Confiance
3 30 6 1

Opinie o Confiance

Agnieszka

@Lemon, dlaczego oceniasz wpis użytkownika @Waldi jako ironię? Może warto udowodnić swoją przydatność dla firmy i pokazać swoje zaangażowanie. To na pewno będzie mile widziane przez pracodawcę i może w dalszej pracy. Napisałeś w poprzednim wpisie, że to bardzo dobra firma. Jak oceniasz poziom wynagrodzenia, czy jesteś z niego zadowolony?

lemon
@Agnieszka 15.10.2018 11:28

napisałem ze firma jest bardzo dobra i to była ironia, nie wiem jak jest teraz ale wynagrodzenie nie zachwycało. Żeby pokazać swoje zaangażowanie to najpierw trzeba mieć możliwość wykazania się którego ja nie miałem. Zatrudniani są pracownicy bez doświadczenia i oczekują byś w pierwszym miesiącu był nadzwyczajne dobrym podczas kiedy ty sie uczysz. Tak było w moim przypadku- podziekowali mi bardzo szybko

Waldi

Żeby utrzymać się w bardzo dobrej firmie to trzeba się poprostu starać. Widocznie nie każdy daje radę

Lemon
@Waldi 10.10.2018 09:33

bardzo dobra firma

Lemon
@Waldi 10.10.2018 09:33

To chyba ironia

Dentysta

Na prawdę super firma! Obsługa klienta na najwyższym poziomie, za nic nie trzeba płacić z góry - a u konkurencji często tak jest. Kontakt super, ludzie komunikatywni, nie ma żadnych niespodzianek, wszystko bez problemu i bardzo dobrze potrafią wytłumaczyć.

Administrator

Opinie pracowników związane z pracą w Confiance okazują się być cennymi wskazówkami podczas podejmowania decyzji związanych z zatrudnieniem w przedsiębiorstwie. Wiesz jak wygląda poziom wynagrodzenia w firmie? Dysponujesz informacjami na temat benefitów pozapłacowych? Napisz o tym!

Natalia

Firma wyposażenie na najwyższym poziomie ludzie 99% jest ok klimat delikatnie sztywny ale to norma non stop nacisk na połączenia dlaczego nie dzwonisz albo za krótko rozmawiasz delikatny rygor poprzez awans niektórzy mają d upe wyżej niż (usunięte przez administratora) ą traktują cie przedmiotowo ale to wyjątki premia.....heh a co to..? bujasz się z 3 miechy na zleceniówce i to tyle nie zrobisz przez ten czas umowy wylot gwarantowaany

Aga
@Natalia 19.04.2018 18:32

Chyba tą opinią jest dodana w nieodpowiednim miejscu :) kilka rzeczy się nie zgadza , nie pracuje w naszym zespole żadna Natalia i z tego co pamiętam też nigdy nie pracowała. Kolejna kwestia to premie o których piszesz więc wnioskuje że jesteś nowym pracownikiem skoro jej jeszcze nie dostałeś/aś . Premia to coś co dostajemy za nasze transakcje a to ile jej dostaniemy zależy od naszych umiejętności a po za premiami mamy jeszcze konkursy (widziałeś jaką piękna mam torebkę?) ;) Może więc warto zabrać się do roboty bo możliwości zarobków są nieograniczone ! A jeśli chodzi o komentarz na temat zachowania osób po awansie to uważam że warto poruszyć tą kwestię na zebraniach które mamy jeśli czujesz że coś jest nie tak .

Nataly
@Aga 21.04.2018 14:51

Oczywiście ze pracowałam 8 miesięcy premie śmiech na sali każdy się jara tym ile można wyciągnąć a tak naprawdę(usunięte przez administratora)!! Klimat tragedia Mlody gościu w ciemnych krótkich włosach tak ok lat 25 ze (usunięte przez administratora) charakterem awansował po to by (usunięte przez administratora) swoich pracowników nie w dodatku mega (usunięte przez administratora) firma ok klimat tragediaaa !!!

neo
@Nataly 10.05.2018 09:06

niestety w historii całej firmy nie było nigdy nikogo kto pracowałby 8 miesięcy na umowie zlecenie. bo już w końcu ile tu "pracowałaś" 8 miesięcy czy 3 miesiące? jeśli jesteś czyimś pracownikiem, to chyba naszej konkurencji ;) zapraszamy do nas :)

