PROTECTOR - ochrona osób i mienia

Adres: Wergiliusza 42, 60-461 Poznań

NIP: 7781371900 KRS: 0000122436

PROTECTOR - ochrona osób i mienia
2 272 701 5 1

Opinie o PROTECTOR - ochrona osób i mienia

Filtruj opinie po kryteriach:

Olsza
 Opinia

Co to się stało ze odpada Szpital Kopernik a wchodzi mm service. Imperium się sypie?????

Pomocna?
Tak3Nie
janusz
 Opinia

firma protektor to (usunięte przez administratora) w warszawie razem z prezesem ,kontorlny żaden z niego kontrolny kradna z każdej pensji (usunięte przez administratora) i nie zatrudniać się w tej firmie

Pomocna?
Tak3Nie1
Jacaszek
 Opinia

Ludzie co wy tu piszecie przecież w sądzie firma protector na pismo sądu odpowiedziała ze Pan Dariusz i Rafał nigdy zaznaczam nigdy nie pracowali i nie byli koordynatorami firmy Protector. Porobili lewe umowy na ludzi ,ludzie wzywani są na przesłuchania przez policję mają przedstawione lewe umowy przed oczy. Reasumując ta firma to jeden wielki wałek a wy którzy jesteście zakochani w tej firmie to zapewne macie komornika lub inne zobowiązania i jest to wam na rękę. Pan Dyrektor tej firmy w lodzi Marcin O. To lepszy cwaniak który żeruje na waszym nieszczęściu i zabija kasę co miesiąc . A Poznań udaje głupiego bo od tego ma takich słupów ja ten niby dyrektor. Wiec powodzenia z patologią tej branży

Pomocna?
Tak8Nie1
Zero
 Opinia
@Jacaszek 29.06.2019 12:43

Taka cudowna jest ta firma☺

Pomocna?
Tak3Nie1
Horty
 Opinia

Tak naprawdę jaka to jest firma to każdy o tym wie przypomina to lazurowe wybrzeże w województwie łódzkim czyli piękna woda która zachęca do wejścia lecz po wejściu okazuje się ze muł Cię wciąga.

Pomocna?
Tak11Nie1
Asia
 Opinia

pracowalam w Protector za tych naprawde super czasow , nie wiem jak jest teraz , ale w tamtych czasch naprawde dobrze wspominam wspolprace z Panem Czarkiem i Panem Markiem, jesli chodzi o Pana Darka juz mniej :-) Mam nadzieje ze nadal tak traktuja pracownikow jak wtedy , pomijajac jednego z szefów

Pomocna?
TakNie6
Rudy
 Opinia
@Asia 27.06.2019 10:43

Typowa ciota z ciebie pewnie coś odwalilas to wyleciałas ja Pana (usunięte przez administratora)znam do tej pory jedne z lepszych szefów Pan (usunięte przez administratora)też

Pomocna?
Tak5Nie4
Kor
 Opinia

Ta firma to totalne dno to co o niej się słyszy to potwierdzam to (usunięte przez administratora) mnie oszukali na kasie i zusie

Pomocna?
Tak10Nie1
Licencja na broń
 Opinia
@Kor 15.06.2019 19:41

Ja tam pracowałem i było dobrze od 1 do 10 (10)

Pomocna?
Tak1Nie8
Jan
 Opinia

Dzień dobry. Pracowałem w protector jak było dobrze. Jeźeli ta firma będzie miała jakiś obiekt w Skierniewicach to jestem zainteresowany pracą. Kiedyś to nie firma mnie zwolniła tylko ja sam ale by chciał u nich pracować.

Pomocna?
TakNie4
Pracownik ochrony
 Opinia

Powstało konsorcjum VFP, to nowe dziecko Protectora teraz pewnie pod taką nazwą będą startować do przetargów. Zapamietajcie VFP - KONSORCJUM.

Pomocna?
Tak1Nie
Były pracownik pdotectora
 Opinia

Z tego co wiem,to protector stracił obiekty w skierniewicach. Instytut ogrodnictwa i zus został im Urząd Skarbowy. No fakt ten młody (usunięte przez administratora)to lata po obiekcie w dzień i w nocy. Znam go pracuje do końca czerwca na obiekcie i koniec. On pracuje na obiekcie kolejowym w Skierniewicach jakaś tam była przebudowa torów.

