PROTECTOR - ochrona osób i mienia
2 271 6 1

Opinie o PROTECTOR - ochrona osób i mienia

Pracownik

Te wszystkie komentarze to piszą te ubeki co mają emerytury chlają i na niczym im nie zależy ja to bym ich wy..... na zbity py....k

Ferdynand Kiepski

Firma jak tak lala jest kasa i gitara kurde, lece po browara bo sie mnie mecz zaczyna obiekt na klucz i jedziemy z koksem waldus????

kLAKIER

JUŻ NIEDŁUGO WSZYSTKO SIĘ WYJAŚNI , KAŻDY BĘDZIE ŚWIADMOMY SWOICH BŁĘDÓW , ODPOWIE ZA SWOJE CZYNY , ZOSTANIE POWOŁANA KOMISJA SLEDCZA DO WALKI Z PRZESTEPCZOŚCIĄ ZORGANIZOWANĄ I KORUPCJĄ , DUŻO SPRAW WYJDZIE NA JAW ! , SĄ ZAINTERESOWANI TYM W WYMIARZE SPRAWIEDLIWOŚCI ABY POWSTAŁY TARGETY DODATNIE CZYLI PLUSOWE WYTYCZNE NA TEJ FIREMCE PROKURATURA GENERALNA ZROBI SOBIE 300% NA PLUS . OSTATNIO MINISTER SPRAWIEDLIWOŚCI WYTYCZYŁ PISMO DO PG W WARSZAWIE ZWIĄZANEGO Z BIUREM OCHRONY, FIDES ' I SZEFEM MARKIEM K.

Otium-Opim

Proszę Państwa mamy kolejną świece dymną firmy Protector czyli firmę OTIUM. Ale tu nikt nie jest głupi wiemy ze to celowa zmiana nazwy z uwagi na duży smród spowodowany przez drużynę słupów w Łodzi. Tylko pamiętajcie że ten smród i tak idzie za wami nawet zmiana nazwy na OTIUM wam nie pomoże!!!!

Rekin

Ale jak to? Przecież z umowy o pracę pracodawca winien zapłacić wynagrodzenie do 10-go każdego miesiąca... Trzeba, to zgłosić do PIP.

Nico
@Rekin 12.12.2018 22:22

To chyba koniec tego bałaganu trzeba zmienić firmę

Rafał
@Rekin 12.12.2018 22:22

Ale jak to? Podobno wszyscy w tej firemce maja umowy o pracę a gdzie jest wynagrodzenie za pracę skoro firma jest taka rzetelna?!

tomek

kolejny obiekt w łodzi stracony, czas się ewakuować.

@@@
@tomek 05.12.2018 20:14

Jaki?

banny
@@@@ 05.12.2018 21:00

Wojewódzki Sąd Administracyjny .

dyrektor
@tomek 05.12.2018 20:14

Tomek to Ty ?;)

Aga1
@tomek 05.12.2018 20:14

Ludzie a kiedy beda wyplaty za listopad

Mariola
@Aga1 12.12.2018 14:36

Pewnie już nie będzie, bo biznes upada na łeb!!!

ZUS

w tej firmie , wszyscy są na czarno pobierają świadczenia typu : renty , kuroniówki , oszukują komorników sądowych . itp. zauważcie , że oni już nie startują do żadnych przetargów państwowych , bo wiedzą ,że są spaleni wszyscy już wiedzą kim oni są !!!!

Kopernik-Łódź
@ZUS 07.12.2018 14:46

To prawda na moim obiekcje pracuje gościu co ma kuroniowke i komornika czyli (usunięte przez administratora) dodatkowo to pijak pierwsza klasa koordynator dobrze o nim wie no ale jest nie do ruszenia bo firma na takich lumpach zarabia.

Pijany Mikołaj Kopernik
@ZUS 07.12.2018 14:46

Kolejny obiekt w Łodzi stracony MPO na ul. Tokarzewskiego. Czas się ewakuować.