Nataly
@neo 11.05.2018 13:21

Atmosfera w waszej firmie ulegnie zmianie jak i traktowanie pracowników przez niby team leaderów to wtedy nawet bym was ozłociła i chętnie bym wróciła ale póki co podziękuje warto się zgłosić do tej firmy i przekonać jak jest to fakt ale każdy prędzej czy później a raczej prędzej przyzna mi racje że jest jak piszę niestety taka prawda :/ Pozdr Nati

Agnieszka
@Nataly 22.05.2018 22:12

Moja Droga a raczej mój drogi :) odkąd zostali wybrani nasi team leaderzy do zespołu dołączyły tylko 3 osoby z czego tylko 1 odpadła (poszła wyrzucić śmieci i nie wróciła - co mówi samo za siebie jak dojrzałym trzeba być by tak postąpić, zamiast zwyczajnie powiedzieć o rezygnacji ) Jeśli byłeś naszym pracownikiem przez 8 miesięcy to proszę może przedstaw się z prawdziwego imienia bo w imię "Natalia" źle trafiłeś. Proszę Cię byś przestał wypisywać bajki o firmie w której zwyczajnie się może nie sprawdziłes, bo szczerze żaden pracodawca nie będzie trzymał "lesera" który nie wykazuje chęci nauki i olewa swoje obowiązki, a jeśli któryś z naszych team lederow zwrócił ci o to uwagę ,to należy do do jego obowiązków więc nie nazywaj tego źle. Pracuje tu prawie półtora roku i wierz mi że przeszłam przez wiele prac w swoim życiu i wskaż mi jakąkolwiek która pozwala na tak wiele jak nasza . Atmosfera - bywa że jest gorąco i bywa że czasem może być coś nie tak , ale jesteśmy małym zespołem i o problemach rozmawiamy i je rozwiązujemy . Jeśli więc Twoja wymarzona praca jest leżenie i nic nie robienie to może rzeczywiście nie była to praca dla siebie . My przyszliśmy tu pracować, czasem na prawdę ciężko to fakt, ale gdy zobaczysz finansowy efekt swojej pracy to wierz mi przestaniesz mieć jakiekolwiek wątpliwości :) Zapraszam serdecznie wszystkich by się przekonali ze to o czym mówię jest prawda. P.S ja się podpisuje swoim prawdziwym imieniem co daje wam powód by mi wierzyć ;)

Nataly
@Agnieszka 23.05.2018 19:02

to jeżeli koleżanka nie pamięta z kim pracowała to musi mieć niezłe premie w końcu zapracowana była

Kris

Masakra (usunięte przez administratora) macie czelność stawiać mi warunki przy spotkaniu o jakąś tam waszą brokerke..? czy jak to się nazywa człowiek chce 50 tysięcy dostaje 40 bo jakiś cwaniak przyjeżdża (usunięte przez administratora)

KP

Fajne jest to, że oprócz całego profesjonalizmu cały czas mieliśmy dobry kontakt i zwyczajnie dobrze było czasem przedyskutować jakąś kwestię. Polecam wszystkim!!

Zadowolony klient

Usługi oferowane przez firmę Confiance- pierwsza klasa, polecam serdecznie!

Zadowolony klient

Pośrednictwo finansowe pierwsza klasa, polecam serdecznie!

Agnieszka

@Neo, poruszyłeś ważną i ciekawą kwestię dotyczącą podejścia w Confiance. Jak konkretnie przedstawia się to podejście? W jaki sposób pracodawca ten docenia swoich pracowników? Czy zapewniany jest system premiowy? Jeżeli tak, to jakie warunki należy spełnić, aby uzyskać premię u tego pracodawcy?