Pomocna?
TakNie
Tadeusz Skierniewice
 Opinia

Tak to prawda ludzie na obiektach w Skierniewicach spali i jak spali 20 m od portierni (usunięte przez administratora)garaż,a ochrona spała to była służba(usunięte przez administratora) Dobrym pracownikiem był młody chłopak (usunięte przez administratora)34 lata. Pracownik ochrony z pasji on nigdy nie spał latał w dzień i w nocy po obiekcie. Pracowaliśmy razem. Takich ludzi się bierze do pracy.

Pomocna?
TakNie
Skierniewice
 Opinia

Czy ktoś wie czy protector ma jakieś obiekty w Skierniewicach? Ale chyba z tego co wiem już nic nie mają szkoda! Potracili obiekty przez ludzi,bo spią na służbie. Jest Robert.N który stoi na skarbowym i spi. Apeluje do protector zwolnić Roberta.N,bo jak tam wam został obiekt to też zabiorą. Pracowałem w protector w Skierniewicach i było dobrze chciałbym pracować ponownie w tej firmie w Skierniewicach dobra firma.

Pomocna?
TakNie
Wiesiek
 Opinia

Pytanie za 100 punktów po raz 16 - ty do Was świadomych pracowników, czy będąc w burze Protector na ul. ANDRZEJA STRUGA 66 widzieliście tam specjalne drzwi do Magazynu Broni?! Ponieważ będąc w szpitalu Kopernik widziałem jak pracownik umundurowany z logo firmy Protecror stał z bronią krótką prawdopodobnie pistolet Glock. Więc proszę Was o wytłumaczenie mi tego jak można nie posiadać magazynu broni, jednostek broni a chronić obiekty z bronią? O co tutaj chodzi? Kim są ci ludzie i z jakiego środowiska się wywodzą?

Pomocna?
Tak6Nie
marcin
 Opinia
@Wiesiek 04.05.2019 14:38

poprosze o opinie : czy ktoś wie czy w protector jest wolny etat na koordynatora obiektu ? ponoć nawet pracują tam kobiety ok 20 letnie bez doswiadczenia, i czy to prawda że zatrudniają bez doświadczenia na takie stanowisko??. fajna praca, kasa jest, służbowe auto a nic nie trzeba robić. proszę o informację czy jest wolny etat na to stanowisko ?

Pomocna?
Tak9Nie2
Maga M
 Opinia
@marcin 18.05.2019 22:41

Najlepiej zadzwoń do źródła i dowiesz się czy jest wolny etat na koordynatora.Po jaki grzyb pytasz tutaj.

Pomocna?
Tak3Nie2
Maga M.
 Opinia

Układy??Możesz coś więcej napisać??Rozumiem że coś mądrego przybliżyć na ten temat.Bo jak jakieś brednie wyssane z palca to lepiej nie.Duzo ludzi pisze chodź nie mają bladego pojęcia ma czym polega praca koordynatora.Poniewaz nigdy nim nie był.

Pomocna?
Tak1Nie1
Rafał
 Opinia
@Maga M 24.05.2019 15:09

Koordynator, dobre hehe po co Wam koordynator jak obiektów nie ma garstka została żeby nie urzędy skarbowe to już byście zamknęli ten bajzer..... Zresztą zegar tyka. Tyk, tyk, tyk......

Pomocna?
Tak5Nie1
Maga M
 Opinia
@Rafał 28.05.2019 12:06

Skąd takie wiadomości????Rafał piszesz totalne brednie.Tylko po Co??Jaki masz cel w tym??Jeśli jesteś pracownikiem A twierdzę że tak.To po prostu robisz we własne gniazdo. A to jest po prostu (usunięte przez administratora) i obłuda.

Pomocna?
Tak3Nie1
Staszek
 Opinia

Jak pracuje się w Poznaniu? Podpowiecie jak przebiega rekrutacja?

Pomocna?
Tak1Nie4
Tomek
 Opinia

Kiedy wypłaty w Łodzi?

Pomocna?
Tak3Nie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zbys
 Opinia
@Tomek 18.03.2019 06:21

Już jest wypłata. Teraz płacą do 20go każdego miesiąca.