Daniel
@Pijany Mikołaj Kopernik 09.12.2018 09:02

Co tu się dziwić. Mam koordynatorkę co jeszcze na oczy jej na obiekcie nie widziałem..

Paranienormalni
@Daniel 09.12.2018 13:19

Kolego, bo to jest pewnie koordynatorka jak z filmu "killer" siara i killer też załatwiał wszystko tylko na telefon, na e-mail, wszystko pięknie grało aż się rozlecialo. Także może ta koordynatorka jeszcze zadzwoni czekaj na telefon lub e-mail od niej. Pozdro.

Bliżej CELU

w myśl innych ludzi zastanawia mnie jedno , dlaczego nie odejdą inni # psełdo Dyrektorzy , koordynatorzy , oraz inni związani z tym psełdo biznezem , jedynie namawiają pracowników cyt: jak Ci nie pasuje , to się zwolni … ale nie pomyśleli o najważniejszym im dłużej pracują na lewą umowę tym więcej ugrają w ZUS :)

GISW

Ochrona społeczeństwa Humanitarne i praworządne traktowanie osób pozbawionych wolności Resocjalizacja skazanych , to przewodnie hasło na rok 2019 . Serdeczne Pozdrowienia śle Główny Inspektorat Służby Więziennej .

Benek

Ludzie co byście nie napisali to i tak już każdy zna waszą nieuczciwą firemkę. Suflerzy z biura widzę starają się a nawet troją piszą sami o sobie jaka to jest cudowna firma i raptem 6 laykow. Powodzenia może w handlu na rynku papierosami z Ukrainy to wasz poziom.

Pracownik

Ja pracuje w tej firmie i jestem zadowolony te komentarze negatywnie olewajc....ja nie rozumiem nie pasuje mi to zmieniam firmę a nie krytykuje proste chyba.

Pracownica
@Pracownik 27.11.2018 09:12

Ja również pracuje i jestem bardzo zadowolona.

Heniu
@Pracownica 27.11.2018 09:42

Może inaczej nie pasuje mi rźnięcie mnie na kasę i niewykazywanie mojego całego dochodu. A ty skoro masz komornika ja te inne 4 osoby co oddały głos na twój post to tylko pogratulować. A jeśli pracujesz juz parę lat to zapomniałeś jak wygląda i będzie wyglądał twój pit37? Firma ewidętnie robi na nas dobry interes. Zyjemy w państwie prawa wiec nie ta firma znika bo mi obiekt pasuje US długo tu pracuje ale pierwszy raz widzę takie go..wno. Czekam na normalną firmę która wygra przetarg a ty głu..pcze z komornikiem czekaj na tak jak widzę kolejną przykrywkę czyli nowa nazwa ci sami ludzie -słupy z Vigorem.

Pracownica
@Heniu 28.11.2018 04:12

Heniu. Ku Twojemu zaskoczeniu nie mam żadnego komornika.Mam grupę mam umowę o pracę od lat.Mi gdyby cokolwiek nie pasowało na pewno bym nie siedziała tylko i wyłącznie bo obiekt mi pasuje.Skoro uważasz że firma robi Cię w balona.To zgłoś to do odpowiednich instytucji.A nie żal się tutaj bo i tak Ci nie pomoże A tylko zamierzasz się i wciąż dalej pracujesz. Nie uważasz to za czystą glupote????????

Robin
@Heniu 28.11.2018 04:12

Widzisz (usunięte przez administratora) a go nie omijasz tylko w nim siedzisz a żale na forum wylewasz. Skoro długo tu pracujesz znaczy ci pasuje. Ja pracuje długo i jakoś nikt mnie nie rznie na kasie. I nie mam komornika. A z ciebie musi byc niezły nieudacznik. Firma jest w porzadku. Płaci na czas i zawsze się zgadza.

