą firmą która ma setki zleceń i niestety wszyscy nie jesteśmy w stanie posiadać informacji szczegółowych o każdym zleceniu. Gdy jest Pan w procesie rekrutacyjnym, osoba odpowiedzialna informuje bardzo szczegółowo o wszystkim i odpowiada na wszelkie pytania.
Loki

12.10.2021 17:44

Jednak wciąż liczę na odp pracownika bo biuro swoje,a pracownik swoje.
Iwona

07.10.2021 08:38

Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat pracy w Bunsheim w Antonhaering? Czy polecacie? Jak wyglądają mieszkania?

11.10.2021 09:54

Pani Iwono, szczegóły jakie możemy dodać od siebie to: pokoje są 1-2 osobowe, a odległość do miejsca pracy, to około 10 km. Na miejscu jest także stołówka zakładowa z tanimi posiłkami. Innych szczegółowych informacji może udzielić jeszcze Manager Kontraktu lub Rekruter. Jeśli chodzi o pracowników na miejscu, mamy nadzieje że znajdzie się ktoś, kto zaglądnie na ten portal i się wypowie :)
Ciekawa

08.10.2021 10:42

A mogłabym poprosić jakiś kontakt do was, jestem z jawora

11.10.2021 08:28

Zapraszamy do naszego biura rekrutacyjnego na ul. Zamkową 8 (3 piętro dział rekrutacji niemieckiej), lub pod wybrany numer telefonu do naszych Rekruterów: Ola: +48600787656 Kasia: +48692848424 Alina: +48536262629 Martyna: +48730212828 Kinga: +48534202626 Ania: +48666169543 Agnieszka: +48536262020 Może Pani też wysłać wiadomość na adres: [email protected]
Ciekawa

06.10.2021 22:00

Ja właśnie myślę nad rozpoczęciem współpracy z wami na wyjazd do Niemiec po nowym roku ,kobieta lat 24 ,interesowały by mnie wasze oferty ,pracowałam długo na produkcji I magazynie I szukalabym coś w tym kierunku

07.10.2021 11:35

Jak najbardziej zapraszamy Panią do kontaktu z nami :) Planując wyjazd po nowym roku, najlepiej w okresie przedświątecznym dopytywać już o oferty, tak aby rekrutacja miała Pani kandydaturę na uwadze :)
Iwona

07.10.2021 08:29

Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat projektu w Bubsheim w Antonhaering? Czy polecacie? Jak wyglądają mieszkania?

Zostaw merytoryczną opinię o MR JOB Agencja Pracy Tymczasowej