Pomocna?
Tak1Nie2
Blondas
 Opinia
@Tomek 18.03.2019 06:21

Przecież teraz płacą do 20go.Tak nas informował koordynator

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
MICHAŁ
 Opinia
@Zbys 18.03.2019 22:31

Ale jak do 20 go jak w umowie o pracę jest, że mają obowiązek płacić zawsze do 10 go dnia każdego miesiąca.

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
MICHAŁ
 Opinia
@Blondas 21.03.2019 20:29

Który koordynator tak Wam powiedział, że do 20 każdego dnia miesiąca firma płaci?

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Blondas
 Opinia
@MICHAŁ 22.03.2019 11:26

Do 20go płacą umowę zlecenie.Umowa o pracę do 10go i tam miałem na koncie.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Blondas
 Opinia
@MICHAŁ 22.03.2019 11:23

Umowa o pracę tak.Mi chodziło na umowę zlecenie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tadeusz
 Opinia
@Blondas 22.03.2019 18:07

Jeżeli chodzi o umowę zlecenie, to przepisy mówią, że maksymalnie pieniądze powinny być do 15 go dnia każdego miesiąca tak jest w kodeksie pracy napisane.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tadeusz
 Opinia
@Blondas 21.03.2019 20:29

Rozumiem. Pytanie do Was jaki termin wypłaty macie wpisany w umowie zlecenie? Ponieważ, to jest bardzo istotne. Do którego dnia każdego miesiąca zleceniodawca określił się, że będzie płacił za wykonanie zlecenia?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zbys
 Opinia
@Tadeusz 23.03.2019 20:39

A gdy wcześniej dostawaliscie pieniądze to nikt nic nie mowil.Szkoda słów.

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Protek
 Opinia
@Tomek 18.03.2019 06:21

Podobno nigdy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zbulwersowany.
 Opinia
@MICHAŁ 22.03.2019 11:26

Jak to jaki koordynator. Mirek z Leszna.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jurek
 Opinia
@Zbulwersowany. 12.04.2019 02:34

Ale My pytalismy o Łódź nie o Leszno Michale....

Pomocna?
Tak1Nie
Ryba
 Opinia

Łódź odpływa. Biuro na cztery spusty zamknięte. Dyrektor nieosiągalny.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Przepowiednia
 Opinia
@Ryba 29.03.2019 13:15

To było do przewidzenia, teraz ciekawe czy dostaniemy wypłaty za marzec?!

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iwona
 Opinia
@Ryba 29.03.2019 13:15

Ryba czy możesz coś więcej napisać o co chodzi z tym zamkniętym biurem? Były drzwi zamknięte, było ciemno, nikt nie otworzył jak pukales? Skąd wiesz że Dyrektor jest nieuchwytny?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maga M
 Opinia
@Ryba 29.03.2019 13:15

Ryba co Ty piszesz za głupoty??W piątek byłem i wszystko jest ok

Pomocna?
TakNie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aga1
 Opinia

Pytanko kiedy w lodzi na struga beda placili za luty

Pomocna?
TakNie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Konkurencja
 Opinia
@Aga1 21.03.2019 09:47

To co przestali wam już płacić?

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Blondas
 Opinia
@Aga1 21.03.2019 09:47

Dziwne co nie dostałaś wypłaty za luty??Przecież wyplacali około 20g

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Benek
 Opinia

Widzę ze w Łodzi ta firemka Otium/Protector podchodzi pod przetargi do tych podmiotów które nie patrzą im na ręce. Ale i to się skończy

Pomocna?
Tak25Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Piter
 Opinia
@Benek 16.01.2019 05:05

To tylko cieszyć się.A nie narzekać non stop.Ja pracuje w tej firmie od ponad 3 lat i proszę mi wierzyć nie mogę narzekać.Mam umowę o pracę. Wypłatę mam na konto na czas.Zatrudniony jestem we Wrocławiu.

Pomocna?
Tak2Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wrocław
 Opinia
@Piter 16.01.2019 08:59

A co się stało z dyrektorem kuzielem? Z Wrocławia

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maga M
 Opinia
@Wrocław 16.01.2019 14:08

Pan Kuziel z tego co mi wiadomo awansował.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maga M
 Opinia
@Piter 16.01.2019 08:59

Ja też pracuje w tej firmie chodź do niego ok 1roku.I nie narzekam.Wyplata zawsze na czas.Koordynator spoko gość,w ogóle nie konfliktów wszystko można z nim spokojnie załatwić. Więc czego chcieć więcej.Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ggg
 Opinia
@Maga M 16.01.2019 14:59

To oficjalna wersja a prawdziwa to siedzi moi mili w ZK

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marek Wrocław
 Opinia
@Wrocław 16.01.2019 14:08

Pan Dyrektor Kuziel awansował za kraty , tak go urządzili jego koledzy z branży wszystko zwalili na niego i smutni panowie zawinęli Pana Dyrektora , ponoć był bardzo zdziwiony ale nie stawiał oporów .