Pracownik
@Pracownica 28.11.2018 08:23

Popieram a Heniu niech się zastanowi jak nie pasuje zmieniam pracę poprostu. A tak wogole pewnie się tam wysypiasz dlatego szkoda więc nie pisz więcej głupot.

Życzenia świąteczne GoWork

Szanowni pracownicy kończy się rok 2018 i chcielibyśmy Wam uświadomić jedno, to co jest najważniejsze jak w konfiguracji cyfr 2018 na końcu jest przysłowiowy "bałwanek" tak Wy jako pracownicy nie dajcie się zrobić w BAŁWANA. Pamiętajcie, że zawsze macie prawo domagać się od pracodawcy tego, co Wam się prawnie należy i przysługuje zgodnie z literą prawa pracy. Wesołych Świąt!

Kazek

Ja też pracuję od dawna i też jestem zadowolony.

Sęp
@Kazek 27.11.2018 16:54

Hahahahah

WANTED

Uwaga! Uwaga! Pod przykrywką odejścia z firmy Protector gdzieś na nieznanym obiekcie ukrywa się szalona sekretarka! Kto kolwiek widział, ktokolwiek wie. Jeżeli gdzieś zostanie rozpoznania prosimy o kontakt telefoniczny z najbliższą jednostką ścigania tego typu osób. Ostatnio była widziana w okolicach szpitala Kopernik. Apelujemy o ostrożność w podejmowaniu wszelkich działań w stosunku do obywatelki.

Płassczka

Protector spalony to teraz nowy płaszczyk tej firmy ale metody te same a więc powitajmy brawami firmę VIGOR

Pracownica
@Płassczka 26.11.2018 17:06

I znowu krytyka się zaczyna.Ludziom jeszcze nikt nie dogodzil.

Kleks
@Płassczka 26.11.2018 17:06

Zawodowy klakier Tom. G. Bije albo brawo, albo pianę.

protector

Szanowni Państwo , cóż mogę dodać do tylu set epitetów płynących z różnych stron polski , różnego pokroju ludzi , ludzi z różnymi poglądami na świat z różnymi oczekiwaniami próbujących zaistnieć w nowym świecie , chcącym być lepszymi , poczuć własną wartość ...mianowników określania osób jest miliony ale najważniejsze uzyskało skutek ! od roku 2016 zatrudnił się w owej Agencji Ochrony Dziennikarz bardzo znanej i szanowanej gazety ( nazwa dla wiadomości Prokuratury ) który , to zebrał miliony dowodów , uczestniczył w rozmowach dotyczących szkolenia stanowiskowego z Panem Marcinem O. który , to wysławiając się w języku typowo-stanowiskowym mówił o sobie ,że jest z branży Menagerów . Krótkie dialogi które prowadził nie wnikał w osobowość , kunszt osoby zatrudnianej , nie pytał o wykształcenie oraz uprawnienia zgodne z ustawą o Ochronie Osób i Mienia z 1997r. z pz. zm. Będąc tam w tym budynku pod adresem Andrzeja Struga 66 , zauważyłem "lekkie" posługiwanie się problematyką dotyczącą wyrabiania uprawnień oczywiście związanych z ustawą mówiącą o roku 1997 , 22 sierpnia poczynajmy dalej idąc w ustawę o broni i amunicji , oraz o sposobach ich przechowywania w tej firmie ? totalna klęska ! Psełdo Dyrektorzy kupują broń bez zezwolenia próbują podszywać się pod prawdziwych Funkcjonariuszy Służb Ochrony Osób i Mienia , zaczyna się tworzyć "kwaśna" sytuacja informacja trafia wyżej do KGP w Warszawie i tam nabiera biegu ….

Vvv
@protector 15.11.2018 15:47

No to grubo

Ferdynand Kiepski

Jest wyplata jest picie lec no Waldus tatusiowi po browarki na jutro do pracy kurde:-)

Wiesław

I co koleżanki i drodzy koledzy słychać coś o wypłatach w Łodzi? Czy wogole będą jeszcze czy już nie?