Confiance
pracodawca
@Agnieszka 07.03.2018 20:06

Dzień Dobry Agnieszko W oczekiwaniu na odpowiedź od Neo postanowiliśmy podesłać kilka informacji bezpośrednio od nas - prosto z Confiance:) Nasze podejście to budzenie potencjału, który drzemie w naszych pracownikach. - Jesteś niezłym handlowcem? Z nami będziesz świetna! - chcesz pracować w innym dziale? Może masz ambicje trenerskie lub zarządcze? Pomożemy Ci znaleźć właściwą ścieżkę. - u nas drzwi są zawsze otwarte i doceniamy wszelkie inicjatywy (dzięki naszym pracownikom zaadoptowaliśmy bielika w poznańskim zoo, wspieramy lokalne schronisko, wzięliśmy udział w akcji Szlachetna Paczka - szczegóły znajdziesz na FB - obserwuj nas:) - uczymy i pomagamy w zdobywaniu wiedzy i umiejętności (szkolenia, kursy, indywidualny coaching) Nieskromnie dodamy, że to chyba dlatego 80% uczestników naszej corocznej ankiety zapytanych o to, co cenią w Confiance najwyżej wskazało ATMOSFERĘ :) A my doceniamy finansowo i pozafinansowo - najlepiej na rynku (odwiedź nas podczas rekrutacji a poznasz szczegóły:) ) By uzyskać u nas premię, wystarczy być bardzo pracowitym :) pozdrawiamy Zespół Confiance

Neo
@Confiance 23.03.2018 11:14

@Agnieszka w pracy jest przyjemnie, jadę tam i jestem podekscytowany od rana, są różne motywacyjne konkursy, można samemu wybrać nagrodę np. torebki Michael Kors, albo nowy iphone i konkurs jest tylko za Twoją pracę, nie ma rywalizacji że jedna osoba tylko wygrywa i to jest fajne. A premia jest zawsze od transakcji, im więcej zrobisz tym więcej zarobisz. No i ludzie którzy dostają awans rzeczywiście uczą się nowych rzeczy, a nie tylko dostają awans na papierze

anonymous

Też jestem ciekawa sprawy premii, bo niedługo mam rozmowę o pracę w firmie

Neo

Pracuje tu od kilku miesięcy i rzeczywiście bardzo fajne podejscie do pracownika. Chcialem pracowac w finansach, bylem gdzies indziej i nie ma porownania, lepsze biuro, lepsze pieniadze, fajni ludzie w pracy.

Pracownik

Najlepsza firma w jakiej kiedykolwiek pracowałam, jeżeli szukasz pracy w której: - rano możesz napić się pysznej kawy -zawsze jest świetna atmosfera -czujesz się doceniany to właśnie tutaj. ;)

Partner Account Manager

Zaczęłam pracę w firmie Confiance jako doradca klienta. Niestety,nie sprawdziłam się w tej roli i wszystko wskazywało na to, że będę musiała pożegnać się z tą firmą jednakże byłam bardzo zaskoczona gdy szef zaproponował mi inne stanowisko pracy, jako specjalista ds kontaktów z partnerami handlowymi.No i teraz jest super, mam ciekawą pracę, fajne kontakty z klientami oraz, co jest niezwykle ważne, w naszej firmie jest miło i wesoło.

Financial Expert

Zacząłem pracę w firmie Confiance rok temu po pół roku dostałem awans, jest to świetny przykład na to, że w naszej firmie starania i Twoja praca jest doceniana, codziennie uczysz się czegoś nowego cały czas się rozwijasz, zawsze można liczyć na wsparcie i pomoc osób funkcyjnych/przełożonych zarówno w życiu zawodowym jak i prywatnym. Atmosfera w firmie jest dla nas bardzo ważna, jeżeli jesteś osobą ambitną, lubisz kontakt z ludźmi i łatwo nawiązujesz nowe znajomości, masz chęci do pracy i samodoskonalenia, szukasz pracy gdzie będziesz wstawać do niej z uśmiechem ? wyślij CV !

Kuba

W confi pracuję od ponad 2 lat, niesamowite jak na firma idzie do przodu. Ciągle coś się dzieje!

Agnieszka

Jestem szczęśliwym pracownikiem tej firmy od od prawie 9 miesięcy. Jeśli ktoś szuka miejsca pracy gdzie panuje świetna atmosfera i zarobi fajne pieniądze to serdecznie polecam i zapraszam do nas !

Zostaw opinię o Confiance - Poznań

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Confiance