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Piter
 Opinia
@Marek Wrocław 16.01.2019 20:33

Szkoda że nie podejście swoich prawdziwych imion i nazwisk.Za takie oszczerstwa jest wyrok moi drodzy.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Piter
 Opinia
@Marek Wrocław 16.01.2019 20:33

Brednie facet wypisujesz.Szkoda tu cokolwiek czytać.Wszelkie informacje wyssane z palca.Wytydz się gościu.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rudy
 Opinia
@Piter 17.01.2019 08:11

Oczywiście, że podamy swoje imiona i nazwiska ale, to już w Prokuraturze na zeznaniach przeciwko firmie oraz podalismy już swoje dane w ZUS jak byliśmy też na zeznaniach.

Pomocna?
Tak10Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kuziel
 Opinia
@Rudy 17.01.2019 14:39

To proszę podać mi gdzie teraz urzędujący pan.Kuziel

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Piter
 Opinia
@Wrocław 16.01.2019 14:08

A skąd mam wiedzieć co z Panem Kuzielem się dzieje.Co mnie to obchodzi.Mam swojego koordynatora i z nim utrzymuje kontakt w razie potrzeby.Dziwne pytanie mi zadajesz.A podpisałem się Wrocław. Acha już kumam to taka przykrywka tzn.sciema

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wrocław
 Opinia
@Piter 18.01.2019 11:01

Jak z kąd masz wiedzieć? Przecież niedawno co pisałeś ze awansował czy rozumiem to taka przykrywką przeszedł na sztywną cele grypsujących

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Piter
 Opinia
@Wrocław 18.01.2019 20:52

Ja??Czytaj co kto pisze.Szkoda pisania czegokolwiek.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
HANIA
 Opinia

Ja byłam teraz po wypłatę stałam w kolejce, to już jest tak głośno o tych wszystkich ich porażkach, że głupi by się zorientował, że coś jest nie tak w firmie. To widać, że próbują jeszcze tuszowac i udawać, że niby nic się nie stało ale, to już nie ma największego sensu. Ci co mają na głowie Komorników Sądowych są załamani gdzie teraz pójdą do pracy jak upadnie Łódź, bo jak widać koniec jest bliski i to nawet sami koordynatorzy mówią, że czas szukać pracy.... Obiektów coraz mniej, reputacja już nie ta więc tylko patrzeć jak zwiną żagle. Najbardziej szkoda mi tylko uczciwych ludzi którzy w tej firmie przepracowali sporo czasu i dzięki im i ich wiedzy mogłoby być inaczej ale firma jest nastawiona na inne aspekty niż ochrona fizyczna... sami rozumiecie chyba nie trzeba tego tłumaczyć.

Pomocna?
Tak17Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marek Wrocław
 Opinia

Dane osoby: KRALA MAREK TOMASZ, 56 lat (ur. 1962) Nazwisko, imiona: KRALA, MAREK TOMASZ Rok urodzenia: 1962 (56 lat) Płeć: Mężczyzna od 03.08.2018 w firmie: Inne stanowisko lub funkcja w: FIDES AMM SP. Z O.O., POZNAŃ od 03.08.2018 w firmie: Inne stanowisko lub funkcja w: FIDES AMM SP. Z O.O., POZNAŃ od 13.06.2018 w firmie: Inne stanowisko lub funkcja w: PROTECTOR SP. Z O.O., POZNAŃ od 21.11.2017 w firmie: Inne stanowisko lub funkcja w: OTIUM SP. Z O.O., PLEWISKA od 03.04.2017 w firmie: Inne stanowisko lub funkcja w: OTIUM SP. Z O.O., PLEWISKA od 03.11.2016 w firmie: Inne stanowisko lub funkcja w: OTIUM SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA, PLEWISKA od 27.07.2016 w firmie: Inne stanowisko lub funkcja w: OTIUM SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA, PLEWISKA od 24.01.2012 w firmie: Inne stanowisko lub funkcja w: PROTECTOR SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA W LIKWIDACJI, POZNAŃ Niektóre osoby współwystępujące: CHINALSKA ZALEŚNA ALEKSANDRA LUCYNA , GRAMZA DARIUSZ , JAGODZIŃSKI TOMASZ ROBERT , JĘDRKOWIAK MACIEJ , KOWALSKI SEBASTIAN , SAKWA ARTUR , SKRZYPEK BARTOSZ SEBASTIAN , SKRZYPEK MAGDALENA KRYSTYNA , SOLAREK MACIEJ KRZYSZTOF , ZIĘBA PIOTR GRZEGORZ Proszę zobaczyć ile osób jest w to zamieszanych .