Pracownica
@Wiesław 14.11.2018 12:38

I jednak moi drodzy wypłata jest I po co ta chora afera.

Pracownica

To po co tam pracujesz??Łódź Duża.Firm ochrony też dużo.Po co tak narzekać.

Marian Janusz Pazdzioch

Pracownica na kolana i pod stol tam masz swoj pelny etat i pełne usta roboty:-) i jeszcze jeden i jeszcze raz sto lat sto lat niech zyja nam:-)

Marian Janusz Pazdzioch

Jeszcze po kropelce jeszcze po kropelce poki wodka jest w butelce, tak sie bawi ochrona a co karwa kawka w pracy to co napic sie nie mozna juz po pol litra na glowe to nie picie:-)

Pracownica
@Marian Janusz Pazdzioch 13.11.2018 18:33

Paździoch zmień płytę. Nudny się stajesz z tymi idiockimi prostackimi tekstami.

Marian Janusz Pazdzioch
@Pracownica 13.11.2018 18:52

Jak mi ciaglas rure to zes inaczej gęgala :-)

Adam
@Marian Janusz Pazdzioch 13.11.2018 19:02

Upominam Cię. Twoja wypowiedź łamie regulamin https://www.gowork.pl/regulamin Nie wolno na forum Gowork.pl nikogo obrażać, a wyrażając swoją krytykę należy to robić w sposób kulturalny i konstruktywny. Nie należy prowadzić dyskusji, które są nie na temat. Jest to miejsce do rzetelnej wymiany informacji na temat warunków pracy i aktualnych rekrutacjach. Opinie niezgodne z regulaminem mogą zostać usunięte.

Pracownica
@Adam 14.11.2018 13:49

Ten Pan Paździoch to non stop zmienia niki.Widocznie facet nudzi się.Szkoda słów. Bezczelny i prosty człek

Patrycja

Czytając te posty jak i słysząc na mieście w Łodzi co to jest za firma to jestem świecie przekonany że to już dno bagna ich już tak zassało ze z tego nie wyjdą.

Pracownica
@Patrycja 14.11.2018 06:38

Patrycja po co piszesz takie brednie.

Andrzej

Dla tej firmy trzeba by napisać zamiast Kodeksu Pracy, to : Kodeks Pijaństwa i wyznaczyć artykuły mówiące o ilość promili w wydychanym powietrzu!!! Np. Ust. Z dn. 1991 o Firmie Protector mówi wyraźnie i wspólnie z art. 4 czyli 40%. Że na obiekcie typu szpital im. Mikołaja Kopernika w Łodzi można spożywać alkohol nie mocniejszy niż 40% czyli wódkę czystą, a na Prokuraturze Okregowej w Łodzi można jedynie pić bimber, bo to szlachetny obiekt :) i tak dalej ponoć Kodeks Pijaństwa ma aż około 2000 Art. +do tego są komentarze także chętnym do artykułowania nie brakuje... wróć, to znaczy do chlania!!!!

Andrzej

To jeszcze nie było wypłat? Przecież zgodnie z kodeksem pracy powinny być nie później niż do 10 go każdego miesiąca, trzeba zawiadomić PIP!!!

Pracownica
@Andrzej 13.11.2018 12:01

Ja już dawno mam.Tylko Pan Waldek sieje popłoch.

Stary ubol
@Pracownica 13.11.2018 12:58

jak zes ciagla pod stolem to masz

Stary ubol
@Andrzej 13.11.2018 12:01

a co w tej pracy jest zgodne z jakimkolwiek kodeksem?:-)

Walduś

No w Łodzi robi się gorącą trzeba zwinąć żagiel z tej niby firemki to już chyba koniec. Widzieliście jak dyrektor się stacza?.

nowy
@Walduś 12.11.2018 16:31

co sie dzieje waldus wyplaty beda wogole

Badura Kazimierz
@nowy 12.11.2018 16:34

Ta beda u Malinoskiej na kreske po flaszce na glowe i wypierdzielac karwa kawka darmozjady:-)

Pracownica
@Walduś 12.11.2018 16:31

No właśnie Waldus.Ty taki objatany w temacie końca firmy.Odpowiedz wypłata będzie???

Stary ubol
@Pracownica 13.11.2018 08:21

Ta do dzioba dostaniesz furaje , pasi?

Hity z ochroniarskie satelity

Jak uczyli się roboty nie liczyli na kłopoty. Brali kasę, prali kasę, dokumenty podrabiali i w szczegóły nie wynikali! Nawet wyrobili se układy, bo dawali do szuflady! 4 lata tak działali lecz się w końcu obesrali i z przetargów zrezygnowali. Z Kopernika pracownicy ponoć w tym roku będą pracować jako kolendnicy, bo gdzie pójdą do roboty? Gdy do wódki są ciągoty...?! Cała Polska ich przegania, won (usunięte przez administratora) do Poznania. Wesołych Świat Komornicy upsss, kolendnicy.

Pracownica
@Hity z ochroniarskie satelity 12.11.2018 19:26

Och jaki rym.A wypłata będzie??Coś wiadomo?

Waldek

Czytając te wszyskie posty ,wiedziałem ze ten domek z kart prędzej czy później będzie sie rozpadać. Tego typu standard w tej pseudo firmie utrzymuje się nie ze względu na parasol ochronny tylko działanie na wydre panów którzy zapewne nazywają się dyrektorami,prezesami a tak naprawdę jak czytam poniżej to ludzie bez uprawnień bardzo kiepsko wykształceni (ulica) czyli biedne chłopaki którym ktoś dał trochę pieniędzy i stali się funkcyjnymi SŁUPAMI. Odpowiedzialność pamiętajcie ponosicie i wy pracownicy zobaczcie ile możecie przepracować godzin na tej umowie i znajdziecie odpowiedź, wspólnie i w porozumieniu oszukujecie Urzedy Skarbowe, Zakład Ubezpieczeń Społecznych - dochodami które celowo zatajacie razem z firmą. Teraz zaczyna wszystko wychodzić.

Olo

Skoro Ta ruda wiewiórka uciekła z biura to znaczy ze coś jest na rzeczy.

lewak
@Olo 11.11.2018 08:46

Pewnie musi być. To znaczy ze tego biura juz tam nie ma.

Dominik

Ładna patologia w tej firmie pracuje i ponoć biuro nielepsze. Narzekałem na przełożonego w konsalnecie ale patrząc na waszą firmę to ciesze się ze jestem gdzie jestem. Zajrzałem tu z ciekawości bo głośno o was jest na mieście i fakt totalne dno u was.

Stary ubol
@Dominik 11.11.2018 13:46

dominik ciagnie lache w konsalnecie i dlatego mu tam tak dobrze

Rafał
@Dominik 11.11.2018 13:46

Konsalnet przynajmniej ma prawdziwe umowy i ect. a w protectorze wszystko lewe i śmierdzi gownem strach się tam zatrudnić.. bo można wylądować w (usunięte przez administratora) Biuro już się rozpada każdy łapie co swoje i spierydala jak najdalej....

anonim

(usunięte przez administratora)

Badura Kazimierz

Jeszcze po kropelce jeszcze po kropelce, panie prezesie polej pan bo w gardle mi zaschlo karwa kawka

Prezes Kozłowski
@Badura Kazimierz 11.11.2018 08:09

Panie Badura na jaki obiekt przywieźć wódeczke?

Badura Kazimierz

to 2xpo 0.7 z mety 10zl starczy chyba

Ferdynand Kiepski

Waldus wez mi skiknij po browara bo sobota juz a mnie suszy jak na saharze kurde:-)

Zostaw opinię o PROTECTOR - ochrona osób i mienia - Poznań

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PROTECTOR - ochrona osób i mienia