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ggg
 Opinia

Ta firma w Lodzi to totalne dno na pitach oszukali ,kasa pod stołem totalnie szara strefa. Dobrze w tej firmie mają tylko ci co mają komorników bo ukrywanie ich dochodów jest im na rękę. Taka to piękna firma. Pracowałem wcześniej w protectorze ale potem się okazało ze jednak w jakimś śmiesznym B2B z branży IT czyli VAT ale jak mogłem być pracownikiem ochrony skoro ta firma B2B polska nie posiadała koncesji. Byliśmy wyzwani na zeznania do ZUS w tej sprawie to kazali nam mówić że nie jesteśmy ochroniazami tylko sprawdzamy czy zamknięte są okna i drzwi. Taka super firma totalna sciema

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Monika
 Opinia

Ciekawa jestem czy oni wszyscy w tym biurze , to wszystko czytają na Go Worku ????? , bo z tego , co wiem , to inne firmy , to czytają , bo ja pracuję w Agencji Ochrony Red Point i oni mówią ,że masakra jakaś , co ta firma odwala ...

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zbys
 Opinia
@Monika 12.01.2019 17:23

Zapewne czytają.Tylko kto to wszystko pisze??Najczęściej są to osoby które zostały zwolnione z pracy.Ja też to czytam z ogromną dozą niedowierzaniem,ponieważ gdyby tak było co pisza to dawno ta firma zainteresowały by się odpowiednie władze.

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robert
 Opinia
@Zbys 12.01.2019 17:57

Zbyś , ja bardzo chętnie zaproszę na Twój obiekt służby które zajmują się typu przestępstwami sprawdzą wszystko , podaj obiekt na którym pracujesz .

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zbys
 Opinia
@Robert 12.01.2019 20:00

Robert ja nie narzekam na firmę.Pisz do tych co non stop narzekająMoze będę mieć odwagę mówić A nie tylko pisać i smakować firmę.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ulotki łódź
 Opinia

Monika na wszystko przyjdzie czas i pora. Ja naprzyklad ostatnio się dowiedziałem że nie pracuje jako kwalifikowany tylko jestem zatrudniony do roznoszenie ulotek i to jest dopiero farsa Moniko. Podejrzewam że nie tylko ja jestem od niby ulotek ale i wiekszość pracowników ochrony.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Monika
 Opinia
@Ulotki łódź 13.01.2019 05:49

Ulotki Łódź- , to bardzo ciekawy i rozwojowy temat dotyczący oszustwa Skarbu Państwa zamiast pracownika z uprawnieniami państwowymi zrobili z Ciebie "ulotkarza " pamiętaj , to wszystko co masz na papierze gra na Twoją korzyść jeżeli tylko odważysz się pójść do PIP i najlepiej wszystko "nagrywaj" na telefon , dyktafon , to będzie Twoja linia obrony a zarazem szansa na wygranie sprawy w Sądzie Pracy .

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Basia
 Opinia

Witam, mam pytanie gdzie jest ta ruda Pani z biura która była asystentka tego małego Pana z biura? Pracujemy z mężem w Protectorze byliśmy teraz po wypłatę a tam teraz jest nazwa OTIUM, co to jest wogole? Czy jakaś inna firma jest teraz?

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Głos Łodzi
 Opinia
@Basia 11.01.2019 12:51

Ruda uciekła bo czuje pismo nosem a ten malutki dyrektor o którym nikt nie słyszał w Poznaniu pewnie płacze gdzieś w bramie.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Echo miasta
 Opinia
@Basia 11.01.2019 12:51

Ruda w końcu poszła po rozum do głowy. Na mieście mówią ze wysiudała ja mongołka Kaśka.

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paweł
 Opinia

Ja słyszałem, że jest chory na kleptomanie i dlatego nie pojawia się na żadnym z obiektów. A zadzwoniłem do Poznania zapytać się o jego stan zdrowia jak się czuje, to Pani obsługująca telefon powiedziała, że nie zna takiej osoby... dziwne hmmm, co Wy sądzicie o tym?

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Taka Lodz
 Opinia
@Paweł 11.01.2019 07:35

Paweł miałem identycznie jak zadzwoniłem do poznania na skargę na tego typa niby dyrektora to powiedzieli ze M.O nie jest dyrektorem to zapytałem się kim jest? I się rozląnczyli. Pozdrowienia dla ostatniej w biurze na struga

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Karol
 Opinia

Słuchajcie ludzie nie wiecie co stało się z Dyrektorem tym małym co siedział w biurze na Andrzeja Struga w Łodzi? Ukrywa się czy co?

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownica
 Opinia
@Karol 09.01.2019 11:04

A nie pomyślałem,że może chory jest.??Tylko od razu jakieś idiocki aluzje.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Karol
 Opinia
@Pracownica 10.01.2019 08:28

Chory? Aha i pewnie dlatego też nie pojawia się na żadnym z obiektów żeby nikogo nie zarazić....

Pomocna?
Tak10Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownica
 Opinia
@Karol 10.01.2019 11:15

Może i tak.Poniewaz panuje ogromny wirus.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownica
 Opinia
@Karol 10.01.2019 11:15

Alez Ty masz ogrom jadu w sobie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
To do pracownicy
 Opinia
@Pracownica 10.01.2019 12:40

To pewnie Kasia pierdasia z biura tak broni dyrektora ha ha ha

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownica
 Opinia
@To do pracownicy 10.01.2019 16:24

Oj szkoda mi wszystkich tych ludzi ziejacych jadem.A gdy dyrektora widza to wchodzę mu w d...e bez myślę.Po co tu pisać wystarczy zadzwonić do biura i zapytam co się dzieje że dyrektora nie widać na żadnym obiekcie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Truu
 Opinia

Co z tą firmą się porobiło kiedyś kwitła w Łodzi wręcz numer 1 ale jak się okazuje wiemy czemu. Dyrektor zapadł się pod ziemię.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pożegnanie Protectora
 Opinia

Więc nadeszła już ta pora, trzeba żegnac Protectora. Czy to OTIUM czy to RES na nich także przyjdzie kres! (usunięte przez administratora) trzymajcie się ode mnie zdala! Cała Łódź już ich wygania, won(usunięte przez administratora) do Poznania!

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Piotrek
 Opinia

Wyciągają własne wnioski myślę że to już koniec przecież każdy wie ze taka karuzela słupów nie trwa wiecznie. Każdy z tych słupów w działalność swojej firmy miał wpisana branże IT pieniądze przelatywaly przez ich konta czyli każda firma z tych samych pieniędzy wyłudzenia zwrot VAT od Państwa a branża ochrony to tylko przykrywka. Teraz podejrzewam zaczną się kłopoty.

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Uderzenie
 Opinia
@Piotrek 29.12.2018 05:07

Dokładnie tak jak piszesz Piotrze, kłopoty nadchodzą wielkimi krokami. A karuzela słupów powoli traci bieg. Niestety każdy mądry człowiek wie, że za głupotę się płaci, a oni zapłacą własnymi głowami, bo Główny Bohater mieszkający w Poznaniu zezna, że nie zna sprawy ani zamieszanych w to ludzi. W nowym Roku okaże się jakie będzie mocne uderzenie!

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Misiek
 Opinia

ASP też odpada. Co się stało z tą firmą?

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sprawiedliwość
 Opinia
@Misiek 28.12.2018 07:28

Jak to co się stało z firmą?! To o czym mówił śp. ANDRZEJ LEPPER....

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Łódzki Dom kultury
 Opinia

Przerąbali Lodzki Dom Kultury oraz budynki Zarządu Nieruchomości Województwa Łódzkiego. Łączna suma tej porażki około 12 obiektów

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o PROTECTOR - ochrona osób i mienia - Poznań

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej